UFOWIJZER

DIVERSEN

HOME

MIJZELF


UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS


ARCHEOLOGIE

HEELAL

DIVERSEN

FOTO's

BOEKEN

DVD's (nieuw)

COLUMNS

SPREEKBEURT

WIE IS WIE

AGENDA

LINKS

FEEDBACK

  

 

 

LAATST TOEGEVOEGDE ARTIKELEN

9 januari 2005

SLAAP ZACHT NEDERLAND! januari 2005 Landijs op Groenland en de Noordpool zal in rap tempo smelten waardoor de zeespiegel enorm zal stijgen. IJsberen zullen nog voor het einde van deze eeuw uitsterven omdat er onvoldoende zee-ijs meer over is. Grote delen van de wereld, waaronder Nederland worden bedreigd door de stijgende zeespiegel.

7 december 2004

WERELDWIJDE OPWARMING - DROOG OF IJS? december 2004 "Wat u nu gaat lezen zal uw wereld voor altijd veranderen en dat kan ik u garanderen. Ik moet mij excuseren dat ik degene ben die u dit verontrustende nieuws moet brengen, maar u moet het weten, als u wilt overleven, want wat er komt zal droogte en hitte zijn of ijs en vrieskoude." Drunvalo Melchizedek

28 november 2004

NOGMAALS CHEMTRAILS november 2004 Graag eens een uitleg van een luchtvaartexpert!

21 oktober 2004

OPEN JE OGEN, OPEN JE GEEST EN DOE JE MOND OPEN oktober 2004 "Geen angst voor een ‘ongelukkige dood’ zal mijn stem doen verstommen en ik roep nu iedereen op om bijeen te komen en om te eisen dat onze overheden (zelfgekozen via een geveinsde democratie) doen wat het beste is voor de mensheid. Geef de geheimen vrij, die kennis is rechtmatig de onze en we hebben het harder nodig dan ooit." Dean.

21 augustus 2004

BUITENAARDSE BOODSCHAP LIGT WELLICHT IN ONS DNA augustus 2004 Vergeet het wachten op een buitenaards signaal – de meest waarschijnlijke plaats om een buitenaardse boodschap te vinden is volgens een Australische deskundige in ons DNA.

17 juli 2004

MAYA PRIESTER SCHRIJFT OVER ZELDZAME PASSAGE VAN VENUS juli 2004 Voor de Mayawereld is de planeet Venus een van de meest invloedrijke hemelse objecten waar men eeuwenlange observaties aan heeft gewijd. Je kunt bijna zeggen dat de antieke wijze Mayamannen een obsessie hadden voor Venus.

17 juli 2004

SCHEDELS UIT ICA, PERU EN MERIDA, MEXICO juli 2004 Deze schedels werden gefotografeerd door Robert Connolly op zijn reis rond de wereld waarin hij informatie zocht over antieke beschavingen. De ontdekking van ongewone schedels was dus een onverwacht bijproduct van zijn inspanningen.

4 juni 2004

CHEMTRAILS BOVEN VELP/ARNHEM juni 2004 Ik kreeg een aantal foto's van chemtrails en ik vind ze wel het publiceren waard.

10 mei 2004

CHEMTRAILS BOVEN NEDERLAND mei 2004 Op dinsdag 4 mei (2004) was ik op weg naar mijn werk in Bremerhaven en reed omstreeks 07.45 net voorbij Amersfoort, richting Zwolle, toen het mij opviel dat er laaghangende sluierbewolking in de bijna geheel blauwe lucht hing. Nadat ik wat beter keek zag ik dat het door de wind uitgewaaierde strepen waren.

 

ARTIKELEN

1. NIKOLA TESLA april 2004 Nikola Tesla laat een erfenis van uitvindingen na die nog steeds de potentie hebben het leven zoals wij het nu kennen te veranderen en de technologische kennis op een niveau te brengen dat ver voorbij de verbeelding ligt.

2. ITALIAANSE CHEMTRAILONDERZOEKERS KOMEN VOOR INSPECTIE NAAR DE VS EN CANADA januari 2004 Bezorgde mensen van het Italiaanse platteland hebben twee Italiaanse filmmakers naar de andere kant van de oceaan gezonden om daar het bewijs van de chemtrails te filmen.

3. NAAR HET MIDDELPUNT DER AARDE november 2003 Naarmate er steeds nieuwe meet- en analysetechnieken worden ontwikkeld, wordt er steeds meer wetenschappelijke informatie verzameld over de immense krachten die in het binnenste van onze planeet woeden.

4. ZWAARTEKRACHT VERANDERINGEN oktober 2003 Er gebeurt gedurende de laatste vier jaar iets vreemds onder onze voeten. Het aards zwaartekrachtveld is aan het veranderen.

5. HET SPOOR VAN DE BEESTMENS september 2003 De cryptozoöloog Dr. Karl Shuker werpt nieuw licht op de zoektocht naar de Sasquatch, (de Big Foot) de Yeti en andere zogenaamde ‘harige beestmensen’ en toont ons fotografisch en tastbaar bewijsmateriaal.

6. CHEMTRAILS juli 2003 Kunnen geheime pogingen om het zwakker wordende aards magnetisch veld te controleren het mysterie van de ‘Chemtrail’ verklaren?

7. EEN OCEAAN VOL MYSTERIES augustus 2002 Er zijn nog tientallen onopgehelderde geluiden in de diepte van de oceanen.

8. MYSTERIEUZE GELUIDEN IN OCEAAN juli 2002 Als we sommige wetenschappers mogen geloven, leven in de donkere diepten van de oceanen gigantische mysterieuze creaturen die nog geen mens te zien kreeg.

9. URI GELLER 1 2002 Uri Geller beschikt wel degelijk over geestelijke krachten en sleept iedereen die hem voor leugenaar uitmaakt voor het gerecht.

10. HET EINDE VAN DE WERELD? september 2002 Let op, dit is een verhaal dat voor de verandering nu eens wel door NASA wordt bevestigd. In feite zijn het de wetenschappers van NASA zelf die deze ontdekking hebben gedaan.

11. URI GELLER 2 januari 2003 Deze test, en de rest van het Stanford-onderzoek werd gepubliceerd in het oktobernummer van Nature, jaargang 1974.

12. INDIGO KINDEREN januari 2003 Op dit moment schijnt op aarde de geboorte van minstens drie nieuwe rassen gaande te zijn. Drunvalo heeft het over de Indigo-kinderen, Aids-kinderen en Superparanormale kinderen. (Dit is een artikel dat iedereen moet lezen!)

13. HET SPOOR VAN DE WEERWOLF deel 1 januari 2003 Een kleine boerderij in noordelijk Utah lijkt de vreemdste plek op aarde te zijn. UFO’s, ongewone bollen licht, dierverminkingen en verdwijningen, poltergeistvoorvallen, waarnemingen van Bigfoot-achtige wezens en andere ongeïdentificeerde dieren, fysieke effecten bij planten, grond, dieren en mensen en een omvangrijk aantal andere onverklaarbare incidenten.

14. HET SPOOR VAN DE WEERWOLF deel 2 februari 2003 Een kleine boerderij in noordelijk Utah lijkt de vreemdste plek op aarde te zijn. UFO’s, ongewone bollen licht, dierverminkingen en verdwijningen, poltergeistvoorvallen, waarnemingen van Bigfoot-achtige wezens en andere ongeïdentificeerde dieren, fysieke effecten bij planten, grond, dieren en mensen en een omvangrijk aantal andere onverklaarbare incidenten.

15. AANMELDEN SITE BIJ SCEPTICISME.PAGINA.NL april 2003 Om meer bezoekers op je site te krijgen kan je je site aanmelden bij startpagina's e.d. Zo kwam ik begin april 2003 bij startpagina.nl de dochterpagina scepticisme.pagina.nl tegen. Natuurlijk wist ik ook wel dat mijn site hoogstwaarschijnlijk niet geaccepteerd zou worden, maar niet geschoten is altijd mis, dus..

16. SALTO AARDSE MAGNETISCHE VELD mei 2003 De belangstelling voor de mogelijke omkering of ‘salto’ van het aardse magnetische veld wordt steeds groter. Wat weten we? Dit is het vervolg op het artikel 'HET EINDE VAN DE WERELD' (zie bovenstaand artikel nr.10)

 

OVERZICHT VAN DE LAATST TOEGEVOEGDE ARTIKELEN

23 april 2008


"Ik verbaas me zelden meer over iets, maar de hele discussie rond de Koranfilm van Geert Wilders die ons rechtstreeks terugvoert naar het kruisvaarderstijdperk slaat werkelijk alles. Wilders is alleen maar de verzuurde room op toch al een bedorven toetje. De angst voor reacties op zijn film is terecht, maar is tevens een servering van mosterd na de maaltijd. Is iedereen nu al vergeten hoe het niet Geert Wilders maar Balkenende en De Hoop Scheffer waren die ons de olieoorlogen hebben binnengeloodst en daarmee elke Nederlander elke dag aan een verhoogd aanslagrisico blootstellen? Het lijkt me sterk want, VPRO's Tegenlicht friste ons geheugen onlangs nog op met de documentaire 'Hoe verkoop je een oorlog', die aantoonde dat hier 935 harde leugens voor nodig waren. Allan Greenspan suggereerde eerder de politiek al om nu eindelijk toe te geven wat iedereen al jaren wist; dat het alleen maar om de olie gaat." Aldus Benjamin Adamah op zijn website. Overigens is daar veel meer te vinden dan bovenstaande uitspraak doet vermoeden, neem een kijkje en klik daarvoor op de banner.

23 april 2008

Phoenix, Arizona staat al jaren bekend om de vele en aparte lichten in de lucht. Afgelopen maandag 21 april werd er boven de Phoenix North Valley rond 20:20 een patroon gevormd door vier rode ongeïdentificeerde lichten. Net als beschrijvingen van ooggetuigen uit Stephenville van begin dit jaar, vormden volgens getuigen uit Phoenix de lichten een verticale rechte lijn. Van daaruit vormden de lichten een diamantvorm en een boog. De lokale tv-zender ABC15 KNXV-TV in Phoenix meldt dat ooggetuigen vertelden dat de lichten van de ene naar de andere kant bewogen en ook op en neer voordat ze één voor één verdwenen.

Tony Toporek die buiten was, zag de bewegende lichten, haalde zijn camera en filmde het patroon. De onderstaande afbeelding is een frame uit zijn video, maar toont niet de helderrode kleur die de lichten hadden. Toporek vertelt dat toen het laatste licht verdween, het weer even heel kort verscheen voordat het definitief verdween.

ABC15 KNXV-TV nam met diverse instanties contact op, zoals de FAA, Sky Harbor, Luke AFB en het politiebureau van Phoenix, maar geen van allen hadden ze een verklaring voor de lichten. CNN toonde de beelden ook:
http://www.ireport.com/docs/DOC-14011

23 april 2008

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 4 april 2008 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

21 april 2008

Jurgen Deleye van www.grenswetenschap.nl tipte mij over een artikel betreffende Dan Burisch dat zij op de site hebben geplaatst. Ze beschrijven in het kort wie Dan Burisch is, wat hij deed en doet en ze hebben een deel van zijn video’s mooi op volgorde gezet, direct aanklikbaar om te bekijken en te beluisteren. Zie:
http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=1917

20 april 2008

'UFO's' EEN INFORMATIEBOEKJE VOOR DE JEUGD april 2008 Wolters-Noordhoff (sinds 31 maart 2008 Noordhoff Uitgevers) geeft in 2003 het boekje ‘UFO’s’ (nr. 123) uit tezamen met het daarbij behorende vragenboekje. Het is bedoeld voor de jeugd en is een publicatie in de serie Informatie, van De Ruiters Documentatiecentrum. Deze serie heeft als doel op begrijpelijke wijze over diverse onderwerpen te schrijven.

20 april 2008

Op 8 april (2008) heeft iemand in Hendersonville, Tennessee, een object waargenomen dat lijkt op de drone welke al veel langer boven verschillende regio’s in de USA wordt gezien en gefotografeerd.


Drone gefotografeerd in 2007

De ooggetuige schrijft: ‘Ik zag gedurende twee minuten een ‘ring met lange armen en een kroon’. Toen ik bij het stopbord op Indian Lake road stopte, op weg naar mijn werk, zag ik het door de bovenkant van mijn voorruit. Dat ding leek op ongeveer 70 meter boven de grond te hangen en het stond stil in de lucht. Het was een ronde ring met drie zeer lange armen. Het had ook iets wat leek op een kroon of veel puntige staven die rond de bovenkant van de cirkel stonden. Er waren geen lichten of heldere kleuren. Het leek gewoon grijs of zilverwit. Als ik het afmetingen moest geven dan zou ik zeggen dat de cirkel ongeveer 15 meter in diameter was. De armen leken wel 30 meter lang, sommige iets korter dan de andere. De kroon bovenop leek ook zo’n 15 meter hoog. Ik kan het mis hebben, maar het leek erg groot te zijn. Ik besloot uit de auto te stappen om het beter te kunnen zien. Ik dacht eerst dat het een soort reclameballon was. Toen ik uitgestapt was begon het te bewegen, niet op de wijze zoals een vliegtuig dat zou doen, maar het ging op en neer op dezelfde plek. Toen draaide het rond zijn as en werd in een oogwenk onzichtbaar, alsof je het licht uitdoet. Ik heb nooit eerder zoiets als dit gezien en ik ben er nogal bezorgd over. Ik hoop dat het iets van onze militairen is of een soort geprojecteerd beeld.’
http://www.nuforc.org/webreports/062/S62554.html

16 april 2008

Is dit een doortrapte truc van de sluwe vos en oude bekende Marcel Hulspas, of heeft hij door een wonder zijn gezonde verstand gevonden, waardoor de wereld er plotsklaps heel anders uitziet dan door de bril die door stichting Skepsis aan de medewerkers wordt verschaft? Hulspas, een gedreven scepticus van de ergste soort, heeft een artikel over 9/11 geschreven en somt zowaar een hele reeks misstanden op welke de officiële theorie van de overheid geen goed doen en terecht natuurlijk. Wordt Hulspas misschien de volgende Jomanda waar Skepsis een heksenjacht op gaat beginnen?
http://www.depers.nl/buitenland/191448/Verzin-een-vijand.html

13 april 2008

USAF PILOOT KRIJGT OPDRACHT OP EEN UFO TE VUREN IN BRITS LUCHTRUIM april 2008 Ik kan mij herinneren dat ik mijn hoogte bereikte en vroeg of mijn naverbrander uit kon. Maar er werd mij verteld die aan te houden! Niet veel later zag ik dat mijn snelheidsmeter op ongeveer .92 mach stond, dat was zo’n beetje de hoogste snelheid in rechte vlucht voor een F-86D. Onze uiteindelijke koers was Noord. Toen kreeg ik de order een vol salvo raketten af te vuren op de UFO.

10 april 2008

WAAROM WORDEN DE VLIEGENDE SCHOTELS DOODGEZWEGEN? april 2008 De discussie over de binnenkort vrijkomende UFO-Files van Engeland gaat onder andere over de vraag of echt alle informatie wordt vrijgegeven, dus ook de files die duidelijk aantonen wat men als overheid en geheime diensten zelf dacht wat de harde kern van het UFO-fenomeen voorstelde. Met andere woorden: wordt toegegeven wat door insiders die als klokkenluiders fungeerden al wordt verteld, namelijk dat de interne conclusie betreffende die harde kern was en is dat het met grote waarschijnlijkheid om buitenaardse activiteit gaat?

5 april 2008

DE WAARHEID AAN HET LICHT: X-FILES WORDEN OPENBAAR april 2008 Britse UFO-waarnemingen, onderzocht door een geheime tak van het Ministerie van Defensie, worden binnenkort onthuld en functionarissen zetten zich schrap voor een stormloop op de gegevens.

31 maart 2008

DE VERBORGEN AGENDA VAN NASA DEEL 4 maart 2008 Boekbespreking ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ Wetenschappelijk is het ook niet hard te maken dat Mars een rode lucht en atmosfeer heeft. Elke gasvorming op een planeet, ook die waaruit de atmosfeer op Mars bestaat, zorgt nu eenmaal voor een blauwe lucht. Dat wijzen overigens de foto’s van ESA en van de Hubble telescoop ook uit. Maar NASA vond dat Mars een rode lucht moest hebben en blijft dat vinden, de planeet heeft nu eenmaal de bijnaam ‘de rode planeet’ en het valt het grootste deel van de mensheid en de complete mainstream media dus niet op dat het anders is. Rood geeft ook het idee van een levenloze planeet, een vijandige omgeving voor zelfs maar de kleinste bacterie of grasspriet en dat is exact zoals NASA wil dat wij denken.

30 maart 2008

DE VERBORGEN AGENDA VAN NASA DEEL 3 maart 2008 Boekbespreking ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ Ken Johnston had de taak de eerste generatie Apollo-foto’s en negatieven in een database op te slaan en van alle foto’s werden vier complete sets bewaard, het ging daarbij om tienduizenden foto’s. In 1972, tegen het einde van de maanreizen, werd Johnston in het kantoor van S.J. ‘Bud’ Lyskawa, zijn leidinggevende, geroepen. Lyskawa vertelde hem dat hij orders van de NASA-directie had om alle originele maanfoto’s en de negatieven die Johnston in zijn database had te vernietigen.

29 maart 2008

In Japan is onlangs een regeringsbijeenkomst geweest over eventuele Japanse deelname aan de oorlog in Irak waarbij men tevens uitgebreid heeft gesproken over de vele niet kloppende 9/11-feiten en of het op basis van die feiten wel gerechtvaardigd is steun aan Bush te verlenen.
http://www.waarheid911.nl/911perspectief.html#japan

De media aldaar beginnen er steeds meer over te schrijven:
http://www.tokyo.to/255/911Conspiracy

Dat is iets wat de media in de Westerse wereld bewust vertikken om te doen. Een voorbeeld: op 26 februari (2008) was er een 9/11-voorlichtingsavond met filmvoorstelling en debat in het Europees Parlement. Geen ordinair protest, maar degelijke sprekers (professoren en politici) die graag een hernieuwd en onafhankelijk onderzoek willen naar de gebeurtenissen op 9/11. In de Nederlandse en Belgische media geen woord over deze bijeenkomst, niet ervoor en niet erna. Aanwezig waren maar liefst 6 europarlementariërs van de paar duizend die van ons belastinggeld in Brussel zitten en er waren ook zomaar 2 journalisten aanwezig. Hoe kun je op basis van dit soort laf en ontwijkend gedrag nog geloof hechten aan wat de media schrijven en de politiek zegt over 9/11?
http://www.markdermul.be/911/zero.htm

Binnenkort komt ook de sectie 9/11 weer op ufowijzer terug, ik vind het te belangrijk om weg te laten. Wie het niet wilt lezen, die leest het gewoon niet, maar 9/11 toont exact de leugenachtigheid van een kleine elitekliek aan waarvan een deel volgens mij ook achter de geheimhouding van het UFO-fenomeen zit. En alles rondom 9/11 toont overduidelijk aan dat de wereldwijde media wel degelijk zijn te beïnvloeden en schaamteloos naar de pijpen dansen van een dergelijke elite.

27 maart 2008

DE NIEUWE AMERIKAANSE PRESIDENT EN UFO's maart 2008 Wie van de overgebleven drie Amerikaanse presidentskandidaten zou voor het UFO-fenomeen de beste president zijn? We hebben in de race naar het Witte Huis Hillary Clinton, Barack Obama en John McCain. Ik geef alleen weer wat onderzoeker Grant Cameron heeft opgeschreven over wat de drie kandidaten voor hun eventuele verkiezing van UFO’s vinden. Maar elke politicus, waar ook ter wereld, bezit nu eenmaal een aangeboren en niet te genezen aard om ‘Ja’, te zeggen en ‘Nee’ te doen (of omgekeerd), dus verwacht ik helemaal niets.

26 maart 2008

Eerlijk is eerlijk, Fenke van de redactie van startpagina.nl heeft wel humor, ze schreef me nog dat mijn verhaal van geen kanten klopt, wat moet ze anders? Maar ze bedankte mij wel voor de tip over de sneeuwballen en zie daar… de 'site van de dag' op startpagina.nl is vandaag (woensdag 26 maart):
http://home.quicknet.nl/qn/prive/jj.devries/sneeuwpop/instructies/voorbereiding.html

25 maart 2008

Mark Retera tekende onlangs de bovenstaande strip die exact weergeeft hoe hoog de media het UFO-fenomeen inschatten. Ik heb aan Comic House toestemming gevraagd om de strip op ufowijzer te mogen plaatsen, het antwoord van Miriam van Comic House was: ‘Hi Paul, Je mag deze strook plaatsen, mits er geen commercieel gewin mee wordt gehaald. Veel succes met je website!’
Mark Retera
Comic House

25 maart 2008

Op startpagina.nl staat elke dag op de hoofdpagina een ‘site van de dag’ en je kunt daarvoor een site aanbevelen. Dus vorige week heb ik de webmaster van startpagina.nl gevraagd om te overwegen ufowijzer te plaatsen. Het antwoord van ene Fenke was: “Helaas, uw website heeft geen toegevoegde waarde.” Op dat moment stonden websites met titels als ‘paaseitjes verven’ en ‘de leukste braderieën in Nederland’ als site van de dag genoteerd. Mijn God, wat een uitbarsting van ‘toegevoegde waarde’, want wie wist dat je paaseitjes kunt verven en half Nederland (slechts 8 miljoen mensen) ging nog maar met de paasdagen naar braderieën. Dus heeft startpagina haar verantwoordelijkheid genomen en op die gebieden voor een doorbraak gezorgd. Wat een lef, je moet maar durven om dergelijke schokkende websites aan te bevelen.

De moraal van het verhaal: Fenke van startpagina.nl heeft niet de minste moeite genomen wat te lezen op ufowijzer, net als hele hordes journalisten en wetenschappers weet zij het al, “UFO’s zijn onzin!, val me dus niet lastig met domme vragen.” Overigens heb ik nog een tip voor haar, promoot vandaag een website waarop wordt uitgelegd hoe je sneeuwballen kunt gooien, dat weten kinderen namelijk nog niet.

Wil je ook elke dag een zeer bijzondere website aangekondigd zien?:
http://sitevandedag.startpagina.nl

25 maart 2008

DE VERBORGEN AGENDA VAN NASA DEEL 2 maart 2008 Boekbespreking ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ De meeste topmensen van NASA waren/zijn lid van de vrijmetselarij en dat waren ook de meeste Apollo astronauten. Er werden rituelen uitgevoerd onbekend aan het volk. Zo werd onder andere de vlag van de vrijmetselarij door Buzz Aldrin, een 32° vrijmetselarijlid, meegenomen naar de maan en later op ceremoniële wijze overgedragen aan het hoofdkwartier van de vrijmetselarij in Washington.

23 maart 2008

Mobiel bellen tijdens vlucht mogelijk. Afgelopen vrijdag meldden de media opgetogen dat mobiel bellen vanuit vliegtuigen nu mogelijk is. Emirates Airlines had als commerciële vliegmaatschappij de primeur: mobiel bellen tijdens de vlucht, berichtte de BBC vrijdag.

Zijn er nu werkelijk geen journalisten die zich afvragen hoe het mogelijk is dat Amerikaanse functionarissen op 11 september 2001 beweerden dat mobiel bellen vanuit een gekaapt vliegtuig op die dag al massaal werd gedaan? 11 september 2001 staat ook wel bekend als de dag van 9/11!

22 maart 2008

Het boek van Jan Wicherink: 'Ontheemde Zielen Ontwaken' is vanaf heden in een pocket editie beschikbaar. Het boek was al vanaf 15 januari 2005 beschikbaar als gratis E-book. Het werk van Jan Wicherink is door vele mensen als zeer positief, helder en goed begrijpbaar ontvangen.

Dit boek brengt wetenschap en spiritualiteit weer samen nadat 300 jaar geleden de wegen zich scheiden. Steeds meer wetenschappers komen tot de ontdekking dat beide disciplines slechts verschillende kanten van dezelfde medaille zijn. We staan aan de vooravond van een grote paradigma verschuiving in de wetenschap, waarbij de immateriële subjectieve wereld van de geest niet langer afgescheiden gezien kan worden van de objectieve materiële werkelijkheid. Deze “omslag” in het menselijke bewustzijn werd al voorzien door de Ouden maar ook de Amerikaanse inheemsen, de Maya, Hopi en Azteken voorzagen dat deze transformatie zou plaatsvinden in onze tijd. Dit boek neemt u mee van de wijsheid van de Ouden naar de meest moderne wetenschappelijke inzichten en laat zien hoe beiden verenigbaar zijn.
Koop het boek hier: http://www.soulsofdistortion.nl/shop.html

19 maart 2008

DE VERBORGEN AGENDA VAN NASA DEEL 1 maart 2008 Boekbespreking ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ NASA lijkt in ieders ogen een degelijke en betrouwbare organisatie, geleid door competente mensen die met het belastinggeld van de burger verantwoordelijk omgaan en in ruil daarvoor open en eerlijk verslag doen van hetgeen ze onderzoeken en ontdekken. Het valt daarom niet gemakkelijk om mensen van het tegendeel te overtuigen. Richard Hoagland en Mike Barra hebben er in hun boek ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ 548 pagina’s aan besteed en geloof me, het lijkt, voordat je het boek leest, een sterk verhaal en er zijn ook een paar zaken die ik, nadat ik het boek heb gelezen, niet gemakkelijk te geloven vind, maar Hoagland en Barra komen met talloze data, namen, foto’s, voorvallen en feiten die onweerlegbaar, en door iedereen die dat zou willen, te controleren zijn.

19 maart 2008

In 1998 heeft Cynthia volgens artsen een soort van psychose meegemaakt. Zelf denkt zij te maken hebben gehad met entiteiten. Haar ervaringen staan haar nog steeds scherp voor de geest. Om ballast te uiten wilde Cynthia dit graag op papier zetten en misschien heeft een ander baat bij het lezen van dit gebeuren. Een herkenning, eventueel erkenning. En mocht dat zo zijn, dan kan Cynthia van de negatieve, een positieve ervaring overhouden. Mede door het te hebben ondergaan kan zij zeggen: 'ik ben wijzer geworden en wil dit graag delen met anderen'. Voor meer informatie over haar boek zie: http://nieuwsbrief.iwes.nl/index.php?id=MjE5NjIyNzgxMjAw

16 maart 2008

ROBBIE WILLIAMS WORDT UFOLOOG maart 2008 De Britse popster Robbie Williams beweert dat hij drie maal een UFO heeft gezien. De ster vertelde dat hij zijn huidige beroep als zanger zal opgeven en na zijn UFO-ervaringen het buitenaardse gaat bestuderen. “Ik ga stoppen als popster. Ik word een fulltime ufoloog.”

15 maart 2008

POLITIEAGENTEN BESCHRIJVEN ONGE¤DENTIFICEERD, VAN VORM VERANDEREND LUCHTVOERTUIG BOVEN STEPHENVILLE, TEXAS maart 2008 De politieagent vertelde dat dit gigantische ding in de lucht naar het oosten draaide, maar het is dan niet langer horizontaal, het is verticaal. En hij zegt dat het op een zeer lage snelheid vloog en hij niet kon geloven dat het in staat was in de lucht te blijven nadat het draaide naar een verticale positie.

12 maart 2008

DIGITALISEREN VAN UFO-ARTIKELEN maart 2008 UFO-onderzoeker Peter Hoeke van 'SUP' zou graag UFO-gerelateerde artikelen/verhalen uit kranten of magazines ontvangen. (Overigens zijn UFO-waarnemingen ook van harte welkom bij Peter, hij en zijn collega’s bij SUP doen er graag onderzoek naar.) Hij is momenteel bezig met het digitaliseren van het krantenarchief van de vroegere Nederlandse UFO-studiekring Plativolo (1954-1964).

10 maart 2008

Het maart – april nummer van Frontier Magazine is uit. Wederom een editie boordevol met interessante artikelen die ons inspireren. Klik op de cover voor de inhoud.

8 maart 2008

IK VERGAT WAT IK MIJ NIET HERINNEREN MOCHT maart 2008 Katharina Wilson: "De echte stimulans om dit boek te schrijven kwam door een ervaring met twee wezens die roodharige Grijzen bleken te zijn. Bij deze ervaring was een groepering ontvoerden betrokken waarvan ik deel uitmaakte. We kregen allemaal een groepsvisioen van een ongelooflijke vernietiging en een trieste waarschuwing voor de toekomst. Als toevoeging op het visioen werd mij verteld dat we moeten verbergen wie we zijn en we ons moeten voordoen als deel van de vijand, zodat we niet vermoord zullen worden."

6 maart 2008

Ik kreeg van een trouwe bezoeker van ufowijzer en geïnteresseerde in Dan Burisch (inderdaad, de Burisch die door veel mensen als oplichter wordt gezien, maar dat beslist niet is!), de onderstaande link. Het is hoofdstuk 11 uit een belangwekkend boek en ik kan het iedereen aanbevelen. Het geeft volgens mij zeer duidelijk aan dat de wereld waarin wij leven en onze antieke geschiedenis, heel anders in elkaar zitten dan de orthodoxe wetenschap zo stellig beweert. Het artikel gaat over God, de bijbel, de heilige geometrie en nog veel meer. Ja, ja, ik hoor het jullie al denken, maar lees het toch maar eens! Ik ben zelf ook geen gelovige volgens welke geloofsovertuiging dan ook, maar de zaken die in dit deel van het boek worden beschreven hebben mijn warme belangstelling. Al die bekende kerkelijke stromingen hebben op basis van oude, niet begrepen kennis, hun eigen dogma’s geschreven en vaak met harde hand opgelegd aan vele ‘gelovigen’, maar de diepere betekenis van de bijbel is hen, zowel de leiders als de volgelingen, volledig ontgaan.

De link met Dan Burisch is dat ook hij op de hoogte is van deze verborgen, zeer hoogstaande en fabelachtige kennis en techniek die in/onder de oude bijbelteksten verborgen zitten en daar onderzoek naar heeft gedaan. De oude aardse geloven zijn gebaseerd op enkel en alleen de letterlijke tekst. De ware kennis van ALLES zit echter viel dieper verborgen, maar begint langzaamaan ontdekt te worden en die kennis is zacht uitgedrukt ‘verbluffend’, of je nu gelovig bent of niet, het zal je met andere ogen naar de bijbel doen kijken en ik mag hopen dat het starre deel van de wetenschap dat ook begint te beseffen. Het één sluit het ander niet uit. Volgens mij kunnen gelovigen alleen maar meer liefde voor de bijbel gaan voelen en ongelovigen meer respect krijgen voor dit mysterieuze boek. Zoals bovenaan elke hoofdpagina van ufowijzer: lees eerst, oordeel dan!
http://www.soulsofdistortion.nl/dutch/SODA_chapter11.html

4 maart 2008

Dit is de link naar de kort geleden opgerichte website opgedragen aan de Stephenville Lights in Texas. Ik heb al een paar vertalingen van artikelen van Linda Moulton Howe over deze lichten op ufowijzer gezet en binnenkort komen er nog een paar.
http://www.stephenvillelights.com/index.html

3 maart 2008

PLATIVOLO deel 3 maart 2008 In 1954 wordt in ons land een heuse en professionele UFO-vereniging opgericht. Zelfs in onze moderne tijden van vandaag de dag ontbreekt het naar mijn idee aan een vereniging welke zich zou kunnen meten met wat men in 1954 opricht en in de daarop volgende jaren uitbreidt.

2 maart 2008

Dit is de graancirkelwebsite van Freddy Silva, een bekende onderzoeker die je in bijna elke graancirkeldocumentaire tegenkomt. Op zijn website vind je vele links die je alles over het fenomeen kunnen vertellen, tevens staat er een 30 min durend video-interview met hem op. Klik op bovenstaande banner om er een kijkje te nemen.

1 maart 2008

Een tipje van de Verenigde Naties UFO-sluier wordt opgelicht!! Eindelijk een naam van iemand die aanwezig was op de beweerde UFO-bijeenkomst. Het is een Franse luchtvaartexpert met de naam Gilles Lorant. Hij een attaché aan het Centre National de la Recherche Scientifique (CNRS- Nationaal Centrum voor Wetenschappelijk Onderzoek). Hij is tevens lid van het Institute of Advanced Studies for National Defense (IHEDN – de Franse organisatie die in 1999 het COMETA rapport deed ontstaan). Voor nu even de link naar het Engelstalige artikel, ik zal er binnenkort een samenvatting van maken. De link is per e-mail al onderweg naar Wim Van Utrecht en journalist Joris Polman van Sp!ts.
http://www.exopolitics.org/Exo-Comment-67.htm

1 maart 2008

WETENSCHAP VERSUS BEWIJS maart 2008 Naar aanleiding van het artikel in de krant Sp!ts van 27 februari (2008), over de eventuele UFO-vergadering in de VN en waarvoor Wim Van Utrecht werd geïnterviewd, heb ik Wim Van Utrecht wat vragen gesteld. Tevens stel ik zijn stelling in de Sp!ts, dat een Mogul-ballon de definitieve verklaring voor het Roswell-incident is, aan de kaak.

29 februari 2008

UFO-Media.com is een nieuwe video-website met uitsluitend UFO-gerelateerde video’s, je vindt er de laatste nieuwe video’s en de al wat oudere. Houdt echter wel in de gaten dat tegenwoordig op de computer alles is te maken, maar er zullen zeker authentieke UFO-filmpjes tussen zitten. Het doel is de ‘YouTube’ van de UFO-gemeenschap te worden.
http://ufo-media.com/video.html

29 februari 2008

Russel Calaghan van UFO-Data laat weten dat de uitgave van maart/april 2008 op 12 maart naar de drukker gaat en de daarop volgende week verstuurd gaat worden. Hij geeft tevens te kennen dat er een beperkte oplage wordt gedrukt en dat iedereen die vergeten is zijn abonnement voor 2008 te betalen dat alsnog kan doen, maar dan wel voor 12 maart, anders is de kans groot dat je dat nummer moet missen omdat nabestellen (bijna) niet mogelijk zal zijn.
http://www.ufodata.co.uk/index1.htm

29 februari 2008

Magische en Mythische reis naar Engeland van 28 juli 2008 tot en met 4 augustus 2008 februari 2008 Bert Janssen, de bekende Nederlandse graancirkelexpert organiseert het volgende: Betreed de magische graancirkels in Engeland, ontdek hun specifieke ligging in het mythische landschap van Wiltshire - de bakermat van 'In de Ban van de Ring' - en absorbeer de kennis en wijsheid van de Ancient Wisdom Keepers. Tijdens deze reis, die volledig in het teken van de Art of Creating zal staan, bezoeken we vele ancient sites zoals Stonehenge, Silbury Hill, West Kennett Long Barrow, Avebury. Maar ook Glastonbury (Tor, Abbey, Chalice Well) en natuurlijke talloze graancirkels.

28 februari 2008

DE FRONTIER BOOKSHOP BESTAAT 5 JAAR februari 2008 En dat gaan we vieren Het is alweer 5 jaar geleden dat de Frontier Bookshop haar eerste deuren opende. Sinds die tijd is er veel veranderd. Het eerste pand aan de Eerste Bloemdwarsstraat bleek al snel te klein en we verhuisden in oktober van 2005 naar onze huidige grotere locatie. Met een uitgebreid assortiment aan boeken, dvd’s en bijzondere tijdschriften op grenswetenschappelijk en spiritueel gebied en grensverlegggende producten kunnen we stellen dat er duidelijk behoefte is een speciaalzaak als de Frontier Bookshop.

27 februari 2008

De media hebben weer iets spectaculairs gevonden, UFO-landingen in 2017 en de VN weet ervan! Erwin Noorman van Shoreline en ufoplaza is vandaag over dat onderwerp geïnterviewd door NOS Headlines en ik vind dat Erwin er het juiste over zegt.
http://headlines.nos.nl/forum.php/list_messages/9647

Overigens is het UFO-onderwerp voor de VN niet nieuw, in 1978 stuurde astronaut Gordon Cooper, die overtuigd was van buitenaards bezoek aan de aarde, een brief naar de VN waarvan je de inhoud op de volgende link kunt lezen:
Gordon Cooper's boodschap aan de Verenigde Naties

27 februari 2008

Dank je wel Joris Polman en Sp!ts!
Honderden bezoekers meer vandaag dan normaal en dat allemaal omdat journalist Joris Polman mijn website in het gratis krantje Sp!ts (uitgave 27 februari) noemt. Polman heeft een artikel geschreven naar aanleiding van mijn bericht dat er mogelijk in de Verenigde Naties over UFO’s en buitenaards leven is gesproken. Zoals te verwachten heeft Polman mijn artikel op ufowijzer niet goed gelezen, hij doet het voorkomen alsof ik een aantal namen zelf heb verzonnen en er voor 100% van overtuigd ben dat de bijeenkomst werkelijk heeft plaatsgevonden en dat er in 2017 landingen plaatsvinden, maar vooruit, voor gratis reclame heb ik wel wat over.

Polman heeft niet mij om opheldering gevraagd, maar heeft voor zijn artikel de bekende Belgische gedreven scepticus Wim Van Utrecht geïnterviewd. En natuurlijk kraakt Wim het hele verhaal over de UFO-vergadering bij de VN af. Hij doet uitspraken als: “Dit is onzin, wilde beweringen die nergens op zijn gebaseerd.” Wim noemt het hypes waar steeds meer mensen in geloven. En het bevestigt zijn vermoeden dat het vertrouwen in de wetenschap afneemt en het bijgeloof weer toeneemt.

Waar is overigens het bewijs van Wim dat dit een hoax is zoals hij in de Sp!ts laat optekenen? Je kunt dat als scepticus wel beweren, maar dan moet je dat ook hard kunnen maken. Laten we eerst maar eens afwachten of er binnenkort meer bekend wordt, misschien is het geen hoax, maar daar hebben we inderdaad getuigen voor nodig die met naam en functie in de openbaarheid willen treden en misschien is het wel desinformatie zoals ik ook aangeef.
http://www.spitsnet.nl/nieuws.php/1/12163/online/ET_komt_of_toch_niet.html

24 februari 2008

BEVESTIGING VAN UFO-DISCUSSIE OP 12 FEBRUARI IN DE VERENIGDE NATIES IN NEW YORK februari 2008 Op het Internet circuleert al een tijdje het bericht dat er op 12 januari (2008) een geheime bijeenkomst in de verenigde Naties in New York is gehouden waarbij gediscussieerd werd over UFO’s en buitenaards leven. Er is nu bevestiging van andere betrouwbare personen, die natuurlijk anoniem willen blijven. Er wordt beweerd dat er tijdens de bijeenkomt een document is rondgegaan dat momenteel aan andere landen wordt voorgelegd voor studie en opmerkingen.

23 februari 2008

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 3 februari 2008 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

22 februari 2008

PLATIVOLO deel 2 februari 2008 In 1954 wordt in ons land een heuse en professionele UFO-vereniging opgericht. Zelfs in onze moderne tijden van vandaag de dag ontbreekt het naar mijn idee aan een vereniging welke zich zou kunnen meten met wat men in 1954 opricht en in de daarop volgende jaren uitbreidt.

18 februari 2008

DRIE OOGGETUIGEN UIT SELDEN, TEXAS, ZAGEN TWEE GROTE RECHTHOEKEN VAN ‘WITTE VLAMMEN’ IN DE LUCHT februari 2008 In de nacht van 8 januari 2008 zien tientallen ooggetuigen in de zuidwestelijke regio van Texas, in de buurt van Dallas/Fort Worth, vreemde combinaties van flitsende lichten in de lucht. Iedereen vertelde dat de lichten of aan een gigantisch voertuig zaten of zich in een onwrikbare formatie bevonden. Ze waren het er allemaal over eens dat de lichten aan en uit pulseerden, maar niet gelijktijdig.

13 februari 2008

PLATIVOLO deel 1 februari 2008 In 1954 wordt in ons land een heuse en professionele UFO-vereniging opgericht. Zelfs in onze moderne tijden van vandaag de dag ontbreekt het naar mijn idee aan een vereniging welke zich zou kunnen meten met wat men in 1954 opricht en in de daarop volgende jaren uitbreidt.

FRONTIER ZOEKT GRENSVERLEGGERS DIE WILLEN HELPEN

De naam Frontier staat voor een scala van grensverleggende activiteiten. Met boeken, tijdschriften en evenementen voorzien wij een groeiende groep mensen in Nederland en het buitenland van kennis over grenswetenschappelijke onderwerpen.

Voor een aantal van die activiteiten zoeken wij nieuwe vrijwilligers / medewerkers uit de omgeving van Amsterdam. Zo zoeken wij de hulp van:

*correctoren Nederlandse of Engelse manuscripten
*vertalers van boeken Engels-Nederlands v.v.
*een computerdeskundige voor – af en toe – ondersteuning van computergerelateerde werkzaamheden, zoals het onderhoud van de Frontier website
*inpakmedewerkers die op onregelmatige tijden kunnen meehelpen
*vrijwilligers voor allerhande andere activiteiten.

Heb je belangstelling? Stuur dan een bericht naar:
Frontier Sciences Foundation,
Leliegracht 42, 1015DH Amsterdam.
Of stuur een e-mail naar info@fsf.nl