LAATST TOEGEVOEGDE ARTIKELEN

22 oktober 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 5 De Montana Site Denkbeelden worden door menselijke wezens soms verworpen omdat deze ideeën boven het vermogen van hun acceptatie gaan. Ideeën die te bizar voor woorden lijken worden afgedaan als fantasie, als onmogelijk betiteld of simpelweg genegeerd. De hulpsheriffs van Cascade County die werkten aan het oplossen van de golf aan veeverminkingen, vonden dat geen idee te gek was om het niet nauwgezet te overwegen. Om die reden overwogen ze ook de theorie dat de verminkingen het resultaat waren van enkele sektes en ze besteedden behoorlijk wat tijd om de meldingen die mogelijk een positieve bevestiging aan deze theorie gaven te onderzoeken.

14 oktober 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 4 Het is niet alleen Montana Volgden de verminkingen in andere staten hetzelfde patroon als die in Montana? Had de politie in deze staten iets van substantieel bewijs gevonden dat mogelijk van hulp kon zijn bij het oplossen van de verminkingen in Montana? Dat waren enkele van de vragen die commandant Wolverton overwoog toen hij contact opnam met politiebureaus in andere staten waar de verminkingen ook hadden plaatsgevonden.

6 oktober 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 3 Verzoek om hulp van het publiek De eerste veeverminking die bij het Cascade County Sheriff’s Department werd gemeld vond plaats op 14 augustus 1974. Terwijl er zich in de weken en maanden daarna wel op zichzelf staande incidenten voordeden, was het pas in de volgende zomer dat het aantal veeverminkingen alarmerend toenam. Maar klaarblijkelijk was wie of wat verantwoordelijk voor de verminkingen was nog maar net begonnen, want gedurende de periode van augustus 1975 tot mei 1976 werden er meer dan 100 mogelijke veeverminkingen gemeld bij het Cascade County Sheriff’s Department.

29 september 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 2 De zaak van het verdwenen kalf Het bewijs dat vergaard werd bij de onderzoeken van een aantal verminkingen, inclusief dat van de Shetland pony, lijkt erop te duiden dat de dieren een kalmerend middel of narcose kregen toegediend (maar niet werden gedood) voordat ze verminkt werden. Een theorie van een veearts, dat het medicijn Ketaset voor dat doel wordt gebruikt, was van groot belang voor de onderzoekers.

22 september 2019 - Mystery Stalks The Prairie Voorwoord Paul Harmans Dit is de vertaling van het volledige boek: ‘Mystery Stalks The Prairie’ geschreven in 1976 door journaliste Roberta Donovan en hulpsheriff Keith Wolverton. Het boek beschrijft de incidenten van veeverminkingen, UFO’s en vreemde wezens waar de politie van Montana in de jaren 70 (en in feite tot vandaag de dag!) mee werd geconfronteerd en waarvoor men geen dader heeft kunnen vinden.

22 september 2019 - Mystery Stalks The Prairie Voorwoord en Inhoud Op de cover van het boek staat een afbeelding waarop hulpsheriff Keith Wolverton van het Cascade County Sheriff’s Office in Great Falls, Montana, samen met hulpsheriff Ken Anderson een verminkte koe onderzoekt. Mystery Stalks the Prairie is geschreven door twee ingezetenen van Montana, Mrs. Roberta Donovan uit Lewistown en districtscommandant Keith Wolverton uit Great Falls, een hulpsheriff in Cascade County.

22 september 2019 - Mystery Stalks The Prairie hoofdstuk 1 Een snijwond met getande randen Wie? Waarom? Vanaf het begin zijn dit de twee vragen geweest die de politie in een vijfprovincies gebied in midden-noordelijk Montana heeft gesteld bij hun onderzoek van de ene na de andere verminking. Ondanks hun oprechte inspanningen, hebben zij het antwoord nog niet gevonden. Elk verbijsterend stukje bewijs is nauwkeurig bekeken omdat ze volhardend zijn in hun pogingen het mysterie op te lossen en een eind te maken aan deze bizarre incidenten.

21 september 2019 - KLAASVAAK, ALIAS DE GEVESTIGDE MEDIA EN DE AMERIKAANSE MARINE UFO-VIDEO's De gevestigde media kunnen natuurlijk niet om de drie UFO-video’s heen waarvan de Amerikaanse marine heeft toegegeven dat het echte video’s zijn. Maar in plaats van een ‘onafhankelijke’ positie in te nemen zoals je zou moeten verwachten van een ‘vrije pers’, hebben de media kiepauto’s vol strooizand besteld om die in de ogen van het volk te strooien. Dus melden ze wel dat de video’s echt zijn, maar daarna wordt snel overgegaan op de aloude wijze van het ontkrachten van het verhaal. Zo heeft ook de Volkskrant op 20 september (2019) een artikel aan de UFO-video’s besteed. De kop van het artikel is al meteen propaganda, de kop luidt: ‘Amerikaanse marine: UFO-video’s zijn echt, maar het zijn geen aliens’

19 september 2019 - AMERIKAANSE MARINE ONDERZOCHT DE OMSTANDIGHEDEN AANGAANDE GELEKTE UFO BEELDEN Op 16 december 2017 publiceerden de New York Times en To the Stars Academy of Arts & Science (TTSA) twee video’s waarvan beide organisaties beweerden dat ze een ‘Ongeïdentificeerd Lucht Fenomeen’ (UAP) toonden. Ondanks dat ze in die tijd meldden dat ze door de Amerikaanse overheid waren ‘gedeclassificeerd’ (een bewering die momenteel door de VS marine wordt aangevochten), toonden onthullingen in de week daarop aan dat één van de twee video’s, bekend als ‘FLIR1’, al eerder in 2007 naar het Internet was gelekt, ongeveer tien jaar eerder.

14 september 2019 - AMERIKAANSE MARINE GEEFT DE DATA VRIJ VAN DRIE OFFICIEEL ERKENDE ONTMOETINGEN MET HET 'FENOMEEN' Vandaag (11 sept. 2019) heeft de Amerikaanse marine de data vrijgegeven van de drie officieel erkende ontmoetingen met wat zij het ‘fenomeen’ noemen. In meerdere verklaringen exclusief ontvangen door de Black Vault, heeft de marine hen die in UFO’s geïnteresseerd zijn geprikkeld door officieel toe te geven dat de video’s waaraan gerefereerd wordt als ‘FLIR1’, ‘Gimbal’ en ‘GoFast’ feitelijk ‘Unidentified Aerial Phenomena’ (Ongeïdentificeerd Lucht Fenomeen) of UAP’s betreffen. De marine heeft een aantal aanvullende details verschaft over deze gevallen, waarvan sommige nog onbekend waren.

25 augustus 2019 - GEZICHT VAN ‘BUITENAARDSE GRIJZE’ VAN GIGANTISCHE AFMETINGEN GEVONDEN IN ANTARCTICA
Brain, gepensioneerd Navy Flight Engineer, Antarctic Development Squadron Six:
“Ik hoorde deze wetenschappers praten over dat er daar enkele mannen op de pool waren die werkten met deze vreemd uitziende ‘personen’. Ze zeiden niet ‘vreemdelingen’ of ‘buitenaardsen’ of wat dan ook. En dat het gat waar de luchtmonsters werden genomen (een groot gat in het ijs) in feite een gezamenlijke basis van de wetenschappers en de E.T’s is.”

25 augustus 2019 Daniell Peninsula, Antarctica – op 20 augustus 2019 kondigde ufo-scandinavia de ontdekking van een gigantisch ‘Buitenaardse Grijze’ gezicht aan, niet ver van Daniell Peninsula aan de USA’s McMurdo Station kant van Antarctica. In Google Earth op latitude en longitude: 72°00' 36.00” S , 168° 34' 40.00” E

https://www.earthfiles.com/2019/08/25/mountain-size-alien-grey-face-discovered-in-antarctica

28 juli 2019 - FOX NEWS - TUCKER CARLSON EN WAT WEET HET AMERIKAANSE LEGER WERKELIJK OVER UFO’s? (Video met NL ondertiteling)


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Opmerkingen Paul Harmans - ufowijzer
Nu kan de republikeinse minister in bovenstaand interview wel doen alsof het nu opeens heel belangrijk is geworden om te achterhalen waar deze ongeïdentificeerde objecten vandaan komen en van wie ze zijn. Hij noemt het ook liever een ongeïdentificeerd luchtfenomeen (UAP), dat klinkt voor dergelijke mensen beter dan ‘UFO’ want dat spreekt over een ‘object’.) Hij klinkt alsof het iets is van de laatste 10 jaar. Maar deze objecten worden natuurlijk al minstens 70 jaar waargenomen en al 70 jaar zien we dezelfde karakteristieken, dus ongelooflijke snelheden, haakse bochten op supersonische snelheid, vanuit stilstand meteen naar supersonische snelheid en vanuit die snelheid ook weer meteen tot stilstand komen, ze tonen een intelligente reactie op onderscheppingspogingen van aardse militaire toestellen, ze zijn zichtbaar met het blote oog, maar niet op radar of andersom, geen geluid, geen supersonische knal, geen zichtbare voortstuwing, geen vleugels, maar wel vaak veelkleurige lichten rondom, vaak ook ‘patrijspoorten’, ze worden ook door astronauten in de ruimte waargenomen, en zo zijn er nog wel wat afwijkende zaken die geen enkel aards toestel kan demonstreren.

Delen van zijn eigen Amerikaanse overheid doen al 70 jaar in het geheim onderzoek naar het fenomeen en beschikken inmiddels over ontelbare hoeveelheden, ver en goed weggestopte informatie over UFO’s. GEEN enkele aardse mogendheid beschikte 70 jaar geleden over dergelijke technieken en ook vandaag de dag heeft niemand daar de beschikking over, daar zijn de deskundigen het op grond van de vertoonde UFO-karakteristieken al tijden over eens. Dus deze minister kan dan wel net doen alsof ze het moeten uitzoeken omdat het de Chinezen of de Russen kunnen zijn en wellicht kernkoppen aan boord hebben, maar als hij naar de geheime UFO-documentatie, die al tientallen jaren oa. in het Pentagon ligt verstopt, gaat kijken (helaas voor hem is de kans dat hij überhaupt al de voordeur doorkomt nagenoeg nul, zelf presidenten krijgen die info niet), dan zou hij snel genoeg doorkrijgen dat het Pentagon al tientallen jaren weet dat het de Russen niet zijn (of wie dan ook op aarde), want ook de Russen zijn er al dik 70 jaar in geïnteresseerd en doen er onderzoek naar en zij zijn daar wat opener in en durven het fenomeen inderdaad van buitenaardse herkomst te noemen!

Het is prima dat er meer aandacht komt voor het UFO-fenomeen, maar kijk daarbij niet uitsluitend naar de waarnemingen van militaire piloten in de afgelopen 10 jaar, kijk naar wat er al 70 jaar is ontdekt en gevonden en dat zelfs van groter belang is dan de recente waarnemingen van deze piloten. Denk daarbij aan de vele, vele UFO-waarnemingen boven kerninstallaties en het daarbij op non-actief gaan van de daar opgestelde kernraketten, of wat te denken van Roswell? De leider van het onderzoeksproject van het Pentagon, Luis Elizondo, gaf onlangs aan Tucker Carlson toe, dat de Amerikaanse overheid over brokstukken van UFO’s beschikt en Elizondo is daarin beslist niet de enige overheidsbeambte. Er zijn astronauten, overheidswetenschappers en generaals die dat jaren geleden al beweerden.

2 juni 2019 - FOX NEWS - TUCKER CARLSON EN UFO’s (Video met NL ondertiteling) UFO’s bestaan en de Amerikaanse overheid is in het bezit van wrakstukken ervan zo zegt Luis Elizondo, de man die op het Pentagon voor de Amerikaanse overheid 10 jaar onderzoek naar UFO’s deed. Tucker Carlson van FOX NEWS interviewt hem.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

2 juni 2019 - 'Piloten van de Amerikaanse Marine zien ufo's' - New York Times Coen Vermeeren: Opnieuw is het de New York Times die op 26 mei 2019 met een long read komt over ufo’s. Deze keer een piloot – eigenlijk meerdere piloten – van de Amerikaanse Marine die vertelt over zijn ervaringen met ufo’s.

28 mei 2019 - EXPLOSIEF: WAT DEZE GESCHROKKEN PILOTEN ZAGEN ZAL JE VERRASSEN (Video met NL ondertiteling)


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Opmerkingen Paul Harmans - ufowijzer
Het Pentagon heeft niet zo lang geleden nieuwe regels opgesteld waarbinnen militaire piloten met hun UFO-waarneming uit de weg kunnen. Voorheen stond op het publiekelijk bekend maken door militaire piloten van een dergelijke waarneming 10 jaar gevangenisstraf of 10.000 dollar boete of beide! Geen wonder dat je van militaire piloten weinig of niets hoorde betreffende hun ervaringen met het UFO-fenomeen. Dat er duizenden burgerpiloten zijn die wel over hun UFO-waarneming praten (vraag vooral je krantje waarom zij daar nooit aandacht aan besteden!), geeft wel aan dat nagenoeg elke piloot tijdens zijn jarenlange carrière wel een vreemd object, of zelfs meerdere, in de lucht heeft waargenomen. En militaire piloten zullen daar veel intensiever mee geconfronteerd worden, omdat zij erop af worden gestuurd om poolshoogte te nemen en het object te dwingen te landen. Iets dat voor zover bekend nog nooit is gelukt. Wel bekend is dat het in de jaren ’50 aan honderden piloten het leven heeft gekost, omdat de UFO zich verweerde door de militaire jet te laten neerstorten.

Nu met de nieuwe regels komen er meer militaire piloten naar buiten met hun waarneming. Het UFO-fenomeen is voornamelijk sinds vorig jaar en dit jaar in een wat beter daglicht komen te staan dankzij de onthulling dat het Pentagon al jaren onderzoek doet naar het fenomeen en het vrijgeven door het Pentagon van een aantal video’s van militaire piloten die UFO’s achtervolgen en waarbij de UFO duidelijk is te zien en de betreffende piloten hun verhaal mogen doen.

Sceptici blijven tegen beter weten in beweren dat het toch echt uitsluitend gaat om geheime techniek van de overheid en/of verbeelding en grappenmakerij. Maar waarom dergelijke techniek dan zonder medeweten van het leger en de marine opduikt tijdens hun oefeningen en de kans loopt neergeschoten te worden door notabene de eigen troepen, is een vraag die sceptici negeren. Ook het feit dat onderzoekers op het Pentagon toegeven in het duister te tasten omtrent de herkomst van de objecten en bedekt toegeven dat het beslist niet is uitgesloten dat het om een buitenaardse aanwezigheid gaat, dringt tot de harde kern van sceptici niet door, lees: ze willen dat niet weten, ze dienen een macht (de Deep State) die alle kennis en techniek die eventueel aan dit fenomeen valt te onttrekken voor zichzelf wil houden. Sceptici die stomweg geloven dat het Pentagon een miljoenenkostend en jarenlang onderzoeksprogramma opzet om onderzoek te doen naar de herkomst van hun eigen objecten die twee deuren verder in de gang zijn uitgedacht!? Onderzoeken naar het UFO-fenomeen die de Amerikaanse luchtmacht al in de jaren ’40 begon en die tot op de dag van vandaag dus nog steeds bestaan, nu onder het beheer van het Pentagon. Overigens is het niet alleen de VS die dat onderzoek in het geheim doet, nagenoeg elke luchtmacht van ieder land doet het, ze willen allemaal een deel van de techniek en kennis bemachtigen.

Bedenk dat het hier beslist kan gaan om kennis en techniek die de hele wereld ten goede kan veranderen. Als UFO’s van buitenaardse herkomst zijn, vliegen ze niet op stookolie die je niet verder dan halverwege de maan zal brengen omdat dan de tank al leeg is. Niet met een boordcomputer met daarop windows die al gecrasht is voordat je in een baan om de aarde zit. Niet met een TomTom die je meldt: ‘indien mogelijk keren’ als je de dampkring nog niet hebt verlaten en niet met een medicijnkistje gevuld met aspirine en pleisters. Ze vliegen dan op een exotische vorm van voortstuwing waarmee de op fossiele brandstoffen gebaseerde aardse wijze van voortbewegen subiet wordt weggevaagd als bekend wordt hoe hun aandrijving werkt. Windows en computers kunnen op de schroothoop als we weten hoe de bemanning van UFO’s informatie verwerken. En TomToms die niet weten hoe je een bestemming op lichtjaren afstand moet vinden kunnen bij het grof vuil. Chemische medicijnen met uitsluitend bijwerkingen zullen door een vergevorderde beschaving allang vervangen zijn door een totaal andere vorm van genezen.

Alles waar de aardse Deep State jaarlijks triljoenen dollars aan verdient, staat op het spel als ze toegeven dat het UFO-fenomeen van buitenaardse herkomst is en onze wetenschap er daadwerkelijk serieus onderzoek naar gaat doen. Geen wonder dat de Deep State al sinds de jaren ’40 van de vorige eeuw het fenomeen in de doofpot stopt en het bewust belachelijk heeft gemaakt zodat de meeste mensen er ver vandaan blijven, bang om ook uitgelachen te worden. En dat geldt ook voor de gevestigde media, die lopen al aan het handje van de Deep State, maar in het geval van UFO’s durven journalisten daar sowieso niet serieus over te schrijven, bang om door collega’s voor gek gezet te worden en bang om abonnees te verliezen die ook niet beter weten dan dat UFO’s het terrein zijn van compleet van de pot gerukte idioten.

29 april 2019 - HET ONVERMIJDELIJKE EINDE VAN DE UFO GEHEIMHOUDING ~ RICHARD DOLAN - HET GROTE GEHEEL (Video met NL ondertiteling)


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Richard Dolan:

Ik bestudeer gedurende meer dan 25 jaar het UFO-fenomeen. Ik kan mij geen ander onderwerp voorstellen dat mij meer behulpzaam is geweest bij de verandering van hoe ik naar de wereld kijk, of naar mijzelf. Na het lezen van talloze gedeclassificeerde militaire documenten welke onbekende en mysterieuze objecten beschrijven, die buitengewone capaciteiten vertonen, en waarover de functionarissen zelf grote zorgen hebben, werd het voor mij duidelijk dat UFO’s van groot belang voor ‘s werelds nationale veiligheidselite zijn.

Het trachten tot de bodem te geraken van dit onderwerp heeft tot een eindeloze serie vragen geleid. Hoe kan zoiets voor zo’n lange tijd genegeerd worden? Waar waren de journalisten? Onze wetenschappers? Onze gekozen politici? Het is mij duidelijk geworden dat UFO’s het onderwerp van een cover-up van ongekende dimensies is geweest. Iets dat verder gaat dan ik mij ooit had kunnen voorstellen toen ik al die jaren geleden begon met de studie naar deze zaken.

Daarnaast zijn er de meer fundamentele vragen. Wat is de wetenschap achter deze objecten? Wie of wat is de verantwoordelijke intelligentie erachter? Zijn het buitenaardsen of iets anders? Wat willen ze? Is het een goed ding of iets waarover we ons zorgen moeten maken?

Welkom in de fascinerende en soms ergerlijke wereld van UFO’s. Je kunt een levenlang spenderen aan het bestuderen ervan en dan nog betwijfel ik of je elk antwoord vindt dat je zoekt. Ondanks dat kan ik je verzekeren dat de reis je tijd en inspanningen meer dan waard is.

25 april 2019 - NAVY ALERT: UFO ACTIVITEITEN IN ONZE OCEANEN NEMEN MET DE DAG TOE! (Video met NL ondertiteling)
De Amerikaanse Navy is niet zeker van wat er gaande is. De Navy bevestigde dat het bezig is met het opstellen van nieuwe richtlijnen voor het personeel voor het melden van ontmoetingen met ongeïdentificeerde luchtvaartuigen. Het doel is het de-stigmatiseren van de waarnemingen van ver ontwikkelde toestellen met zeer hoge snelheden die behoorlijk vaak zijn gezien bij het benaderen van Marineschepen en –bases en waarvoor geen verklaring bestaat.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

5 maart 2019 - UFO's BOVEN LUCHTHAVENS (Video met NL ondertiteling)
We weten niet wat de ongeïdentificeerde objecten zijn die al vele en vele jaren (en de laatste tijd wel heel frequent) worden waargenomen boven luchthavens, overal ter wereld. Ik beweer niet dat het beslist buitenaardse toestellen zijn, maar wat dan wel? In de gevestigde media zal je er weinig over lezen en horen, men doet net alsof het niet voorvalt.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

28 januari 2019 - LINDA MOULTON HOWE INTERVIEW MET ANTARCTICA KLOKKENLUIDER


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

De originele video van Linda Moulton Howe waaruit bovenstaand segment afkomstig is, is meer dan een uur lang. Voor meer informatie over Antarctica en wat daar gaande is, hier de link naar de volledige video:
https://youtu.be/-zJW7W75Dyw

Opmerkingen Paul Harmans - Als er buitenaardsen op aarde zijn, al sinds mensenheugenis, wat zou dan de beste locatie voor hen zijn om zich gedurende tijden ongezien te vestigen? Natuurlijk is dat Antarctica, duizenden en duizenden jaren was er geen mens die daar ooit kwam. Antarctica steunt, anders dan de Noordpool, op solide rotsgrond, het drijft dus niet op water. Al lange tijd worden vreemde constructies op Antarctica gezien en de getuigenissen van UFO’s boven dat continent zijn ook talrijk.

Voor buitenaardsen is Antarctica qua locatie om verborgen te blijven voor menselijke waarneming gelijk aan de achterkant van de Maan. Ook over die Maanlocatie beweren overheidsklokkenluiders dat er talloze constructies staan die op gebouwen wijzen en die daar duidelijk niet door de mens zijn geplaatst. De kans dat buitenaardsen op de achterkant van de Maan ontdekt zouden worden, was pas aanwezig toen de mens technisch gezien dichter bij hen kwam te staan en ruimtereizen kon maken.

Dan nog is de achterstand in kennis en techniek gigantisch groot, maar ook daar zullen de eventuele buitenaardsen wel een oplossing voor hebben en mochten ze ons niet vertrouwen (niet zo gek met onze oorlogszuchtigheid) dan zullen ze er beslist voor zorgen dat we niet te dichtbij komen, hetzij via bedreigingen aan enkele regeringsleiders, of het aanbieden aan hen van wat verouderde buitenaardse techniek en kennis in ruil voor het wegblijven van de Maan of Antarctica of in ieder geval van bepaalde locaties aldaar. En luisteren deze aardse machthebbers niet, dan desnoods maar het uit de lucht/ruimte halen van onze vliegtuigen en ruimteschepen.

10 januari 2019 - LARRY KING INTERVIEW VAN AFGELOPEN 9 JANUARI met Bob Lazar & filmmaker Jeremy Corbell. Hij praat met hen over de nieuwe film van Corbell: ‘Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers’. Plus waarom de twee denken dat de overheid Bob Lazar nog steeds schaduwt nadat hij 30 jaar geleden beweerde dat hij hielp bij het terugontwikkelen van een buitenaards ruimteschip.


http://www.ora.tv/larrykingnow/2019/1/9/ufo-truther-bob-lazar-filmmaker-jeremy-corbell

29 december 2018 - TROLLEN OF ANGSTHAZEN? Wat een oprechte recensie over de film van Bob Lazar voor reacties kan uitlokken. Ik plaatste de recensie ook op mijn Facebookpagina. Binnen no time doken er twee ‘waarheidsridders’ op, ene Jurriaan Maessen en een Bertje Bru. Deze twee reageren op mijn recensie in een stijl a la Skepsis!

29 december 2018 - RECENSIE FILM BOB LAZAR: AREA-51 EN VLIEGENDE SCHOTELS Afijn, ik heb zojuist de film over Bob Lazar bekeken. Ik moet zeggen dat de informatie erin stukken beter is dan in de film van Corbell over de Skinwalker Ranch. Ik kende het verhaal van Lazar natuurlijk al vanaf het moment (zo’n 30 jaar geleden) dat hij er voor het eerst mee naar buiten kwam, maar ook voor mij zit er veel nieuwe info in de film. Corbell heeft ook nieuw en ondersteunend bewijs voor Lazar’s verhaal gevonden.

24 december 2018 - UFO BOVEN TEHERAN - IRAN (Video met NL ondertiteling)
Eén van de best gedocumenteerde UFO/vliegtuig incidenten vond plaats in de lucht boven Teheran, Iran, in de nacht van 18 op 19 september 1976 toen een UFO werd gesignaleerd in het verboden deel van het luchtruim boven de hoofdstad. Twee in de VS gebouwde F-4 Phantom staaljagers van de keizerlijke Iraanse luchtmacht stegen snel op, maar toen de piloten dicht bij het object kwamen, werden hun communicatie- en wapensystemen plotseling geblokkeerd. Het incident wordt bevestigd door officieren met een hoge rang van de Iraanse luchtmacht en later gedocumenteerd door verschillende agentschappen van het Amerikaanse leger. In deze video komen de hooggeplaatste getuigen zelf aan het woord. Veel beelden zijn afkomstig uit de documentaire die de Iraanse overheid over dit UFO-incident liet produceren. Dit is een zeer interessant voorval dat beslist geen bedrog is of dat gaat over een vage waarneming. De UFO werd zowel op radar als met het blote oog waargenomen en de straaljagerpiloten zagen hem van dichtbij.

 
Klik op de afbeelding om de video te bekijken

10 december 2018 - INTERVIEW BOB LAZAR
Hier is het interview dat Tyler van SecureTeam deed met Bob Lazar en Jeremy Corbell. Ik heb geen vertaling onder de video gezet, wellicht doe ik dat in de toekomst, maar een ondertiteling maken voor een uur lange video kost een hoop tijd, hoewel het voor deze video wellicht wel noodzakelijk is. Ik persoonlijk vind het een zeer overtuigend interview. Ik heb nooit getwijfeld aan Lazar en wat mij betreft vertelt hij de waarheid. 4 leugendetectortests kwamen tot dezelfde overtuigende conclusie, nl: Lazar liegt absoluut niet!


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

2 december 2018 - Interview met Bob Lazar komt op 4 december


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

26 november 2018 - BOB LAZAR: DE MAN DIE DE WAARHEID OVER AREA-51 ONTHULDE (Video met NL ondertiteling)
Eind jaren ’80 kwam zijn verhaal groot in het nieuws en werd hij gezien als één van de eerste UFO-klokkenluiders die vertelde dat hij als wetenschapper had gewerkt op de Mason fysicafaciliteit van het Los Alamos National Laboratory. Het is daar waarvan hij beweert dat hij werkte in een ondergronds lab, genaamd S-4, dat ligt ten zuiden van de hoofdfaciliteit Area-51. Aanvankelijk verscheen hij in interviews met onderzoeksjournalist George Knapp en stond tenslotte toe openlijk gefilmd te worden en deelde zijn ware identiteit, waarbij zijn verhaal en de Area-51 basis beroemd werden.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

23 november 2018 - DE WAARHEID OVER BOB LAZAR (Video met NL ondertiteling)
Na 30 jaar: de man die ze trachtten uit te wissen is terug..

Tyler van Secure Team: Groot, groot nieuws in deze video. En voordat we beginnen moet ik zeggen dat uit de duizend of zo video’s die ik in de laatste vier of vijf jaar heb gepost, van al die vreemde dingen waar we over spraken, over alle beelden die we hebben gezien en van al het bewijs dat naar boven is gekomen dat het buitenaardse fenomeen bevestigde en het lange verbergen ervan. Van al die zaken waar we over hebben gesproken is er waarschijnlijk geen andere video of ander onderwerp waar ik meer opgewonden van raak als het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

22 november 2018 - PILOTEN ZIEN UFO’s - deel 2 (Video met NL ondertiteling)
Er wordt wel eens gedacht dat er alleen in Amerika UFO’s worden waargenomen. Maar in Rusland (en overal elders in de wereld) worden ze net zo vaak gezien en ook daar heeft de overheid regelmatig onderzoek naar de best gedetailleerde waarnemingen gedaan. De Russische conclusie? Buitenaards! Zie in deze video wie dat heeft beweerd, het is niet ‘zomaar een burgeronderzoeker’.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

18 november 2018 - PILOTEN ZIEN UFO’s - deel 1 (Video met NL ondertiteling)
Natuurlijk zien piloten ook UFO’s en dan gaat het meestal niet om iets vaags, maar om een duidelijke waarneming van een object. Meteorieten zien zij tijdens hun carrière bij honderden, evenals al die andere zaken die je kunt toeschrijven aan ruimtelijke- en weerfenomenen, dus dat zullen ze niet verwarren met een werkelijk ongeïdentificeerd vliegend object. Wat ze zelf toegeven, is dat het overgrote deel van de piloten nooit zal melden dat ze daadwerkelijk een UFO hebben gezien, uit angst voor de goede naam en carrière, en dat ze daar bang voor zijn is terecht. Er zijn meerdere piloten op non-actief gesteld nadat ze officieel een UFO hadden gemeld. Luchtvaartmaatschappijen zijn bang voor een slecht imago en een piloot die UFO’s ziet is slechte reclame voor de maatschappij, dat kan passagiers kosten.

Luchtmachtpiloten hebben het nog moeilijker als ze een UFO hebben gezien, mochten ze er in het openbaar over praten dan zijn er boetes en gevangenisstraf te verwachten. Melden ze het aan de basis dan bestaat de kans op overplaatsing naar een verre buitenlandse basis en ook de kans op het intrekken van het vliegbrevet. Dus alleen de aller-moedigste piloten zullen het aandurven hun ontmoeting met een UFO aan de thuisbasis te melden, maar vaak vertellen zij het de naaste familie ook dan niet.

Er is een Amerikaanse instelling (NARCAP) waar piloten en luchtverkeersleiders hun UFO-waarneming (desnoods anoniem) kunnen melden. Inmiddels heeft men daar meer dan 3000 meldingen in de boeken staan. Er zijn nu ook NARCAP afdelingen voor Canadese en Duitse/Europese piloten en luchtverkeersleiders
http://www.narcap.org


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

15 november 2018 - PILOTEN ZIEN UFO's BOVEN IERLAND (Video met NL ondertiteling)
Woord vooraf – Paul Harmans – ufowijzer.nl
Voor alle duidelijkheid, NIEMAND weet nog wat deze snel bewegende lichten op 9 nov. 2018 in het luchtruim boven Ierland waren, dus worden ze UFO’s genoemd. Dat betekent niet meteen dat het buitenaardse toestellen zijn, maar uitsluiten kun je het op basis van het al tientallen jaren beschikbare bewijs niet.

Meteen na de meldingen van de piloten kwamen de bekende ‘leunstoel experts’ naar voren en beweerden dat het om vallende sterren ging. Vallende sterren, de naam zegt het al: ‘vallen’, en vallen doe je naar BENEDEN. In eerste instantie deden deze lichten dat ook, maar vervolgens meldt één van de piloten dat de lichten weer op zeer hoge snelheid omhoog gingen. Dat doen vallende sterren NIET!

De zwaartekracht dicteert dat alles in ons luchtruim zonder eigen voortstuwing naar het aardoppervlak valt, dus niet omhoog, maar naar BENEDEN (dat hoeft overigens niet volledig verticaal zijn). Jammer dat veel mensen de media klakkeloos geloven, alwaar dit onlogische leunstoelverhaal breed wordt gebracht als de oplossing voor de lichten die de piloten boven Ierland zagen.

Leunstoel-astronomen doen vaker volkomen onlogische beweringen als het om UFO-waarnemingen van piloten gaat. Zo beweerden zij ooit dat een Japanse piloot twee heldere planeten verwarde met een UFO. Dat de piloot meldde dat hij de UFO tegen de achtergrond van een bergketen zag, dus onder de horizon, dat deert dergelijke ‘ontkenners’ niet. De piloot meldde ook dat de UFO rondjes om zijn 747 vloog en rondom gekleurde lichten voerde en vele malen groter was dan een 747. Dat deze UFO ook werd waargenomen op de radarschermen van zowel de FAA als de luchtmacht, ach, een kleinigheidje, voor dergelijke ‘astronomische domkoppen’ verschijnen planeten blijkbaar ook op radar.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

19 oktober 2018 - TRAILER - BOB LAZAR: AREA 51 & VLIEGENDE SCHOTELS (Video met NL ondertiteling)
Bob Lazar deed in 1989 heel wat stof opwaaien toen zijn interview met journalist George Knapp over zijn werkzaamheden in Area-51 werd uitgezonden. Lazar vertelde onder meer dat hij werkte in S-4, een onderdeel van de geheimzinnige basis. Na het interview bleef het bijna 30 jaar stil. Daar zal spoedig verandering in komen, want de afgelopen jaren liet Lazar filmmaker Jeremy Corbell toe in zijn leven. Komende december (2018) verschijnt er een documentaire over hem. Dit is het volgende project van Jeremy Corbell. Hij maakte ook de documentaire die onlangs uitkwam over de Skinwalker Ranch. Ik heb die documentaire bekeken en ondanks dat Corbell beweerde dat er nieuwe, nooit eerder bekend gemaakte informatie in zou zitten, was dat niet het geval. Iedereen die vroeger de informatie over de Skinwalker Ranch heeft gelezen en bekeken komt niets nieuws te weten in deze hoog opgehemelde documentaire. Mocht dat ook met deze documentaire van Corbell over Lazar het geval zijn, dan is het gewoon een gewiekst zakenman die oude wijn in nieuwe zakken verkoopt! Maar we wachten het nog even af, de docu komt uit in december 2018.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

30 september 2018 - DEZE DINGEN STAAN VERSPREID OVER ONZE MAAN (Video met NL ondertiteling)
Het idee van torens op de maan bestaat al decennia lang, dit is niet nieuw. En het wordt binnen de ufologie al jaren als belangrijk gezien. Veel personen hebben gesproken over de oeroude buitenaardse constructies waarvan wordt beweerd dat die zich op de maan bevinden. Deze oude bases die nu verlaten zijn - of wellicht nog in gebruik zijn, dat verschilt met wie je erover praat - bevinden zich overal op de maan.
En het zijn niet alleen wij, de eenzame UFO-onderzoekers welke aluhoedjes dragen, die deze oeroude torens hebben ontdekt en erover spreken. In feite zijn er enkele respectabele mensen die in het verleden voor NASA werkten naar voren zijn gekomen en zij beloofden onder ede voor de regering te getuigen dat ook zij getuige waren van deze torens op de maan en dat hen werd verteld dat ze die met een retoucheerspuit onzichtbaar moesten maken op de officiële Apollo-afbeeldingen voordat deze aan het publiek werden verkocht.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

9 juli 2018 - Film trailer: DE JACHT OP DE SKINWALKER
De film wordt op 11 september 2018 uitgebracht bij iTunes http://www.HuntTheSkinwalker.com
Gebaseerd op het best-selling boek van George Knapp & Dr. Colm Kelleher

De film/documentaire ‘Hunt For The Skinwalker’ gaat over de vertrouwelijke, meest uitgebreide wetenschappelijke studie van de meest paranormale hotspot ooit. De Skinwalker ranch in Utah is over de hele wereld bekend vanwege de talloze angstaanjagende, blijkbaar bovennatuurlijke gebeurtenissen die gedurende honderden jaren in deze schilderachtige vallei zijn gemeld. Waaronder waarnemingen van orbs, UFO’s, dierverminkingen, onbekende wezens, poltergeistachtige activiteiten en vele andere onverklaarbare incidenten.

In 1996 ging er een multidisciplinaire wetenschappelijke studie van start, aangevoerd door een enigmatische miljardair uit Las Vegas. Er werd een team van universitair geschoolde onderzoekers samengesteld om bewijs te vergaren en zij brachten meer dan 10 jaar door op het terrein, ondervraagden getuigen, zochten naar verklaringen en werden rechtstreeks geconfronteerd met een onbekende intelligentie.

Recent nieuws heeft onthuld dat er een tweede, met overheidsgeld gesteunde, geheime studie werd opgezet, waarop was aangedrongen door het Defense Intelligence Agency (DIA). Dit tweede onderzoek was bedoeld om vast te stellen of het fenomeen op de ranch mogelijke implicaties had voor de nationale veiligheid of kon leiden tot technologische doorbraken.

De mysterieuze sluier die de Skinwalker ranch en het Utah bassin omgeeft, heeft regisseur Jeremy Corbell gedurende jaren gefascineerd. Uiteindelijk bezocht hij het landgoed om ooggetuigen te ondervragen, inclusief de nieuwe eigenaar van de ranch, en ontdekte ongewone, nooit eerder vrijgegeven vroegere opnames.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Zie ook:
HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 1 De Skinwalker ranch. Zo lang men zich al kan herinneren is dit deel van Utah het toneel van absoluut ongelooflijke paranormale activiteit. UFO’s, Big Foots, veeverminkingen, paranormale activiteit, dieren die je niet kunt vinden in een dierentuin of boek, poltergeistvoorvallen, noem het maar op en de bewoners hier hebben het wel gezien.

HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 2 De Skinwalker ranch. Dit is het tweede verslag van de in Las Vegas wonende televisie journalist en presentator George Knapp over hardnekkige verhalen over abnormale fenomenen in een gebied in het noordoosten van Utah, USA. Deze fenomenen behelzen onder andere: UFO’s, ongewone bollen licht, dierverminkingen en verdwijningen, poltergeistvoorvallen, waarnemingen van Bigfoot-achtige wezens en andere ongeïdentificeerde dieren, fysieke effecten bij planten, grond, dieren en mensen en een omvangrijk aantal andere onverklaarbare incidenten.

14 juni 2018 - INTERVIEW DOOR TUCKER CARLSON VAN FOX NEWS MET NICK POPE OVER HET USS NIMITZ UFO-INCIDENT (Met NL Ondertiteling) Een kort interview door Tucker Carlson van FOX news op 8 juni 2018 met Nick Pope, een gepensioneerde overheidsbeambte die voor het Britse ministerie van defensie onderzoek naar UFO’s deed en nu door Tucker wordt geïnterviewd over het tic-tac UFO-incident in 2004 waarbij het Amerikaanse vliegdekschip USS Nimitz gedurende een aantal dagen werd gestalked door UFO’s en waarover onlangs een rapport van het Pentagon uitlekte.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

1 juni 2018 - SENSATIONELE ONTHULLING BEWIJST DAT ‘ZE’ HIER ZIJN (Video met NL ondertiteling) Er is een nieuw Pentagonverslag opgedoken dat tot in detail het tic tac UFO-incident weergeeft dat in 2004 voor de kust van San Diego plaatsvond. Het verslag is verkregen door het in Las Vegas gevestigde KLAS Tv-station en het vertelt hoe de USS Princeton meerdere radarcontacten had met een AAV, of een Anomalous Aerial Vehicle (afwijkend luchtvaartuig of gewoon UFO). Waarbij de radar het object vastlegde terwijl het zich stationair op 20 kilometer hoogte bevond, waarna het een duikvlucht nam naar het oceaanoppervlak binnen slechts enkele seconden. En zo verscheen het ook dagen later waarna twee F-18’s er op uit werden gestuurd om het te onderscheppen.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

30 april 2018 - HET OPROLLEN VAN DE DEEP STATE IS IN GANG GEZET David Wilcock: We weten dat de Deep State een schat aan verbazingwekkende zaken heeft verborgen, zoals antieke buitenaardse ruines, gecrashte en geborgen buitenaardse technieken, geborgen buitenaardse lichamen en gekopieerde interstellaire voertuigen. Zij hebben tevens een voortdurend en rechtstreeks contact met meerdere intelligente buitenaardse beschavingen. Het bereik en de mogelijkheden van wat er verborgen ligt in de verschillende ondergrondse opslagplaatsen kan ons letterlijk binnen een dag transformeren naar een Star Trek tijdperk.

20 maart 2018 - WAT DE 'EXPERTS' ERVAN DACHTEN Loes Modderman: UFO's zijn, zoals we weten, pas in 1947 op de kaart gezet, toen Kenneth Arnold er negen tegenkwam bij Mount Rainier, Washington. Sindsdien waren ze voortdurend in het nieuws, want die irritante dingetjes werden ineens overal gezien. Alsof mensen pas in 1947 naar de hemel zijn gaan kijken. De betweters en lachebekjes beleefden gouden tijden, en er werden commissies in het leven geroepen om wat niet bestaat voor eens en voor altijd het bestaan onmogelijk te maken. Die geschiedenis bespaar ik u, er zijn bibliotheken vol over geschreven en er is zoveel materiaal op internet, bijvoorbeeld op www.ufowijzer.nl, dat het u voor de rest van uw leven wakker kan houden. Het is logisch dat iets wat gezien wordt maar er niet is veel irritatie oproept, en op een zeker moment aangepakt dient te worden. Zo jammer toch dat Charles Fort dit allemaal niet meer heeft mogen meemaken, hij zou ervan genoten hebben. In de loop van mijn krantenpluis kwam ik zulke geweldige 'verklaringen' tegen, allemaal net even anders, en die heb ik natuurlijk opgeslagen om u mee te laten genieten.

20 maart 2018 - INTERVIEW DOOR TUCKER CARLSON VAN FOX NEWS MET LUIS ELIZONDO OVER DE 3e AATIP UFO-VIDEO EN DE PENTAGON UFO-STUDIE Tucker Carlson: “Een groot aantal piloten en defensiebeambten, een verbazingwekkend enorm aantal, denkt dat er daadwerkelijk echt bewijs bestaat dat niet genegeerd kan worden en aantoont dat UFO’s volkomen echt zijn, ECHT ZIJN! Waarom lijkt de overheid daar niet in geïnteresseerd te zijn?”


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

16 maart 2018 - STANTON T. FRIEDMAN STOPT ERMEE Ouwe rot in het vak, UFO onderzoeker Stanton Friedman uit Fredericton stopt ermee. “Ik word 84 in juli,” zegt Friedman in een interview. “Ik kijk naar het Internet, maar genoeg is genoeg.”


Share