LEZINGEN

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

9/11

SKEPTICI

VIDEO's op het web

FOTO's

BOEKEN

DVD's

COLUMNS

SPREEKBEURT

WIE IS WIE

LEZINGEN

AGENDA

LINKS

CONTACT

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

ENERGIE

STARCHILD SKULL (Nieuw)

Verzamelingen Bezoekers

 

 

 


Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

 

Op deze pagina vind je een overzicht van personen die relevante lezingen geven. De eventueel al geplande lezingen vind je op de 'AGENDA' pagina.

Geef je ook (relevante) lezingen en wil je graag op deze pagina staan, ga dan naar de 'CONTACT' pagina en stuur mij een e-mail met je gegevens.

 


Beste Lezer,
Het is ongeveer 2 jaar geleden toen wij schoorvoetend zijn begonnen met onze websites De Lezing en Desire & Give.
Per 15-09-2011 hebben wij onze vernieuwde website online. Deze website is meer bij de tijd en voldoet beter aan onze groeiende vraag naar meer mogelijkheden.

Ook onze agenda is geheel vernieuwd. U kunt nu in één oogopslag alle lezingen voor de komende tijd zien. Nieuw is ook de integratie met iDEAL. U kunt vanaf nu de lezingen online bestellen & betalen met het veilige iDEAL.

Als u voor ons nog op- of aanmerkingen heeft, laat het ons dat weten! Wij doen graag iets met opbouwende adviezen.

De toekomst ligt niet in de dingen die nog moeten komen, maar in het hier en nu, dat weer gevormd wordt door een afspiegeling van het verleden. De afspiegeling wordt nooit meer het heden omdat de basis van het heden van destijds niet meer de basis is van het heden van nu. Dat kan ook niet anders omdat we gegroeid zijn en geleerd hebben wat voor onszelf op dit moment waar en niet waar is. Alleen die waarheid kan morgen weer anders zijn omdat we er elke dag weer iets bijleren.

http://www.delezing.nl

 


JANET OSSEBAARD / Graancirkels

Bent u op zoek naar ervaren lezinggevers die een boeiende avond kunnen verzorgen voor uw centrum, stichting, school of club? Misschien kunnen we dan iets voor elkaar betekenen.

Sinds 1994 ben ik actief betrokken bij het graancirkelonderzoek en geef ik lezingen in binnen- en buitenland over dit wonderlijke fenomeen. In mijn lezingen belicht ik de verschillende facetten van de graancirkels. U kunt hierbij denken aan een historisch overzicht, geometrische bijzonderheden, biofysische afwijkingen, lichtverschijnselen, effecten op geest en lichaam. Maar ook de minder 'harde' zaken belicht ik graag, waarbij de volgende vragen als vanzelf naar boven komen: wie zijn de cirkelmakers, met wat voor bewustzijn hebben we hier te maken en waarom ontvangen we deze prachtige patronen eigenlijk in onze velden? En ik vertel openhartig mijn persoonlijke verhaal, over hoe dit fenomeen mijn leven heeft veranderd.

Over dit inspirerende en openende mysterie kan ik dagen vertellen, in mijn lezingen echter beperk ik mij tot 2 à 3 uur. Mijn enthousiasme en kennis van zaken, in combinatie met prachtige beelden van onder meer de live gefilmde totstandkoming (in luttele seconden!) van een complexe graancirkel, staan garant voor een onvergetelijke bijeenkomst, waar nog lang over nagepraat zal worden...

Indien u meer wilt weten, bijvoorbeeld over tarieven en inplanningsmogelijkheden, kunt u mij bereiken via het contactformulier (onder de button Contact) op mijn website: http://www.circularsite.com/index.html


 

ANNEMIEKE WITTEVEEN/ Graancirkels

Annemieke Witteveen, schrijfster van het boek ‘Cirkeljagers, Mysteries in het graanveld’ voor kinderen vanaf 9 jaar, geeft ook lezingen. Je kunt haar bereiken op:
annepuppiesatplanet.nl (Vervang 'at' door @ (apestaartje), dit is omdat reclamemakers automatisch laten zoeken naar e-mailadressen op websites om die vervolgens te gebruiken voor spam. Door in de e-mailadressen op ufowijzer geen @ te zetten voorkom ik dat die automatische zoekmachines de e-mailadressen vinden.)


Klik voor info over het boek op bovenstaande afbeelding

Boekrecensie op ufowijzer: Boek Cirkeljagers

Annemieke heeft ook een atelier voor antroposofische poppen waarin ze workshops geef, ontwerpt en verkoopt. Een paar jaar geleden heeft ze een graancirkelpopje ontworpen gevuld met graancirkelgraan en die verkoopt ze nu.

Mensen vinden die erg leuk (zie foto). Voor vragen over de workshop of de graancirkelpopjes:
annepuppiesatplanet.nl (Vervang 'at' door @ (apestaartje), dit is omdat reclamemakers automatisch laten zoeken naar e-mailadressen op websites om die vervolgens te gebruiken voor spam.)


 

DIAPRESENTATIE GRAANCIRKELS

Randell
Beets 138
1475 JJ Beets (N.H.)
telefoon; 0299-403853 of; 06-10840228

Dialezing?
Toen was er het moment waarop u het graancirkelfenomeen in uw eigen kring, of ruimer dan dat, meer bekendheid had willen geven. U dacht; "wat zou het mooi zijn als Randell d.m.v. een dialezing ons dieper in dit mysterie zou willen inwijden." Welnu, deze droom kan gemakkelijk werkelijkheid worden. Het enige dat nodig is, is een zaaltje en een beamer te regelen, mij per E-MAIL te schrijven, en me een redelijke vergoeding in het vooruitzicht te stellen. Eén en ander kan uiteraard in goed overleg gebeuren.

Vanuit mijn achtergrond als beeldend kunstenaar en esotericus ben ik betrokken geraakt bij het fenomeen. Bijzonder is de binding die men met het fenomeen kan hebben op een wijze die is alsof de graancirkelmakers, op een persoonlijke wijze contact met je maken. Het is vooral dit gegeven en het aspekt van de beeldtaal waarop ik in mijn lezingen de nadruk zal leggen. De lezing duurt normaal gesproken ongeveer twee en een half uur. Na afloop is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen.

website: http://home.kpn.nl/sarne023/06.html

e-mailadres: randellatzonnet.nl (Vervang 'at' door @ (apestaartje), dit is omdat reclamemakers automatisch laten zoeken naar e-mailadressen op websites om die vervolgens te gebruiken voor spam.)