UFO ARTIKELEN

2013

HOME oude ufowijzer

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Terug naar hoofdpagina UFO's

Terug naar Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen


30 december 2013

HET WIERD ZO LICHT... december 2013 Op den 3 November 1777, des avonds ten half agt uren, wanneer de lucht zeer zagt, het weder helder, en den wind in het Noorden was, zag men te Sarlat in de Provincie van Roussillon in Vrankrijk, en in den omtrek van dien, eene ongemeene luchtverheveling. Het wierd zoo licht, dat men gezeyd zou hebben dat'er eenen tweeden dag aenbrak.

26 december 2013


http://www.calameo.com/read/002667888b58fe4b9c77d

19 december 2013

Oranje bollen invasie boven Mexico (video)
Niet alleen in Nederland worden op steeds meer plaatsen de vreemde oranje bollen waargenomen, dit gebeurt ook in andere landen. Zo was er afgelopen week een programma op de Mexicaanse televisie waar te zien was hoe een vloot van oranje bollen het land binnenkwam.

Eigenlijk is het te gek voor woorden dat er nog helemaal niemand is geweest die een verklaring heeft kunnen bedenken voor de vreemde oranje bollen die overal in de lucht worden waargenomen. In ons land noch in de rest van de westerse wereld wordt hier door de mainstream media enige aandacht aan geschonken, laat staan dat het op televisie zou komen.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=6551:oranje-bollen-invasie-boven-mexico-video&catid=34:ufo&Itemid=47

10 december 2013

Lloyd Pye, de onderzoeker van de Starchild Skull is gisteravond (9 december) overleden

Zijn neef schrijft het volgende: Lloyd Pye is gisteravond rond 18:15 (Amerikaanse tijd) overleden. Lloyd was samen met zijn familie en overleed in de armen van zijn moeder. De familie vraagt voorlopig om privacy om het verlies te verwerken. We zullen binnenkort meer informatie verstrekken. Dank aan al zijn vrienden en fans voor de steun, gebeden en liefde. Hij hield oprecht van jullie.

Dit is de laatste boodschap van Lloyd zelf, hij schreef afgelopen 4 december:

‘Het opleven van de tumor is verbazingwekkend. Het gaat elke dag sneller. Het is niet langer OF, maar WANNEER. Dus, we moeten allemaal de harde werkelijkheid onder ogen zien dat ik uit jullie leven zal verdwijnen. Ik dank jullie allemaal voor de hulp die jullie mij hebben gegeven om het STARCHILD PROJECT te kunnen betalen. Ga daar svp mee door.

Ik ben van plan mijn laatste dagen hier in Destin samen met familie en naaste vrienden door te brengen.

Ik wil benadrukken dat ik nog steeds vast overtuigd ben van de effectiviteit van de alternatieve therapie. Ik besteedde niet genoeg aandacht aan het opnieuw groeien van de tumor. Dat is mijn fout, duidelijk en simpel vanwege het maken van de verkeerde beslissingen op kritieke momenten.’
Facebook Lloyd Pye

3 december 2013

NASA contractor zegt dat het verwijderen van UFO’s op foto’s via airbrush standaard was
Donna Hare had een secret betrouwbaarheidsverklaring toen ze voor NASA contractor Philco Ford werkte. Zij getuigt dat haar een foto werd getoond waarop duidelijk een UFO stond. Haar collega verklaarde dat het zijn werk was om via airbrush dergelijk bewijs van UFO’s op foto’s weg te werken voordat ze werden vrijgegeven aan het publiek. Ze hoorde ook van ander personeel van het Johnson Space Center dat enkele astronauten buitenaardse voertuigen hadden gezien en toen een paar daarover wilden praten werden zij bedreigd.

2 december 2013

Buitenaardse gebouwen op de maan, interview met militaire officier
Karl Wolfe zat gedurende viereneenhalf jaar bij de Amerikaanse luchtmacht, hij begon daar in januari 1964. Hij had een top secret betrouwbaarheidsverklaring en werkte bij het tactische luchtcommando op de luchtmachtbasis Langley in Virginia. Toen hij aan het werk was op een NSA locatie, werden hem foto’s getoond die van de maan waren genomen door de Lunar Orbiter en die gedetailleerde kunstmatige structuren lieten zien. Deze foto’s waren voorafgaand aan de Apollo landing in 1969 genomen.

 

6 november 2013

Het raadsel van de oranje bollen duurt voort (video)
De oranje bollen in de lucht zijn een feit. Het is geen speculatie, het is geen gezichtsbedrog, het is niet iets wat alleen door aluhoedjes wordt waargenomen en het gebeurt over de hele wereld. Intussen lijkt het alsof we geen steek verder komen met het vinden van een antwoord. Misschien heeft het toch iets te maken met de mentaliteit van de bevolking zoals zou kunnen blijken uit het volgende getuigenverslag van Paul Harmans (Ufowijzer) dat hij ons enige tijd geleden stuurde.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=6221:het-raadsel-van-de-oranje-bollen-duurt-voort-video&catid=34:ufo&Itemid=47

1 november 2013

UFO’s in Zuid-Amerika, bewijs op Google Earth!
Het verhaal over de UFO’s in het Braziliaanse en Peruaans Amazonegebied. Het is heel bijzonder dat we kort ná elkaar de onderstaande 2 verhalen tegen kwamen. We nemen de vrijheid deze aan elkaar te koppelen, terwijl daar wellicht -anders dan geografische verbinding- geen reden toe zou kunnen zijn. Maar oordeel zelf.

http://www.wanttoknow.nl/universum/ufo/ufos-in-zuid-amerika-bewijs-op-google-earth

1 november 2013

WEEKEND-WORKSHOP GRAANCIRKELS, UFO's EN BUITENAARDSEN
Graancirkels, UFO's en Buitenaardsen: onderwerpen die alles met elkaar te maken hebben! In deze unieke weekend-workshop laten Janet Ossebaard (graancirkelonderzoeker),Coen Vermeeren (UFO-onderzoeker en voormalig docent Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft) en Robbert van den Broeke (medium en 'Godfather' van de NLse graancirkels) zien hoe sterk de link tussen deze drie onderwerpen is.

DOOR JANET OSSEBAARD, COEN VERMEEREN EN ROBBERT VAN DEN BROEKE
Vrijdag 8 t/m zondag 10 november 2013
Locatie: Trainningscentrum De Geershof, Geersbroekseweg 4 te Ulvenhout (net onder Breda)
Organisatie: Sylvia van Eerten
Kosten: 333 euro (inclusief overnachtingen en alle maaltijden en natuurlijk onbeperkt koffie en thee!)
http://www.circularsite.com/work2.htm

1 november 2013


www.frontiersymposium.nl

29 oktober 2013

Een video van een militaire oefening van wat lijkt twee topgeheime TR-3B toestellen,
kan mogelijk veel driehoekige UFO-waarnemingen verklaren

Deze video van mogelijk twee TR-3B toestellen die in tandem vliegen werd volgens beweringen tijdens een militaire oefening boven Syrië gemaakt. Het is zeer zeldzaam om één zo’n toestel bij daglicht op video te krijgen, maar het is nog zeldzamer om er twee op dezelfde locatie te filmen. Deze video toont de twee TR-3B die in tandem vliegen, de een vlak boven de ander terwijl er een kleiner toestel manoeuvres rondom de twee in formatie uitvoert. Het kleinere toestel kan een drone zijn en mogelijk video-opnames maken van de TR-3B tijdens vlucht.

 

Deze video kan wellicht veel driehoekige UFO-waarnemingen van de afgelopen 20 of 30 jaar rondom de wereld verklaren. De TR-3B is volgens geruchten gebouwd met technologie uit de jaren ’80 en kan operationeel zijn vanaf 1990. Eén van de meest beroemde UFO-waarnemingen waarbij wellicht de TR-3B betrokken was, is de Belgische UFO-golf en dan met name in de nacht van 30 op 31 maart 1990. In die nacht werden er onbekende objecten op radar gezien, en werden achtervolgd door twee F-16s van de Belgische luchtmacht. Ze werden gefotografeerd en gezien door een geschat aantal van 13.000 mensen op de grond, waarvan ongeveer 2600 een geschreven getuigenis indienden waarbij ze tot in detail beschreven wat ze hadden gezien. De gemelde lichten waren volgens de meldingen helderder dan sterren, veranderden van kleur, van rood, naar groen en geel en leken vast te zitten op de hoeken van een gelijkzijdige driehoek.
http://anythingufo.blogspot.com.au/2013/10/military-training-video-may-debunk-many.html

24 oktober 2013

We bieden een GRATIS kopie van het Open Minds magazine aan!

Het Open Minds magazine van oktober/november 2012 kun je gratis downloaden door op de afbeelding te klikken. Het is een groot file, dus het kan enkele minuten duren voordat het volledig gedownload is (je ziet tijdens het downloaden alleen een wit scherm).

Het Open Minds magazine is een tweemaandelijkse uitgave dat de aandacht richt op het onderzoeken van de ware aard van het UFO-fenomeen en dan met name naar de geschiedenis, het bewijs en de enorme sociaal politieke en wetenschappelijke implicaties.
http://store.openminds.tv/categories/Open-Minds-Magazine

http://www.openminds.tv/magazine

24 oktober 2013

Kees Deckers stuurde mij een interessante link naar het blog van TransitieWeb. Kees schrijft: ‘Fred Teunissen van TransitieWeb heeft korte blog-berichten, interviews en videootjes verzorgd met ondermeer Richard Dolan (die ook een voordracht heeft gehouden) en over “Het basisprincipe van de vliegende schotel”’
http://transitieweb.wordpress.com/2013/10/

16 oktober 2013

Peruaanse luchtmacht opent UFO-afdeling
Aanstaande vrijdag roept de Peruaanse luchtmacht een nieuwe afdeling in het leven die zich helemaal gaat richten op het onderzoek naar ongeïdentificeerde vliegende objecten (UFO’s). De afdeling krijgt de naam DIFAA, wat staat voor Departamento de Investigación de Fenómenos Aéreos Anómalos. De luchtmacht gaat nauw samenwerken met een burgeradviesraad die bestaat uit onderzoekers, wetenschappers en intellectuelen.
http://www.niburu.nl/ufo/5391-peruaanse-luchtmacht-opent-ufo-afdeling

16 oktober 2013

VERWARMINGSKETEL, IJSKAST EN BLIKJE FRIS oktober 2013 Een man heeft een UFO in de vorm en het formaat van een ijskast zien vliegen, in Wisconsin, lees ik op 23 maart 2013 in 'Who Forted' : Refrigerator Shaped UFO Causes Odd Car Troubles in Wisconsin. In dezelfde staat zag een ander tot zijn schrik een blikje fris ter grootte van enkele meters overkomen. Beide gevalletjes werden gemeld aan de UFO organisatie MUFON, maar behalve de bellers hadden anderen deze huishoudelijkheden niet waargenomen. Ook waren er geen foto's gemaakt. Die zien ze vliegen, zou je dus met recht kunnen zeggen.

15 oktober 2013

UFO Caught On Tape Above Chile During Night

 

De bovenstaande video is afkomstig van het volgende Youtube channel, je vindt daar nog veel meer UFO-video’s. Of het werkelijk allemaal UFO’s zijn kan ik niet beoordelen, er zitten echter bijzonder beelden bij:
http://www.youtube.com/findingufo

14 oktober 2013

Buitenaardse ontvoering in Mississippi (video)
Veertig jaar na deze ontvoering die in 1973 alle voorpagina’s haalde, doet één van de twee slachtoffers eindelijk zijn mond open. Ze waren aan het vissen, hoorden een geluid, keken op, zagen blauwe lichten, het werd een beetje mistig en even later landde er een UFO.

Calvin Parker, de man die veertig jaar geleden werd ontvoerd door wezens met een grijze leerachtige huid en klauwen als een krab in UFO’s, vertelt eindelijk hoe deze gebeurtenis zijn leven heeft veranderd.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=6038:buitenaardse-ontvoering-in-mississippi-video&catid=12:et&Itemid=25

11 oktober 2013

GEZIEN.... oktober 2013 Op deze 'broadside' (pamflet) uit 1722 wordt melding gemaakt van een 'Wonderful Prodigy' , een wonderbaarlijk voorteken gezien in de lucht, door John Moor, bij Greenock, Schotland. John Moor beschrijft hoe hij op dinsdagnacht om half 12 de 15de mei, vanaf het dek van een vissersboot, terwijl zijn kameraden benedendeks sliepen, in het noorden hoog aan de hemel een vreemd verschijnsel zag.

9 oktober 2013

DE SCHANDE VAN WIKIPEDIA oktober 2013 Wikipedia is in opspraak. De meesten van ons merken daar niet veel van, maar iedereen die Engelse of Nederlandse pagina's oproept die te maken hebben met 'alternatieve' onderwerpen of de mensen die daar de vertegenwoordigers van zijn, zal het niet kunnen ontgaan dat Wikipedia zich schaamteloos schuldig maakt aan vooroordeel en vervalsing van informatie.

7 oktober 2013

Hoe dom kun je zijn?
In onderstaande video hoor je het prototype waarop de meeste journalisten en verslaggevers sinds een jaar of vijftig zijn gebouwd. Je zou denken dat het een hersenbeschadiging is, maar wellicht is het een aangeboren kronkel die vaker voorkomt dan we weten en die mensen met een dergelijke Turkse knoop in de bovenkamer van jongs af aan de drang geeft tot een carrière in de gevestigde media. Het is namelijk een feit dat weinig journalisten nauwgezet luisteren naar wat de door hen geïnterviewde nu werkelijk zegt. Ze laten die informatie niet doordringen tot hun gezonde verstand om het daar om te zetten in nieuwe inzichten die afwijken van wat ze altijd dachten. De info en het belang daarvan loopt waarschijnlijk vast in hun kronkeldoolhof. Lachen hebben we allemaal van de natuur meegekregen, en dom lachen op het verkeerde moment doen we per ongeluk allemaal wel eens, maar mensen die niet bij de media werken leren daarvan en trachten het absoluut niet meer voor te laten komen. Kronkeljournalisten leren het nooit af, het is namelijk een ingebakken gedragsafwijking, een wirwar in de hersenpan waarin kortsluiting ontstaat en dat ze tot hun handelsmerk hebben verheven. Er zijn bepaalde, niet zo vriendelijke typeaanduidingen voor, die geef ik hier maar niet, die komen vanzelf bij iedereen op die naar onderstaande journalist luistert… (Hoewel hem aan het eind van zijn interview het lachen vergaat, maar daar is dan wel een Amerikaanse astronaut voor nodig!)

 

6 oktober 2013

Voor hen die UFO-files en dergelijke verzamelen is op de volgende link een gigantische hoeveelheid files te downloaden, bijvoorbeeld alle uitgaven van het bekende Engelse Flying Saucer Review in pdf formaat, het APRO bulletin, maar ook veel over graancirkels en ontvoeringen:
http://www.ignaciodarnaude.com/ufologia/index.html

En hier nog meer van dergelijke files:
http://www.noufors.com/Documents

29 september 2013

ROERICHS WAARNEMING september 2013 Nicholas Roerich (1874-1947),(spreek uit 'Rerich') de Russische esoterische filosoof, ontdekkingsreiziger en schilder, maakte in de eerste decennia van de 20ste eeuw verschillende reizen naar Mongolië en Tibet. Op zijn reizen hield Roerich dagboeken bij waarvan er een opnieuw is uitgegeven: Altai Himalaya, dat voor me ligt. Er is een klein stukje in het dagboek dat de aandacht heeft getrokken van geïnteresseerden in UFO's, en dat daarom nog al eens op internet en in boeken wordt aangehaald, niet altijd correct. Het heeft zich afgespeeld in 1926, op 5 augustus.

22 september 2013

Uitslag prijsvraag 'Ufo's bestaan gewoon' + 10 spraakmakende UFO docu's
Onlangs bespraken we (earth-matters.nl) het boek ‘Ufo’s bestaan gewoon’ van Coen Vermeeren en beloofden we 5 exemplaren weg te geven aan de bedenkers van de leukste namen voor een non-believer. Er zijn veel originele, gekke en absurde namen bedacht en de redactieleden hebben hun vocabulaire dankzij jullie weer kunnen aanvullen!
Hier volgt de winnende top 5:
http://www.earth-matters.nl/13/8369/grenswetenschap/uitslag-ufo.html

22 september 2013


http://ufospottingnederland.webs.com

Bij UFO Spotting Nederland vind je het laatste nieuws van onze Ufo Spotters, kun je waarnemingen doorgeven en discusseren op het forum, tutorials bezichtigen en je aan melden voor veldspot dagen.

20 september 2013

HET RAADSEL MAAN september 2013 Loes Modderman: Na het lezen van het boek 'Penetration' van de onlangs overleden psychic Ingo Swann (1933-2013) werd ik weer met m'n neus op de Maan gedrukt.

14 september 2013

UFO DISCLOSURE, ZAL HET GEBEUREN EN WANNEER? september 2013 Het is niet langer noodzakelijk mensen ervan te overtuigen dat UFO’s echt zijn, de weegschaal is reeds duidelijk doorgeslagen naar de kant van de gelovers. De dagen dat een tolerant publiek kritiekloos de overheid geloofde en vertrouwde zijn verdwenen en ook de geheimhouders zijn in deze nieuwe realiteit ontwaakt. De onderstroom van wantrouwen onder het volk groeit exponentieel. De zwijgzame meerderheid die al die tijd in een diepe slaap verkeerde, staat op het punt op te staan en te zeggen… ik wil de waarheid, geen leugens meer.

2 september 2013

Zweeds Ufo onderzoeksteam Oostzee bedreigd (video)
Nog steeds is het raadsel over wat er nu precies ligt op de bodem van de Oostzee niet opgelost. Dat het interessant moet zijn, blijkt ook weer uit dat één van de leden van het team, Dennis Asberg, zegt dat hij en zijn gezin zijn bedreigd. Het hele verhaal rondom het mysterieuze object blijft gehuld in nevelen. Zo af en toe wordt er sumier iets bekend, maar niemand weet er precies het fijne van. Er is al oeverloos gespeculeerd over wat het nu precies is wat daar op de bodem ligt ter grootte van een Boeing 747.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=5766:zweeds-ufo-onderzoeksteam-oostzee-team-bedreigd-video&catid=34:ufo&Itemid=47

25 augustus 2013

UFO's ....OM TE BEGINNEN augustus 2013 Misschien bent u iemand die heel toevallig op deze website terecht is gekomen. U hebt wel van UFO's gehoord, maar u denkt misschien dat het allemaal onzin is. De berichten spreken elkaar toch allemaal tegen? Zonde van de tijd om daarmee bezig te zijn, denkt u misschien. Maar het is ook mogelijk dat u op deze site komt omdat het onderwerp u eigenlijk wel interesseert. U hebt misschien zelf iets onverklaarbaars in de lucht gezien. Of u kent iemand die iets heeft waargenomen, iemand die u vertrouwt. Zou er dan toch iets van waar zijn? Maar waar moet je dan beginnen? En is de informatie wel betrouwbaar? Tenslotte, op internet is zoveel te vinden, en iedereen kan er zijn ei kwijt. Eieren die lang niet altijd vruchtbaar zijn. Hemel, denkt u misschien als u al het aanbod op Ufowijzer ziet, wat een artikelen! Daar begin ik niet aan. Daar kunnen we inkomen. Meer dan een halve eeuw ufologie heeft een oneindig aantal artikelen, boeken, waarnemingen en theorieën opgeleverd, genoeg voor 1000 Ufowijzers!

15 augustus 2013

De draak met de vele gezichten
Toen in de jaren 60-70 onderzoekers vol overgave over UFO's schreven, kon niemand vermoeden dat de meeste mensen nu nog altijd niet beseffen wat UFO's zijn. Niet alleen dat, het grote publiek weet niet eens dat het ernstig is en dat het überhaupt bestaat. Hoe kan het dat we nog steeds op het niveau van 40 jaar geleden zitten? UFO-taboe probeert daar een antwoord op te geven.
http://www.ufo-taboe.be/UFO%27s%20een%20draak%20met%20vele%20gezichten

2 augustus 2013

DRIEHOEKIGE HALLUCINATIES augustus 2013 Eind 1989 begon de UFOwave boven Oost Vlaanderen en de Ardennen, die duurde tot begin 1991. Duizenden waarnemingen werden gerapporteerd, die in een opzicht overeen kwamen: de UFO's waren driehoekig van vorm, en hadden behalve een licht in het midden ook grote lichten op iedere hoek. Ze vlogen meestal laag en ze waren enorm groot. De berichten kwamen wereldwijd in de krant.

1 augustus 2013

Zodra er UFO's verschijnen zwijgt de pers
In 1975 deden lokale kranten melding van spectaculaire waarnemingen van ongeïdentificeerde vliegende objecten in de Amerikaanse staat Montana. De UFO’s leken met name geïnteresseerd in intercontinentale ballistische raketten rond Great Falls en vliegbasis Malstrom. Hoewel de mysterieuze objecten nog maanden werden gezien besteedden de landelijke media er geen aandacht aan. Waarom? Werd dit sensationele nieuwsbericht genegeerd vanwege de ‘nationale veiligheid’? Hoe wordt censuur precies toegepast? Zijn de persbureaus echt onafhankelijk? Hoe en onder welke omstandigheden werken ze samen? Dit zijn vragen die onafhankelijk journalist Terry Hansen stelt in zijn boek The Missing Times.
http://www.niburu.nl/ufo/5137-zodra-er-ufos-verschijnen-zwijgt-de-pers

31 juli 2013

MOONSHAFT juli 2013 Loes Modderman: Wat een merkwaardig verhaal. Net een interview met Ted Philips gehoord in 'From Coast to Coast', over een ontdekking die gedaan is in 1944. Ted Philips is een Amerikaanse UFO onderzoeker, en oprichter van een organisatie die zich vooral richt op het onderzoek van sporen, door UFO's achtergelaten. Dat kunnen ronde cirkels van verschillende afmetingen zijn, waar niets meer wil groeien en waar dieren doodsbang voor zijn, maar het kunnen ook proefmonsters zijn van sites waar UFO's zijn gesignaleerd of aliens een of ander materiaal hebben achtergelaten.

26 juli 2013

DE SEALAND SCHEDEL juli 2013 Loes Modderman: Zes jaar geleden, in juli 2007 heeft de beroemde Starchild Skull een broertje gekregen. Dat is mooi, want ook al is intussen vastgesteld dat Lloyd Pye's 'kindje' ? inderdaad niet-menselijk DNA heeft, alleen is maar alleen. Hoewel het dus al zes jaar bekend is werd er pas in 2010 enige aandacht aan de vondst besteed. Vandaag vond ik er een stuk over op de site 'Educating Humanity' en het lijkt me het beste om dat vreemde stuk maar te vertalen en hier en daar samen te vatten.

24 juli 2013

Verbazingwekkende UFO-waarneming boven Steven Trail, Auburn, Californië
ongelooflijke foto’s


http://www.educatinghumanity.com/2013/07/strange-ufo-stevens-trail-calif-pictures.html

Deze UFO werd op 14 juli 2013 overdag gefotografeerd vanaf de top van Steven Trail, Auburn, Californië. Enkele jonge mannen waren aan het wandelen en namen wat foto’s. Op één daarvan zagen ze opeens het bovenstaande ‘object’. Het object wordt door hen omschreven als: het lijkt diamantvormig waaraan vanuit de onderkant twee smalle uitsteeksels uitsteken en het heeft vanwege de reflectie van de zon een metaalachtig voorkomen. Meteen keken ze om zich heen, maar zagen geen object meer. Het liet volgens hen ook geen herkenbaar spoor in de lucht achter en omdat het wat vaag is, moet het volgens hen ver weg zitten en dus behoorlijk groot zijn.

Opmerking (eigenlijk oplossing!) Paul Harmans - ufowijzer
Mijn God, dat een enkeling zo stom is om in een dergelijk object een UFO te zien, maar waarom wordt dit bericht wereldwijd rondgestuurd alsof het werkelijk om een verbazingwekkende UFO en ongelooflijke foto’s gaat? Weet je wat ‘verbazingwekkend’ en ‘ongelooflijk’ is? Dat zij die de foto maakten en degenen die het rondsturen, niet zien dat het hier gewoon om een insect gaat, waarvan een paar pootjes aan de onderkant uitsteken, je de vleugeltjes kan zien wapperen en het metaalachtig voorkomen afkomstig is van de kleur bovenop de kop of rug.

Vliegen laten inderdaad geen ‘herkenbare’ vliegtuigstreep (contrail) na. En omdat een insect nu eenmaal binnen een seconde je blikveld binnen komt en niet even poseert voor je tweede blik, een pauze die namelijk een gigantische klap op z’n hersens kan betekenen omdat wij gewend zijn meteen uit te halen naar dergelijke irritante krengen, staat hij dus maar op één enkele foto van een hele reeks foto’s. Als je heel goed kijkt zie je op de uitvergrootte ‘ongelooflijke’ foto het moment vastgelegd dat het insectobject zijn linkeroog openspert en meteen een bocht naar rechts inzet om het gevaar te ontwijken, maar dat is slechts speculatie hoor.

22 juli 2013

ALIEN IN JAPAN? juli 2013 Wie deze illustraties ziet kan niet anders dan zich afvragen waar hij naar zit te kijken; illustraties uit verschillende bronnen, lees ik in Fortean Times 48, in een artikel van Masaru Mori. Gaat het hier om UFO's? Om te beginnen haalt de schrijver een heel oud verslag aan van iets wat op 23 aug 1015 werd waargenomen, en vastgelegd in een Japans astronomisch document:

22 juli 2013

ERIC DAVIS, NATUURKUNDIGE, VERKLAART WAAROM WETENSCHAPPERS NIET OVER HUN UFO-INTERESSE WILLEN PRATEN juli 2013 Gedurende lange tijd is de wetenschappelijke gemeenschap op z’n hoede geweest voor het bestuderen van UFO’s en de wetenschappers zelf aarzelen om over hun geloof in onverklaarde fenomenen in de lucht te praten. Maar die houding is aan het veranderen en veel wetenschappers nemen zonder angst voor ridiculisering deel aan de discussie.

21 juli 2013

UFO-WAARNEMINGEN IN JUNI EN JULI 2013 - VIDEOCOMPILATIE

20 juli 2013

VERSCHRIKKELIJK NIEUWS... IK HEB LYMFKLIERKANKER juli 2013 Lloyd Pye: Uiterlijk ben ik het voorbeeld van gezondheid, maar bovenin mijn buik verschuilt zich een tumor met de vorm en afmetingen van een softbal. De formele benaming is ‘Agressieve B-Cel Lymfklierkanker’. Het is een algemeen voorkomende vorm van kanker welke te behandelen is, maar die behandeling is net zo agressief als de tumor en net zo levensbedreigend.

20 juli 2013

CHINESE UFO's EN DE PAREL VAN SHEN KUO juli 2013 China is een ongelofelijk land, maar door de taalbarrière zijn historische kronieken helaas alleen toegankelijk voor Chinezen en Westerse specialisten. Paul Dong is een tweetalige kenner van de Chinese geschiedenis en schrijver van een paar 'mindblowing' boeken over paranormaal China. In China's Major Mysteries (1984) wijdt hij ook een hoofdstuk aan Chinese UFO's, waaruit ik een deel van onderstaande informatie haal.

20 juli 2013

RUIMTESCHIP IN MANILIUS KRATER AAN DE VOORKANT VAN DE MAAN - 1968 NASA FOTO juli 2013 Tijdens de Lunar Orbiter 3 ‘site confirmation mission’ werd een gebruikelijke foto gemaakt van de Sea of Vapors op de voorkant van de maan, de foto toont echter een object dat vreemd genoeg lijkt op een groot shuttle ruimtevoertuig. Het staat netjes op de bodem van de westelijke helft van de Manilius krater.

19 juli 2013

GOEROES EN SEKTELEIDERS juli 2013 De ene Goeroe met de naam Anton Teuben is nog maar net aan de gechannelde, valse berichtgeving van een zogenaamde buitenaardse admiraal genaamd SaLuSa ten onder gegaan, of de volgende staat klaar om in Teuben’s voetsporen te treden. Ik kreeg een mailtje met soms krom Nederlands (het zal een mislukte poging zijn om wijsgerig over te komen) van blijkbaar aankomend sekteleider Marco Pothuizen en in dit artikel lees je zijn overtuigingen en voorstellen aan mij (en later een zure reactie), en mijn vragen en antwoorden aan hem.

18 juli 2013

UFO's VAN VÓÓR 1947 juli 2013 Het is niet moeilijk om in oude kranten berichten te vinden van wonderlijke verschijnselen in de lucht. Moeilijker is het om na te gaan of er in die berichten sprake is van wat we nu UFO's noemen, of dat het gaat om een natuurlijk maar (door de waarnemer) onbegrepen fenomeen. Er zijn intussen heel wat goeie boeken verschenen over mogelijke UFO's van (lang) voor 1947, het 'officiële ' begin van het UFO tijdperk.

13 juli 2013

UFO's IN DE NEDERLANDSE PERS juli 2013 Hieronder een aantal berichten uit de eerste decennia van het UFO fenomeen, zoals het werd belicht in verschillende kranten. Het is duidelijk dat men geen raad weet met de 'Vliegende schotels' , en de meeste journalisten drijven er dan ook de spot mee. Wezenlijk is er niets veranderd: journalisten ridiculiseren nog altijd, wetenschappers 'verklaren' met schijngezag en de Nederlandse bevolking 'gelooft' er niet in.

11 juli 2013

OP 60 MILJARD PLANETEN IN ONZE MELKWEG ALLEEN AL BUITENAARDS LEVEN MOGELIJK juli 2013 Wetenschappers van de Universiteit van Chicago en Northwestern University denken dat er leven mogelijk is op 60 miljard planeten in de Melkweg. Dit is dubbel zoveel als vroeger werd aangenomen... ...Waarom blijven zogenaamde skeptici (=alleszekerweters) dan nog altijd volhouden dat onze planeet Aarde nog nooit bezocht is en niet bezocht wordt door BuitenAardsen?

8 juli 2013

Auteur zegt dat ontmoetingen met buitenaardsen hebben plaatsgevonden

Er zijn verschillende manieren om naar het sluiten van de UFO-Desk van het Engelse ministerie van defensie te kijken, één is: de Britse overheid zegt dat UFO’s geen bedreiging vormen, ze denken dat UFO’s niet bestaan, het alternatief is dat ze maar al te goed weten dat UFO’s en buitenaardsen bestaan. Waarom zou je een bemande UFO-Desk rondom de klok in stand houden als je ET al hebt ontmoet en alle antwoorden op het UFO-fenomeen hebt.

Auteur Timothy Good vertelt Sky News dat de dreiging van UFO’s serieus is en overheden rondom de wereld verwerpen het fenomeen niet. Het ministerie van defensie sloot haar UFO-Desk en hotline in een jaar waarin de waarnemingen die aan het ministerie werden gemeld verdrievoudigden.

Het laatste deel van de vrijgegeven files beslaat de laatste twee jaar werk uitgevoerd door de UFO-Desk van het ministerie van defensie. Tijdens een briefing voor de toenmalige minister van defensie, Bob Ainsworth, in november 2009, stelde een rijksambtenaar, Carl Mantell van het RAF’s luchtcommando, het ministerie van defensie voor te trachten het UFO-werk drastisch te reduceren.

 
Bron: http://www.educatinghumanity.com

6 juli 2013

DE ROSWELL UFO-CRASH: 66 JAAR VAN ONBEANTWOORDE VRAGEN juli 2013 Als het laatste vuurwerk van de 4th of July is afgestoken, dan beginnen de festiviteiten in Roswell. Een driedaags Roswell UFO-festival markeert de 66e verjaardag van een vliegende schotel legende die deze stad in New Mexico voor altijd synoniem stelt aan paranormale samenzweringen.

1 juli 2013

Er zit muziek in een UFO!

 

Voor de geïnteresseerde:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Hang

http://hangmusic.org/home.cfm

28 juni 2013

UFO's EN DE OCEAAN juni 2013 Nick Redfern: Veel mensen kijken naar de hemel voor antwoorden op de UFO puzzel, maar er zijn heel wat rapporten die aantonen dat UFO's een diepe connectie hebben met de oceanen van onze wereld.

28 juni 2013

Hoi Paul,

Heb zojuist je artikel gelezen over Ralph Ring. Weet je dat hij ook aanwezig was op GLOBAL B.E.M.? Samen met Marsha Ring? Ik heb hun lezing helaas niet kunnen volgen, door het simultaan plaatsvinden van twee lezingen. Een korte introductie van hun lezing toen, vind je hier:
http://www.globalbemvoices.com/videos/voices/voices-of-the-breakthrough-energy-movement-ralph-and-marsha-ring

En:
http://www.globalbemvoices.com/videos/lectures/ralph-and-marsha-ring-anti-gravity-and-consciousness-in-aether-technology


Hartelijke groeten,

Kees

23 juni 2013

TALK FOR FOOD - RALPH RING EN HET ONBEGRENSDE VERMOGEN VAN DE NATUURWET juni 2013 Ring maakte aan het eind van vijftiger jaren en het begin van 1960 deel uit van één van de kortste, maar meest diepzinnige ondernemingen naar de mogelijkheden van de kwantumfysica en bouwde samen met Otis T. Carr een schijfvormig toestel met een diameter van 15 meter dat inzittenden veilig van punt A naar punt B kon transporteren op praktisch de snelheid van gedachte. In feite slaagde het erin om op de eerste en enige trip ongeveer 18 kilometer af te leggen.

21 juni 2013

Van een trouwe ufowijzer-bezoeker kreeg ik de onderstaande links van twee Facebook pagina's van de UFO Club Of Virginia
https://www.facebook.com/pages/UFO-Club-Of-Virginia/165810050245532?ref=stream&hc_location=stream
https://www.facebook.com/virginiabeachufo.quest?hc_location=stream

21 juni 2013

UFO ALFABET juni 2013 Loes Modderman: Ik heb mijn eigen alfabet gemaakt, met de hulp van de UFO Encyclopedia van William Birnes en de onvolprezen UFO Encyclopedia van Jerome Clark. Ik heb daarbij gekozen voor korte beschrijvingen van bekendere onderwerpen en soms wat langere beschrijvingen van minder bekende fenomenen die een link hebben met UFO's-in-de-breedste-zin-van 'Unknown'. Meer dan een minigreepje uit de onafzienbare hoeveelheid UFO-onderwerpen is het niet. Daar hebben we echte encyclopedieën voor. Helaas zijn de meeste verwijzingen naar Engelse boeken en sites. Veel goede boeken zullen nooit vertaald worden en ook het aantal objectieve informatieve Nederlandse sites is beperkt.

20 juni 2013

UFO of drone? Duizenden ooggetuigen!
Is dit een UFO die boven de Braziliaanse protesten in Sao Paulo vliegt of eerder een drone? Bekijk de video, het werd gezien door duizenden mensen. Met de politiestaat die zich over de wereld uitrolt, denk ik dat het een soort drone is, maar wie weet, misschien hebben aliens besloten mee te doen met de strijd voor waarheid en rechtvaardigheid. Het staat duidelijk onder een vorm van controle.
http://beforeitsnews.com/paranormal/2013/06/ufo-flies-over-brazilian-protest-witnessed-by-thousands-2453156.html

 

UDATE 22 juli - Waarom is deze video door de gebruiker na zo’n korte tijd weer verwijderd? Waarom zou de gebruiker dat doen als er al vele duizenden UFO-filmpjes op YouTube staan en je in zijn video alleen onherkenbare mensen ziet en een licht in de lucht dat heen en weer vliegt? Zou het dan toch een drone van de regering zijn en hebben die de maker van de video de opdracht gegeven zijn video meteen van YouTube te verwijderen? Maar waarom mogen wij dan niet zien dat het een drone is, wat willen regeringen/politie/geheime diensten voor ons verbergen als het zogenaamd voor onze eigen veiligheid is?

20 juni 2013

Gebouwen op Mars ontdekt (video)
Met grote regelmaat komen en dingen tevoorschijn op Mars waaruit blijkt dat er daar eerder activiteit (leven) was. Nu zijn er via Google Earth op deze planeet een aantal structuren ontdekt die alle kenmerken vertonen van een gebouw of basis.

Scott Waring van Ufo Sightings Daily is een fanatiek UFO onderzoeker en hij laat ook geen mogelijkheid onbenut om zelf dingen te vinden. Dat is hem nu weer gelukt met opnames zoals die te bekijken zijn op Google Mars.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=5261:gebouwen-op-mars-ontdekt-video&catid=12:et&Itemid=25

UPDATE 21 juni - Opmerking van een ufowijzer bezoeker

Hoi Paul,

Ik snap de nieuwswaarde van dit bericht maar deze meneer moet écht zijn geologische kennis een beetje bijspijkeren. Het ziet er allemaal reuze interessant uit maar het zijn in feite allemaal mesa's. Die komen op Mars gewoon heel veel voor en zéker in die omgeving. Als je daar een beetje rondkijkt zie je tientallen soortgelijke formaties die wat minder op een gebouw lijken. Zo'n mesa is aan de bovenkant gewoon helemaal glad en loopt mooi recht naar beneden, totdat je bijna beneden bent want 'vloeit' de wand uit. Onderdeel van het erosieproces.

Ik ben er eigenlijk steeds meer van overtuigd dan ook Hoagland's face exact hetzelfde fenomeen is.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Tafelberg_(geomorfologie)

Met vriendelijke groet,

S van der L

16 juni 2013

Gratis UFO E-Books


http://exopoliticshongkong.com/Free_On-line_books.html

14 juni 2013

VLIEGEND ONGERIEF juni 2013 Desmond Leslie schreef samen met George Adamski een boek over Vliegende Schotels: 'Flying Saucers have Landed' Pas kort geleden schafte ik dat aan, want met Adamski heb ik nooit speciaal een band gehad. Blijkt het een schitterend boek, Desmond Leslie is een humorist en een scherpzinnig schrijver.

13 juni 2013

Beste Paul Harmans,

Ik mail naar aanleiding van de ufo die door Corrine Federer is gefotografeerd boven het Muiderslot. Is het mogelijk om u daarover te spreken? Ik zou graag een aantal vragen willen stellen voor een (mogelijk) los stukje in Het Parool.

Met vriendelijke groet,
Sxxxx Bxxxxxx (06-xxxxxxxx)

-------

Hallo Sxxxx,

De UFO boven het Muiderslot is een insect dat snel voor de camera langs vliegt en waarvan je nog net de vleugels in uitgestrekte stand ziet staan. Het wordt vaak voor een UFO aangezien, maar dat is het dus niet.

Overigens zijn foto’s geen echt bewijs van het UFO-fenomeen. Het UFO-fenomeen bestaat uit heel wat meer dan vage foto’s en vage verhalen over vage lichtjes in de lucht! Lees svp. eens een aantal getuigenissen van hooggeplaatste personen in het Disclosure Project, kijk wat zij over het fenomeen te zeggen hebben en schrijf daar nu eens over in de krant. Er zijn wel 5 Amerikaanse astronauten (en bijna alle Russische astronauten) die openlijk zeggen dat het UFO-fenomeen heel reëel is en hoogstwaarschijnlijk van buitenaardse herkomst is en dat regeringen wereldwijd het in de doofpot stoppen. Maar zelfs als astronauten zoiets beweren is dat blijkbaar voor de media nog niet voldoende om er eens serieus naar te kijken.
http://www.ufowijzer.nl/DisclosureProject.html

Lees wat militairen die met de kruisraketten werkten en werken voor vreemde ervaringen met UFO’s hadden/hebben en dan gaat het wel degelijk om objecten die met het blote oog en op radar boven de silo’s worden waargenomen, waarna vaak een (groot) aantal raketten door invloed van het object op non-actief wordt gezet, of waarbij een raket tijdens de vlucht door een UFO onklaar wordt gemaakt:
http://www.ufowijzer.nl/UFOs%20EN%20ATOOMWAPENS.htm

Je kunt ook Coen Vermeeren eens vragen voor een interview, is ook niet de eerste de beste, maar lijkt op de media geen echte indruk te maken, God mag weten waarom niet.
https://www.facebook.com/Ufosbestaangewoon

Je mag wellicht denken dat uitsluitend en alleen domme mensen in het UFO-fenomeen geloven, het zou je echter verbazen als je wist dat het vaak de beter opgeleide mensen zijn die met hun gezonde verstand en wat wijsheid donders goed begrijpen dat het niet om groene mannetjes, fantasieën en visioenen gaat, die heel goed snappen waarom hoge instanties de zaak geheim houden en het belachelijk maken om zoveel mogelijk bevolking van het fenomeen weg te houden. Als UFO’s werkelijk van buitenaardse herkomst zijn, en er zijn heel wat hooggeplaatste getuigen die daar zeker van zijn, dan gaat er een techniek achter schuil die een groot gevaar voor onze op fossiele brandstoffen gebaseerde wereldeconomie is. Niet dat Jan met de pet daar bang voor hoeft te zijn, maar zij die vele triljoenen aan de olie verdienen zijn dat wel degelijk. Bepaalde militaire instanties deden en doen nog steeds uitgebreid onderzoek naar het UFO-fenomeen, ondanks dat ze beweren dat ze dat niet doen. De UFO-techniek kan je als land een gigantische voorsprong op andere landen geven qua militaire macht. Op een dergelijk niveau wordt niet gelachen om UFO’s.

Vriendelijke groeten,

Paul Harmans
www.ufowijzer.nl

12 juni 2013

Piloot Poggi is een gepensioneerde 747 piloot voor Alitalia. Hij vertelt over een gebeurtenis toen hij in juli 1999 van Rome naar Sao Paulo vloog, hij zag een gloeiende, groene halo die op 500 voet beneden zijn 747 hing. Een andere keer, toen hij in 1992 boven Turijn, Italië, vloog, zag hij in de verte een elliptische bol die een zeer stabiele positie ten opzichte van de wolken behield, alsof het daar stationair in de lucht stond.

 
Meer: http://www.youtube.com/user/SDisclosure

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Het is 100% zeker dat bijna elke piloot met voldoende vlieguren tijdens zijn werk één maal of meerdere malen UFO’s heeft waargenomen. Als zij allemaal hun verhaal zouden durven vertellen, dan zou je er een bibliotheek mee kunnen vullen. Overigens bouwt een gepensioneerd hoofdwetenschapper van NASA, Richard Haines, al vele jaren aan een dergelijke bibliotheek, hij heeft inmiddels meer dan drieduizend getuigenissen van piloten!

http://www.narcap.org
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Flights%20unseen.html

10 juni 2013

Opmerkingen Paul Harmans - ufowijzer

Er is de laatste tijd weinig UFO-nieuws, natuurlijk wel wat waarnemingen, maar geen echt belangrijk nieuws. Nu moet ik wel bekennen dat ik er ook een beetje moe van word (waar doe ik het allemaal voor?) dat 90% (of meer) van de mensheid geen enkele interesse heeft in zaken die net iets verder vallen dan hun dagelijkse rompslomp. Dacht ik een aantal jaren geleden nog dat het voornamelijk de schuld van de gevestigde media was dat men niet op de hoogte was van een aantal zeer interessante fenomenen zoals je hier op deze website kunt vinden, inmiddels ben ik er van overtuigd dat het simpelweg de dommigheid en desinteresse van de massa is. Natuurlijk zijn de media veel kwalijk te nemen, maar als morgen de kranten de waarheid gaan schrijven, dan zeggen overmorgen de meeste lezers hun abonnement op omdat ze denken dat hun krant knettergek is geworden. De mensheid wil niet, het interesseert ze niet, hun hersens kunnen het blijkbaar niet bevatten.

De meest gangbare verklaring voor het niet willen weten is angst, maar die verklaring is onzin. Mensen zijn niet bang voor het buitenaardse, er worden al sinds 50 jaar (uitsluitend!) de meest angstaanjagende films en series vertoond waarin behoorlijk vijandige buitenaardsen de aarde en de mens aanvallen, maar de zalen zitten bomvol en de tv-series hebben zelfs professionele fanclubs. En zo is er over elk fenomeen wel een vreesaanjagende film gemaakt en steevast is het een blockbuster.

Wat mij definitief heeft doen inzien dat het geen angst is, is het koude kernfusie fenomeen. Wie van het volk moet er in Godsnaam bang zijn voor een revolutionaire, spotgoedkope en brandschone vorm van energie waarmee we eindelijk de hele wereld kunnen redden van vervuiling, armoede en daaraan gerelateerde ziekten? En toch is er geen enkele interesse voor de ontwikkelingen van de laatste jaren op dat gebied. Mensen halen hun schouders op: “Zal wel onzin zijn,” denkt men gemakzuchtig. “En als het werkelijk wat zou zijn, dan zou de krant daar toch over schrijven!” Dat er bij de krant (en de rest van de media) mensen werken die net zo gemakzuchtig denken, komt niet bij hen op.

Op elke verjaardag zit men (overigens terecht) massaal te klagen over de hoge brandstofprijzen aan de pomp, maar als men vervolgens iets hoort over koude kernfusie en dat zoiets wel eens wat aan die prijzen zou kunnen veranderen, dan is men plotsklaps niet geïnteresseerd. Internet wordt niet geraadpleegd en mocht men daar al eens een kijkje nemen, dan laat men zich meteen zonder nadenken beïnvloeden door een paar professionele ontkenners die hun brood verdienen met terecht of onterecht (de grens daartussen kennen ze zelf niet eens) sceptisch zijn over alles en iedereen, of men volgt gedachteloos de mening op van orthodoxe wetenschappers die, of hun geld verdienen aan onderzoek naar zaken die meteen waardeloos worden als koude kernfusie op de markt komt, of die hun hele carrière studenten hebben geleerd dat volgens hun geliefde natuurwetten koude kernfusie onmogelijk en dus onzin is, maar in wezen bang zijn voor reputatieschade.

En mocht men met angst een onbewuste angst voor verandering van het veilige leventje van de persoon bedoelen, dan blijkt ook uit het bovenstaande stukje over schone en betaalbare energie dat zoiets helemaal niet aan de orde is. Het veilige, geborgen gevoel kan alleen maar (ook onbewust!) toenemen door dergelijke ontwikkelingen, maar dat doet het blijkbaar niet.

Men hoeft niet meteen 100% te geloven in de fenomenen, maar er zijn zeer hoopgevende ontwikkelingen gaande die we als mensheid zouden moeten ondersteunen omdat ze voor ons van groot belang zouden kunnen zijn. We zouden de politiek, de wetenschap en de media een spreekwoordelijke schop onder de kont moeten geven om op positieve wijze aan die hoopgevende ontwikkelingen aandacht te besteden, om het eens goed uit te zoeken omdat dat van heel groot belang voor ons als mensheid zou kunnen zijn. Want pas na grondig, onbevooroordeeld wetenschappelijk onderzoek kun je terecht beweren dat UFO’s onzin of echt zijn en of we er wellicht ons voordeel mee kunnen doen; of 9/11 inderdaad door radicale Moslims werd uitgevoerd of door op geld en macht beluste elitefiguren die niet zo heel ver van de locaties van de aanslagen wonen en al van baby af aan een Amerikaans paspoort hebben; of koude kernfusie nu wel of niet de ultieme oplossing is voor vele en vele problemen op deze planeet, waarvan wij vinden dat er een ‘intelligente’ soort op leeft, maar waar een vergevorderd buitenaards ras nog wel eens wat bedenkingen bij kan hebben!

Het bovenstaande geldt natuurlijk niet voor de vaste bezoekers van mijn websites (ufowijzer en E-Cat), maar dat snappen jullie wel.

juni 2013

Het laatste nieuws over Ata

 

31 mei 2013

Coen Vermeeren in ParaVisie van juni


http://www.paravisie.nl/maandblad/deze-maand/2563-de-ufo-als-scherprechter

23 mei 2013

Baltic Anomaly Mystery: New Voyage to 2nd Anomaly
The OceanExplorer team who made worldwide headlines in 2010 when they discovered a mysterious 747 sized anomaly on the floor Baltic Sea are making a surprise return to the anomaly site tomorrow.

This time the focus is on exploring the second anomaly which lies a few hundred metres from the main site and which may hold the key to explaining exactly what this thing is.
http://truthfall.com/baltic-anomaly-mystery-new-voyage-to-2nd-anomaly

17 mei 2013


Documentaire DVD

Stel je eens voor dat we contact zouden maken met buitenaardse intelligentie. Nu, in dit leven! Er is een kleine groep mensen die zeer serieus met dit onwaarschijnlijke scenario rekening houdt. Hun dagelijks leven bestaat uit het zoeken naar tekenen van buitenaardse beschavingen en denken erover na hoe wij aardbewoners ons moeten presenteren als we echt contact zouden maken. Voor het grote moment is er een protocol. De wens is om als één wereld te spreken. Maar zal dat lukken? Oude, Koude Oorlog-spanningen tussen het Westen en Rusland steken ook hier de kop op. Kan contact met buitenaardsen oplossingen bieden voor onze aardse problemen? De film biedt een indringende blik op onze menselijke angsten en verlangens.
http://www.nrclux.nl/-9789058495471-Calling-ET/nl/product/215985

16 mei 2013

U.F.O. OF HANGDRONE? mei 2013 Al meerdere malen heb ik het mij afgevraagd bij bepaalde recente video- en fotobeelden van U.F.O.-waarnemingen. Is het mogelijk dat een groot aantal van deze beelden microdrones betreft? Er van uitgaande dat naast zogenaamde beveiligingsinstanties ook bedrijven en hobbyisten het recht hebben om microdrones te kopen en te gebruiken is het heel goed mogelijk dat veel U.F.O.-waarnemingen van de laatste jaren experimenten en beduvelarij met deze apparaten betreft.

13 mei 2013

ANTWOORDEN mei 2013 Er zijn niet veel antwoorden binnengekomen op de vraag wat u zou vragen aan een alien. Wat er is heb ik proberen te verwerken in een 'vervolgverhaal' op het eerste stukje.

9 mei 2013

Wereldwijde inspanning voor bekendmaking buitenaards contact
De commissie van oud-congresleden die afgelopen week de Citizen Hearing On Disclosure (CHD) heeft geleid is op zoek naar internationale steun om het ‘embargo op de waarheid’ over buitenaards bezoek te doorbreken. Vier commissieleden zetten een werelwijde campagne op om de waarheid achter het fenomeen te achterhalen. Volgens de leden is er ‘overweldigend wetenschappelijk bewijs’ voor een verband tussen de waarnemingen van onbekende toestellen en een buitenaardse intelligentie. “Als deze toestellen buitenaards blijken te zijn, is dit een zaak voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties,” zei organisator van de CHD Stephen Bassett.
http://www.niburu.nl/ufo/4828-wereldwijde-inspanning-voor-bekendmaking-buitenaards-contact

9 mei 2013

Frontier Magazine mei - juni 2013


Klik op de cover voor de inhoud

9 mei 2013

Beste Paul,

Lang geleden dat we elkaar es mailden ;-)
Intussen heb ik een kersverse nieuwe strip laten uitgeven (het bevat veel oude verhalen maar in nieuw kleuren en wat bijgewerkt ) over ufo’s, graancirkels en... alles waar zich ‘serieux’ nemende mensen niet mee bezig zijn. ;-)

Lode Devroe


http://www.getekendereep.com/index.php?/blog/6/entry-11-ufos-en-aliens

8 mei 2013

WAT ALS.... mei 2013 Misschien hebben zowel gelovigen als ongelovigen en alles ertussenin zich wel eens afgevraagd wat we zouden doen als we een alien zouden ontmoeten. Zo niet, dan stel ik voor dat de lezer daar nu mee begint. Laat weten aan de webmaster wat u zou vragen aan een alien. Dan worden later uw vragen op de site gezet.

6 mei 2013

CITIZEN HEARING mei 2013 Op de site 'Huffingtonpost' staat een verslag van vijf dagen Citizen Hearing on Disclosure gehouden in Washington D.C, van 29 april tot 3 mei 2013. Vijf bijzondere dagen onder voorzitterschap van 5 uitgenodigde ex-congresleden, waarin gekwalificeerde getuigen hun ervaringen vertelden en de waarheid daarvan met een eed bekrachtigden. Vijf dagen lang lezingen en presentaties van deskundigen waarin alle aspecten van het UFO fenomeen aan de orde zijn geweest.

5 mei 2013

COEN VERMEEREN 'UFO's BESTAAN GEWOON' mei 2013 Er komen niet veel Nederlandse boeken uit over UFO's. Wat er is, is meestal vertaald, en de beste boeken halen dat niet omdat er volgens uitgevers geen markt voor is. Maar er is hoop. Vorige maand kwam bij AnkhHermes het boek 'UFO's bestaan gewoon' uit, van Dr. Ir Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaart aan de TU van Delft. Niet de eerste de beste. Ik (Loes Modderman) volg Vermeeren al een tijdje. Niet alleen omdat UFO's een van mijn eigen interesses zijn, maar vooral omdat ik weet dat als je met die interesse naar buiten wilt komen, je maar het beste geen kwetsbare positie in de maatschappij kunt hebben. Hetzelfde geldt voor elk onderwerp dat geen keurmerk van Reguliere Wetenschappelijke Aanvaardbaarheid draagt.

4 mei 2013

Getuigenis in het kader van de Citizen Hearing On Disclosure van 29 april tot 3 mei 2013 – Washington, DC

 

Paul Hellyer, voormalige minister van defensie van Canada onthult:

- Sommige buitenaardse rassen die de aarde hebben bezocht en dat nog steeds doen zijn de: Zeta Reticuli, Pleiadians en Orions

- De Tall Whites (lange witte) wonen op terrein in bezit van de Amerikaanse luchtmacht.

- CABAL: Militair Industrieel Complex, Bilderbergers, Cartels

- Schaduwregering, heersende elite, Rockefellers, Buch, enz.


http://www.citizenhearing.org

1 mei 2013

De prijswinnaars van het gesigneerde boek van Coen Vermeeren zijn M. van Aalst in Eys en H. Paymans in Etten-Leur. De boeken gaan deze week nog op de bus. De namen van alle deelnemers zijn naar Coen Vermeeren gegaan en hij heeft deze twee er uitgeloot.


Het boek plus de foto's voor de 2 prijswinnaars

30 april 2013

Alien Disclosure, waar is de mainstream media? (video)
Van 29 april tot en met 3 mei 2013 zal er in Washington een zogenaamde Citizen’s Hearing worden gehouden voor leden van het Huis van Afgevaardigden en de Senaat. Ondanks de indrukwekkende lijst met getuigen laat de mainstream pers volledig verstek gaan bij deze historische gebeurtenis. Een hoorzitting op verzoek van burgers die vinden dat het Congres hun werk niet goed doet. Gedurende maar liefst 30 uur, verdeeld over 5 dagen, zullen er mensen getuigenissen afleggen.

Het betreft niet zomaar de eerste de besten. Het is een groep van 40 onderzoekers en getuigen uit de militaire- en inlichtingenwereld. Het motto rond deze gebeurtenis is, “Als het Congres hun werk niet goed doet, dan zullen de gewone mensen het wel doen”. Of zoals iemand anders het verwoorde, “It’s not about lights in the sky, it’s about lies on the ground”.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4823:alien-disclosure-waar-is-de-mainstream-media-video&catid=12:et&Itemid=25

29 april 2013

E-MAIL VAN GEORGE april 2013 Citizens hearing
Vandaag 29 april tot en met 3 mei worden in Washington opnieuw verklaringen afgelegd van getuigen over de waarheid achter UFO’s. Deze publieke hoorzitting zou ook hier de ogen moeten openen van redacteuren, journalisten, wetenschappers, politici en burgers. Het ziet er echter naar uit dat ook dit aan de grote massa voorbijgaat. In ieder geval is het positieve effect van zo’n hoorzitting dat het een puzzelstukje toevoegt aan de lange reeks van puzzelstukjes over het UFO's. Alleen een totaalplaatje van alle puzzelstukjes geeft kennelijk kredietwaardigheid aan het UFO-verschijnsel. Wie zo nu en dan losse puzzelstukjes oppakt en bestudeert los van het geheel, kan gewoonweg niet geloven wat er werkelijk aan de hand is, laat staan het accepteren van die andere realiteit.

27 april 2013

De conclusie dat ATA een mens is, klopt niet (breaking)
Of het nu komt door gebrekkige taalkennis, het niet goed luisteren naar wat onderzoeker Garry Nolan van de Stanford Universiteit zegt of door het simpelweg foutieve conclusies van anderen kopiëren, is niet duidelijk. Garry Nolan zegt over het wezentje ATA in de documentaire Sirius dat zijn DNA meer lijkt op dat van de mens, dan dat dat van de chimpansee dat doet. Hij zegt dús niet dat ATA een mens is.

Er is de afgelopen dagen al veel over de documentaire Sirius geschreven in diverse publicaties en dan met name over de conclusies die zouden zijn getrokken over de afkomst van ATA het kleine wezentje. De dominerende boodschap die daaruit naarvoren kwam was dat Gary Nolan gezegd zou hebben dat ATA een mens was. Dat is echter absoluut niet wat hij heeft gezegd. Wat hij wel zegt en dat kunnen we first hand mededelen nadat we eindelijk de tijd hebben gehad de film volledig te bekijken, is het volgende:
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4797:de-conclusie-dat-ata-een-mens-is-klopt-niet&catid=12:et&Itemid=25

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Ik heb de laatste dagen met mijn bezoekers ook wat e-mailverkeer over Ata gehad en wat ik zelf ook al eens heb beweerd, en wat Stijn uit België me onlangs schreef, is dat DNA door het gehele universum mogelijk op basisniveau gelijk is. Het dwarrelt waarschijnlijk net als alle elementen waaruit sterren en planeten ontstaan (die dus ook door het gehele universum op elkaar lijken qua samenstelling) door het heelal en als het zich ergens op een planeet afzet waar de omstandigheden voor leven aanwezig zijn, dan vormt een deel van het DNA zich naar die omstandigheden. De levensvorm heeft dan een DNA waarvan de basis gelijk is aan het DNA van alle levensvormen in het universum, maar heeft unieke afwijkingen voor die speciale omstandigheden op de ‘thuisplaneet’, zoals zwaartekracht, zonnesterkte, waterkwaliteit, atmosfeer, enz. Vandaar dat er in Ata DNA gevonden kan worden dat mogelijk overeenkomt met DNA dat in een mens wordt gevonden.

(Vandaar ook dat bijna alle door getuigen omschreven buitenaardsen, humanoïde vormen hebben: twee benen, twee armen, een hoofd met twee ogen, twee oren, een mond en een neus, enz. Dat is dan heel logisch volgens de blauwdruk van het universele leven, vastgelegd in het basis-DNA, wie weet wel geschapen door de grote intelligentie die achter het gehele universum zit en in de bijbel God wordt genoemd en waarvan het scheppingsverhaal mogelijk veel verder gaat dan de aarde en het paradijs. Misschien heeft dat verhaal betrekking op het gehele universum, maar is vereenvoudigd in de bijbel weergegeven.)

Nog een andere hypothese; de antieke beschavingen van Zuid-Amerika (en zij niet alleen, dat hoor je van alle oude beschavingen op de wereld) hebben altijd beweerd afkomstig te zijn van de sterren, dat zij hier zijn geplaatst door buitenaardsen. De kans is dus groot dat de Zuid-Amerikaanse bevolking een deel DNA bezit dat gelijk is aan dat van hun scheppers (buitenaardsen) en dat die scheppers een deel van het DNA van hun creatie (de Zuid-Amerikaanse indianen) hebben aangepast aan de omstandigheden van de aarde. Mogelijk dat de zwaartekracht hier een groter wezen mogelijk maakte dan de grootte van de scheppers, die zelf de lengte hadden (hebben) van die van Ata. De kans bestaat dat Ata in Zuid-Amerika landde om eens te kijken hoe het met hun creatie staat en daarbij verongelukte.

26 april 2013

Aan de ufowijzer-pagina 'Skeptici' is het volgende artikel toegevoegd: DE ONGELOOVIGEN Dit artikel is een must read voordat je de artikelen op deze sceptici pagina gaat lezen. Zo vind je in de artikelen op deze pagina de ontkenners Rob Nanninga, Jan Willem Nienhuys, en Marcel Hulspas van de Nederlandse stichting Skepsis. Astronoom Dap Hartmann van de TU Delft. De Belgische oogkleppers Wim Van Utrecht, Marc Broux, en Johan Torfs, de Engelse debunker David Clarke en natuurlijk de Amerikanen die het voor verborgen betaling (deden) doen, nl. Philip Klass (reeds overleden) en kaartspelertje James Randi. En allemaal voldoen ze voor 100% aan de karakterschets besproken in het artikel De Ongeloovigen.

25 april 2013

Ik kreeg een mailtje van Stijn waarin hij de volgende opmerking schreef over het DNA-onderzoek van het wezentje van Steven Greer:

'…ik wil hier een belangrijke opmerking bij plaatsen over het al dan niet een buitenaards wezen te zijn en dat op basis van zijn DNA aan te tonen. We weten al even dat mensen en apen veel gemeenschappelijk DNA hebben. Verder denk ik dat DNA een beetje zoals de natuurwetten zich gedragen: ze zijn maw overal hetzelfde. Ik denk dat er met DNA misschien wel eens hetzelfde mee aan de hand kan zijn. Ieder (buiten)aards wezen heeft dezelfde DNA bouwstenen. Dus alles wat we geleerd hebben door onderzoek op onszelf en aardse dieren, kan inderdaad wel eens van toepassing zijn op dit wezen, maar wat bewijst dat dan dat ze het DNA kunnen matchen op : toch helemaal niks!?'

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Stijn heeft wat mij betreft gelijk met dat DNA. Net zoals de aarde, de zon en de maan, bestaan alle andere sterren, planeten en manen in het universum uit ruwweg hetzelfde materiaal, de kans is daarom net zo groot dat het DNA door het gehele universum redelijk aan elkaar gelijk is, omdat het net als het materiaal waarvan de planeten zijn ontstaan, door het universum zwerft en overal neerdwarrelt en zich dan vormt naar de omstandigheden van de planeet waarop het terecht is gekomen. De alien van Greer is volgens mij dus ook geen aardse levensvorm, het heeft alles weg van een ras dat niet voor deze omgeving is geschapen, maar wat verder wel de basisvormen en ledematen heeft dat ieder intelligent en rechtop lopend wezen in het universum heeft. Maar ja, onze verstokte wetenschap neemt klakkeloos aan dat als er leven op een andere planeet bestaat, het rigoureus zal afwijken van wat we op aarde zien, waarschijnlijk hebben zij het ook op dat vlak volledig fout.

24 april 2013

DE MYTHE ONTKRACHT april 2013 Sommige dingen zijn bekend genoeg, maar het is altijd mooi als een ander die kennis bij elkaar brengt en voor je op een rijtje zet. Dat gevoel had ik toen ik op internet een artikel uit 2010 van Anthony Bragalia tegenkwam: The Myth of Man-Made Flying Saucers. Ik vertaal hier een gedeelte.

24 april 2013

Alien uit documentaire Sirius blijkt menselijk DNA te hebben
Het tien jaar geleden in Chili gevonden skelet van een als een Alien uitziend wezen, blijkt gewoon zijn oorsprong te hebben op aarde. Uit onderzoek blijkt dat het DNA van het wezen (genaamd Ata) een Aardse herkomst heeft, zo bleek uit de documentaire 'Sirius' die deze week in première ging.
http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3431186/2013/04/24/Alien-uit-documentaire-Sirius-blijkt-menselijk-dna-te-hebben.dhtml
http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/1621056/2013/04/24/Alien-uit-documentaire-Sirius-blijkt-menselijk-dna-te-hebben.dhtml

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Ik heb de film zelf nog niet gezien en kan er niet echt over oordelen, maar Greer heeft de laatste tijd de aandacht volledig op dat wezen gevestigd en de andere onderwerpen in zijn film wat vergeten. Ik heb tegen anderen wel eens gezegd dat de media en de sceptici zich voornamelijk zullen focussen op dat wezen en als Greer daar geen waterdichte DNA gegevens van kan verschaffen, dan wordt zijn complete film afgeschoten. Nu zal het best zo zijn dat de media het sterk overtrekken, de waarheid zal wel weer ergens in het midden liggen, maar Greer had denk ik beter moeten weten en niet moeten rondbazuinen dat het absoluut om een buitenaards wezen gaat terwijl hij geen 100% bewijs heeft.

24 april 2013

Voor zolang de link blijft bestaan, hier kun je gratis de volledige film Sirius bekijken:
http://www.disclose.tv/action/viewvideo/134778/Sirius_Movie_Full_Documentary

24 april 2013

Stanford University Research: Atacama Humanoid Still A Mystery
Steven M. Greer MD
22 April 2013
http://siriusdisclosure.com/wp-content/uploads/2013/04/SMG-report-4-22-2013-FINAL-COMPLETE.pdf

22 april 2013

Live de beelden van de première van de Sirius documentaire
Vanwege het tijdverschil van 5 uur met de locatie in de VS waar de première van de Sirius documentaire van Steven Greer zal plaatsvinden, moet je wachten tot morgenochtend (23 april) 03:00 Nederlandse tijd.
http://sirius.neverendinglight.com/index.php/live-stream

21 april 2013

Voor 9,99 dollar kun je morgen (22 april) de film Sirius van Steven Greer online bekijken.
Meer info: http://sirius.neverendinglight.com/index.php/screenings

Op dezelfde link vind je ook de mogelijkheid (rechts onderin) om alvast de DVD te bestellen.

Op dezelfde pagina kun je tevens morgen (22 april) gratis de beelden van de première bekijken, maar dat zal denk ik geen volledige docu zijn, meer de gebeurtenissen eromheen.

21 april 2013

Voorheen geheime Braziliaanse UFO-stukken openbaar
Afgelopen vrijdag zei kolonel Alexandre Spengler, hoofd van de informatiedienst van het ministerie, tegenover de lokale media dat de laatste topgeheime stukken in juni van dit jaar worden geopenbaard. Het ministerie gaat onder meer stukken vrijgeven over een operatie die de Braziliaanse luchtmacht FAB tussen 1977 en 1978 uitvoerde op het Braziliaanse eiland Colares, zo vertelde Spengler aan nieuwssite G1
http://www.niburu.nl/ufo/4741-voorheen-geheime-braziliaanse-ufo-stukken-openbaar

20 april 2013

PRIJSVRAAG GESIGNEERD EXEMPLAAR VAN HET NIEUWE BOEK VAN DR. IR. COEN VERMEEREN april 2013 Afgelopen week ben ik bij Coen Vermeeren op bezoek geweest om even bij te praten over zijn nieuwe boek en hoe dat door de Nederlanders en de media wordt ontvangen. Ik heb tevens twee gesigneerde boeken van Coen gekocht en die ga ik op ufowijzer aan twee bezoekers, die de juiste antwoorden op de prijsvraag weten, weggeven.


Dr. ir. Coen Vermeeren signeert de boeken voor ufowijzer

15 april 2013

UIT DEN HOOGE april 2013 Er is de laatste tijd nog al eens wat op internet verschenen over het Vaticaan dat zich bezig schijnt te houden met de vraag hoe aliens ontvangen moeten worden en of ze wel of niet gebukt gaan onder de erfzonde. Mooie cartoons zijn het gevolg van zulke onzinnige overwegingen. Hoe de nieuwe paus erover denkt is nog niet bekend, denk ik. Anders is dat met de vaker aan de weg timmerende astronoom van het Vaticaanse observatorium, Dr.Guy Consolmagno.

13 april 2013

De Sirius documentaire trailer slaat op hol
Gedurende de laatste vijf dagen zijn de kijkcijfers van de trailer van de Sirius documentaire gestegen van iets meer dan 1000 naar meer dan 685.000 (13 april), het is daarmee één van de snelst groeiende video’s op YouTube. De video wordt inmiddels in rap tempo over het Internet verspreid en er bestaat geen twijfel dat de vaart daarvan zal toenemen nu de aandacht voor de première toeneemt. Als je de trailer nog niet hebt bekeken doe dat dan nu:


http://sirius.neverendinglight.com

Zie ook:
DNA resultaat buitenaards wezen bekend (video)
De hele wereld wacht met spanning op de première van de film Sirius op 22 april aanstaande. Dit zal een schok teweegbrengen omdat eindelijk het resultaat bekend is van de DNA test op het vreemde en bijzonder kleine wezen. Volgens een Youtube gebruiker die de zaak van het vreemde buitenaardse wezen en Dr. Steven Greer al langere tijd volgt, is het resultaat van het DNA onderzoek nu bekend
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4665:dna-resultaat-buitenaards-wezen-bekend-video&catid=12:et&Itemid=25

11 april 2013

GEWELDIG STARCHILD NIEUWS - EXCELLENT! april 2013 LLoyd Pye: Vorige week ben ik naar Tampa gegaan voor een ontmoeting met onze nieuwe partner en enkelen van het team dat hij voor ons inhuurt om het project uiteindelijk succesvol te maken! Ik ontmoette de advocaat, de accountant en de boekhouder die onze nieuwe Limited Liability Corporation (LLC), gaan vormen en daarna een 501c3 ‘non-profit’ (zonder winstoogmerk) onderneming zullen opzetten die zich zal wijden aan het uitvoeren van alle benodigde DNA testen en andere wetenschappelijke testen die op de Starchild schedel gedaan moeten worden.

11 april 2013

Ligt er een buitenaardse genetische code verscholen in ons DNA?
Schrik niet want in ons DNA zou er wel eens een genetische code van aliens kunnen zitten. Wetenschappers van Kazachstan zijn er ten stelligste van overtuigd dat het menselijk DNA door een oude buitenaardse beschaving werd gecodeerd, meldt Discovery.com Volgens de onderzoekers van de universiteit van Kazachstan en het Fesenkvo Astrofysisch Instituut kan de mathematische code van het menselijk DNA niet louter verklaard worden door de evolutietheorie van Darwin. Het draagt een buitenaardse 'stempel'. De wetenschappers suggereren dat een oude beschaving van aliens eons geleden (de grootste eenheid voor tijd, nvdr) in onze melkweg een buitenaards signaal hebben aangebracht, dat uiteindelijk de weg naar de Aarde vond en als dusdanig een genetische code in het DNA van mensen 'implanteerde'.
http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/1612615/2013/04/11/Ligt-er-een-buitenaardse-genetische-code-verscholen-in-ons-DNA.dhtml

11 april 2013

Skelet 'buitenaards wezen' uit La Noria telt negen ribben
De makers van documentaire ‘Sirius’ beloven een baanbrekende ontdekking los te laten op de wereld. Wetenschapper Steven Greer pakt namelijk uit met beelden van een echt buitenaards wezen. Hij stelt dat de aarde al vele malen is bezocht door buitenaards leven. Door druk van een militaire en financiële elitegroep werd dit geheim angstvallig verzwegen. De documentaire vertoont beeldmateriaal van een klein buitenaards wezen en belooft aardig wat stof te doen opwaaien.
http://www.niburu.nl/et/4689-skelet-buitenaards-wezen-uit-la-noria-telt-negen-ribben

9 april 2013

ER IS HOOP! - CITIZEN HEARING ON DISCLOSURE april 2013 Vandaag kan niet meer stuk. Waar ik in het vorige stuk mijn gram ventileerde over de stompzinnigheid van Nederland, als een van de weinige landen, buiten de USA, waar het UFO fenomeen niet serieus wordt genomen, lijkt het nu wel of de goden voor een keer met Dr. Ir. Coen Vermeeren zijn. En natuurlijk niet alleen met hem, maar met alle Nederlanders die vinden dat wat men niet begrijpt onderzocht dient te worden en besproken, omdat verbergen en ridiculiseren nooit never iets positiefs heeft opgeleverd. Domheid legt het hoe dan ook af tegen kennis, niet altijd meteen, maar zeker op den duur.

9 april 2013

Het Algemeen Dagblad houdt er een vreemde manier op na als het gaat om het brengen van nieuws over UFO’s of aanverwante fenomenen. Zij brengen dat nieuws bijna uitsluitend op hun website en dus niet in de gedrukte versie van de krant. Zou dat komen omdat ze zelf ook wel snappen dat veel mensen die de Internet-versie van het AD lezen, geen abonnement op de echte krant hebben en dus gewend zijn al hun nieuws op Internet te vinden en dat een groot deel van die mensen daarmee ook allang op de hoogte is van dat UFO-nieuws, in dit geval van vandaag over de film Sirius van Steven Greer? Die mensen kun je niet om de tuin leiden, dus moet je het als krant op je website iets anders aanpakken en die Internet-groep het idee geven dat je er als media bovenop zit (volgens mij weet die groep ook donders goed dat de media dat absoluut niet zitten natuurlijk). Aan de andere kant zijn ze blijkbaar doodsbang om hun papieren abonnees, die duidelijk nog niet zo ‘wakker’ zijn, ook het UFO-nieuws voor te schotelen omdat een deel daarvan geïnteresseerd kan raken en meer wil weten over dat onderwerp en dan natuurlijk op het Internet verdaagd en als gevolg daarvan een tsunami aan UFO-feiten onder ogen komt, waardoor zij zich vervolgens terecht gaan afvragen waarom hun ochtendkrantje het AD daar nooit aandacht aan heeft besteed? (Die tijd van verontwaardiging komt overigens beslist, en rap ook!)

Maar eerlijk is eerlijk, stonden dergelijke artikelen tot voor kort nog in de rubriek ‘Bizar’ van de website van het AD, nu staat het waar het thuishoort, in de rubriek ‘Wetenschap’!


http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3422648/2013/04/09/Documentaire-toont-voor-het-eerst-alien-aan-de-wereld.dhtml


20:00 - Van een Belgische ufowijzer-bezoeker kreeg ik zojuist de volgende mail:

Geloof het of niet, ik viel bijna van mijn stoel ...

Hier in België heeft men op het VTM nieuws om 19 uur , de commerciële zender, melding gemaakt van Sirius met enkele shots van de alien en dat er hoge verwachtingen aan verbonden zijn en dit zonder het in het belachelijke te trekken.

Staat ondertussen ook op de site www.nieuwsblad.be , de site van de krant.

Kurt

8 april 2013

DE LAFHEID VAN NEDERLAND april 2013 Gisteravond, 27 maart 2013, was er een nieuwsprogramma, op een commerciële zender waarbij aandacht werd besteed aan het 'geloof' van Prof.Dr.Ir.Coen Vermeeren in UFO's. Ik heb al eens eerder over hem geschreven, en op mijn site www.blikoponeindig.com heb ik een verzameling stukken over UFO's aan deze moedige man opgedragen.

7 april 2013

BOEKPRESENTATIE: UFO's BESTAAN GEWOON april 2013 Een ooggetuige-verslag en verdere aantekeningen Delft. Eén enorm grote leegte rondom het station. Eén bouwput en volop werk in uitvoering. Wat gaat dat worden? Delft, een meer dan levensgroot standbeeld van Hugo Grotius op het plein de Markt, met op de achtergrond de overweldigende toren van de Nieuwe Kerk, recht omhoog wijzend naar een ijskoude, blauwe lucht. Delft. Oude grachten met nog heel veel nostalgische sfeer. Allemaal symbolen, bedenk ik mij, terwijl ik een korte wandeling maak door deze stad, waar ik niet eerder geweest ben. Symbolen, die te maken hebben met het boek, waarvan het eerste exemplaar op de avond van deze 27ste maart aangeboden wordt aan de schrijver ervan, Coen Vermeeren. Het boek draagt de gewaagde titel: “Ufo’s bestaan gewoon” en de nog meer gewaagde ondertitel: “Een wetenschappelijke visie”.

7 april 2013

De nieuwste trailer voor de film ‘Sirius’ van Steven Greer, met daarin ook aandacht voor de exotische energievormen, door buitenaardsen gebruikt om hierheen te komen, die voor een machtige elitegroepering de belangrijkste aanleiding zijn voor de geheimhouding van het UFO-fenomeen, omdat dergelijke energie- en voortstuwingssystemen een groot gevaar zijn voor hun triljoenen dollar inkomsten op de door hen al sinds 100 jaar aan ons opgedrongen wereldwijde verslaving aan fossiele brandstoffen. De wereldwijde première van de film zal zijn op 22 april 2013 in Los Angeles.

 
http://siriusdisclosure.com

7 april 2013

Twee recente foto’s van de The Atacama Humanoid (het kleine buitenaardse wezen van Steven Greer) zoals te zien zal zijn in de film 'Sirius'. Klik op de link onder de foto om er een vergroting van te bekijken.


http://ww1.prweb.com/prfiles/2013/04/01/10591131/Atacama-Humanoidlg.png


http://ww1.prweb.com/prfiles/2013/04/01/10591131/AtacamaHumanoidXRay.png

4 april 2013

Veel media-aandacht voor Ufo's bestaan gewoon
Het boek Ufo's bestaan gewoon van Coen Vermeeren is op 27 maart gepresenteerd in Delft. Er is volop aandacht in de media voor dit nieuwe standaardwerk over ufo's:
http://www.ankh-hermes.nl/artikelen/mediacoenvermeeren

De laatste informatie vind je op de speciale Facebook pagina:
https://www.facebook.com/Ufosbestaangewoon


www.ankh-hermes.nl
www.bol.com

28 maart 2013

DISCLOSURE, Washington, April 29 To May 3, 2013
“ If the congress wont do it, the people will”

Bron: http://www.ufo-taboe.be

HOORZITTINGEN
Het Amerikaanse publiek krijgt geen antwoorden op vragen gericht aan de regering. Bijvoorbeeld vragen met betrekking tot:

* UFO’s die boven nucleaire opslagstations zijn gezien en de veiligheid ernstig in gevaar brachten (Terry Hansen “Missing Times”)
* Cattle Mutilation (blijkt uit meer dan 30 jaar onderzoek van Linda Moulton)
* UFO-crashes waar getuigen werden geïntimideerd en bedreigd (w.o. Roswell-getuigen)
* ontvoeringen met medisch onderzoek van getuigen (resultaten van onderzoek John Mack, Budd Hopkins, Edith Fiore, Leo Sprinkfield, e.a.)
* piloten, militaire officieren en politieagenten die vragen hebben maar niet mogen stellen

Daarentegenover doet de overheid er alles aan om UFO-informatie in te winnen van burgers die getroffen zijn door dergelijke gebeurtenissen.

Het publiek wordt genegeerd en dus volgt het de democratische weg: de vragen in het congres behandelen via een hoorzitting. Dan blijkt dat democratie een relatief begrip is. Hoorzittingen over UFO’s zijn in Amerika namelijk verboden. Gedelegeerden van de USAF (!) gaven congresleden duidelijk te verstaan dat het over moest zijn met aanvragen voor een hoorzitting door het publiek (zie voor details onderstaande links). Ook de aanvraag van het kleine Caraïbische eiland Grenada via een omweg aan de VN mislukte, en Grenada’s regering stortte zelfs korte tijd nadien ineen. En in België werd een ontwerpresolutie van Di Rupo in 1990 n.a.v. Belgische UFO-golf, ooit op slinkse wijze door de Engelsen (de UFO-handlangers van Amerika) in het Europese parlement verworpen.

In het verleden waren in Amerika wel enkele anti-reclame hoorzittingen. Zo werd destijds het Condon-rapport gepromoot via zo’n hoorzitting: een gekunsteld rapport, want al voordat men met het onderzoek begon, lag de conclusie al vast: het fenomeen was niet de moeite waard om verder te onderzoeken. Van 29 april tm 3 mei is er dan ook opnieuw een publieke hoorzitting om de waarheid over UFO’s/ET onder de aandacht te brengen.

In Amerika heeft het publiek een voorsprong, het publiek is het stadium van wel of niet bestaan van UFO’s allang gepasseerd en concentreert zich rond de blokkade die de regering opwerpt over dit fenomeen. Er bestaan ook al lesprogramma’s aan universiteiten om de UFO-puzzel aan het publiek uit te leggen. In Nederland en Belgie en vele andere landen, begint het wantrouwen langzaam te groeien maar is het grote publiek nog onwetend en stoeit het nog met de vraag of ze bestaan.

Pagina over de nieuwe publieke hoorzitting a.s. 29 april – 3 mei (eng.):
http://www.citizenshearing.org

Pagina over verboden hoorzittingen in het verleden (ned.):
http://www.ufo-taboe.be/hoorzittingen%20verboden

Pagina over hoorzittingen algemeen (eng.):
http://www.ufoevidence.org/documents/doc1981.htm

Pagina over de verworpen ontwerpresolutie 1990 in België:
http://www.ufo-taboe.be/UFO-geheimhouding%20Belgi%C3%AB

22 maart 2013

Met het nieuwe UFO-boek van dr. ir. Coen Vermeeren, hoofd Studium Generale en voormalig docent Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft, is het tijd voor een nieuwe tekst op de indexpagina, want het wordt ook tijd dat iedereen gaat beseffen dat we met iets te maken hebben waar niemand om zou lachen als hij/zij het volgende met zijn gezonde verstand zou overwegen:
DE FEITEN VAN HET UFO-FENOMEEN: zie de ufowijzer indexpagina

21 maart 2013

20 vragen aan Coen Vermeeren over UFO’s..!
Aanstaande woensdag 27 maart, presenteert Dr. Ir. Coen Vermeeren, zijn boek: ‘Ufo’s bestaan gewoon’. Wij van WantToKnow vonden dat een prima gelegenheid om Vermeeren, die is verbonden aan de TU Delft als docent en als hoofd van het Studium Generale, een 20-tal vragen te stellen. Over zijn nieuwe boek en natuurlijk ook over het UFO-fenomeen in het bijzonder. Want de wetenschap lijkt tot de dag van vandaag niet bereid om het UFO-fenomeen serieus te nemen. Alsof ze er hun handen niet aan willen branden.

Coen Vermeeren is echter, vanuit zijn Studium Generale-functie, bijna verplicht om studenten (en dus ook zichzelf) van dit wereldwijde onderwerp op de hoogte te brengen. Het Studium Generale is een afdeling die ervoor zorgt dat studenten niet afstompen en alléén hun vak leren. Voor de rest niks van de rest van de wereld’ te weten komen, en daar valt dus ook het fenomeen UFO’s onder.. Coen Vermeeren is de man die ervoor zorgt dat studenten vanuit het Studium Generale een gevarieerd aanbod voorgeschoteld krijgen van informatie, kennis en ervaringen van sprekers.
http://www.wanttoknow.nl/universum/ufo/20-vragen-aan-coen-vermeeren-over-ufos

19 maart 2013

Beste vrienden,

Voor de nieuwste updates over mijn boek en het ufo dossier kun je vanaf nu terecht op:

https://www.facebook.com/Ufosbestaangewoon en/of https://twitter.com/coenvermeeren (#UFO)

voor contact en tips is er een nieuw email-adres:

ufosbestaangewoon@gmail.com

Deel, Like, Share, Favorite etc.

Ik zie je daar,

Coen Vermeeren

18 maart 2013

dr.ir. Coen Vermeeren Boek: Ufo's Bestaan Gewoon

Korte documentaire gemaakt door VanMosselMedia(copyright).
Copyright Engelstalige delen: www.disclosureproject.org
dr.ir. Coen Vermeeren heeft luchtvaart en ruimtetechniek gestudeerd aan de TU Delft. Hij is één van de hele weinigen op academisch niveau, die zijn nek durft uit te steken door te verkondigen dat het UFO fenomeen serieus genomen moet worden. Hij heeft er een goed te lezen naslagwerk over geschreven. Ik heb het al gelezen en kan u vertellen dat dit een perfecte handleiding is om zelf op onderzoek te gaan: Welke landen hun ufo-files hebben geopenbaard (en dat zijn er veel!), getuigenissen van piloten en astronauten, serieus te nemen aanwijzingen te over. Voor wie bereid is om eens onbevooroordeeld te luisteren. Coen heeft al te maken gehad met ridiculisatie, collega's op de universiteit die plots liever een bochtje omgaan, is zwart gemaakt op de landelijke televisie zonder dat er überhaupt maar inhoudelijk is ingegaan op zijn bevindingen, etc. etc. Waarom het ufo fenomeen serieus genomen moet worden? Dat ziet u in deze video. Deze video zal ook verwerkt worden in een documentaire welke nog in ontwikkeling is. Dus mocht u nog piloten / luchtverkeersleiders of andere personen weten die op camera informatie zouden willen geven(al dan niet herkenbaar), dan hoor ik dat graag.

Edwin van Mossel
http://www.vanmosselmedia.nl

 
dr.ir. Coen Vermeeren Boek: Ufo's Bestaan Gewoon - ondertiteld

17 maart 2013

Ufo’s bestaan gewoon – Een wetenschappelijke visie

Lezing door dr. ir. Coen Vermeeren

Op woensdag 27 maart geeft Coen Vermeeren een lezing naar aanleiding van het verschijnen van zijn boek Ufo’s bestaan gewoon. Ook zal hij op deze dag het eerste exemplaar van zijn boek in ontvangst nemen. Daarnaast zullen ook dr. Edgard Mitchell (de zesde man op de maan) en andere ooggetuigen acte de préséance geven om hun visie op het fenomeen ufo’s te geven.

Ufo’s bestaan gewoon is het nieuwe standaardwerk over ufo’s, uitgegeven bij AnkhHermes. Het bevat de laatste stand van zaken rond dit raadselachtige fenomeen dat veel mensen over de hele wereld al decennialang bezighoudt. Aan de hand van authentieke getuigenverslagen van getrainde waarnemers als piloten, astronauten, luchtverkeersleiders en militairen, vele officiële rapporten en documenten en met veel illustraties biedt lucht- en ruimtevaartingenieur Coen Vermeeren ons een kijkje in deze fascinerende wereld.


Cover van het boek

Dr. ir. Coen Vermeeren studeerde Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft. Hij is verbonden aan de TU Delft als docent en als hoofd van het Studium Generale.

Datum: woensdag 27 maart
Tijd: 19.00 – 21.00
Locatie: Sociëteit het Meisjeshuis, Oude Delft 112, Delft
Entree: Gratis

Aanmelden: via mdenouden@ankh-hermes.nl Coen Vermeeren liet me vandaag (dinsdag 19 maart) weten dat de avond al vol is, aanmelden heeft dus geen zin meer.

15 maart 2013

TOEN IK AANKONDIGDE DAT WE EEN NIEUWE PARTNER HADDEN GEVONDEN... Refereerde ik aan hem als ‘een zakenman in Tampa’. Die aanduiding zorgde ervoor dat verschillenden van jullie je bezorgdheid uitte en bang waren dat ik de zaak zou verkopen, of dat ik gek was geworden en een bedrijf was begonnen. Niets daarvan is waar. De onderstaande boodschap is van de zakenman in Tampa zelf, hij verklaart zijn plannen en ambities. Ik vraag jullie zijn woorden te lezen en naar zijn hart te luisteren, zoals ik deed toen ik hem voor de eerste keer ontmoette en we spraken over zijn toetreden tot het Starchild Project om ons te helpen met de laatste en hoogste hobbel die we moeten nemen - onze financiering.

14 maart 2013

Van een bezoeker van ufowijzer kreeg ik de volgende mail, als reactie op de UFO-documentaire (zie hieronder op 11 maart) van Walt Disney die in maart 1995 op beperkte schaal op tv werd getoond:

Ik was in de jaren 90 met mijn vader op een vakantie waarin ik een rondreis maakte door Florida, USA. Daarbij ben ik onder andere bij de Walt Disney parken geweest (Disney land en Epcot centre (over wetenschap, soort US evoluon maar dan megagroot)) en Kenedy space centre. Het was allemaal heel indrukwekkend, in Disney land zag ik deze documentaire die draaiden ze voor de wachtrij van een attractie. Vanwege wachtrijen van meer dan een uur soms draaien ze overal sensationele filmpjes om het publiek warm te maken. In de attractie zelf (zie onderstaande YouTube) werd een levensgrote alien (soort hologram) als een soort star trek beam overgebracht naar een andere kant van de ruimte, op een bepaald moment gaat er dan wat mis en ontsnapt de alien zogenaamd.

Erwin v K.

 

14 maart 2013

Wat gebeurde er vannacht echt bij het ISS ruimtestation? (Update+video 13-03-13)
Het begint steeds drukker te worden rondom het ISS ruimtestation. Dit is een update van een eerder artikel waarin we al sinds november vorig jaar melding maken van UFO’s die daar worden waargenomen.

Zo ook weer enkele dagen geleden toen er prominent een grote sigaarvormige UFO langskwam zoals je kunt zien op onderstaande foto’s.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4428:-wat-gebeurde-er-vannacht-echt-bij-het-iss-ruimtestation-updatevideo-13-03-13&catid=34:ufo&Itemid=47

11 maart 2013

De verloren UFO documentaire van Walt Disney (video)
Een documentaire waarvan men eigenlijk dacht dat hij nergens meer te zien of te bemachtigen was, betreft de Walt Disney UFO documentaire uit maart 1995. Deze werd destijds beperkt uitgezonden op de Amerikaanse televisie en was genaamd, "Alien Encounters from New Tomorrowland". Het merkwaardige aan deze documentaire is dat UFO’s en buitenaardsen die onze planeet bezoeken worden gepresenteerd als feit.

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4396:de-verloren-ufo-documentaire-van-walt-disney-video&catid=34:ufo&Itemid=47

10 maart 2013

Frontier Magazine maart / april 2013


Klik op de cover voor de inhoud

10 maart 2013

Grote, zwarte, driehoekige UFO op NASA’s eigen foto
Op twee foto’s van een serie eigen foto’s van NASA staat een grote, zwarte driehoekige UFO. Deze afbeeldingen zijn genomen aan boord van de space shuttle Columbia, missie STS-61-C in 1986 en zijn onlangs ontdekt in de archieven en staan op NASA’s website 'The Gateway to Astronaut Photography of Earth' Het lijkt erop dat de airbrush afdeling van NASA een memo hierover over het hoofd heeft gezien.


http://eol.jsc.nasa.gov/scripts/sseop/QuickView.pl?directory=ISD&ID=STS61C-31-2

Zoals altijd helaas, is de beschikbare resolutie (640 x 480) van deze afbeelding nogal waardeloos, het toont echter duidelijk een zeer groot, driehoekig object op bepaalde afstand van de shuttle. Als je klikt op de link ‘Request Original File’, dan resulteert dat in een webpagina die beweert dat je een niet bestaand dossier hebt opgevraagd.

En hoe omschrijft NASA dit object: ‘ruimteafval’. Je meent het, wie schrijft dergelijke nonsens eigenlijk?

Meer foto's en info: http://truthfall.com/massive-black-trinagle-ufo-in-nasas-own-image

6 maart 2013


http://www.sirius.neverendinglight.com

SIRIUS: The Movie
The Sirius World Première zal worden gehouden op 22 april 2013 in Los Angeles. Klik hier voor meer details.

De aarde is bezocht door vergevorderde, interstellaire beschavingen die sneller dan de snelheid van het licht door andere dimensies reizen. Ze gebruiken voortstuwingssystemen met een energiebron die ons naar een ander tijdperk kunnen tillen. Mensen hebben deze systemen ook ontwikkeld, maar zij die de macht hebben, hebben dat onderdrukt om ons afhankelijk te houden van fossiele brandstoffen. Het is tijd voor je om dat te weten… en deze documentaire zal je op de hoogte stellen.


http://siriusdisclosure.com

Bekijk een interview met John Callahan, voormalig afdelingshoofd van de FAA, dat inslaat als een bom. Hij had radarbanden van 30 minuten van UFO activiteit en documenten en werd bezocht door de CIA enz. Dit exclusieve interview met dr. Greer bevat documenten en beelden afkomstigvan de radarbanden die door mr. Callahan aan het Disclosure Project zijn overhandigd.

Zijn getuigenis is verbazingwekkend. Op een bepaald punt vat hij een deel van het probleem samen: “Ik loop rond met het antwoord, maar niemand wil de vraag stellen.”

 

5 maart 2013

HET BESTE NIEUWS SINDS WE ONZE GENETICUS VONDEN!!! maart 2013 Lloyd Pye: Mijn 14e verjaardag met de Starchild Skull als onderdeel van mijn leven, was op 18 februari. Net rond die tijd nam een zakenman in Tampa contact met mij op en bood aan ons te helpen op elke manier die in zijn vermogen lag. Het bleek dat hij niet de middelen had om alles dat we nodig hebben te kunnen betalen, maar hij heeft WEL de mogelijkheid ons een helder, schitterend nieuw aanzien voor de zakenwereld te verschaffen, één dat voor potentiële investeerders veel meer familiair en comfortabel aandoet dan het versleten en goedkope aanzien dat ik hen nu kan bieden.

2 maart 2013

Mysterieuze lichten houden Ronsenaars wakker
RONSE - In de nacht van woensdag op donderdag hebben verscheidene mensen vijf heldere lichten gezien in de buurt van het College. ‘Het was zo fel dat we er wakker van werden’, zegt Jean-Claude. Ook Johny Deconinck zag de lichten en fotografeerde ze.
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130302_001&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=social&utm_
content=footer&utm_campaign=send-to-a-friend&utm_term=1C2UI6QP


http://www.ufomeldpunt.be/recent.html

1 maart 2013

Hallo Paul,

Ik heb zojuist nog even gekeken op de petitie-webplek van de Noord-Amerikaanse regering. Slechts 1.250 handtekeningen! Ik heb er geen probleem mee als je die eerste alinea van mijn e-mail op je webplek plaatst. Ik ga daar waarschijnlijk zelf ook nog iets mee doen:

Wel, mijn indruk is dat mijn SterrenKind-Schedel-actie volkomen zinloos is geweest. Ik had, om eerlijk te zijn, ook weinig anders verwacht. Waarschijnlijk mag je mensen op U.F.O.-forums geen schreeuwers noemen, hoewel ze zelf natuurlijk wel het recht hebben om dat over anderen te zeggen. Dat zal ook wel de reden zijn, waarom B.J. Booth (U.F.O.-Casebook) wel netjes heeft gereageerd dat hij er naar zou kijken, maar er niets mee heeft gedaan, dat Linda Moulton Howe, zoals ik gewend ben, niets van zich heeft laten horen en dat ook U.F.O. Digest en meneer Teuben (alleen een automatisch bericht) geen enkel teken van leven hebben geven. Het volgende is mijn probleem met het gehele alternatieve circuit en dat suddert al jaren: Ze zijn geen haar beter dan het circuit, waar ze zo tegen aanschoppen. Ze schoppen er alleen maar tegen aan in de hoop zelf ooit eens de zaken te kunnen overnemen. Het is niet anders dan de “Wetenschappelijke Revolutie” van Bruno, Galileo, Kepler en anderen gericht tegen de overheersing van de rooms-katholieke kerk.

Hartelijke groet,
Kees Deckers

Het volgende is de reactie die ik (Paul Harmans - ufowijzer) aan Kees schreef:

Het is jammer dat het alternatieve wereldje zo in elkaar steekt, ik weet ook al jaren dat veel mensen die dan weliswaar ‘wakker’ zijn, het wel gemakkelijk vinden om op de bekende websites hun info te halen, maar zodra je een oproep doet om een mailtje te sturen naar de media, Greenpeace of de politiek, dan zijn er hooguit 5 bezoekers die dat daadwerkelijk doen, de rest is er te beroerd voor. In het geval van het Starchild is het helemaal absurd dat bijna niemand geïnteresseerd is in een oproep aan de politiek om daar eens wat beter naar te kijken. De gelovers schreeuwen naar de rest van de wereld dat buitenaardsen wel degelijk bestaan en de aarde bezoeken, maar als zich dan het ultieme bewijs aandient in de vorm van een buitenaardse schedel, dan opeens is men niet geïnteresseerd. En Teuben houdt er alleen van om zelf in de schijnwerpers te staan en zijn eigen waarheid te verkondigen en ook daar zie je dat zijn aanhang enorm is en blijkbaar graag wordt vermaakt en de hapklare Teuben-brokken zonder na te denken verorbert.

28 februari 2013

Voormalig minister van gezondheid spreekt over UFO’s, buitenaardsen, Mind Control en samenzweringen

 

25 februari 2013

Sigaarvormige UFO terug bij Mexicaanse vulkaan (video)
Vorig jaar oktober vloog een grote sigaarvormige UFO de Mexicaanse vulkaan Popocatepetl binnen. Nu zijn door de nationale televisie aldaar beelden uitgezonden waaruit blijkt dat dit gigantische ruimteschip terug is. Enkele weken geleden, op 14 februari, schreven wij al over weer toenemende UFO activiteit bij de vulkaan Popocatepetl. Toen werden daar eveneens beelden van uitgezonden door de Mexicaanse televisie. Afgelopen donderdag werden in een uitzending weer opnames getoond van een grote sigaarvormige UFO bij de vulkaan.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4280:sigaarvormige-ufo-terug-bij-mexicaanse-vulkaan-video&catid=34:ufo&Itemid=47

21 februari 2013

Grote UFO vloot boven Mexico (video)
De bekende Mexicaanse journaliste Sandra Saenz rijdt met haar cameraman Sergio Guerro over een vrij afgelegen weg in Mexico. Tot hun stomme verbazing zien ze ineens een vloot van 49 UFO’s in de lucht.

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4244:grote-ufo-vloot-boven-mexico-video&catid=34:ufo&Itemid=47

20 februari 2013

Oostzee anomalie - buitenaardse ‘schedel’ toegevoegd aan mysterie
Een verrassende nieuwe videoclip is in de laatste dagen door het Ocean Explorer team vrijgegeven en toont wat lijkt op een verlengde schedel die op de zeebodem ligt

http://truthfall.com/baltic-anomaly-alien-skull-object-adds-to-mystery

18 februari 2013

WAAR ZIJN ZE NU, AL DIE SCHREEUWERS OP FORUMS VAN U.F.O- EN ALTERNATIEVE MEDIA-WEBPLEKKEN OVER EEN "U.F.O. COVER-UP"? februari 2013 En alles wat nodig is, is een handtekening. Dus waar zijn ze nu, al die honderdduizenden, die al jarenlang schreeuwen en luidkeels roepen dat er al tientallen jaren en langer een "cover-up" gaande is met betrekking tot bezoeken door buitenaardsen aan onze planeet? Bewijs nu eens, dat het ons menens is, om de waarheid boven tafel te krijgen en zet je handtekening, schreeuwer.

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Ik ben het helemaal eens met deze oproep van Kees Deckers! Er moeten wereldwijd minimaal een paar miljoen mensen zijn die in het UFO-fenomeen geloven en dus ook donders goed weten dat er een cover-up gaande is die zijn weerga niet kent. Maar 99% van die groep mensen is blijkbaar te beroerd om even een minuutje de tijd te nemen en een handtekening te zetten. Bah!

18 februari 2013

Deze beelden tonen de meteoriet die afgelopen vrijdag 15 februari boven Rusland naar beneden kwam. Je ziet hem uit elkaar spatten en er vliegen zelfs stukken vanaf die sneller gaan dan de meteoriet zelf. Ik heb geen idee of dat mogelijk is, maar het kan dat een dergelijke brok steen of ijs zo verhit raakt dat het explodeert en dat daardoor de brokstukken alle kanten op vliegen, ook in voorwaartse richting. Maar het is goed mogelijk dat het inderdaad werd getroffen door een raket van de Russen of wie weet van een ander?

17 februari 2013

VEILIGHEIDSAGENTEN VUURDEN OP EEN UFO BOVEN DE MINUTEMAN LOCATIE OP LUCHTMACHTBASIS ELLSWORTH februari 2013 John ontving een telefoontje over de rode telefoon van de onderofficier boven die hem vertelde: “Meneer, we moeten u melden dat we onder de aanval van een UFO liggen!” John kon het ratelen van de M-16 geweren op de achtergrond horen. De veiligheidsagenten van luchtmachtbasis Ellsworth waren zo geschokt dat ze het vuur op de UFO openden. Blijkbaar hing de UFO boven het silohek en cirkelde rondom de buitenzijde van het hek.

15 februari 2013

Meteoriet valt neer op Rusland
Mijn God, hoe slim moet je eigenlijk zijn om veredelde voorleesjuf bij het nieuws van RTL7 te worden? Vanmorgen was er het nieuwsitem over de neergestorte meteoriet of ruimtepuin boven Rusland waarbij mensen gewond waren geraakt en er gebouwen waren ingestort. Eén van de vragen van de nieuwslezeres aan een deskundige was of zoiets ook boven Amsterdam zou kunnen gebeuren? Hallo, wat denk je zelf juffie?

Of wellicht anticipeerde ze op de vragen van een groot deel van het volk dat nog stommer is dan haar en werkelijk denkt dat er boven Nederland een dak is geplaatst en dat omkoping in het voetbal hier niet voorkomt, net zoals ze dachten dat Nederlandse wielrenners geen doping gebruikten, of dat Nederlandse bankiers geen dieven waren, of dat Nederlandse politici de economie gingen redden, of dat ene Joris Demmink een zuivere kerel was, of dat het Vaticaan geen smerige beerput van pedofilie en zwart geld was, of… Hoeveel keer moet ik hier nog ‘of’ schrijven met daarachter de WARE feiten van deze door en door corrupte wereld waarvan dik 90% van de mensheid niets wil weten en massaal de koppen in het zand steekt? Overigens met grote dank van de elite, want die gaan gewoon door met het bestelen en besodemieteren van iedereen!
http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2013/02_februari/15/buitenland/Meteoriet_valt_neer_in_Rusische_Oeral.xml

In het RTL nieuwsitem komt een ‘deskundige’ aan het woord die het nu wel opvalt dat hetgeen er neerstortte te langzaam ging voor een meteoriet en het dus waarschijnlijk ruimtepuin was. Maar als er 20 minuten lang boven Hoogvliet een rood pulserend licht wordt waargenomen, dat allerlei manoeuvres uithaalt en zelfs stil in de lucht blijft hangen, zonder geluid te maken, dan beweren ‘deskundigen’ doodleuk dat het een meteoriet was en alle journalisten en nieuwslezers nemen dat klakkeloos als de waarheid aan. Dat geldt overigens niet alleen voor de waarneming boven Hoogvliet, zo zijn al duizenden UFO-waarnemingen ‘verklaard’ en alweer, het godvergeten stomme deel van de mensheid neemt het nog voor waar aan ook!?

11 februari 2013

UFO's GEOBSERVEERD DOOR U.S. AIR FORCE SECURITY GUARDS GEDURENDE DE FRANSE ATOOMPROEVEN IN ALGERIJE februari 2013 Robert Hastings: Op 30 januari 2013 diende ik mijn recentste persbericht in, getiteld: ‘Onderzoeker spoort Amerikaanse militaire veteranen aan hun UFO-waarnemingen op nucleaire wapensites te onthullen.’ Mijn hoop was/is dat personen die nog niet naar buiten waren/zijn getreden betreffende hun UFO-ervaringen, contact met mij opnemen op ufohastings@aol.com. De eerste die dat deed was Larry Rogers en hij verschafte een onverwachte blik op de UFO-activiteiten gedurende de periode van de Franse atoomproeven die in het begin van de jaren ’60 in de Sahara woestijn plaatsvonden.

5 februari 2013

 

Meer van Mac's UFO News: http://www.youtube.com/user/Mac5ize/videos

5 februari 2013

Lloyd Pye vraagt ons te stemmen op een ‘Petition the White House’ voor het Starchild, hij heeft binnen 30 dagen (op 2 maart 2013) 100.000 stemmen nodig en heeft er nog maar 629 (op het moment dat ik dit schrijf). Iedereen ook buiten de VS kan stemmen. Ga daarvoor naar: https://petitions.whitehouse.gov

5 februari 2013

Belangrijke connecties gelegd tijdens het Sundance Film Festival
Acteur Thomas Jane, welke de voice over voor de film Sirius heeft gedaan, vergezelde Dr. Greer in Park City tijdens het Sundance Film Festival. Wat een team! Er waren Introducties en interviews en er werden vele connecties gelegd die ervoor zullen zorgen dat de Sirius film de impact zal hebben die we allemaal wensen.

Ander nieuws over de film: De wereldberoemde geneticus is met de testen begonnen. Hij denkt dat het 3 tot 4 weken gaat duren om de testen te doen en ze te analyseren. De geneticus overhandigde ook alle informatie over het kleine wezen aan één van de meest vooraanstaande medische specialisten op het gebied van genetische afwijkingen. Die medicus heeft vastgesteld dat ondanks dat het slechts 15cm groot is, het geen foetus is, maar dat het 5 tot 7 jaar oud was toen hetoverleed!

Dit onderzoek was mogelijk via de genereuze donaties en we danken jullie allemaal hartelijk. We hopen in het voorjaar van 2013 de film uit te brengen en we kunnen nog steeds donaties gebruiken als hulp bij het uitbrengen en de publiciteit ervan.

Ga naar http://siriusdisclosure.com en klik onder de trailer op ‘donate’.

4 februari 2013

Sirius Disclosure is een onderzoeksproject dat werkt aan de volledige openbaring betreffende UFO’s, buitenaardse intelligentie en geheime, geavanceerde energie- en voortstuwingssystemen. We hebben meer dan 500 regerings-, militaire- en inlichtingen getuigen die onder ede hun directe, persoonlijke, eerstehands ervaringen met UFO’s, buitenaardsen en buitenaardse technologie willen verklaren en ook over de cover up die deze informatie geheim moet houden.

Onderstaand de link naar de nieuwe website waar je alle info kunt vinden en met name de laatste ontwikkelingen en de trailer van Steven Greer's nieuwe film 'Sirius' die dit voorjaar zal uitkomen.


http://siriusdisclosure.com

2 februari 2013

Disclosure, bijna identieke lichamen van aliens gevonden in Zuid-Amerika en Rusland
Een zeer uitgebreid artikel van David Wilcock over de alien van Steven Greer en het feit dat er in 1996 in Rusland een identieke alien is gevonden.

Beiden kwamen uit een eivormig toestel en ze zijn slechts 15cm groot. Bekijk de foto’s en video’s op Wilcock’s website:
http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1109-disclosure-nearly-identical-et-corpses-found-in-russia-and-south-america

1 februari 2013

Er is iemand geland!
In alle stilte, onaangekondigd en zonder kennisgeving erna, is er op het gebied van de Galactische Federatie iemand, afkomstig uit hogere sferen, eindelijk weer met beide poten op de grond geland! Nee, helaas voor de SaLuSa aanhang, hij was het niet, wie dan wel? Tadahhhh… het was… tromgeroffel… Anton Teuben!!! Ja, ja, de berichten van SaLuSa verschijnen sinds een week of drie niet meer op zijn website Niburu.nl, hij heeft blijkbaar eieren voor zijn geld gekozen en ingezien dat hetgeen de Galactische Federatie al 60 jaar verkondigt niet meer te verdedigen valt, omdat er namelijk nog NOOIT iets van is uitgekomen, behalve dan de zaken die iedereen op basis van het volgen van alle info op het Internet je correct had kunnen voorspellen.

De afdrukken van zijn cowboylaarzen maatje 45 zullen nog wel naast de Niburu villa in Soest diep ingedrukt in de bosgrond te vinden zijn (http://niburuhealth.nl).

Het mag overigens nog een wonder heten dat hij de grond aldaar haalde, hij had zomaar op een tiental meters boven het Niburu Health Center kunnen blijven hangen. Waaraan? Nou, ik verklap alleen dat het geen ruimteschip van de Galactische Federatie met schipper SaLuSa aan de knuppels is. Voer het adres (Birkstraat 136 Soest) van het ‘gezondheidscentrum’ van Anton maar eens in bij Google Earth, zoom wat in tot bijna grondniveau en kijk goed.

Op Anton’s website is er volgens mij niets over het niet meer publiceren van de berichten van SaLuSa te vinden, maar wie weet, over een maand of zo. Ook de moderator van al die honderden berichtjes die telkens weer over de channeling werden geschreven en die hij allemaal eerst moest controleren op verkeerde berichtgeving voordat hij ze mocht plaatsen, zal wel blij zijn, dat scheelt een hoop werk! Waarom hebben ze hem niet de berichten van SaLuSa op verkeerde info laten controleren voordat men ze plaatste? Maar afijn, beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Nu nog hopen dat Anton in komende interviews zich ook wat gematigder gaat uitlaten over de buitenaardsen en zijn ‘spoorwagon vol bewijs’ daarvan.

Ik, Paul Harmans - ufowijzer, wens je welkom terug op aarde Anton.

28 januari 2013

Gevonden lijk blijkt niet menselijk (Update + video)
De bekende onderzoeker Dr. Steven Greer is al enige tijd bezig met een onderzoek naar een vreemd wezen dat gevonden werd in Zuid Amerika. Er zijn inmiddels röntgenfoto’s en CT scans gemaakt en het blijkt om een niet menselijk wezen te gaan. We brengen een update over het verhaal van het buitenaardse wezen omdat er nieuw beeldmateriaal is opgedoken met daarbij onder andere een Röntgenopname. Als je die ziet dan is het duidelijk dat we hier niet met een mens te maken hebben. Het in verhouding tot het lichaam zeer grote hoofd en ook vooral de vorm van het hoofd, duiden daarop.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4042:gevonden-lijk-blijkt-niet-menselijk-update--video&catid=12:et&Itemid=25

26 januari 2013

Bewijs dat UFO’s van buitenaardse oorsprong zijn (video)
Er wordt nogal eens gesuggereerd dat de vreemde objecten die mensen in de lucht zien vliegen niet van buitenaardse afkomst zouden zijn. Misschien zijn er inderdaad een aantal gemaakt door mensen, maar zeker niet allemaal. Soms komt bewijs voor iets uit onverwachte hoek. Dat is het geval met een zaak die bij MUFON staat geregistreerd onder nummer 32747. In het begin van de jaren negentig is er een video opgenomen van een dame die in die tijd een leeftijd had van ergens in de negentig. Ze vertelt in dat filmpje over een gebeurtenis uit de periode dat zij nog een kind was. We spreken dan over laat 1800, begin 1900.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4023:bewijs-dat-ufos-van-buitenaardse-oorsprong-zijn-video&catid=34:ufo&Itemid=47

19 januari 2013

Lloyd Pye: Het Interview is nu beschikbaar op YouTube
Helaas komt de onderstaande versie in vier delen en is het een slechte kopie van het origineel op Gaiam TV. Het heeft een korrelig beeld en het geluid loopt niet synchroon. Ik hoop dat er binnenkort een betere versie op YouTube beschikbaar komt, maar voor nu is het beter dan niets.
http://www.youtube.com/watch?v=JTk2mVv13-0

Als je twijfelt of het wel 55 minuten van je tijd waard is, dan is hier een zeer goede 4 minuten samenvatting. Als je deze 4 minuten hebt bekeken dan heb je een goed beeld van hoe de rest van het interview gaat.
http://mobile.wnd.com/2013/01/top-late-night-radio-talker-launches-tv-show

18 januari 2013

HET GEORGE NOORY - LLOYD PYE INTERVIEW IS BESCHIKBAAR! januari 2013 Het bedrijf dat het produceerde is Gaiam TV. Ze hebben allerlei soorten alternatieve video’s beschikbaar om naar te kijken, dus je kunt hun website bekijken en wie weet is hetgeen ze te bieden hebben wel iets dat je serieus kunt gebruiken.

18 januari 2013

UFO SCHULDIG AAN MILJOENEN DODE VISSEN VOOR DE KUST VAN OKINAWA januari 2013 Het eerste zorgwekkende teken van de UFO-crash voor de kust van Okinawa is eindelijk een feit. Miljoenen dode vissen, meer dan 50 ton zo wordt geschat, zijn langs de kustlijn van het Japanse eiland aangespoeld. Sommige van de dode vissen tonen tekenen van hevige verbranding en bloedingen uit de ogen. - Maar, is het een voorbeeld van een lulverhaal of het plaatsen van een verkeerde foto?

17 januari 2013

Er is absoluut iets aan het veranderen (video)
Als je zoals wij dagelijks nieuwsberichten volgt over de hele wereld dan zie je een nieuwe trend ontstaan in vooral Amerika en Canada. De mainstream televisiekanalen zenden dagelijks reportages uit over vreemde lichten die men in de lucht waarneemt. We verkeren nu niet meer in het stadium waarbij mensen die iets vreemds in de lucht zien vliegen worden uitgemaakt voor aluhoedjes. Zoals in de eerste video te zien is, vragen verslaggevers van de televisiezender Fox2 in Detroit zich af wat die vreemde lichten in de lucht toch zijn, waarbij ze zeggen, “Lichten die je door het hele land ziet en ook het hele jaar door”.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=3931:-er-is-absoluut-iets-aan-het-veranderen-video&catid=34:ufo&Itemid=47

15 januari 2013

Op 6 januari 2013 zag Len F. (regelmatig bezoeker van ufowijzer) boven Hoogvliet twee UFO’s en meldde dat aan mij (Paul Harmans - ufowijzer), zie op deze pagina onder 7 januari. Het Algemeen Dagblad wist de volgende dag te melden dat het om meteorieten ging, de doofpot op volle toeren! Geen journalist die zich afvroeg of het dan wellicht om meteorieten ging die een volledig nieuw gedrag vertoonden, dwars tegen alle natuurwetten en de zwaartekracht in? Gezond verstand en wat wijsheid gebruiken is wel eens handig zodat je je niets door een astronoom (vraag de man eens naar zijn diploma) op de mouw laat spelden heren en dames journalisten, zelfs (of misschien wel juist!) als het over UFO's gaat!

Len F. schreef het volgende aan het Algemeen Dagblad (geplaatst op maandag 14 jan. pag. 14) en aan ufowijzer:

Het waren twee UFO’s en geen meteorieten
Ik wil even reageren op het artikel over de ufo’s die vorige week in Rotterdam en omstreken zijn waargenomen. Daar ik ze zelf ook heb gezien, begrijp ik niet waar deze krant het onzinverhaal vandaan haalt dat het meteorieten zouden zijn. Wat ik heb waargenomen, was ongelooflijk spectaculair en heeft niets te maken met meteorieten! Er kwam een ufo vanaf de Noordzee het land binnengevlogen die met prachtige langzaam pulserende lichten ter hoogte van Hoogvliet tot stilstand kwam. Vervolgens bleef hij hier een poosje stilhangen, om daarna een klein stukje rustig door te vliegen richting de Botlek. De ufo stopte ter hoogte van de Botlekbrug en wat er toen gebeurde was ongelooflijk! Een tweede ufo kwam vanaf de Noordzee enorm snel aangevlogen, en voegde zich bij de grootste ufo! Evenwijdig aan elkaar vlogen de twee ufo’s verder richting de Botlek! Dat een krant als het AD deze ufo-melding afdoet als een onzinverhaal vind ik zeer denigrerend naar de mensen toe die dit schitterende fenomeen hebben gezien! Want mag ik de krant er op wijzen dat meteorieten niet stilstaan in de lucht om vervolgens hun weg te vervolgen?

Len F.

15 januari 2013

WE KUNNEN ALLEMAAL EEN ZUCHT VAN VERLICHTING SLAKEN januari 2013 Lloyd Pye: De laatste nieuwsbrief waarin ik vroeg om een financiële bijdrage die van dringende noodzaak en van belang voor het Starchild Project is, heeft aan de verwachting voldaan.

14 januari 2013

De definitie van Teubenhout
Ik (Paul Harmans - ufowijzer) heb besloten geen artikel meer te schrijven over de onzin van ene SaLuSa, de zogenaamde hopman van de Galactische Federatie, en alter ego van Mike Quinsey. Ik heb na mijn oproep op 2 januari een aantal reacties gekregen van mensen die Niburu.nl zat zijn, maar ik zal ze niet weergeven.

Niburu.nl heeft genoeg goede artikelen, waarom blijft men toch doorgaan met het plaatsen van deze crap en zichzelf daarmee belachelijk maken?


The Best There Is!

Niburu.nl plaatst vanaf 2013 bij elk nieuw bericht van SaLuSa de opmerking dat Niburu liever met feitelijkheden werkt, waar ze die dan kunnen vinden in de berichten van Mike Quinsey is mij een raadsel en met mij vele bezoekers van Niburu, gezien de honderden berichtjes onder elk SaLuSa artikel waarvan een heel groot deel negatief tot zeer negatief is? Het enig duidelijke feit is dat niets van wat wordt beloofd ook daadwerkelijk plaatsvindt.

SaLuSa gaat na het niet doorgaan van alles wat er voor 2012 door hem werd beloofd (en zeker voor de datum 21 december 2012) voor 2013 (en de volgende 60 jaar!) vrolijk en onverstoorbaar verder met:

‘Beste mensen, bekijk het zo … jullie hebben helemaal niets verloren omdat jullie dromen niet zijn uitgekomen; in feite heb je meer gekregen dan je eerder had. Nu de wijze waarop het duidelijker en zekerder is geworden, kan onze hulp meer openlijk gebeuren. Dit is dan ook de reden waarom we heel graag en zo snel mogelijk met de onthulling willen beginnen. Dan kunnen we echt en zonder enige belemmering verder komen. Alle vooruitzichten zijn gunstiger geworden, en jullie inspanningen zullen al snel productiever zijn. Wij zijn natuurlijk meestal dicht bij jullie maar vertonen ons zelden, maar dat zal binnenkort ook veranderen. Wij moeten allen bijeenkomen, en uiteindelijk zullen jullie je bij ons, de Leraren en jullie familie uit Binnen-Aarde voegen. Het is een tijd van viering, en de hele wereld zal weten dat wij gekomen zijn.’
Bron: http://galacticchannelings.com/nederlands/mike28-12-12.html

(Om de een of andere reden heeft Niburu.nl deze channeling van 28 december 2012 niet op de site gezet, wellicht waren ze nog onder de indruk van de sof van 21 december.) De uitspraken van SaLuSa zijn hierin echter weer krek hetzelfde als in al zijn voorgaande berichten van de afgelopen 60 jaar.

Je moet wel een plaat van Teubenhout voor je kop hebben wil je in dat soort dingen blijven geloven!

11 januari 2013

DE ZAKEN BEGINNEN EINDELIJK OP GANG TE KOMEN EN WE HEBBEN JE HULP NODIG! januari 2013 Lloyd Pye: Wie onder jullie een serieuze fan van het Starchild Project is en graag wil dat er eindelijk een succesvolle conclusie tot stand komt, die snapt dat het nu tijd is om de zaak te helpen. Ik ben altijd heel voorzichtig om niet om geld te vragen als het niet echt nodig is en het alleen te doen als het voor iedereen heel duidelijk is waar het voor is. Niets ervan zal lichtzinnig verspild worden. Ik ben niet zoals anderen in mijn positie, die constant blijven zeuren om donaties, zo iemand ben ik niet en zo ben ik nooit geweest. Dat weten jullie inmiddels wel.

10 januari 2013

Gisteren (9 januari) waren Theo Paijmans, schrijver van het boek ‘Kosmisch Netwerk’ en UFO-onderzoeker Peter Hoeke van UFO-werkgroep Nederland bij mij (Paul Harmans - ufowijzer) op bezoek. We hebben het archief van Plativolo bekeken en plannen besproken om de Nederlandse waarnemingen daarin te verzamelen en daar eens wat meer mee te gaan doen. Met het Plativolo archief werd al in de jaren ’50 begonnen.


Theo Paijmans (links) en Peter Hoeke


Het Plativolo archief, bewaakt door een 'goede vriend'

7 januari 2013

Een e-mail over een waarneming van een ufowijzer-bezoeker

Hallo Paul,

Ik wilde je even laten weten en vragen of jij iets te horen heb gekregen over de twee spectaculaire ufo’s boven Hoogvliet op 6 januari om half zeven in de avond!

Zelf stond ik buiten te roken en zag dus een rood oranje pulserend licht vanaf de Noordzee het land binnenkomen, over de Shell Pernis vloog om vervolgens boven Hoogvliet stil te blijven hangen. Met grote verbazing keek ik er naar, totdat er een vliegtuig uit het oosten kwam aangevlogen, en de ufo ineens niet meer te zien was. Toen het vliegtuig ruim gepasseerd was kwam de ufo op dezelfde plek weer te voorschijn. Inmiddels belde ik mijn schoonouders op die er vanaf hun balkon in Hoogvliet ook goed zicht op hadden.

Wat er vervolgens gebeurde was ongelooflijk! Vanaf de Noordzee kwam er een tweede ufo razendsnel aangevlogen, die zich tot op korte afstand samenvoegde met de eerste en de grootste ufo. Gezamenlijk vlogen de twee ufo’s langzaam en evenwijdig aan elkaar op richting Spijkenisse. Vervolgens stopten beide ufo’s weer, en ik zag vanuit het oosten weer een vliegtuig naderen, de ufo die er als tweede bij was gekomen schoot op dat moment razendsnel terug richting de Noordzee! De grote ufo hing nog even stil, totdat het vliegtuig dichterbij kwam, om vervolgens met een ongelooflijke acceleratie richting Maasvlakte te schieten!!!

Zowel ik als mijn schoonouders waren met stomheid geslagen van wat we net hadden staan aanschouwen! Dit waren geen vliegtuigen, want onze vliegtuigen moeten nog steeds bochten maken om te draaien in de lucht, en wij hebben ook geen helikopters (of Harriers) die vanuit bijna stilstand zo geweldig hard kunnen accelereren en die dat vreemde langzaam pulserende licht vertonen!

Ik hoop dat jij me wat meer kan vertellen over deze ufo’s want ik kan me niet voorstellen dat er niet meer mensen zijn geweest die dit geweldige spektakel hebben gezien in de lucht!

Met vriendelijke groeten Len F.

Mocht iemand het ook gezien hebben stuur dan svp je waarneming naar (Paul harmans ufowijzer) e-mailadres

2 januari 2013

Anton Teuben - 21 december 2012, bijleggen en censuur
Zijn er mensen die hun ei kwijt willen over de figuren Anton en Robin van Niburu.nl? Op Anton’s website kun je het niet en er komt ook geen enkele verklaring/verontschuldiging van henzelf over de gechannelde berichten van SaLuSa, de zogenaamde woordvoerder/leider van de Galactische Federatie, die afgelopen jaar weer eens niet klopten, overigens voor de tigste maal in dik 50 jaar!

Ik heb Anton en Robin op 23 dec. de volgende mail gestuurd:

Onderwerp: Zullen we het eens bijleggen?

Hallo Anton en Robin,

En? Al een beetje bekomen van de sof die 21 december was?

Gooi die hele SaLuSa toch van jullie website en besteedt alleen aandacht aan al het andere nieuws dat jullie elke dag brengen, daar zitten de mensen op te wachten, daar worden mensen wakker van. Besef dat gechannelde boodschappen van een zeer onbetrouwbare bron komen. Snap dat je zo langzamerhand door je eigen achterban niet meer serieus wordt genomen en ga over tot de orde van de dag.

Ik zou best eens bij jullie willen langskomen om nu eindelijk de wrijving tussen ons weg te nemen.

Vriendelijke groeten,

Paul Harmans
www.ufowijzer.nl
www.e-cat.co.nl

Tot op heden heb ik geen antwoord ontvangen en ik verwacht het ook niet meer, wellicht zitten de twee heel ver weg en onbereikbaar aan de koffie met SaLuSa op een ruimteschip van de GF?

Overigens reageerde ik afgelopen jaar wel eens onder artikelen op niburu.nl, maar het grootste deel van mijn reacties werd niet geplaatst. Het waren niet eens negatieve reacties en vooral reacties onder vrije energie onderwerpen op niburu.nl, waarin ik de E-Cat technologie onder de aandacht bracht, vaak zonder mijn E-Cat website te noemen, soms met een link naar een relevante vertaling daarop, werden ALTIJD geweigerd. Blijkbaar is Anton Teuben bang dat zijn aanhang een andere vrije energie ontdekt dan de eigen klungelige experimenten of een website van een concurrent gaat bezoeken. Maar dan wel een grote bek hebben over de gevestigde media die aan censuur doen!?

Stuur je reactie naar mijn e-mailadres en geef kort en duidelijk je mening, dan zet ik het in een webpagina zodat het voor iedereen te lezen is, wellicht ook door Anton en Robin. Geef duidelijk aan of je naam eronder mag staan.

Misschien dat het de heren alsnog tot een verklaring/verontschuldiging noopt, of dat ze voor de niburu-bezoekers aangeven wat de nieuwe koers wordt.

Niburu.nl geeft in het volgende artikel de tien hoogte- en dieptepunten van hun website in 2012. Wedden dat de berichten van SaLuSa de meeste aandacht van hun bezoekers in 2012 hadden? Eerst een hoogtepunt, toen een dieptepunt, maar er wordt met geen woord over gerept.
http://www.niburu.nl/wereld/de-hoogte-en-dieptepunten-van-2012.html