SPREEKBEURTEN EN
WERKSTUKKEN

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

9/11

SKEPTICI

VIDEO's op het web

FOTO's

BOEKEN

DVD's

COLUMNS

SPREEKBEURT

WIE IS WIE

LEZINGEN

AGENDA

LINKS

CONTACT

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

ENERGIE

STARCHILD SKULL (Nieuw)

Verzamelingen Bezoekers

 

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

 

Spreekbeurten en werkstukken
Deze vorm van informatieoverdracht is zeer belangrijk. Jullie krijgen door middel van de inspanningen van een leeftijdgenoot informatie over UFO’s en de aanverwante fenomenen. Vroeger was het meestal de opvatting van de leerkracht die klakkeloos door kinderen en jongeren werd overgenomen. Vaak was die opvatting van weinig waarde en beweerden leerkrachten dat het weerballonnen waren of Venus (van wie zouden zij dat gehoord hebben?). Een enkeling ging er wat dieper op in en kwam met de verklaring dat het geheime vliegtuigen van de Amerikanen waren. Voor een aantal van de waarnemingen zal dat beslist waar zijn, maar een deel blijft nu eenmaal onverklaarbaar en daar waren (en zijn) de meeste leerkrachten niet van op de hoogte.

Je werkstuk op Internet
Heb je eenmaal een werkstuk of een spreekbeurt gemaakt over één van de onderwerpen die je ook op ufowijzer aantreft en zou je het leuk vinden om je eigen werk op Internet terug te vinden? Stuur mij dan je tekst en foto’s van die spreekbeurt of dat werkstuk en ik plaats het op de ‘SPREEKBEURT’ pagina. Zo hebben anderen wellicht weer wat aan jouw informatie.

Het liefst heb ik de tekst in een WORD document en de foto’s in een klein JPG/JPEG formaat (liefst niet groter dan 50Kb per stuk). Als de foto’s in je WORD document verwerkt zijn dan is dat geen probleem, die haal ik er wel uit om ze voor Internet geschikt te maken. Stuur je materiaal als bijlage bij een e-mail aan mij: e-mail ufowijzer

In de onderstaande artikelen kunnen afbeeldingen ontbreken,
ze zijn verwijderd vanwege copyrights

WERKSTUK OF SPREEKBEURT VOOR SCHOOL Wil je een werkstuk of spreekbeurt maken over buitenaards leven en over de kans dat zij ons bezoeken in ruimteschepen die wij UFO’s noemen? Dan heb ik hier wat informatie voor je verzameld.

http://www.members.lycos.nl/ellievansetten86/ Ik zit nu in 6 vwo, en moet dus ook een PWS maken. Ik maak mijn PWS voor het vak ANW (algemene natuur wetenschappen) en Biologie, met als onderwerp buitenaardsleven.


De grootste sterrenkunde site van Nederland! Alles over Zon, Maan en sterren.
(klik op de banner)

 


Hier vind je vele tientallen werkstukken over het heelal (en ook over UFO's) die door leerlingen van het HML voor anw (algemene natuurwetenschappen) zijn gemaakt. Er zit vast iets voor je bij waar je je informatie uit kunt halen. (klik op de banner en vervolgens op de website van HML in het linkerkader op: 'Onderwerpen in alfabetische volgorde'.)

 


Dit is het profielwerkstuk over UFO's & geheimhouding van Teun en een vriend. Zij zitten in 6VWO en vanwege hun tweetalige opleiding is dit werkstuk in het Engels.

 

Onderstaand het UFO-werkstuk van Kirsten Wedzinga, 11 jaar, basisschool groep 6.

(De word documenten van Kirsten zijn opgemaakt in de ODT-indeling (OpenDocument Text) en kunnen wellicht iets afwijken als ze in word worden geopend.)


Tekst werkstuk / PowerPoint Presentatie / Tekst PowerPoint
(Om de PowerPoint presentatie af te spelen klik je op het bovenstaande icoontje en kies je voor ‘opslaan’ of ‘opslaan als’.)

 


UFO’s
Een informatieboekje voor de jeugd
Meer over UFO boekje 123

 

Als je interesse hebt voor graancirkels en voor alle vreemde zaken daaromheen, dan is dit boek beslist een boek voor jou. Het geeft op eenvoudige wijze informatie over hoe graancirkels ontstaan, hoe ze eruit zien en hoe onderzoekers ze opmeten en onderzoeken. Het is geschreven voor kinderen vanaf 9 jaar, maar schaam je niet om het te lezen als je ouder bent. Zelfs ervaren graancirkelonderzoekers zullen het met plezier lezen.

Cirkeljagers Mysteries in het graanveld
Auteur: Annemieke Witteveen
Uitgeverij Akasha
http://www.uitgeverijakasha.nl

160 pagina's / Gebonden
Met omslagillustratie van Marja Meijer.
Het kost 14,50 euro en is oa. verkrijgbaar bij:
http://www.fsf.nl/nfsf/shop
(vul in het tekstvakje bij ‘Search’ cirkeljagers in)
ISBN 90 77247 46 7

Link naar het boek op de ufowijzer boekenpagina:
Cirkeljagers


Link naar de boekrecensie op ufowijzer:
Recensie Boek Annemieke

Heb je voor je spreekbeurt of werkstuk graancirkelvragen waarvan je denkt dat Annemieke er een antwoord op heeft, dan mag je haar een e-mail sturen. Doe dat dan naar: annepuppiesatplanet.nl Vervang 'at' door @ (apestaartje), dit is omdat er reclamemakers automatisch laten zoeken naar e-mailadressen op websites om die vervolgens te gebruiken voor spam. Door in de e-mailadressen op ufowijzer geen @ te zetten voorkom ik dat die automatische zoekmachines de e-mailadressen vinden.

Annemieke Witteveen geeft ook lezingen over het graancirkelfenomeen:
Lezingen