UFO ARTIKELEN

2001

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Terug naar hoofdpagina UFO's

Terug naar Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

 

THE SPHERES GEFILMD juni 2001 Een Engelsman filmt met zijn camera urenlang de hemel boven zijn huis en ontdekt bij het terugkijken objecten.

THE RAMEY ROSWELL MEMO maart/april 2001 Na een vermoedelijke UFOcrash te Roswell in 1947, werden er foto's gemaakt van de wrakstukken. Bij deze wrakstukken zit generaal Ramey en hij heeft een stuk papier in zijn hand. Lees over de schouder van Ramey mee, wat er op staat!

BOLLEN (SPHERES) NABIJ ISS maart/april 2001 In een lifeuitzending over het ISS International Space Station, op de Engelse TV, verschenen bollen (spheres) in de buurt van het ISS. Dit is hetzelfde fenomeen als Martyn Stubbs op zijn video: "The Secret NASA Transmissions" heeft opgenomen.

UFO's BESTAAN mei 2000 Een artikel dat in het Amerikaanse "Popular Mechanics Magazine" stond en met commentaar van "UFO Magazine".

VECHTEN VOOR VRIJHEID 1999 De rechtszaak betekende een historische overwinning voor de UFOlogie en resulteerde in het vrijgeven van 900 pagina’s over gevallen die met UFO’s te maken hadden.

UFOLOGIE ALS RELIGIE september 1996 Ik vond dit artikel van Rex Brico bij het doorbladeren van mijn map met UFO-krantenartikelen. Dit lijkt oude koek, maar lees het eens en bedenk hoe actueel het is wat betreft de hedendaagse houding van de sceptici. Marcel Hulspas wordt op zijn nummer gezet en dat is op zich al het lezen waard.

THOMAS MANTELL juli/aug 1996 Nieuwe onthullingen in deze beroemde zaak.