UFO ARTIKELEN

2002

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Terug naar hoofdpagina UFO's

Terug naar Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

 

SHUTTLE-UFO's december 2002 Camera van space shuttle snapt zelfverlichte objecten.

HET VARGINHA INCIDENT nov/dec 2002 Het verhaal over het gevangen nemen van twee wezens in Brazilië en het interview dat Graham W. Birdsall in augustus 2002 had met een Braziliaanse UFO onderzoeker over de crash van het vermoedelijke toestel van de wezens.

VOORTSTUWINGS PARODIE november 2002 De meeste wetenschappers beweren dat wij en dus ook buitenaardse beschavingen nooit echt grote afstanden door het heelal af kunnen leggen. Onzin natuurlijk. Lees deze parodie.

E-MAILS AAN SKEPSIS november 2002 Op hun website staat pontificaal de uitnodiging; “stuur een e-mail” en dat is wat ik dus regelmatig doe.

DISCUSSIE SKEPSIS oktober 2002 Het bewijs dat men bij de stichting "Skepsis" enkel de boodschapper zwart maakt en zijn boodschap negeert.

SECRET NASA TRANSMISSIONS 2 oktober 2002 Weerlegging van de beschuldiging dat de camera's de schuld zijn van de lichtflitsen die bekend staan als ruimtefenomeen twee.

SCIFI CHANNEL oktober 2002 John Podesta, voormalig chef-staf van president Clinton, sprak zich uit voor het vrijgeven van geheime UFO documenten.

DISCLOSURE OP RUSSISCHE WIJZE september 2002 Russische kosmonauten vertellen wat zij in de ruimte zagen.

UFO's HET MEESLEPEND BEWIJS augustus 2002 Over "debunkers" (afkrakers) en het onderzoek van UFOvideo- en foto-opnames naar hun echtheid.

UFO BOVEN SRI LANKA augustus 2002 Wetenschappers onderzoeken een UFO waarneming boven Sri Lanka.

OPA UFO augustus 2002 Een opa koopt vanwege de interesse van zijn kleinzoon UFO Magazine en is vervolgens verontwaardigd waarom de andere media hem nooit op de hoogte hebben gebracht van deze overtuigende UFO feiten.

DE TEGENAANVAL augustus 2002 Na de vele artikelen van debunkers in de kranten van de laatste tijd komen er steeds meer kranten met positieve artikelen. Dit is een artikel uit de Engelse "Sunday Express". o.a. over het Disclosure Project.

UIT DE WANDELGANGEN mei 2002 Hoofdredacteur Graham W. Birdsall komt op alle grote UFObijeenkomsten waar ook ter wereld en hoort zo wel eens het een en ander.