UFO ARTIKELEN

2003

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Terug naar hoofdpagina UFO's

Terug naar Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

 

LAATSTE INTERVIEW VAN DAN BURISCH december 2003 Net voordat Dan Burisch permanent op Area-51 werd ‘opgesloten’, zette Bill Hamilton een interview dat hij met Dan had op video. In dit artikel vindt je de tekst van hetgeen er werd besproken. Dit artikel staat in verband met o.a. het artikel: Het Ganesh Particle.

INTERVIEW LINDA MOULTON HOWE MET BILL HAMILTON december 2003 Dit interview tussen Linda Moulton Howe en Bill Hamilton gaat over Dan Burisch en de J-ROD’s en maakt meer duidelijk waarom de J-ROD’s hier op aarde zijn. Ook dit artikel staat in verband met o.a. het artikel: Het Ganesh Particle.

GETUIGENVERKLARING VAN BILL UHOUSE december 2003 Bill Uhouse diende tien jaar bij het Marine Corps als gevechtspiloot en vier jaar als burger bij de luchtmacht. Daarna, voor de volgende 30 jaar, werkte hij voor defensieaannemers als ingenieur in antizwaartekracht voortstuwingssystemen, aan vliegsimulatoren voor exotische vliegtuigen en aan echte vliegende schotels. (Het gaat mij niet zozeer om de informatie over de vliegende schotels, maar meer over wat blijkbaar ook Uhouse over de buitenaardse: J-ROD heeft te zeggen. Vert.)

UFO's EN DE MEDIA december 2003 Op de dagen 6 tot en met 12 december van 2003, overspoelt een ware UFO-golf Nederland. Lees wat RTL4 hierover meldde.

GANESH PARTICLE UPDATES december 2003 De zaak rondom het Ganesh Particle is complex en elke dag zijn er vorderingen en nieuwe ontwikkelingen. Hier vindt u twee Engelstalige interviews van de laatste tijd.

CIA ZEGT SPIJT TE HEBBEN VAN HAAR JARENLANGE UFO-VERHULLINGEN november 2003 Het Amerikaanse CIA (Central Intelligence Agency) geeft niet alleen toe dat zij gedurende een halve eeuw een rol speelde bij het ‘corrigeren’ van de publieke opinie wat betreft UFO’s, maar zij denken nu ook dat deze politiek voor ‘grote problemen’ heeft gezorgd in de omgang met het volk.

HET GANESH PARTICLE november 2003 Dit verhaal doet een beroep op uw voorstellingsvermogen en zou eigenlijk verteld moeten worden met weglating van al die ‘fantastische’ beweringen. Helaas blijft er dan weinig over van deze ‘thriller’ en… is de werkelijkheid niet soms onwerkelijker dan fictie? Dit verhaal móet overigens wel in de openbaarheid, want stel je eens voor dat een groot deel ervan wel degelijk waar is.

MAGAZINE MADNESS aug./sept. 2003 "Jammer genoeg had ik mijn verhandeling: ‘De Roswell-critici bekritiseerd’ al aan MUFON toegestuurd toen ik de kopieën in handen kreeg van twee voorpagina-artikelen waarin het Roswell-incident werd aangevallen. Beide zijn uitstekende voorbeelden van de waardeloze intellectuele staat waarin de schijnwetenschap van de anti-ufologen zich bevindt". Aldus Stanton T. Friedman.

GORDON CREIGHTON oktober 2003 Het grootste deel van zijn werkzame leven was Gordon Creighton in dienst van de overheid, maar hij onderscheidde zich waarschijnlijk het meest als een autoriteit op het gebied van ongeïdentificeerde vliegende objecten.

ONGEINFORMEERDE SCEPTICI VAN WETENSCHAPPELIJKE AARD november 2003 De laatste jaren is er veel venijnige kritiek op de ufologie geweest, afkomstig van enkele welbekende psychologen en wetenschappers. Maar de psycholoog Dr. Allan Beasty stelt de vraag of ongeïnformeerde sceptici van wetenschappelijke aard werkelijk het UFO-bewijs in detail nagaan. Doen zij dit niet, dan is hun kritiek ongegrond.

FOTOREPORTAGE NICK POPE november 2003 De foto's zijn gemaakt door een bezoeker van mijn site en geven de mening weer van Nick Pope. Pope was van 1991 tot en met 1994 ambtenaar op de UFO-afdeling van het Engelse ministerie van defensie.

UFO-WAARNEMING BOVEN ROTTERDAM OP 20 FEBRUARI 2003 oktober 2003 Van één van mijn ufowijzer-bezoekers kreeg ik een verslag plus afbeeldingen van zijn zeer bijzondere UFO-waarneming.

SPEUREN NAAR BUITENAARDSE BEZOEKEN september 2003 Er zijn veel mensen die de ufologie in diskrediet hebben gebracht. Maar ik heb weinig geduld met wetenschappers die hun geest afsluiten zonder hun huiswerk te hebben gedaan en er zodoende niet achter zijn gekomen dat er koren onder het kaf zit en dat het fenomeen er recht op heeft om onderzocht te worden met een open geest, tezamen met wetenschappelijke gestrengheid. Dit is een uitspraak van een astronoom die op wetenschappelijke wijze naar buitenaardse bezoeken speurt.

VOORMALIGE CHILEENSE LUCHTMACHT COMMANDANT ACHTERVOLGDE UFO's september 2003 Generaal Hernan Gabrielli beschreef zijn UFO-ontmoeting van 1978 aan Alejandro Guillier. “Het was zichtbaar als een met rook overdekte misvormde halve banaan. Het was zeer groot en duidelijk te zien.

CHILEENSE REGERING BEVESTIGT HET BELANG VAN UFO-ONDERZOEK september 2003 Op 27 augustus 2003 bevestigden de Chileense parlementariërs het belang van UFO-onderzoek.

UFO OP VIDEO TIJDENS LUCHTSHOW september 2003 Twee oude oorlogsvliegtuigen, een Britse en een Amerikaanse, vliegen in formatie en zijn bezig met een draai van links naar rechts. Een paar seconden later verschijnt er een vreemd, onbekend object, bruinachtig en rond van vorm in de scène en passeert van links naar rechts dicht bij de vliegtuigen met een matige snelheid. (Plus foto's.)

WAT STELLEN DE DRIEHOEKEN VOOR? juni/juli 2003 Eén onderdeel van het UFO-fenomeen is wel doorgedrongen tot de conventionelen. Of moeten we zeggen tot de randgebieden van het conventionele denken? Dit zijn de beruchte driehoekige luchtvaartuigen. Een rondgang langs de mogelijke verklaringen.

ONDERGRONDSE SIGNALEN IN ARGENTINIE augustus 2003 Twee wetenschappers, aangesloten bij de ‘Fundacin Instituto Biof’sico de Investigaciones’ (FICI) beweren dat ze onnatuurlijke radioactieve kenmerken, microgolven, bepaalde stroomniveau’s en trillingen afkomstig diep uit de aarde hebben opgevangen.

PSYCHOLOGIE EEN MISLUKTE WETENSCHAP juli 2003 De ironie bij het zien van onze meest venijnige tegenstanders aan de ontvangende kant van dezelfde beschuldigingen die zij zelf regelmatig uiten, zal niet ongemerkt voorbij gaan aan lezers en de UFO-gemeenschap in het bijzonder.

APOLLO 11 OBJECTEN mei 2003 Aldrin: Het eerste ongewone ding dat we zagen was denk ik één dag voordat we de maan bereikten, of in ieder geval heel dicht in de buurt van de maan. Het was van behoorlijke afmetingen.

KOSMISCH TOP GEHEIM: HET NIEUWE BEWIJS april 2003 Er is een nieuwe getuige die beweert, net als Robert Lazar, op Groom Lake, Area 51 in Nevada aan iets zeer speciaals gewerkt te hebben.

UFOLOGIE IN BRAZILIE april 2003 Artikel geschreven door Dr. Roger Leir. Het gaat over nieuwe getuigenverklaringen betreffende het "Vargina incident" en met name de verklaringen van het medisch personeel, dat het wezen in het ziekenhuis verzorgde, zijn interessant.

ALS PILOTEN UFO's ZIEN maart 2003 Een officiële voorlichting van de FAA (Federal Aviation Administration) over de wijze waarop (Amerikaanse) piloten hun UFO-waarneming kunnen melden.