UFO ARTIKELEN

2005

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Terug naar hoofdpagina UFO's

Terug naar Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

 

Op verzoek van velen heb ik de twee delen 'HET SPOOR VAN DE WEERWOLF' weer op ufowijzer gezet. Omdat het artikel van alles wat in zich heeft (UFO's, dierverminkingen, geesten, enz.), stond het vroeger in de rubriek 'Diversen', maar sinds die rubriek van ufowijzer is verdwenen was ook dit artikel niet meer te lezen.

HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 1 december 2005 Zo lang men zich al kan herinneren is dit deel van Utah het toneel van absoluut ongelooflijke paranormale activiteit. UFO’s, Big Foots, veeverminkingen, paranormale activiteit, dieren die je niet kunt vinden in een dierentuin of boek, poltergeistvoorvallen, noem het maar op en de bewoners hier hebben het wel gezien.

HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 2 december 2005 Dit is het tweede verslag van de in Las Vegas wonende televisie journalist en presentator George Knapp over hardnekkige verhalen over abnormale fenomenen in een gebied in het noordoosten van Utah, USA. Deze fenomenen behelzen onder andere: UFO’s, ongewone bollen licht, dierverminkingen en verdwijningen, poltergeistvoorvallen, waarnemingen van Bigfoot-achtige wezens en andere ongeïdentificeerde dieren, fysieke effecten bij planten, grond, dieren en mensen en een omvangrijk aantal andere onverklaarbare incidenten.

DEEL 2. EEN BEWEERDE UFO-CRASH IN 1953 EN HET BEGRAVEN DAARVAN NABIJ GARRISON, UTAH, USA december 2005 Tweeënvijftig jaar geleden, op 20 mei 1953, zo wordt beweerd door verschillende bronnen, stortte er een ongeïdentificeerd luchtvoertuig neer in de woestijn nabij Kingman, Arizona.

Afgelopen zomer werd ik gebeld door iemand van het reclamebureau Saatchi & Saatchi dat wereldwijd reclame ontwerpt voor de grotere concerns. Men vroeg mij of ze mijn website ufowijzer als achtergrond mochten gebruiken in een reclamecampagne voor T Mobile. Daar had ik natuurlijk geen bezwaar tegen en ziehier het resultaat, een paginagrote advertentie met ufowijzer in het venster van het mobieltje:


REACTIE VAN DAN BURISCH december 2005 Hallo Jef (Rense) Ik neem contact met je op vanwege Robert Byrd, de man die op straffe van meineed een beëdigde verklaring indiende en die feitelijk mijn doktersgraad, behaald aan de staatsuniversiteit Stony Brook van New York, bevestigt. Dan Burisch.

DVD JAIME MAUSSAN december 2005 In november 2005 heb ik de volgende DVD gekocht: ‘Jaime Maussan - The International UFO Congress Laughlin, USA, 2005’. Op de DVD rusten geen copyrights en ik zal er een groot aantal schermafdrukken van weergeven.

DEEL1. EEN BEWEERDE UFO-CRASH IN 1953 EN HET BEGRAVEN DAARVAN NABIJ GARRISON, UTAH, USA december 2005 Tweeënvijftig jaar geleden, op 20 mei 1953, zo wordt beweerd door verschillende bronnen, stortte er een ongeïdentificeerd luchtvoertuig neer in de woestijn nabij Kingman, Arizona.

EDGAR MITCHELL GETUIGENIS december 2005 (Disclosure Project) In februari van 1971 vloog astronaut Edgar Mitchell mee aan boord van Apollo 14 en werd de zesde man die op de Maan liep. In deze getuigenis bevestigt hij het feit dat we hier op Aarde worden bezocht door buitenaardse wezens en dat er neergestorte toestellen, lichamen en materialen zijn geborgen.

VAKANTIEFOTO's december 2005 Ik kreeg van diverse mensen een paar vakantiefoto’s waarop wellicht een UFO is te zien.

CANADESE REGERING GEVRAAGD HOORZITTINGEN TE HOUDEN BETREFFENDE BUITENAARDSE BESCHAVINGEN november 2005 Een voormalige Canadese minister van defensie en vice-premier onder Pierre Trudeau, en drie niet-regerings gebonden organisaties hebben hun krachten gebundeld om het parlement van Canada te vragen publieke hoorzittingen te houden over ruimtepolitiek en betrekkingen met ‘ET’s’. Met ‘ET’s’ bedoelen mr Hellyer en de drie organisaties ethische, vergevorderde buitenaardse beschavingen die mogelijk vandaag de dag de aarde bezoeken.

UFO-MELDINGEN WAREN ╔╔N GROOT MISVERSTAND november 2005 Geheime rapporten van Amerikaanse inlichtingendiensten over UFO’s, vliegende schotels en buitenaardse wezens zijn toch minder onthullend dan liefhebbers van de X-files hadden gehoopt. Dat blijkt uit het deze maand vrijgegeven ‘Top Secret Umbra’ document van de National Security Agency (NSA). Aldus De Volkskrant. Toeval of niet, dit soort ‘openbaringen’ van geheime diensten komen altijd kort nadat er een belangrijk persoon om aandacht voor het UFO-fenomeen heeft gevraagd en daarbij aangeeft dat de overheid een flinke vinger in de geheime pap heeft. De voormalige Canadese minister van defensie, Paul hellyer, deed op 25 september 2005 een dringende oproep aan de wereld om zich eens te gaan interesseren voor de UFO-zaak en maakte duidelijk dat vooral de Amerikanen al vele jaren het een en ander achterhouden.

JAMES KOPF GETUIGENIS november 2005 (Disclosure Project) Wij verlieten snel de communicatieruimte en gingen naar het gangboord aan bakboordzijde van het vliegdekschip, op de rand van het vliegdek en wij zagen een grote gloeiende bol boven het schip hangen.

VOORS EN TEGENS BETREFFENDE GORDON COOPER's OPVATTINGEN november 2005 Afgelopen zomer (2005) heb ik samen met enkele Belgische ufologen via e-mail een felle discussie gevoerd met de drie voornaamste Belgische UFO-debunkers (afkrakers), te weten Wim Van Utrecht, Marc Broux en Johan Torfs. Ik heb daarbij regelmatig aan hen (de sceptici) gevraagd of ze op de hoogte waren van het Disclosure Project of van het project van dr Haines.

GORDON COOPER GETUIGENIS november 2005 (Disclosure Project) Deze objecten (UFO’s) vlogen in dezelfde formatie als wij in onze gevechtsvliegtuigen deden als we boven Duitsland vlogen. Wij vlogen in F-86’s. Zij kwamen over en deden dezelfde manoeuvres als wij deden behalve dat zo af en toe één van hen: zip, een manoeuvre maakte die je met een conventioneel vliegtuig niet kunt maken.

UFO's BOVEN ZEELAND november 2005 Ik kreeg van Tom, een trouwe bezoeker van ufowijzer, een videofilm die hij maakte van een sphere boven onze eigen provincie Zeeland (alwaar Tom woont) en een paar foto’s die hij weer van die film heeft gemaakt.

STEPHEN LOVEKIN GETUIGENIS oktober 2005 (Disclosure Project) Wij werden voorbereid voor topsecret en daarboven. We zagen een heleboel. We zagen foto’s van UFO’s. Sommige foto’s die ik zag waren misschien van iets betere kwaliteit dan degene die je vandaag de dag ziet, maar deze foto’s waren genomen door piloten van de luchtmacht.

AARDE AAN ALI╦NS: WE HEBBEN NOG STEEDS GEEN SIGNAAL GEHAD. WILLEN JULLIE HET NOG EENS PROBEREN? oktober 2005 We weten te weinig over hoe het leven begon, en hoe het zich ontwikkelt, om te kunnen zeggen of buitenaardse intelligentie waarschijnlijk is of niet.

ZIN EN ONZIN VAN DISCUSSIES VOEREN VIA INTERNET MET EEN AANTAL OPPONENTEN... oktober 2005 Pieter Hendrickx schreef een leidraad voor het voeren van discussies met tegenstanders.

ROBERT SALAS GETUIGENIS oktober 2005 Hij getuigt over een UFO-incident op de morgen van 16 maart 1967 waarbij op twee lanceerinrichtingen 16 atoomraketten tegelijkertijd op non-actief gingen, terwijl de beveiliging UFO’s boven de lanceerinrichtingen waarnam.

UFO's EN DE GECONDITIONEERDE REFLEX VAN DEBUNKERS oktober 2005 Lachwekkend dat een kaste van vooringenomen borstkloppers de waarheid in pacht meent te hebben. Lachwekkend? Neen beste lezers... volstrekt zielig. (De oktobercolumn van Jan Blei voor ufoplaza)

VOORMALIGE CANADESE MINISTER VAN DEFENSIE SPREEKT VRIJUIT OVER BUITENAARDSE BEZOEKERS EN GEHEIMHOUDING VAN DE REGERING oktober 2005 Paul Hellyer is de eerste hoge politicus die openlijk naar buiten treedt en de waarheid bekend maakt van buitenaardse aanwezigheid. Hij markeert het pad dat andere hoge politici moeten nemen. Het zou verstandig zijn als ‘s werelds belangrijkste politici snel op de hoogte worden gebracht van deze buitengewone Canadese staatsman en acht zullen slaan op zijn belangrijke advies betreffende buitenaardse bezoekers en de ‘diepgaande, belangrijke beleidsvragen aan de orde zullen stellen’.

HOE MAAKBAAR IS DE ZWAARTEKRACHT OF HAD NEWTON TOCH GELIJK? oktober 2005 Al eeuwen lang is de mens bezig zich te ontworstelen aan het oppervlak van Moeder Aarde, die haar bewoners stevig en onherroepelijk aan zich bindt.

BOB LAZAR: DE MAN ACHTER AREA 51 september 2005 Lazar besloot jaren geleden de kritiek achter zich te laten. Hij verliet de staat, verdween uit het zicht en begon een nieuw leven. Waar is hij nu en wat zijn zijn bezigheden?

CONSTERNATIE IN BELGI╦ september 2005 Nadat ik het artikel over de nalatenschap van professor van Waterschoot, die zijn familie aan mij deed toekomen, op ufowijzer had gezet, liepen in België de gemoederen flink op, tenminste aan de kant van de gedreven sceptici.

VLIEGENDE DRIEHOEK BOVEN TEXAS september 2005 Het object naderde vanuit het zuid-zuidwesten en terwijl het noord-noordoost bewoog, vloog het zonder enig geluid bijna direct over mij heen. Ik schat dat de hoogte iets van 300 meter was en de snelheid ongeveer 50 kilometer per uur.

DRIEHOEKIGE UFO BOVEN PUERTO RICO september 2005 Transcriptie van het interview dat Willie Durand Urbina en Jose A. Martinez hielden met een getuige en tevens de fotograaf van de driehoekige UFO die werd gezien boven Puerto Rico op 15 mei 2005

UFO-GETUIGENIS VAN EEN BRITSE LUCHTVERKEERSLEIDER september 2005 Na mijn training werd ik in Noord Afrika geplaatst waar ik werkte als vluchtinformatie servicecontroller op de verkeerstoren van een internationale luchthaven. Na mijn terugkeer in Engeland werkte ik een jaar op de Oxford luchthaven voordat ik toetrad tot het ministerie van Handel en voor hen werd ik in januari 1972 geplaatst op Heathrow. Ik bracht 21 jaar door als een radarcontroller in de verkeerstoren van Heathrow. In 1993 verhuisde ik met de naderingscontroleafdeling naar West Drayton, alwaar ik mijn carrière in 2002 beëindigde.

UFO-ARTIKEL IN MAGAZINE 'AKTUEEL' september 2005 Na mijn vruchteloze poging om de Nederlandse media op de UFO-clusters boven Mexico te wijzen, kreeg ik van een trouwe bezoeker van ufowijzer de hint dat juist voordat mijn verslag van die poging op ufowijzer verscheen, het magazine ‘Aktueel’ een artikel over UFO’s had geschreven.

LARRY WARREN GETUIGENIS september 2005 Larry Warren was een beveiligingsofficier op de Bentwaters luchtmachtbasis in Groot-Brittannië. Hij was aanwezig gedurende een gebeurtenis in 1980 waarbij een buitenaards toestel landde, zweefde en in wisselwerking stond met het luchtmachtpersoneel op de basis.

ARTIKELTJE IN KRANT 'METRO' augustus 2005 Op maandag 29 augustus kreeg ik journalist Job Halkes van de krant ‘Metro’ aan de telefoon. Hij vroeg mij of hij mij een paar vragen mocht stellen naar aanleiding van een enquête gehouden in Engeland.

DEBBIE PAYNE augustus 2005 Op 27 juli (2005) kreeg ik een e-mail van Debbie Payne waarin zij mij vertelde verheugd te zijn haar recente artikel en tevens ook haar presentatie op conferenties ‘DISCLOSURE AUSTRALIA The Journey So Far’, in een Nederlandse versie op ufowijzer aan te treffen.

D╔J└ VU UFO’s of 9/11 + leugens x sceptici + spot – bewijs : media = doofpot augustus 2005 De formule in de titel van dit artikel is de krachtigste formule op aarde, een formule die duidelijk maakt hoe je iets zeer belangrijks jaren en jarenlang geheim kunt houden. Maar bijna 50% van de New Yorkers gelooft dat de Amerikaanse overheid achter de aanslagen van 9/11 zat en een ieder die de moeite neemt naar de feiten en het bewijs daarvoor te kijken zal dat ook gaan vermoeden.

DE VERZAMELING UFO-BOEKEN EN -DOSSIERS VAN PROFESSOR J. VAN WATERSCHOOT augustus 2005 In de maand juni van 2005 krijg ik van de nabestaanden van professor J. van waterschoot de vraag of ik interesse heb om de verzameling UFO-boeken en -dossiers over te nemen die van Waterschoot gedurende zijn leven verzameld en aangelegd heeft. Er wordt een goede bestemming voor gezocht omdat men bang is dat het anders in de loop der tijd tussen het oud papier zal geraken.

BRAZILIAANSE PILOOT CIRKELT DRIE KEER ROND EEN REUSACHTIG MOEDERSCHIP! augustus 2005 Het meest indrukwekkende UFO-verhaal tijdens het recente Braziliaanse Wereld UFO Forum is misschien wel het verhaal van Haraldo Westendorf, die een jaar geleden volop in het nieuws kwam toen hij naar men zegt met zijn privé-vliegtuig binnen enkele dozijnen meters van een enorm groot ongeïdentificeerd vliegend object vloog.

(GEEN) MEDIA-AANDACHT VOOR DE UFO's BOVEN MEXICO juli 2005 Nadat in Mexico de laatste maanden de clusters weer met grote regelmaat werden waargenomen en zelfs in nog grotere formaties dan voorheen, heb ik een deel van de Nederlandse media – kranten, magazines en tv-zenders – een e-mail gezonden met de vraag of zij er eens naar willen kijken om er eventueel aandacht aan te kunnen besteden.

BRAZILIAANSE OPENBARING IN DE VARGINHA-ZAAK? juli 2005 Een UFO-crash, buitenaardse wezens, bloedmonsters en de link naar het verhaal van Dan Burisch.

INDRUKWEKKENDE WAARNEMING VAN UFO-VLOOT BOVEN XALAPA, MEXICO juli 2005 Een indrukwekkende UFO-waarneming vond op vrijdag 24 juni 2005 plaats in Xalapa, Mexico. Deze verbazingwekkende gebeurtenis werd gadegeslagen door de gouverneur van Xalapa, Fidel Herrera Beltran, leden van zijn staf, vele officieren van het politiebureau van Xalapa, journalisten van de kranten en de televisie en de vele mensen die bijeen waren op het Casa Veracruz.

DE UFO-VLOOT VAN SAN LUIS POTOSI juli 2005 Het UFO-incident op 24 juni 2005 boven Xalapa, Mexico is een niet opzichzelfstaand voorval, een gelijksoortige UFO-waarneming vond dezelfde dag plaats in San Luis Potosi, Mexico.

VERBAZINGWEKKENDE UFO-VLOTEN BOVEN MEXICO juli 2005 Geen enkel land ter wereld heeft zoveel meldingen van waargenomen UFO-vloten of –clusters als Mexico. Sinds 27 oktober 1992 toen Ulises Trujillo een vreemde formatie in de lucht op video vastlegde die de Mexicaanse ufologen verraste, hebben veel mensen deze unieke en verontrustende formaties gefilmd en gerapporteerd.

UFO-VLOOT BOVEN MEXICO-STAD juli 2005 Een door velen waargenomen UFO-vloot boven Mexico-stad, een gebeurtenis die aanzienlijke commotie teweeg bracht en tevens vele rapportages van getuigen, zelfs rechtstreeks in de uitzending van een dagelijkse tv-show.

OHIO - BOTSING IN DE LUCHT MET EEN UFO juli 2005 Op een helderblauwe zomerzondag in juli 1985, bij een temperatuur van 28,3 graden, vloog ik omstreeks 3 uur ’s middags in mijn gecamoufleerde Grumman Yankee TR-2 (N1650R) van Detroit naar Columbus.

ZIJ DIE DAN BURISCH ZWART MAAKTEN juli 2005 Het is alweer bijna een jaar geleden dat het Amerikaanse UFO Magazine met een groots aangekondigde uitgave kwam. De eigenaren daarvan en anderen, beweerden gedegen onderzoek te hebben gedaan naar Dan Burisch en konden dankzij die inspanningen concluderen dat het slechts een hoax en desinformatie betrof. Deze Amerikaanse (niet te ontkennen) experts kwamen uiteindelijk met artikelen en columns die zeer teleurstellend waren en niet wat betreft Dan Burisch, maar ze waren een regelrechte aanfluiting op de professie van henzelf.

PILOTEN EN UFO's juni 2005 Vanaf de dagen van de “Stendec” affaire in de jaren ’60 van de vorige eeuw (recentelijk verklaard na de vondst van de vliegtuigwrakstukken in de Andes vallei), heeft het UFO-verschijnsel belangstelling gehad voor de commerciële luchtvaart en zelfs routinevluchten gehinderd.

Dr. DAN BURISCH WEIDT UIT OVER TWEE TYPES ET FYSIOLOGIE juni 2005 Dan Burisch heeft een aantal vragen beantwoord betreffende de ogenschijnlijke ongelijkheid in de beschrijving van de J-Rod’s (buitenaardse biologische entiteiten) en er is hem toestemming verleend de instructiedocumenten in te zien om daaruit, tezamen met zijn eigen ervaringen, de J-Rod te analyseren die gehuisvest was in de clean-sphere op S4-5 (vijfde verdieping)

HET BRAZILIAANSE LEGER ERKENT UFO-ONDERZOEK EN GEEFT GEHEIME INFORMATIE VRIJ juni 2005 Vrijdag 20 mei was een historische dag voor de ufologie in Brazilië en voor die van de wereld, omdat de Braziliaanse luchtmacht (FAB), voor het eerst in de geschiedenis, officieel een comité van de belangrijkste UFO-onderzoekers ontving om met hen openlijk de waarnemingen in het land te bespreken en hen toestemming gaf tot volledige bestudering van geheime UFO-documenten van verschillende militaire bases in Brasilia, de nationale hoofdstad.

DE JACK LEMONDE UFO-FOTO mei 2005 Dit is een van die UFO-zaken waarbij men zich nog eens achter het hoofd moet krabben. Toen hij deze foto nauwkeurig begon te onderzoeken, merkte hij opnieuw het vlekje op en besloot dat gedeelte te vergroten. Hierbij ontdekte hij dat het vlekje in feite een UFO was.

OOST-TEXAS IS BROEINEST VOOR UFO's mei 2005 Hoe meer we de beelden van de objecten in het luchtruim van Oost-Texas bestuderen, hoe groter het mysterie wordt. Wat bespiedt ons mogelijk vanaf boven?

CUFON-INTERVIEW MET MICHAEL D. SWORDS mei 2005 Nog steeds actueel, dit interview met Dr. Michael Swords, professor in de natuurwetenschappen aan Western Michigan University in Kalamazoo, Michigan. Hij is afgestudeerd in chemie en biochemie, geeft onderricht en schrijft over algemene wetenschappen en abnormale verschijnselen.

DE RUSSISCHE UFO DOSSIERS mei 2005 Na de politieke en sociale wijzigingen die hun uitwerking niet misten op het Rusland van 1991, bracht een tijdperk van openheid drastische veranderingen in de Russische maatschappij. Een van de vele veranderingen was het beschikbaar komen van voorheen geclassificeerd bewijsmateriaal over UFO’s (documenten/video-opnamen enz.).

MEXICAANSE BOLLEN mei 2005 Foto’s en videobeelden van de beroemde bollen in de Mexicaanse lucht!

NICK POPE GETUIGENIS mei 2005 (Disclosure Project) Nick Pope is een ambtenaar die nog altijd werkt voor het Britse ministerie van defensie. Hij was gedurende een aantal jaren in de jaren negentig hoofd van de afdeling onderzoek en nasporing betreffende het UFO-fenomeen. In zijn getuigenis zullen we kennis nemen van onweerlegbaar bewijs van aanzienlijke objecten met buitengewone snelheden die werden waargenomen door militair personeel met onberispelijke kwalificaties en van objecten die werden gevolgd op radar en niet van aardse makelij waren.

CHUCK SORRELLS GETUIGENIS april 2005 (Disclosure Project) Chuck Sorrells maakte zijn militaire carrière in de Amerikaanse luchtmacht op de luchtmachtbasis Edwards toen daar in het luchtruim boven de basis in 1965 niet één, maar zeker zeven UFO’s verschenen.

HOE EEN GEDREVEN SCEPTICUS DE MEDIA VOORLIEGT april 2005 Interview met Marcel Hulspas, de grootste UFO-scepticus bij uitstek. Marcel Hulspas ziet in veel getuigenissen over UFO’s een geruchtenmachine van wat hij het ‘UFO-papagaaiencircuit’ noemt. Het is georganiseerde paranoia volgens hem.

JOHN CALLAHAN GETUIGENIS april 2005 Als deze (Disclosure Project) getuigenis je nog niet kan overtuigen van het bestaan van het UFO-fenomeen, dan zal geen enkele getuigenis dat doen!

ZO VROEGER, ZO NU april 2005 Een hoofdstuk uit het boek ‘De nieuwe UFO-golf’ (1975) van Julien Weverbergh en Jean-Claude Bourret, om te laten zien dat zelfs 30 jaar geleden al bij een enkeling in de media bekend was dat het om een werkelijk bestaand fenomeen gaat.

NIEUWE ONTWIKKELINGEN IN DE ZAAK DAN BURISCH april 2005 Volgens diverse insiders heeft Dan Burisch een aantal officiële documenten ondertekend waarin wordt bevestigd dat zijn verhaal de waarheid is.

HET BEDROG VAN PETER JENNINGS april 2005 Waarom wordt er zoveel uitzendtijd besteed aan interviews met UFO-beroemdheden, mediafiguren en dergelijke, terwijl men ALLE hooggeplaatste militaire, overheids en wetenschappelijke getuigen en het bewijs dat wij hen hebben gegeven er compleet buiten laat?

JONATHAN WEYGANDT GETUIGENIS maart 2005 Onderkorporaal Jonathan Weygandt nam in 1994 dienst in het korps mariniers. Gelegerd in Peru voor de beveiliging van een radarinstallatie waarvan gezegd werd dat deze opgezet was om drugsverkeer te onderscheppen. Op een nacht werd hem verteld om samen met twee andere sergeants de plaats van een mogelijke crash in het bos veilig te stellen. Toen zij daar arriveerden zagen zij een 20 meter lange eivormige UFO die vast zat in de flank van een ravijn.

STEVEN GREER – Hoe de geheimhouding in stand wordt gehouden maart 2005 Als in een Orwelliaanse twist werd ontdekt - uit psychologische verrichtingen tijdens de tweede wereldoorlog - dat als je een leugen maar genoeg vertelt, en speciaal als dat gedaan wordt door gerespecteerde, autoritaire figuren, de mensen het zullen geloven.

REDACTEUREN VAN UNIVERSITEITSMAGAZINES REAGEREN maart 2005 Ik heb het artikel: BUITENAARDSE BEZOEKERS: WETENSCHAPPERS ZIEN HOGE WAARSCHIJNLIJKHEID aan de redacties van de universiteits- en hoge scholenmagazines toegezonden. Ik wilde weten wat zij ervan vonden en of het wellicht een plaatsje in het magazine verdiende.

BUITENAARDSE BEZOEKERS: maart 2005 WETENSCHAPPERS ZIEN HOGE WAARSCHIJNLIJKHEID "We bevinden ons vandaag de dag in de curieuze situatie dat onze moderne natuurkundige en astrofysische theorieën voorspellen dat we buitenaards bezoek moeten hebben."

WAAROM DE 'UFO WAARHEID' NIET OPENBAAR WORDT GEMAAKT deel 2 maart 2005 Kort geleden vertelde Grant Cameron dat hij bezig is met een artikel voor zijn presentatie in 2005 en dat die gaat over '64 redenen waarom de Amerikaanse regering de waarheid over UFO’s niet openbaar maakt'.

GRAHAM BETHUNE GETUIGENIS februari 2005 Graham Bethune is een gepensioneerde marinepiloot met een top-secret clearance (zeer geheime vertrouwensfunctie). Als gezagvoerder van een VIP-vliegtuig vervoerde hij veel hooggeplaatste officieren en burgers vanuit Washington DC.

HET COMETA RAPPORT DEEL 4 ANNEX februari 2005 Het Cometa-rapport is het resultaat van een belangrijk Frans wetenschappelijk onderzoek naar het UFO-fenomeen. Ik heb Paul Remeysen, die in België woont en het Frans machtig is, bereid gevonden om het rechtsreeks vanuit het Frans voor ufowijzer te vertalen.

SCHEEPSBERICHT februari 2005 Close Encounter van de Llandovery Castle met een sigaarvormig ruimteschip – 1 juli 1947

MYSTERIEUS ROSWELL METAAL februari 2005 Dit metaal werd in 1985 gevonden tijdens het zoeken met een metaaldetector op een locatie ongeveer 65 km buiten Roswell.

DISCLOSURE AUSTRALI╦ februari 2005 "In de loop van dit artikel ga ik proberen u via een klein venster een kijkje te geven op de UFO-documenten van de Australische regering. U moet begrijpen dat de informatie die achter dit venster ligt zo diepgaand is, dat het voor mij onmogelijk is om zelfs maar een fractie van wat blootgelegd is te presenteren, laat staan aan u te verklaren." Debbie Payne.

ACHTERGROND COMETA februari 2005 Hoofdthema van het rapport is dat de opeenstapeling van goedgedocumenteerde UFO-waarnemingen ons dwingt om alle hypothesen, zoals de oorsprong van UFO’s en speciaal de buitenaardse hypothese, te overwegen.

(SCEPTISCH) COMMENTAAR OP COMETA februari 2005 Claude Maugé, een Frans scepticus, probeert de conclusies in het Cometa rapport te ontkrachten.

CLAUDE MAUG╔ OP ZIJN WENKEN BEDIEND februari 2005 Dit potje ratjetoe is eigenlijk al onze aandacht niet waard – maar helaas zullen andere ‘grote lichten’ zich erop beroepen om Cometa af te breken. En zeggen dat de waarheid zo duidelijk is! (Reactie op het sceptisch commentaar van Claude Maugé door de vertaler van het Cometa Rapport)

HEEFT ET EEN UNIVERSELE TOLK NODIG? februari 2005 Zullen we voor de ontcijfering van ET-berichten ooit een handleiding vinden?

NUCLEAR CONNECTION januari 2005 UFO’s hebben een voortdurende belangstelling getoond voor nucleaire bases, vooral voor Amerikaanse faciliteiten. Ze zijn ontelbare malen boven raketsilo’s gezien en na het beroemde Malmstom AFB-incident in 1967 bleken de Minuteman-kernkoppen op non-actief gesteld. Waarom?

ENGELAND: UFO-DOCUMENTEN VAN HET MINISTERIE VAN DEFENSIE VRIJGEGEVEN januari 2005 De documenten, die vroeger in het bezit waren van het speciale UFO-departement van het ministerie van defensie (MoD), worden nu onder de Wet Vrijheid van Informatie vrijgegeven aan het publiek.

WAAROM DE 'UFO WAARHEID' NIET OPENBAAR WORDT GEMAAKT januari 2005 Kort geleden vertelde Grant Cameron dat hij bezig is met een artikel voor zijn presentatie in 2005 en dat die gaat over '64 redenen waarom de Amerikaanse regering de waarheid over UFO’s niet openbaar maakt'.

HET COMETA RAPPORT DEEL 3 januari 2005 Het Cometa-rapport is het resultaat van een belangrijk Frans wetenschappelijk onderzoek naar het UFO-fenomeen. Ik heb Paul Remeysen, die in België woont en het Frans machtig is, bereid gevonden om het rechtsreeks vanuit het Frans voor ufowijzer te vertalen.

IRAN EN RUSLAND STARTEN UFO-STUDIE januari 2005

ENKELE RUSSISCHE UFO-GEBEURTENISSEN januari 2005 Het Russische UFO-Onderzoekcentrum heeft een grote verzameling van UFO-waarnemingen op zee. De geheime dossiers van de Russische marine bevatten veel waardevolle informatie over UFO waarnemingen.