UFO ARTIKELEN

2006

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Terug naar hoofdpagina UFO's

Terug naar Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

 

MILITAIREN PRATEN OVER INTERACTIE TUSSEN DE REGERING EN UFO's december 2006 “Het was algemeen bekend dat gedurende de lanceringen van testraketten ‘mysterieuze schijven’ met een snelheid van duizenden mijlen per uur in beeld schoten en het traject van de raketten volgden om vervolgens weer weg te schieten. Hij vertelde ook dat twee luchtvaartmensen ziek werden nadat ze omgeven waren door een licht en later stierven ten gevolge van radioactieve besmetting.”

Bron: Een commandant van White Sands Proving Ground in de jaren ‘50

VERTEL HET AAN DE WERELD december 2006 Ik kreeg van Hans Bruin deze vertaling van de transcriptie van de DVD ‘Tell The World’ van Dan Burisch. Dan Burisch: "Ik ben technisch gesproken nu met pensioen, maar heb nog steeds de opdracht om verder te gaan en de waarheid te vertellen. Op 12 oktober zette deze dame hier mij voor een camera, waarvan je de video-opname zag, en las eigenlijk een aantal opdrachten voor waarin mij gezegd werd de waarheid te vertellen over wat ik gezien heb, dus ik ben werkelijk bevoegd om dit te doen."

IN HET GEVAL VAN CONTACT december 2006 Whitley Strieber reageert op het bericht dat de Braziliaanse UFO-onderzoeker Jan Val Ellam suggereert dat contact plaats kan vinden tussen 16 november 2006 en 30 april 2007. Hij (Jan Val Ellam) is in Brazilië zeer bekend, een land waar veel UFO- en contactactiviteiten plaatsvinden en het land beschikt over een zeer bekwame UFO-gemeenschap. Hij heeft gezegd dat het in aanvang zal gaan om onweerlegbare UFO-waarnemingen, die op grote schaal boven veel wereldsteden zullen plaatsvinden, en beperkte contacten met personen.

HET ROBERTSON PANEL, 1953, EEN KORT OVERZICHT november 2006 Het Robertson Panel kwam voor het eerst samen op 14 januari 1953 onder leiding van Howard Percy Robertson. Hij was een natuurkundige, een CIA employé en directeur van de Defense Department Weapons Evaluation Group.

DE POLITIEK VAN DEBUNKEN BEGON MET HET ROBERTSON PANEL november 2006 Er wordt echter wel degelijk een politiek van het belachelijk maken van UFO-meldingen gevoerd. De eigen historische documenten van de Amerikaanse regering, verkregen via een beroep op de wet op vrijheid van informatie, verklaren waarom het een regeringsbeleid moest worden om iedereen die betrouwbaar bewijs voor het bestaan van UFO’s verschafte belachelijk te maken, te bespotten en in diskrediet te brengen.

DRIEHOEKIGE UFO BOVEN ILLINOIS, USA Deel 2 november 2006 Op 4 januari 2000, rond half elf ‘s avonds, begon een reeks waarnemingen die inmiddels bekend staat als de ‘Illinois UFO Case’. Meerdere getuigen zagen toen een ongeïdentificeerd vliegend object ter grootte van een voetbalveld. Het incident wordt tegenwoordig gezien als een van de meest substantiële UFO waarnemingen ooit in de geschiedenis van dit fenomeen. Mede vanwege de verklaringen van de politieagenten die erbij betrokken waren.

EEN INTERVIEW MET PROFESSOR JACK KASHER november 2006 Steve Johnson schreef ook het artikel over de STS-48 shuttle missie waarvan professor Jack Kasher de beelden analyseerde en concludeerde dat de objecten die daarin te zien zijn beslist geen ijskristallen zijn zoals NASA beweert. Steve Johnson had recent een interview met Jack Kasher.

PERSBERICHT SHORELINE RADIO november 2006 Vanaf donderdag 9 november komt Zwartewater FM met een gloednieuw programma getiteld: “Shoreline”. Programmamaker is Jan Blei, columnist en medewerker van ufoplaza. De "live" radio-uitzending is van 21.00 - 22.00 uur donderdagavond. Gast Piet Smolders. Plaatsing van Mp3 op ufoplaza waarschijnlijk vrijdag of zaterdag.

STS 48 - 15 JAAR LATER oktober 2006 Op 15 september 1991 registreert een camera aan het achtereinde van de laadruimte van de shuttle iets buitengewoons. Ingesteld op de ver verwijderde, gebogen horizon boven Australië waar een hevige onweerstorm driehonderd mijl onder de Discovery woedt. Tussen de aarde en de shuttle bewegen zich enkele objecten in schijnbaar willekeurige banen. Plotseling verschijnt er een ander object over de horizon en begint in het beeld van de camera naar links te bewegen.

TURKEN ZIEN UFO'S VLIEGEN oktober 2006 Turken hebben Amerikanen altijd uitgelachen om hun obsessie voor UFO's ('vliegende schotels'). Geesten, zwarte magie en de duivel, daar willen Turken nog wel in geloven. Maar buitenaardse wezens? Onzin. Althans, dat vonden zij tot voor kort.

BE╦DIGDE VERKLARING DAN BURISCH oktober 2006 Op 16 oktober (2006) heeft Dan Burisch onder ede een verklaring ondertekend waarin hij zweert dat de zaken zijn zoals hij altijd heeft gezegd dat ze zijn, zoals: zijn naam(en), zijn opleiding(en), zijn dienstbetrekking bij Majestic 12, dat hij in 2004 van MJ-12 de opdracht kreeg te beginnen met een openbaring en dat hij die in september 2006 heeft afgerond met interviews op radio en DVD.

"SHORELINE RADIO" oktober 2006 Vanaf de eerste donderdag in november (2006) gaat UFO Plaza, in samenwerking met de lokale omroep van Zwartewaterland (Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis) het radioprogramma “Shoreline” uitzenden. Het is een programma dat verslag doet van gebeurtenissen aan de kustlijn van voortschrijdende kennis. Centrale thematiek is de plaats van de mens in het universum, voortschrijdende (astronomische) inzichten, barsten in het heersende wereldbeeld en de konsekwenties daarvan voor de wijze waarop wij onze wereld definiëren. Programmamaker: Jan Blei

COVER-UP VAN GECRASHTE F-89 EN UFO IN LAKE SUPERIOR BEGONNEN? oktober 2006 De kans dat de wereld zal kunnen toekijken bij het omhooghalen van een UFO vanaf de zeebodem, als er werkelijk één ligt, is praktisch nul. De gevolgen van zo’n berging zouden monumentaal zijn en meteen hun impact hebben op de wereldgeschiedenis. Hier is het laatste nieuws wat betreft dit controversiële verhaal.

HET GEHEIM VAN DE USO's Komen UFO’s uit het water? oktober 2006 Statistisch gezien worden UFO’s het meest gezien rond 1) militaire bases, 2) elektriciteitslijnen, en 3) zoetwatermassa’s. UFO’s die uit de oceanen van de aarde komen zijn over het algemeen een categorie op zich. Om in de buurt van water te zijn hoeven UFO’s niet noodzakelijkerwijs uit het water te komen. Een aantal UFO’s is zwevend boven wateroppervlaktes gezien, waarbij ze duidelijk een buis naar beneden lieten en ‘het water absorbeerden’.

MAJOOR GEORGE A. FILER III GETUIGENIS oktober 2006 (Disclosure Project) Majoor George Filer was een luchtmachtinlichtingenofficier die niet alleen een buitengewone ontmoeting had met een enorme UFO boven Engeland op z’n radar, maar er later in de zeventiger jaren ook achter kwam, toen hij aanwezig was op de McGuire Luchtmacht Basis in New Jersey, dat er een buitenaards biologisch wezen (EBE) was neergeschoten bij Fort Dix.

BOEK: ET GEEN MYTHE MAAR WERKELIJKHEID september 2006 Boekrecensie voor ufowijzer door Paul Harmans. Plus een reactie daarop van Piet Smolders.

PIET SMOLDERS: "ET, GEEN MYTHE MAAR WERKELIJKHEID" september 2006 Ik kreeg van Jan Blei de tekst van zijn column die hij schreef voor ufoplaza met daarbij zijn toestemming deze ook op ufowijzer te plaatsen en dat doe ik graag.

BEZOEK UIT DE RUIMTE: GEEN ONZIN! september 2006 In De Telegraaf van zaterdag 9 september vond ik een opzienbarende boekbespreking. Het is de recensie van een boek met de veelzeggende titel: ‘ET Geen mythe maar werkelijkheid’ en het is geschreven door niemand minder dan Piet Smolders. Smolders is welbekend van zijn verslagen op de Nederlandse televisie betreffende de diverse ondernemingen in de ruimte van de Amerikanen alsook die van andere landen. Ik heb van de uitgever het boek mogen ontvangen en ik zal binnenkort met een eigen recensie voor ufowijzer komen.

UFO NAAST STRAALVLIEGTUIG GEVONDEN IN LAKE SUPERIOR, CANADA september 2006 Duikers van Great Lakes Dive Company beweren dat ze op de bodem van Lake Superior, op een diepte van 170 meter, een F-89 Scorpion straaljager van de Amerikaanse luchtmacht hebben gevonden. Op zo’n 70 meter afstand van dat wrak ligt, bijna begraven in het zand, een vreemd metalig, schijfvormig object.

Mr. GLENN DENNIS GETUIGENIS september 2006 (Disclosure Project) Mr. Dennis was ten tijde van de befaamde Roswell-crash in juli 1947 een begrafenisondernemer in Roswell, New Mexico. De funerair officier van het Roswell Army Airfield belde hem met de vraag of hij hermetisch af te sluiten kinderdoodskisten kon leveren.

VEEVERMINKING EN GLOEIENDE SCHIJVEN IN SASKATCHEWAN, CANADA september 2006 Mysterieuze gloeiende schijven duiken sinds april 2006 bijna wekelijks op in de buurt van Meadow Lake en Waterhen Lake First Nation in Saskatchewan, Canada, ten noordoosten van Lloydminster. Barb Campbell heeft er onderzoek naar gedaan en tevens naar een recent geval van veeverminking welke op 17 juni (2006) werd ontdekt door de eigenaar van een boerderij in Hillmond, Canada.

GETUIGENIS KOLONEL PHILIP J. CORSO SR. US ARMY september 2006 (Disclosure Project) Kolonel Philip J. Corso, Sr. was een inlichtingenofficier in het leger en diende bij de National Security Council van president Eisenhower. Na zijn 21-jarige militaire carrière diende hij als een militaire analist. Kolonel Corso zag persoonlijk overleden buitenaardsen van de Roswell-crash die plaatsvond in 1947 en een UFO-vaartuig op een luchtmachtbasis. Hij heeft ook UFO’s op radar gezien die met een snelheid van 4000 mijl per uur vlogen.

ECHTE GELUIDSOPNAME VAN UFO-ONTMOETING DOOR ASTRONAUT augustus 2006 Op 13 maart 1989 nam Donald Ratch (een Amerikaans lid van een radioverenging welke alle uitzendingen van de NASA ruimtereizen volgt) de communicatie van de shuttle Discovery op. Hij had het juiste moment gekozen, omdat hij de volgende communicatie van de astronaut opnam: "Houston this is Discovery, we still have the Alien spacecraft under observance." (“Houston dit is de Discovery, we nemen het alien ruimteschip nog steeds waar.”)

VEERTIGER JAREN E.T. AUTOPSIEVERSLAG VAN USAF LEGERARTS augustus 2006 Ronald SeCoy: "Ik werkte voor een man in Dayton, Ohio. Een gepensioneerde USAF legerarts die mij in een staat van grote stress en een emotionele instorting vertelde dat hij één van de vijf artsen was die werden opgeroepen om op de Wright-Patterson basis naar twee buitenaardse lichamen te kijken."

AUSTRALISCHE UFO-GOLF VAN 2006 augustus 2006 De UFO-golf van de laatste maanden boven Australië blijkt een opgezet, experimenteel project te zijn geweest, gesubsidieerd door de Australische Film Commissie. (Lees ook de doelstellingen!)

GETUIGENIS VAN 'DR. B.' augustus 2006 (Disclosure Project) ‘Dr. B.’ (update december 2006: zijn werkelijke identiteit is inmiddels bekend, het is Dr. Fred Bell) is een wetenschapper en een ingenieur die bijna heel zijn leven heeft gewerkt aan zeer geheime projecten. I.v.m. zijn persoonlijke veiligheid kan zijn echte identiteit nog niet worden gepubliceerd. In de loop van de jaren heeft hij direct gewerkt aan, of was betrokken bij projecten die te maken hebben met antizwaartekracht, chemische oorlogvoering, beveiligde telemetrie en communicatie, in de ruimte geplaatste uiterst hoge energie lasersystemen en elektromagnetische pulstechnologie.

BEKNOPTE UITLEG RECENTE INTERVIEWS DAN BURISCH augustus 2006 Ik zal trachten een samenvatting te geven van hetgeen Burisch in de recente (juli 2006) interviews vertelt. Ik ben echter slechts de boodschapper, het echte onderzoek naar alle beweringen van Dan Burisch zal gedaan moeten worden door de wetenschap, maar wel door wetenschappers met een evenredig groot deel aan wijsheid als intelligentie. Vaak zijn zij die het allemaal naar het rijk der fabelen verwijzen alleen behept met intelligentie (zoals de leden van stichting Skepsis) en zien dus niet de hogere, vaak ook mystieke verbanden die uitstijgen boven de orthodoxe, materialistische wetenschappelijke denkbeelden. Onderaan het artikel staan de namen van alle huidige leden van Majestic 12 !!!

MYTHE OF MYSTERIE? WIE GELOOFT ER NOG IN UFO's? augustus 2006 Ik kreeg vandaag toestemming om het interview dat een redacteur van de Aktueel mij vier weken geleden afnam op ufowijzer te plaatsen. In het artikel staat dat ik ooit zo bang voor UFO’s was dat ik niet naar buiten durfde, dat is overdreven, wel heb ik een periode gehad waarin ik er weinig aandacht aan schonk, omdat het idee, van het werkelijk bestaan van buitenaardsen en dat zij wellicht de aarde bezochten, mij verontrustte.

DIVERSE INTERVIEWS DAN BURISCH augustus 2006 Op de volgende websites vind je een aantal (audio en video) interviews met Dan Burisch. Hij spreekt over alle facetten van zijn onderzoeken en ervaringen en ook over die met buitenaardsen. Burisch is beslist geen fantast, oplichter, of verspreider van desinformatie en dat zal de toekomst uitwijzen! Iedereen die hem achteloos heeft afgedaan als een malloot, zou de moeite moeten nemen nog eens naar deze recente (juli 2006) interviews te luisteren.

EEN OPGELOST GEVAL augustus 2006 Van de Belgische UFO-onderzoeker André Skondras kreeg ik een link naar een website waarop het een en ander aan UFO-foto’s en –video’s nader onder de loep wordt genomen. Ik had de zaak nog niet bekeken, maar de bekende en alerte scepticus Wim Van Utrecht maakte mij attent op een foto op die website die de verklaring is voor een UFO die voorkomt in de selectie van UFO-filmpjes die Jaime Maussan op zijn presentatie in 2005 toonde en welke ik ook op ufowijzer heb geplaatst. Het is overduidelijk een ballon met lichtjes eronder. We kunnen dus spreken van een opgelost geval.

UFO-DOCUMENTAIRES BIJ GOOGLE VIDEO juli 2006 Tegenwoordig is ook de Disclosure Project DVD, waarop vele getuigen hun getuigenis doen, in zijn geheel te zien bij Google Video en ik zal voor hen die niet bekend zijn met Google Video een korte uitleg geven over hoe je video’s on-line kunt bekijken, maar ook hoe je ze op je harde schijf kunt krijgen en ze later eventueel op een Cd of DVD kunt branden.

DRIEHOEKIGE UFO BOVEN ILLINOIS, USA juli 2006 Het is alweer meer dan 6 jaar geleden dat er in de vroege uren van 5 januari 2000 boven de staat Illinois een enorme driehoekige UFO werd waargenomen door politieagenten en andere getuigen. (Een waarneming die grote overeenkomsten heeft met die van de Belgische rijkswachters te Eupen in 1989.)

UFO TIJDENS LANCERING DELTA 4 RAKET IN USA juli 2006 "Terwijl ik naar de raket keek zag ik een glimmend object dat zich boven de stage bewoog en kennelijk een eind voorbij het dak van de stage zat. Het was geen camerastoring of een vuiltje in de sensor (ik had de sensor een week daarvoor schoongemaakt) en je kunt zien dat het object bewoog en niet op dezelfde plek als op de voorgaande foto’s zit." Fotograaf Paul Parks

MERLE SHANE McDOW GETUIGENIS juli 2006 (Disclosure Project) Op het moment dat admiraal Trane wist dat het niet de Russen waren en hij wilde weten of de Russen ook op deze dreiging reageerden, gaf hij toestemming om twee vliegtuigen naar boven te sturen om te kijken wat dat voor een ding was. En dat werd het begin van een achtervolging op en neer de oostkust. (Deze getuigenis heb ik ook gebruikt in mijn reactie op het nieuwe boek van de gedreven scepticus Marc Broux, maar er zijn een paar toevoegingen die ik daar weggelaten heb. P.H.)

HET NIEUWSTE BOEK VAN DE GEDREVEN SCEPTICUS MARC BROUX juni 2006 Boekrecensie door Paul Harmans. Natuurlijk stond voor Broux vooraf vast dat de buitenaardse hypothese subiet buitenspel stond en dus - in tegenstelling tot de krampachtig positieve benadering van de 60 niet-buitenaardse hypothesen - wordt de buitenaardse door hem als onmogelijk en soms zelfs als belachelijk voorgesteld.

VREEMD BISMUT/MAGNESIUM METAAL VAN WIGVORMIG LUCHTVOERTUIG mei 2006 "Mijn grootvader was een lid van het bergingsteam dat naar de plek van de crash werd gestuurd juist nadat het was gerapporteerd. Hij overleed in 1974, maar daarvoor had hij met ons om tafel gezeten en verteld over het ongeluk. Op het moment zit ik in het Amerikaanse leger en heb een geheime bevoegdheid, ik wil dus NIET publiekelijk bekend worden, met het risico dat ik mijn carrière en benoeming kwijt raak." Een briefschrijver aan Linda Moulton Howe.

DEEL 2 VREEMD BISMUT/MAGNESIUM METAAL VAN WIGVORMIG LUCHTVOERTUIG juni 2006 ”Dergelijk materiaal ontstaat niet vanzelf, het moet ergens vandaan komen. En dat is één van de dingen die mij intrigeert, iemand heeft het moeten maken, maar niemand kan vertellen wie het maakte. Het is een stukje hightech materiaal, dus als het bestaan ervan niet bekend gemaakt is, waarom werd het dan gemaakt? Dat is wat we in de wetenschap doen, we doen onderzoek en dan vertellen we er iedereen over. Maar niemand vertelde iemand over dit materiaal!” Elektrotechnicus en glasvezelfysicus Travis Taylor, Ph.D.

KOLONEL JESSE MARCEL Jr. OFFICIEEL EN ONOFFICIEEL mei 2006 Toen ik Jess, zoals hij graag genoemd wordt, vroeg of zijn vader - de inlichtingenofficier op het Roswell Army Air Field ten tijde van het incident - zich misschien vergist kon hebben over wat er geborgen was gedurende het veldonderzoek, antwoordde hij zonder aarzeling: “Beslist niet,” en ging toen door met mij te vertellen waarom dat niet zo was.

BRITSE SUPERHACKER ZOCHT NAAR UFO's mei 2006 De 40-jarige Britse hacker Gary McKinnon zocht in de computers van de NASA naar foto’s die het bestaan van UFO’s bewijzen. Vorige week oordeelde een Britse rechtbank dat de superkraker aan de Verenigde Staten mag worden uitgeleverd. Daar kan hij maximaal 70 jaar achter de tralies belanden.

DONNA HARE GETUIGENIS mei 2006 (Disclosure Project) Donna Hare had een secret clearance toen ze voor het contractbedrijf Philco Ford bij de NASA werkte. Zij getuigt dat haar een foto werd getoond waarop een onmiskenbare afbeelding van een UFO stond. Haar collega verklaarde dat het zijn werk was om met een retoucheerspuit dergelijk bewijs van UFO’s op de foto’s weg te werken voordat die werden vrijgegeven voor het publiek.

DAN BURISCH PERSBERICHT MEI 2006 mei 2006 De verwachting is dat in de komende maanden de grondlegger van (de website Vert.) Eagles Disobey, drs. Marcia McDowell, en de man die voor de inhoud van de website zorgde, dr. Danny B Catselas Burisch, zullen aanvangen met zowel interviews aan de media, als publieke optredens. Marcia McDowell is naar verwachting beschikbaar vanaf juni 2006 en dr. Burisch vanaf juli 2006.

MONSEIGNEUR CORRADO BALDUCCI GETUIGENIS april 2006 (Disclosure Project) Monseigneur Balducci is een theoloog van het Vaticaan, een insider die zeer dicht bij de paus staat. Hij was vele malen prominent aanwezig op de Italiaanse televisie waar hij verkondigde dat het buitenaardse contact een reëel fenomeen is en geen psychologische verbeelding.

DAN BURISCH - EMANATION OF THE SOLFEGGIO april 2006 Ik geef hier deel 3 weer van de 6 delen die het onderzoeksrapport 'EMANATION OF THE SOLFEGGIO' groot is en waarmee Dan Burisch een aantal zaken wil openbaren. Er komen nog geen buitenaardsen in voor, alhoewel de wetenschap die hij in dit eerste rapport openbaart op ‘kosmische’ wetten is gestoeld en dus in wezen ook van buiten deze aarde is. Ik heb het niet vertaald, dat ligt buiten mijn kunnen. Ik wil alleen aantonen dat Dan Burisch zeker geen mafkees en bedrieger is, zoals de 'befaamde' George Knapp en de 'wijze' heren van het Amerikaanse UFO Magazine in de zomer van 2004 beweerden.

MYSTERIE REGEERT DE PRAIRIE DEEL 1 maart 2006 Keith Wolverton was de eerste hulpsheriff die in 1976 in het openbaar over zijn onderzoeken naar het dierverminkingsfenomeen schreef. De plek waar hij onderzoek deed was Great Falls, Montana en lag nabij de Malmstrom luchtmachtbasis waarop gedurende de Koude Oorlog met de Sovjet Unie de vele Minuteman atoomraketten op hun lancering stonden te wachten. Het verzamelde fysieke bewijs en de ooggetuigeverslagen van hulpsheriff Wolverton, wijzen erop dat de verminkingen niet het gevolg zijn van natuurlijke aanvallen van roofdieren, ziektes of satanische sekten.

MYSTERIE REGEERT DE PRAIRIE DEEL 2 april 2006 De mogelijke connectie tussen UFO’s en veeverminkingen kwam wederom naar voren toen een rancher uit Simms meldde dat zijn vrouw en kinderen een UFO hadden zien landen nabij een plek waar hij een dood kalf had achtergelaten. Hij ontdekte later dat het karkas was verminkt nadat hij het daar had achtergelaten.

DAN BURISCH - SOLFEGGIO FOTO's april 2006 Primeur voor ufowijzer! De foto’s zijn voor de leek, ondanks dat ze prachtig zijn, niet te doorgronden, maar ongetwijfeld zullen wetenschappers, die op hetzelfde terrein werkzaam zijn als Dan Burisch (de microbiologie), het wel begrijpen en de onderzoeken kunnen herhalen. Niet alleen op basis van de foto’s natuurlijk, maar als straks het complete onderzoek van Dan Burisch wordt vrijgegeven, dan kunnen andere wetenschappers aan de slag.

UFO DATA een nieuw UFO-tijdschrift april 2006 Ik heb met veel plezier de eerste twee uitgaven van het nieuwe Engelse magazine ‘UFO DATA’ gelezen. Het deed mij meteen herinneren aan ’s werelds beste magazine ooit, het Engelse UFO Magazine van Graham Birdsall, een zeer vriendelijke man die helaas veel te vroeg is overleden.

AANKONDIGING VAN DE OPENBARING DOOR DAN BURISCH april 2006 Dan Burisch komt zijn belofte na dat hij zal zorgen voor een disclosure. Nadat zelfs een (beperkt) aantal van de Amerikaanse positieve UFO-onderzoekers hem heeft afgedaan als een mafkees, die alles heeft verzonnen, komt hij binnenkort met één van zijn eerste wetenschappelijke publicaties (wat betreft de disclosure natuurlijk, want hij heeft al een aantal wetenschappelijke publicaties op zijn naam staan).

DE BEKENDE, GEDREVEN SCEPTICUS WIM VAN UTRECHT WEERLEGD DEEL 1 maart 2006 Dat mijn tegenwoordig niet-zachtzinnige aanpak emoties losmaakt, bleek toen ik van de gedreven scepticus Wim Van Utrecht eindelijk een reactie kreeg als antwoord op de zeer duidelijke taal die ik bezigde aangaande Marc Broux en diens sceptische tentoonstelling en een naar aanleiding daarvan nogal zeer armzalig interview in een Belgische krant, waarin door hem ook de positieve UFO-onderzoekers weer eens als een clubje van goedgelovigen werd neergezet.

DE BEKENDE, GEDREVEN SCEPTICUS WIM VAN UTRECHT WEERLEGD DEEL 2 maart 2006 Dat mijn tegenwoordig niet-zachtzinnige aanpak emoties losmaakt, bleek toen ik van de gedreven scepticus Wim Van Utrecht eindelijk een reactie kreeg als antwoord op de zeer duidelijke taal die ik bezigde aangaande Marc Broux en diens sceptische tentoonstelling en een naar aanleiding daarvan nogal zeer armzalig interview in een Belgische krant, waarin door hem ook de positieve UFO-onderzoekers weer eens als een clubje van goedgelovigen werd neergezet.

DE BEKENDE, GEDREVEN SCEPTICUS WIM VAN UTRECHT WEERLEGD DEEL 3 april 2006 Dat mijn tegenwoordig niet-zachtzinnige aanpak emoties losmaakt, bleek toen ik van de gedreven scepticus Wim Van Utrecht eindelijk een reactie kreeg als antwoord op de zeer duidelijke taal die ik bezigde aangaande Marc Broux en diens sceptische tentoonstelling en een naar aanleiding daarvan nogal zeer armzalig interview in een Belgische krant, waarin door hem ook de positieve UFO-onderzoekers weer eens als een clubje van goedgelovigen werd neergezet.

UFOWIJZER IN DE TELEGRAAF maart 2006 Een klein stukje in de krant over ufowijzer, maar wel een paar honderd bezoekers meer dan normaal en wie weet een paar mensen die blijven komen.

ADMIRAAL LORD HILL-NORTON GETUIGENIS maart 2006 (Disclosure Project) Wat ik wil zeggen is dat er een serieuze mogelijkheid bestaat dat we worden bezocht - en al vele jaren lang zijn bezocht - door wezens vanuit de ruimte, van andere civilisaties, en dat het van belang is om uit te vinden wie zij zijn, waar zij vandaan komen en wat hun bedoelingen zijn. Dit zou het onderwerp moeten zijn van nauwgezet wetenschappelijk onderzoek, en niet het onderwerp van afkrakende, sensatiezoekende nieuwsbladen.

UFO-INVASIE IN ZUID-HOLLAND maart 2006 Algemeen dagblad - Zuid-Hollanders zien ze in toenemende mate vliegen. Vorig jaar werden boven onze provincie 18 ongeïdentificeerde vliegende objecten (ufo's) gesignaleerd. Bijna een verdrievoudiging ten opzichte van het voorgaande jaar. Dit blijkt uit cijfers van de Ufo-werkgroep Nederland (UWN).

STERVENDE STER VERSUS VLIEGENDE SCHOTEL maart 2006 We hebben hier te maken met het meten met twee maten. De wetenschap kan, om redenen die misschien alleen aan enkele van haar aanhangers bekend zijn, één type waarneming voor waar aannemen maar een andere van vergelijkbare aard niet.

NORAD 'SNELLE LOPERS' EN 'MEN IN BLACK' maart 2006 “We zagen iets aankomen aan de rand van het radarscherm, helemaal aan het ene eind. En binnen misschien vijf of zes sweeps van de radar zat het al aan het andere eind van het scherm, in no time…1200 tot 1700 mijl per uur.”

GELUIDLOZE, ONGE¤DENTIFICEERDE DRIEHOEK VLIEGT ONWEERSSTORM BINNEN BOVEN FAIRBORN, OHIO, USA maart 2006 Ik keek in de richting waarvan ik vermoedde dat er weerlicht zou komen. Terwijl ik stond te kijken, zag ik dat object. Het verraste me dat dat ding in een dergelijk hevig weer vloog en dus probeerde ik het te fotograferen.

Dr. RICHARD HAINES GETUIGENIS februari 2006 (Disclosure Project) In de helft van de gevallen blijkt het fenomeen zelf het vliegtuig te benaderen en niet andersom. Het lijkt dus alsof het vliegtuig het brandpunt van aandacht of nieuwsgierigheid van het fenomeen is. De piloot vliegt zijn route en schenkt alle aandacht aan zijn bezigheden en dan komt plotseling, gedurende 15 minuten, iets naast zijn vleugel vliegen, op dezelfde hoogte met dezelfde snelheid als zijn toestel.

BRENT RAYNES INTERVIEWT JACQUES VALL╔E februari 2006 Het fenomeen zoals dat wordt vertegenwoordigd door UFO’s is veel groter dan de huidige speculatie over ‘aliëns uit de ruimte.’ Het werpt vragen op over bewustzijn, over de aard van de realiteit en over de menselijke geschiedenis op Aarde. Ik verwelkom iedere gelegenheid om specialisten in deze disciplines te ontmoeten en van hen te leren.

EEN TERUGBLIK OP ONS UFO-ONDERZOEK, NET VOOR ZIJN 60 JARIGE VERJAARDAG. februari 2006 Laat ons even terugblikken op de voorbije decennia en het eigenlijk resultaat van ons UFO-onderzoek. Wij stellen vast dat wij al méér dan vijftig jaar dit raadselachtig fenomeen te bestuderen. Ikzelf bestudeer dit probleem al een 35-tal jaren... Wat is nu het resultaat van al onze inspanningen? Door: Pieter Hendrickx Voorzitter BUFON

FREDERICK MARSHALL FOX GETUIGENIS januari 2006 (Disclosure Project) Ik was op een nacht ongeveer 280 kilometer bij het vliegkampschip vandaan en helemaal alleen toen er plotseling een object aan mijn linkerkant verscheen.

UFO BOVEN VLIEGBASIS SOESTERBERG januari 2006 Van een trouwe bezoeker aan ufowijzer kreeg ik het volgende UFO-voorval en hij vroeg zich af of er een vergelijking is te trekken met de latere Belgische waarnemingen van driehoeken. De overeenkomsten zijn in dit artikel vetgedrukt/cursief weergegeven.

CLIFFORD STONE GETUIGENIS januari 2006 (Disclosure Project) Om kort te gaan, onder project Moon Dust en onder Blue Fly hebben we vreemde wrakstukken geborgen die niet afkomstig waren van de aarde. Er zijn wel een paar missies te beschrijven, maar simpel gezegd, ja, ik was betrokken in dit soort operaties om gecrashte buitenaardse objecten te bergen.

EUPENSE RIJKSWACHTERS OBSERVEREN ZWARTE DRIEHOEKEN januari 2006 De drie witte lampen, die een diameter zouden hebben van minimaal 1 meter, bevinden zich volgens beide waarnemers vrij dicht bij de drie hoekpunten van het voorwerp. In het midden van de gladde onderbuik bevindt zich ook een rood knipperlicht, minder intens, maar goed zichtbaar.