UFO ARTIKELEN

2007

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Terug naar hoofdpagina UFO's

Terug naar Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

 

GETUIGEN VAN ROSWELL Deel 3 december 2007 In het boek ‘Witness to Roswell’ (2007) komen tientallen oud-militairen aan het woord die de drukte in die paar bijzondere dagen in juli 1947 verwoorden, waarbij ook iedereen op de basis, die niet direct bij de berging van het wrak en de inzittenden betrokken was, de geruchten hoorde dat men inderdaad een vliegende schotel en wezens had gevonden, welke niet van deze aarde afkomstig waren. Het zijn militairen van zowel hoge als lage rang die allemaal hun verslag doen en allemaal wijzen zij nadrukkelijk op het feit dat het ging om de wrakstukken van een vliegende schotel en de lichamen van wezens.

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 1 december 2007 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen.

GETUIGEN VAN ROSWELL Deel 2 december 2007 In het boek ‘Witness to Roswell’ (2007) komen tientallen oud-militairen aan het woord die de drukte in die paar bijzondere dagen in juli 1947 verwoorden, waarbij ook iedereen op de basis, die niet direct bij de berging van het wrak en de inzittenden betrokken was, de geruchten hoorde dat men inderdaad een vliegende schotel en wezens had gevonden, welke niet van deze aarde afkomstig waren. Het zijn militairen van zowel hoge als lage rang die allemaal hun verslag doen en allemaal wijzen zij nadrukkelijk op het feit dat het ging om de wrakstukken van een vliegende schotel en de lichamen van wezens.

STICHTING SKEPSIS, MARCEL HULSPAS, DE POLITIE EN DE GEHEIME DIENST december 2007 Het wordt uit dit verhaal overduidelijk dat de overheid de gegevens van de melders van UFO-waarnemingen aan Marcel Hulspas (die in die tijd verbonden was aan Skepsis) heeft doorgegeven, om die de melder te laten weten dat zijn waarneming een simpel en verklaarbaar voorval was. Natuurlijk in de hoop dat waarnemers verder geen aandacht voor hun waarneming bij de media vragen of wat dan ook ondernemen om UFO’s onder de aandacht van het volk te brengen. + update

GETUIGEN VAN ROSWELL Deel 1 december 2007 In het boek ‘Witness to Roswell’ (2007) komen tientallen oud-militairen aan het woord die de drukte in die paar bijzondere dagen in juli 1947 verwoorden, waarbij ook iedereen op de basis, die niet direct bij de berging van het wrak en de inzittenden betrokken was, de geruchten hoorde dat men inderdaad een vliegende schotel en wezens had gevonden, welke niet van deze aarde afkomstig waren. Het zijn militairen van zowel hoge als lage rang die allemaal hun verslag doen en allemaal wijzen zij nadrukkelijk op het feit dat het ging om de wrakstukken van een vliegende schotel en de lichamen van wezens.

LARRY KING LIVE CNN december 2007 Ik heb van de onlangs uitgezonden UFO-aflevering op CNN van ‘Larry King Live’, een transcriptie en vertaling gemaakt. Dus voor hen die deze belangrijke aflevering niet hebben gezien, nu het artikel met schermafdrukken.

DE NATIONAL PRESS CLUB CONFERENTIE OVER UFO's december 2007 Een gedetailleerd verslag van een straaljager in conflict met een UFO, deze maal boven Peru, werd gegeven door commandant Oscar Alfonso Santa Maria Huerta van de Peruviaanse luchtmacht, hij vertelde over een beangstigend voorval terwijl hij in een Russische Sukhoi S-22 vloog.

GROOT, STIL EN ZWART DRIEHOEKIG VOERTUIG BOVEN YOUNGSTOWN, FLORIDA Deel 2 november 2007 Thelma Landers: Ik ging naar de voorkant van de caravan en dacht: “De verlichting buiten is niet aan.” Maar toen floepten ze aan. Ik zei tegen mijn hond dat hij moest gaan liggen, maar dat wilde hij niet. Hij wilde blijven kijken naar een punt waar de airconditioningunit in de hoek stond. De slaapkamer ligt aan het eind van de caravan en wijst naar het punt buiten waar ik dacht dat er iemand was toen ik door het raam gluurde.

GROOT, STIL EN ZWART DRIEHOEKIG VOERTUIG BOVEN YOUNGSTOWN, FLORIDA Deel 1 november 2007 Eén van de getuigen in Youngstown, Florida, is de 45 jaar oude Thelma Landers, moeder van de 14 jarige Zachary. Ze nam onlangs contact met mij (L.M.H.) op omdat zij en haar buren zich afvroegen of er meer mensen waren die de oranje/witte bollen, de kleinere gloeiende schijven en de rode lichten die werden achtervolgd of de grote driehoek die over hen heen bewoog op het niveau van de boomtoppen en zo groot als een voetbalveld was, hadden gezien.

UFO's BOVEN DE ICBM SILO's november 2007 Een paar minuten later belde de Security Controller opnieuw en deze keer klonk hij zeer verontrust. De man schreeuwde letterlijk: “Meneer, er is er één die boven de hoofdpoort hangt.” Salas, ietwat van zijn stuk gebracht, antwoordde: “Een wat?” De Controller antwoordde: “Een UFO, het hangt daar gewoon. We kijken er nu met zijn allen naar. Wat wilt u dat we doen?”

UFO's ZIJN ECHT EN VORMEN EEN GEVAAR november 2007 Aanstaande maandag (12 november) is er een groots opgezette persconferentie die zal worden gehouden in de National Press Club in Washington, D. C. Piloten, luchtvaartexperts, militaire- en regeringsfunctionarissen geven dan publiekelijk toe dat zij op de hoogte zijn van het UFO-fenomeen. Deze gekwalificeerde mensen vertellen dan dat zij ofwel een UFO-incident hebben meegemaakt, of een UFO-zaak hebben onderzocht waarbij de veiligheid in de lucht en de nationale veiligheid in het geding waren.

MIJLBREDE UFO BOVEN GUERNSEY november 2007 Captain Bowyer: In eerste instantie omschreef ik het als de afmetingen van een 737, omdat ik dacht dat ze 10 mijl bij mij vandaan zaten, maar het bleek dat ze op 50 mijl afstand zaten en dus schat ik dat hun totale lengte, de mogelijke diameter, zo tussen een halve en hele mijl zit.

UFO-FEITEN oktober 2007 Feiten, feiten, feiten. Wat is een feit? Een feit is een ‘ware verklaring’ betreffende de wereld. Als je een hoop feiten over een onderwerp kent, dan wordt er gezegd dat je een kenner op dat gebied bent. Is er echt enige kennis over UFO’s? Bestaan er feiten over UFO’s? Is het niet allemaal een mysterie? Wat geloof je wel over UFO’s en wat niet? Natuurlijk, we willen alleen echte zaken over de wereld geloven, feiten. Dus willen we alleen meningen over UFO’s horen die zeker zijn.

EEN PAAR MINUTEN MET: EEN VENT MET ZIJN HOOFD IN DE WOLKEN oktober 2007 Een recent, kort interview met Stanton Friedman waarin hij weer een paar weergaloze opmerkingen plaatst.

PLOTSELINGE LANDING oktober 2007 “Fysieke sporen-gevallen,” legt Phillips uit, “kunnen worden gedefinieerd als waarnemingen van UFO's waarbij een of meer mensen een voorwerp waarnemen... op of dichtbij de grond... [en] waarbij, als het voorwerp eenmaal het gebied verlaat, er een aantal veranderingen in de omgeving hebben plaatsgevonden.” Volgens Phillips kunnen dit onder andere cirkels van verbrande of geplette aarde of vegetatie zijn, sporen in de grond van landingstoestellen, of zelfs voetafdrukken van buitenaardsen.

HET BILLY MEIER VERHAAL september 2007 Billy Meier heeft in de ufologie een slechte naam. Veel UFO-onderzoekers zijn ervan overtuigd dat het een oplichter is. Dat heeft echter ook veel te maken met rancune, de onderzoekers die wel toegang kregen tot Billy Meier werd dat soms niet in dank afgenomen door collega-onderzoekers en door afgunst werden vervolgens de positieve onderzoeksresultaten genegeerd of afgekraakt. Wie echter de moeite neemt zelf de informatie betreffende Billy Meier te lezen, zal moeten erkennen dat er weinig is dat op een hoax lijkt.

Deel 3 VELE STEMMEN, ÉÉN GEEST september 2007 Transcriptie en vertaling van 'Vele Stemmen, Eén Geest'. De tweede in een serie DVD's over het leven en ervaringen van Dr. Dan Burisch, een Area-51 wetenschapper, geleerde en filosoof; Dr. Marcia A. McDowell, musicus, schrijver en medeonderzoeker... en de tocht door de mazen van geopolitieke geheimhouding, belichaamd door de organisatie die meestal bekend staat als Majestic-12.

OPNIEUW EEN BLIK OP DE ALIEN AUTOPSIE september 2007 "Welnu, dat was opnieuw een blik op de alien autopsie. Ik kan bevestigen dat er inderdaad filmstrips bestaan met daarop beelden van het wezen. Ray Santilli blijft bij zijn originele verhaal van hoe hij de film in zijn bezit kreeg. Ray wil zich wellicht opnieuw in de UFO-gemeenschap begeven en wij hebben een puzzel op te lossen: wie is de man met de pet?" Aldus Philip Mantle.

Deel 2 VELE STEMMEN, ÉÉN GEEST september 2007 Transcriptie en vertaling van 'Vele Stemmen, Eén Geest'. De tweede in een serie DVD's over het leven en ervaringen van Dr. Dan Burisch, een Area-51 wetenschapper, geleerde en filosoof; Dr. Marcia A. McDowell, musicus, schrijver en medeonderzoeker... en de tocht door de mazen van geopolitieke geheimhouding, belichaamd door de organisatie die meestal bekend staat als Majestic-12.

Deel 1 VELE STEMMEN, ÉÉN GEEST september 2007 Transcriptie en vertaling van 'Vele Stemmen, Eén Geest'. De tweede in een serie DVD's over het leven en ervaringen van Dr. Dan Burisch, een Area-51 wetenschapper, geleerde en filosoof; Dr. Marcia A. McDowell, musicus, schrijver en medeonderzoeker... en de tocht door de mazen van geopolitieke geheimhouding, belichaamd door de organisatie die meestal bekend staat als Majestic-12.

ROSWELL, EEN WAARACHTIG PORTRET? september 2007 Kritische bemerkingen in verband met de onlangs uitgezonden National Geographic Channel-documentaire over Roswell. André Skondras: Deze documentaire werd mijns inziens toch wel zeer tactisch opgebouwd: De Roswell-zaak kon evenwel in het begin enigszins rekenen op een serieuze, positieve en evenwichtige opbouw, maar gaandeweg was er volgens mij een systematische afbraak van de zaak bespeurbaar opdat de uitzending uiteindelijk zou evolueren naar de officiële US Air Force-verklaring, met name die van de MOGUL-ballonnen.

RENDEZ-VOUS IN FRANKRIJK augustus 2007 In 1981 vormde een Frans dorp het toneel voor een spectaculaire UFO-gebeurtenis. Wat gebeurde er en waarom noemen veel deskundigen dit voorval een UFO-bezoek?

HET PROJECT BLUE BOOK augustus 2007 Onder Ruppelts supervisie werd het Project Grudge hernoemd tot ‘Project Blue Book', en kreeg het een hogere status wat geheimhouding betreft. Er kwam meer personeel en er werden kanalen aangewezen waarlangs militair personeel zijn eigen UFO-waarnemingen kon rapporteren. Hoewel er nooit genoeg mensen waren om iedere melding af te handelen, werd het voor het eerst routine om veel zaken met een hoge prioriteit persoonlijk te onderzoeken.

CHUPACABRAS AANVAL JAAGT GEZIN ANGST AAN juli 2007 Toen het vreemde dier over het dak liep en de achtertuin bereikte, brak het de deur van de kippenren open en zoog de kippen één voor één leeg, totaal zeven stuks. Toen het verrast werd door de huiseigenaar vloog de Chupacabras weg in de richting van de heuvels.

MYSTERIEUZE, GELUIDLOZE LICHTEN IN DE LUCHT BOVEN STRATFORD-UPON-AVON, ENGELAND.

“Drie hadden een driehoek geformeerd en één zat er kort rechts van. Toen kwam er nog één op de al aanwezige lichten aansuizen, het leek echt een heel hoge snelheid te hebben. Maar toen het dichter bij de andere lichten kwam ging het plotseling langzamer vliegen en stopte. De objecten bleven op dezelfde plek gedurende ongeveer een half uur. Het was heel beangstigend omdat het geen geluid maakte en ze stil stonden voordat ze langzaam over de horizon wegvlogen.”


21 juli 2007, vijf ongeïdentificeerde objecten in de lucht boven de One Elm Pub in Stratford-upon-Avon in Warwickshire, Engeland. Meer dan honderd mensen bekeken gedurende 30 minuten de geluidloze lichten, totdat de lichten langzaam wegbewogen.
Foto © 2007 Tom Hawkes.

Metro.co.uk meldde dat militaire bevelhebbers en luchthavens ontkennen verantwoordelijk voor de lichten te zijn. Hillary Potter van de British Earth Aerial Mystery Society, vertelde Metro: “Dergelijke incidenten (ongeïdentificeerde objecten in de lucht) komen sinds kort steeds vaker voor. De meldingen komen momenteel uit het gehele land binnen.”

WERNHER VON BRAUN WAS IN ROSWELL juli 2007 De inspectie van de wrakstukken had zelfs voor hem grote vragen opgeworpen: zeer dun materiaal, aluminium gekleurd, zoals dat van de wikkels van kauwgum. Zeer licht van gewicht en extreem sterk. In het interieur van het voertuig was bijna geen apparatuur aanwezig, alsof de wezens en het voertuig één geheel waren.

DR. TED LODER GETUIGENIS juli 2007 (Disclosure Project) Dr. Ted Loder is een gerespecteerde wetenschapper en oceanografische professor aan de universiteit van New Hampshire. Nadat hij van zijn neef, Brigadegeneraal Stephen Lovekin, te horen had gekregen dat het ET/UFO onderwerp niet alleen een realiteit is, maar de sleutel tot technologieën die het milieu van de aarde kunnen redden en de mensheid kunnen laten ontwikkelen tot een duurzame planetaire samenleving, zet hij zich als een gedreven advocaat in om de geheimhouding betreffende dat onderwerp te beëindigen.

LT. WALTER G. HAUT Sterfbedverklaring: ik zag ruimteschip en lichamen juli 2007 In december 2002 stelde Haut een notarieel bekrachtigde verklaring op die werd verzegeld en niet eerder openbaar gemaakt mocht worden dan na zijn dood. Een eerste kopie daarvan verscheen in het boek ‘Witness to Roswell’ (juni 2007) door Tom Carey en Don Schmitt met toestemming van de nabestaanden van Haut. Opnieuw stelt Haut hierin dat hij het gecrashte toestel en de lichamen in een hangaar (hangaar 84 of P-3) heeft gezien.

De CIA heeft, net als al de andere geheime agentschappen, jarenlang beweerd geen aandacht te schenken aan het UFO-fenomeen. We weten allemaal dat dat leugens waren, want inmiddels zijn er tienduizenden documenten vrijgekomen waaruit het tegendeel blijkt. Op de volgende link kom je op de website van de CIA, voer in het zoekveld ‘UFO’ in en er worden een paar honderd files betreffende UFO’s gevonden. Het zijn bijna allemaal simpele verslagen over waarnemers die een UFO hebben waargenomen. De echt overtuigende gevallen zul je natuurlijk niet vinden, die zullen nog wel geheim zijn. Toch kun je je afvragen waarom een dergelijke geheime dienst, ondanks de zogenaamd stellige overtuiging van de Amerikaanse overheid dat UFO’s niet bestaan en onzin zijn, tijd, mankracht en geld besteedt aan het verzamelen, lezen en opbergen van dergelijke berichten en het dan ook nog jaren en jaren als geheime informatie bestempelt. Zou men dan toch beseffen dat er iets zeer belangrijks gaande is, waar men geen vat op heeft en dat alle informatie, hoe onbenullig ook, van groot belang is?
http://www.foia.cia.gov

ONTHEEMDE ZIELEN ONTWAKEN juni 2007 Ik vond een link naar een interessant en bovendien gratis e-book. Het is niet allemaal spiritueel, zoals de titel doet vermoeden. Je vindt er ook informatie over graancirkels, de klimaatverandering, graancirkels, de piramiden, enz, enz.

DE WACHTERS DER HEMELSE GEHEIMEN juni 2007 Ik kreeg van iemand die graag anoniem wil blijven een artikel dat de zaken weer eens van de andere kant bekijkt. Lees het eens en wie weet zorgt het voor nieuwe inzichten.

ROSWELL KORT SAMENGEVAT juni 2007 De boer William Mac Brazel ontdekte op 5 juli 1947 in het gezelschap van de zoon van zijn buurman, Timothy Proctor, een strook grond van vierhonderd meter lang en ruim honderd meter breed (Denk daar eens goed over na, 400 x 100 meter, voor alleen een weerballon??? Accentuering en opmerking ufowijzer.), die met de merkwaardige restanten van een in de lucht geëxplodeerd vliegtuig was bezaaid.

DIE UFO's KUNNEN DE WERELD VAN DE ONDERGANG REDDEN juni 2007 Afgelopen maand mei (2007) vroeg Koert van der Velde, journalist bij de krant Trouw, of hij mij een interview mocht afnemen. Natuurlijk ben ik daarmee akkoord gegaan. We hebben op 4 juni een vol uur met elkaar gesproken en in principe kun je elke dag een complete krant vullen met UFO-informatie, maar Koert is gebonden aan de ruimte die hem ter beschikking staat en dus is het dit stukje geworden. De nadruk ligt min of meer op religie en dat heeft natuurlijk te maken met de religieuze achtergrond van Trouw.

BRIG. GEN. THOMAS JEFFERSON DUBOSE En Het Weerballon Cover-up Verhaal juni 2007 Generaal Dubose was de luchtmachtofficier met de hoogste rang die directe kennis had van de Roswell-zaak en die in het openbaar sprak over de weerballon cover-up plus andere belangrijke details van wat er werkelijk gebeurde binnen kringen rond generaal Ramey.

LUITENANT WALTER HAUT GETUIGENIS juni 2007 (Disclosure Project) Eerste luitenant Haut was de publieke informatieofficier van de Roswell Army Airbase in Roswell, New Mexico, toen er nabij Corona een buitenaards toestel crashte. Hij was de persoon die het originele verhaal naar buiten bracht dat er daar een vliegende schotel was gecrasht. "Mijn oprechte gevoel is dat dit ding afkomstig was uit het heelal. En het leger besloot dat het volk het wellicht niet zo gracieus zou accepteren, iets dat van buiten de aarde komt en neerstort op onze planeet. Het is een beetje moeilijk om iedereen dat te laten geloven. Maar ik denk dat ze er vandaag de dag wel mee naar buiten kunnen komen, met elk woord erover en elke beschrijving en het volk zal zeggen: 'O, dat heb ik gezien en ik herinner mij er wel wat van en dat accepteer ik wel.'”

EEN BOEMERANG-UFO ZO GROOT ALS EEN VOETBALVELD mei 2007 ...ik kon het ver naar het zuiden zien terwijl het ons passeerde en wij naar het oosten reden. Ik kreeg zelfs het idee dat het ons volgde. Toen was het er weer. Een boemerang hing boven het tankstation. Mijn vader keek bang en hij waarschuwde ons weer om alleen aandacht aan ons werk te besteden en niet naar de UFO te staren.

PROFESSOR PAUL CZYSZ GETUIGENIS mei 2007 (Disclosure Project) Dr. Paul Czysz is een Professor in de Luchtvaarttechniek aan het Parks College in St. Louis. Hij diende 8 jaar bij de luchtmacht op de Wright-Patterson luchtmachtbasis en werkte nog eens 30 jaar bij McDonnell-Douglas op het gebied van exotische technologieën. Tijdens zijn werk op de Wright-Patterson luchtmachtbasis was hij betrokken bij het waarnemen van UFO’s over Missouri, Ohio, en Michigan. Deze UFO’s werden door veel mensen gezien: militairen, lokale politie en burgers en werden geklokt met snelheden van 32.000 km per uur terwijl zij hun ongewone, geluidloze manoeuvres uitvoerden.

INTERVIEW NICK POPE OP SHORELINE RADIO mei 2007 De Nederlandstalige transcriptie van het interview dat Shoreline onlangs Nick Pope afnam.

2 PILOTEN ZIEN GROTE UFO’s BOVEN GUERNSEY, ENGELAND (23 april 2007)

Een burgerluchtvaartpiloot heeft gemeld dat hij twee ongeïdentificeerde objecten in de lucht nabij Guernsey heeft waargenomen. De twee heldergele, platte schijven, met de grootte van een Boeing 737, werden op maandag 23 april (2007) gezien. Captain Ray Bowyer vloog in een vliegtuig van de maatschappij Aurigny van Southampton naar Alderney toen hij de objecten via een verrekijker zag. Later gaf hij toe dat de objecten veel verder weg stonden dan hij dacht en dat ze misschien wel een mijl groot waren. De stationair blijvende objecten werden ook gezien door een andere piloot en de passagiers van dat andere vliegtuig. Een kort (3 min.) tv-interview met captain Ray Bowyer op Google video:
http://video.google.com/videoplay?docid=-9018889668670762118&q=ufos+guernsey&pr=goog-sl&hl=en

PILOTEN, UFO's EN JOB DISCRIMINATIE april 2007 Is het een standaard gewoonte voor grote vliegmaatschappijen om hun piloten te ontmoedigen een UFO te rapporteren of daar in het openbaar over te praten door op de een of andere wijze aan hen te laten doorschemeren dat hun baan en pensioen in gevaar komen door dat te doen?

TIENDE VERJAARDAG VAN DE MAART 1997 PHOENIX LIGHTS Deel 2 april 2007 16 maart 2007 Phoenix, Arizona – Tien jaar geleden op 13 maart 1997 werd er door duizenden mensen een serie ongeïdentificeerde lichten in de lucht gerapporteerd, van Paulden en Prescot tot Phoenix en Tucson in de staat Arizona en verder naar het westen boven de staat Nevada. De eerste meldingen komen rond 20:00 lokale tijd en houden de rest van de avond aan. Dan, tussen 22:00 en 22:30 verschijnt er een boogvormige rij lichten boven Phoenix die op video wordt gezet door inwoners en op het lokale nieuws verschijnen. Later verschijnen de beelden over het hele netwerk en de nieuwszenders op de kabel.

TIENDE VERJAARDAG VAN DE MAART 1997 PHOENIX LIGHTS Deel 1 april 2007 16 maart 2007 Phoenix, Arizona – Tien jaar geleden op 13 maart 1997 werd er door duizenden mensen een serie ongeïdentificeerde lichten in de lucht gerapporteerd, van Paulden en Prescot tot Phoenix en Tucson in de staat Arizona en verder naar het westen boven de staat Nevada. De eerste meldingen komen rond 20:00 lokale tijd en houden de rest van de avond aan. Dan, tussen 22:00 en 22:30 verschijnt er een boogvormige rij lichten boven Phoenix die op video wordt gezet door inwoners en op het lokale nieuws verschijnen. Later verschijnen de beelden over het hele netwerk en de nieuwszenders op de kabel.

DE BELGISCHE DRIEHOEKIGE UFO april 2007 Dit is een rapport betreffende de observatie van UFO’s gedurende de nacht van 30-31 maart 1990 waarbij twee F-16's het luchtruim kozen om de objecten te onderscheppen. Het is geschreven door de secretariaatsstaf van de Belgische Luchtmacht staf in mei 1990. Tevens diverse bijlagen.

VOORMALIGE GOUVERNEUR VAN ARIZONA GEEFT TOE DAT HIJ EEN UFO ZAG maart 2007 Tien jaar na het Arizona UFO-incident bekend als de ‘Phoenix Lights’, geeft de voormalige republikeinse gouverneur van Arizona, Fife Symington, III, toe dat hij zelf een getuige was van één van de vreemde ongeïdentificeerde vliegende voorwerpen, ondanks dat hij dat in eerste instantie nooit publiekelijk heeft verteld.

UFO-ONDERZOEK CHINA maart 2007 Voormalig functionaris van het Chinese ministerie van buitenlandse zaken zegt dat buitenaardsen onder ons zijn.

INTERVIEW MET PAUL HELLYER maart 2007 Paul Hellyer is een voormalige minister van defensie en was vice-premier onder Pierre Trudeau in Canada. Hellyer denk dat het goed mogelijk is dat vergevorderde buitenaardse beschavingen vandaag de dag de aarde bezoeken. Vooral de bewapening van de ruimte door de Amerikanen ziet hij als een risico, omdat zoiets wel eens tot betreurenswaardige incidenten zou kunnen leiden.

Mr. FRED THRELFALL GETUIGENIS maart 2007 Disclosure Project Mr. Threlfall was in 1953 een communicatie-instructeur bij de Koninklijke Canadese Luchtmacht in Toronto, toen hij getuige was van een experiment dat bestond uit het succesvol dematerialiseren en terug materialiseren van een object. Vanwege zijn hoge betrouwbaarheidsverklaring had hij ook de mogelijkheid om de bibliotheek van de basis te doorzoeken en vond daar originele z.g. gun camera films van vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Vele keren tijdens het bekijken van de films merkte hij in de filmfragmenten UFO’s op.

MILITAIREN PRATEN OVER INTERACTIE TUSSEN DE REGERING EN UFO's deel 2 maart 2007 Een legertechnicus van het White Sands rekettestgebied: “Wat dit bewegende licht heel anders maakte dan wat ik ooit had gezien, was het feit dat, terwijl het door de nachtelijke hemel schoot, het plotseling zonder af te remmen een bocht van 90 graden omhoog maakte en binnen een flits in het oneindige verdween.”

HET REGENT UFO WAARNEMINGEN februari 2007 Column Jan Blei. Wereldwijd lijken we in een enorme UFO wave verzeild geraakt; het O'Hare incident is het topje van de ijsberg en werd gevolgd door Phoenix lights, Sonora sightings, Chili disclosure, Warschau triangle's en een fors peloton aan lichten boven UK grondgebied. Ook Nederland draagt z'n steentje bij; alleen al in de maand januari kwamen dertig rapporten binnen op de desk van UFO Plaza. Het lijkt het veelbelovende begin van een opwindend UFO jaar.

COLUMN NICK POPE februari 2007 Op 30 en 31 maart 1993 vond er in Engeland een serie UFO-waarnemingen plaats waarbij meer dan honderd getuigen waren betrokken. Veel daarvan waren politieagenten en militair personeel. De UFO vloog tevens pal over twee RAF bases. Wat volgt is het buitengewone verhaal van wat ook wel werd genoemd ‘Het Britse UFO Mysterie’.

DVD JEFF WILLES 'UFO's OVER PHOENIX VOL II' februari 2007 Nadat op 13 maart 1997 de bekende lichten boven Phoenix, Arizona (USA) verschenen, is Jeff Willes begonnen met het bijna dagelijks bestuderen van het luchtruim boven die stad en met behulp van zijn camera heeft hij daar inmiddels vele UFO’s gefilmd.

DAVID HAMILTON GETUIGENIS januari 2007 Disclosure Project David Hamilton werkt voor het Amerikaanse Ministerie van Energie op het gebied van een nieuwe generatie energiesystemen. Hij legt uit dat we al bijna de helft van ’s werelds fossiele olievoorraden hebben opgebruikt, net nu Azië en China een industriële revolutie ondergaan en zich positioneren als nog grotere energieverslinders van deze olie dan de ‘eerste wereld landen’ al zijn. Om de huidige aardse crisis in milieuvervuiling, wereldwijde opwarming, enz. te temperen en tevens een vooruitstrevende en stevige technologische samenleving te behouden, moeten we technologieën ontwikkelen die niet meer passen in het oude model.

DE PERS MASSAAL OP DE BEEN!!! januari 2007 Stanton Friedman: "Herhaaldelijk lijdt de media aan een syndroom waarbij zowel hun ego als het idiote idee dat zij van alles dat belangrijk is op de hoogte zijn, betrokken zijn. Als enkele UFO’s buitenaardse ruimteschepen zijn dan is dat belangrijk. Als dat waar zou zijn, dan zouden zij daar vanaf weten, maar dat doen ze niet, dus is het duidelijk dat ieder ander die denkt dat dat wel waar is, gek is. Tevens zouden zij moeten toegeven dat zij het belangrijkste verhaal van het millennium al 60 jaar hebben genegeerd!"

GRIJZE SCHIJF IN DE LUCHT BOVEN O'HARE, CHICAGO januari 2007 De datum van de waarneming is ongeveer twee maanden geleden, op 7 november 2006. Het gebeurde ’s middags om 16:30 net voor zonsondergang. Een dozijn ooggetuigen, werkzaam voor United Airlines, variërend van een manager tot piloten en mecaniciens, vertelden allemaal dat het object in de lucht donkergrijs metalig van kleur was, duidelijk schijfvormig, geen geluid maakte, geen lichten toonde en gedurende verscheidene minuten bewegingloos boven Gate C17 stond.

MR. MARK MCCANDLISH US AIR FORCE GETUIGENIS januari 2007 Disclosure Project Mark McCandlish is een deskundig luchtvaart illustrator en heeft voor veel van de beste luchtvaartbedrijven in de Verenigde Staten gewerkt. Zijn collega Brad Sorenson, met wie hij heeft gestudeerd, is binnenin een gebouw van de Norton luchtmachtbasis geweest waar hij getuige was van gereproduceerde buitenaardse toestellen z.g. ARV’s (Alien Reproduction Vehicles) die volledig operationeel waren en ter plekke zweefden.

FRANSE RUIMTEVAARTAGENTSCHAP GAAT UFO-ARCHIEF ONLINE ZETTEN januari 2007 Het Franse ruimtevaartagentschap CNES gaat zijn archief betreffende UFO-waarnemingen en andere fenomenen online zetten.

DAN BURISCH, BEZOEK AAN DE 'FRENCHMAN MOUNTAIN', MEI 2004 januari 2007 Hans Bruin, die ook de transcriptie en vertaling van de DVD ‘Tell The World’ van Dan Burisch deed, heeft tevens een wat oudere video uit 2004 omgezet naar DVD. Het gaat om een bezoek aan de Frenchman Mountain door Dan Burisch tezamen met Linda Moulton Howe, Marcia McDowell en enkele anderen. In dit artikel vind je de transcriptie en vertaling van die video.