UFO ARTIKELEN

2008

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Terug naar hoofdpagina UFO's

Terug naar Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen


STATUS REPORT
Afsluiting 2008, verwachtingen 2009 december 2008 De Belgische ufoloog André Skondras heeft het UFO-jaar 2008 voor ons doorgenomen en kijkt vooruit naar wat we in 2009 op het gebied van UFO’s kunnen verwachten

STATUS REPORT The close of 2008, expectations for 2009 december 2008 Belgian ufologist André Skondras has presented a review of some of the important UFO developments which have taken place over the past twelve months and then reflects on what might be expected in the coming new year ufologically speaking.

EU RUIMTEVAARTFUNCTIONARIS ONDERSTEUNT UFO-OPENBARING december 2008 Dr. Peter Creola, een gepensioneerd delegatiehoofd van het Europese Ruimtevaart Agentschap (ESA) en hoofd van het Zwitserse departement voor ruimtevraagstukken, heeft zich gevoegd bij hen die de waarheid over UFO’s eisen. ESA is de Europese versie van NASA. Als het gaat over het vraagstuk betreffende de openbaring van de waarheid over UFO’s zegt Dr. Creola: “Je kunt niet onvoorwaardelijk op NASA vertrouwen.”

28 december 2008

FRANSE DNA-ONDERZOEKSTER EN ASTRONAUTE DOET ZELFMOORDPOGING? WAT HEEFT ZE ONTDEKT?
Het WantToKnow-team kreeg dit bericht zaterdagavond 27 december doorgespeeld van een lezeres, zij schreef: ‘Persoonlijk ben ik geschokt dat zo’n erudiete vrouw - die o.a. in het ISS ruimtestation gewerkt heeft - zelfmoord zou hebben gepleegd. Ook in haar laboratorium in het Pasteur instituut te Parijs is brand uitgebroken. Wat zou zij ontdekt hebben? Zij hield zich bezig met buitenaards/menselijk DNA research.’
Lees meer: http://www.wanttoknow.nl/nieuws

27 december 2008

 
Een kort fragment uit een lezing van Don Schmitt, schrijver van het boek ‘Witness To Roswell’. Naar deze man zouden al die professionele ontkenners eens moeten luisteren, die zo goedgelovig zijn dat ze de weerballonverklaring van de overheid voor absolute waarheid aannemen en die luidkeels doorkakelen aan vooral de media.
Meer over het boek: Witness To Roswell 1

 

James Penniston weet iets…

In de Kevin Smith show werden enkele zeer interessante beweringen gedaan. Gast in de show was de gepensioneerde Senior Security Officer van RAF Woodbridge (Engeland) die tezamen met veel mensen van die basis een voertuig in het bos zag landen. Hij en zijn team gingen op verkenning uit en vonden het zwevend in een open deel tussen de bomen. Hij raakte het aan en maakte een schets van de symbolen die op één zijde van het kleine, driehoekige voertuig waren aangebracht. Dit voorval staat bekend als het Rendlesham Forest incident.


James laat één van zijn schetsen zien

Misschien is het volgende wel interessant voor hen die dat verhaal eerder hebben gehoord, James sprak ook over de binnenkort uit te komen film ‘Beyond The Blue’, dat is het vervolg op de MUST SEE ‘Out Of The Blue’. Hij vertelde ook dat ze mogelijk hebben uitgevonden wat de symbolen op het voertuig betekenen en dat ze verwijzen naar de herkomst van het voertuig. Dat zou een plek zijn die wij kennen, maar waarvan wij niet weten dat het leven herbergt. Daarenboven sloot hij af met de bewering dat het mogelijk is dat we rond 2010 een volledige openbaring zullen hebben. Hij baseert dat op iets dat hij ons niet wil vertellen. Maar het is iets dat rond die tijd zal voorvallen en dat voor ons allemaal belangrijk zal zijn.

BELANGRIJKE PERSONEN EN BEYOND THE BLUE december 2008 James Fox is bijna klaar met zijn nieuwe film Beyond the Blue, de opvolger van zijn bekroonde film Out of the Blue. In zijn nieuwe creatie zijn veel hoogwaardige getuigen te horen en de contacten en vrienden van James Fox zijn bepaald niet de minsten.

Nieuw boek: 'PLANEET X - SURVIVAL GIDS VOOR 2012 EN DAARNA' december 2008 Wat is Planeet X nu precies? Het zou een komeet kunnen zijn, of een zwervende planeet, of zoals we in dit boek aannemen, een bijna gedoofde bruine dwerg, een kleiner broertje van de Zon. In de komende jaren zal zijn elliptische baan hem naar het binnenste deel van ons Zonnestelsel brengen, waarbij hij de Zon zal activeren. Wanneer dat gebeurt, zullen er grote problemen voor de aarde komen, wanneer het lot ons in het vizier van een perfecte Zonnestorm plaatst.
http://www.planetxvooruitzicht.com

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 9 december 2008 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

FLIEGENDE UNTERTASSEN december 2008 Ik zal regelmatig een apart UFO-boek uit mijn eigen verzameling op ufowijzer bespreken. Het eerste boek is een Duitstalig verzamelalbum waarvoor je de afbeeldingen eerst in misschien een sigarenwinkel moest kopen en ze dan zelf inplakken. De titel is ‘Fliegende Untertassen Ein Geheimnis Geistert Um Die Welt’.

SLECHTE STERRENKUNDE EN UFO's december 2008 Kevin Randle: Hier is iets dat ik ongelooflijk amusant vind. Een expert op het ene onderwerp wordt om een opinie over een gerelateerd onderwerp gevraagd en beantwoordt die vraag met misinformatie. Je zou denken dat een wetenschapper op de hoogte zou zijn van de feiten voordat hij een bewering doet die eenvoudig is te weerleggen.

8 december 2008

Naar aanleiding van een discussie, die de laatste dagen in krant Metro via ingezonden brieven werd gevoerd, over het wel of niet bestaan van UFO’s, heb ik ook maar eens van mij laten horen. Helaas zetten de oude media standaard geen url van websites onder dergelijke ingezonden brieven, waar zouden ze toch bang voor zijn? Maar om 11 uur vanmorgen ging de telefoon van een journalist die mij om een interview vroeg nadat hij mijn stukje in de Metro had gelezen, dus men weet de weg toch wel te vinden.


Krant Metro maandag 8 december 2008

DEEL 2 WAAROM GEEN MILITAIRE REACTIE TEGEN ONBEKEND RADAROBJECT KOERSEND RICHTING BUSH’S CRAWFORD RANCH OP 8 JANUARI 2008? december 2008 Er zijn onbekende FAA-radarobjecten door Glen Schulze en Robert Powell gevonden die niet te plaatsen waren als zijnde een burger- of militair vliegtuig. Althans bij hen bekend. Eén van deze objecten vloog bijna een uur lang zeer langzaam in een kaarsrechte lijn richting Crawford, Texas, waar het landgoed met de ranch van president George W Bush, ten oosten van Stephenville, zich bevindt.

 

In de Belgische krant Het Belang van Limburg vandaag aandacht voor UFO’s. De kop bij het artikel luidt: Russische astronauten doen boekje open over UFO's. Op zich is het een neutraal klinkend artikel, alleen het laatste stukje tekst waarin een paar wetenschappers die geen flauw benul van het UFO-fenomeen hebben zo nodig nog even moeten melden: ‘Russische psychologen waarschuwen astronauten ervoor dat ze in een 'veranderende toestand van bewustzijn' kunnen terechtkomen’. Als het zo erg is dan vraag ik me af waarom al die astronauten die we al sinds de jaren ’60 de ruimte hebben ingeschoten de weg terug naar de dampkring hebben weten te vinden. Het wordt de hoogste tijd dat al die betweters van psychologen (en ander orthodox wetenschappelijk spul) eens in een veranderende toestand van bewustzijn komen, wat zullen ze schrikken van de werkelijkheid!
http://www.hbvl.be/nieuws

BOEK LINKT UFO's AAN NUCLEAIRE RAKETTEN Robert Salas reageert op misleidend artikel november 2008 Onlangs is een artikel genaamd: ‘Boek linkt UFO’s aan nucleaire raketten’ verschenen in de Albuquerque Journal, geschreven door een hoofdjournalist met de naam John Fleck. Zoals zo vaak het geval is, was de verslaggever onwetend over het onderwerp en deed duidelijk geen moeite zijn huiswerk te doen. Robert Hastings verbetert in zijn weerwoord plichtgetrouw de onjuiste uitspraken van John Fleck. Ooggetuige Bob Salas doet hetzelfde in onderstaand artikel gezien vanuit zijn perspectief.

29 november 2008

 
Het UFO-mysterie in Amsterdam lijkt te zijn opgelost. Dinsdag werden er meerdere meldingen gemaakt van vreemde lichten boven de stad. De lichten waren afkomstig van het bedrijf Party Entertainment en niet van het Ashtar Command!

DE VOLGENDE GOEROE STAAT OP HET PUNT AAN TE TREDEN november 2008 De laatste tijd is er serieuze media-aandacht voor het UFO-fenomeen en mijn mening is dat we bij het bouten- en moerenverhaal moeten beginnen. We moeten het gewoon bij de simpele feiten houden. Zodra mensen verhalen gaan ophangen over gechannelde UFO-informatie, is de serieuze aandacht bij de media en de wetenschap weg. Er bestaat namelijk geen enkel medium dat zijn beweringen kan staven met landingssporen of documenten die duidelijk aantoonbaar uit een regeringsfile komen. Ik heb een grote verzameling UFO-boeken en daaronder zitten ook wel wat boeken die het geval Ashtar en andere herders behandelen. In dit artikel daarom ook wat geschiedenis over het Ashtar Command.

27 november 2008

De derde uitzending van CNN over UFO’s en aliens. Alweer is het commentaar en zijn de gesprekken van de commentatoren serieus en objectief, maar helaas zijn de interviews slecht en fragmentarisch en klinkt de achtergrondstem cynisch bij de zeer sceptische opmerkingen en aankondigingen die hij doet. Men had zich in deze vijf afleveringen veel beter enkel en alleen op het UFO-fenomeen kunnen richten, dat is op zich al zo groot, dat men daarvoor tijd te kort zou komen in dergelijke korte uitzendingen. Het ontvoeringsfenomeen in 5 of 6 minuten opvoeren werkt averechts, het geeft de kijker alleen het idee met volslagen idioten van doen te hebben. Ik tracht zelf in interviews met journalisten de ontvoeringen buiten het gesprek te houden. Laat de media eerst grondig kennis nemen van de basis van het UFO-fenomeen. Zodra ze door hebben dat ze het beste verhaal ooit al 60 jaar hebben gemist, komen de aanverwante fenomenen, zoals ook de veeverminkingen, vanzelf naar boven en zullen ze die ook niet meer kunnen ontkennen. Eerst de aanwezigheid van het fenomeen vast stellen, dan pas het doel! Maar ja, dit is CNN en het is goed dat men aandacht aan het fenomeen wil besteden, maar het moet dan wel passen in de omroep-policy en dat is snel, flitsend, kort en niet al te diepgaand. Tijd is geld en de doorsnee kijker zapt na 10 minuten door naar de concurrent als er geen sport, financiële ellende of oorlog is te volgen.

 
Uitzending van woensdag 26 november 2008

27 november 2008

De tweede CNN uitzending van dinsdag 25 november 2008 over het UFO-fenomeen. Deze keer aandacht voor Roswell. De commentaren van de twee presentatoren zijn serieus, het is alleen jammer dat de nadruk in de presentatie van de getuigen en onderzoekers wordt gelegd op toeristen en geld verdienen, alsof men Roswell in stand houdt om er financieel beter van te worden. Onderzoeker Don Schmitt, medeauteur van het boek Witness To Roswell, die honderden getuigen heeft gehoord, wordt neergezet als goedgelovige sukkel die wel drie boeken over Roswell heeft geschreven. De cynisch klinkende stem op de achtergrond zegt het nog net niet, maar wekt wel de indruk alsof ook bij Schmitt geld de enige drijfveer is. Schmitt heeft ze beslist veel bijzondere en indrukwekkende verhalen verteld, maar ze halen slechts wat losse opmerkingen aan die totaal geen indruk maken, men heeft volgens mij lang moeten zoeken om die tussen de goede opmerkingen weg te knippen. Jammer dat Roswell weer wordt gebracht zoals het al jaren door de media wordt gebracht. Een gemiste kans.

 
Uitzending van dinsdag 25 november 2008

26 november 2008

De eerste uitzending van CNN over het UFO-fenomeen is een zeer objectieve. Met een gulle lach, maar toch serieus! Ik zat afgelopen weekend nog naar een interview te luisteren waarin James Fox, de maker van de UFO-documentaire Out Of The Blue, vertelde dat toen hij bij Larry King (ook CNN) in de uitzending kwam, hij veel CNN mensen ontmoette die bij het aanhoren van de hooggeplaatste getuigen bij Larry opeens zeer veel belangstelling voor het fenomeen kregen. James heeft een groot aantal CNN’ers zijn documentaire gegeven en waarschijnlijk is het dankzij hem en Larry King dat er nu 5 dagen op rij op CNN aandacht aan UFO’s wordt besteed.

 
Uitzending van maandag 24 november 2008

26 november 2008

Dit is de aankondiging van CNN voor de vijf dagen op rij waarop men aandacht aan het UFO-fenomeen en leven in het heelal gaat besteden.

 

26 november 2008


foto: vdsmedia

De afgelopen weken is Amsterdam in de ban van vreemde lichtbollen boven de stad. De politie ging er tot nu toe van uit dat het ging om Chinese of Thaise geluksballonnen, maar daar lijkt hier geen sprake van te zijn. Meer:
http://www.blikopnieuws.nl/bericht/87524
Video: http://www.blikopnieuws.nl/popup/video/87524

 

Weer honderden bollen boven Mexico-stad
Op maandag 3 november 2008 zag Arturo Robles Gil honderden objecten over Mexico-stad vliegen.


Meer info over de bollen op 3 november 2008

En op de morgen van donderdag 13 november van dit jaar, deed en rapporteerde luchtvaart technicus Alfonso Salazar M. de waarneming van vele in groepen ondergebracht heldere objecten, hij deed zijn waarneming rond 10:45 ‘s ochtends. De vloot bevatte wel 30 afzonderlijke groepen en die namen tijdens hun verplaatsing door de lucht diverse figuren aan. Gedurende de waarneming was er een grotere groep te zien die volgens Alfonso daalde tot op 1500 meter boven het gebied van de luchthaven om daarna weer op te stijgen. Het gaf Alfonso het idee dat deze groep groter was en de andere groepen begeleidde.


Meer info over de bollen op 13 november 2008

 

HET MYSTERIE VAN MONTALCINO november 2008 Boekrecensie van het boek ‘Het Mysterie van Montalcino’ van Gerhard Hormann. Hij heeft naar aanleiding van een eerder interview met mij, mijn personage kunnen gebruiken in zijn spannende boek.

HET UFO-FENOMEEN Deel 2 november 2008 Dit is een meerdelig artikel over de persoonlijke visie van Sander van der Linden op het UFO-fenomeen. Het is een van de meest beschreven, gedocumenteerde, bediscussieerde, geridiculiseerde, ontkende en onopgeloste mysteries van onze planeet: UFO's. Bestaan ze, wat zijn het, wie bestuurt ze, waar komen ze vandaan?

 

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article1898597.ece

 

Dr. Jonathan Reed stuit tijdens het wandelen samen met zijn hond Suzy in de Pacific Northwest op buitenaards leven en dat zal zijn leven voorgoed veranderen. Tijdens een presentatie doet hij uit de doeken wat hij ontdekte, onderzocht en ondervond wat betreft tegenwerking van bepaalde krachten die dit soort informatie beslist niet naar buiten willen hebben.

Ik geef hieronder deel 9 van de video van de presentatie, de rest van de delen kun je op dezelfde website vinden. Deze presentatie is onlangs op 10 november 2008 opgenomen in Californië:


Alien Encounter P9 Dr Jonathan Reed

Meer delen van deze video: http://www.dailymotion.com/pincerpal

Website Dr. Jonathan Reed: http://www.odisealink.com/index.htm

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 8 november 2008 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

 

 
Een zeer recent kort interview van Sky News met de Amerikaanse gevechtspiloot Milton Torres die in 1957 opdracht kreeg op een UFO te schieten. Zijn file zit bij de 2e serie UFO-documenten die het Britse ministerie van defensie onlangs vrijgaf.

Zijn complete verhaal vind je op:
USAF PILOOT KRIJGT OPDRACHT OP EEN UFO TE VUREN IN BRITS LUCHTRUIM

 

Van een trouwe bezoekster kreeg ik de link naar het volgende artikel. Het is een vervolg op het verhaal dat er op 12 februari 2008 een geheime vergadering in de VN zou zijn geweest waarin de buitenaardse aanwezigheid zou zijn besproken en wat de consequenties voor de wereldbevolking zouden zijn als men dit bekend zou maken. Waar rook is, is vuur, maar wat is er werkelijk waar van dit verhaal?
'Onenigheid in VN over onthulling buitenaardsen aan mensheid'

 


Statistiek bezoekersaantal website ufowijzer maand oktober 2008

Afgelopen maand oktober was het wat UFO’s en aandacht betreft wel raak. Op 14 oktober hadden we natuurlijk het befaamde driedaagse spektakel dat werd afgelast. Volgens sommigen was de mensheid er nog niet klaar voor, waarom hoogintelligente wezens dat niet van te voren wisten is dan de grote vraag die meteen bij mij opkomt. Een week later, op 20 en 21 oktober gaf het Britse ministerie van defensie de tweede lading UFO-files vrij en zelfs het NOS journaal besteedde daar aandacht aan. Een feit is dat de bezoekersaantallen van elke UFO-website omhoogschoten, dat is het spreekwoordelijke geluk bij een ongeluk. Op 14 oktober had ik er op ufowijzer 1412 en op de dag dat het NOS journaal serieus melding maakte van de Britse UFO-files waren het er 643. Over het algemeen is het dagelijkse aantal bezoekers gestegen van gemiddeld 200 naar 400.

HET UFO-FENOMEEN Deel 1 oktober 2008 Dit is een meerdelig artikel over de persoonlijke visie van Sander van der Linden op het UFO-fenomeen. Het is een van de meest beschreven, gedocumenteerde, bediscussieerde, geridiculiseerde, ontkende en onopgeloste mysteries van onze planeet: UFO's. Bestaan ze, wat zijn het, wie bestuurt ze, waar komen ze vandaan?

 


Uitzending BBC over de eerste serie vrijgekomen UFO-files van het Britse Ministerie van Defensie

 
Video waarin UFO-onderzoeker Dr. David Clarke uitleg geeft over de meest belangrijke zaken in de zojuist (oktober 2008) vrijgekomen tweede serie Britse UFO-files.

Ga om de nieuw vrijgekomen UFO-files van het Britse Ministerie van Defensie te downloaden naar de volgende link en scroll vervolgens naar beneden tot aan de rubriek: Released October 2008.
http://www.theblackvault.com/modules.php?name=core&showPage=true&pageID=25

VERSLAGGEVER DWARS GEZETEN DOOR UFO DEBUNKERS oktober 2008 Op 11 augustus 2008 was ik bij Albuquerque Journal verslaggever John Fleck om te praten over mijn uitgebreide onderzoek over nucleaire wapens gerelateerd aan UFO-activiteit en de publicatie van mijn 600 bladzijden grote boek: ‘UFOs and Nukes: Extraordinary Encounters at Nuclear Weapons Sites’. (UFO’s en Kernraketten: Buitengewone Ontmoetingen op Nucleaire Wapenlocaties.) De laatste 35 jaar heb ik bijna 100 voormalige of gepensioneerde personeelsleden, betrokken bij de nucleaire wapens van de Amerikaanse luchtmacht, geïnterviewd, inclusief lanceringsofficieren, richtingsofficieren, onderhoudspersoneel en veiligheidsmensen.

 

 
NOS Journaal 21 oktober 2008 Britse UFO-dossiers

 

De UFO-koorts lijkt nu echt losgebarsten. Het Britse ministerie van defensie geeft weer een aantal UFO-files vrij en daarbij zit het incident waarvan de Sp!ts vandaag berichtte en in de Belgische krant Het Belang Van Limburg staat: 'Een incident uit 1991, waarbij een vliegtuig van de Italiaanse maatschappij Alitalia bijna in aanraking kwam met een UFO (unidentified flying object), is nog steeds niet opgelost. Dat blijkt uit vrijgegeven documenten van het Britse Ministerie van Defensie.' De zogenaamde nieuwe UFO-video's die de krant geeft, zijn oude Mexicaanse beelden. Meer:
http://www.hbvl.be/nieuws/in_de_rand/default.asp?art={8AEC5267-CDEF-4434-A1A6-85BB9FAA9EC3}

EDGAR MITCHELL EN ROSWELL oktober 2008 Op dit moment hebben we astronaut Edgar Mitchell, die duidelijke taal spreekt over de UFO-crash, gebaseerd op zijn gesprekken met de mensen van Roswell die hij persoonlijk kende, sprekend over het overkoepelende comité dat hij het label MJ-12 heeft gegeven, en sprekend over de voortdurende UFO cover-up van de overheid. We hebben ook een luchtmacht generaal die over sommige dingen spreekt. Begint het geen tijd te worden dat we dit iets meer serieus gaan nemen en samen gaan werken om dit mysterie te ontrafelen?

Straaljagerpiloot achtervolgt UFO oktober 2008 In de krant Sp!ts van 20 oktober weer een UFO-artikel, nu over de Amerikaanse straaljagerpiloot Milton Torres die in 1957 bevel kreeg op een UFO te schieten tijdens zijn achtervolging daarvan. De commentaren onder het artikel van Sp!ts zijn van dezelfde hersenloze types die op een forum of bij NuJij alleen een gevat stukje uit hun toetsenbord willen rammelen om daarmee de leukste te willen zijn, maar veder niet nadenken over de inhoud van het artikel waarop ze reageren. Op ufowijzer staat al een tijdje het complete artikel over dit incident:
USAF PILOOT KRIJGT OPDRACHT OP EEN UFO TE VUREN IN BRITS LUCHTRUIM

 

EEN VLIEGENDE SCHOTEL GEFOTOGRAFEERD BIJ DAGLICHT BOVEN EEN STAD oktober 2008 Het is een kiekje dat wordt aangeprezen als een van de belangrijkste stukjes bewijs van buitenaards leven. De UFO schoot voor de wolken langs door de lucht boven Dudley in de West Midlands.

Twee video’s van UFO’s boven Turkije. De video’s zijn volgens diverse experts goed onderzocht en het blijken volgens hen geen hoaxes te zijn. UFO Data magazine zal er op haar symposium van 25 en 26 oktober ook aandacht aan besteden. Bedenk wel dat het alsnog om grappenmakerij kan gaan. Er worden beslist echte UFO's gefilmd, maar hoe stel je vast welke onomstotelijk de echte zijn?


Meer info: http://vimeo.com/1928279

'LIKE A DIAMOND IN THE SKY' oktober 2008 Robert Hastings: Het volgende verslag is buitengewoon. De bron is zeer betrouwbaar en de betekenis van het incident vanzelfsprekend. Eenvoudig gezegd, dit geval valt onder de meest fascinerende zaken die ik gedurende mijn tientallen jaren van onderzoek naar UFO-waarnemingen waarbij kernwapens zijn betrokken ben tegengekomen.

ANTON TEUBEN, NIBURU.NL EN DE GECHANNELDE ONZIN VAN 14 OKTOBER 2008 oktober 2008 In dit artikel vind je alle informatie over Anton Teuben, niburu.nl en de UFO’s (geen!) van 14 oktober terug dat eerst op mijn ‘Laatst Toegevoegde Artikelen’ pagina stond. Je vindt er ook de e-mail van 31 december 2007 van mij aan Anton om hem te waarschuwen voor gechannelde informatie, hij bezwoer toen nog aan de telefoon met mij daar beslist geen gebruik van te maken. Tevens is deze pagina toegevoegd aan de perspagina. Mocht de belangstelling van de media ooit weer terugkomen na deze beschamende 14 oktober periode, waarna iedereen die iets met het UFO-fenomeen heeft door hen als complete idioot wordt gezien, dan weet men hopelijk het verschil tussen de serieuze tak van de ufologie en zij die belachelijke, gechannelde UFO-informatie als 100% waarheid brengen en dat nota bene ook nog blijven doen nadat ze volledig onderuit zijn gehaald door de feiten.

14 oktober 2008

UFO BOVEN MONTANA!
Vanmorgen werd ik om half tien gebeld door RTV NoordHolland met de vraag of ik iets kon vertellen over de UFO’s die vandaag (14 oktober) te zien zouden zijn. Ik heb uit de doeken gedaan hoe ik daar over denk. Vanmiddag heb ik een e-mail van NOS Headlines beantwoord en ik denk dat dat antwoord het beste weergeeft hoe ik voorlopig over deze zaak denk en zoals ik het ook aan RTV NoordHolland heb verteld:

Beste Paul Harmans,

Ik ben van NOS Headlines, het jongerenplatform van de NOS. Wij maken videoreportages voor de website www.nosheadlines.nl

Ik kwam toevallig op uw website terecht www.ufowijzer.nl Nu is er deze week natuurlijk het bericht dat er een ufo te zien zal zijn, met de naam Federatie van Licht.

Mijn vragen aan U zijn:
- Gelooft u dat deze ufo deze week echt gaat komen?
- Hoe sterk gelooft u in ufo's?
- Heeft u zelf slechts 1 ufo ervaring gehad of meerdere?

Bij voorbaat dank voor het beantwoorden van de vragen.
U kunt mij bereiken op Xxxxxx ------- @-----.nl of tel. 0000000000.

Met vriendelijke groet,

Xxxxxx Xxxxxxx
www.nosheadlines.nl

-------------------------

Hallo Xxxxxx,

Ik zal meteen je eerste vraag beantwoorden: NEE, ik geloof er geen malle moer van! Dit soort aankondigingen van mediums en vooral van Anton Teuben van Niburu.nl maken nu juist het UFO-fenomeen tot belachelijke nonsens. Al jaren kondigen zij landingen en contact aan en Teuben beweert daar zelfs bewijs voor te hebben, maar ik heb dat nooit gezien en dat heeft niemand, ook Teuben zelf niet.

Het is jammer dat de media alleen belangstelling voor het fenomeen hebben zodra er nonsens te melden zijn. Bekijk op een rustige avond eens mijn speciale pagina voor de pers of lees de getuigenissen van de hoogwaardige getuigen in het Disclosure Project. Zij geven volmondig toe dat het UFO-fenomeen voor 100% bestaat en veel van hen durven zelfs te beweren dat het beslist van buitenaardse herkomst is. Veel van dergelijke getuigen hebben voor de Amerikaanse regering of geheime diensten gewerkt en zijn beroepshalve met UFO's geconfronteerd. Veel militair personeel van de Minuteman atoomraketten hebben met UFO's te maken gehad die boven de silo's verschenen en de raketten op non-actief zetten. Dat zijn feiten die zijn na te trekken, ze worden genoemd in officiële documenten van de USAF. Duik daar eens in als media en bericht daar over. Er zijn zoveel feiten te melden en zelfs zaken die grenzen aan hard bewijs voor het bestaan van UFO's, maar je moet er wel de moeite voor nemen om het tot je te nemen en niet even Stichting Skepsis bellen, daar zitten alleen mensen die beweren dat ze onderzoek doen, maar dat beslist NIET doen en het alleen maar prachtig vinden om de zaak af te kraken.

http://www.ufowijzer.nl/DisclosureProject.html

Wat betreft je andere 2 vragen:

Ik geloof voor 100% in het bestaan van UFO's, maar slechts voor 90% dat ze van buitenaardse herkomst zijn omdat ik er zelf geen hard bewijs voor heb.

Ik heb slechts 1 zeer duidelijke UFO-waarneming gedaan en die staat op mijn website. Overigens is het helemaal niet zo vreemd dat iemand meerdere UFO-waarnemingen doet. Zodra je er 1 hebt gezien, kijk je veel vaker en met heel andere ogen naar de lucht en aangezien er wereldwijd dagelijks UFO's worden waargenomen, is het helemaal niet zo vreemd dat het je vaker overkomt.

Mocht je iemand voor je programma willen interviewen die er net zo over denkt als mij, neem dan contact op met Erwin Noorman of Jan Blei. Je vindt hun telnrs op mijn pagina voor de pers:

http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/PersPagina.htm

Hartelijke groeten,

Paul Harmans
www.ufowijzer.nl

PS. Natuurlijk zal ik mijn mening betreffende Anton Teuben en de mediums herzien mocht er inderdaad vandaag een gigantische UFO boven Montana te zien zijn, wij in de serieuze tak van de UFO-gemeenschap zouden niets liever zien dat er een niet meer te verwerpen waarneming zal zijn. Maar op basis van dit soort gegevens ga ik er in eerste instantie van uit dat er niets te zien zal zijn en Teuben wel weer met een goedkope smoes zal komen waarom het niet doorging: de benzine was op, de kapitein was ziek, de TomTom zat zonder stroom, de UFO bestond uit een materiaal dat niet gezien kon worden door ongelovigen, enz, enz.

Groeten,

Paul

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 7 oktober 2008 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

UFO's ZIJN HIER SINDS 1947 oktober 2008 Redacteur van UFO Data Magazine Philip Mantle is klaar om deze maand op een internationale conferentie zijn bevindingen te onthullen. Hij onderzocht de plek bij Roswell waarvan vele mensen geloven dat daar een buitenaardse crash plaatsvond. Hij analyseerde gesteenten, aarde en vegetatie. Het gebied is omgeven door verkoolde bomen en struiken en een mysterieuze blauwe substantie die van het rotsgesteente druipt.

VERBAZINGWEKKENDE VERBANDEN TUSSEN HITLERS' DERDE RIJK EN DE AMERIKAANSE ELITE Deel 2 oktober 2008 Er vonden onverklaarbare zaken plaats. Sommige planten in de directe omgeving van de Klok groeiden en bloeiden, andere verdorden en gingen dood. Mensen die zich in de directe omgeving van het apparaat ophielden overleefden het niet. Dergelijke verschijnselen doen ons denken aan andere experimenten zoals het beruchte Philadelphia Experiment; dat waren experimenten met energieopwekking en magnetische velden die de complete moleculaire samenstelling van objecten en zelfs van mensen veranderden.

 

De mainstream media in Amerika komen uit een winterslaap die 60 jaar heeft geduurd en dus hebben ze even tijd nodig om helemaal wakker te worden. Maar ze hebben inmiddels al zoveel besef van de wereld om hen heen dat ze doorkrijgen dat het UFO-fenomeen reëel is en heel wat meer om het lijf heeft dan de ontkenners altijd bralden. De grote tv-zenders hebben er het afgelopen jaar allemaal aandacht aan besteed en FOX tv heeft er in het begin van dit jaar (2008) een dikke 4 minuten tijd aan opgeofferd en dat is behoorlijk wat. Een prachtige, objectieve uitzending:

 

Hallo Nederlandse media, worden jullie al een beetje wakker!?

VERBAZINGWEKKENDE VERBANDEN TUSSEN HITLERS' DERDE RIJK EN DE AMERIKAANSE ELITE september 2008 Interview van Linda Moulton Howe met Jim Marrs, journalist en schrijver. Het gaat onder andere over de Amerikaanse inval in Irak en de plundering van het Nationale Museum aldaar. Waar was men naar op zoek, en was dat mogelijk van buitenaardse oorsprong? Iets dat ooit was achtergelaten in het oude Mesopotamië, het huidige Iran en Irak. Volgens oude Soemerische kleitabletten was Mesopotamië een gebied dat onder controle stond en gemanipuleerd werd door de Annunaki, een niet-menselijk ras dat er ten aanzien van het reilen en zeilen op Aarde een eigen agenda op nahield.

ER ZIJN BUITENAARDSE BASES OP AARDE september 2008 De bekende UFO onderzoeker Timothy Good vertelt BBC WM over de UFO-waarnemingen welke Engeland in de greep houden, over de regering en haar geheime banden met buitenaardsen en waarom ‘Star Wars’ er wellicht aankomt.

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 6 september 2008 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

VLIEGENDE RING MET SPRIETEN BOVEN EEN BOS IN ZUIDELIJK OHIO EN LIBELACHTIG LUCHTVOERTUIG (DRONE) BOVEN HET CENTRUM VAN CHICAGO september 2008 ‘David Smith’: Ik herinner mij dat ik omhoogkeek voorbij de kolom van stijgende sneeuw en waterdruppels en dat ik voor de eerste keer dat object zag. Het boezemde ontzag in, zoals het gevoel dat je krijgt als je naar grote gebouwen kijkt. Het gevoel dat ik kreeg was: “Wauw, wat ben ik ongelooflijk nietig in vergelijking met dat ding.” Niet dat het heel groot was, want dat was het niet. Ik schat dat de diameter van de binnenste ring van het object misschien 3 tot 4 meter was. Er waren drie uitsteeksels, ik noem het sprieten, maar ze waren behoorlijk dik. De breedte van de ring zelf was ongeveer 50 cm breed en 30 cm hoog. De drie sprieten zaten op gelijke afstand van elkaar. Ze waren mogelijk 6 meter lang, ze waren heel groot.

OGEN OP DE HEMEL GERICHT augustus 2008 Sommige UFO's zijn echt of de regering het nu toegeeft of niet. Veel UFO-verslagen zijn allesbehalve ‘wazige lichten’ aan de hemel. Bepaalde waarnemingen gebeuren bij klaarlichte dag. Sceptici/afkrakers overzien ook de gevallen die zijn vastgelegd en waarbij landingsporen zijn achtergelaten die opmerkelijk bewijs leveren dat een fysiek object aanwezig was. Voormalig NASA-astronaut en maanwandelaar Dr. Edgar Mitchell heeft nog maar recentelijk beweerd dat buitenaardsen bestaan en dat ze de aarde bezoeken.

WAAROM GEEN MILITAIRE REACTIE TEGEN ONBEKEND RADAROBJECT KOERSEND RICHTING BUSH’S CRAWFORD RANCH OP 8 JANUARI 2008? augustus 2008 Er zijn onbekende FAA-radarobjecten door Glen Schulze en Robert Powell gevonden die niet te plaatsen waren als zijnde een burger- of militair vliegtuig. Althans bij hen bekend. Eén van deze objecten vloog bijna een uur lang zeer langzaam in een kaarsrechte lijn richting Crawford, Texas, waar het landgoed met de ranch van president George W Bush, ten oosten van Stephenville, zich bevindt.

LARRY KING LIVE CNN 18 JULI 2008 augustus 2008 (Transcriptie en vertaling van de complete uitzending.) Larry King: Vanavond: hebben UFO’s het verdedigingssysteem van onze regering platgelegd? Er is bewijs dat raketten niet functioneerden tijdens testlanceringen veroorzaakt door iets. Voormalige luchtmachtofficieren vertellen hun ongelofelijke verhaal over de film die in beslag is genomen door de CIA en wat erop stond en waarom de functionarissen niet willen dat wij het zien. U kunt het zien bij Larry King Live.

MEER RAADSELS IN SUFFOLK augustus 2008 De laatste dagen van december 1980 werd Rendlesham Forest in Suffolk (Oost-Engeland, red.) de locatie van een van de bekendste Britse ufo-zaken. Er bestaan echter verschillende versies van wat er precies is voorgevallen, en de zaak blijft daarom onderwerp van discussie. Maar los van wat er wel of niet voorgevallen is aan het einde van 1980, het bos was en is de locatie van allerlei onverklaarbare fenomenen; ufo-meldingen, gevallen van vermiste tijd, en poltergeistachtige verschijningen.

APOLLO ASTRONAUT PRAAT OVER UFO's EN GELOOF IN BUITENAARDSEN augustus 2008 Edgar Mitchell: Omdat ik vertrouwenspersoon werd van mensen die continu moesten zweren geheimen te bewaren en anders zware straffen konden verwachten en omdat ik naar de maan geweest ben, omdat ik een inwoner was van de Roswell omgeving toen het zogezegde Roswell incident plaats vond, vonden sommige mensen dat ik een veilig persoon was om het tegen te vertellen voordat ze zouden overlijden en de kennis ook weg zou zijn. Er zijn nog anderen zoals ik, mensen hier die enorm veel onderzoek hebben gedaan en die door de façade hebben heen gekeken en beter uit hun woorden komen dan ik. We weten dat het waar is.

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 5 augustus 2008 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

GROEIEND GELOOF DAT 'THE TRUTH IS OUT THERE' juli 2008 Het Britse Ministerie van Defensie is gestart met het vrijgeven van haar UFO dossiers. Een bijna-botsing was gerapporteerd tussen een UFO en een politiehelikopter. UFO's zijn gefilmd door soldaten van een militaire basis. UFO artikelen zijn voorpaginanieuws in de pers en nieuwe documentaires zijn te zien op televisie.

MEER MILITAIRE WAARNEMINGEN VAN UFO's IN ENGELAND juli 2008 Op de Tern Hill kazernes bij Market Drayton, Shropshire, filmde Korporaal Mark Proctor twee van de dertien zigzaggende, ongeïdentificeerde vliegende objecten met zijn mobiele telefoon. Nog geen twee uur later op 8 juni, om 01.40 uur locale Engelse zomertijd, rapporteerde een politiehelikopter een bijna-botsing met een enorm disc-vormig luchtschip vlakbij Cardiff, 130 km verwijderd van de Tern Hill kazerne. En dit bijna-ongeluk tussen de disc en de helikopter was het grootste verhaal van 2008 - tot nu toe, want steeds meer gebeurtenissen worden gerapporteerd.

RECORD AANTAL UFO's WAARGENOMEN juli 2008 Volgens een jaarlijks rapport, vrijgegeven door een in Winnipeg gevestigde non-profijt organisatie die sedert 1989 UFO-waarnemingen heeft opgetekend, hebben Canadezen in vier provincies in 2007 een record aantal rapportages van door hen waargenomen ongeïdentificeerde vliegende voorwerpen ingediend.

INTERNATIONALE EXPERTS PRESENTEREN GELOOFWAARDIG BEWIJS VAN UFO's juli 2008 De Verenigde Staten staan niet alleen waar het UFO-waarnemingen en –bewijs betreft. Militaire- en regeringsfunctionarissen, piloten en luchtvaartspecialisten van rond de wereld komen nu naar voren met de resultaten van het bestuderen van militaire- en luchtvaart ontmoetingen met UFO’s.

RADARGEGEVENS ONDERSTEUNEN DE STEPHENVILLE, TEXAS UFO-WAARNEMINGEN juli 2008 Radargegevens verkregen door MUFON bevestigen dat er op 8 januari 2008 Ongeïdentificeerde Vliegende Objecten (UFO’s) boven Stephenville, Texas, vlogen, precies zoals ooggetuigen ze meldden en welke waarnemingen wereldwijd de pers haalden.

EIGENAARDIGHEDEN IN KELOWNA, BRITISH COLUMBIA, CANADA juni 2008 Slechts één jaar geleden, rond 22:45 tot 23:00 ’s avonds zagen verschillende ooggetuigen in de regio Kelowna tot aan de regio van Lake Okanagan, verschillend gevormde luchtschepen die met elkaar in oorlog leken te zijn. Eén ooggetuige uit Kelowna meldt dat rond 22:45: “Ik twee objecten in de lucht zag die stil hingen. Eén voertuig was smal en lang. De andere had een driehoekige vorm. Ze bleven daar maar stilhangen dus rende ik snel om mijn camera te gaan halen.

ZIJN DE BRANDWEERLIEDEN VAN ARIZONA GETRAIND VOOR UFO- EN ALIEN-CONTACT? juni 2008 Een 600 pagina’s dik handboek kan geloofwaardigheid aan UFO-gelovers verschaffen. ‘The Fire Officer's Guide To Disaster Control’ (Handboek Rampenbestrijding Voor Brandweerofficieren) kan blijkbaar gevonden worden in brandweerkazernes door heel Amerika. Het behandelt alles, van hoe te reageren bij brand en overstroming tot de juiste reacties bij luchtvaartongelukken en UFO's.

8 juni 2008

ADAMSKI IN NEDERLAND juni 2008 Het valt niet te ontkennen, dat de figuur Adamski is verweven met het probleem van de Vliegende Schotels. Het D.I.S.C. (Diets Interplanetair Studie Centrum, Een UFO-studiegroepering gedurende de jaren ’50 en ’60 gevestigd in Den Haag. Opmerking ufowijzer.) heeft ook de nodige gegevens bij bevoegde Amerikaanse kringen over hem verzameld. Zijn verhalen geloven wij beslist niet! Maar er was zo'n waas van mysterie om deze figuur getrokken en er waren zoveel tegenstrijdige verklaringen over hem afgelegd, dat wij ervan overtuigd waren dat alleen door een persoonlijke kennismaking onze zeer bange vermoedens zouden worden bevestigd, of weerlegd.

DE GROTE KUIS mei 2008 De media trappen weer eens na Blue Book in de zoveelste PR-stunt van het defensieapparaat omdat ze enerzijds blijkbaar heel onwetend zijn hoe geheimhouding echt werkt op defensievlak en anderzijds blijkbaar denken steeds op de hoogte te zijn van de belangrijkste gebeurtenissen in de wereld en dus ook wat vliegende schotels betreft. Als vliegende schotels werkelijk bestaan, zouden ze hiervan zeker op de hoogte zijn, en vermits dit niet het geval is, is het dus voor hen ook geen echt groot nieuws, aldus de redenering van de media big shots.

DE DAG DAT DE BUITENAARDSEN LANDDEN mei 2008 De Amerikaanse filmmaker Randall Nickerson bezoekt momenteel Zuid-Afrika om een documentaire te maken dat een vervolg moet zijn op een incident dat in 1994 voorviel op de Ariel school in Ruwa, Zimbabwe, toen 62 kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud, meldden dat ze tijdens hun speelkwartier die morgen een UFO en ‘vreemde wezens’ hadden gezien.

 

Openbaar maken van de Britse UFO-files, maar waar komen de groene mannetjes opeens vandaan???
Wie heeft het verhaal de wereld ingebracht dat in de eerste serie vrijgekomen Britse UFO-files voornamelijk waarnemingen van groene mannetjes staan? Ik loop al een tijdje in het UFO-wereldje mee en heb al heel wat waarnemingen gelezen en gehoord, maar ik heb persoonlijk nog nooit een getuige gehoord die groene mannetjes had gezien. Natuurlijk zullen er bij het Britse ministerie van Defensie een aantal meldingen van groene wezens zijn binnengekomen, er kwamen per jaar 200 tot 300 UFO-meldingen binnen. Maar de overgrote meerderheid daarvan gaat beslist niet over de kleur groen. In enkele media-artikelen wordt terecht gemeld dat 10% niet verklaarbaar is, maar helaas gaat het in de pers voornamelijk over zeezieke poppetjes die samen met de waarnemers hartelijk worden uitgelachen. Misschien heeft een journalist bij toeval nou net die ene waarneming met groen spul uit de honderden vrijgekomen files gepikt en baseren andere journalisten zich weer op zijn verhaal.

Het zal toch niet waar zijn dat het Britse ministerie van Defensie bij monde van de een of andere functionaris dit groene verhaal de wereld in heeft geholpen om de aandacht van de media af te zwakken? Maar ja, als ik dát opper, dan is het opeens weer een complottheorie in de ogen van de reporters. In feite is er over al die zojuist vrijgekomen UFO-files nog geen zinnig woord te zeggen, ze moeten eerst stuk voor stuk door onderzoekers bekeken worden, maar tegen de tijd dat dat is gedaan, is het voor de pers al een uitgemaakte zaak. Zij willen en zullen zich waarschijnlijk in deze eerste dagen enkel en alleen laten voorlichten door de Wim van Utrechters, Jan Willem Nienhuijzers en Marcel Hulspassers, de bekende gedreven sceptici waarvan ik durf te beweren dat die geen enkel Brits file hebben bekeken, maar zich domweg baseren op de bekende stelregels van het debunkershandboek, waarvan stelling 1 is: Val me niet lastig met de feiten, mijn mening staat al vast.
http://www.elsevier.nl/nieuws


Ook in onderstaand artikel komen de groene mannetjes voor, maar in de laatste alinea’s gaat het dan toch over de waarnemingen van piloten en radarwaarnemers en de zaak in Rendlesham. Waarom die zaken niet de volle aandacht (die ze zeker verdienen) van de pers krijgen is een raadsel. Het gaat bij het UFO-fenomeen immers om de 10% die onverklaarbaar blijft, niet om de 90% verklaarbare zaken. Een rechter besteedt in een zaak van een zware misdadiger ook niet 90% van zijn tijd aan alle goede dingen die de man in zijn leven heeft gedaan om dan vervolgens in de laatste minuten voorafgaand aan het vonnis nog even terloops en zijdelings het moorden en roven aan te halen.
http://www.arabtimesonline.com/client/pagesdetails.asp?nid=16846&ccid=18


Ook in België aandacht voor de 10% niet verklaarbare waarnemingen in een redelijk positief artikel:
http://www.hbvl.be/nieuws/in_de_rand


In een artikel van CNN komen de echt belangrijke zaken niet aan bod, wel wat waarnemingen van politieagenten en er wordt een verklaring uit 1979 gegeven waarin het officiële standpunt van de militairen staat, namelijk: “Er is niets dat erop wijst dat ufologie iets anders is dan onzin en er bestaat absoluut geen bewijs voor buitenaardse ruimteschepen,” zo leest de instructie, opgesteld voor het ministerie door Lord Strabolgi.
http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europe/05/14/britain.ufos


Ja, ja, er mag dan inderdaad geen hard bewijs zijn in de vorm van een geborgen schotel met inzittenden, maar men heeft al tientallen jaren wel degelijk met een fenomeen te maken dat zich voorlopig alleen lijkt te verklaren als zijnde techniek en intelligentie die wij op aarde niet bezitten! Lees daarvoor eens het artikel over de Amerikaanse straaljagerpiloot die al in 1957 opdracht kreeg op een UFO boven Engeland te schieten, of de artikelen over andere luchtmachtpiloten die de opdracht kregen objecten neer te halen die wel heel vreemde en bijzonder intelligente capriolen uithaalden.
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/BritseUFO-files3.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/PeruUFO.htm
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/UFOachtervolgingIran.html


Voor de pers!
Voor de pers is het misschien van belang om de transcriptie en vertaling van de uitzending van Larry King (CNN) te lezen, dat gaat over de belangrijkste UFO-zaak van Engeland waarbij Amerikaanse militairen van een basis met kruisraketten, gelegen in Engeland, op opeenvolgende nachten in 1980 UFO’s waarnamen en er zelfs één konden aanraken:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/LarryKing9Nov07.htm

Of lees de getuigenis van Nick Pope, een sinds kort gepensioneerde regeringsfunctionaris van het Britse Ministerie van Defensie die op de UFO-desk van dat ministerie heeft gewerkt en zelf ook vindt dat de buitenaardse herkomst van sommige objecten, gezien door militairen en waargenomen op radar, niet uitgesloten mag worden.
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/NickPopeGetuigenis.html

Heren van de media, bekijk ook mijn pagina voor de pers, neem die tijd nu eens en wacht even met het schrijven van een artikel totdat je er zelf ook wat meer over hebt gelezen, er is meer, veel meer aan de hand dan overheden en gedreven sceptici jullie willen doen geloven!
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/PersPagina.htm


De Britse files kunnen op onderstaande link gelezen en gedownload worden:
http://ufos.nationalarchives.gov.uk

ALLE UFO-GEHEIMEN MOETEN GEOPENBAARD WORDEN mei 2008 In een nooit eerder voorgekomen, exclusief interview aan A. J. Gevaerd, de uitgever van het Braziliaanse UFO-magazine, geeft brigadegeneraal José Carlos Pereira, één van de hoogste rangen en meest beroemde functionarissen van de Braziliaanse luchtmacht, toe dat het tijd wordt de UFO-geheimhouding op te heffen.

HEEFT NASA GEHEIMEN? mei 2008 Toen Martyn Stubbs nog voor het tv-station werkte, vroeg hij toestemming van het bedrijf om de directe NASA beelden vanuit de ruimte op te nemen. Martyn was deze opnames begonnen nadat hij op de hoogte kwam van de STS-80 gebeurtenissen in de vroege jaren negentig. Zijn verzameling was indrukwekkend en het werd mij al snel duidelijk dat Martyn een unieke collectie materiaal bezat, waarvan het belang in de maanden erna duidelijk werd.

UFO BOVEN TANDJOENG PRIOK april 2008 "Hij was discusvormig en had een tapstoelopende opbouw waarin rechthoekige ramen of patrijspoorten zaten. Uit die ramen kwam pulserend licht. We hebben ruim een uur deze vliegende schotel gezien en hadden er een stoel bijgehaald."

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 4 april 2008 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

'UFO's' EEN INFORMATIEBOEKJE VOOR DE JEUGD april 2008 Wolters-Noordhoff (sinds 31 maart 2008 Noordhoff Uitgevers) geeft in 2003 het boekje ‘UFO’s’ (nr. 123) uit tezamen met het daarbij behorende vragenboekje. Het is bedoeld voor de jeugd en is een publicatie in de serie Informatie, van De Ruiters Documentatiecentrum. Deze serie heeft als doel op begrijpelijke wijze over diverse onderwerpen te schrijven.

USAF PILOOT KRIJGT OPDRACHT OP EEN UFO TE VUREN IN BRITS LUCHTRUIM april 2008 Ik kan mij herinneren dat ik mijn hoogte bereikte en vroeg of mijn naverbrander uit kon. Maar er werd mij verteld die aan te houden! Niet veel later zag ik dat mijn snelheidsmeter op ongeveer .92 mach stond, dat was zo’n beetje de hoogste snelheid in rechte vlucht voor een F-86D. Onze uiteindelijke koers was Noord. Toen kreeg ik de order een vol salvo raketten af te vuren op de UFO.

WAAROM WORDEN DE VLIEGENDE SCHOTELS DOODGEZWEGEN? april 2008 De discussie over de binnenkort vrijkomende UFO-Files van Engeland gaat onder andere over de vraag of echt alle informatie wordt vrijgegeven, dus ook de files die duidelijk aantonen wat men als overheid en geheime diensten zelf dacht wat de harde kern van het UFO-fenomeen voorstelde. Met andere woorden: wordt toegegeven wat door insiders die als klokkenluiders fungeerden al wordt verteld, namelijk dat de interne conclusie betreffende die harde kern was en is dat het met grote waarschijnlijkheid om buitenaardse activiteit gaat?

DE WAARHEID AAN HET LICHT: X-FILES WORDEN OPENBAAR april 2008 Britse UFO-waarnemingen, onderzocht door een geheime tak van het Ministerie van Defensie, worden binnenkort onthuld en functionarissen zetten zich schrap voor een stormloop op de gegevens.

DE VERBORGEN AGENDA VAN NASA DEEL 4 maart 2008 Boekbespreking ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ Wetenschappelijk is het ook niet hard te maken dat Mars een rode lucht en atmosfeer heeft. Elke gasvorming op een planeet, ook die waaruit de atmosfeer op Mars bestaat, zorgt nu eenmaal voor een blauwe lucht. Dat wijzen overigens de foto’s van ESA en van de Hubble telescoop ook uit. Maar NASA vond dat Mars een rode lucht moest hebben en blijft dat vinden, de planeet heeft nu eenmaal de bijnaam ‘de rode planeet’ en het valt het grootste deel van de mensheid en de complete mainstream media dus niet op dat het anders is. Rood geeft ook het idee van een levenloze planeet, een vijandige omgeving voor zelfs maar de kleinste bacterie of grasspriet en dat is exact zoals NASA wil dat wij denken.

DE VERBORGEN AGENDA VAN NASA DEEL 3 maart 2008 Boekbespreking ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ Ken Johnston had de taak de eerste generatie Apollo-foto’s en negatieven in een database op te slaan en van alle foto’s werden vier complete sets bewaard, het ging daarbij om tienduizenden foto’s. In 1972, tegen het einde van de maanreizen, werd Johnston in het kantoor van S.J. ‘Bud’ Lyskawa, zijn leidinggevende, geroepen. Lyskawa vertelde hem dat hij orders van de NASA-directie had om alle originele maanfoto’s en de negatieven die Johnston in zijn database had te vernietigen.

DE NIEUWE AMERIKAANSE PRESIDENT EN UFO's maart 2008 Wie van de overgebleven drie Amerikaanse presidentskandidaten zou voor het UFO-fenomeen de beste president zijn? We hebben in de race naar het Witte Huis Hillary Clinton, Barack Obama en John McCain. Ik geef alleen weer wat onderzoeker Grant Cameron heeft opgeschreven over wat de drie kandidaten voor hun eventuele verkiezing van UFO’s vinden. Maar elke politicus, waar ook ter wereld, bezit nu eenmaal een aangeboren en niet te genezen aard om ‘Ja’, te zeggen en ‘Nee’ te doen (of omgekeerd), dus verwacht ik helemaal niets.

DE VERBORGEN AGENDA VAN NASA DEEL 2 maart 2008 Boekbespreking ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ De meeste topmensen van NASA waren/zijn lid van de vrijmetselarij en dat waren ook de meeste Apollo astronauten. Er werden rituelen uitgevoerd onbekend aan het volk. Zo werd onder andere de vlag van de vrijmetselarij door Buzz Aldrin, een 32° vrijmetselarijlid, meegenomen naar de maan en later op ceremoniële wijze overgedragen aan het hoofdkwartier van de vrijmetselarij in Washington.

DE VERBORGEN AGENDA VAN NASA DEEL 1 maart 2008 Boekbespreking ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ NASA lijkt in ieders ogen een degelijke en betrouwbare organisatie, geleid door competente mensen die met het belastinggeld van de burger verantwoordelijk omgaan en in ruil daarvoor open en eerlijk verslag doen van hetgeen ze onderzoeken en ontdekken. Het valt daarom niet gemakkelijk om mensen van het tegendeel te overtuigen. Richard Hoagland en Mike Barra hebben er in hun boek ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ 548 pagina’s aan besteed en geloof me, het lijkt, voordat je het boek leest, een sterk verhaal en er zijn ook een paar zaken die ik, nadat ik het boek heb gelezen, niet gemakkelijk te geloven vind, maar Hoagland en Barra komen met talloze data, namen, foto’s, voorvallen en feiten die onweerlegbaar, en door iedereen die dat zou willen, te controleren zijn.

ROBBIE WILLIAMS WORDT UFOLOOG maart 2008 De Britse popster Robbie Williams beweert dat hij drie maal een UFO heeft gezien. De ster vertelde dat hij zijn huidige beroep als zanger zal opgeven en na zijn UFO-ervaringen het buitenaardse gaat bestuderen. “Ik ga stoppen als popster. Ik word een fulltime ufoloog.”

POLITIEAGENTEN BESCHRIJVEN ONGE¤DENTIFICEERD, VAN VORM VERANDEREND LUCHTVOERTUIG BOVEN STEPHENVILLE, TEXAS maart 2008 De politieagent vertelde dat dit gigantische ding in de lucht naar het oosten draaide, maar het is dan niet langer horizontaal, het is verticaal. En hij zegt dat het op een zeer lage snelheid vloog en hij niet kon geloven dat het in staat was in de lucht te blijven nadat het draaide naar een verticale positie.

DIGITALISEREN VAN UFO-ARTIKELEN maart 2008 UFO-onderzoeker Peter Hoeke van 'SUP' zou graag UFO-gerelateerde artikelen/verhalen uit kranten of magazines ontvangen. (Overigens zijn UFO-waarnemingen ook van harte welkom bij Peter, hij en zijn collega’s bij SUP doen er graag onderzoek naar.) Hij is momenteel bezig met het digitaliseren van het krantenarchief van de vroegere Nederlandse UFO-studiekring Plativolo (1954-1964).

PLATIVOLO deel 3 maart 2008 In 1954 wordt in ons land een heuse en professionele UFO-vereniging opgericht. Zelfs in onze moderne tijden van vandaag de dag ontbreekt het naar mijn idee aan een vereniging welke zich zou kunnen meten met wat men in 1954 opricht en in de daarop volgende jaren uitbreidt.

WETENSCHAP VERSUS BEWIJS maart 2008 Naar aanleiding van het artikel in de krant Sp!ts van 27 februari (2008), over de eventuele UFO-vergadering in de VN en waarvoor Wim Van Utrecht werd geïnterviewd, heb ik Wim Van Utrecht wat vragen gesteld. Tevens stel ik zijn stelling in de Sp!ts, dat een Mogul-ballon de definitieve verklaring voor het Roswell-incident is, aan de kaak.

BEVESTIGING VAN UFO-DISCUSSIE OP 12 FEBRUARI IN DE VERENIGDE NATIES IN NEW YORK februari 2008 Op het Internet circuleert al een tijdje het bericht dat er op 12 januari (2008) een geheime bijeenkomst in de verenigde Naties in New York is gehouden waarbij gediscussieerd werd over UFO’s en buitenaards leven. Er is nu bevestiging van andere betrouwbare personen, die natuurlijk anoniem willen blijven. Er wordt beweerd dat er tijdens de bijeenkomt een document is rondgegaan dat momenteel aan andere landen wordt voorgelegd voor studie en opmerkingen.

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 3 februari 2008 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

PLATIVOLO deel 2 februari 2008 In 1954 wordt in ons land een heuse en professionele UFO-vereniging opgericht. Zelfs in onze moderne tijden van vandaag de dag ontbreekt het naar mijn idee aan een vereniging welke zich zou kunnen meten met wat men in 1954 opricht en in de daarop volgende jaren uitbreidt.

DRIE OOGGETUIGEN UIT SELDEN, TEXAS, ZAGEN TWEE GROTE RECHTHOEKEN VAN ‘WITTE VLAMMEN’ IN DE LUCHT februari 2008 In de nacht van 8 januari 2008 zien tientallen ooggetuigen in de zuidwestelijke regio van Texas, in de buurt van Dallas/Fort Worth, vreemde combinaties van flitsende lichten in de lucht. Iedereen vertelde dat de lichten of aan een gigantisch voertuig zaten of zich in een onwrikbare formatie bevonden. Ze waren het er allemaal over eens dat de lichten aan en uit pulseerden, maar niet gelijktijdig.

PLATIVOLO deel 1 februari 2008 In 1954 wordt in ons land een heuse en professionele UFO-vereniging opgericht. Zelfs in onze moderne tijden van vandaag de dag ontbreekt het naar mijn idee aan een vereniging welke zich zou kunnen meten met wat men in 1954 opricht en in de daarop volgende jaren uitbreidt.

GIGANTISCH LUCHTVOERTUIG BOVEN DUBLIN, TEXAS Deel 2 februari 2008 De eerste week van januari 2008 begon met een schok voor ten minste een 40 tal mensen die wonen in Dublin, Stephenville en Selden, ten zuidwesten van Fort Worth in de staat Texas. De schok bestond uit gele, rode, blauwe en witte lichten die net na zonsondergang opdoken, lichten zo fel dat de ooggetuigen ze vergeleken met een lasvlam.

DOORBRAAK IN UFOLAND februari 2008 Het artikel dat op zaterdag 2 februari in de krant De Stentor stond. Naar mijn idee het beste UFO krantenartikel sinds 60 jaar. Gewoon de feiten, geen conclusies en de lezer mag zelf op onderzoek als de nieuwsgierigheid is gewekt door dit journalistieke werk.

 

Wat vliegt er boven ons hoofd?
Het lijkt erop dat enkele van de sterren boven ons hoofd helemaal geen sterren zijn… zoals je zult ontdekken. Een jonge man, genaamd John Lenard Walson, heeft een nieuwe manier ontdekt om de capaciteiten van een kleine telescoop te vergroten en is daarmee in staat optische resoluties te behalen - op bijna de limieten van diffractie - die normaal niet haalbaar zijn. Met deze nieuw gevonden mogelijkheid heeft hij zowel ’s nachts als overdag vreemde en tot nu toe nooit waargenomen objecten in een baan rond de aarde gevonden en op video gezet. Het daaruit voorkomende astrofotografische videomateriaal laat een massa toestellen, apparatuur, satellieten, ruimteschepen en mogelijke ruimtevoertuigen zien die we normaal als sterren zien… als ze al te zien zijn. Er bevinden zich inderdaad honderden satellieten in een baan rond de aarde, zoals je zult lezen in wat volgt. De beelden die je echter ook zult zien zijn duidelijk van grote en forse toestellen die nog niet eerder zijn waargenomen.

Bekijk via de volgende links de zes afleveringen, ze bevatten zeer interessante foto’s en video’s:
http://www.rense.com/general79/wdx1.htm
http://www.rense.com/general79/wdx2.htm
http://www.rense.com/general79/myst3.htm
http://www.rense.com/general79/myst4.htm
http://www.rense.com/general79/myst5.htm
http://www.rense.com/general80/myst6.htm
Extra:
http://www.rense.com/general79/len.htm
http://www.rense.com/general79/len2.htm

GIGANTISCH LUCHTVOERTUIG BOVEN DUBLIN, TEXAS deel 1 januari 2008 De eerste week van januari 2008 begon met een schok voor ten minste een 40 tal mensen die wonen in Dublin, Stephenville en Selden, ten zuidwesten van Fort Worth in de staat Texas. De schok bestond uit gele, rode, blauwe en witte lichten die net na zonsondergang opdoken, lichten zo fel dat de ooggetuigen ze vergeleken met een lasvlam.

BLACK BOX UFO SECRETS januari 2008 Het meest overtuigende bewijs voor het bestaan van UFO’s komt van militaire- en burgerluchtvaartpiloten. Dat zijn goed getrainde professionals met hoog aanzien, niet vatbaar voor hersenschimmen en met regelmatig de verantwoording betreffende de veiligheid van honderden levens. Als we al moeten luisteren naar mensen die zeggen iets zeer buitengewoons te hebben gezien, dan zijn het wel deze mensen.

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 2 januari 2008 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen.

DE STARCHILD SKULL: GENETISCH ENIGMA OF EEN MENS/BUITENAARDSE HYBRIDE? januari 2008 De Starchild skull is volslagen uniek in verschijning en samenstelling. Onderzoeken hebben tot nu toe aangeboren, genetische of andere ‘normale’ defecten uitgesloten. De reeks eigenaardigheden lijken niet te liggen binnen het menselijke domein en naast de fysieke verschijning is de botstructuur zo uniek dat het niet eens past in de menselijke kenmerken. In bijna elk opzicht verschillen de fysieke karakteristieken van die van een menselijke schedel.