UFO ARTIKELEN

2009

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Terug naar hoofdpagina UFO's

Terug naar Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen

DISCLOSURE ENDGAME december 2009 Een beperkte vertaling van een zeer uitgebreid artikel van David Wilcock over de aanstaande disclosure (openbaring) van het UFO-fenomeen. Hij schrijft over de krachten achter de openbaring, hoe het in zijn werk gaat en dat openbaring, gezien alle ontwikkelingen van vandaag de dag, zal plaatsvinden. Hij geeft tevens meer informatie over de spiraal die onlangs (9 december 2009) boven Noorwegen was te zien en die verscheen voorafgaand aan de dag waarop Obama in datzelfde land zijn Nobelprijs voor de vrede kreeg. Tevens meer info over de gigantische driehoek die, ook op dezelfde dag (9 december 2009), urenlang boven het Russische Kremlin hing. Waren de spiraal en de driehoek een boodschap aan de Amerikaanse Obama en Russische Poetin?

20 december 2009

UFO-lezing voor studenten van de TU Delft
Dr.ir. Coen Vermeeren is docent luchtvaart- en ruimtevaarttechniek en hoofd Studium Generale van de TU Delft. Hij gaf afgelopen donderdag 17 december een UFO-lezing voor het Studium Generale van die universiteit. Bekijk en beluister via de volgende link zijn boeiende en naar mijn idee perfecte lezing die de weg vrij moet maken om het onderwerp UFO’s eindelijk op universiteiten bespreekbaar te maken. Volgens Coen werd zijn lezing enthousiast ontvangen en zal zijn initiatief waarschijnlijk een uitgebreider vervolg krijgen.

http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/Viewer/?peid=f20e673d0cdf422bae92a6913ee867d6

DE OPZETTELIJKE VERDRAAIINGEN VAN PROJECT BLUE BOOK december 2009 De piloot van een Amerikaanse B-52 bommenwerper die op 24 oktober 1968, rond 03:30 ’s nachts van een 10 uurs trainingsmissie terugkeerde naar de Minot luchtmachtbasis (North Dakota), kreeg via de radio een oproep van de verkeersleider waarin hem werd gevraagd om vanuit zijn positie uit te kijken naar een ongewone ‘oranje gloed’. Volgens de inmiddels vrijgegeven transcriptie van het radiogesprek, vertelde de verkeersleiding de piloot en de copiloot: “Iemand ziet weer eens vliegende schotels.” Hij vertelde hen vervolgens waar ze moesten kijken. Kort daarna werd de verkeersleiding geïnformeerd dat de weerradar van de basis een object volgde nabij Bowbells, North Dakota, ongeveer 70 kilometer ten noordwesten van de basis.

DE BELGISCHE UFO-GOLF, TWINTIG JAAR LATER december 2009 Jan Hertoghs: 'Ik rij over de Botrange. De mist schemert zwaar op de Hoge Venen, alleen de dennen steken nog af tegen het gestolde grijs van de lucht. In een dorp bij Bütgenbach woont mevrouw D. Haar relaas ben ik nooit vergeten. Zij en haar dochter van zestien hadden op 28 november ’89 een bijzonder tuig gezien op een al even bijzondere locatie: het kerkhof waarop haar oudste dochter begraven lag. De waarneming had plaatsgevonden twee dagen voor de ‘ufo-golf’ in de kranten kwam: van enige invloed van die mediaberichten op haar getuigenis kon dus geen sprake zijn.'

Bovenstaand artikel is het complete en meer dan fantastische artikel dat afgelopen november in het Belgische magazine HUMO stond. Ik heb van de HUMO-redactie en van de schrijver Jan Hertoghs toestemming gekregen om het op ufowijzer te zetten. Het is een MUST READ!

UFO's, KERNRAKETTEN EN BLUE BOOK december 2009 Ik kwam een interessant stukje tekst tegen in het boek UFOs and Nukes van Robert Hastings. Nu is alle tekst in zijn boek uitermate interessant, maar dit stukje ging over het feit dat project Blue Book (het laatste officiële onderzoek van de Amerikaanse luchtmacht naar het UFO-fenomeen) in de jaren zestig regelmatig meldingen ontving van door Amerikaans luchtmachtpersoneel waargenomen UFO’s boven de silo’s waarin de Minuteman atoomraketten stonden.

Op 11 december (2009) zal in Tucson, Arizona door de theoretische natuurkundige Dr. Claude Swanson een nieuwe dubbelblindtest op het fotografisch programma APEP (Advanced Photographic Extraction Process) worden uitgevoerd. En er zal door Jeff Harman, afgestudeerd aan de filmacademie, een rechtstreekse vergelijking worden gemaakt tussen APEP en ‘Photo Shop’, ‘Photo Zoom’, en ‘After effects’ door gebruik te maken van drie verschillende vergrotingsprocessen. Deze test is door de makers van APEP aangevraagd vanwege hun meningsverschil met Michael Horn over hun onderzoek naar de UFO-foto’s van Billy Meier.

WETENSCHAPPELIJKE ANALYSE WIJST UIT DAT DE BILLY MEIER FOTO's ECHT ZIJN december 2009 De onderzochte foto’s zijn op 26 maart 1981 en ergens in 1984 door Billy Meier in Zwitserland gemaakt. Dit onderzoek is goedgekeurd door Michael Horn, Billy Meier’s compagnon in de Verenigde Staten en de reden was om de authenticiteit van deze foto’s vast te stellen. Het onderzoek vond plaats tussen 22 oktober 2009 en 6 november 2009, het nam 100 uur laboratoriumtijd in beslag en meer dan 100 fotografische versterkingen door gebruik te maken van APEP (Advanced Photographic Extraction Process), dat door velen wordt gezien als ‘s werelds beste beeldprocédé. (Opmerking Paul Harmans: dit onderzoek is echter nogal controversieel en ik heb, nadat ik toestemming voor vertaling en plaatsing van dit artikel op ufowijzer van de auteur Ronald Nussbeck kreeg, ook een reactie gekregen van Michael Horn (Billy Meier’s vertegenwoordiger in de USA) en ik zal zijn artikel dat hij schreef naar aanleiding van het APEP onderzoek ook vertalen en dan zul je zien dat ook Michael heel wat terechte bezwaren heeft.)

WAAROM WIJ HET NIEUWE RAPPORT OVER DE WCUFO (BILLY MEIER) AFWIJZEN! december 2009 Michael Horn: Vanaf mijn eerste correspondentie met Ron Nussbeck, op 10 oktober 2009, heb ik duidelijk mijn twijfels kenbaar gemaakt over zijn beweringen dat er ‘buitenaardsen’ zichtbaar waren in elke UFO-foto die hij en zijn partner reeds hadden onderzocht en dat ik dezelfde opvatting had over de zogenoemde ‘pictogrammen’, ‘kunstwerken’, enz. waarvan zij beweerden dat die alomtegenwoordig waren op de ‘romp’ van elke UFO die zij hadden geanalyseerd, het zijn middelen, zo vertelt Ron, waarmee de buitenaardsen elkaar kunnen identificeren (voor wat betreft verschillende buitenaardse rassen).

Weer een UFO-berichtje in de Belgische media, nu een artikeltje dat het overheids-vliegwiel der ontkenning een zetje moet geven. Het Britse ministerie van Defensie stopt net als het Amerikaanse Blue Book in 1969, om dezelfde belachelijke redenen – ‘meer dan vijftig jaar ufo-meldingen heeft geen bewijs opgeleverd dat er buitenaards leven bestaat of dat Groot-Brittannië erdoor bedreigd wordt’ - met het noteren van UFO-waarnemingen. O ja, men stopt ook om de kosten te besparen en dat zal best, dan blijft er weer wat over dat de dames/heren ministers persoonlijk kunnen besteden, sorry, ik bedoel stelen.

In principe zijn de meldingen van burgers aan de luchtmacht ook totaal overbodig, denk je dat ze de werkelijk interessante UFO-aanwezigheid niet live op de radarschermen zien? En waar denk je dat ze de rapporten wegstoppen van de achtervolgingen en onderscheppingen die hun eigen piloten in opdracht uitvoeren? Die kwamen waarschijnlijk sowieso al niet in dezelfde dossierkast waar de onlangs geopenbaarde UFO-files uitkwamen. Net als bij het gesloten Blue Book, dat alleen voor de simpele meldingen bedoeld was, verdwijnen de echt belangrijke zaken in een ander Engels dossier en komen onder ogen van een heel wat hogere functionaris dan degene die nu in Engeland naar een andere post is overgeplaatst.

De oude media zullen het ministerie wel op haar mooie blauwe ogen geloven, politici liegen namelijk nooit in de ogen van de belegen pers, net zomin als bankdirecteuren die, zo hoorde ik een beschimmelde nieuwslezer laatst nog zeggen, van onbesproken gedrag moeten zijn. Ja, ja, kijk maar eens wat die fijne meneren hebben veroorzaakt en inmiddels zakt alles ter wereld verder weg in het moeras van oplichting en ellende, maar de ‘heren van onbesproken gedrag’ verdelen de miljoenenbonussen alweer. Laten we er bij voorbaat eens van uitgaan dat bankdirecteuren een soort maffiabazen zijn en laten we dan eens uitzoeken wie er wel in orde zijn, dan hebben we heel wat minder werk te verrichten en dat zou pas schelen in de kosten!

Groot-Brittannië stopt met ufo-lijn
LONDEN - Het Britse ministerie van Defensie heeft het telefoonnummer en bijbehorend e-mailadres voor het melden van ufo's (unidentified flying objects) deze week gesloten. Vrijdag meldde het leger dat meer dan vijftig jaar ufo-meldingen geen bewijs heeft opgeleverd dat er buitenaards leven bestaat of dat Groot-Brittannië erdoor bedreigd wordt. Lees verder:

http://www.nieuwsblad.be/Article/Detail.aspx?articleID=DMF20091204_040
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8395473.stm

ASHTAR SHERAN december 2009 Ik heb sinds een week het bovenstaande boekje nu ook in de Nederlandse taal. Het is gedrukt in 1957 en erin vind je veel informatie over en van Ashtar-Sheran. Het zijn gechannelde (mediale) verslagen van dik 50 jaar geleden en gaan over hetzelfde Ashtar Command, First Contact, de Galactische federatie, enz. waarover je de laatste tijd zeer uitgebreide verslagen op Internet kan vinden. De boodschappen komen exact overeen.

 

“ALIENS ZIJN REEDS OP DE AARDE” ZO BEWEERT EEN BULGAARSE WETENSCHAPPER.

“Aliens vanuit de ruimte bevinden zich reeds onder ons,” zegt een Bulgaarse regeringswetenschapper en beweert dat zij inmiddels in contact staan met buitenaards leven.

Het werk aan een complexe reeks symbolen om aan hen te sturen is gaande, zo zeggen wetenschappers van het ruimteonderzoeksinstituut van het land. Ze beweren dat de buitenaardsen momenteel 30 vragen beantwoorden die hen zijn voorgelegd. Lachezar Filipov, plaatsvervangend directeur van het ruimteonderzoeksinstituut van de Bulgaarse
Academy of Sciences, bevestigt het onderzoek. Hij zegt dat de onderzoekers van het instituut 150 graancirkels analyseren die rondom de wereld zijn verschenen en waarin volgens hen de vragen zijn beantwoord.

“Buitenaardsen zijn momenteel overal om ons heen en slaan ons constant gade,” vertelde Mr Filipov de Bulgaarse media. “Ze zijn niet vijandig naar ons toe, integendeel, ze willen ons helpen, maar we zijn nog niet voldoende gegroeid om direct contact met ze tot stand te brengen.”

Mr Filipov vertelde dat zelfs de katholieke kerk, het vaticaan, heeft toegegeven dat buitenaardsen bestaan. Hij vertelde dat de mens geen contact met de buitenaardsen zal hebben via radiogolven, maar dat het via gedachtekracht zal zijn. Het menselijk ras zal binnen de volgende tien tot vijftien jaar zeker contact met de buitenaardsen krijgen, zo zegt hij. “Buitenaardsen zijn kritisch over het moraalloze gedrag van de mens en wijzen dan op het ingrijpen van de mensheid in natuurlijke processen.” (Vertaling: Paul Harmans)

Het artikel is te vinden op:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/bulgaria/6650677

 

Deze week in het Belgische magazine Humo een terugblik op de Belgische UFO-golf van 20 jaar geleden. De genoemde topmilitair is Generaal Wilfried de Brouwer, tijdens de waarnemingen had hij de leiding over een aantal onderscheppingsacties met F-16’s. In Nederland zal het magazine wel op stations en boekwinkels verkocht worden.

DE BELGISCHE UFO-GOLF, TWINTIG JAAR LATER

De topmilitair: 'Het is nog steeds een volslagen raadsel'
Het nieuws kwam uit de buurt van Eupen: op woensdagavond 29 november 1989 hadden de brigadiers Heinrich Nicoll en Hubert von Montigny een driehoekig platform gezien ('een donkere sombere massa') met onderaan drie felle witte lichten en middenin een pulserend oranje licht. Eerst hing het stil boven een weide, vervolgens zette het zich traag in beweging: de onthutste rijkswachters konden het tuig nog enkele kilometers volgen. Opmerkelijk: ondanks zijn omvang (geschat op 25 à 30 meter) maakte het ding geen enkel gerucht. Lees verder:
http://www.humo.be/tws/deze-week/19097/de-belgische-ufo-golf-twintig-jaar-later.html
(Onderaan het artikel vind je ook wat links naar documentaires over deze UFO-golf)

UFO-DISCUSSIE MET STICHTING SKEPSIS - 2009 november 2009 Via deze discussie wilde ik te weten komen hoe het vandaag de dag staat met de sceptische opvattingen van stichting Skepsis over het UFO-fenomeen, hoe zij UFO-vragen van mensen en journalisten beantwoorden en of ze, om dat goed te kunnen doen, wel op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

“Als iemand van de pers mijn mening zal vragen over ufo's zal ik uitleggen dat het
"geloof in ufo's" (preciezer het geloof in een onoverzienbare brij grappen en
foute waarnemingen en sterke verhalen van aandachttrekkers) in stand wordt
gehouden door een krimpend gezelschap gekken”

Dr. Jan Willem Nienhuys secretaris stichting Skepsis

DEFINITIEF BEWIJS DAT MEIER's UFO-FOTO's ECHT ZIJN! november 2009 U staat op het punt gepresenteerd te krijgen, en wellicht zelfs geconfronteerd te worden met, duidelijk en onweerlegbaar bewijs dat de UFO-foto’s en –video’s van de Billy Meier-zaak authentiek, onvervalst en niet reproduceerbaar zijn met de techniek die beschikbaar was in de tijd dat Billy Meier zijn 35mm foto’s en 8mm films en ander fysiek bewijs voorlag. Het is zelfs vandaag de dag niet na te maken, zelfs niet met de beste digitale effecten.

 

Deze video werd op 11 september 2009 langs highway 41, nabij Lemoore, Californië gemaakt. Op 14 september werd de originele video op YouTube geplaatst, maar is sindsdien weer verdwenen en het gebruikersaccount is ook beëindigd. Er is weinig informatie over bekend. De maker meldde slechts dat het was geschoten met een digitale camera langs de bovenstaande highway. Onderstaande video is een beeldanalyse uitgevoerd door LunaCognita. Misschien weer een hoax, misschien toch echt.

VREEMDE EIGENAARDIGHEDEN IN OVERTON EN BASINGSTOKE, HAMPSHIRE, ENGELAND november 2009 Op 10 oktober ontving ik (Linda MH) een e-mail van Kenneth J. Parsons, de voorzitter van British Earth and Aerial Mysteries Society. Het meldde: ‘Onze vereniging heeft een video van een ontvoering van een dier bij nacht vanaf een Engelse boerderij waarin je het hulpeloze beest kan zien terwijl het omhoog gaat en naar binnen bij het voertuig!’ Men herinnerde zich ook een man die woont in Basingstoke, ongeveer 10 kilometer verderop, die in 2007 een close encounter met een voertuig had. Met Ken Parsons’ hulp kon ik deze ooggetuige interviewen, het is Kris Reed, 31, een Engelse vrachtwagenchauffeur.

VOORMALIGE BRAZILIAANSE MINISTER VAN LUCHTMACHT OVER UFO's: “TECHNOLOGIE IS VEEL VERDER ONTWIKKELD DAN DIE VAN ONS” november 2009 Op zondag 25 oktober 2009 interviewde het Braziliaanse UFO-magazine de voormalige minister van luchtmacht, luitenant brigadier Sócrates da Costa Monteiro, welke van 1990-1992 in de regering van Fernando Collor zat. Monteiro was tevens de commandant van het IV Regional Air Command (COMAR), in São Paulo, een instelling die het luchtruim in de zuidoostelijke regio controleert. Hij was dat gedurende de beroemde ‘UFO Official Night in Brazil’ op 19 mei 1986 toen de gehele regio werd overspoeld door de verschijning van meer dan 20 vliegende bollen, elk met een diameter van meer dan 100 meter en die werden achtervolgd door 7 straaljagers van de types F-5E en Mirage van de Braziliaanse luchtmacht.

USO's deel 4 november 2009 ‘Wat loert er in de diepten van onze oceanen?’ ONGEÏDENTIFICEERDE ONDERWATEROBJECT BIJ PAPOEA NIEUW-GUINEA Er verscheen onder water aan de stuurboordzijde een zeer helder licht en een enorm helder verlicht object verrees langzaam uit het water aan de oppervlakte: desondanks leek het er op dat ongeveer driekwart ervan onder water bleef.

DE COVER-UP VAN DE AMERIKAANSE LUCHTMACHT Deel 2 november 2009 Robert L. Salas: In het belang van die militair die mij belde en voor al die andere officieren en mannen in de luchtmacht die zich stil moesten houden over wat ze ervaarden met deze objecten, klaag ik zonder voorbehoud het Amerikaanse Department of the Air Force aan voor de schaamteloze, diepgaande en nog steeds voortgaande cover-up van de feiten en voor de misleiding, verdraaiing en leugens aan het publiek over de realiteit van het UFO-fenomeen.

STARCHILD ON HISTORY CHANNEL! oktober 2009 Dit is waar we allemaal op hebben gewacht. De History Channel TV show ‘MonsterQuest’ heeft besloten een aflevering te maken over het Starchild die wordt uitgezonden gedurende het seizoen van hun show. Ze hebben inmiddels William ‘Bill’ Munn de opdracht gegeven een nieuwe, meer accurate sculptuur van het Starchild te maken, omdat de vorige die ‘UFO Hunters’ vorig jaar maakte teveel op Lee Harvey Oswald leek. Ze zijn van plan een paar nieuwe wetenschappelijke tests te doen (zoals o.a. het vaststellen van de exacte graad van hardheid) en ze hopen dat hun werk in alle opzichten het werk van de andere shows die over het Starchild zijn gemaakt zal overtreffen.

OFFICI╦LE OPENBARING VAN BUITENAARDS LEVEN IS AANSTAANDE oktober 2009 Een officiële aankondiging van de regering Obama waarin de werkelijkheid van buitenaards leven wordt onthuld is aanstaande. Gedurende enkele maanden hebben achter gesloten deuren hooggeplaatste regeringsfunctionarissen in stilte overwogen hoeveel men aan de wereld over buitenaards leven moet onthullen. Ontevredenheid onder machtige instituten, zoals de U.S. Navy over de decennialange geheimhoudingspolitiek, hebben de inspanningen voor openbaring van het werkelijk bestaan van buitenaards leven en -techniek een zetje gegeven.

DE COVER-UP VAN DE AMERIKAANSE LUCHTMACHT Deel 1 oktober 2009 Robert L. Salas: Het volgende is een verslag en beoordeling van een unieke periode in de geschiedenis van het UFO-fenomeen met betrekking tot de incidenten op de Malmstrom luchtmachtbasis in 1967. Het is gedeeltelijk gebaseerd op de eigen, handgeschreven aantekeningen van Dr. Roy Craig en uittreksels afkomstig van zijn boek: UFOs – An Insider’s View of the Official Quest for Evidence. (UFO’s, en een insiderskijk op de officiële zoektocht naar bewijs). Als toevoeging zullen ook de acties van Lt. Col. Lewis Chase, de UFO-officier van de luchtbasis Malmstrom, worden bekeken. En omdat ik op wacht was en een getuige was van één van de incidenten, zal ik ook mijn eigen herinneringen van de feiten van deze belangrijke gebeurtenissen weergeven.

PLANEET X oktober 2009 Samenvatting van het boek 'Planeet X – Survival Gids voor 2012' - PLANEET X, we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Het is een naam voor een groot en tot dusver onbekend object in ons zonnestelsel. Al duizenden jaren wordt er over geschreven, gesproken en gespeculeerd. Het is bekend onder vele namen, er zijn er meer dan veertig. De oude Sumeriërs, afkomstig uit Mesopotamië (het huidige Irak) spraken meestal over Nibiru. (Met uitgebreid voorwoord van Paul Harmans, ufowijzer)

I KNOW WHAT I SAW - SCEPTICI oktober 2009 Naar aanleiding van de nieuwe UFO-documentaire/film I Know What I Saw van James Fox, heb ik een paar sceptische organisaties (stichting Skepsis, Caelestia en stichting Skepp) om hun mening daarover gevraagd. Die vraag heb ik mijn alter ego ‘Dries’ laten stellen. Veel professionele ontkenners - de als scepticus geboren personen die zelfs hun eigen moeder niet geloven dat zij een kind van haar zijn - zullen absoluut geen moeite hebben met het idee dat ik een gespleten persoonlijkheid heb. Al die niet-consistente, enigszins schizoïde persoonlijkheden van mij horen, zien en geloven nu eenmaal dingen die volgens de ongelovige Thomassen niet bestaan en één zo’n afsplitsing, met de naam Dries de Weerdt, heeft de mail geschreven. Dus dames/heren sceptici, neem het mij (de persoonlijkheid Paul Harmans in mij) maar niet kwalijk dat het contact via Dries liep, maar, eerlijk is eerlijk hij heeft het prima gedaan. En zeg nou zelf, rotstreken zijn de meeste debunkers toch niet vreemd?

 

Ik breng de meeste mensen op de hoogte van de vertaling van hun artikel en zo ook Lloyd Pye over de vertaling en plaatsing van zijn laatste nieuwsbrief (18 oktober) Dit is zijn antwoord:

Thank you very much for this vote of support, Paul, and thanks for sharing it with your Dutch mates! If I just had a few more like you around the world!!!! ;-)

Lloyd

EEN KLACHT AAN MIJN ADRES... (Lloyd Pye) oktober 2009 Een heer genaamd Ryan (achternaam achterwege gelaten) heeft zijn gevoelens aan mij bekend gemaakt en ik denk dat wellicht een klein deel van jullie die ook hebben voor wat betreft mijn laatste nieuwsbrieven. Zoals ik in mijn laatste nieuwsbrief al meldde, er zijn zich dingen bij mij aan het veranderen nu ik het Starchild Project vooruit wil duwen tegen de duidelijke weerstand in van ‘de andere kant’. Ik heb een paar van deze problemen op een rijtje gezet in eerdere boodschappen aan jullie.

 

Gedurende de jaren (1945-1977) van haar werk op ‘s werelds oceanen, had het Amerikaanse vliegdekschip USS Franklin D. Roosevelt de eer vele malen bezocht te worden door UFO’s. Veel bemanningsleden moeten dat gezien hebben, slechts weinigen praten er over. In het scheepslogboek staat geen enkele waarneming genoteerd, toch beweren deze drie getuigen in het programma ‘Sightings’ dat veel officieren en bemanning het gezien hebben, bij verschillende gelegenheden. Vooral toen de Roosevelt werd uitgerust met atoomwapens namen de UFO-waarnemingen aan boord toe.

 

16 oktober 2009

Lloyd Pye heeft nog eens een paar korte 2-minutenvideo’s over de Stachild Skull op YouTube gezet. Deze keer een video over de achterkant van de schedel die aantoonbaar niet vlak is geworden door het tussen planken te binden. Het heeft namelijk geen volledig platte achterkant, je voelt de natuurlijke golvingen en het vlakke deel loopt verder door naar onderen dan ooit mogelijk is met de plankenmethode. Conclusie, de schedel is door de genen zo gevormd en die genen waren dus beslist niet menselijk.

De tweede video gaat over de oogkassen, die zijn compleet anders dan bij een menselijke schedel, de helft zo diep, een totaal andere plek van de oogzenuw, geen voorhoofdsrichel, geen putje waar normaal de aanzet van de neus begint, compleet anders…

 

 

KOE ONTVOERD DOOR VLIEGENDE SCHOTEL, EEN ANALYSE oktober 2009 Vele jaren geleden, in ieder geval sinds 2002, verwachte VISION OVNI bewijs zoals dit, simpelweg omdat het één van de meest geanalyseerde hypothesen is waarmee ons team heeft gewerkt, omdat er geen sporen van bloed ooit zijn gevonden in de buurt van het verminkte dier, iets dat er heel zeker op duidt dat de dieren niet op die plek zijn verminkt. Eerder is het zo dat ze zijn verplaatst naar een andere locatie, en wat ook duidelijk is, er zijn geen zwarte helikopters bij betrokken – enkel UFO’s, ongeïdentificeerde vliegende objecten.

 

De volgende video is zeer bijzonder. Militaire piloten uit Ecuador vertellen hoe zij in 2007 achter twee UFO’s aanjaagden. De UFO’s maakten tijdens de achtervolging op hoge snelheid intelligente en ontwijkende manoeuvres. Deze getuigenissen komen naar buiten omdat ook Ecuador haar UFO-files in 2008 heeft vrijgegeven. De commandant, Wilson Salgado, van het leger van Ecuador komt ook aan het woord en vertelt dat het vast staat dat ook Ecuador vreemde objecten in het luchtruim heeft en dat Ecuador over apparatuur beschikt om dat vast te stellen. Van betrouwbare bronnen in Amerika heeft de commandant vernomen dat het om buitenaardse toestellen gaat en dat die vaststelling heel zeker is.

Deze getuigenissen zijn authentiek en het UFO-verhaal wat de piloten en de commandant vertellen is dat zonder twijfel ook. Helaas heeft een over-enthousiaste video-editor in deze video de (blauwe) radarbeelden gemonteerd van de Belgische F16 tijdens de achtervolging boven België van grote driehoeken en ook de beelden van het militaire radarcontrolecentrum zijn van de Belgen. Mochten de oude media eindelijk eens belangstelling voor dit soort bijzondere getuigenissen krijgen (iets dat ik niet verwacht hoor), dan is het eerste waar ze naar zullen vragen die radarbeelden van de straaljager zijn. Misschien zijn de originele Ecuadoriaanse radarbeelden ook wel aanwezig, maar als die er niet zijn, dan is het gebruik van de Belgische beelden de doodsteek, de media zullen dan meteen afhaken.

Mensen die dit soort informatie naar buiten brengen moeten heel goed beseffen dat ze de zaak niet mooier moeten maken dan die al is, gebruik dus alleen en uitsluitend origineel materiaal en fleur de zaak niet op met spullen die er niets mee te maken hebben!

 

KOE ONTVOERD DOOR VLIEGENDE SCHOTEL? oktober 2009 “We wilden de kinderen ontmoeten en we bekeken het eiland en we waren verrast dat we iets vreemds wits zagen vliegen. Het was groot. We maakten een close-up met de camera en het bleek een koe te zijn en boven de koe was iets dat op een vliegende schotel leek en dat in de lucht hing. Het was geen helikopter of een vliegtuig,” vertelde Laura.

USO's deel 3 oktober 2009 ‘Wat loert er in de diepten van onze oceanen?’ “Het object rees een paar meter uit het water omhoog,” zo vervolgde Kawecki, “En bleef toen op diezelfde plek zweven, maar nu was er een draaikolk van water ontstaan dat met een luid zuigend en gorgelende geluid binnenwaarts stroomde. Het object zelf was zwart en geluidloos."

I KNOW WHAT I SAW oktober 2009 Een jaar na de conferentie had James Fox een ruwe uitgave van de film en was hij klaar voor het uitbrengen daarvan, maar de grote moeilijkheid van zijn project werd al snel duidelijk: niemand was bereid een documentaire van dit kaliber, toon en kwaliteit uit te zenden, een documentaire die het beste bewijs zonder meer toont en de beschamende vraag stelt: “Waarom negeren we dit?”

 

Afijn, weer een bijzondere UFO-video naar het rijk der fabelen! Het filmpje van de Spaanse vissers van 30 september blijkt een onderdeel van een film te zijn, het was dus een goede grap.
http://www.terra.tv/templates/channelContents.aspx?channel=2557&contentid=134285

 

VOORMALIGE SUPERVISOR VAN DE U.S. ATOMIC ENERGY COMMISSION ZEGT DAT HET ROSWELL-OBJECT EEN BUITENAARDS RUIMTEVAARTUIG WAS oktober 2009 Robert Hastings: "Mensen die bekend zijn met mijn drie decennia lange onderzoek naar de UFO-kernwapen connectie, weten dat vrijgegeven geheime documenten van de Amerikaanse luchtmacht en FBI en CIA en ooggetuigenverslagen van ex luchtmachtpersoneel, een periodieke, maar voortgaande UFO-aanwezigheid bij Amerikaanse plaatsen met atoomwapens bevestigen. Inderdaad, enkelen van de voormalige/gepensioneerde lanceer- en doelofficieren van de Minuteman raketten die ik heb geïnterviewd, beweren allemaal ondubbelzinnig dat degenen die deze ongeïdentificeerd toestellen besturen bij een paar gelegenheden werkelijk onze ICBM’s tijdelijk hebben uitgeschakeld. Verder lijkt er, zoals ik en andere onderzoekers hebben ontdekt, ook een link te bestaan tussen atoomwapens en het wereldberoemde Roswell-incident."

 

Tsja, of het is een goede grap, of het is een prachtige aanwijzing voor het bestaan van vreemde objecten in ons aardse luchtruim waar de luchtmacht op reageert. Het is een filmpje van Spaanse vissers die bij toeval verzeilt raken in een conflict boven zee tussen een UFO, twee straaljagers en een helikopter. De Spaanse krant Terra werd door ‘iemand’ bevolen het filmpje weer van de website te verwijderen. Lees voor een uitgebreider commentaar het volgende artikel:
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=21805

De link naar de website van de Spaanse krant Terra:
http://noticias.terra.es

 

USO's deel 2 ‘Wat loert er in de diepten van onze oceanen?’ "Tot slot verminderden de objecten hun snelheid en met tussenpozen van ongeveer twee minuten tussen elkaar raakten zij het water en zonken erin weg op ongeveer 100 meter van waar ik stond."

 

Op vrijdag 21 augustus 2009 is het eerste Surinaamse UFO meldpunt opgericht. Dit onafhankelijke ‘Meldpunt UFO’s boven Surinaams Territorium’ (MUST) heeft tot doel de meldingen van vreemde luchtverschijnselen boven Suriname in kaart te brengen, en waar mogelijk te onderzoeken. De coördinatie is in handen van drs. Tanya Wijngaarde; drs. Rakesh Adhin en drs. Martin Panday zijn verbonden als adviseur. Klik op bovenstaande banner voor een bezoek aan de website.

 

Lloyd Pye heeft twee nieuwe, korte video’s gemaakt met daarin uitleg over de Starchild Skull. Eén over het bijzondere brein ervan en de ander over het verschil in bot.

 

STARCHILD SKULL EN WIKIPEDIA september 2009 Ik krijg van bezoekers vragen over de Starchild Skull, of het toch niet een vervorming kan zijn en waar de wetenschappelijke verslagen zijn te vinden? Op Wikipedia is een artikel te vinden dat overduidelijk is geschreven door een scepticus en dus kun je na het lezen daarvan gaan twijfelen aan de beweringen van de bewaarder en onderzoeker van de schedel, Lloyd Pye.

ENGELANDS MEEST FAMEUZE UFO WAS... EEN BRANDENDE VRACHTWAGEN VOLGEPAKT MET GESTOLEN MEST! september 2009 Er is opnieuw een Brits mannetje opgestaan, type Dough en Dave, dat deze keer niet het graancirkelfenomeen tracht te ontzenuwen, maar de beroemde UFO-zaak rondom de twee bases Woodbridge en Bentwaters in het Rendlesham Forest in Engeland, een gebeurtenis ook wel genoemd het Britse Roswell geval.

 

(Het e-book Starchild Skull Essentials, zoals besproken in onderstaand artikel, kost 16,95 dollar. Ik heb het gekocht (met mijn Visa Card) en in euro’s kost het 12,17. Dat kan toch geen bezwaar zijn om het te kopen en Lloyd te steunen? - Paul Harmans)

HELP ME DINGEN TE LATEN GEBEUREN... september 2009 Lloyd Pye over zijn Starchild Skull: In juni (2009) vond er een mirakel plaats. De Daily Mail, Engelands grootste krant (elke dag 3 miljoen verkochte exemplaren en gelezen door 6 miljoen) vroeg mij, terwijl ik in Engeland was voor lezingen, een twee pagina groot hoofdartikel te brengen over het Starchild. Dit was iets heel groots en ik was verrukt! Maar toen, op de geplande dag van publicatie, werd het volledig onderzochte, volledig geschreven, klaar om gedrukt te worden artikel, plotseling GEWEIGERD! Out of nowhere!!! Iemand had de macht om het in de laatste seconde, ZONDER verklaring aan mij of de schrijver, terug te trekken. Gewoon POOF! WEG! En tot op de dag van vandaag heb ik nog geen woord van een verklaring of verontschuldiging van de Daily Mail gehoord. Het is dus duidelijk dat iemand naar hen toekwam. Maar WIE?


Lloyd Pye met de Starchild Skull

 

Ik werd vandaag door BNN Today Radio 1 gevraagd wat mijn mening is over de berichten in Amerika over een gevangen genomen beest dat mogelijk de legendarische Chupacabra is. BNN wil daar vanavond aandacht aan besteden.
De links naar de artikelen en een CNN-video:
http://www.nationalledger.com/ledgerdc/article_272627680.shtml
http://www.newsnet5.com/news/20661717/detail.html
http://edition.cnn.com/video/#/video/offbeat/2009/09/01/roldan.chupacabra.KSAT

 
Video van een mogelijke Chupacabra gefilmd vanuit een politieauto

Mijn antwoord aan BNN:

Hallo xxxxxxx,

Ik heb het artikel gelezen en het filmpje gezien. Het zal mij niet verbazen als het gewoon om een aardse diersoort gaat die we niet eerder ontdekt hebben. Best mogelijk dat het dier net als de killerbee's vanuit Zuid-Amerika oprukt naar Noord-Amerika. Ik zie er geen buitenaards wezen in zoals is gesuggereerd toen men het dier nog nooit echt van dichtbij had kunnen aanschouwen. Met de vondst is natuurlijk nog niet meteen 100% vastgesteld dat het hier werkelijk om de beweerde Chupacabra gaat die mensen en dieren aanvalt, maar de kans daarop is wel groot. Er zou een onderzoek moeten komen naar het DNA van het gevonden dier, dat zou een hoop duidelijk maken, maar nogmaals, van wat ik van het dier zie, lijkt het mij een aards exemplaar dat we nog niet kenden en er zullen nog wel meer totaal onbekende diersoorten zijn, dat zal niemand ontkennen.

Hartelijke groeten,

Paul Harmans

 

De welbekende UFO-onderzoeker Stanton Friedman maakt in zijn interview van 5 augustus (2009) met George Noory op Coast to Coast een mooie vergelijking. Hij vertelt dat er bij MUFON 500 UFO-meldingen per maand binnenkomen, het meeste is natuurlijk verklaarbaar, slechts een paar zijn echt interessant. Op de altijd maar weer gehoorde bewering van de professionele ontkenners dat als verreweg het meeste niet interessant is, de rest dat dan ook niet zal zijn, maakt Stanton de volgende vergelijking: “Sommigen zeggen, ‘ach het meeste gesteente in een goudmijn is waardeloos, dus waar maak je je druk om.’ Nou ja, het gaat om het goud, dat telt, maak je niet druk om het gesteente dat geen goud is.”

Dus, stichting Skepsis, Wim Van Utrecht, onnozele Broux en al die andere waardeloze debunkers en professionele ontkenners: het is goud dat er gloort aan de horizon! Maar jullie besteden liever je tijd aan het waardeloze gesteente, het afval.
Deel 1: http://www.youtube.com/watch?v=F-idmJCMT-o&feature=related

 

'ALIEN-BABY HEEFT GEEN DNA'
Vier laboratoria hebben met de modernste technieken geprobeerd het DNA van de Mexicaanse alien-baby te achterhalen. Het resultaat is schokkend: het schepsel heeft namelijk géén DNA.
http://www.spitsnieuws.nl/archives/tech/2009/08/alienbaby_heeft_geen_dna.html
http://www.bild.de/BILD/news/mystery-themen/2009/08/alien-baby-mexiko

 

Ik krijg van alle kanten e-mail over het bericht dat er in Mexico een buitenaards wezen(tje) gevangen is genomen waarvan de resten nu wetenschappelijk worden onderzocht. Ook in de Belgische krant Het Belang Van Limburg een artikel hierover en een YouTube video, maar... blijf voorzichtig hiermee, eerst afwachten wat het onderzoek uitwijst!
http://www.hbvl.be/nieuws/in-de-rand/aid857573/alien-gevangen.aspx

 

www.allnewsweb.com maakte gisteren bekend dat miljoenen Chinezen op de avond van 20 augustus (2009) twee grote, roterende, gloeiende en met mist omgeven UFO-moederschepen zagen. Zie ook:
http://www.shanghaidaily.com/sp/article/2009/200908/20090821/article_411393.htm

De UFO’s waren te zien vanuit veel steden, verspreid over een groot gebied, en moeten dus van behoorlijke afmetingen zijn geweest. De Chinese overheid denkt dat het of een laser show was, of een abnormaal meteorologisch fenomeen. Nou ja, overheden zijn wel de laatste die we serieus moeten nemen. Zelfs de Chinese media denken dat het zoiets absoluut niet kan zijn geweest. Inmiddels is er een video van verschenen:
http://www.sd.xinhuanet.com/news/2009-08/22/content_17475784.htm

 

In de Telegraaf van vandaag (maandag) een artikel over een in Mexico gevangengenomen alien. Neem het voorlopig even met een korreltje zout, als het werkelijk zo is komt er beslist wel meer informatie.
http://www.telegraaf.nl/buitenland

 

Een mooie video van een klassieke vliegende schotel boven Lake Havasu, USA. Deze waarneming werd gedaan en gefilmd op 3 juli 2009 en bij MUFON gemeld op 23 augustus. De eerste 17 seconden van de video geven blauw beeld, daarna komen de beelden. Zeer goede video!

Beschrijving getuige:
Ik keek uit het raam aan de achterkant van mijn huis toen mij een kleine zwarte stip in de lucht opviel. Ik haalde mijn verrekijker en ik zweer dat het een vliegende schotel was! Ik kon het eerst niet geloven. Het stond daar in de lucht en bleef langzaam bewegen. Het was verbazingwekkend. Uiteindelijk was het zo ver weg dat ik de zwarte stip niet meer kon zien en ging ik naar binnen. Het is behoorlijk opwindend dat ik het op video heb. (Klik op onderstaande link voor de video.)
http://www.mufoncms.com/files/18830_submitter_file1__UFO.mpg

Stephen Bassett is mad as hell!
Stephen Bassett heeft Steven Greer in mei 2001 geholpen bij de persconferentie in de National Press club in Washington DC waarbij het Disclosure Project 21 hooggeplaatste getuigen van het UFO-fenomeen persoonlijk voorstelde aan de verzamelde internationale pers. Het was de best bezochte persconferentie ooit en een aantal journalisten van grote persbureaus wilden kort daarna graag een follow-up en vroegen Steven Greer en Stephen Bassett om een stuk of zes van hun beste getuigen (uit een totaal van meer dan 400) om die uitgebreid op de grote tv zenders te interviewen. Die interviews kwamen er nooit, men mocht het simpelweg niet van hogerhand en toen op 11 september van datzelfde jaar (2001) de aanslagen op New York en het Pentagon plaatsvonden, was de aandacht van de media in de jaren daarna volledig gespitst op terrorisme.

Stephen Bassett wil nu dat er eindelijk disclosure komt, dat de paar hoge omes in Amerika hun kennis van het UFO-fenomeen gaan delen met de 6 miljard andere bewoners van deze wereld. In het volgende interview maakt hij duidelijk waar het allemaal om gaat en hij is werkelijk boos. Dit interview is van 2006, maar de man is vandaag de dag nog net zo gedreven en gebrand op de waarheid. Op 11 oktober is hij te zien en horen op het Open Your Mind Symposium 2009 van Fourth Sence. Er schijnt voorafgaand daaraan een informele bijeenkomt in Amsterdam te zijn waarbij gesproken kan worden met Stephen Bassett, maar daar heb ik geen nadere gegevens van.

 

In mei van dit jaar filmde iemand in Mexico een goudgele bol waaruit kleinere bollen werden losgelaten. Het gebeurde toevallig net nadat een KLM toestel voorbijvloog. Nu is er een tweede video opgedoken waarin dezelfde gebeurtenis wordt getoond. De maker van deze video stond echter aan de andere kant van het fenomeen en filmde in principe tegen het zonlicht in. De bollen tonen daardoor zwart. De bollen in de eerste video tonen goudgeel en dat komt dus omdat deze video met de zon in de rug werd gemaakt. Waarschijnlijk zijn de bollen metaalkleurig/verchroomd (iets dat uit vele eerdere foto’s en video’s van deze bollen wel duidelijk werd) waardoor in de eerste video de zon wordt gereflecteerd.

 

 

Gisteravond (woensdag) besteedde Larry King in zijn talkshow weer eens kort (zo'n 11 minuten) aandacht aan het UFO-fenomeen. In de studio, bij Larry aan tafel, zat dr. Seth Shostak, een scepticus, maar ik moet zeggen van een beter kaliber dan de sceptici die we vaker bij Larry zien. Shostak blijft sceptisch over de buitenaardse hypothese, maar geeft inmiddels toe dat er goed onderzoek moet komen naar de onverklaarde gevallen. Via een verbinding met San Francisco komt ook filmmaker (Out Of The Blue) James Fox aan het woord. Zijn nieuwe documentaire/film ‘I Know What I Saw’ komt dit jaar op 5 oktober uit. Mijn indruk is dat James wat heeft gedronken, hij verspreekt zich vaak en klink rommelig, jammer, dat geeft een wat verkeerde indruk bij de kijkers. Vanuit Londen komt ook Nick Pope, de voormalige man op de UFO-afdeling van het Britse ministerie van defensie, aan het woord.

USO's ‘Wat loert er in de diepten van onze oceanen?’ Zijn er vormen van intelligent leven die bezit hebben genomen van het water dat vorm geeft aan onze oceanen, zeeën, rivieren en meren? Onze grootste oceaan, de Pacific, bedekt 118 miljoen vierkante km en bereikt diepten van zo’n 11 km, een diepte waar geen enkele zonnestraal ooit zal doordringen. Kunnen deze diepten bases van buitenaardse wezens verbergen?

 

Ik heb ooit eens geschreven dat elke journalist met gezond verstand de ballen uit zijn broek lacht bij hetgeen Anton Teuben uitkraamt. Het volgende is een gedeelte van een artikel dat op zijn website Niburu staat te lezen en inmiddels zijn mijn ballen al ver weggerold. Mijn God, de tranen lopen me over de wangen, pijn in mijn buik van het lachen, gieren, brullen, ik kan niet meer, stoppen alsjeblieft Anton, stoppen!

'Nibiru/Niburu geen planeet, maar Sterrenschip?
Er zijn veel verhalen, stellingen en theorieën over Nibiru / Niburu. Wij weten dat dit object bestaat en krijgen momenteel veel informatie dat het Nu niet meer om een planeet gaat maar over een Sterrenschip.

Hieronder vind je een introductionele tekst over de Galactische Federatie. Je kunt het geloven of niet natuurlijk, maar de vele berichtgevingen en de toegenomen UFO waarnemingen van de afgelopen tijd zijn bijna niet meer bij te houden. Dit zegt misschien toch wel iets?...

De Galactische Federatie van Planeten

De Galactische Federatie van Planeten (GF) is een grote federatie met beschavingen van vele verschillende planeten, sterrenstelsels en universa die samen werken aan het harmonieuze bestaan van alle leven.

Er is een Galactische Federatie in elk van de bewoonde sterrenstelsels van ons universum. Deze federaties zijn onderdeel van de universele management structuur, zoals field offices onderdeel zijn van de management structuur van een grote corporatie. De Galactische Federatie voor het Melkwegstelsel wordt De Galactische Federatie van Werelden genoemd, maar sommige van de rassen vertegenwoordigd in onze GF noemen het wellicht anders. Vandaar het verschil in benamingen gegeven door de Zetas, Andromedanen, etc. Elk ras, elke beschaving, en elke planeet heeft een delegatie in de GF om hen te vertegenwoordigen.

Deze delegaties variëren in grootte. Dit hangt af van de populatie evenals de hoeveelheid verantwoordelijkheid die ze dragen binnen deze management structuur van de GF. Er zijn letterlijk duizenden van deze delegaties omdat er ook zoveel rassen vertegenwoordigd zijn. De GF is veel groter dan we denken. De Grote Zalen van de GF. De GF heeft een grote overkoepelende raad welke vertegenwoordigers heeft uit iedere delegatie . Deze raad komt bijeen in De Grote Zaal. Maar iedere raad heeft ook weer zijn eigen Grote Zaal. Misschien is dit de reden dat er zoveel verwarring bestaat omtrent dit Grote Zaal verschijnsel.

Vele Channelers wonen vergaderingen bij in de De Grote Zaal en denken vervolgens dat er maar een is. Maar eigenlijk kan dit net zo goed De Grote Zaal van een van de lid rassen of lid beschavingen zijn. Je merkt al hoe snel dit verwarrend kan zijn. De Nibiruaanse raad, de grootste van deze delegaties heeft haar eigen Grote Zaal, maar komt ook vaak bijeen in de Grote Zaal van de GF omdat haar taken het management van de GF beslaan. Nibiru is geen planeet met beschavingen, maar een Sterrenschip van de GF met vertegenwoordigers van vele rassen wiens rol het is om een reizend Galactisch management team te zijn.'

Lees verder (maar denk aan je...):
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=16831

 

Ik heb vorig jaar vier delen boekbespreking voor ufowijzer geschreven over het boek Dark Mission: The Secret History of NASA. Mike Barra is samen met Richard Hoagland de schrijver van dat boek en hij heeft vorig jaar een lezing op de Research Conference gegeven. In de onderstaande twee delen (samen anderhalf uur) geeft Barra in beeld en geluid een prima uitleg over de inhoud van het boek. (Vind je de lezing in het Engels te moeilijk dan kun je ook mijn boekbespreking lezen op de link onder de video's.)

 
Dark Mission: The Secret History of NASA Part 1

 
Dark Mission: The Secret History of NASA Part 2

DE VERBORGEN AGENDA VAN NASA DEEL 1 maart 2008 Boekbespreking ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ NASA lijkt in ieders ogen een degelijke en betrouwbare organisatie, geleid door competente mensen die met het belastinggeld van de burger verantwoordelijk omgaan en in ruil daarvoor open en eerlijk verslag doen van hetgeen ze onderzoeken en ontdekken. Het valt daarom niet gemakkelijk om mensen van het tegendeel te overtuigen. Richard Hoagland en Mike Barra hebben er in hun boek ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ 548 pagina’s aan besteed en geloof me, het lijkt, voordat je het boek leest, een sterk verhaal en er zijn ook een paar zaken die ik, nadat ik het boek heb gelezen, niet gemakkelijk te geloven vind, maar Hoagland en Barra komen met talloze data, namen, foto’s, voorvallen en feiten die onweerlegbaar, en door iedereen die dat zou willen, te controleren zijn.

 

UFO’s: DE WAARHEID IS NIET VERBORGEN
Wil je de waarheid weten over UFO’s en buitenaardse verschijnselen? Vermijd diegenen die beweren dat zij toegang hebben tot geheimen. De waarheid is niet verborgen, het gebeurt pal voor je neus.
Lees verder: http://www.wanttoknow.nl/overige/ufos-de-waarheid-is-niet-verborgen

 

Ik kreeg van Robert Boerman (ja, weer van de GEET) de volgende link, en je kunt denken wat je wilt over Robbert van den Broeke, maar er schijnt toch wel wat meer met hem aan de hand te zijn dan de sceptici ons willen doen geloven. Lees het volgende artikel en bekijk de foto’s:

Op 27-07-09 zijn we andermaal op pad geweest om graan te oogsten voor het korrelonderzoek van Sjaak. Naast Sjaak en ik waren daar ook Desiree, Robin en Robbert bij die allen getuige waren van nog meer bezoek dan wijzelf. Tijdens het oogsten van de monsters voor het lab werden bijgevoegde foto’s genomen door Robbert met mijn camera. Blijkbaar zijn er zaken die steeds concreter vertoond worden. Ik kan u verzekeren dat in een graancirkelveld weinig attributen zijn die enige manipulatie aan een foto teweeg kunnen brengen, behalve dan onverklaarbare, vliegende objecten die, zoals u kunt zien, ook nog tijdens een vlucht kunnen veranderen. Alles staat nog steeds op m’n camera en ik kan er nog steeds niet over uit.

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Peter Vanlaerhoven
http://www.dcca.nl/art/korrelonderzoek.htm

UFO GEFILMD TIJDENS ZONSVERDUISTERING IN CHINA augustus 2009 Op de dag van de zonsverduistering boven de provincie Guangdong in China, op 22 juli 2009, werd een UFO gefilmd. In de Deqing regio hadden schoolkinderen zich, zoals miljoenen van hun medestudenten, op het dak verzameld om getuige te zijn van de zonsverduistering.

VREEMDE BOUWSELS OP DE MAAN augustus 2009 10-07-1970 - De NASA en de Russische collega’s van dit Amerikaanse ruimtevaartbureau hebben fotografische bewijzen dat op de maan bouwwerken staan, die door denkende wezens lijken te zijn opgericht. In Rusland zijn de betreffende foto’s in het openbaar verspreid en er is een discussie ontstaan over de oorsprong van de bouwsels. In Amerika heeft de NASA alleen gezegd: ‘We weten van het bestaan van deze foto’s en ze zijn erg duidelijk. Maar er wordt niet over gespeculeerd.’

 

UFO-bewijs genoeg. Waar wacht de wetenschap nog op?
Voor wie op onderzoek uitgaat, struikelt bijna over het UFO-bewijs. Vraag aan een willekeurige voorbijganger op straat of hij gelooft in buitenaards leven en de kans is groot dat hij JA zegt. Hoe is het dan mogelijk dat de wetenschap nog steeds geen serieus onderzoek verricht naar dit fenomeen? Lees hieronder een interessant artikel dat iedere UFO-ontkenner en conventionele wetenschapper zou moeten lezen. In de conclusie van dit artikel staat: ‘Misschien zullen wetenschappers alleen veranderen als ze zelf met het UFO-verschijnsel in aanraking komen’. Hopelijk niet… want veel sceptische wetenschappers die zich toch in het fenomeen durven verdiepen, worden later vaak UFO-geleerde. Zo blijkt wel dat het UFO-verschijnsel dringend wetenschappelijke begrip nodig heeft.
Lees veder: http://www.wanttoknow.nl/universum/ufo-bewijs-genoeg

 

In Engeland deden bewoners van een heel dorp een UFO-waarneming die twee uur duurde. Zie het artikel in de Engelse krant The Sun, er staat ook een video in van de objecten.
http://www.thesun.co.uk/scotsol/homepage/news/2558365/Its-Saturday-light-fever.html

 

Monoliet op Phobos
Voormalig astronaut Buzz Aldrin praat op het Amerikaanse C-Span een dik uur over de verkenning van de ruimte. Hij heeft het over de maan en zegt op een gegeven moment dat het publiek geïnteresseerd zal zijn over een monoliet op Phobos, één van de twee kleine manen die rondom Mars draaien.


 Fragment over de monoliet op Phobos

De monoliet op Phobos bestaat (net zoals er op de maan monolieten staan, die zijn gefotografeerd door de Apollobemanningen):
http://www.vgl.org/webfiles/mars/phobos2/phobos2.htm
http://palermoproject.com/Mars_Anomalies/PhobosAnomalies1.html

RUSSISCHE MARINE UFO VERSLAGEN VERMELDEN DAT ALIENS VAN DE OCEAAN HOUDEN juli 2009 De Russische marine heeft haar verslagen vrijgegeven van ontmoetingen met ongeïdentificeerde objecten welke technisch alles overtreffen dat de mens ooit heeft gebouwd, zo meldt de Svobodnaya Pressa nieuwssite. De verslagen gaan terug tot in de Sovjet tijd en zijn opgesteld door een speciale marineafdeling welke de meldingen van onverklaarde incidenten verzamelde van onderzeeërs en militaire schepen.

INTERVIEW MET LOU BALDIN Deel 2 juli 2009 Interview van Linda Moulton Howe met Lou Baldin, de schrijver van het boek ‘IN WISSELWERKING MET EEN UFO’

 

 

Een goed overzicht van objecten die lijken op UFO’s. Ook een overzicht van vliegende objecten die zijn gemaakt op basis van buitgemaakte buitenaardse technologie en tevens een overzicht van de real stuff. Ook wat over de voortstuwing daarvan en de beperkingen van het menselijk oog. Voor de commentaarstem zou zelfs een spraakcomputer zich schamen, maar vooruit…

 

WAT IS ER OP DE MAAN? NASA’s VERBORGEN AGENDA
Vandaag is het precies 40 jaar geleden dat Neil Armstrong geschiedenis schreef door als eerste mens voet op de maan te zetten. Maar kennen wij wel de volledige geschiedenis van de historische landing op de Maan van de Apollo 11 op 20 juli 1969? En alles wat daarna is voorgevallen?

NASA heeft altijd ontkend dat de Apollo-astronauten (of anderen) UFO’s of andere E.T-gerelateerde zaken hebben gezien tijdens hun missies. Het nieuws van vorige week – dat NASA de beelden van de eerste maanlanding ‘kwijt’ zou zijn – is echter het zoveelste mysterie in 40 jaar dat de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie omgeeft. Ze blijken ‘gewist’. Gelukkig hoorden we donderdag dat de kopieën van de uitzending nog wel beschikbaar zijn en raad eens? Die zijn zelfs beter dan het al eerder bekende materiaal, want de beelden zijn ‘opgepoetst’. Ik krijg eerder het idee dat er dingen zijn ‘weggepoetst’.
Lees verder:
http://www.wanttoknow.nl/overige/bouwwerken-op-de-maan-e-ts-en-nasas-verborgen-agenda/

 

NASA-MAANLANDING-TAPES: ‘N MYSTERIE BREIDT ZICH UIT
Hoe heeft NASA het voor elkaar gekregen om de originele high-quality videos van de eerste maanlanding en alle Apollo missies kwijt te raken? De historische Apollo video tapes zijn volgens de nieuws rapporten en een persbericht op de NASA website onlangs weer teruggevonden, en “15 doorslaggevende momenten” werden vandaag voor het eerst getoond in het Newseum in Washington DC. Toch brengen de nieuw getoonde clips meer vragen dan antwoorden naar voren.

Lees verder: http://www.wanttoknow.nl/overige/nasa-maanlanding-videos

 

In Mexico worden nog steeds de meest vreemde zaken in de lucht waargenomen en gefilmd. Onderstaand een video van 22 mei 2009 waarin je een geel object de befaamde bollen ziet lozen. Zie voornamelijk 04:39 - 04:58.

 

 

De grootste sensatie- en roddelkrant van Nederland, welke anders dan de Telegraaf, heeft afgelopen 7 juli een artikeltje gewijd aan de Britse hacker Gary McKinnon die heeft ingebroken in waardeloos beveiligde computers (zoals alle computers van alle overheden) van de NASA en het Pentagon. In de oude media bewoordingen van de belegen media journalist van de beschimmelde media Telegraaf, was McKinnon ‘op zoek naar bewijs dat er groene mannetjes bestaan’.

Dat de zaak even serieuzer was wordt niet gemeld, maar ja, het gaat bij dergelijke van het opgehoopte keldervocht kromgetrokken neuzelkranten dan ook niet om de waarheid over buitenaards leven en verder dan het stadium van groene mannetjes (zeg maar het niveau van de teletubbies) zijn ze bij de gedrukte pers nooit gekomen.

Iedereen die op zijn tv al verder is geëvolueerd dan Nickelodeon en Cartoon Network en over een beetje gezond verstand beschikt, beseft maar al te goed dat McKinnon als voorbeeld wordt gebruikt, opdat ieder ander het maar uit zijn hoofd zal laten op zoek te gaan naar gegevens over buitenaards leven en UFO’s op computers van overheden. Dat is waarom hij zo zwaar mogelijk gestraft moet worden!
http://www.telegraaf.nl/buitenland/4342409/__Getouwtrek_om_autistische_hacker__.html?p=16,1

 

WantToKnow.nl gaat samenwerken met Ufowijzer.nl
WantToKnow.nl gaat samenwerken met Paul Harmans van de website UFO-wijzer.nl. Paul noemt zichzelf een man van de ’bouten & moeren’ en is hiermee een perfecte aanvulling op mij (Tessa), die wat meer neigt naar de spirituele kant.

Maar wat ons betreft zijn beiden kanten cruciaal voor het ontleden, begrijpen en doorgronden van deze bijzondere materie. Onze samenwerking zal de komende tijd op allerlei manieren duidelijk worden. Hoe meer ik me in zijn website Ufowijzer verdiep, hoe groter mijn bewondering voor zijn discipline, toewijding en volharding.

De website van Paul, met bergen (feitelijke) informatie over het UFO-fenomeen, is hij in 2001 begonnen. ‘Lees eerst en oordeel dan,’ is zijn gevleugelde uitspraak. Graag laat ik jullie zelf persoonlijk kennis maken met Paul. Hieronder zijn opvattingen en drijfveren, doorspekt met humor.
http://www.wanttoknow.nl/overige/wanttoknow-nl-gaat-samen-werken-met-ufowijzer-nl/

 

Tessa over E.T’s en niet-feitelijke informatie
Veel lezers hebben het al opgemerkt: op WantToKnow komt ook niet verifieerbare informatie voor. Neem bijvoorbeeld het artikel: E.T.’s en hun boodschap aan ons mensen. Hoewel het aanbieden van feitelijke informatie de kracht is van onze website, is het mijn stempel op de Nederlandse versie van WantToKnow dat er ook informatie op staat waarbij het vooral aankomt op je eigen onderscheidingsvermogen.

Ik denk dat de tijd er rijp voor is dat mensen uitgedaagd worden voor een ruimere blik op de werkelijkheid. Een werkelijkheid die vanuit ons huidige paradigma van ‘afgescheidenheid’ door veel sceptici naar het land der fabelen wordt verwezen. Ik merk om me heen dat mensen snel hun oordeel klaar hebben over mij, anderen, deze website en andere websites. Natuurlijk raakt me dat. Daarom in dit artikel mijn standpunt over een aantal zaken en waarom ik me als journalist specialiseer in het E.T./UFO-fenomeen.
Lees verder: http://www.wanttoknow.nl/overige/tessa

 

UPDATE Larry King - Helaas, nadat ik Robert Hastings succes had toegewenst met zijn optreden bij Larry King, stuurde hij mij de volgende boodschap:

Het Larry King UFO-programma gepland voor 3 juli 2009 is verschoven vanwege het te verwachte uitgebreide verslag over de dood van Michael Jackson. De nieuwe datum voor het programma is nog niet vastgesteld, maar zodra dat bekend is zal ik dat doorgeven.

Robert

Wellicht is het wel gunstig ook, veel mensen en media hadden het UFO-programma van Larry King misschien niet gevolgd omdat ze met de dood van Michael Jackson bezig waren, vooral in Amerika, het land van wellust als het het leed van een ander betreft. En wat een gunstig voorval voor de elite die nu eens niet zelf iets moeten verzinnen om de aandacht van UFO’s af te leiden.

AANKONDIGING Robert Hastings, auteur van UFOs and Nukes, op 3 juli 2009 bij Larry King Live De bekende UFO-onderzoeker, presentatiegever en auteur Robert Hastings zal op 3 juli 2009 voor de tweede maal op CNN bij Larry King Live verschijnen. Hastings zal belangrijke gedeclassificeerde documenten van de Amerikaanse overheid bespreken waaruit blijkt dat er een decennialange connectie bestaat tussen UFO’s en atoomwapens, een connectie die al begon in december 1949 toen er 150 meldingen van UFO-activiteit boven het Los Alamos atomic weapons laboratory werden gedaan.

DE EIGENAARDIGE DR. CROSS juni 2009 Onlangs ondernomen onderzoek laat zien dat het aannemelijk is dat een wetenschapper aan het bejubelde Battelle Memorial Institute - Dr. Howard C. Cross - de leiding had over een studie naar Roswell-achtig ‘geheugenmetaal’ dat onder contract van de Wright Patterson luchtmachtbasis kort na de crash in 1947 werd uitgevoerd. Nieuw ontdekte details bevestigen dat Cross een dubbelleven leidde, hij was zowel een metaaldeskundige als een geheime UFO-onderzoeker voor de regering.

 

Ik kreeg van Sander de link naar een YouTube video over Nazi-UFO’s en hij schrijft erbij: Ik kwam een film tegen op youtube, over de Nazi's en ufo's, het is best een indrukwekkend filmpje, maar als je op 7.34 min kijkt naar een soort bouwtekening van de techniek die in zo’n schotel zou moeten zitten, dan staan daar weer dezelfde tekens die ook voorkomen op de bouwtekening van de 'Drone' waar je wel eens over geschreven hebt. Zou er dan toch een verband kunnen zijn tussen die twee? Wel leuk om eens naar te kijken.

18 juni 2009

 

18 juni 2009

Deel 2: Hoe je het grootste geheim uit de moderne geschiedenis bewaart

Vandaag deel twee van het hoofdstuk ‘Niet erkend: hoe de geheimhouding in stand wordt gehouden’ uit het boek Disclosure van Steven Greer. Gisteren publiceerde ik deel 1. Dit tweede deel geeft inzicht hoe het mogelijk is dat er zo weinig over het UFO-fenomeen naar buiten komt en het belangrijkste: WAAROM?!! Greer: “Dit is het meest geheime, gelaagde programma binnen de VS en vele andere landen. Deze projecten, waarvoor in 1961 door president Eisenhower is gewaarschuwd, zijn aan het wettelijke toezicht en controle in de VS, het VK (Verenigd Koninkrijk) en elders is ontsnapt.” Het is tijd dat we de waarheid kennen.
Lees verder: http://www.wanttoknow.nl/overige/deel-2-hoe-je-het-grootste-geheim

Deel 1: Hoe je het grootste geheim uit de moderne geschiedenis bewaart

“Jezus mensen, jullie blijven mij verbazen door dit allemaal voor waar aan te nemen,” reageert WTK-bezoeker Phil geheel terecht na het lezen van dit artikel We zien ze tenslotte niet allemaal vliegen: UFO’s. Wat ik me dan terecht afvraag: heeft Phil zich wel eens in de materie verdiept? Kent hij bijvoorbeeld het (meester)werk van de Amerikaan Steven Greer, initiatiefnemer van het ‘Disclosure Project’? Hoewel ik me zoooooo goed kan voorstellen dat het UFO-fenomeen en het bestaan van buitenaards leven voor Phil (en vele anderen!) de ver-van-zijn-bed-show is, kan ik me er ook zooooo over verbazen dat er geen revolutie is uitgebroken toen op 9 mei 2001 maar liefst 350 militairen en overheidsgetuigen aan media wereldwijd een verklaring hebben afgelegd over de aanwezigheid van UFO’s/buitenaardsen. Zij willen hoorzittingen en eisen openbaring van de Amerikaanse regering. Voor Phil en vele andere mensen, die weinig begrijpen van het UFO-fenomeen en de geheimhouding daaromtrent, dit fascinerende en ‘onthullende’ hoofdstuk van Steven Greer uit het boek Disclosure.
Lees verder: http://www.wanttoknow.nl/overige/deel-1-hoe-je-het-grootste-geheim

 

Zijn UFO’s echt? Beroemde mensen die geloofden
Voormalig NASA-astronaut Edgar Mitchell heeft beweerd dat aliens bestaan en dat hun bezoeken aan onze planeet verborgen worden gehouden door de Amerikaanse overheid. Dr. Edgar Mitchell staat hierin niet alleen en verkeert in een goed gezelschap. In dit artikel belichten we 12 andere publieke figuren, die geloofden dat onze planeet de laatste 100 jaar mogelijk wordt bezocht door extraterrestrials.
Lees verder: http://www.wanttoknow.nl/overige/zijn-ufos-echt

 

ROSWELL BROKSTUKKEN BEVESTIGD ALS BUITENAARDS juni 2009 Nieuw ontdekte rapporten onthullen dat in de maanden onmiddellijk volgend op de beweerde UFO-crash in 1947 bij Roswell, geheime studies door de overheid werden ondernomen op een materiaal dat voorheen onbekend was bij de wetenschap. Het ‘geheugenmetaal’ dat werd bestudeerd komt exact overeen met sommige wrakstukken gemeld door verscheidene getuigen van de crash. Het bewijs staaft dat deze unieke metaalstudies werden ondernomen - onder militaire supervisie - door een laboratorium dat onder contract stond en in het bezit was van geavanceerde technische capaciteiten die de Amerikaanse overheid in die tijd zelf niet bezat.

 

Stephen Bassett: ‘Ruimteschepen zijn dè oplossing voor het klimaatprobleem’

In de kwaliteitskrant New York Times van 14 mei 2009 trof ik een zeer nieuwswaardig artikel aan. In dit artikel vertelt lobbyist Stephen Bassett dat buitenaardse technologieën het antwoord bieden op het huidige klimaat- en energieprobleem. Hij beweert dat de Amerikaanse overheid in het bezit is van E.T voertuigen en buitenaardse technieken, die het gebruik van de vervuilende fossiele brandstoffen compleet overbodig maken. Hij lobbyt bij de Amerikaanse overheid voor openheid over het UFO-fenomeen en heeft stille hoop dat president Obama ‘the ufo-disclosure president’ zal worden. Bassett: ”Obama heeft vrienden die het vrijgeven van alle informatie over extraterrestrials steunen.”
Lees verder:
http://www.wanttoknow.nl/overige/lobbyist-stephen-bassett

VIVE LA FRANCE, VIVE LE UFO REVOLUCION! juni 2009 De woorden ‘Nous ne sommes pas seuls’ of ‘Wij zijn niet alleen’ zullen deze week zwaarmoedig worden uitgesproken door een hoge regeringsfunctionaris van de natie die de wereld 'Liberté, égalité, fraternité' (Vrijheid, gelijkheid en broederschap) bracht. Frankrijk is er klaar voor om niet later dan vrijdag (12 juni 2009) toe te geven dat het zich bewust is van een buitenaardse aanwezigheid op aarde. (Lees in dit verband ook even mijn voorwoord! Paul Harmans)
Update 8 juni
De reacties aan Michael Cohen (de schrijver) op dit Franse artikel zijn massaal, de meeste e-mailers willen de bron weten. Cohen reageert daarop met: Ik kan zeggen dat de openbaring zal zijn via het Toulouse Space Centre! (onderdeel van CNES
)

6 juni 2009

André Skondras (mijn hartelijke dank daarvoor) heeft Ted Roe, van de organisatie NARCAP van Richard Haines, gevraagd wat zijn mening is over de Russische beelden van een mogelijke UFO. Er zijn 2 video’s waarop deze aparte UFO is te zien, 1 afkomstig van een bewakingscamera en 1 gemaakt door een passagier van een verkeersvliegtuig (zie de video’s op deze pagina) Het antwoord van Ted is dat het beslist om een raket gaat, hij heeft gelijksoortige contrails gezien, inclusief gloeiende, geïoniseerde staarten achter een gelanceerde raket en dit ziet er volgens Ted precies hetzelfde uit. Het is volgens hem zeer zeker niet overeenkomend met bona fide UFO-video’s.

INTERVIEW MET LOU BALDIN Deel 1 juni 2009 Interview van Linda Moulton Howe met Lou Baldin, de schrijver van het boek ‘IN WISSELWERKING MET EEN UFO’

 

Een UFO-artikeltje in krantje de Sp!ts:
http://www.spitsnieuws.nl/archives/foto/2009/06/ufos.html

5 juni 2009

RUSSISCHE PASSAGIER FILMT VREEMDE UFO

Zondag 31 mei 2009

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://macedoniaonline.eu/content/view/6943/56/

Passagiers aan boord van een Russisch vliegtuig dat op weg was van Moskou naar Perm, filmden een verbluffende en nogal vreemd uitziende UFO. Onlangs meldde de Russische media dat werknemers in de stad Sarapoel in de Russische Republiek Oedmoertië vroeg in de morgen getuigen waren van een UFO en waarvan men dacht dat het de Russische Sojoez raket was die eerder was gelanceerd van Pletsk. (zie 29 mei op deze ufowijzer pagina)

Maar nadat de beelden door experts en analisten werden vergeleken, neemt men aan dat het dezelfde UFO is die later op de dag werd gefilmd door de passagiers van het vliegtuig. Het is niet de typische ‘vliegende schotel’ UFO die vaak rondom de wereld wordt waargenomen, deze ziet er meer spectaculair uit.

 

 

Verbazingwekkende nieuwe UFO-video uit Rusland die de professionele ontkenners zullen haten!

Door: Michael Cohen

Vertaling: Paul Harmans

Bron: www.allnewsweb.com/page6876879.php

Professionele ontkenners (dat zijn geboren sceptici, debunkers, enz,) zijn dol op UFO-waarnemingen gedaan door een grote menigte, waarvan vervolgens geen foto of video is gemaakt. De onmiddellijke repliek (soms zelfs als een UFO is waargenomen door een stam uit het Stenen Tijdperk) is altijd waarom niemand een mobieltje of een camera pakte en het ding filmde?

Deze onderstaande video, gemaakt op 22 mei rond 3 uur ‘s morgens door een bewakingscamera in de stad Sarapoel in de Russische Republiek Oedmoertië, laat duidelijk een UFO zien die wordt gadegeslagen door een steeds groter wordende groep mensen bestaande uit duidelijk verbluft staande werknemers van een opslagplaats. De video laat eerst iets zien dat op een zoeklicht lijkt en kort daarna verschijnt er een ander object dat nagenoeg stil hangt in de lucht.

Er is geen ander beeldmateriaal naar buiten gekomen en het ziet er op de beelden ook naar uit dat niemand de UFO filmt… en toch deed deze verbazingwekkende gebeurtenis zich voor! 

 

 

UFO in Horn Lake

Rond half elf ’s avonds op 20 mei 2009 zien een aantal jongeren een formatie lichten in de lucht in de buurt van Horn Lake, een klein plaatsje in de staat Mississippi, net onder Memphis in de staat Tennessee. Er komen diverse helikopters op de lichten af, maar wat die nu exact doen is onduidelijk. In het begin staan er 4 lichten op rij in de lucht, dan verdwijnt er 1 en blijven er 3 over. Tegen het eind van de video verschijnen er kort na elkaar 3 nieuwe lichten onder de eerste 3. Ze nemen een driehoeksvorm aan en draaien wat om elkaar heen. De jongens stoppen met filmen en rijden naar de luchthaven die er in de buurt ligt, maar de lichten hangen niet boven de luchthaven, ze hangen verderop in de lucht. De jongens hebben geen geld om veel benzine te verstoken en rijden terug naar Lake Horn. Een uur later hangen de lichten nog steeds in de lucht. Dat sluit volgens mij Thaise ballonnen en vliegtuigen uit.

Degene die de video heeft gemaakt vertelt dat hij beslist geen geintje uithaalt, de lichten waren daar en de heli’s ook. Hij vertelt dat hij niet zegt dat het buitenaardse ruimteschepen zijn, maar dat het UFO’s zijn, dus ongeïdentificeerde objecten.

De bovenstaande geschoten Amerikaanse videobeelden zijn in ieder geval een stuk beter dan de beelden van de video die een Britse vrouw maakte toen ze ook een aantal vreemde lichten in de lucht filmde. Het bericht daarover verscheen vandaag in het krantje de Sp!ts, zie link met daarin de link naar de Engelse video, en ja, deze keer kan ik de Nederlandse commentaren onder het stukje wel begrijpen:
http://www.spitsnieuws.nl/archives/raar/2009/05/ufos_bel_de_politie.html

 

UFO waargenomen boven Bristol - Een man in Bristol heeft een week geleden een videofilmpje gemaakt van iets waarvan hij denkt dat het een UFO is die boven Engels grondgebied vliegt. Het lijkt op een driehoekig object dat langzaam draait terwijl het horizontaal op zeer lage hoogte en snelheid boven en achter wat huizen vliegt.

 

14 mei 2009

 

Ik heb de discussie over de bovenstaande video niet diepgaand gevolgd. Ik weet dat de professionele ontkenners hun uiterste best hebben gedaan het allemaal als een hoax af te doen, maar is het dat ook? Andere studies wijzen uit dat het absoluut om objecten gaat die daadwerkelijk in de lucht vliegen, dus geen computeranimaties. We willen allemaal duidelijke beelden, maar als die komen dan hebben we meteen twijfels. Natuurlijk moet je gezond sceptisch zijn, een vage vlek op foto of video bestempelen we zonder moeite als vogel en vaak zal het dat ook zijn. Maar een enkele keer zien we op een foto of video iets van een gestructureerd object en in het geval van deze in Turkije gefilmde UFO’s is er duidelijk een vorm te onderscheiden en dan opeens moet het wel een hoax zijn. Waarom? Op de uitvergrotingen (zie onderstaande link) is zelfs het hoofd van de ‘piloot’ te zien en verdomd het lijkt op dat van een Grey. Voor veel mensen is dat meteen het onomstotelijke bewijs dat het hier wel degelijk om één grote grap gaat, alweer: Waarom?
http://www.real-aliens.com/?p=170

Mochten er ufowijzer-bezoekers zijn die meer weten over deze video dan hoor ik het graag.

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 16 SLOT mei 2009 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

 

Het Zweedse UFO archief opent voor het publiek, en de belanghebbende partijen kunnen bladeren in meer dan 18.000 meldingen die zijn gedaan over ongeïdentificeerde objecten in Zweden.
Lees verder: http://www.niburu.nl/index.php?articleID=20824

 

Berichtje in de Telegraaf van vandaag, plus daarin de link naar de video. De opmerking van ufologen (type Anton Teuben?) dat de UFO energie aftapte van het winkelcentrum lijkt mij onzin, als ze al simpele aardbewoners-energie nodig hebben, dan zal dat zeker geen 220V zijn:

UFO boven winkelcentrum
Moskou - Niet een, maar 'een groot aantal getuigen' zag begin vorige maand een UFO vliegen boven een winkelcentrum in de Rusissche hoofdstad. Wonderwel kon één van hen het vliegende object vastleggen met een camera.
http://www.telegraaf.nl/buitenland/3840626/__VIDEO__UFO_boven_winkelcentrum

Ook in de Belgische krant Het Belang Van Limburg staat het nieuws van de UFO boven Rusland:
http://www.hbvl.be/nieuws/in-de-rand/aid828298/ufo-steelt-energie-boven-winkelcentrum

Voor het gemak de bewuste video ook maar meteen hieronder:

30 april 2009

Ik (Paul Harmans) wilde onderstaand artikel over Apollo-14-astronaut Dr. Edgar Mitchell gaan vertalen, maar het kwam mij opeens bekend voor, ik herinnerde me dat ik het al op WTK had gelezen, dus hieronder de link. Ik heb op de uitspraak van de NASA woordvoerder in het artikel dat er geen sprake is van een doofpot het volgende commentaar:

‘NASA: geen sprake van doofpot
Een NASA-woordvoerder ontkende dat er sprake is van een doofpot.’

Ja, ja, dat is het standaard antwoord dat je krijgt als je er NASA of welke andere overheidsinstantie dan ook naar vraagt. Soms weet de persoon die je het vraagt inderdaad niet beter omdat ook hij buiten dergelijke zaken wordt gehouden. Ik weet niet of dat ook voor woordvoerder Michael Cabbage van NASA zo is, misschien weet de man inderdaad niet beter, maar het blijft, onbewust of bewust, een pertinente leugen.

Ik heb vorig jaar vier delen over het boek met de titel ‘Dark Mission, The Secret History of NASA’ van Richard Hoagland en Mike Barra geschreven en daaruit valt onbetwist te leren dat NASA de boel (lees de belastingbetaler en een groot deel van de politiek en de media) bedondert! Men komt in de ruimte en op andere planeten en de maan wel degelijk zaken tegen die duiden op buitenaardse aanwezigheid. NASA is overigens bij wet verboden daar naar buiten toe over te spreken. NASA is geen open wetenschappelijke organisatie, al bij de oprichting ervan werd in de statuten opgenomen dat het een militaire organisatie was die net als alle andere regeringsagentschappen niet zelf mag beslissen welke informatie wordt vrijgegeven.

Deel 1: Dark Mission The Secret History of NASA’


Apollo-14-astronaut Dr. Edgar Mitchell: ‘Zonder enige twijfel: we worden bezocht door buitenaardsen’

De Dag van de Aarde begint later deze week, maar wat betreft voormalig NASA astronaut Edgar Mitchell en andere UFO-enthousiastelingen, vindt het echte nieuws elders in de wereld plaats. Mitchell, piloot van de maanlander Apollo 14, beweerde maandag dat buitenaards leven bestaat, en dat de waarheid verborgen wordt gehouden door de Verenigde Staten en andere overheden. Hij gaf zijn verklaring tijdens een optreden voor The National Press Club, gevolgd door de conclusie van de vijfde editie van de jaarlijkse X-Conferentie, een bijeenkomst van UFO-activisten en onderzoekers, die de mogelijkheid van het bestaan van buitenaards leven bestuderen. Lees verder:
http://www.wanttoknow.nl/overige/voormalig-

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 15 april 2009 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

 

De X-Conference is afgelopen weekend (van 17 tot en met 19 april) in Washington DC gehouden. De conferentie staat in het teken van het aanmoedigen van de Obama regering om werk te maken van het openbaren van de X-files op het gebied van UFO’s en buitenaards leven. Zie mijn vertaling van 12 april:
APOLLO ASTRONAUT NEEMT DEEL AAN UFO-CONFERENTIE

Volgend op de X-Conference was er de persconferentie van 20 april in de National Press Club in Washington DC. Aanwezig waren astronaut Dr. Mitchell en andere sprekers van de X-Conference. Op YouTube is deze persconferentie inmiddels te zien en horen. Ik geef het eerste deel hieronder, maar als je via onderstaande video naar YouTube gaat vind je daar de andere 4 delen.

 

22 april 2009

Op 21 april hield CNN naar aanleiding van zijn betrokkenheid bij de X-Conference een kort interview met Edgar Mitchell. Het domme wichtje dat Edgar interviewt snapt het nog steeds niet en vraag zich af hoe het komt dat nog niemand zijn mond voorbij heeft gepraat? Ze heeft duidelijk niet de ballen verstand van al die hooggeplaatste getuigen die al jaren hun verhaal tot uit ten treuren hebben verteld, maar waar de compleet doofstomme media geen aandacht aan willen besteden. Als slotwoord wenst ze Edgar veel succes met zijn zoektocht naar de waarheid en als hij wat heeft gevonden dan mag hij het hen bij CNN komen vertellen. Zouden de media GVD zelf niet eens uit hun bedompte hokken moeten kruipen en de juiste vragen aan de regering en luchtmacht gaan stellen en zich daarbij voor de verandering nu eens een keertje niet met het grootste gemak laten overdonderen door stompzinnige en doorzichtige leugens???

 

SPINACHTIGE 'DRONE' GEFOTOGRAFEERD BOVEN PETTEN, NEDERLAND april 2009 Dit is de vertaling van het artikel dat Linda Moulton Howe schreef over het spinachtige object dat in september 2007 is gefotografeerd boven Petten, Nederland. Nadat ik meer foto’s van vliegers heb gezien, o.a. op ufoplaza, zegt mijn gevoel dat we het in die hoek moeten zoeken. Maar het is zoals met veel objecten, zolang je niet met zekerheid kunt zeggen wat het is blijft het een UFO. Dus een ongeïdentificeerd vliegend object.

GEHEIME BRAZILIAANSE REGERINGS UFO-FILES VRIJGEGEVEN april 2009 Het is een mijlpaal en historische gebeurtenis voor de Braziliaanse ufologie en voor de ufologen rondom de wereld. De UFO-gemeenschap van Brazilië heeft toegang gekregen tot voorheen geclassificeerde topgeheime UFO-files.

 

Ik werd zojuist (15 april) door Jan Blei van ufoplaza en SureLine radio op de hoogte gebracht van onderstaande zaak en ik denk dat Jan er in zijn radioprogramma van as donderdagavond (16 april) op grenswetenschap.nl/sureline aandacht aan zal besteden en wellicht de fotograaf zal interviewen. Op ufoplaza is er inmiddels een topic over gestart, zie de link naar de foto’s onderaan.

Iedereen in het UFO-wereldje kent de foto’s en getuigenissen van vreemde Drones die (bijna) geluidloos in de (Amerikaanse) lucht hangen en langzaam bewegen. Naar nu bekend is geworden heeft in 2007 ook iemand een object dat lijkt op een drone boven het Nederlandse Petten gefotografeerd.

De maker van de foto’s heeft ze onlangs (op 12 april 2009) aan de website www.ufocasebook.com aangeboden en schrijft daarbij het volgende commentaar:

Petten, Holland, september, 2007

Published by the UFO Casebook: 11:27 AM 4/12/2009

De fotograaf/ooggetuige van de gebeurtenis verklaart:

Ik was samen met mijn vrouw aan het vissen toen mij iets opviel in de lucht. Ik kon niet zien wat het was omdat we het in de verte alleen konden zien als een zwarte stip.

De hoogte was ongeveer 300 meter. Ik nam mijn camera, een Nikon D50 met een 300mm lens erop. Ik nam wat foto’s (ongeveer 12 stuks) en ik kon het op de computer wel goed zien.

Het stond daar ongeveer een half uur in de lucht en verdween toen (we zagen het niet wegvliegen) De foto(s) is (zijn) genomen in Nederland nabij Petten op 8 september 2007.

Hartelijke groeten,

Naam op verzoek van getuige niet weergegeven.

Voor de foto’s in groot formaat en een animatie waarbij tevens de terechte opmerking wordt geplaatst dat het een vlieger zou kunnen zijn, hoewel ik het weinig oppervlak vind hebben om in de lucht te kunnen blijven, maar wie weet:
http://www.ufoplaza.nl/viewtopic.php?t=3240&postdays=0&postorder=asc&start=10

Er is al sinds het waarnemen van UFO’s bekend dat die een intense aandacht hebben voor alles dat met kernsplitsing te maken heeft. Roswell heeft de link met de eerste atoombommen en alle instellingen die sinds de jaren ’50 kernbommen produceren, vervoeren en opslaan zijn bekend met het waarnemen van vreemde objecten en lichten boven de locatie. Ook kerncentrales kennen een hoog waarnemingsgehalte. Petten staat bekend om de daar gebouwde kernreactor voor onderzoek en voor het produceren van medische isotopen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Kerncentrale_Petten

APOLLO ASTRONAUT NEEMT DEEL AAN UFO-CONFERENTIE april 2009 Van 17 tot en met 19 april 2009 wordt de X-Conference gehouden in het metrogebied van Washington DC. De conferentie staat in het teken van het aanmoedigen van de Obama regering om werk te maken van het openbaren van de X-files op het gebied van UFO’s en buitenaards leven.

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 14 april 2009 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

HET UFO THEATER VAN DE 'SLAPPE LACH' Een column van Jan Blei voor ufowijzer april 2009 Om direct maar met de deur in huis te vallen: ik heb een redelijk ontwikkeld ego, ben bescheiden op z’n tijd en verschil niet al te veel van de doorsnee Nederlander. Mensen die dat verdienen steek ik een pluim op de hoed, mensen die er ‘grenswetenschappelijk’ gezien een potje van maken neem ik graag op de korrel. Niet vanwege hun persoonlijkheid, die ik respecteer, wel vanwege hun gedrag en infantiele overtuigingen.

 

Niburu gaat gas geven, het wordt steeds enger, allemaal je nette pak aan en je Nikies aan de voeten, deze week moet je klaar staan voor het geval dat…


Marshal Applewhite
Ooit leider van Heavens Gate

Dit staat op Niburu:

‘Momenteel komt bij ons zeer belangrijke gedetailleerde informatie binnen die met spoed publiekelijk moet worden gemaakt. Het betreft aantoonbare veranderingen in het aardmagnetisch veld en de gevolgen van het binnentreden in de fotonengordel. Dit kan grote problemen veroorzaken bij de geconditioneerde mens. Wij willen dit nieuws zo spoedig mogelijk aan veel van onze collega's en geïnteresseerden voorleggen om zo snel mogelijk gezamenlijk stappen te ondernemen en daarmee zo veel mogelijk mensen te informeren over de energieveranderingen.’

Nou, nou, ik zal niet tegenspreken dat er veranderingen in het aardmagnetisch veld zijn en dat er nog wel wat meer zaken spelen die je niet in de mainstream media zal horen en zien, maar of de vrienden en kennissen die Niburu bij het Ashtar Command heeft zich daar druk om maken?? O ja, ze houden bij Niburu toch een slag om de arm, je krijgt dus nog niet alles te horen en ze vragen of onderstaand gespecificeerde deskundigen aanwezig willen zijn. Goh Niburu, schuif maar wat extra stoelen aan daar in Groningen, het zal druk worden jongens, met al die wetenschappelijke experts en de Nederlandse astronauten (wel 2!) die natuurlijk allemaal vooraan willen zitten:

‘Wij hopen op een ieders begrip dat we bepaalde informatie nog niet volledig publiekelijk kunnen maken. We willen eerst in overleg en verzoeken met name deskundigen in de quantum fysica, theoretische natuurkundigen, wetenschappers en Nederlandse astronauten, die zich bezig houden met onderzoek van het universum en op zoek zijn naar buitenaardse intelligenties, om hierbij aanwezig te zijn.’


Vergeet je Nikes niet!

Mocht je behoren tot de groep mensen die het allemaal zelf niet meer kan beredeneren en zich geestelijk wil laten beïnvloeden door o.a. Anton Teuben, omdat je denkt daarmee gered te worden en je op 8 april meer informatie en volgens Niburu vooral ‘zekerheden’ krijgt aangereikt, ga dan vooral luisteren en laat je hersens spoelen tot het schuim uit al je lichaamsopeningen loopt:

‘Deze belangrijke presentatie wordt a.s. woensdagmiddag 8 april gehouden in Groningen aan de Bieslookstraat 23 (Niburu-café) aanvang 14.00 uur, zaal open 13.30 uur. Wij maken iedereen er op attent dat deze bijeenkomst meer informatie en zekerheden kan bieden dan de G-20 en NAVO top.’
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=20620

Mochten mensen met gezond verstand zich afvragen hoe het komt dat het UFO-fenomeen nog steeds belachelijk wordt gevonden door het overgrote deel van de media, de wetenschap en de politiek, dan is bovenstaande idioterie het antwoord.

HIGH TECH IN DE OUDHEID april 2009 Dr. Bert Thurlings heeft onlangs (18 februari 2009) op de TU Delft een interessante lezing gegeven. Onder de titel ‘High Tech in de Oudheid’, laat hij de bijzondere technieken die de ouden massaal toepasten zien. Zoals het zagen, boren, draaien, frezen, smelten, gieten en pleisteren in en met de hardste steensoorten zoals graniet, basalt, dioriet, enz. Tijdens zijn lezing haalt hij oude vondsten aan gevonden in landen zoals Malta, Griekenland, Egypte, Peru en Bolivia. (Plus een reactie van Bert Thurlings op dit ufowijzer-artikel.)

UFO's EN MASSA-HYSTERIE Een column van Jan Blei voor ufowijzer april 2009 Vandaag voor het eerst uitbundig genoten van de ontluikende lente. Merels en spreeuwen zingen hun betoverende liedjes tegen een donker wordende avondhemel, bomen en struiken botten uit en in bermen en slootkanten schiet het wondergele speenkruid omhoog. Er hangt een verwachtingsvol verlangen in de lucht dat je de rest van het jaar niet meer aantreft. Neem de tijd, zet je zintuigen open en geniet. We leven in een fantastisch mooie wereld en iedere niet bewust doorleefde dag is een verloren dag.

De fenomenale columnist Jan Blei, bekend van ufoplaza en SureLine radio, heeft inmiddels ook voor ufowijzer een aantal haarscherpe columns geschreven en zal dat in de toekomst wellicht ook doen en dat verdient een eigen ufowijzer-hoofdpagina. Je vindt de link daarvan voortaan op elke ufowijzer-hoofdpagina in de rubriek SUBPAGINA's:
COLUMNS JAN BLEI

 

Dit is de beste 1 april grap ooit, alleen Anton Teuben en de rest van Niburu hebben het zelf nog niet door.
Lachen… ÉÉN APRIL!!!!

Groningers en SOPN/Niburu maken zich op voor de Grote Show

Groningen is klaar voor de Grote Show. Wat voor onmogelijk werd gehouden is en wordt nu werkelijkheid! Noord-Nederland en rondom Arnhem zijn twee van de contactplekken wat blijkt uit de talloze gedetallieerde meldingen. Uit allerlei richtingen komt hulp naar Groningen om ons te ondersteunen in de komende activiteiten en informatieverstrekking.
Lees verder: http://www.niburu.nl/index.php?articleID=20545

OVER UFO's EN GOEROE's Een column van Jan Blei voor ufowijzer maart 2009 Duizenden zijn op zoek naar antwoorden op levensvragen; vinden geen respons bij de gevestigde religieuze of post-nihilistische stromingen en verdwalen in een wereld die geregeerd wordt door het ‘Ashtar Command’, de ‘Galactische Federatie’ en andere onzinnige dwaaldomeinen die sinds de komst van internet bij bosjes ontstaan.

BRANDWEERMAN ROSWELL BEKENT: "HET WAS EEN VLIEGENDE SCHOTEL!" maart 2009 Een brandweerman die in 1947 bij de brandweer van Roswell diende heeft bevestigd dat het bij de mysterieuze crash in die zomer in de woestijn van New Mexico, in feite ging om een niet-aards toestel!

 

Ook in België maakt men melding van de vandaag vrijgegeven UFO-files in Engeland. Stijn stuurde mij 2 links, bij de eerste link schreef hij;

Hoi Paul,

Zowaar weer een berichtje over de vrijgegeven Britse UFO files waar geen sneer in te vinden is.

Bij de tweede link schreef hij:

Hoi Paul,

Dezelfde info, wederom zonder sneer. Worden ze wakker in de media of bereiden ze een mokerslag voor om het allemaal weer belachelijk te maken? Ik geniet ervan zolang het duurt.

Groeten
Stijn

 

Geheime UFO-dossiers nu openbaar
Nieuws uit UFO-land. Het Britse ministerie van Defensie heeft opnieuw documenten uit de UFO-dossiers openbaar gemaakt.
http://www.spitsnieuws.nl/archives/tech/2009/03/geheime_ufodossiers_nu_openbaa.html

De nieuw vrijgekomen files zijn op de volgende link in pdf-formaat te downloaden:
http://ufos.nationalarchives.gov.uk

 

Weer een UFO-artikel in een Engelse krant, het zal wel een weerspiegeling of zoiets zijn, maar het houdt het onderwerp wel in the picture:
http://www.dailymail.co.uk/news

 

Wat is dié vlieënde voorwerpe?
http://jv.news24.com/Beeld/Video/0,,3-2082_2483091,00.html

MEER VREEMDE, VERANDERENDE PATRONEN VAN LICHT IN DE LUCHT maart 2009 "Ik nam daaruit wat stilstaande frames en vergrootte die in Photoshop en zag toen interessante vormen, ze leken wat gemeenschappelijke kenmerken te hebben als het gaat om vormgeving. Ik belde met het weerstation om te weten te komen of zij wisten wat het was."

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 13 maart 2009 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

VASTGELEGD DOOR DE CAMERA maart 2009 In de afgelopen 50 jaar is er veel bewijs geleverd voor de theorie dat sommige UFO's werkelijk gestructureerde vliegende voertuigen zijn gemaakt door een uiterst geavanceerde en buitenaardse technologie. Sommige van de indrukwekkendste bewijzen voor het bestaan van deze voertuigen komen van duizenden foto's en, meer recentelijk, van honderdduizenden uren (video)film.

 

UFO DATA magazine is helaas niet meer!
Russel Callaghan laat vandaag weten dat het financieel niet meer haalbaar is een UFO magazine in de markt te zetten. Had hij voorgaande jaren nog zo’n 1000 abonnees, dit jaar was dat gedaald naar 300. Jammer, maar het is niet anders en we hebben het Internet nog en daar moeten we het maar mee doen. Russel bedankt voor de paar jaar dat je het toch geprobeerd hebt, het was weliswaar de wens van de voormalige Graham Birdsall van UFO Magazine dat Russel het magazine zou voortzetten, maar vandaag de dag zijn de kosten te hoog en dus kunnen we het Russel niet kwalijk nemen dat hij stopt. Russel laat tevens weten dat iedereen die abonnementsgeld voor 2009 heeft overgemaakt dat geld teruggestort krijgt.
http://www.ufodata.co.uk/index1.htm


Het laatste UFO DATA nummer

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 12 maart 2009 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

MEER VREEMDE LICHTEN IN DE LUCHT WAARGENOMEN BOVEN STEPHENVILLE EN DUBLIN, TEXAS februari 2009 Op 21 oktober (2008) druppelden de eerste verslagen binnen. Maar op donderdag 23 en vrijdag en 24 oktober regende het werkelijk reacties van tientallen mensen die zeiden dat ze onverklaarbare lichten hadden gezien aan de overkant van het Erath County-gebied.

 

Hoezo is the Face op Mars in geen velden of wegen een echt gezicht en slechts een speling van licht en schaduw (volgens NASA)? Welke wetenschapper durft dat na de nieuwste foto’s nog te beweren?


De linkerkant (op de foto rechts) van the Face is zwaar aangetast, wellicht ten gevolge van een zware aardbeving of vloedgolf.
© Wayne Herschel

Op de volgende link kun je deze foto op posterformaat (2 meter breed - 5Mb) downloaden en tot in detail (bv. in PhotoShop) bekijken:
http://www.thehiddenrecords.com/MarsFace_1megPoster.php

Voor details over deze foto:
http://thehiddenrecords.com/mars.htm

Check ook meteen de rest van de website waarop je een fenomenale hoeveelheid informatie vindt die erop duidt dat wij wel degelijk afstammen van een buitenaardse intelligentie. Alle oude beschavingen vertellen het ons, alle antieke bouwwerken duiden daar op en... alle hedendaagse wetenschappers zijn eensgezind in het ontkennen daarvan. Hoe doof en blind zijn wij eigenlijk?
http://www.thehiddenrecords.com

Een mooi voorbeeld is de sterrenmap in het zand van Egypte. ALLE piramides maken inderdaad deel uit van een sterrenkaart waarbij de rivier de Nijl in Egypte voor de Melkweg staat:
http://www.thehiddenrecords.com/orion.htm.htm

 

Boven de Russische stad Chita in Siberië is afgelopen 15 februari een UFO waargenomen. Veel inwoners zagen het object en velen maakten een foto (zie onderstaande link). Het was driehoekig van vorm met afgeronde hoeken en had ongeveer de afmetingen van een Boeing 747. Het maakte geen geluid, er was geen verlichting waar te nemen en de kleur van het object was grijs/zwart. Men schatte dat het op een snelheid van 7 meter per seconde vloog op een hoogte tussen de 500 en 1000 meter.
http://www.allnewsweb.com/page5995996.php

 

Canada heeft op 15 februari 2009 een selectie van ongeveer 9500 UFO-files vrijgegeven. De files stammen uit 1947 tot aan de vroege jaren ’80. Het is dus een deel van de dossiers uit die jaren. Mogelijk komen de dossiers van de jaren daarna ook vrij. Daarmee is Amerika zo’n beetje het enige Westerse land dat zoiets (nog) niet heeft gedaan. Wellicht dat de VS in de toekomst ook UFO-files gaan vrijgeven, maar dan kunnen we zeker verwachten dat de belangrijkste files alsnog verborgen worden gehouden. Ze hebben nu eenmaal veel UFO-incidenten te verbergen en hebben een naam als het gaat om in eerste instantie te ontkennen, daarna toch nog iets gevonden te hebben, welke files indirect wijzen op nog veel en veel meer UFO-zaken, waarop men vervolgens weer ontkennend antwoord, enz, enz.

De Canadese UFO-files kan je vinden op:
http://www.collectionscanada.gc.ca/ufo/index-e.html
http://www.collectionscanada.gc.ca/databases/ufo/index-e.html

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 11 februari 2009 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

 

Griekenland kampt met UFO-koorts nadat drie vliegtuigpiloten allen claimen op hetzelfde ogenblik een onbekend vliegend voorwerp gezien te hebben. Het officiële rapport, 'Lightning 2', werd geheim gehouden, maar is nu uitgelekt in de Griekse media. Meer op de volgende link:
http://www.hbvl.be/nieuws/in-de-rand/griekenland-in-de-ban-van-ufo-s

In België zijn ze blijkbaar alert op dergelijk UFO-nieuws, gezien bovenstaand artikel gisteren in de krant Het Belang van Limburg. In Nederland slapen ze alweer op de redacties of ze nemen verklaringen (zie onderstaand) van overheden klakkeloos voor waar aan, zoals ze al 60 jaar doen. Overigens denkt de Griekse regering dat wij en tevens alle piloten, bijzonder bijziend zijn, de verklaring voor de UFO die de piloten zagen en waar men zelf 2 F-16’s achteraan stuurde, was volgens deze ambtenaren gewoon Venus. Je zou bijna je belastinggeld teugvragen voor zoveel incompetentie, of zouden het leugens zijn?

MYSTERIEUZE WEZENS EN UFO-WAARNEMINGEN VERBIJSTEREN PENNSYLVANIANS (USA) februari 2009 De Pennsylvanian ufoloog Stan Gordon meldt dat in 2008 UFO- en andere ongewone, vreemde incidenten vanuit 50 districten binnen kwamen tegen 37 districten in 2007. Gigantische vogels - ook wel bekend als Thunderbirds - Bigfoots en UFO’s worden nog steeds gemeld in de Keystone State.

2012 februari 2009 Een artikel over 2012, gewoon om het fenomeen eens te overwegen, niet om je te overtuigen, maar dat mag natuurlijk wel.

INTERVIEW MET PAUL HARMANS OVER UFO's februari 2009 'Ik vind mezelf een boodschapper', zegt Paul harmans (52) ergens tijdens het interview met Frontier magazine. De man die dit jaar (2008) voor de vierde keer is genomineerd voor de Frontier Award heeft een missie. Hij wil Nederland laten delen in zestig jaar ufo-historie. 'Er zijn feiten, aan bewijs grenzende zaken, en die vind je op mijn website.' Misschien dat het ooit tot wetenschappelijk onderzoek leidt naar het ufo-fenomeen.

 

Zestien getuigen op de grond, een B-52 bemanning die het met eigen ogen ziet, hun radar ziet het en de foto’s genomen van het radarscherm van de B-52 toont het. Wat dan? Een object boven een Amerikaanse nucleaire raketsite. De B-52 piloot die de opdracht krijgt om poolshoogte te nemen omschrijft het object dat met zijn toestel opvliegt, als honderden voeten groot, met een metalen cilinder eraan en hij is er vrij zeker van dat het om een buitenaards voertuig gaat. Maar… de alwetende luchtmacht, die bezweert dat ze niets voor het volk achterhoudt, komt met de verklaring dat alle getuigen enkel en alleen een ster hebben gezien. Alle getuigen houden zelfs vandaag de dag nog vol dat wat zij zagen niet verklaard is en een enkeling durft zelfs te vertellen dat het om een buitenaards voertuig ging. Hoe is het toch mogelijk dat zoveel mensen twijfelen aan het UFO-fenomeen en het zelfs weglachen? Zie de video:

 

 

De Deense luchtmacht heeft zoals bekend haar UFO-files vrijgegeven. De Deense UFO-organisatie SUFOI (Skandinavisk UFO Information) heeft een uitgebreid artikel (met foto’s) geschreven over de dag (28 januari 2009) die zij zijn uitgenodigd om bij de luchtmacht de dossiers in ontvangst te komen nemen.
http://www.sufoi.dk/arkiv/arkiv-gb/flyufogb.htm

 

Vandaag alweer een UFO-artikel in de Engelse krant The Sun. Alleen jammer dat het weer gaat over een foto met een vaag vlekje, dat pas werd ontdekt bij het downloaden van de camera naar de computer. Het kan van alles zijn, ook een echte UFO, maar wat schieten we met dit nieuws op? Had een reporter van The Sun niet een interview kunnen doen met een lid van het Lagerhuis die getuige is geweest van een object dat anderhalf uur lang stationair boven hem in de lucht hing? (Zie onderstaand artikel: De waarheid bevindt zich hierin.) Of een gedegen interview met Nick Pope, of een interview met een hoge Amerikaanse Disclosure Project getuige? Het stadium van vlekjes op vage foto’s zijn we inmiddels toch wel gepasseerd?
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/ufos/article2210887.ece

DE WAARHEID BEVINDT ZICH HIER februari 2009 UFO-experts werden gisteravond overrompeld toen de waarnemingen officieel en gedetailleerd werden onthuld, volgend op een reeks exclusieve berichten over UFO’s in The Sun. Slechts een paar weken geleden vertelden wij hoe een UFO werd verdacht van het botsen met een wiek van een windmolen.

 

Nieuw en duur onderzoek naar de Starchild Skull
Ik beluisterde afgelopen week de uitzending van 17 november 2008 van Coast to Coast waarin Lloyd Pye te gast was bij George Noory. Lloyd Pye is de onderzoeker van de Starchild Skull, een vreemd gevormde schedel van 900 jaar oud. Door sceptici steevast weggelachen en door de mainstream wetenschap genegeerd. De eerdere testresultaten laten echter onomwonden zien dat het om een zeer aparte en authentieke schedel gaat. DNA testen laten zien dat het DNA van de moeder is vast te stellen, maar niet het DNA van de vader. De test had dat beslist wel moeten aantonen als de vader mens was. Sinds kort zijn er nieuwe DNA testen en daarmee is zonder meer aan te tonen in hoeverre het vaderlijke DNA afwijkt van het menselijke DNA. De schedel heeft namelijk alles weg van een kruising tussen een mens en buitenaardse, een Grey.


Lloyd Pye met de Starchild Skull

Lloyd Pye kondigde bij George Noory aan dat een grote Engelse tv-producent een documentaire over de schedel gaat maken en de kosten van het nieuwe onderzoek voor hun rekening zullen nemen. Die kosten zullen minstens 200.000 euro zijn, maar de makers van de documentaire (Lloyd Pye wil/mag nog niet zeggen welke tv-zender het is) zijn op de hoogte van alle feiten en vorige onderzoeksresultaten en zijn er daarom van overtuigd dat het nieuwe onderzoek zal aantonen dat de schedel een kruising tussen mens en buitenaardse is. Vandaar dat men het grote geldbedrag op tafel wil leggen. Het maken van de documentaire zal vanwege het volgen van de nieuwe DNA testen en het wachten op de uitkomst daarvan bijna geheel 2009 in beslag nemen. Men denkt in het najaar van 2009 de documentaire te kunnen uitzenden. Als het goed is zal dat het einde betekenen van het lachen van de ontkenners en het negeren van de wetenschap. Er zullen dan nog heel wat orthodoxe onderzoekers iets uit te leggen hebben.

Aankondiging op Coast to Coast:
http://www.coasttocoastam.com/shows/2008/11/17.html

Website van Lloyd Pye, de onderzoeker van de schedel:
http://www.lloydpye.com

Alles over de Starchild Skull:
http://www.starchildproject.com

Artikel op ufowijzer:
http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/Starchild%20Skull.htm

Artikel De Starchild Skull - Genetisch Enigma of Mens-Alien Hybride?
http://www.aquariusage.com/index.cfm?newsid=2569&read=1

YouTube korte uitleg over de schedel 1:54 min.
http://www.youtube.com/watch?v=Wru0pP8bwPU&e

Google video’s Starchild Skull:
1. http://video.google.nl/videoplay?docid=2453019786020055423

2. http://video.google.nl/videoplay?docid=-6052145356089423332&q=starchild+skull
3. http://video.google.nl/videoplay?docid=2669013599514568012&q=starchild+skull

 

Na Engeland (2008), Frankrijk (1999) en Italië (2008) heeft ook Denemarken onlangs haar UFO-dossiers vrijgegeven. De grote vraag die nu rijst: wanneer volgt Nederland? Het antwoord is simpel: NIET. Volgens zowel een woordvoerder van het Ministerie van Defensie als van de Koninklijke Luchtmacht zijn er geen UFO-dossiers. En dat terwijl het aantal UFO-meldingen de laatste jaren drastisch is toegenomen. Of wacht Nederland op groen licht uit Amerika? Het gerucht gaat namelijk dat Obama in het voorjaar van 2009 de UFO-doofpot gaat opentrekken. Lees hier het volledige artikel geschreven door Tessa Koop:
http://www.wanttoknow.nl/nieuws

UFO BOVEN DUITSLAND ZET STRAALJAGERS OP STAND BY januari 2009 Gevechtspiloten werden op 19 januari (2009) op stand by gezet tijdens een UFO-verschijning boven Duitsland, zo bleek gisteren. Luchtverkeersleiders traceerden een mysterieus object dat over het gehele land snelde.(Twee vertaalde artikelen over dit incident.)

UFO-DISCLOSURE DENEMARKEN januari 2009 Volgend op Frankrijk en Engeland, gaat Denemarken haar UFO-files openbaar maken. Twee vertaalde artikelen over dit bijzondere feit.

IN WISSELWERKING MET EEN UFO Deel 10 januari 2009 Een boek over iemand die op een openbare veiling een paar dozen ‘oud papier’ koopt en bij thuiskomst ontdekt dat zich op de bodem van de dozen, onder een laag tijdschriften, geheime documenten bevinden die eigenlijk vernietigd hadden moeten worden. In de documenten o.a. het verhaal van een neergestorte UFO en welke techniek het bevatte. Hans Jochems heeft van de schrijver Lou Baldin toestemming gekregen het gehele boek te vertalen en het op ufowijzer te plaatsen. Lou Baldin laat tevens weten dat het non-fiction is.

 

Een paar prachtige, zeer recente interviews met Nick Pope. De verslaggever van Fox is oprecht wat van slag door de feiten die Nick brengt en denk nog even dat als er werkelijk door straaljagers op UFO’s is geschoten, de media en het volk dat toch wel hadden geweten. Jammer voor hem, het fenomeen is nu eenmaal door bepaalde machten met opzet belachelijk gemaakt en in de doofpot gestopt. Maar het begint bij de wereldwijde media eindelijk te dagen dat er meer aan de hand is, een fantastische ontwikkeling. Ook het feit dat er door de powers that be nog geen grote tegencampagne is gestart om het UFO-vliegwiel der belachelijkheid maar weer eens een flinke zet te geven, is een hoopvolle ontwikkeling, ook zij willen wellicht openheid van zaken. Maar, laten we niet te vroeg juichen, in het verleden zijn vele geslaagde aanvallen van het kaliber Doug en Dave gedaan.

 

 

26 januari 2009

Vandaag in krant de Sp!ts een UFO-bericht dat in de Engelse krant The Sun staat. Ik zal één hersenloze reactie aanhalen uit de reacties die mensen weer massaal onder het artikel schrijven. Eén reactie wuift het bevel tot schieten op UFO’s weg met de vraag waarom er dan geen foto’s van zijn gemaakt. Dat maakt meteen duidelijk dat de beste man/vrouw geen snars begrijpt van hoe het fenomeen door de luchtmacht en overheid (van bijna elk land) wordt behandeld en dat die ook niet blij zijn met de getuigenissen van piloten.
http://www.spitsnieuws.nl/archives/tech/2009/01/raf_schoot_op_ufos.html

De link naar het Engelse artikel waarin veel meer details worden gegeven dan in de summiere vertaling van Sp!ts:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/ufos/article2171863.ece

De Belgische krant Het Belang van Limburg besteedt vandaag ook aandacht aan het artikel in The Sun en geeft een veel betere tekst die exact weergeeft wat de inhoud van het Engelse artikel is:
http://www.hbvl.be

OBAMA ZAL OVER HET UFO-FENOMEEN HOREN! januari 2009 Documenten die zijn uitgelekt laten zien dat Obama’s voorgangers allemaal zijn ingelicht over UFO’s en buitenaards leven. Dus ook Obama zal daar over te horen krijgen. Als voormalige commandant van de op Hawaï gevestigde Amerikaanse vloot heeft admiraal Blair kennis van de onderwater UFO-activiteit die is gezien nabij Hawaï en elders in de Grote Oceaan. Blair’s rang en marine-ervaring wijzen erop dat hij op een gegeven moment Obama zal inlichten over UFO’s en buitenaardsen.

AH-1W SUPERCOBRA HELIKOPTERS EN GLOEIENDE BOL januari 2009 Amerikaanse Marinier, Camp Lejeune, NC: “De ene seconde was de gloeiende bol tussen de twee Cobra’s, het volgende moment bewoog het verticaal zonder enige vorm van een draai te maken en het begon verbazingwekkende en onmogelijke 90 graden bochten in de lucht te maken, en dat is iets waarvan ik weet dat geen enkel vliegtuig dat op een dergelijke snelheid kan doen.”

 

Ik kreeg vandaag de onderstaande e-mail:

Er is een website van Obama met de name change.gov (the office of the president elect). Zie onderstaande link. De bedoeling van deze site is vragen te formuleren voor de president. Vragen over allerlei onderwerpen. Op de site staat een ''search ruimte", als je daar het woord ufo intikt en daarna bevestigd, kun je vragen over dit onderwerp stellen. Je dient je wel eerst aan te melden, maar dat kost hooguit één minuut. Mijn vraag is, kun u op uw site deze aktie vermelden? Want hoe meer mensen vragen om disclosure, des te groter is de kans dat deze vraag door de nieuwe president behandeld wordt. Op dit ogenblik heeft de disclosure vraag al een hele hoge score bereikt, dat is zeer positief.

http://citizensbriefingbook.change.gov/ideas

Met vriendelijke groet,

Wim van D.


Ik (P.H.) heb zojuist zelf ook gestemd en geef voor het gemak onderstaande hulp:

* Klik op de bovenstaande link / klik dan op: Vote Up / klik dan op: To create a new account.

* Vul de paar gevraagde gegevens in en vul bij: Zip Code je postcode in.
Als de letters en cijfers bij: Type the caracters you see in the word below moeilijk leesbaar zijn, klik dan op het bovenste blauwe pictogrammetje met de twee recycle pijltjes. Klik na het invullen van de karakters op: Sign in.

* Na 4 seconden kom je op een pagina waarop je een Nickname kunt invoeren, dus je eigen naam of een verzonnen naam. Klik dan op: Submit

* Op de pagina die dan wordt geopend vul je in het tekstvakje met de titel: Find an issue you care about de letters ufo in.

* Op de dan geopende pagina kun je op de rechterhelft van de pagina het beste klikken op het onderwerp: UFO Disclosure 125 1/12/2009 5:39 PM Let op, er staan meerdere onderwerpen met die titel, maar dat specifieke onderwerp heeft de meeste comments en al een dikke 2300 punten (toen ik er was, inmiddels al meer) en zal dus hoog gaan scoren. (Het aantal comments was toen ik er was 125, maar dat kan inmiddels veel hoger zijn, dus zoek naar het onderwerp UFO Disclosure met de meeste comments.) Klik nu weer op: Vote up en je stem telt mee.

Hartelijk bedankt.

 

Getuigen overheid en leger USA over UFO-doofpot: ‘Goede kans dat we worden bezocht’
‘Ja, er zijn ET bezoeken geweest. Er zijn ruimtevaartuigen neergestort. Er zijn materialen en lichamen ontdekt.’ Meer:

http://www.wanttoknow.nl/universum

 

Er is materiaal van de beschadigde windmolen bij Conisholme nabij Louth in Lincolnshire, Engeland, naar Duitsland gestuurd om daar onderzocht te worden op sporen van de mogelijke oorzaak. Engelse experts van het ministerie van defensie beweerden dat het mogelijk een radiografisch bestuurd klein militair en geheim Stealth toestel is geweest dat testvluchten uitvoerde in de buurt van het windmolenpark. Waarom men dat niet definitief kan bevestigen is de grote vraag en andere experts beweren dat een dergelijk toestel wel in de maak is, maar dat er pas over een paar jaar testvluchten mogelijk zijn. Niets is zeker dus. Hieronder wat links naar Engelse krantenartikelen en YouTube filmpjes:
http://www.examiner.com
http://www.dailymail.co.uk

 

 

LANCERING IN VOORBEREIDING! januari 2009 Robert Hastings: "Van alle interviews die ik gedurende de laatste 30 jaar met voormalige of gepensioneerde ICBM lanceerofficieren heb gedaan, was dit misschien wel de meest verontrustende. Volgens deze bron, David H. Schuur, had een UFO kennelijk de lanceerprocedure bij zijn meeste Minuteman raketten geactiveerd."

 

UFO RAAKT WINDMOLEN

Gisteren werd er in het Engelse Conisholme nabij Louth in Lincolnshire, een windmolen door het een of ander van een wiek afgeholpen. De wiek is nog niet teruggevonden. Er zijn een groot aantal inwoners die in de avond al oranjegele bollen over de regio zagen vliegen en een object dat heel laag vloog in de richting van het windmolenpark. Eén getuige spreekt van een groot licht met tentakels eraan, het had iets weg van een octopus en het vloog heel laag over de windmolens. ’s Nachts om 04:00 was er een gigantische klap hoorbaar en ’s morgens bleek een windmolen zware schade te hebben. Eén wiek met de afmetingen van zo’n 20 meter was verdwenen en een andere was zwaar beschadigd. UFO-verenigingen zijn opgetogen en doen onderzoek. Ook Nick Pope noemt het een van de meest bijzondere UFO-incidenten in jaren.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/ufos/article2108149.ece

 

WAT IS ER NU EIGENLIJK ECHT AAN DE HAND?
Fred Burks: "Als een voormalig tolk voor presidenten en andere hoge regeringsfunctionarissen ben ik aanwezig geweest bij een aantal geheime bijeenkomsten, waar alleen topofficials en hun tolken aanwezig mochten zijn. Voor het grootste deel van de achttien jaar dat ik voor het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken werkte, heb ik nooit iets gezien of gehoord dat wees op het bestaan van een wereldwijde samenzwering. Sommige van mijn vrienden waren ervan overtuigd dat de wereldpolitiek grotendeels wordt beheerst door een kleine groep boze mannen achter de schermen, met een enorme hoeveelheid macht en geld. Ik lachte om de paranoïde trekjes van deze vrienden; ik had immers geheime bijeenkomsten bijgewoond, en nooit iets gezien dat hun angstige overtuigingen ondersteunde.

Toen, in 2001, met dank aan een fantastische vriend die me een levensveranderende video toestuurde, opende ik mijn ogen voor een grootschalige doofpot over UFO’s. Dit dwong me mijn ideeën over het functioneren van de wereld en de zin van het leven radicaal bij te stellen. Ik begon een zoektocht naar wat er daadwerkelijk achter de schermen plaatsvond. Ik verdiepte me in een serieus onderzoek en stuitte op een ongelooflijke hoeveelheid betrouwbare informatie met betrekking tot een aantal grote doofpotaffaires, die ik daarvoor afgedaan zou hebben als complete onzin. Vervolgens heb ik deze informatie bijeengebracht op de website WantToKnow.info. Deze site werd uiteindelijk behoorlijk populair en bracht me in contact met een aantal wonderbaarlijke, moedige onderzoekers, die betrouwbare informatie over de verschillende aspecten van deze doofpotaffaires met me deelden."

Lees hier het volledige artikel:
http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/ex-presidentiele-tolk-fred-burks