UFO ARTIKELEN

2010

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Terug naar hoofdpagina UFO's

Terug naar Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen


Een gezond verstand voornemen voor 2010
Wellicht iets om een goed voornemen voor 2010 op te baseren, het voornemen om het volgende jaar eens nuchter met UFO-zaken om te gaan en de gechannelde berichten met een flinke korrel zout te nemen. Misschien hebben de channelaars wel degelijk contact met ‘iets’, maar dat iets speelt op sardonische wijze met hen en verzint informatie die soms is gebaseerd op een voorval dat indruk op de mensheid maakte, zoals in dit geval de spiraal boven Noorwegen. Zoals al zo vaak is geschreven op ufowijzer, de informatie verkregen via channelen is regelmatig als volslagen onbetrouwbaar gebleken en is dus waardeloos zolang we geen echt contact met buitenaardsen hebben. Laten we daar dus op wachten en zodra we uit hun mond horen wat hun plannen met ons zijn, pas dan kunnen we er iets zinnigs over zeggen. Al die contactpersonen krijgen de oproep dat de mensheid ‘wakker’ moet worden, wordt dan dan ook! En laat je gezonde verstand spreken en geloof voorlopig even niets van al die boodschappen die al sinds 60 jaar niet uitkomen.

Onderstaande frasen kon men een paar dagen nadat op 9 december in Noorwegen de bekende spiraal was verschenen op Internet lezen:

Goedaardige buitenaardsen zijn aanwezig binnen de Aardse atmosfeer
Momenteel dwingen zij de agentschappen van de regeringen wereldwijd om de mensheid te bevrijden uit hun slavernij door middel van hun technologieën.
Het fenomeen dat zich gisteren afspeelde in Noorwegen was slechts een voorbeeld van hun kunnen door één enkele ET.

Noot Niburu-redactie: De anonieme schrijver van bovenstaand artikel heeft naar onze mening volledig gelijk.
Bron: http://www.niburu.nl/index.php?articleID=22319


“Matthew zegt dat het een aller intenst teken is van onze broeders en zusters in andere beschavingen dat de tijd aan het komen is om hun aanwezigheid nu werkelijk te erkennen – het kan helemaal niet dat degenen die niet willen dat dit gebeurt, dit dramatische teken kunnen wegwuiven.

De totale spiraal vertegenwoordigt de ongebroken onderlinge verbondenheid van alle zielen vanuit ons ‘Begin in het Licht ‘– het intense licht in het centrum – en de blauwe spiraal die naar de Aarde gericht staan is het krachtigste bewijs vandaag van hun wens naar ons toe om ons bewust te verbinden met hen in dezelfde geest waarmee zij zijn gekomen.
Bron: http://www.niburu.nl/index.php?articleID=22342


En ook SaLuSa van Sirius en een lid van de Galactische Federatie doet een duit in het zakje:

We zijn gefascineerd door jullie veelvoudige interpretaties van de blauwe lichtbundel over Noorwegen. Het is zeker een goed gespreksonderwerp geworden en jullie perceptie staat voldoende open om te overwegen dat het uit de ruimte kwam en naar jullie toe werd gestraald. Het verband met President Obama is ook interessant en toont dat jullie het als een teken zien dat er pogingen worden gedaan om contact met jullie te leggen.
Bron: http://www.niburu.nl/index.php?articleID=22407


De bekende Richard Hoagland heeft net als David Wilcock eerst eens wat onderzoek gedaan alvorens zijn mening over de Noorse spiraal te spuien en ook zijn onderzoek leidde tot de simpele conclusie dat er helemaal niets buitenaards aan het fenomeen was te ontdekken, het was gewoon de mens zelf die het deed ontstaan. Niet ‘één enkele ET’, geen ‘aller intenst teken van onze broeders en zusters in andere beschavingen’ en geen ‘uit de ruimte komende en naar ons toe gestraald’ fenomeen.
http://www.enterprisemission.com/Norway-Message.htm
http://www.enterprisemission.com/Norway-Message2.htm


Mijn voornemen voor 2010 is te blijven wijzen op dit soort misleidende informatie die het UFO-fenomeen niet ten goede komt. De voortekenen op een openbaring zijn aanwezig, laten we dat dan op volwassen wijze ondersteunen en gewoon bij de wel bekende feiten blijven.

Voor alle bezoekers de beste wensen voor 2010,

Paul Harmans
ufowijzer

30 december 2010

MIJN EIGEN UFO-WAARNEMING EN ONDERZOEK Door: John de G. december 2010 Om alvast een beetje vooruit te lopen, mijn verhaal gaat over de "Black Sigar shaped UFO's" oftewel de zwarte, sigaarvormige UFO's, daarom ga ik na mijn verhaal vanuit eigen onderzoek nog iets dieper in op identieke waarnemingen met behulp van feiten en videobeelden van andere getuigen.

22 december 2010

Honderden ufo-waarnemingen boven Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeelanders hebben de afgelopen 55 jaar honderden ufo's waargenomen. Dat blijkt uit vandaag vrijgegeven documenten van het leger. Het gaat om zo'n 2000 documenten over de periode 1954-2009 waarin ufo-waarnemingen zijn opgetekend van burgers, piloten en militairen. Sommige documenten bevatten ook tekeningen en beschrijvingen van buitenaardse wezens met een soort farao-maskers. Ook zouden er buitenaardse geschriften zijn gevonden.
Volledig artikel:
http://nos.nl/artikel/206973-honderden-ufowaarnemingen-boven-nieuwzeeland.html

Nieuw-Zeelanders meldden honderden UFO's
WELLINGTON - Het leger van Nieuw-Zeeland heeft woensdag zo'n tweeduizend pagina's aan vertrouwelijke documenten vrijgegeven over UFO-meldingen en vermeende ontmoetingen met buitenaardse wezens. De honderden meldingen van burgers, piloten en militairen dateren van 1954 tot 2009.
Volledig artikel:
http://www.nu.nl/buitenland/2407699/nieuw-zeelanders-meldden-honderden-ufos.html

De Nieuw-Zeeelandse UFO-files:
http://www.stuff.co.nz/national/4486327/Original-files-NZs-UFO-sightings

19 december 2010

EEN DAG MET EEN BUITENAARDS WEZEN Deel 7 december 2010 ‘Een Dag met een Buitenaards Wezen’ is een boek dat is geschreven door Lou Baldin onder de naam ‘A Day with an Extraterrestrial’ en het is uitgegeven in 2008. Lou Baldin is ook de schrijver van het boek ‘In League With A UFO’ dat ik (Hans Jochems) al eerder heb vertaald onder de naam ‘In wisselwerking met een UFO’

16 december 2010

TWEE BELANGRIJKE STARCHILD MEDEDELINGEN! december 2010 Lloyd Pye: Ten eerste, voor hen die de tijd hebben en graag een flinke dosis achtergrond van het Starchild willen opnemen en alles willen weten van de laatste DNA informatie, heeft New Paradigm Films in Oslo, Noorwegen, het beste en meest uitgebreide, alles omvattende interview (80 minuten) dat ik ooit over het Starchild gedaan heb online gezet. Het tweede belangrijke nieuws is dat ik in combinatie met de uitgave van deze nieuwe video, het Starchild Essentials e-Book grondig heb nagezien en heb aangevuld met de allerlaatste informatie van de genetische testen die in 2010 hebben plaatsgevonden. Ik heb er 10 pagina’s aan toegevoegd en 30 foto’s en illustraties die allemaal het verhaal op verschillende belangrijke wijzen versterken.

15 december 2010

ZWARE, BETONNEN AFDEKKINGEN VAN ICBM SILO's OPZIJ GESCHOVEN DOOR GLOEIENDE SCHIJVEN december 2010 Martin Cole: Mijn vader vertelde mij over de alarmen die ze hadden (op Minuteman locaties) omdat een raketsilo was opengemaakt en dat de betonnen afsluitdeksels die bovenop de raketsilo liggen en weggeschoven kunnen worden bij een lancering, naar één kant waren verschoven. En dat het radioactieve materiaal in de atoomkop dood was.

13 december 2010

 

9 december 2010

Nou, we hebben weer wat om naar uit te kijken, ene Stanley A. Fulham, een Ex-NORAD-officier, voorspelt dat er begin volgend jaar (half januari 2011) heel veel UFO’s zullen worden waargenomen (o.a. boven Moskou en Londen). Het is volgens hem de bedoeling dat we worden klaargestoomd voor contact. De identiteit van Fulham wordt in twijfel getrokken door de scepticus Randi, maar ja, die twijfelt inmiddels (gezien zijn leeftijd en omdat hij teveel goocheltrucs heeft uitgehaald) aan alles. Toch zal Fulham binnen twee maanden zichzelf bewezen hebben, het is immers al december 2010! Echter, ik zou niet te vroeg juichen, er zijn al heel wat mensen met dergelijke voorspellingen plat op hun bek gegaan. En ter overweging, er zullen beslist waarnemingen boven Moskou en Londen in januari 2011 plaatsvinden, maar het zullen er toch aanmerkelijk meer moeten zijn dan wat er normaal al elke maand wordt gezien, wil Fulham van mij gelijk krijgen.
http://www.grenswetenschap.nl/blogs/In-2011-reeds-aliencontact

Zou Fulham ook de berichtgeving van commandant Ashtar volgen? Ene SaLuSa van Sirius geeft om de drie dagen een zeer positief berichtje vrij (o.a. via de boys van niburu). En begin dit jaar (2010) was de zekere boodschap van hem dat Obama binnen no-time de aankondiging zou doen dat we niet alleen zijn en ook nooit alleen zijn geweest. Daarna zou de vloot van het galactisch verbond massaal landingen inzetten en voor 2010 voorbij was, zou de wereld volkomen veranderd zijn. SaLuSa heeft inmiddels ook begrepen dat het weer eens(!) niet is uitgekomen en omdat gezichtsverlies om de hoek gluurt, vindt hij dat er een verklaring nodig is en zegt nu, ondanks al zijn beweringen (al vanaf de jaren 1950) dat hij over voorkennis beschikt en in de toekomst kan kijken:

‘Eerst moeten we echter zoals jullie zeggen, het dek schoonmaken, en een situatie creëren die disclosure, de publieke bekendmaking, toestaat. Zoals jullie beginnen op te merken, betekent dat niet noodzakelijkerwijs dat dit afkomstig moet zijn van President Obama, zoals eerder was gepland. De toegepaste druk richt zich op elke officiële bron die disclosure aanpakt en bereid is de aankondiging te maken. Het vereist er slechts één die dit doet, waarna de waarheid eruit rolt en dit zal aanzwellen tot een tsunami aan informatie.’

Nou, dat scenario hadden we zelf ook kunnen verzinnen, het vereist er inderdaad slechts één, maar wanneer die naar voren komt is de grote vraag en dat weet SaLuSa dus ook niet en speelt achteraf telkens mooi in op de gebeurtenissen op aarde. Zo worden overstromingen, aardbevingen, krediet-crisissen, olierampen, oorlogsdreigingen en Wiki-Lekken opgevoerd alsof SaLuSa ze voorspeld heeft, maar er wordt slechts geraffineerd over bericht en op ingespeeld nadat al die zaken hebben plaatsgevonden.

Inmiddels is 2010 bijna voorbij en SaLuSa geeft nu het volgende bericht:

‘Ik ben SaLuSa van Sirius en ik ben opgewonden dat we zo dicht bij het voorstellen van onszelf aan jullie zitten. Het zal nogal een evenement worden met veel activiteiten in de lucht, want we voeren een voorstelling voor jullie op. Jullie waarnemingen van onze vloot nemen voortdurend toe, en dat is doelbewust om jullie in staat te stellen onze vreedzame aanwezigheid te accepteren. Met uitzondering van dat we “geweld” hebben moeten gebruiken om onszelf tegen aanvallen op onze vloot te beschermen, zouden we nooit als eerste aanvallen. En zelfs dan zouden we de voorkeur geven aan het vermijden van contact, hetgeen de reden is dat we vaak buiten zicht verdwijnen wanneer we worden achtervolgd. We houden van jullie en we zijn hier om te helpen bij de herbouw van jullie Aarde, en om ervoor te zorgen dat jullie allemaal veilig het einde van deze cyclus bereiken.’

Tsja, ik moet het toch eerst allemaal maar eens zien en persoonlijk meemaken voordat ik o.a. Anton Teuben feliciteer met zijn goede inzichten in dit soort vage en zichzelf tegensprekende boodschappen. En SaLuSa wil ik best de hand schudden en welkom heten, maar of ik hem ooit zal vertrouwen na al zijn boodschappen die aantoonbaar al gedurende 50 jaar niet kloppen dat betwijfel ik.

Het is te hopen dat het allemaal waar is en dat we in 2011 de openbaring meemaken, maar wacht dat eerst maar eens af en zodra het zover is kun je er alsnog om de 3 dagen een berichtje over schrijven, wellicht dat je dan ook wat meer weet van de bedoelingen en afkomst van de buitenaardsen en een heel stuk geloofwaardiger overkomt.

‘Gebruik je gezonde verstand’ is mijn motto voor het nieuwe jaar!

En lees het onderstaande artikel nog eens, een eyeopener wat betreft de al 50 jaar durende mooie praat en nooit uitkomende beloftes van de galactische federatie:

ASHTAR SHERAN december 2009 Ik heb sinds een week het bovenstaande boekje nu ook in de Nederlandse taal. Het is gedrukt in 1957 en erin vind je veel informatie over en van Ashtar-Sheran. Het zijn gechannelde (mediale) verslagen van dik 50 jaar geleden en gaan over hetzelfde Ashtar Command, First Contact, de Galactische federatie, enz. waarover je de laatste tijd zeer uitgebreide verslagen op Internet kan vinden. De boodschappen komen exact overeen. (Sinds de zogenaamde hack van niburu werken de links in dit artikel (en andere artikelen) naar de relevante niburu pagina’s helaas niet meer.)

5 december 2010

WIKILEAKS ZEGT DAT KOMENDE DOCUMENTEN OVER UFO's GAAN december 2010 WikiLeaks oprichter Julian Assange vertelde vrijdag (3 dec.) in een online chat met de Britse krant The Guardian dat enkele van de komende diplomatieke correspondenties over UFO’s gaan.

5 december 2010

WETENSCHAP EN BUITENAARDS LEVEN Deel 3 december 2010 Dit is het derde deel van een drietal artikelen over het onderwerp “Wetenschap en Buitenaards Leven”. In Deel I. Geschiedenis en Deel II. Heden heb ik de houding beschreven van wat ik de verengde wetenschap noem tegenover het idee van en het onderzoek naar buitenaards leven. Met verengde wetenschap bedoel ik het wetenschappelijk instituut, zoals dat zo’n 100 tot 150 jaar geleden zich is gaan ontwikkelen. Dit in tegenstelling tot de term wetenschap in haar meest omvattende betekenis: Alles dat mensen weten, alles dat ze kennen en alles waarmee ze bekend zijn. (Kees Deckers)

4 december 2010

EEN DAG MET EEN BUITENAARDS WEZEN Deel 6 december 2010 ‘Een Dag met een Buitenaards Wezen’ is een boek dat is geschreven door Lou Baldin onder de naam ‘A Day with an Extraterrestrial’ en het is uitgegeven in 2008. Lou Baldin is ook de schrijver van het boek ‘In League With A UFO’ dat ik (Hans Jochems) al eerder heb vertaald onder de naam ‘In wisselwerking met een UFO’

1 december 2010

NASA ontdekt 'buitenaardse' bacterie op aarde
AMSTERDAM – De NASA heeft een bijzondere bacterie ontdekt die mogelijk ook kan voorkomen op planeten die tot nu toe als ‘levensloos’ werden beschouwd. Volgens verschillende Britse kranten is dat het onderwerp van de geheimzinnige persconferentie die de ruimtevaartorganisatie heeft aangekondigd. Wetenschappers van de NASA zullen donderdagavond waarschijnlijk de ontdekking bekend maken van een bijzondere microbe die gedijt op arsenicum.
http://www.nu.nl/wetenschap/2391881/nasa-ontdekt-buitenaardse-bacterie-aarde.html

1 december 2010

NASA gaat (donderdag 2 dec) een belangrijke aankondiging over buitenaards leven doen.
Je moet het me maar niet kwalijk nemen, maar ik ben er niet echt opgewonden over. Bewijs van buitenaards leven zit ook in de meteoriet die men ooit op aarde vond en afkomstig was van Mars. Dat was toen dat bekend werd gemaakt wel bijzonder, maar inmiddels verwachten we toch wel iets spectaculairder. Voor mij zou de aankondiging dat men water op één van de manen van Saturnus heeft gevonden niet heel bijzonder zijn. Als je kijkt naar de opbouw van het heelal en de gigantische afmetingen daarvan, dan is het heel logisch dat je daar op (heel) veel plaatsen water kunt vinden, daar hoeft NASA niet eerst de hele wereld voor in spanning te laten zitten, dat weten we eigenlijk al jaren.

Maar ja, de oude media rennen in het rond en buitelen over elkaar om er maar als eerste aandacht aan te besteden, van alle kanten hoor je ze opgewonden roepen: ‘NASA gaat een aankondiging over buitenaards leven doen!!!!!’ De bekende experts worden van stal gehaald en aan de tand gevoeld. Wetenschappelijk jargon waar niemand wat van snapt, maar het staat wel interessant. Geen daarvan heeft ook maar het flauwste benul van hoe NASA werkelijk is, hoe NASA al jaren opmerkelijke zaken vernield of in de doofpot stopt.

De Nederlandse media hadden absoluut geen interesse voor de laatste persconferentie afgelopen september waarop Amerikaanse luchtmachtofficieren beweerden (ze konden die bewering o.a. ondersteunen met officiële regeringsdocumenten en nog eens 120 collega’s die hetzelfde hebben meegemaakt) dat UFO’s grote belangstelling voor atoomwapens hadden en nog steeds hebben. Dat UFO’s misschien ook met buitenaards leven te maken hebben is algemeen bekend, maar dat lachen de media weg, dat is te vergezocht, daar vragen ze geen experts van naar de studio. En die luchtmachtofficieren die dat beweren? Ach die worden toch door de luchtmacht en het Pentagon en de Amerikaanse regering als fantasten neergezet, die instanties geloof je als media toch meteen, die zouden nooit liegen, dus besteed je geen aandacht aan dergelijk nieuws, toch?

Maar NASA is, als je het eens goed bestudeer(!), net zo’n instantie die wel veel beweert, maar daarbij de feiten graag geweld aan doet, dus zal het donderdag gaan over buitenaards Saturnus-water of bacteriën op Mars, al miljarden jaren morsdood, dus hoezo buitenaards leven? Of zal NASA nog iets zeggen over het water op de maan, iets dat NASA dertig jaar geleden al wist, maar nooit bekend maakte, totdat India er mee kwam. En dat is nog maar het minste dat NASA voor ons achterhield, er is nog veel en veel meer dat NASA in al die jaren in de ruimte heeft ontdekt dat stukken interessanter en belangrijker is, maar dat ze ons nooit zullen vertellen. Bijvoorbeeld over het mogelijke fossiel op Mars dat na de vondst in 2004 door de Mars Rover ‘Opportunity’ op de foto werd gezet en meteen daarna werd ‘weggeborsteld’! Of over al die vreemde objecten die al jaren door de bemanningen van de Space Shuttles op officiële NASA-camera’s worden vastgelegd. Of over het wegpoetsen van ‘iets’ (maar wat?) op maanfoto’s. Wat staat of ligt daar dat wij als wereldbevolking niet mogen zien? Of het gezicht op Mars, door NASA in 1998 zogenaamd ontmaskerd (via een zwaar bewerkte zwart/wit foto, lees: het wegpoetsen van details), en groots aangekondigd bij de wereldwijde media, als een vage hoop zand, maar waarvan NASA later, zonder het ook maar ergens aan te kondigen, een duidelijke (en nu eens niet bewerkte) foto op haar website plaatste.


Een foto van latere jaren (door NASA stilletjes op 21 september 2006 op het Internet geplaatst) waarin duidelijk wel een geërodeerd gezicht valt waar te nemen en wat vraagt om nader onderzoek om er achter te komen of het werkelijk om een zeer oud artefact van grote afmetingen gaat.
http://www.darkmission.net/marsexpress-1.htm

Maar… ik heb het in dit geval graag mis en ik zal een sprong in de lucht maken als het anders gaat dan ik denk. Ik raad iedereen echter aan van het minste uit te gaan, dan kan het altijd nog meevallen, want zoals velen weten staat NASA voor: Never A Straight Answer!

http://nieuws.nl.msn.com/opmerkelijk/article.aspx?cp-documentid=155394009
http://www.nu.nl/algemeen/2390989/nasa-kondigt-bevindingen-buitenaards-leven.html
http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/article/detail/1189830/2010/12/01/NASA-heeft-nieuws-over-aliens.dhtml

1 december 2010

Astronaut Edgar Mitchell onderzoekt mogelijk UFO Case Billy Meier
De zesde astronaut op de maan, bekend vanwege zijn interesse in UFO’s en bewustzijn, heeft altijd gesteld dat de regering informatie over buitenaardsen achterhoudt. Daarnaast erkent hij de wetenschappelijke informatie van Billy Meier en zegt hij dat het beter bewijs is voor buitenaards leven dan foto’s van UFO’s. Hij doelt hier bijvoorbeeld op de accurate wetenschappelijke informatie over de 5.100 jaar oude IJsman. Lijnen zijn gelegd tussen Dr. Edgar Mitchell en Michael Horn, de Amerikaanse woordvoerder voor de Zwitserse UFO Contactee Billy Meier.
http://www.niburunews.com

29 november 2010

SYMPOSIUM "BUITENAARDS LEVEN" LEEUWARDEN - ENKELE REACTIES november 2010 Geattendeerd door de webplek UFOWIJZER van Dhr. Paul Harmans ben ik zaterdag 20 november jongstleden naar Leeuwarden getogen om daar het Symposium “Buitenaards Leven” bij te wonen. Dit Symposium werd georganiseerd door de vereniging Gemma Frisius ter viering van het 50-jarige bestaan van het zogenaamde S.E.T.I.-onderzoek (Search for Extraterrestrial Intelligence).

24 november 2010

Een aantal compilaties van video’s van UFO’s gemaakt door NASA. Er werd en wordt door de astronauten tijdens hun missies (zowel die naar de maan als die van de space shuttle tegenwoordig) heel wat vreemds gefilmd. De beelden zijn natuurlijk geen 100% bewijs van een buitenaardse intelligentie, maar het geeft definitief aan dat er zeer vreemde objecten in de nabije ruimte rondom de aarde vliegen en blijkbaar belangstelling voor onze ruimteschepen en de bezigheden van de astronauten hebben. Een aantal van deze objecten zal beslist ruimteafval zijn, maar een groot deel is dat absoluut niet! Ruimteafval heeft geen eigen voortstuwing, voert geen verlichting, stopt en accelereert niet en maakt geen bochten in de ruimte. NASA doet zoals gewoonlijk alles af als urinedumps, ijskristallen, meteorieten en natuurlijk puin van eerdere lanceringen en vernielde satellieten. Je kunt dat klakkeloos aannemen zoals de mainstream media dat doen, je kunt ook je gezonde verstand gebruiken en aandringen op onderzoek naar deze objecten, zodat we wellicht eindelijk eens kunnen vaststellen wat nu de ware herkomst ervan is.

 

Nog twee video's van dit soort objecten:
http://youtube.com/watch?v=WlLN_Jcg1pc
http://youtube.com/watch?v=aROqWGZ3gDg

20 november 2010

WETENSCHAP EN BUITENAARDS LEVEN Deel 2 november 2010 Dit is het tweede deel van een drietal artikelen over het onderwerp “Wetenschap en Buitenaards Leven”. In het eerste deel ben ik ingegaan op de vraag: Wanneer zijn mensen, en met name de wetenschappers onder hen, eigenlijk gaan nadenken over buitenaards leven? Ik heb daarbij alleen naar de westerse geschiedenis gekeken. Het blijkt dat al zeker meer dan 2.500 jaar wordt gefantaseerd, gefilosofeerd en nagedacht over de vraag of buitenaards leven nu fictie is of feit. In dit deel kijk ik naar onze huidige situatie en de laatste 100 jaar van die geschiedenis. In kort bestek probeer ik een beeld te schetsen van hoe wetenschappers omgaan met het onderzoeks- en wetenschapsgebied buitenaards leven en waarom zij dat zo doen. (Kees Deckers)

19 november 2010

Hitler liet UFO ontwerpen om Londen en New York te bombarderen
Er is even veel aandacht in de media voor de Nazi UFO’s. Die zijn er beslist geweest en dat is ook al vele jaren bekend. Waar echter geen enkel media-artikel gewag van maakt, is dat een aantal hoge Nazi’s ook heeft beweerd dat zij de techniek weer hadden terugontwikkeld van een neergestorte buitenaardse vliegende schotel. Verder is het vreemd dat als de schotels van de Nazi’s werkelijk de uitzonderlijke en soms onwereldse techniek hadden, een techniek die al in de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw bij vele waarnemingen van schotelvormige objecten te zien was, waarom is die techniek dan niet zichtbaar in de hedendaagse lucht- en ruimtevaart? 60 jaar volledige geheimhouding daarvan om het enkel en alleen voor eigen (defensie) gewin te gebruiken lijkt me stug, waarom dan de huidige oorlogen voeren waarbij vele duizenden eigen landgenoten de dood vinden als je over een superieure techniek beschikt die dat bijna allemaal kan voorkomen? En waarom een gammele space shuttle die slechts rondjes net boven de aarde kan draaien? Ja zeker, vliegende schotels storten ook neer, maar ook daarvan bestaat het idee dat ze ons wel eens op die wijze met opzet zijn gegeven. Als (bedekte) hulp bij de ontwikkeling van onze aardse technieken.

Michael Lindemann: Er zijn geruchten en speculaties dat Roswell, en wat uit Roswell voortkwam – de wijze waarop we van de Roswell-techniek gebruik hebben gemaakt – wellicht niet de eerste keer was dat zoiets gebeurde. Er zijn aanwijzingen en speculaties dat de Nazi’s zoiets al eens hebben gedaan, dat sommige van hun buitengewone technologische ontwikkelingen mogelijk afkomstig zijn van een gelijkwaardige bron. Wat denk u daarvan?

Kolonel Philip J. Corso: Ja, dat is waar. Ik had een Duitse wetenschapper in mijn team. Ik besprak dat met hem. Ik sprak dat met Oberth, von Braun. Ik maakte samen met generaal Trudeau deel uit van ‘Project Paperclip’. Er waren ergens anders ook crashes geweest en zij (de Duitsers) vergaarden ook materiaal. De Duitsers werkten daar ook aan. Ze losten echter het voortstuwingssysteem niet op. Ze deden een hoop experimenten met vliegende schotels. Ze hadden er een die 4 kilometer omhoog kon. Maar waar we allemaal, wij en zij, niet uitkwamen was het besturingssysteem. Bij R&D (Onderzoek en Ontwikkeling) begonnen wij ons te realiseren dat het wezen (een gevangen genomen alien) onderdeel van de besturing was, deel van het apparaat zelf, of hij was het zelf (het besturingssysteem, Vert.), omdat het geen voortplantingsorganen had.
Afkomstig van: http://www.stevequayle.com/High.Jump/Vril.and.Andromeda.html

http://www.hln.be
http://www.demorgen.be
http://www.standaard.be
http://www.nieuwsblad.be
http://www.dailymail.co.uk

15 november 2010

EEN DAG MET EEN BUITENAARDS WEZEN Deel 5 november 2010 ‘Een Dag met een Buitenaards Wezen’ is een boek dat is geschreven door Lou Baldin onder de naam ‘A Day with an Extraterrestrial’ en het is uitgegeven in 2008. Lou Baldin is ook de schrijver van het boek ‘In League With A UFO’ dat ik (Hans Jochems) al eerder heb vertaald onder de naam ‘In wisselwerking met een UFO’

12 november 2010


Meer info: http://www.niburunews.com

11 november 2010

WETENSCHAP EN BUITENAARDS LEVEN Deel 1 november 2010 Buitenaards leven. Nog altijd een omstreden onderwerp. Waarom? In drie artikelen kijk ik naar de wetenschap met betrekking tot het mogelijk bestaan van buitenaards leven in het verleden, het heden en de toekomst. Ik ga daarbij uit van de stelling dat feit en fictie onlosmakelijk met elkaar zijn verstrengeld. Zo kan de fictie van gisteren het feit zijn van vandaag. En het feit van gisteren de fictie van vandaag. Uit oogpunt van leesbaarheid beperk ik mij tot de westerse culturen. Ik ben mij er van bewust dat daarmee een enorme schat aan wetenschap en kennis onbesproken blijft. In dit eerste deel kijk ik naar de geschiedenis. (Kees Deckers)

6 november 2010

Er verschijnen op 5 november 2010 tijdens het aftellen voor de lancering van de space shuttle Discovery (STS-133) een aantal witte bollen in de buurt van de shuttle en na enkele ogenblikken verdwijnen ze weer. Kort na dit voorval wordt de lancering afgebroken, volgens NASA vanwege een brandstoflek. Mocht het echter aan de bollen liggen, dan zal NASA dat natuurlijk nooit toegeven.

5 november 2010

UFO's WAARVAN NIEMAND MAG WETEN! november 2010 Ik hoop dat jullie serieus naar dit willen kijken, want van de overheid mag ik het niet naar de media toe brengen. Mijn bekenden weten dit niet en zouden het anders niet geloven en dat wil ik graag zo houden!!!! Nu hoop ik dat jullie dit willen respecteren, want deze informatie moet toch bekend worden, omdat het belangrijk is ook al is het al maanden geleden gebeurd. Ik weet niet goed hoe ik naar de media moet gaan, maar ik kwam op jullie site en dat leek me wel betrouwbaar, omdat jullie wel meer van deze berichten hebben. Ook al heeft de overheid gezegd dat ik niet naar de media mocht gaan, toch wil ik dit doen omdat de mensen dit moeten weten. Jullie doen hetzelfde dus dat moet goedkomen!!!

4 november 2010

TECHNICUS VAN MINUTEMAN PROJECT BEVESTIGT UFO-ACTIVITEIT! november 2010 In 1966 en 1967 was ik verantwoordelijk voor het begeleiden van de testen, de leveringen, enz. van deze apparatuur. Ik had een bijna dagelijkse communicatie per telefoon en bij Sylvania met alle belangrijke contractors van zowel binnen het bedrijf als daarbuiten. Gedurende deze periode begon ik te horen over UFO-waarnemingen die plaatsvonden op deze SAC bases en natuurlijk deed ik daarover navraag bij de contractors. Ik hoorde dat gedurende één van die incidenten een vlucht raketten op Malmstrom op non-actief was gegaan.

2 november 2010

Chileense legerkapitein publiceert boek over UFO's
Het Chileense ministerie van defensie heeft kapitein Rodrigo Bravo Garrido toestemming gegeven een boek over UFO’s te publiceren. Vorige jaar gaf de Chileense regering al beelden vrij van UFO’s boven Chileense oorlogsschepen.
Het boek is getiteld ‘Un nuevo concepto en el estudio de los ovnis’ (Een nieuwe kijk op de studie naar UFO’s) en is in Chili verkrijgbaar vanaf 4 november 2010.

De auteur is een kapitein binnen de Chileense luchtmacht en officieel lid van CEFAA. Dit is van belang omdat dit het eerste boek is wat gepubliceerd is door een Chileense piloot die bovendien nog in dienst is. Hij publiceert het boek met goedkeuring van zowel het leger als de regering. In 2000 moest hij op 24-jarige leeftijd een studie doen naar anomalieën in het luchtruim en de mogelijke gevolgen die ze zouden kunnen hebben voor de veiligheid. Hij zet zijn onderzoek voort in samenwerking met de onderzoeksgroep CEFAA. CEFAA is onderdeel van de Chileense luchtvaartautoriteiten.
Het gehele artikel: http://www.niburunews.com

1 november 2010

Beelden gefilmd tijdens de NASA Space Shuttle STS-80 Missie
Je ziet aan het begin van de video meerdere malen een vage orb opduiken die achter de shuttle zijn plaats in een cirkelvorm inneemt. Zodra de orb op zijn plek is licht hij op en wordt hij helderder. Op het laatst verschijnt er nog een orb vanuit de rechter bovenhoek die zijn plaats in het midden van de cirkel inneemt en helder wordt. Intussen zijn ook de andere orbs van de cirkel een heldere lichtbol geworden. Na deze beelden nog een aantal UFO’s (lichtbollen) die vanuit de onweerswolken boven de aarde opduiken en door de cameraman van de shuttle gefilmd worden.

Veel camera’s filmen de missies en al deze video’s en de communicatie tussen de ruimte en de grond wordt via een satelliet naar Houston (NASA) gezonden. In Canada was een eigenaar van een tv-station, Martyn Stubbs, die ook dezelfde NASA satelliet kon ontvangen en hij nam gedurende meer dan vijf jaar alle video’s van de missies en de communicatie op welke ook Houston ontving. Veel van deze beelden zijn verwerkt in de documentaires ‘the Smoking Gun’ en ‘Secret Space’. (Check video.google)

31 oktober 2010

TOP NASA ASTRONAUT ONTHULT SHUTTLE-ONTMOETING MET SCHIJFVORMIGE UFO oktober 2010 Volgens interne NASA rapporten – bevestigd door Dr. Story Musgrave, een vrachtspecialist en bemanningslid aan boord van de STS-80 missie – verscheen er plotseling onder de shuttle een schijfvormig object dat veel groter was dan de shuttle die zich in een omloopbaan bevond. Ten tijde van het incident vloog de Columbia op een hoogte van 350 kilometer boven de aarde.

29 oktober 2010

EEN DAG MET EEN BUITENAARDS WEZEN Deel 4 oktober 2010 ‘Een Dag met een Buitenaards Wezen’ is een boek dat is geschreven door Lou Baldin onder de naam ‘A Day with an Extraterrestrial’ en het is uitgegeven in 2008. Lou Baldin is ook de schrijver van het boek ‘In League With A UFO’ dat ik (Hans Jochems) al eerder heb vertaald onder de naam ‘In wisselwerking met een UFO’

27 oktober 2010

50 Kernwapens uitgeschakeld op F.E. Warren AFB in Wyoming
Een negende deel van de gehele intercontinentale nucleaire wapensilo's in de VS is afgelopen zaterdag als gevolg van een reeks verdachte computerstoringen offline geweest. 50 van de 450 ICBM's op de F.E. Warren Air Force Base in Wyoming werden op 23 oktober meer dan 45 minuten op non-actief gesteld. Leidinggevenden hebben uitgesloten dat het systeem van buitenaf gehackt is, noch bestond het gevaar dat de wapens door de storing onbedoeld konden worden afgevuurd.
http://www.niburunews.com

24 oktober 2010

Eerst boven New York en El Paso, nu (22 okt) boven Cincinnati, Ohio

 

Meer video's: www.ufo-blogger.com

23 oktober 2010

UFOLOGIE EN TAALTRUCS oktober 2010 Samenvattend lijken de drie conclusies [van Project Blue Book] op het eerste lezen prachtig kort, krachtig en helder. Maar bij nadere beschouwing blijken zij door het weglaten van informatie en door de verwoording een enorme ruimte te bieden om zonder te liegen van alles verborgen te houden.

21 oktober 2010

UFO NEW YORK 2010: WAREN DE VLUCHTEN VERTRAAGD VANWEGE DE UFO-WAARNEMINGEN? oktober 2010 Ondanks dat de FAA het feit van het New York UFO-verhaal ontkent, is de officiële oorzaak van de verstoring gemeld als ‘een gaslucht’. De mogelijkheid dat de FAA het feit van de UFO’s tracht te verdoezelen kan mogelijk tot een ernstige twijfel over de partyballonnen leiden. Velen beweren dat de UFO’s in feite ballonnen waren die werden opgelaten door kinderen van een nabijgelegen school in Mt Vernon. De partyballonverklaring is echter zeer onwaarschijnlijk vanwege de tijden van de eerste melding en latere meldingen. Ondanks dat de waarnemingen boven New York in eerste instantie officieel werden gemeld op 13:30, beschreven getuigen later, net na de per ongeluk ontsnapte ballonnen in Mt Vernon, dat zij al zo vroeg als 09:30 op 13 oktober UFO’s zagen en dat het er wel zoveel als 50 waren.

20 oktober 2010


Nummer 2 van het nieuwe UFOMATRIX magazine is uit, zie voor meer info: www.ufomatrix.com

20 oktober 2010

They said the 'UFO' over New York was just balloons... so how do they explain the mirror image over El Paso?
http://www.dailymail.co.uk/news

18 oktober 2010

 

Op vrijdagavond is door een fotograaf van een nieuwsstation bijzonder beeldmateriaal gemaakt van een mysterieus drietal lichten boven El Paso. In eerste instantie lijkt het om een meteoriet of iets dergelijks te gaan, maar plots deelt het zich in drie afzonderlijke objecten die vervolgens blijven hangen in de lucht en uiteindelijk worden vergezeld door een vierde zilverachtig object.
Gehele artikel plus meer video's: http://www.niburu.nl/index.php?articleID=24174

17 oktober 2010

 

16 oktober 2010

Luchthavens NYC afgesloten ten tijde van UFO sightings
Gedurende enige tijd zijn alle luchthavens van New York City afgesloten geweest ten tijde van de UFO sightings boven Manhattan. Dit leidde op John F. Kennedy International Airport, LaGuardia Airport en Newark Liberty International Airport tot vertragingen van 30 minuten tot een uur.

http://www.niburu.nl/index.php?articleID=24167

15 oktober 2010

DE ECHO/OSCAR HEKSENJACHT oktober 2010 James T. Carlson is op een missie om ‘goedgelovige’ Amerikanen die de realiteit van UFO’s accepteren te onderwijzen en verlichten. (Ongeacht hoeveel leugens het kost om de job gedaan te krijgen.)

...ondanks James Carlson’s bewering dat Bob Salas zijn verhaal over zijn betrokkenheid bij een volledige raket shutdown op de luchtmachtbasis Malmstrom in maart 1967 heeft verzonnen, heeft zijn voormalige raketcommandant, de nu gepensioneerde kolonel Fredrick Meiwald bevestigd dat het inderdaad is gebeurd en dat de beveiligingswachten die er kort na het incident op uit waren gestuurd om de alarmen op twee sites van Vlucht Oscar te onderzoeken iets zagen waarvan ze doodsbang werden.

...ondanks dat James en Eric Carlson het tegendeel beweren, heeft de gepensioneerde kolonel Walter Figel bevestigd dat er inderdaad een UFO boven één van de raketten van Vlucht Echo hing, momenten nadat de raket op non-actief ging en dat ander beveiligingspersoneel dat door hem naar de site was gestuurd de aanwezigheid daarvan bevestigde, zelfs zonder dat Figel hen had verteld waar ze naar moesten kijken toen hij hen naar buiten stuurde.

15 oktober 2010

Geen officiële verklaring voor objecten in New Yorkse lucht
De vreemde objecten die gisteren voor sensatie zorgden in New York City, blijven voorlopig een mysterie. De luchtvaartautoriteiten konden ze nog niet verklaren, een expert in paranormale verschijnselen ziet echter een triviale oorzaak.

"We zijn niet in staat om deze objecten te identificeren", gaf een woordvoerder van de Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA) tegenover ABC News toe. "Het enige wat we weten, is dat het niet om helikopters of vliegtuigen kan gaan. Maar het is onmogelijk te zeggen wat de objecten dan wel waren."
Gehele artikel: http://www.hln.be

15 oktober 2010

Massale UFO sightings boven Manhattan, New York (+video's)
Duizenden mensen zijn gisteren getuige geweest van verschillende onbekende zilverkleurige, glanzende objecten die boven Manhattan in New York te zien waren. De UFO's bleven zo'n drie kwartier stil in de lucht hangen waardoor veel getuigen er foto's en films van hebben kunnen maken.

De politie en de luchtvaartorganisatie FAA werden rond half twee 's middags overspoeld met telefoontjes van burgers die de objecten waarnamen. Beide instanties konden geen verklaring geven voor de objecten, en volgens de FAA ondervond het vliegverkeer geen hinder van de objecten. Op Twitter werd gemeld dat helikopters rond the Empire State Building cirkelden, waar één van de UFO's boven bleef hangen.
Gehele artikel: http://www.niburu.nl/index.php?articleID=24156

Nederlandse media mist weer kans na UFO's Manhattan
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=24165

14 oktober 2010

EEN DAG MET EEN BUITENAARDS WEZEN Deel 3 oktober 2010 ‘Een Dag met een Buitenaards Wezen’ is een boek dat is geschreven door Lou Baldin onder de naam ‘A Day with an Extraterrestrial’ en het is uitgegeven in 2008. Lou Baldin is ook de schrijver van het boek ‘In League With A UFO’ dat ik (Hans Jochems) al eerder heb vertaald onder de naam ‘In wisselwerking met een UFO’

9 oktober 2010

'The Day Before Disclosure’ gratis te bekijken
De met prijzen beloonde film ‘The Day Before Disclosure’ is nu gratis in hoge kwaliteit te bekijken! Wij hier van New Paradigm Films bevinden ons onder de miljoenen mensen over de gehele wereld die sterk de indruk hebben dat de mensheid op het punt staat een grote verandering te ondergaan, zowel op maatschappelijk-, biologisch- als op spiritueel niveau. Maar we erkennen tevens de noodzaak van wijdverspreide informatie over de hoofdpunten van deze transformatie. Ons doel is films te produceren welke verscheidene van deze punten behandelen en om ze wereldwijd voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te stellen.

Wij hebben het genoegen u allen uit te nodigen om onze recente documentaire ‘The Day Before Disclosure’ op onze website gratis te bekijken. Als de film u bevalt en u ons werk wenst te ondersteunen, overweeg dan om onze DVD’s en merchandise aan te schaffen. We hebben tevens een video in het archief genaamd ‘Voices of the New Paradigm’, waarin de volledige interviews zijn te bekijken van de mensen aan het front van de transformatie. Geniet ervan! - NPF


Klik op de afbeelding om de video op de website van NPF te bekijken

9 oktober 2010

Het Belgische HLN.be komt met een artikel over photoshoppen van NASA, maar brengt daarvoor een voorbeeld dat volgens mij iedereen doet denken: “Wat is dat voor nonsens?”

Waarom komen de media nu niet met goede voorbeelden om een dergelijk controversieel onderwerp meer kredietwaardig te maken en waarbij ze zichzelf ook kunnen verantwoorden naar hun lezers? Is het omdat ze 60 jaar hebben beweerd dat het allemaal onzin is en dat het ze nu wel begint te dagen dat ze ongelijk hadden, maar dat moeilijk in één keer kunnen toegeven? Is het wellicht ook daarom dat de Telegraaf afgelopen week enkel en alleen niburu.nl als ufo-website in een artikel noemt, om de lezersaanhang vooral met zoveel mogelijk UFO-onzin te confronteren? (Niburu brengt ook de goede artikelen, maar er zit nog steeds veel belachelijke nonsens bij.)

"NASA photoshopte foto om te verdoezelen dat we niet alleen zijn in het universum"
Theoretici die in een samenzwering geloven zijn ervan overtuigd dat ze NASA betrapt hebben op het bewerken van een foto met Photoshop om toe te dekken dat we niet alleen zijn in het universum. Met andere woorden: aliens bestaan!
http://www.hln.be

9 oktober 2010

UFOPLAZA is al sinds 2002 de zustersite van ufowijzer. Het mooie van ufoplaza is dat bezoekers er hun mening (bijvoorbeeld over de artikelen op plaza en de interviews van Shoreline) in het forum kunnen geven. De veel gehoorde klacht dat er op ufowijzer niet gediscussieerd kan worden is terecht, het ontbreekt mij aan de tijd om dat in goede banen te leiden. Bij ufoplaza zitten mensen die dat wel kunnen en daar mag je beslist gebruik van maken, reageer in het forum of start zelf een nieuw onderwerp, denk mee over interessante personen/onderzoekers die je graag eens geïnterviewd wilt zien door Jan Blei en Erwin Noorman van Shoreline. Door actief mee te doen trek je meer mensen aan die ook geïnteresseerd zijn of dat worden en dat hebben we nodig, het UFO-fenomeen is voor iedereen op deze planeet van groot belang.

7 oktober 2010

Voor hen die naar aanleiding van het UFO-artikel in De Telegraaf ufowijzer bezoeken verwijs ik graag naar de ufowijzer-pagina:
UFO's EN ATOOMWAPENS


De Telegraaf 7 oktober 2010 pag.5

De Telegraaf komt een beetje laat (anderhalve week!) met het nieuws over de UFO-persconferentie van afgelopen 27 september en het aanstellen door de VN van een contactpersoon voor buitenaardsen. Waarschijnlijk hebben ze zich door alle negatieve berichten van de afgelopen week op Internet over de slapende oude media verplicht gevoeld er alsnog aandacht aan te besteden. Het artikel klinkt positiever dan alle voorgaande publicaties, maar het blijft helaas mager en beperkt. Natuurlijk moet de oude media ook even stichting Skepsis raadplegen en de bekende gepensioneerde sceptische wiskundeleraar Jan Willem Nienhuys kakt weer een paar ‘wijze’ sceptische uitspraken uit die inmiddels door iedereen met behulp van gezond verstand wel door te prikken zijn.
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=24117

6 oktober 2010

Derde waarneming al op 1 jaar tijd in China: Is dit hun nieuwe militair vliegtuig?
Een belangrijke luchthaven in Binnen-Mongolië in China moest sluiten om te vermijden dat passagiersvliegtuigen zouden invliegen op een ufo. Het platte, buisvormige object zweefde een tijdje rond op zo'n drie kilometer van Bootee, cirkelde dan boven de luchthaven en verdween uiteindelijk plots. Drie vluchten uit de Chinese steden Peking en Shanghai werden omgeleid naar een luchthaven in de buurt.

Het is al de derde mysterieuze ufo die dit jaar in China gespot werd én waardoor Chinese luchthavens moesten sluiten. Die van Xiaoshan ging zelfs een aantal dagen dicht in juli, nadat een "gekvormig, flikkerend hel licht" werd gezien (zie tweede video onderaan). Het eerste geval werd gemeld in Hong Kong, nog vroeger deze zomer.
Lees verder: http://www.hln.be

4 oktober 2010

EEN DAG MET EEN BUITENAARDS WEZEN Deel 2 oktober 2010 ‘Een Dag met een Buitenaards Wezen’ is een boek dat is geschreven door Lou Baldin onder de naam ‘A Day with an Extraterrestrial’ en het is uitgegeven in 2008. Lou Baldin is ook de schrijver van het boek ‘In League With A UFO’ dat ik (Hans Jochems) al eerder heb vertaald onder de naam ‘In wisselwerking met een UFO’

1 oktober 2010

Bovenstaand is slechts een afbeelding van de video, ga voor het complete verslag en de video naar:
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=24090

1 oktober 2010

Robert Salas - A Question of National Security

Ik interviewde de voormalige USAF kapitein Robert Salas al in 2005, voordat we Project Camelot in het leven riepen. In die tijd was ik begonnen met het vastleggen van interviews voor een documentaire die ik van plan was te maken. Maar kort na dit interview ontmoette ik Bill Ryan en werden wij betrokken bij de tocht die uiteindelijk Project Camelot werd. Gedurende de afgelopen 4 jaar heb ik geen tijd gehad om de verschillende projecten die al waren gefilmd opnieuw te bekijken en te bewerken. We duiken uitbundig in elk nieuw Camelot interview en we kunnen het tempo amper bijhouden. Ik wil nu graag mijn verontschuldigingen aan Robert Salas aanbieden voor het uitstellen van het uitbrengen van zijn interview voor het publiek, daar waar het hoort.

Nadat ik hoorde over de persconferentie die onlangs is gehouden in de National Press Club in Washington, D.C., was ik zo gemotiveerd dat ik dit beeldmateriaal opzocht in een poging te helpen om in deze cruciale tijd de informatie over UFO’s en de nationale veiligheid te bevestigen en te verspreiden. De tijden veranderen en wij staan op een overgang waarbij de werkelijkheid van UFO’s en het feit dat we niet alleen zijn - we zijn nooit alleen geweest, zoals Bob Dean zou zeggen – het nieuwe paradigma gaat worden. Project Camelot heeft daar vlijtig naartoe gewerkt en aan het tot een einde brengen van de geheimhouding over de gehele linie.

Met deze release bewijs ik eer aan Robert Salas en de moedige mannen en vrouwen die zich hebben ingezet zowel ten overstaan van het volk als ook achter de schermen, om de muur van geheimhouding naar beneden te halen, een muur die ons hier op planeet aarde scheidt van de waarheid van ons galactisch burgerschap en de multi-varianten waar wij allemaal deel van uitmaken.

Kerry Lynn Cassidy
September 2010

http://projectcamelotproductions.com/interviews/robert_salas/robert_salas.html

 

1 oktober 2010


Klik op het venster om de video te bekijken

1 oktober 2010

Vraag aan Rob Nanninga van stichting Skepsis over de UFO-persconferentie (Nog geen antwoord ontvangen.)

Hallo Rob,

Was je al op de hoogte van de persconferentie in Washington van afgelopen maandag 27 september? Allemaal hooggeplaatste officieren en EXPERTS (!) die hun persoonlijke ervaringen met de fascinatie en bemoeienis van UFO’s met atoomwapens wereldkundig maakten.

Voor jullie zijn dat natuurlijk leugenaars en gekken. Stichting Skepsis en haar aanhang laten zich liever de waarheid vertellen door goochelaar James Randi, een illusionist van dik 80 jaar oud!

Wikipedia geeft voor een goochelaar o.a. de volgende definitie:

‘Het ontstaan van het goochelen als podiumkunst is niet geheel duidelijk. De meest gangbare theorie is dat het goochelen is uitgevonden door sjamanen die middels het uitvoeren van illusies hun macht binnen de gemeenschap wilden vergroten’.

Vriendelijke groeten,

Paul Harmans,
www.ufowijzer.nl

30 september 2010

WE KUNNEN HELDEN ZIJN, ECHTER... SLECHTS ÉÉN DAG september 2010 De luchtmacht zit in een moeilijk parket. Ze kan geen zeven veteranen tegenspreken die de toehoorders in de National Press Club op maandag vertelden dat UFO’s sinds de jaren ’60 toezicht hielden op Amerika’s atoomrakettenarsenaal en er zelfs gedeeltes van uitschakelden. Dan zouden ze deze mannen leugenaars moeten noemen. En ze wellicht ook gerechtelijk moeten vervolgen wegens het schenden van de veiligheidseed. Dus op dinsdag neemt men de toevlucht tot de oude ‘afwijs truc’ die altijd heeft gewerkt.

29 september 2010

SCEPTICUS MIST DE ESSENTIE VAN HET UFO-BOEK september 2010 Toen ik (Leslie Kean) mijn boek over officieel gedocumenteerde UFO-meldingen schreef, besefte ik heel goed dat de sceptici zouden reageren. Dat was ook waarom ik mij zorgvuldig focuste op het allerbeste bewijs van de meest geloofwaardige bronnen die staan in mijn boek ‘UFOs: Generals, Pilots and Government Officials Go on the Record’. Dat kon James Oberg, een ruimtevaartspecialist voor NBC News, echter niet afhouden van zijn beklag dat het is gebaseerd op een ‘twijfelachtige basis’. Gedurende vele jaren is Oberg, onderwijl wijzend op zijn zogenaamde houding van objectieve navorser van het UFO-fenomeen, een constante en luidruchtige scepticus. Zijn lange lijst met artikelen die gaan over UFO’s dateert al uit de jaren ’70 en ze zijn op zijn website gepost onder de rubriek ‘ruimtefolklore’ en dat geeft accuraat zijn houding aangaande het onderwerp weer.

28 september 2010

Dit is het best gelezen onderwerp op CNN: http://news.blogs.cnn.com

28 september 2010

LONDEN - Enkele voormalige Amerikaanse piloten beweren dat buitenaardse wezens sinds 1948 naar kernwapens op aarde komen kijken. Ze zouden zelfs één keer geland zijn op een Britse basis. De regeringen zouden de buitenaardse activiteit verzwijgen.

Zeven voormalige piloten besloten hun stilzwijgen te doorbreken. "Het gaat over onbekende vliegende objecten. Ze worden vaak omschreven als UFO's", zegt Robert Salas, een van de piloten in de Britse media. "De Amerikaanse luchtmacht liegt over de gevolgen van deze objecten voor de nationale veiligheid en wij kunnen het bewijzen."
Het gehele artikel: http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar

Opmerking ufowijzer
De oude media hebben het zoals altijd weer even snel in elkaar geflanst, ze schrijven over ‘voormalige Amerikaanse piloten’. Er zit echter geen enkele piloot onder de getuigen die deze maal de persconferentie verzorgden. Het artikel valt voor het AD onder de rubriek 'Bizar', dat is het inderdaad AD!

28 september 2010

De bijna complete persconferentie

 

 

28 september 2010

Een goed en serieus verslag van het Amerikaanse FOX news over de persconferentie van 27 september en over het aanwijzen door de Verenigde Naties van een ambassadeur waar eventuele buitenaardsen zich kunnen melden. (Wie beweerde er dat de VN nooit over het buitenaardse thema sprak?)

De vrouwelijke presentatrice (meer de blikvanger om ‘het volk’ vast te houden - platinablond en minirok) heeft nog wel een opmerking die duidelijk maakt dat ze voor het eerst iets over UFO’s hoort, ze vraagt zich af waarom UFO’s alleen belangstelling hebben voor atoomwapens? Typisch voorbeeld van de ongeïnformeerde oude media.

27 september 2010

Aliens 'hit our nukes': They even landed at a Suffolk base, claim airmen
Artikel in: http://www.dailymail.co.uk

25 september 2010

VOORMALIGE MILITAIREN ZEGGEN DAT UFO's ONZE ATOOMWAPENS IN DE GATEN HIELDEN september 2010 Vrijgegeven Amerikaanse regeringsdocumenten en de getuigenissen van meer dan 120 voormalige of gepensioneerde militairen, hebben zonder twijfel de realiteit van nog steeds voortgaande UFO-overrompelingen van Amerikaanse atoomwapensites vastgesteld. Ondanks dat de meeste incidenten een surveillance betroffen, waren er in een aantal gevallen ook een aantal atoomraketten die plotseling en gelijktijdig niet meer functioneerden, juist op het moment dat USAF militair beveiligingspersoneel meldde dat ze schijfvormige voertuigen in de nabijheid zagen.

25 september 2010

EEN DAG MET EEN BUITENAARDS WEZEN Deel 1 september 2010 ‘Een Dag met een Buitenaards Wezen’ is een boek dat is geschreven door Lou Baldin onder de naam ‘A Day with an Extraterrestrial’ en het is uitgegeven in 2008. Lou Baldin is ook de schrijver van het boek ‘In League With A UFO’ dat ik (Hans Jochems) al eerder heb vertaald onder de naam ‘In wisselwerking met een UFO’

22 september 2010

Hopelijk onterechte zorgen over de UFO-persconferentie
Er is wat betreft de UFO-persconferentie van 27 september van Robert Hastings één zorg en die is dat het mogelijk is dat de Amerikaanse overheid enkele dagen tot zeer kort voor de conferentie zorgt voor een situatie, een belangrijke mededeling of iets ergers, zodat de media (vooral die in Amerika) onmiddellijk haar journalisten opdragen de persconferentie te laten voor wat die is en in galop op pad te gaan naar het incident of de bijeenkomst die belangrijker lijkt.

Vergezocht?

Een dag voor de persconferentie van het Disclosure Project op 9 mei 2001 in de National Press Club in Washington D.C., kregen de media de boodschap van de overheid dat men ‘toevallig’ op dezelfde dag, 9 mei, met belangrijke feiten en nieuw bewijs zou komen aangaande de dader, Timothy McVeigh, van de bomaanslag op 19 april 1995 op een overheidsgebouw in Oklahoma City. Op de middag van 9 mei beklaagden de media zich al dat die zogenaamde nieuwe documenten met feiten en bewijs allang bekend waren en er in feite helemaal niets nieuws te melden was. Menig UFO-onderzoeker vroeg zich af of de overheid het met opzet had gedaan om de aandacht van de persconferentie over UFO’s af te leiden.

Ook de live Internet-uitzending van de persconferentie werd grondig gestoord zodat luisteraars wereldwijd het eerste uur niets konden volgen. Het bedrijf dat de uitzending verzorgde liet weten dat al jaren in de National Press Club te doen en dat men nog nooit met een dergelijke grote storing te maken had gehad en dat men er zeker van was dat ‘iemand’ van buitenaf de zaak had dwars gezeten.

Laten we hopen dat deze zorg onterecht is en dat de media ongestoord deze getuigen in Washington kunnen aanhoren en er verslag van kunnen doen.

4 september 2010

Opnieuw UFO boven het oosten van China
Boven het zuidwesten van Haiyan in de oostelijke Chinese provincie Zhejiang was op 31 augustus een UFO te zien. Het object was tenminste drie uur zichtbaar en bewoog langzaam richting het westen.

http://www.niburu.nl/index.php?articleID=23928

3 september 2010

Theoretisch natuurkundige Dr. Michio Kaku bespreekt Leslie Kean’s nieuwe boek ‘UFOs: Generals, Pilots and Government Officials Go on the Record’ (UFO’s: Generaals, piloten en regeringsbeambten gaan openbaar).

 

Meer info over het nieuwe boek van Leslie Kean: http://ufosontherecord.com
Meer over Dr. Michio Kaku: http://mkaku.org

27 augustus 2010

Hoi Paul,

Ik heb nog eens een SETI mening tegen gekomen over buitenaardse intelligentie. Wat moet ik ervan zeggen: ik denk dat die radio-kijkertjes bij SETI nog eens wat publiciteit wilde maken omtrent hun dure programma. Men zou beter al hun donaties, beurzen, ... aan een stel echt open-minded wetenschappers moeten geven, wil men een heel eind verder geraken over het al of niet bestaan van buitenaardse intelligenties. Die SETI'ers kijken zo diep in het heelal dat ze niet meer zien wat er voor hun ogen gebeurd, totaal out-of-focus voor de realiteit zijn ze.

Stijn

Als de mensheid ooit kennis maakt met een alien, zal dat waarschijnlijk een gevoelige machine zijn met een bewustzijn. Dat zegt Seth Shostak, een astronoom die verbonden is aan het Seti-project.
www.hbvl.be/nieuws/wetenschap/eerste-alien-die-we-ontdekken-is-wellicht-een-machine

Opmerking van mij aan Stijn
SETI kun je vergelijken met een indianenstam waarvan de leden jarenlang naar de horizon zitten te staren op zoek naar rooksignalen waarvan zij zeker weten dat een andere intelligente beschaving op aarde daar ook gebruik van maakt en zij dan eindelijk weten dat ze niet alleen op de wereld zijn. De vele verkeersvliegtuigen die over hun hoofden vliegen worden weggelachen en genegeerd, de pluimen zwarte rook die aan de horizon onafgebroken naar de hemel stijgen en afkomstig zijn van fabrieken, tonen geen geciviliseerde kenmerken, dus ook die worden door de wijze stamoudsten opzij geschoven en niet beschouwd als een teken van intelligentie. Ze doen telkens en telkens rond het kampvuur de volgende uitspraak: “Voorlopig ziet het er naar uit dat we helemaal moederzielalleen op aarde wonen mannen, er is geen ander leven en eigenlijk is dat ook wel te verwachten, de natuur lukt het maar 1 keer om zoiets als ons te creëren.”

21 augustus 2010

TOEKOMSTDENKERS OVER UFO's: HET IS TIJD OM VOLWASSEN TE WORDEN augustus 2010 Petersen, een gepensioneerde marine kapitein met een achtergrond in elektrotechniek, beschrijft UFOs On the Record als ‘een goede start’ naar dat doel. “Met een beetje geluk,” zo zegt hij, “Neemt de Amerikaanse mainstream wetenschap er een voorbeeld aan en bestudeert ze Kean’s boek.”

20 augustus 2010

GOED NIEUWS, TOEVALLIGE OMSTANDIGHEDEN EN EEN GIFPIL augustus 2010 Lloyd Pye: Het goede nieuws is dat de 10 minuten Starchild video die ik 10 dagen geleden op youtube plaatste, nu al bijna 110.000 keer is bekeken! Dat is 11.000 keer per dag! Ik kan het mis hebben, maar het gedraagt zich als een virus in de wereld van de alternatieve kennis. Het is in ieder geval de meest onmiddellijke en wijdverspreide reactie ooit op alles dat is gerelateerd aan het Starchild.

14 augustus 2010

BRAZILIAANSE LUCHTMACHT BEVESTIGT UFO-MELDINGEN EN REGLEMENTEERT HOE ZE AFGEHANDELD MOETEN WORDEN augustus 2010 De Braziliaanse luchtmachtbevelhebber luitenant-brigadier Juniti Saito (gelijkstaand aan een viersterren generaal), heeft zojuist een belangrijke stap gezet voor het openlijk erkennen van het UFO-fenomeen als een serieus fenomeen dat in Brazilië onmiddellijke actie waard is. Saito, een zeer gerespecteerd man bij de huidige regering, vaardigde een publieke verklaring uit waarin regels staan hoe UFO-meldingen in Brazilië dienen te worden behandeld, door wie en welke bestemming ze moeten hebben.


Brazil air force to record UFO sightings
http://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-10947856

13 augustus 2010

De QMusic UFO's

Door: Edwin van Mossel

11-08-2010

‘Kom ik mijn nest uit om kwart voor negen in de ochtend. Meerdere gemiste oproepen: een cameraman met wie ik veel gedraaid heb was bij radiostation QMusic aan het filmen. Hij hoorde dat ze zochten naar iemand die meer over UFO's wist te vertellen. Gezien we dit thema beiden fascinerend vinden en daar genoeg over gesproken hebben onderweg in de camerawagen, gaf hij mijn naam en nummer door en dus werd ik gebeld door een redactrice van het radioprogramma.’

‘Jammer genoeg komen de mensen met de meest fantastische beweringen aangaande UFO's maar al te graag voor de microfoon of camera van de mainstream media, die daar weer dankbaar gebruik van maken omdat ze 99 van de 100 keer voor de sensatie van de UFO-freak gaan en het fenomeen zelf totaal niet serieus lijken te nemen. Iets belachelijk maken blijft te allen tijde gemakkelijker dan inhoudelijk op iets ingaan. Vandaar dat ik blij was dat ik ben getipt en gevraagd, omdat er dan geen chemtrails en het Ashtar Command voorbijkomen om een waas over het geheel te werpen.’

Tot zover twee citaten uit de column van Edwin van Mossel. Ga voor zijn complete verhaal en om het 4 minuten durende (positieve) interview van QMusic met hem te beluisteren naar:
http://www.grenswetenschap.nl/blogs/De-QMusic-UFOs

12 augustus 2010

WACHTEN DE WERELDMACHTEN OP EEN GOEDKEURING VAN HET VATICAAN VOOR EEN VOLLEDIGE UFO/BUITENAARDSE OPENBARING? augustus 2010 In november 2009 hield het Vaticaan een vijfdaagse conferentie waarop wetenschappers bijeen kwamen om de ontdekking en de implicaties van buitenaards leven de bespreken. De conferentie zelf werd officieel bijgewoond door de pontificale academie van wetenschappen van het Vaticaan, voorgezeten door de religieuze leider bisschop Marcelo Sanchez Sorondo en werd gehouden van 6 tot en met 10 november op het privéterrein van het Vaticaan. De openheid van het Vaticaan om buitenaards leven te bespreken is geen toevalligheid. Het maakt deel uit van een openheidspolitiek overgenomen van de Verenigde Naties in februari 2008. In feite speelt het Vaticaan een leidende rol bij het voorbereiden van de wereld op een buitenaardse openbaring.

6 augustus 2010

Nieuw vrijgekomen Britse UFO-files
De meeste kranten komen met de bekende dooddoeners als het gaat over de nieuw vrijgekomen UFO-files van het Britse ministerie van defensie, de meldingen zouden gaan om meteoren en men brengt zonder daar vragen bij te stellen de vooringenomen opmerking van het Britse ministerie van defensie dat alle(!?) geheimzinnige zaken die radars in de lucht signaleerden tijdens de Koude Oorlog, toestellen of objecten uit de Sovjet-Unie zijn geweest. Ja, ja… iedereen die iets beter op de hoogte van het fenomeen is weet wel beter. Het Belgische HLN.be durft het aan een beter verhaal te brengen:

Churchill stopte UFO-rapport in de doofpot
De Britse regering nam de dreiging van UFO's zo ernstig, dat ze in de jaren '40 en '50 wekelijkse rapporten over het fenomeen opvroeg. Premier Winston Churchill kwam zelfs eigenhandig tussen om een rapport uit WO II geheim te houden, meldt de BBC.

http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap/Churchill-stopte-UFO-rapport-in-de-doofpot.dhtml

5 augustus 2010

Voorheen geheime Britse UFO-stukken openbaar
LONDEN - De Britse autoriteiten hebben donderdag een reeks officiële documenten over ongeïdentificeerde objecten (UFO's) vrijgegeven. De stukken, opgetekend in tientallen vervlogen jaren, waren geheim, maar ze zijn nu via het Nationaal Archief openbaar.
http://www.nu.nl/buitenland/2306333/voorheen-geheime-britse-ufo-stukken-openbaar.html

De Telegraaf brengt hetzelfde artikel:
http://www.telegraaf.nl/buitenland/7332679/__Britse_UFO_stukken_openbaar__.html?p=9,2

De documenten zijn te downloaden vanaf deze link: http://ufos.nationalarchives.gov.uk

1 augustus 2010

ANCIENT ALIENS 2009 (History Channel)
Wat als het leven op Aarde elders is ontstaan in het heelal? Miljoenen mensen accepteren de theorie dat intelligente levensvormen de Aarde duizenden jaren geleden bezochten en als Goden werden aanbeden door de primitieve mens. Zijn de monumenten zoals Stonehenge en op Paaseiland de laatste overblijfselen van vroegere buitenaardse bezoekers? Van onverklaarbare superstructuren, tot aan kennis van het zonnestelsel, wiskunde en zelfs de mogelijkheid van het gebruik van elektriciteit, speuren we in deze documentaire naar bewijs van bovenmenselijke invloeden op onze voorouders en reizen we rond de wereld op zoek naar antwoorden. Een onderzoek naar een theorie waarvan sommigen zullen zeggen dat het niet waar kan zijn, maar waar velen het erover eens zijn dat het niet kan worden ontkend.

Onderstaande documentaire is Nederlands ondertiteld en staat in 9 delen op YouTube. Je kunt hem ook in zijn geheel (met de ondertiteling) via bittorrent downloaden op de volgende link:
http://thepiratebay.org/torrent/5504082/Ancient_Aliens_(2009)_(nl_subs)(docu)___2Lions-Team

Dit jaar zijn er zelfs 5 afleveringen Ancient Aliens door het History Channel gemaakt en uitgezonden. Ook deze vijf afleveringen kun je (zonder ondertiteling) downloaden via bittorrent:
http://thepiratebay.org/search/ancient%20aliens%20season/0/99/0


De 9 delen spelen automatisch achter elkaar af, je hoeft dus maar 1 keer op play te klikken

24 juli 2010

Al meer dan een week zijn er op Internet diverse berichten te vinden dat er boven China weer een UFO is waargenomen en dat er daardoor zelfs een luchthaven werd gesloten omdat de veiligheid van het vliegverkeer in het geding kwam. De laatste tijd worden er wel vaker UFO’s boven China waargenomen en gefilmd en dat levert soms zelfs hele goede beelden op. Telkens wordt beweerd dat de overheid een onderzoek zal instellen en daarna met een verklaring zal komen. Maar volgens mij hebben die Chinese overheidsbeloftes net zoveel waarde als de ontkennende reacties van Westerse overheden als het om een UFO-waarneming gaat. De Chinese ambtenaren zijn wellicht wat slimmer dan hun Westerse tegenhangers, zij maken het fenomeen niet meteen belachelijk of ontkennen de waarneming niet klakkeloos, ze beloven een onderzoek en denken dan dat over een paar maanden iedereen die belofte wel weer vergeten is en ze er zodoende zonder commotie te veroorzaken vanaf komen. Ik heb tenminste nergens een verklaring gehoord van al die recente waarnemingen boven China. Onderstaand een link naar de laatste waarneming boven China:

http://china.blog.nl/vervoer/2010/07/16/china-blijft-in-de-ban-van-mysterieuze-ufo

 

18 juli 2010

In het Frontier magazine van afgelopen mei-juni stond dit onthullende artikel ook en nu staat het op Want To Know. Na het lezen daarvan snap je waarom de stokoude media het niet hebben over alle grote afwijkingen van het officiële 9/11-verhaal, waarom er absoluut geen aandacht aan graancirkels en UFO’s wordt besteed en waarom je ook geen verontwaardigde journalisten en programmamakers over de olie- en milieuramp van BP hoort, de pure diefstal van de banken, de minachting van de politiek voor de burger, enz.

Iedereen die via Internet de toestand van de wereld volgt weet dat er GIGANTISCHE zaken spelen, maar in de oude media geen woord erover. Dat komt niet omdat alle journalisten hersenloos en stekeblind zijn en op de maan wonen, dat komt omdat er een macht boven hen bestaat die de touwtjes in handen heeft. Een macht die in de vroege jaren ’40 al heulde met het naziregime, die een kudde ezels bezit die gouden munten schijt, dikke vriendjes is met het koningshuis (ook niet geheel onschuldig!) en daarnaast ook nog eens heel schijnheilig het gereformeerde of zwaar katholieke geloof aanhangt. Mijn God, wat moet dat soort mensen vrezen voor een eventuele ontmaskering van hun schofterige inspanningen!

Wie bepalen het nieuws in Nederland?
Wie bepalen het nieuws in Nederland; wie bepaalt wat jij dagelijks als ‘nieuws’ bekijkt op TV, beluisterd via radio?

De onafhankelijke media in Nederland zijn nagenoeg ter ziele. Steeds meer mediabedrijven zijn in steeds minder handen. Op een enkele uitzondering als ‘De Groene Amsterdammer’ na, zijn de media in de loop der tijd overgenomen door almaar grotere corporaties die op hun beurt bijna allemaal in bezit zijn van slechts enkele machtige families.

Vaak betreft het families met invloedrijke connecties en een dubieus verleden. De media vertegenwoordigen de belangen van de internationale corporaties...
http://www.wanttoknow.nl/overige/over-de-neutraliteit-van-het-nieuws

12 juli 2010

UFO's BIJ DE VN - EEN CLOSE ENCOUNTER? juli 2010 Zal de Europese Unie alle UFO-documenten die zij mogelijk bezit vrijgeven, iets waar een wetgever verschillende dagen geleden een oproep toe deed en zullen die documenten dan misschien nieuwe feiten toevoegen aan een onderwerp dat door regeringen en ambtenaren lang als sciencefiction werd beschouwd? Misschien, maar het is niet de eerste keer dat wereldleiders een close encounter met UFO’s hebben.

9 juli 2010

Vliegverkeer ontregeld door UFO boven China:
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=23613

7 juli 2010

Massale UFO-waarneming op 26 juni in Polen
Op YouTube zijn verscheidene video’s van verschillende bronnen gezet van bollen die boven een Pools woongebied hangen. De objecten (gelijk aan de bollen boven Mexico. Vert.) werden tijdens zonsondergang waargenomen. Eén van de objecten is donker, bijna zwart en schiet van de ene gloeiende bol naar de andere, alsof het de leider van vloot is.
http://scottcwaring.livejournal.com/69982.html

4 juli 2010

De onderstaande UFO-documentaire is in 2009 in Australië gemaakt en in 2010 aldaar op tv uitgezonden.

Westall 1966: A Suburban UFO Mystery
Het gebeurde in 1966, veel kinderen van een lagere school zagen een UFO boven het terrein achter de school. Een groot aantal rende erheen en de kinderen zagen zelfs wel twee UFO’s die laag bij de grond zaten en even later weer opstegen. Zelfs een paar leraren en leraressen zagen de UFO’s. De meeste kinderen hebben er sinds die tijd niet meer over gesproken omdat ze al meteen op dezelfde dag op school de instructie kregen van waarschijnlijk regeringsmensen die snel ter plekke waren, dat ze niets bijzonders hadden gezien. De plaatselijke krant stuurde een journalist, maar die werd ook weggestuurd. Toch verscheen er een verslag van hem in de krant.

Een Australische UFO-onderzoeker zocht in 2009 opnieuw naar de feiten en zocht de getuigen op en allemaal weten ze zeker wat ze zagen en dat het heel bijzonder was. Een leraar die het ook had gezien wilde in eerste instantie niet met de onderzoeker meewerken, maar vertelde later toch dat hij kort na zijn waarneming in 1966 thuis bezoek kreeg van wat mensen (regering/leger?) die hem tot zwijgen dwongen, zo niet dan zouden ze rondvertellen dat hij alcoholist was, iets dat hij beslist niet was, maar de bedreiging was genoeg om hem zijn mond te laten houden… tot nu.

Het blijkt ook dat het hele voorval min of meer is gewist uit de officiële archieven, een interview op film is verdwenen, alleen het lege filmblik staat nog in het archief. Na actie van de onderzoeker duiken er echter meerdere onafhankelijke getuigen op en uiteindelijk is het duidelijk dat er wel degelijk UFO’s op die dag in 1966 waren en dat mannen in militair uniform daarna behoorlijk wat onderzoek deden op de plek van de waarneming.

Door deze Australische documentaire wordt weer eens heel duidelijk dat overheden en militaire organisaties wereldwijd heel goed op de hoogte zijn van het UFO-fenomeen, maar het voor de buitenwereld compleet verborgen trachten te houden. Dit Australische geval is een beetje te vergelijken met het voorval op de Ariel school in Ruwa, Zimbabwe, Zuid-Afrika.

 
Bron: http://www.viddler.com/explore/Ritchy72/videos/1/35.28

De documentaire is ook te downloaden via bittorrent mocht je hem op betere kwaliteit willen bekijken of willen bewaren:
http://thepiratebay.org/torrent/5608625/Westall.1966.A.Suburban.UFO.Mystery.WS.PDTV.XviD-KYR

26 juni 2010

Petitie om Obama tot openbaring op te roepen
Er is een nieuw initiatief om president Obama over de UFO-streep te trekken en openbaring te verkondigen. Het gaat deze keer om de: ‘Wereldwijde Massa Petitie voor een leven in VREDE en RIJKDOM’. Het is een wereldwijde petitie voor volledige bekendmaking van buitenaards contact en vrije energie. Prima idee wat mij betreft, maar helaas komt ook de Galactische Federatie weer om de hoek kijken. Ik zou zoiets er graag buiten hebben gehouden. Amerikaanse presidenten (en in feite alle hooggeplaatste leiders) weten donders goed van het UFO-fenomeen af en hebben dat regelmatig in het geheim met buitenlandse collega’s besproken.

Ik denk niet dat een petitie waarin we Obama van de Galactische Federatie op de hoogte brengen hem opeens zal aanzetten tot spoed. Al jaren hebben we zeer goed gedocumenteerde UFO-ontmoetingen die duidelijk maken dat ons aardse luchtruim niet helemaal van onszelf is. We hebben duizenden hooggeplaatste getuigen en we hebben honderden gevallen waarbij nucleaire raketten en –bases door UFO’s werden beïnvloed of lastiggevallen. We hebben ook duizenden piloten die getuigen van een vreemd fenomeen in de lucht. ALLE (!) presidenten (van de laatste 60 jaar) van Amerika waren daarvan op de hoogte en dat is ook Obama. Zelfs dat was/is niet voldoende om de zaak te openbaren, dus denk ik niet dat Ashtar dat extra duwtje wel zal geven.

Toevallig ben ik afgelopen maand door het magazine ParaVisie gevraagd wat achtergrondinformatie te verstrekken voor het artikel 'Heimwee naar de Sterren' dat in de nieuwste uitgave staat en waarin het gaat over Ashtar en zijn Galactische Federatie die al zestig jaar loze aankondigingen van hulp en landingen maakt. Ik heb een uitgebreider commentaar geschreven dan nu onder het artikel staat afgedrukt, mijn laatste opmerking was als volgt:

‘Ik ben van mening dat we eerst maar eens moeten afwachten totdat er werkelijk een buitenaardse beschaving op aarde landt en wat zij ons dan te vertellen hebben over hun eventuele plannen met ons aardlingen. Mocht het inderdaad om commandant Ashtar gaan, dan heet ik hem van harte welkom, maar niet eerder dan dat. En mijn eerste opmerking/vraag aan hem zal dan zijn: “Je bent te laat!! Waar bleef je nou??”’ (4e pagina van artikel)

Voor de mensen die de petitie willen tekenen, je vindt het op de volgende link:
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=23536

20 juni 2010

Het Italiaanse Europees Parlementslid Mario Borghezio heeft een verzoek aan de hoogste wetgevende macht binnen de Europese Unie ingediend voor vrijgave van geheime UFO-documenten door de regeringen van de 27 landen aangesloten bij de EU.
Klik hier voor het verzoek in PDF-file

20 juni 2010

Het was natuurlijk te verwachten, stichting Skepsis is op de hoogte gebracht van de UFO-lezingen van dr. ir. Coen Vermeeren op de TU Delft. Inmiddels wordt daaraan op de Skepsis-website aandacht besteed. Natuurlijk zijn de Skepsis-heren sceptisch, wat kun je anders verwachten van een sceptische stichting die graag haar sceptische blaadje Skepter met sceptische artikelen vult? Ze hebben jarenlang beweerd dat UFO’s onzin zijn, dus zijn ze er als de kippen bij om elke wetenschappelijke belangstelling voor het fenomeen de kop in te drukken. Rob Nanninga, een volslagen leek op het gebied van het UFO-fenomeen, zoals wel bleek uit mijn laatste discussie met hem, heeft het artikel (voor het grootste deel een kopie van een eerder Skepsis-artikel van de hand van Marcel Hulspas) geschreven.

Het verweer van dergelijke vooroordeel-sceptici is onder andere telkens maar weer dat er geen wetenschappelijk onderzoek bestaat dat het bewijs voor buitenaardse herkomst van UFO’s levert. Nu zijn die er wel, denk bijvoorbeeld aan het Cometa rapport, echter dat wordt net zo gemakkelijk door de professionele ontkenners van Skepsis met een vies gezicht opzij geveegd als de hondenpoep onder hun schoen. De paradox in deze is dat sceptici van de UFO-voorstanders voorbeelden van wetenschappelijk UFO-onderzoek eisen, maar dat ze er zelf (de sceptici) de oorzaak van zijn dat dergelijk wetenschappelijk onderzoek zeldzaam is. Alle sceptische organisaties wereldwijd doen al 50 jaar uitzonderlijk veel moeite om elke wetenschapper die maar de minste interesse in UFO’s toont van onderzoek af te houden. Men tracht altijd (zoals ook nu weer bij Skepsis) de eventueel erbij betrokken universiteit zo te beïnvloeden dat men de betreffende wetenschapper van verder onderzoek afhoudt. De TU Delft zou volgens Nanninga geen overheidsgeld aan dergelijk onderzoek mogen besteden, een mooie binnenkomer natuurlijk voor de eventuele beleidsmakers op de TU Delft die het UFO-onderwerp ook sceptisch bejegenen.

Vreemd eigenlijk, als je zo overtuigd bent van je sceptische standpunt dat UFO’s onzin zijn, dan zou je juist een dergelijk onderzoek op de TU Delft moeten aanmoedigen. Dat onderzoek zou dan mooi jouw sceptische overtuiging bevestigen, want je mag toch aannemen dat wetenschappers zelf ook de resultaten van hun onderzoek serieus nemen en in het geval dat uit hun onderzoek zonneklaar blijkt dat UFO’s onzin zijn, dan zullen ze dat ook zo publiceren. Of zouden de sceptici toch bang zijn voor een andere conclusie, een conclusie die uit de spaarzame wetenschappelijke onderzoeken wel duidelijk naar voren komt, namelijk dat zo’n 10 tot 30% van de UFO-waarnemingen totaal onverklaarbaar blijkt te zijn en dat na diepgaande bestudering van die gevallen de buitenaardse hypothese als het glazen muiltje van Assepoester op het fenomeen past? Nog een duidelijke conclusie uit dergelijke onderzoeken is dat het fenomeen beslist een grootschalig, diepgaand en onbevooroordeeld onderzoek waard is. Maar dat is nu juist iets dat de ontkenners willen tegenhouden. Stanton Friedman heeft het juiste antwoord op dit soort ontkenners, zie:
Deel 1 DE PSEUDOWETENSCHAP VAN DE ANTI-UFOLOGIE

Gelukkig reageren er onder het artikel van Rob Nanninga ook mensen die wel over gezond verstand en wijsheid beschikken, ik citeer:

‘Ik verwachte een pleidooi voor wetenschappelijk renown en doen. Dit stukje van de schrijver valt individuen aan op hun betrouwbaarheid.’

‘Wat mij betreft alle lof aan iemand als Coen Vermeeren die in de context van zijn wetenschappelijke werk wél verder durft te kijken, zelfs al zou zijn onderscheidingsvermogen hem daarbij een enkele keer in de steek laten. Niet alleen durft hij het aan om vanuit een kwetsbare positie in het wetenschappelijke establishment de decennia-lang door regeringen volgehouden tegenstelling tegen te spreken dat (a) ufo’s niet bestaan, en (b) dat ze desondanks weinig goeds in de zin hebben, maar belangrijker nog, hij veegt de ervaring van honderdduizenden intelligente mensen over de hele wereld niet achteloos van tafel. Heeft de bekrompen houding die Skepsis in zijn werk hanteert de mens al niet lang genoeg in zijn ontwikkeling beperkt?’

‘Het leggen van verbanden tussen onverklaarde verschijnselen of gebeurtenissen – die onverklaard blijven omdat skeptici of ‘de wetenschap’ ze taboe hebben verklaard – maakt die verschijnselen of gebeurtenissen nog niet tot complottheorieën.’

De angst van de sceptici voor wetenschappelijke aandacht voor het UFO-fenomeen zit zo diep dat één van ’s werelds grootste ontkenners, goochelaar James Randi, de activiteiten van Coen heeft opgemerkt (vermoedelijk via stichting Skepsis) en zich gedwongen voelde daar wat over te zeggen toen hij afgelopen 11 juni in Nederland was, lees ook halverwege het artikeltje Coen’s antwoord aan Randi:

17-06-2010
Kort Nieuws

UFO's
James Randi (82), een Amerikaanse bestrijder van paranormale fenomenen en pseudowetenschap, roept hoogleraar Coen Vermeeren op bezoeken van buitenaardse UFO's te bewijzen. Hij deed dat op 11 juni in een lezing aan de Hogeschool Utrecht. Aanleiding waren lezingen die Vermeeren (Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek en Studium Generale) geeft over dergelijke fenomenen. Randi stelt dat het verstandiger voor een hoogleraar en een universiteit is om te vertellen dat buitenaards bezoek aan de aarde erg onwaarschijnlijk is en er geen wetenschappelijke bewijzen zijn. In een reactie stelt Vermeeren: 'Wetenschap heeft tot doel het onbekende te ontdekken (…). De bewijslast die een link legt tussen het UFO-fenomeen en buitenaards leven is overweldigend (…). Helaas wordt door enkelen het onderwerp opzettelijk zodanig behandeld dat weinigen zich erin durven verdiepen, terwijl het (…) juist in deze tijd, ongelooflijk relevant is.' Hij betreurt dat hij niet voor een debat is uitgenodigd.

Link: http://www.delta.tudelft.nl/nl/nieuws/kort-nieuws/21417

19 juni 2010

Deel 3 DE PSEUDOWETENSCHAP VAN DE ANTI-UFOLOGIE juni 2010 Stanton Friedman: "De pseudowetenschappers beweren dat er geen geheimen kunnen worden bewaard, dat er geen enkele reden is om het bergen van een gecrashte schotel of het bezoek van buitenaardsen aan de aarde geheim te houden... Maar de aanwezigheid en de observatie van zeer prestatievolle voertuigen in onze atmosfeer, dat ons niet alleen vertelt dat we niet alleen zijn, maar mogelijk ook kan leiden naar betere militaire systemen bij het vliegen of bij de aanval, voor verdediging, voor verkenning. Zou niet elk land met toegang tot een dergelijke techniek dat voor zichzelf willen houden en daar zeker niet hun vijanden van op de hoogte stellen?"

18 juni 2010

Overzicht en laatste nieuws over het Star Child

13 juni 2010

Deel 2 DE PSEUDOWETENSCHAP VAN DE ANTI-UFOLOGIE juni 2010 Stanton Friedman: "Er zijn allerlei commentaren van de soort dat alles wat de UFO-scene heeft slechts anekdotische gegevens zijn. Dat is nog meer pseudowetenschap. Alleen een pseudowetenschappelijke anti-ufoloog kan de ontelbare, gedetailleerde onderzoeken van belangrijke waarnemingen die zijn gepubliceerd negeren. Het is pseudowetenschappelijk voor een zogenoemde wetenschapper om onjuiste beweringen te doen en de gegevens te negeren waarvan hij beweert dat ze niet bestaan, ondanks dat die gepubliceerd zijn door bekende collega’s... Denken zij nu heus dat chemische raketten het ultieme zijn? Gebruiken zij nog steeds rekenlinialen voor hun wetenschappelijke berekeningen (ik ben er niet eens zeker van of ze wel berekeningen maken)?"

6 juni 2010

Vanaf 10 juni as. is er een nieuwe UFO-documentaire met de titel: ‘The Day Before Disclosure’ op de markt. Hierboven de trailer. Het is een docu gemaakt door Terje Toftenes een filmregisseur uit Noorwegen. Terje vertelt er ook over op de X-Conference persconferentie in Washington waarvan je hieronder de video’s vindt. De website van Terje vind je op deze link: www.newparadigm.no

6 juni 2010

‘Het gaat niet om lichten in de lucht, het gaat over de leugens op de grond’

De persconferentie markeerde het einde van de 6e X-Conference gehouden van 7 tot 9 mei 2010 in het Washington DC gebied. De gehele 2010 conferentie vond plaats in de National Press Club. De sprekers op de persconferentie waren:

- UFO onderzoeker A.J. Gevaerd (Brazilië).
- Onderzoeksjournaliste Linda Moulton Howe samen met voormalig sergeant John Burroughs (USA) (Rendlesham Forest incident - 1980).
- Rochester historicus Richard Dolan (USA).
- Filmproducent Terje Toftenes (Noorwegen).
- Politieagent Gary Heseltine (UK).

De regering Obama werd nogmaals aangemoedigd de buitenaardse aanwezigheid op aarde te openbaren.

Bekijk en beluister de volgende twee video’s waarop de bovenstaande personen kort hun belangrijkste informatie laten weten. 

5 juni 2010

Deel 1 DE PSEUDOWETENSCHAP VAN DE ANTI-UFOLOGIE juni 2010 Stanton Friedman: "Er bestaat een aantal opmerkingen van mensen die zichzelf wetenschapper noemen en die de gedachte dat elke vliegende schotel van buitenaardse herkomst is aanvallen. De argumenten zijn niet wetenschappelijk, maar geven eerder onderzoek bij proclamatie aan dan werkelijke naspeuringen. We kunnen een hoop leren over hoe om te gaan met deze aanvallen door ons te focussen op de beweringen die zijn gedaan en wat er irrationeel, onlogisch en compleet fout aan is. Het is het waard om dat te doen omdat deze beweringen vaak niet weerlegd worden en universitaire studenten in wetenschap en journalistiek en het algemene publiek nonsens wordt onderwezen dat wordt gebracht alsof het de waarheid is. Ze hebben tegengas nodig van hen in de wetenschappelijke ufologische gemeenschap om te kunnen omgaan met de foutieve argumenten en de niet-logica van de pseudowetenschappelijke anti-ufologen."

2 juni 2010

UFO vastgelegd op radar van luchtverkeersleiding in Jakoetsk, Rusland
Deze video is op 28 mei 2010 opgenomen door de luchtverkeersleiding in Jakoetsk, Rusland. Op de radar is een UFO te zien die zich op grote hoogte en snelheid door het luchtruim boven Rusland beweegt.
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=23379

28 mei 2010

PERSCONFERENTIE ROBERT HASTINGS 27 SEPTEMBER 2010 mei 2010 In november 2007 kwam een dozijn piloten, ex-militairen en burgers, allemaal met goede geloofsbrieven en van ver, zoals Iran en Chili, naar de National Press Club in Washington om Amerika aan te sporen een onderzoeksproject naar UFO’s te starten, iets dat al veel en veel eerder had moeten gebeuren. Na de buitengewoon gelimiteerde aandacht van de media hiervoor, sukkelde de gebeurtenis in de vergetelheid omdat de media het druk hadden met het gniffelen over het op de nationale tv aarzelend toegeven van Dennis Kuncinich dat hij een UFO had gezien.

20 mei 2010

Het Frontier Magazine (mei - juni 2010) artikel: Wie Bepalen Het Nieuws In Nederland? zou door alle journalisten en programmamakers eens gelezen moeten worden, het zou ze verbazen en schokken de waarheid te lezen over wie hun werkgevers werkelijk zijn. Het ANP krijgt het nieuws kant en klaar van Reuters om het meteen over te nemen en dat is wat het ANP ook meestal doet. Reuters is in handen van o.a. de Rothschild familie. Gaan er al alarmbellen rinkelen? Nagenoeg alle Nederlandse media zijn in handen van een paar steenrijke magnaten die zonder uitzondering hun kapitaal in de Tweede Wereldoorlog hebben verdiend door met de nazi’s te collaboreren en natuurlijk zijn ze bijna allemaal gereformeerd of zwaar katholiek en vriendjes met ons koningshuis, dat overigens ook niet vrij is van heulen met de vijand. (Zoek bv. de informatie over de geldstromen van (voornamelijk Amerikaanse) miljonairs en bedrijven die Hitler steunden maar eens op. Die liepen namelijk via de Nederlandse Bank, toen nog onder beheer van het Nederlandse koningshuis en dus moeten diverse koninklijke leden geweten hebben van deze steun, bedoeld om er rijker van te worden! Dat daardoor de oorlog zich kon uitbreiden en langer duurde en er dus ook meer slachtoffers vielen, dat interesseerde de rijken niet, zij het geld en wij (het volk) mochten onze ontelbare dierbaren begraven die waren omgekomen op de slagvelden.) Het ANP (Algemeen Nederlands Persbureau) werd in de Tweede Wereldoorlog ook wel genoemd: Adolfs Nieuwe Papegaai omdat het ANP zo ‘netjes’ met het nazi-regime samenwerkte.

Geld is alles wat telt in de media en geld verlies je zodra je de waarheid over 9/11 gaat vertellen, of over het UFO-fenomeen, of teveel aandacht aan de olieramp in de Golf van Mexico besteedt, dat vinden de grote broers Shell en de overheid niet leuk, want die handelen namelijk voor miljarden in olie en gas van Nederlandse bodem. Na het lezen van het bewuste artikel snap ik ook voor het eerst helemaal waarom ik nooit een antwoord van de media krijg als ik aandacht voor UFO’s vraag.

Tsjonge, wat moet het voor mensen die in de media werken deprimerend zijn, om ’s avonds thuis op de bank je werkdag te overdenken en dan te moeten vaststellen dat je weer niet het nieuws hebt mogen brengen waarvan je zelf ook snapt dat dat het ware nieuws is.

De inleiding van het artikel:
De onafhankelijke media in Nederland zijn nagenoeg ter ziele. Steeds meer mediabedrijven zijn in steeds minder handen. Op een enkele uitzondering als De Groene Amsterdammer na, zijn de media in de loop der tijd overgenomen door almaar grotere corporaties die op hun beurt bijna allemaal in bezit zijn van slechts enkele machtige families. Vaak betreft het families met invloedrijke connecties en een dubieus verleden.

2 citaten uit het artikel:

‘Waarheidsvinding en het juist informeren van het publiek zijn ondergeschikt. Bij hen geen andere dan de officieel geaccepteerde kijk op de terreuraanslagen van 11 september 2001. Bij hen geen twijfel over de missies voor ‘vrijheid’ en ‘vrede’ van de Verenigde Staten in Irak en Afghanistan. Bij hen geen kritische vragen over de vrijheidsberovende maatregelen ‘tegen terreur’.’

‘De belangrijkste tekortkoming van de journalistiek al sinds haar ontstaan, aldus [prof.] McCesney [oprichter van Free Press], is het blindelings steunen en vertrouwen op ‘officiële’ bronnen – de machthebbers – als de basis voor een nieuwsitem: ‘de legitimiteit van nieuws wordt gedefinieerd door de autoriteiten.’ Als een journalist hun officiële uitleg van de terreuraanslagen ter discussie stelt is hij ‘niet professioneel’ omdat hij zijn privé-ideologie op zou dringen.’

Elke journalist die toevallig mijn bovenstaande stukje zou lezen en daarop commentaar wil leveren, die raad ik aan (net als ieder ander) eerst maar eens het Frontier Magazine te kopen en het volledige artikel van 5 pagina’s met onthullingen te lezen. Maar of je daarna nog fluitend naar je werk gaat…

Frontier Magazine is verkrijgbaar in ruim 800 boekwinkels in Nederland en in Vlaanderen en is te bestellen bij:
www.frontiermagazine.nl/abonnement.html

18 mei 2010

X-Conferentie 2010: Roep om formele bevestiging buitenaards contact
De X-Conferentie, een jaarlijkse editie van een "disclosure-beweging" gepresenteerd door Washington lobbyist Stephen Bassett's Paradigm Research Group, concludeerde na 10 mei zoals verwacht: een oproep aan de Obama-regering om de "formele bevestiging van buitenaardse aanwezigheid op Aarde te geven aan het Amerikaanse volk." Lees verder:
http://www.niburu.nl/index.php?articleID=23283

17 mei 2010

Stembusgang over aliens
De inwoners van Denver, sinds 1876 de hoofdstad van de staat Colorado in de Verenigde Staten, moeten in augustus gaan stemmen. Niet voor een nieuwe burgemeester, maar of er wel of niet een onderzoekscommissie komt die moet onderzoeken of de regering het bestaan van aliens heeft verheimelijkt. Een groep inwoners probeert het onderzoek tegen te houden terwijl Jeff Peckman, een aanhanger van de Denver Extraterrestrial Affairs Commission, beweert dat de regering het bestaan van aliens, alien abductions en buitenaardse remedies tegen kanker heeft verdonkeremaand. Lees verder:
http://www.grenswetenschap.nl/blogs/Stembusgang-over-aliens

14 mei 2010

DE TAAL DIE IK GEBRUIK mei 2010 Er zijn een paar bezoekers die mij mijn taalgebruik kwalijk nemen. Zo noem ik Dick Cheney een lul en dat zou ik niet moeten doen. Echter, aan de handen van deze ‘Dick’ kleeft bloed, heel veel bloed! Denk aan de bijna drieduizend onschuldige burgerslachtoffers die op 9/11 bij de aanvallen op de Twin Towers, nota bene op hun werk, om het leven kwamen en denk aan de al bijna vijfduizend Amerikaanse soldaten (jongens van amper 20 jaar oud) die in de oorlogen die na 9/11 volgens Bush en Cheney nodig waren, om het leven zijn gekomen. De titel die ik hem toebedeel is nog zeer zwak uitgedrukt!

10 mei 2010

VRESELIJK NIEUWS... HARTVERSCHEUREND... mei 2010 Gedurende de laatste maand hebben we serieuze onderhandelingen gevoerd met een man die zeer geïnteresseerd is in het financieren van de complete DNA-test van het Starchild en ook van de documentaire die we daarvan zouden filmen om het compleet te maken. We spendeerden er vol overgave de hele maand aan om voor een overeenkomst van deze grootte en belangrijkheid de noodzakelijke zaken te regelen.
Plus onder het artikel de update: DE ZON STAAT OP DOORBREKEN… EEN KLEIN LICHTPUNTJE IN DE DUISTERNIS

9 mei 2010

SPACE DAY - TECHNISCHE UNIVERSITEIT DELFT mei 2010 Verslag van de Space Day op 8 mei 2010 op de TU Delft en van de UFO-lezing die dr. ir. Coen Vermeeren (docent Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft) er gaf.

3 mei 2010

UFO seminarie aan de Katholieke Universiteit Leuven - België
Coen Vermeeren (docent Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft) heeft een uitnodiging van de Katholieke Universiteit Leuven - België ontvangen om ook daar (op woensdag 12 mei, 18:30 uur) zijn UFO-lezing te presenteren.


Klik op de afbeelding voor de website van de universiteit

2 mei 2010

SPACE DAY mei 2010 Zaterdag 8 mei 2010, Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek TU Delft - Het Ruimtevaartdispuut van de studievereniging VSV ‘Leonardo da Vinci’ organiseert op zaterdag 8 mei, ter ere van het 13e lustrum van de VSV, een dag die geheel draait om ruimtevaart, de Space Day. Door middel van deze dag wil het Ruimtevaartdispuut een grote groep mensen, met name studenten en aankomende studenten enthousiasmeren voor ruimtevaart. Het evenement zal plaatsvinden op de faculteit van Lucht- en Ruimtevaarttechniek.

Op deze dag zal de inmiddels bekende Coen Vermeeren (docent TU Delft) een korte UFO-lezing geven!

29 april 2010

ENORME V-VORMIGE UFO RICHTTE LICHTSTRAAL OP EEN C-5 OP VANDENBERG AFB april 2010 ‘Steve’: Oké, vanaf dat moment stond het V-vormige toestel stil in de lucht en het schakelde een lichtstraal in die op het C-5 toestel was gericht. Het scheen niet op ons. De lichtstraal scheen op de bovenkant van het vliegtuig.

25 april 2010

UFO MATRIX MAGAZINE april 2010 Binnenkort (juli/aug 2010) komt er een nieuw Engels UFO-Magazine op de markt, genaamd: UFO MATRIX MAGAZINE. Het magazine wil een internationale groep van columnisten en medewerkers samenbrengen om u te voorzien van de laatste meldingen van UFO-waarnemingen, lezingen, discussies, theorieën, nieuws, recensies en veel en veel meer.

15 april 2010

UFO-ONDERWERP ZOU ERKEND UNIVERSITAIR STUDIEGEBIED MOETEN ZIJN, BEWEERT AMERIKAANSE PROFESSOR april 2010 Het bestuderen van UFO’s en andere onverklaarde fenomenen uit de ruimte zouden een erkend universitair studiegebied moeten zijn, zo beweert de Amerikaanse professor Philip Haseley.

12 april 2010

THE UFO FILES - THE INSIDE STORY OF REAL-LIFE SIGHTINGS april 2010 Boekbespreking door: Stanton T Friedman Misschien waren mijn verwachtingen voor het boek: ‘The UFO Files: The Inside Story of Real-Life Sightings’ van Dr. David Clarke wel te hoog gespannen. Dr. David Clarke is één van de weinige Britse academici die bij het UFO-fenomeen betrokken zijn. Hij is een wetenschappelijk hoofdmedewerker in journalisme aan de Sheffield Hallam Universiteit. Zijn PhD is in Engelse Culturele Traditie en Folklore aan de Universiteit van Sheffield. Hij is één van de grote drijvend krachten achter de pogingen het Ministerie van Defensie in Engeland haar UFO-files via de Britse National Archives vrij te geven. De media in Noord-Amerika en elders hebben het laten klinken alsof dat Ministerie haar Top Geheime UFO-files heeft vrijgegeven. Technisch gezien is dat onjuist.

1 april 2010

ANALYSE VAN DE SCULPTUUR VAN HET GEZICHT VAN HET STARCHILD april 2010 Lloyd Pye: Mijn Canadese vriend Chris Murphy voerde een unieke analyse van de sculptuur van het gezicht van het Starchild uit, vanuit een perspectief dat nog niemand van ons heeft overwogen. Chris is één van ’s werelds beste Sasquatch/Bigfoot onderzoekers (ik kan zijn boeken van harte aanbevelen) en hij heeft een vergelijking gemaakt tussen een typisch menselijk gezicht en de recente creatie van Bill Munn van het gezicht van het Starchild. Onderstaand het gezicht van het Starchild zoals het te zien is in de aflevering "Lizard Monster" van het programma MonsterQuest.

27 maart 2010

Deel 3 TWAALF REGERINGSDOCUMENTEN DIE UFO's SERIEUS NEMEN maart 2010 Met zwarte inkt onleesbaar gemaakte, voorheen geheime UFO-documenten zien er wel cool uit, maar de meeste verschaffen geen bewijs voor buitenaardsen en de meeste zijn niet eens interessant. Maar sommige zijn heel interessant. Of ze nu bewijzen dat UFO’s buitenaards zijn of iets heel anders, ze maken duidelijk dat dit onderwerp op hoog niveau heel erg serieus werd genomen en het onderwerp van een behoorlijke geheimhouding werd.

19 maart 2010

WE HEBBEN EINDELIJK NUCLEAIR DNA VAN HET STARCHILD! maart 2010 Om een streng van basenparen van deze lengte te verkrijgen en dan GEEN referentie in de genetische database van het Nationale Instituut voor Gezondheid vinden, dat is verbazingwekkend, omdat dat betekent dat er geen aards resultaat bestaat voor hetgeen is geanalyseerd! Deze ongelofelijke anomalie zal het Starchild in de geschiedenisboeken brengen!!!

19 maart 2010

Deel 2 TWAALF REGERINGSDOCUMENTEN DIE UFO's SERIEUS NEMEN maart 2010 Met zwarte inkt onleesbaar gemaakte, voorheen geheime UFO-documenten zien er wel cool uit, maar de meeste verschaffen geen bewijs voor buitenaardsen en de meeste zijn niet eens interessant. Maar sommige zijn heel interessant. Of ze nu bewijzen dat UFO’s buitenaards zijn of iets heel anders, ze maken duidelijk dat dit onderwerp op hoog niveau heel erg serieus werd genomen en het onderwerp van een behoorlijke geheimhouding werd.

14 maart 2010

WAAROM TV-DOCUMENTAIRES ALTERNATIEF ONDERZOEK VERDRAAIEN maart 2010 Een reactie van Lloyd Pye op het MonsterQuest debacle (uitgezonden op 10 maart) waarin de producers van de documentaire de Starchild Skull linken aan het Flatwoods Monster.

12 maart 2010

Deel 1 TWAALF REGERINGSDOCUMENTEN DIE UFO's SERIEUS NEMEN maart 2010 Met zwarte inkt onleesbaar gemaakte, voorheen geheime UFO-documenten zien er wel cool uit, maar de meeste verschaffen geen bewijs voor buitenaardsen en de meeste zijn niet eens interessant. Maar sommige zijn heel interessant. Of ze nu bewijzen dat UFO’s buitenaards zijn of iets heel anders, ze maken duidelijk dat dit onderwerp op hoog niveau heel erg serieus werd genomen en het onderwerp van een behoorlijke geheimhouding werd.

1 maart 2010

ONTHULLING IN DE NATIONAL PRESS CLUB: UFO ACTIVITEIT OP NUCLEAIRE WAPENDEPOTS maart 2010 UFO-onderzoeker Robert Hastings en voormalig U.S. Air Force kapitein Robert Salas zijn momenteel actief met het organiseren van een persconferentie in de National Press Club in Washington D.C. om het wezenlijke belang van UFO-invasies sinds de laatste zestig jaar op Amerikaanse nucleaire wapendepots aan de orde te stellen. Het doel van deze gebeurtenis is de aandacht van de wereldwijde media te richten op de realiteit en het belang van de situatie.

28 februari 2010

DE WETENSCHAP BETREFFENDE UFO's februari 2010 National Geographic maakte (in 2009/2010) een documentaire over de bekende Phoenix lichten en driehoeken van 13 maart 1997 om de wetenschap in staat te stellen deze UFO-zaak te verklaren. De betrokken wetenschappers hebben ook gekeken naar het voortstuwingssysteem dat een dergelijk groot object zou moeten hebben om de getoonde vluchtkarakteristieken te kunnen volvoeren. De bekende aardse technieken vielen al snel af en wat overbleef was de veronderstelling dat het object mogelijk een elektromagnetische voortstuwing had.

26 februari 2010

SLECHT NIEUWS, STARCHILD WORDT: 'LIZARD BEAST' (HAGEDIS BEEST) februari 2010 Slecht nieuws over de komende ‘MonsterQuest’ aflevering: nou ja, niet compleet slecht nieuws. We hebben een bevestigde datum van uitzending, 10 maart, over zo’n twee weken, dus markeer dat op je kalender. Er is mij echter medegedeeld dat de titel van deze aflevering door de leidinggevenden van het History Channel is veranderd in ‘Lizard Beast’ (hagedis beest) en dat de focus zal liggen op het Flatwoods Monster, een voorval dat gebeurde in de jaren ’50 in het landelijke West Virginia.

25 februari 2010

SAMENWERKEN MET NIBURU februari 2010 Ik houd niets achter voor mijn bezoekers en dus laat ik jullie regelmatig weten wat mijn standpunten zijn. Het zal een ieder wel bekend zijn dat ik de laatste jaren niets wil weten van Anton Teuben en zijn ideeën (in zijn ogen volslagen waarheden) over het Ashtar Command en al die ander dagelijkse channel-verslagen die je op zijn website Niburu.nl kunt vinden. Dit artikel schrijf ik naar aanleiding van een e-mail die ik kreeg van Anton Teuben en waarin hij vraagt om samen te werken.

24 februari 2010

UFO's IN DE RUIMTE - HET BEWIJS februari 2010 Het heelal wemelt van leven en UFO’s, hier is het NASA-bewijs! Een aantal video-filmpjes afkomstig van de Space Shuttle bewijst dat er vreemde objecten in het heelal rondvliegen. Het wordt tijd dat NASA een eerlijk antwoord hierop gaat geven en de beelden vrijgeeft die ze achterhoudt. Dit is een vertaling van een artikel afkomstig van: http://esotericbooks.deds.nl/index.php/content/ufosinspace

22 februari 2010

Deel 6 (slot) HET HOOGST OPMERKELIJKE X-FILE VAN EDWARD LEVERNE MORAGNE, Ph.D. februari 2010 Edward L. Moragne, Ph.D., is een natuurkundige en scheikundig ingenieur. Dr. Moragne werd op 28 juli 1915 in Somerset, Texas, geboren en behaalde in 1941 aan de universiteit van Columbia, New York, zijn doctoraat in de wetenschap en in 1943 ook aan Columbia zijn Ph.D in natuurkunde. Drie jaar later, in 1946, richtte Dr. Moragne zijn Moragne Research & Development Co. in Houston op. Dr. Morange was aan mij (Linda M.H.) bekend gemaakt als een wetenschapper die beweerde eerstehands kennis te hebben van niet-menselijke wezens die waren ondergebracht op de luchtmachtbasis Edwards in Californië.

19 februari 2010

KUNNEN WE BEWIJZEN DAT HET STARCHILD EEN BUITENAARDSE IS? februari 2010 Een vriend schreef het volgende aan mij (Lloyd Pye): Laten we even vergeten dat Steven Gould en Carl Sagan beiden dood zijn, als ik mijzelf in hun plaats stel en jij kwam naar mij toe met de genetische test die duidelijk aantoont dat het niet-menselijk DNA is, dan is dit wat ik je zou zeggen:

15 februari 2010

Deel 5 HET HOOGST OPMERKELIJKE X-FILE VAN EDWARD LEVERNE MORAGNE, Ph.D. februari 2010 Edward L. Moragne, Ph.D., is een natuurkundige en scheikundig ingenieur. Dr. Moragne werd op 28 juli 1915 in Somerset, Texas, geboren en behaalde in 1941 aan de universiteit van Columbia, New York, zijn doctoraat in de wetenschap en in 1943 ook aan Columbia zijn Ph.D in natuurkunde. Drie jaar later, in 1946, richtte Dr. Moragne zijn Moragne Research & Development Co. in Houston op. Dr. Morange was aan mij (Linda M.H.) bekend gemaakt als een wetenschapper die beweerde eerstehands kennis te hebben van niet-menselijke wezens die waren ondergebracht op de luchtmachtbasis Edwards in Californië.

13 februari 2010

2e UFO-lezing voor studenten van de TU Delft
Afgelopen 1 februari gaf dr.ir. Coen Vermeeren, docent luchtvaart- en ruimtevaarttechniek en hoofd Studium Generale van de TU Delft, zijn tweede lezing voor het Studium Generale van die universiteit. Dit is het vervolg op zijn eerste lezing die hij gaf op 17 december 2009. Ook deze lezing staat inmiddels online. Zie voor wat korte info mijn onderstaande verslagje op 4 februari.

http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/Viewer/?peid=b859808c04254b798d942b6856b8548d

12 februari 2010

STARCHILD ONDERGAAT NIEUWE DNA TEST!!! februari 2010 Geweldig!!! In mijn laatste nieuwsbrief schreef ik over de eersteklas moleculairbiologische deskundige (geneticus) die mij liet weten dat hij geïnteresseerd was en mij wilde helpen de waarheid te ontdekken van de genetische achtergrond van het Starchild. Afgelopen weekend bracht ik een bezoek aan hem om hem beter te leren kennen en om te bespreken wat er in zijn laboratorium en met zijn apparatuur gedaan kan worden.

8 februari 2010

Deel 4 HET HOOGST OPMERKELIJKE X-FILE VAN EDWARD LEVERNE MORAGNE, Ph.D. februari 2010 Edward L. Moragne, Ph.D., is een natuurkundige en scheikundig ingenieur. Dr. Moragne werd op 28 juli 1915 in Somerset, Texas, geboren en behaalde in 1941 aan de universiteit van Columbia, New York, zijn doctoraat in de wetenschap en in 1943 ook aan Columbia zijn Ph.D in natuurkunde. Drie jaar later, in 1946, richtte Dr. Moragne zijn Moragne Research & Development Co. in Houston op. Dr. Morange was aan mij (Linda M.H.) bekend gemaakt als een wetenschapper die beweerde eerstehands kennis te hebben van niet-menselijke wezens die waren ondergebracht op de luchtmachtbasis Edwards in Californië.

4 februari 2010

Afgelopen maandag 1 februari ben ik in Delft aanwezig geweest bij de tweede UFO-lezing van Coen Vermeeren, docent aan de TU Delft. Er waren denk ik zo’n 100 aanwezigen en ondanks dat de lezing tot een uur of elf uitliep, waren er weinig mensen die voortijdig de zaal verlieten. Ik had verwacht dat er ook wel wat sceptici op af zouden komen, maar ik heb geen woord van kritiek gehoord. Er waren twee cameramensen aanwezig en binnenkort zal er wellicht wel wat van hun werk op Internet verschijnen. Aan het begin van de avond werd Coen’s eerste UFO-lezing van december 2009 herhaald, die lezing staat sinds december ook op de website van Studium Generale van de TU Delft. Of zijn tweede lezing daar ook op komt te staan weet ik niet, maar mocht dat het geval zijn dan laat ik dat nog weten.


UFO-lezing op 1 feb 2010 van Coen Vermeeren in het Prinsenhof te Delft

Coen borduurde in zijn tweede lezing voort op de informatie die hij in zijn eerste lezing gaf en ging tevens dieper in op het algemene wereldbeeld. De mens die de aarde vervuild, de industrie die het alleen nog maar gaat om geld, de politiek die volkomen onmachtig is, een media die dergelijke zaken niet aan de kaak stellen, enz. Het wordt tijd dat de mens gaat ontdekken wie hij werkelijk is, dat we meer zijn dan een zak vlees en botten, dat we ons bewust worden van onze verborgen mogelijkheden en dat we dan ook uiteindelijk contact kunnen maken met de eventuele intelligentie die schuil gaat achter het UFO-fenomeen en dat we door die intelligentie ook geholpen kunnen worden op het gebied van armoede, vervuiling, en het stoppen van oorlogsvoering. Zoals we ons nu gedragen zijn we het niet waard om opgenomen te worden in een eventueel kosmisch verbond, de kans bestaat zelfs dat we gedwongen worden niet vanaf de aarde verder de ruimte in te komen, agressief ras als we zijn. Afijn, Coen bracht nog veel meer en het was allemaal de moeite van het beluisteren en bekijken waard. Het is, zoals Coen het ook vertelde, de hoogste tijd dat dit soort vraagstukken op universitair niveau besproken kunnen en moeten worden. Conclusies behoren pas getrokken te worden NADAT er serieus, onbevooroordeeld en grootschalig onderzoek heeft plaatsgevonden!

Deel 1: http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/Viewer/?peid=f20e673d0cdf422bae92a6913ee867d6

1 februari 2010

WONDEREN GEBEUREN WANNEER JE ZE NIET VERWACHT februari 2010 Wonderen gebeuren wanneer je ze niet verwacht: we hebben een nieuw lid in het hart van het Starchild Project. Onlangs, zomaar uit het niets, werd ik (Lloyd Pye) benaderd door een zeer gekwalificeerde geneticus die de tijd had genomen het Starchild Skull Essentials e-Book en The Starchild Skull boek te lezen, welke boeken hem ervan overtuigden dat wij gerechtvaardigde inspanningen ondernemen om de wetenschap te confronteren met iets waar ze momenteel niets mee te maken wil hebben – de realiteit van buitenaards leven. Hij verklaarde zijn situatie aan mij en die is behoorlijk indrukwekkend.

1 februari 2010

Deel 3 HET HOOGST OPMERKELIJKE X-FILE VAN EDWARD LEVERNE MORAGNE, Ph.D. februari 2010 Edward L. Moragne, Ph.D., is een natuurkundige en scheikundig ingenieur. Dr. Moragne werd op 28 juli 1915 in Somerset, Texas, geboren en behaalde in 1941 aan de universiteit van Columbia, New York, zijn doctoraat in de wetenschap en in 1943 ook aan Columbia zijn Ph.D in natuurkunde. Drie jaar later, in 1946, richtte Dr. Moragne zijn Moragne Research & Development Co. in Houston op. Dr. Morange was aan mij (Linda M.H.) bekend gemaakt als een wetenschapper die beweerde eerstehands kennis te hebben van niet-menselijke wezens die waren ondergebracht op de luchtmachtbasis Edwards in Californië.

30 januari 2010

Een leuk artikeltje in de Belgische krant ‘Het Laatste Nieuws’ over het bewust de ruimte inzenden van boodschappen aan mogelijke buitenaardse intelligenties. (Ach, we zenden als onnozele onwetenden al vele tientallen jaren onze radio- en tv-programma’s met de snelheid van het licht de ruimte in. Maar we kunnen gerust zijn, als een buitenaardse intelligentie de tv-programma’s van de aarde onder ogen krijgt, dan beseffen ze meteen dat er hier nog geen intelligent leven bestaat! P.H.)
"Boodschappen naar de ruimte kunnen aliens schofferen"

27 januari 2010

HET LEGER VAN NIEUW ZEELAND GAAT GEHEIME UFO-FILES VRIJGEVEN januari 2010 Honderden pagina’s van geheime files betreffende Nieuw Zeelandse UFO-waarnemingen zullen dit jaar door het leger worden vrijgegeven. De files bevatten de verslagen van UFO-waarnemingen van 1979 tot 1984 en tevens verwijzingen naar de Kaikoura waarneming van december 1978.

25 januari 2010

De Engelse media hebben opeens veel belangstelling voor buitenaards leven, de BBC, The Telegraph en The Times wijden er artikelen aan:
http://news.bbc.co.uk
www.telegraph.co.uk
www.timesonline.co.uk

En de Nederlandse Sp!ts heeft een artikel daarvan overgenomen:
www.spitsnieuws.nl

25 januari 2010

Deel 2 HET HOOGST OPMERKELIJKE X-FILE VAN EDWARD LEVERNE MORAGNE, Ph.D. januari 2010 Edward L. Moragne, Ph.D., is een natuurkundige en scheikundig ingenieur. Dr. Moragne werd op 28 juli 1915 in Somerset, Texas, geboren en behaalde in 1941 aan de universiteit van Columbia, New York, zijn doctoraat in de wetenschap en in 1943 ook aan Columbia zijn Ph.D in natuurkunde. Drie jaar later, in 1946, richtte Dr. Moragne zijn Moragne Research & Development Co. in Houston op. Dr. Morange was aan mij (Linda M.H.) bekend gemaakt als een wetenschapper die beweerde eerstehands kennis te hebben van niet-menselijke wezens die waren ondergebracht op de luchtmachtbasis Edwards in Californië.

23 januari 2010

VERBAZINGWEKKENDE VIDEO VAN UFO BOVEN IERLAND januari 2010 Terwijl The Sun de X-Files van Groot Brittannië opnieuw gaat brengen, werd er bij nacht een driehoekige formatie van lichten gefilmd welke op een ongelooflijke snelheid vliegt. Experts beschouwen de waarneming nabij de Liffey rivier in Dublin als een geheim vliegtuig of ruimteschip.

16 januari 2010

Deel 1 HET HOOGST OPMERKELIJKE X-FILE VAN EDWARD LEVERNE MORAGNE, Ph.D. januari 2010 Edward L. Moragne, Ph.D., is een natuurkundige en scheikundig ingenieur. Dr. Moragne werd op 28 juli 1915 in Somerset, Texas, geboren en behaalde in 1941 aan de universiteit van Columbia, New York, zijn doctoraat in de wetenschap en in 1943 ook aan Columbia zijn Ph.D in natuurkunde. Drie jaar later, in 1946, richtte Dr. Moragne zijn Moragne Research & Development Co. in Houston op. Dr. Morange was aan mij (Linda M.H.) bekend gemaakt als een wetenschapper die beweerde eerstehands kennis te hebben van niet-menselijke wezens die waren ondergebracht op de luchtmachtbasis Edwards in Californië.

11 januari 2010

WAAROM HEEFT HET ENGELSE MINISTERIE VAN DEFENSIE HAAR UFO-AFDELING GESLOTEN? Deel 2 januari 2010 Onlangs sprak ik (Linda MH) over de telefoon met Nick Pope, een voormalige medewerker van het Britse Ministerie van Defensie, in zijn Londense thuiskantoor en vroeg hem waarom het Ministerie van Defensie plotseling haar eigen UFO-project buiten werking stelt, een project waar ze reclame voor maken in hun nog voortgaande vrijgave van UFO-files.

6 januari 2010

WAAROM HEEFT HET ENGELSE MINISTERIE VAN DEFENSIE HAAR UFO-AFDELING GESLOTEN? deel 1 januari 2010 Onlangs sprak ik (Linda MH) over de telefoon met Nick Pope, een voormalige medewerker van het Britse Ministerie van Defensie, in zijn Londense thuiskantoor en vroeg hem waarom het Ministerie van Defensie plotseling haar eigen UFO-project buiten werking stelt, een project waar ze reclame voor maken in hun nog voortgaande vrijgave van UFO-files.