UFO ARTIKELEN

2014

HOME

PAUL HARMANS

UFO's

ONTVOERINGEN

DIERVERMINKINGEN

GRAANCIRKELS

FOTO's

BOEKEN

VIDEO's op het web

LINKS

SUBPAGINA's

UFO's EN ATOOMWAPENS

DISCLOSURE PROJECT

COMETA RAPPORT

ROSWELL

DAN BURISCH

STARCHILD SKULL

HISTORISCHE UFO's (Nieuw)

ENERGIE

9/11

SKEPTICI

Verzamelingen Bezoekers


Terug naar hoofdpagina UFO's

Terug naar Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen


21 december 2014

SPECTACULAIRE UFO-BEELDEN VAN NASA’s STS-48 DISCOVERY SPACE SHUTTLE

 

Als we het hebben over onvervalste opnames van UFO’s (ongeïdentificeerde vliegende objecten), dan staat de video uit 1991 van NASA’s STS-48 Discovery Space Shuttle missie definitief aan de top van de lijst. Deze opname is echt, goed gedocumenteerd en is onderwerp geweest van rigoureus wetenschappelijk onderzoek door meerdere onderzoekers en instituten.

1) http://www.scientificexploration.org/journal/jse_09_1_carlotto.pdf
2) http://www.nicap.org/muj_kasher_sts48.htm
3) http://www.carlotto.us/newfrontiersinscience/Papers/v04n04a/v04n04a.pdf

De bovenstaande video toont een tiental objecten die op ongewone wijze bewegen. Afgezien daarvan is het meest fascinerende deel waarin we nabij de horizon een object zien bewegen. Als er (links onderin het beeld) een flits is te zien, gevolgd door een lichtspoor of ander object dat zeer snel door het blikveld beweegt, schiet het eerste object zeer snel weg de ruimte in, alsof het de flits heeft gedetecteerd en weet dat er ‘iets’ exact in zijn richting komt. (Een aanval?)

Verklaringen variëren van een intelligent buitenaards ruimteschip, tot ruimteweer en meer. Er is echter geen definitieve verklaring voor en veel verklaringen nemen de tientallen andere objecten die op film zijn gezet (gedurende tientallen Space Shuttle missies) niet mee.

6 december 2014

Astronaut bij ISS schrikt enorm van ufo (video)
Zo langzamerhand is bij een breed publiek bekend dat er druk UFO verkeer plaatsvindt bij en rondom het ISS (Internationaal Ruimtestation). Het komt echter niet zo vaak voor dat verschrikte reacties van astronauten die vreemde dingen zien, worden opgenomen of in de openbaarheid komen. Dat is precies wat er enkele dagen geleden gebeurde toen de ESA (European Space Agency) astronaute Samantha Christoforetti zich klaarmaakte voor de aankoppeling bij het ISS ruimtestation van de Soyuz ruimtecapsule.

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8683:astronaut-bij-iss-schrikt-enorm-van-ufo&catid=34:ufo&Itemid=47

26 november 2014

Autopsiefoto alien komt écht uit jaar van ufo-incident
Tom Carey, een onderzoeker naar ufo's en buitenaardse wezens, claimt een authentieke foto te hebben van een alien waar autopsie op wordt uitgevoerd in het geheime gebied Area 51. Volgens de Daily Mirror is inmiddels bevestigd dat de film, waarmee de foto gemaakt is, dateert uit 1947. Dit is hetzelfde jaar waarin de beroemde 'Roswellcrash' plaatsvond in New Mexico.
http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/2130371/2014/11/24/Autopsiefoto-alien-komt-echt-uit-jaar-van-ufo-incident.dhtml


Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
De foto die boven het artikel van HLN.BE staat komt uit de autopsiefilm van Ray Santilli en is dus NIET de foto waarover het gaat!

Santilli beweerde ooit wat oude films in Amerika te hebben opgekocht waaronder een film van een autopsie op een buitenaards wezen uitgevoerd door een Amerikaanse instelling eind jaren ’40 begin jaren ’50. Later is bewezen dat de gebruikte film van latere datum is. Santilli bekende daarna dat hij wel degelijk over de originele oude film beschikt, maar dat die zover is vergaan, dat afspelen onmogelijk is. Hij heeft daarom een nieuwe film gemaakt en heeft getracht de originele beelden van de oude film zo exact mogelijk weer te geven. Of dat de waarheid is?
http://www.youtube.com/watch?v=fmuXOcRwMV0

23 november 2014

Grote Engelse mainstream kranten berichten over ufowaarnemingen (video)
Het lijkt er toch op dat er eindelijk wat beweging komt vanuit de mainstream media voor wat betreft het erkennen van het toenemend aantal UFO's. Zo hebben we kunnen zien dat deze objecten zich als het ware steeds meer op de voorgrond dringen door te verschijnen in allerlei televisieprogramma's. Ook een aantal grote Engelse mainstream publicaties zoals de Express en de Mirror komen deze week met UFO-waarnemingen.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8617:grote-engelse-mainstream-kranten-berichten-over-ufowaarnemingen&catid=34:ufo&Itemid=47

12 november 2014

Vreemd bewegend licht ontdekt op Mars (video)

Eerder dit jaar hebben we kunnen zien hoe er een vreemde lichtstraal op de planeet Mars te zien was. Dat werd door NASA afgedaan als een reflectie van de zon, maar met dit bewegende licht kunnen ze dat niet op dezelfde manier wegwimpelen.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8589:vreemd-bewegend-licht-ontdekt-op-mars-video&catid=34:ufo&Itemid=47

5 november 2014

U.F.O. D-DAY NABIJ? november 2014 Zaterdag 18 oktober vond in het Mirror Centre te Amsterdam de presentatie "The Day after Disclosure" van Stephen Bassett plaats. Ik ga niet heel gedetailleerd in op alle informatie, die Bassett bracht tijdens zijn lezing, daar een video van de lezing op YouTube zal verschijnen. Ik ga alleen in op het korte, historische overzicht van de U.F.O. Cover-up, zoals beschreven door Bassett. En op zijn nieuwste plan om U.F.O. Disclosure (Openbaring) te laten plaatsvinden in Noord-Amerika. Een openbaring die zeer nabij is, indien zijn plan succes heeft.

3 november 2014

Belgische generaal zegt dat deze ongelooflijke UFO-zaak een mysterie is.
De onderstaande video werd onlangs gepubliceerd op 22 okt. 2014. Het is een recent interview met de gepensioneerde luchtmacht generaal Wilfried De Brouwer, hij praat over de Belgische UFO-golf die plaatsvond in de jaren 1989-1990 waarbij door vele duizenden ooggetuigen voornamelijk driehoekige objecten werden waargenomen. De Brouwer had de leiding bij het onderzoek dat door de Belgische luchtmacht werd uitgevoerd en stuurde zelfs een aantal malen F-16’s de lucht in om de objecten te onderscheppen, iets dat niet lukte vanwege de grote snelheden waarop de objecten vlogen. Er is nooit definitief vastgesteld wat de herkomst van deze mysterieuze driehoeken was. De Brouwer praat ook over de controversiële foto die volgens bewering in Petit-Rechain is gemaakt.

 

Zie ook: DE BELGISCHE UFO-GOLF, TWINTIG JAAR LATER

30 oktober 2014

AREA 51 KLOKKENLUIDER BOB LAZAR KOMT NAAR HET INTERNATIONAL UFO CONGRESS VAN 2015 oktober 2014 In 1989 kwam Bob Lazar naar voren met de bewering dat hij had gewerkt aan het terugontwikkelen van buitenaardse techniek in een geheim gebouw in Nevada, genaamd S-4, dat was gebouwd in de wand van een berg, net ten zuiden van de hoofdlocatie van Area 51. De wereld maakte kennis met Area 51 en met Bob Lazar door de onderzoeksjournalist George Knapp van KLAS, hij interviewde Lazar over zijn beweringen. Nu, vijfentwintig jaar later herenigen Knapp en Lazar zich voor een speciaal optreden. Ondanks dat hij in al die jaren het publiekelijk spreken over zijn ervaringen op Area 51 uit de weg ging, zullen zowel Lazar als Knapp op zaterdag 21 februari 2015 op het International UFO Congress in Fountain Hills, Arizona verschijnen.

30 oktober 2014

Zaterdag 15 november 2014, dr. ir. Coen Vermeeren, “Ufo’s bestaan gewoon”
Hiermee trapt hij de "Kapel Reeks" af die Sky High Creations vanaf november 2014 organiseert in de kapel van de Sacramentskerk te Breda. Ga naar www.skyhighcreations.nl en geefje snel op. Wie zich al heeft opgegeven en daarvan een bevestiging heeft gehad, hoeft niets te doen. Kijk naar het filmpje dat wij over deze lezing hebben gemaakt:

 

Meer informatie? Klik hier

29 oktober 2014

 

Zie ook: http://www.ninefornews.nl/video-wetenschapper-geeft-vlak-voor-dood-geheimen-area-51-vrij

2 oktober 2014

Klokkenluider: ‘Elke dag vervalste ik het nieuws’..!

Vrije en onafhankelijke media bestaan niet. Dat is een schokkende constatering, wanneer we het laatste boek van de Duitse topjournalist Udo Ulfkotte onder je aandacht brengen. Haarfijn blijkt, dat de wereldwijde media, precies zoals velen al concludeerden aan de hand van externe factoren, door slechts enkele lieden worden bestuurd. Een bericht van binnen het journalistieke fort doet letterlijk en figuurlijk een boekje open over de propaganda in plaats van 'nieuws' dat je dagelijks onder je neus geschoven krijgt; over je heen uitgestrooid. Is dat de reden dat alternatieve media, vaak met veel vrijwilligers en een 'nauwelijks-commercieel'-uitgangspunt, zoveel aandacht krijgen de laatste jaren?
http://www.wanttoknow.nl/overige/klokkenluider-elke-dag-vervalste-ik-het-nieuws

2 oktober 2014

“We worden omgekocht”: CIA betaalt westerse media om feiten te verdraaien


Udo Ulfkotte

De Duitse journalist Udo Ulfkotte werkte 17 jaar voor de Frankfurter Allgemeine Zeitung. Hij schaamt zich naar eigen zeggen voor de corruptie en omkoping waar hij ‘net als alle andere westerse media’ bij betrokken is geweest.Ulfkotte heeft een boek geschreven dat in Duitsland in enkele weken een bestseller is geworden. Via Twitter spreekt hij de hoop uit dat andere journalisten ook de waarheid naar buiten brengen en stoppen met het verspreiden van propaganda.
http://www.ninefornews.nl/worden-omgekocht-cia-betaalt-westerse-media-om-feiten-te-verdraaien

27 september 2014

GELOOF EN BEWIJS september 2014 'Geloof' in UFO's, zoals Dr. Coen Vermeeren onlangs duidelijk heeft gesteld in zijn boek 'UFO's bestaan gewoon' is geen optie meer. Wij Nederlanders zijn goed in ongeloof, en ook als de foto- film en ervaringsbewijzen zich in onvoorstelbare hoeveelheden wereldwijd en onweerlegbaar opstapelen zijn wij met z'n allen nog steeds bezig de achterlijke vraag te stellen 'Geloof jij in... UFO's, Telepatie, paranormale gebeurtenissen, hypnose, noem maar op.' Er komt een moment waarop 'geloof' onzinnig wordt en een statement op z'n plaats is: UFO's (of vul maar in) bestaan. Bestaan gewoon. Wie daar nog steeds in moet 'geloven' dient internet eens op een andere manier aan te wenden dan voor Zalando of Utopia. Of hij kan, ik durf het bijna niet voor te stellen, een boek lezen.

27 september 2014

ALIENS IN TAIZ╔ september 2014 We horen soms over UFO's die zich boven het Vaticaan ophouden en bij voorkeur als daar bijzondere dingen gebeuren. Er is nogal wat discussie, schijnt het, in Vaticaanse kringen, over wat te doen met Aliens: bekeren of maar gewoon hun eigen geloof laten houden? Over de Katholieke arrogantie gaan we het nu niet hebben. Tenslotte doet het probleem zich, voor zover we weten nog niet voor. Maar ik kan me wel voorstellen dat Aliens zich veiliger voelen in Taizé, waar van bekering geen sprake is, en toch die gloed kan worden opgesnoven waar Aliens, als we kijken naar alle religieuze 'wonderen' waar ze de hand in lijken te hebben, blijkbaar naar snakken.

15 september 2014

NSA kan ufo documenten niet meer vinden
Na een jarenlange strijd via allerlei rechtbanken zouden er eindelijk een aantal originele UFO documenten van de NSA (National Security Agency) worden vrijgegeven. Helaas, want het feest gaat niet door omdat de NSA de originele documenten nergens meer kan vinden. Vooral de Amerikaanse overheid doet er alles aan om informatie met betrekking tot UFO’s en buitenaardse zaken zo ver mogelijk buiten het bereik van het publiek te houden. Eén van de Amerikaanse instanties die over veel UFO bewijsmateriaal beschikt is het bekende Amerikaanse spionageapparaat NSA. Volgens de Amerikaanse wetgeving dienen na een x aantal jaren bepaalde documenten te worden vrijgegeven.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8366:nsa-kan-ufo-documenten-niet-meer-vinden&catid=34:ufo&Itemid=47

23 augustus 2014

BELANGRIJKE AANKONDIGING: DISINFORMATIE BINNEN DE UFO ONDERZOEKSGEMEENSCHAP augustus 2014 Peter Robbins heeft onlangs een gratis boek gepubliceerd waarin hij uitlegt waarom hij het boek van Nick Pope, dat Pope onlangs (2014) schreef: Encounter in Rendlesham Forest, als een poging ziet om de lezers opzettelijk verkeerde informatie te verstrekken over reële gebeurtenissen die plaatsvonden op de bases RAF Woodbridge en Bentwaters in december 1980.

16 augustus 2014

Vreemde ufo boven Houston (video)
De gemoederen in de Amerikaanse stad Houston (Texas) worden aardig beziggehouden door een onbekend object dat boven de stad hing. De sociale media zoemen van de berichten en ook na een televisie-uitzending is er nog geen enkele verklaring gevonden.

Afgelopen maandagavond werden de bewoners van Houston opgeschrikt door een vreemd object dat door talloze getuigen werd waargenomen.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8241:vreemde-ufo-boven-houston&catid=34:ufo&Itemid=47

10 augustus 2014

CHILI GEEFT OFFICI╦LE STUDIE BETREFFENDE UFO-FOTO's VRIJ augustus 2014 Het regeringsdepartement dat in Chili UFO’s onderzoekt, heeft de analyse vrijgegeven van twee hoge kwaliteitsfoto’s die iets laten zien dat lijkt op een onvervalst, ongeïdentificeerd vliegend object boven een afgelegen kopermijn.

8 augustus 2014

Kerry Cassidy van Project Camelot geeft as. 24 augustus een lezing in Nederland


http://projectcamelotportal.com

Programma Kerry Cassidy zondagmiddag 24 augustus 13.00 tot 17.00 uur

1. ‘Project Camelot’
2. ‘Black Projects: Follow the Money’
3. ‘Kundalini and Ascension’
4. ‘Secret Space Program’
5. ‘The ET-Situation’

http://www.wanttoknow.nl/aanbieding/het-stoere-vrouwen-weekend-kom-je-ook

8 augustus 2014

Hallo Paul,

Ik ben blij dat je weer gestart bent met UFOWIJZER! Ik miste dat wel regelmatig in mijn internet-surf-rondjes.

Vandaag zag ik het YouTube-filmpje over de credit-card op Mars. Hoewel die foto op zich nog wel wat vragen oproept, vind ik de twee andere foto’s, met name het “wiel” behoorlijke missers van de maker van het filmpje. Het “wiel”, wat geen wiel is, maar een indruk in de grond, is veroorzaakt door de apparatuur van de rover om bodemmonsters te nemen. Voorbeelden kunnen gevonden worden op: http://photojournal.jpl.nasa.gov/instrument Dit voorbeeld ontkracht de bedoeling van het filmpje in feite geheel en al.

De “rotor” is vrijwel zeker ook een afdruk in stof en zand van een apparaat van de rover, zoals je met zandvormpjes afdrukken kunt maken. Ik geef wel toe dat ik heb geprobeerd uit te vinden wat precies de afdruk heeft gemaakt, maar het nog niet heb kunnen vinden. Misschien is het zelfs wel het bodemmonster-apparaat wat op de grond heeft gesteund en een indruk heeft achtergelaten?

Blijft alleen de credit-card zelf over. Maar zolang daar geen foto’s van zijn te zien vanuit verschillende hoeken, valt daar weinig over te zeggen. Uit de niet ingezoomde foto (zie bijgevoegde foto uit het filmpje) blijkt dat er in de directe omgeving meer zeer vlakke en waarschijnlijk flinterdunne schijfjes grond zichtbaar zijn.

Mogelijk is deze credit-card alleen maar een voor ons oog meer opvallend voorbeeld van die grondsoort. De eerste gedachte van een credit-card is ook vrij typerend. Waarom niet een dun stukje hout. Of een stukje dubbelgevouwen papier. Jammer dat er niet is aangegeven om welke foto het precies gaat, zodat foto’s vooraf en achter deze aan ook gezien kunnen worden. Het enige echt opvallende is dat het een zeer rechte lijn heeft zonder hakkels en oneffenheden. Dat maakt het intrigerend.

Ik heb trouwens Bres 286 ook gekocht vorige week. Moet het verhaal van Coen Vermeeren nog lezen. Zijn presentatie bij Earth and Beyond was geweldig.

Hartelijke groet,
Kees Deckers

4 augustus 2014

Lost Credit Card Found on Mars!

http://mars.jpl.nasa.gov/mer/gallery/all/opportunity_m3720.html (voor zolang NASA de foto's laat staan natuurlijk!)

3 augustus 2014


http://issuu.com/vbku/docs/bres_286

Tweemaandelijks tijdschrift BRES besteedt in editie 286 (juli - augustus 2014) aandacht aan energie. Diverse auteurs schrijven vanuit hun eigen visie over energie. Ook Coen Vermeeren heeft een artikel geschreven met als titel: UFO’s en buitenaardse energie-technologieën.
http://www.ankh-hermes.nl/bres/prana

27 juli 2014

ONLANGS ONTDEKT 4 VINGERIG WEZEN EN TOESTEL OP DRIEPOOT, 10.000 JAAR GELEDEN GESCHILDERD IN GROTTEN NABIJ CHARAMA, INDIA juli 2014 Archeoloog J. R. Bhagat van de Chhattisgarh State Department of Archaeology and Culture werd op 15 juli in The Times of India aangehaald met de melding dat er onlangs 10.000 jaar oude grottekeningen waren ontdekt welke buitenaardsen en UFO’s uitbeelden.

16 mei 2014

WAAROM VOELT EEN EX-PRESIDENT ZICH NIET OP ZIJN GEMAK, WANNEER HEM BEPAALDE VRAGEN GESTELD WORDEN OVER U.F.O.'s? mei 2014 Ben Hansen, gastheer van de Noord-Amerikaanse televisieserie "Fact or Faked: Paranormal Files" (Feit of Vervalst: Paranormale Bestanden), heeft een analyse gemaakt van het gedrag en de lichaamstaal van ex-president Bill Clinton, tijdens het interview dat Jim Kimmel met hem had op 2 april in het Noord-Amerikaanse late-avond-praatprogramma: "Jimmy Kimmel Live!" Het onderwerp betrof ondermeer het U.F.O.-fenomeen. Intrigerend is de wijze waarop de ex-president bepaalde vragen over U.F.O.'s beantwoordt, wanneer vergeleken met andere vragen die hem gesteld worden.

12 mei 2014

Turkse luchtmacht jaagt op ufo (video)
Onlangs slaagde een getuige in de Turkse provincie Izmir erin om een aantal spectaculaire foto’s te maken. Beelden die laten zien hoe een Turks F-5 gevechtsvliegtuig tezamen met militaire helikopters jacht maakt op een UFO. De volgende gebeurtenis vond plaats op 22 april 2014 rond 13:30 in de Turkse plaats Doganbey in het district Seferihisar in de provincie Izmir.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7860:turkse-luchtmacht-jaagt-op-ufo-video&catid=34:ufo&Itemid=47

4 mei 2014

WAT IS ER MIS MET WIKIPEDIA? mei 2014 Velen van jullie weten dat het Starchild Project al jaren strijdt tegen het bevooroordeelde artikel over de schedel op Wikipedia. Iedereen kan een Wikipedia pagina bewerken, maar die bewerkingen kunnen met 1 muisklik weer ongedaan worden gemaakt en er bestaan complexe regels die zo geïnterpreteerd kunnen worden, dat bevooroordeelde artikelen gepost kunnen worden en verdedigd door bevooroordeelde redacteuren.

1 mei 2014

DE HISTORISCHE WAARNEMING VAN KENNETH ARNOLD IN 1947 mei 2014 FATE Magazine van begin 1948 plaatste in zijn allereerste nummer het volledige verhaal van Kenneth Arnolds waarneming op 24 juni 1947, geschreven door hem zelf: "Het volgende verslag van wat ik waarnam boven de Cascade Mountains is, hoe onmogelijk het ook mag schijnen, absoluut waar. Ik heb nooit enige bekendheid verlangd omdat ik toevallig op het juiste moment op de juiste plaats was om te zien wat ik zag. Ik rapporteerde wat bij mijn weten iedere piloot zou hebben gerapporteerd, en ik denk niet dat mijn observatie ook maar in het minst lag aan overgevoeligheid van mijn ogen of aan mijn oordeelsvermogen dat niet afwijkt van wat normaal is voor iedere piloot."

30 april 2014

IS ER EEN TWEEDE LLOYD PYE STARCHILD SKULL IN PERU? april 2014 Er bestaat een gelijkuitziende schedel in Peru, iets waar Lloyd niet van op de hoogte was. Die is nooit eerder gefotografeerd en is eigendom van een persoon die niet publiekelijk bekend wil worden.


De exact gelijke schedel in Peru

25 april 2014

Brandpunt The day after

Op 14 April zond KRO’s Brandpunt een korte reportage uit over ufo’s met als titel Buitenaards Bezoek. Hoewel de titel anders deed vermoeden, ging de inhoud meer om het fenomeen op zich. Aan de hand van enkele duidelijke voorbeelden werd duidelijk gemaakt dat ufo’s niet zomaar de verzinselen van zonderlingen zijn, maar een reëel fenomeen vertegenwoordigen. Het programma had niet de pretenties iets te verklaren of juist als onzin af te doen. Vreemd genoeg veroorzaakte het programma vooral commotie bij juist die mensen die zich normaal niet met het onderwerp bezig houden en dat ook niet willen. Kortom, juist de mensen die zonder kennis van zaken een uitgesproken mening verkondigen. Ook Brandpunt zelf krijgt er hier en daar van langs, want serieus aandacht besteden aan een onderwerp waarvan iedereen toch moet weten dat het onzin is, is, op zijn zachts gezegd, “Not done”.
http://www.ufoplaza.org/20140416266/diversen/266-Brandpunt-The-day-after.html

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Ik heb me niet in die discussie gemengd, ik had er even geen zin in om na eindelijk eens een positieve UFO-reportage van de gevestigde media te hebben bekeken, meteen met dergelijke zogenaamde luie-leunstoel-experts als Govert Schilling en Marieke Baan in discussie te moeten gaan. Zij staan model voor de blijkbaar totaal van gezond verstand verstoken professionals in de astronomie die geen enkel benul van het onderwerp hebben en dat ook nooit zullen krijgen omdat ze dat simpelweg heel ver van zich afstoten.

Waarom ze zich na een dergelijke positieve uitzending opeens wel met het UFO-fenomeen bemoeien heeft er wellicht mee te maken, dat zodra breder bekend wordt dat het UFO-fenomeen al tientallen jaren een FEIT is, de mensheid bij hen, de experts op het gebied van astronomie, aankloppen en het hen kwalijk nemen dat juist zij daar niet beter naar hebben gekeken, ze het niet netjes hebben gemeld, zij er geen enkel serieus wetenschappelijk onderzoek aan hebben besteed, maar het fenomeen wel zeer actief door de geschiedenis heen als complete onzin hebben afgedaan.

Govert Schilling maakt ergens in de discussie de opmerking dat het in de uitzending om UFO-zaken van 10 jaar geleden gaat. Feit is dat dat nog steeds belangrijke en indrukwekkende zaken zijn waar 10 jaar geleden, op het moment dat de getuigen ermee op de proppen kwamen, niet door de media en dit soort afkrakers naar geluisterd werd. Hoe lang is de oerknal geleden en wanneer precies ontstonden de zwarte gaten waar de twee bovengenoemde ontkenners zo graag onderzoek naar doen? Wat doet tijd ertoe als iets heel belangrijk is? Verder is het zo dat voor het UFO-fenomeen heel wat meer bewijs bestaat dan voor de oerknal, de zwarte gaten en wat dies meer zij in het universum!

23 april 2014

Sceptische beroepspiloot verandert mening over UFO's
Vaak zijn mensen sceptisch over UFO’s totdat ze zelf iets meemaken en dan wordt het ineens een ander verhaal. Dat geldt ook zeker voor een beroepspiloot uit Australië met 30 jaar ervaring die zichzelf een “UFO scepticus” noemde.

Afgelopen vrijdag gebeurde er iets merkwaardigs met een Australische beroepspiloot toen hij in zijn tuin zat in Caloundra, een plaats net ten noorden van Brisbane aan The Sunshine Coast in Australië. Deze man, die voorlopig anoniem wenst te blijven, zegt dat hij in al die 30 jaar dat hij vliegt nog nooit iets merkwaardigs heeft waargenomen door zijn cockpitraam. Tot afgelopen Goede Vrijdag was hij, zoals hij zelf zegt, de grootste UFO scepticus ter wereld.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7712:sceptische-beroepspiloot-verandert-mening-over-ufos&catid=34:ufo&Itemid=47

23 april 2014

Net voor de aardbeving van 18 april 2014 met een kracht van 7.2, verschijnt er
een object in het Mexicaanse luchtruim

 

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Kijk, het is geen kever met een LED-lampje op z’n snuit, het is niet de Thunderbird 2, het is ook geen bekend toestel van de een of andere luchtmacht, maar het zou best een drone van de een of andere geheime dienst kunnen zijn. De machten achter de regering met hun gigantische black budgets hebben al vele jaren een kennis en techniek die de kennis en techniek van de zichtbare wereld ver voorbij zijn. Natuurlijk, er bestaan echte UFO’s, die niet van dergelijke budgetten zijn gebouwd. Wat 50 jaar geleden werd gezien en de meest ongelooflijke capriolen uitvoerde, dat was niet van aardse makelij, maar vandaag de dag is alles mogelijk. Dergelijke elite groeperingen weten beslist ook veel meer over voortekenen van aanstaande aardbevingen en dus kan het een drone zijn die voorafgaand aan de aardbeving een inspectieronde maakt.

Dat maakt het niet minder belangrijk dat we samen met de media actie moeten ondernemen om te achterhalen van wie die objecten nu werkelijk zijn. Het zou te schandalig voor woorden zijn als de mens dergelijke objecten in zijn bezit heeft en het niet kan inzetten voor vreedzame doeleinden. En als er kennis bestaat voor het herkennen van de voortekenen van een grote aardbeving, dan zou het een grof schandaal zijn als dat niet gebruikt wordt om de bewoners in het betreffende gebied te waarschuwen zodat ze op zijn minst buiten, weg van gebouwen, de aardbeving kunnen doorstaan.

19 april 2014

Vorige week kreeg ik (Paul Harmans - ufowijzer) een mailtje van iemand uit België, het ging over een waarneming gedaan in de tijdsperiode van de Belgische UFO-golf in 1989-1990. In eerste instantie stuurde hij mij de volgende mail:

‘Paul, ik ben Pxxxx Vxxxxx uit Rotselaar (Leuven), België. In de jaren ’89-’90, de Belgian ufo-wave, heb ik ‘mijn’ ufo gezien. Ik ben oa door Pioneer Pictures uit Engeland gefilmd geweest voor National Geographic, ivm de serie van the Belgian ufowave, soite, mijn reportage hebben ze niet uitgezonden omdat er een professor was, hier in België, die meer zendtijd wou en eigenlijk niets nieuws zei over de triangle-ufo’s toen. Als mijn verhaal je interesseert, (dus wat ik gezien heb, is nog nergens, volgens mij, gezien of verteld), stuur ik je mijn kort verhaal, dat ik ook gestuurd heb naar die Engelse cameraploeg. Nu, ik geloof er al altijd in, maar als je dan zoiets meemaakt, tja dan beheerst dat je verdere leven hé, gegroet en succes!’

Ik mailde terug dat ik zijn waarneming graag wilde horen en het op ufowijzer wilde zetten, dit soort waarnemingen komen uit een heel bijzondere tijd waarin duizenden mensen in België grote, driehoekige objecten waarnamen (een enkele werd ook in het Nederlandse Limburg waargenomen). Hieronder de waarneming van P.

‘Ergens 1989-1990, 7 uur ’s morgens... ik reed naar men werk in Leuven; Gasthuisberg, de grootste kliniek van België. Toen ik de stad naderde, moest ik stoppen voor een rood licht. Maar net voordat ik die lichten naderde, reed ik in een enorm dichte mistbank! Voor de mistbank was het zeer helder, raar. Ik wachtte en zag aan men rechterkant een oude man met zen hondje wandelen en die keek omhoog naar mijn linkerzijde, en die was in shock! Die bibberde en ik dacht, how, seffens moet ik die mee naar spoed nemen want die krijgt precies een hartaanval.

Maar de chauffeur voor mij opende zen raam en stak zijn hoofd buiten en keek ook naar links, boven, dus boven de huizenrij! Ik kon, door de mist, maar ongeveer twee auto’s ver kijken, maar zag, mijn raam ook geopend, boven de huizen, ongeveer 8 à 9 ballen van ‘vuur’ of licht, die, traag vorderden in de richting van de straat, en het speciale was, dat die allen van een andere kleur waren! Dus, geel, rood, groen enz. Mijn hart bonkte in men lichaam, ik dacht, wat gebeurt hier, het was zeer groot, ongeveer 5 huizen lang, maar door de mist zag je alleen die lichtballen, die waren wel aan elkaar verbonden vermoedelijk door een structuur, maar de mist verborg dit. Ineens versnelde dit, de mist verdween, en ik zag nog net een zwarte stip in het wolkendek verdwijnen nadat het tuig twee halve bochten gemaakt had! De snelheid was fenomenaal, geen geluid, de mist weg binnen 5 seconden!

Daar stonden we, de man in de auto voor mij gesticuleerde, wat is dit? Wat nu? Natuurlijk, de auto’s achter ons toeterden, hadden dit waarschijnlijk niet gezien, ge moet naar boven kijken. Soite, je rijdt verder, weet niet wat te doen. Op mijn werk en onder vrienden lacht iedereen je natuurlijk uit, op het nieuws zei onze weerman, Armand Pien toen, er zijn meldingen geweest van bepaalde zaken, waarschijnlijk is er een stuk van een satelliet afgebroken en naar beneden gevallen en in brand gevlogen... ik moest lachen, dit ‘ding’ ging wel omhoog, met een ontzettend grote snelheid, zo dat was het, nog niet verwerkt, hopelijk , haha, horen we er nog ooit eens van!’

Zie ook: DE BELGISCHE UFO-GOLF, TWINTIG JAAR LATER

19 april 2014

Maassluizer filmt UFO
Een inwoner van Maassluis heeft afgelopen vrijdagmiddag (11 april) een UFO gefilmd. Het Unidentified Flying Object was ruim een kwartier goed zichtbaar boven de Botlek.

 
Bron: http://www.rijnmond.nl/nieuws/14-04-2014/maassluizer-filmt-ufo

14 april 2014

Het UFO-item in KRO Brandpunt van zondag 13 april 2014 kun je bekijken op de volgende link: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1410787 of klik op onderstaande afbeelding. Ga voor het begin van het item naar 11:26 min. Het item duurt tot 28:34 min. Zo’n 17 minuten zeer serieuze aandacht aan het UFO-fenomeen en eindelijk, eindelijk (!) eens geen onnozele afkraker van stichting Skepsis die zogenaamd voor het nodige tegenwicht moet zorgen. Zo behoren de media met het fenomeen om te gaan, de mogelijke vragen die het fenomeen oproept stellen we als UFO-gemeenschap zelf wel, een 'gezond' scepticisme is namelijk wel een voorwaarde.

14 april 2014

Nieuwe bezoekers naar aanleiding van Brandpunt
Mochten er nieuwe bezoekers zijn die naar aanleiding van de UFO-uitzending van Brandpunt, afgelopen zondagavond 13 april, op zoek zijn naar meer informatie, dan zou ik hen de volgende greep uit mijn honderden artikelen op ufowijzer willen aanbevelen, het zijn stuk voor stuk gevallen die in de laatste tientallen jaren door de gevestigde media zijn genegeerd. In de plaats daarvan bracht men artikelen en items waarvan het ‘kleine-groene-mannetjes-gehalte’ heel hoog lag en waarmee abonnees en kijkers zand in de ogen werd gestrooid.

1. HET COMETA RAPPORT DEEL 1 december 2004 Het Cometa-rapport is het resultaat van een belangrijk Frans wetenschappelijk onderzoek naar het UFO-fenomeen. Ik heb Paul Remeysen, die in België woont en het Frans machtig is, bereid gevonden om het rechtsreeks vanuit het Frans voor ufowijzer te vertalen.

2. STEVEN GREER – Hoe de geheimhouding in stand wordt gehouden maart 2005 Als in een Orwelliaanse twist werd ontdekt - uit psychologische verrichtingen tijdens de tweede wereldoorlog - dat als je een leugen maar genoeg vertelt, en speciaal als dat gedaan wordt door gerespecteerde, autoritaire figuren, de mensen het zullen geloven.

3. JOHN CALLAHAN GETUIGENIS april 2005 Als deze getuigenis je niet kan overtuigen van het bestaan van het UFO-fenomeen, dan zal geen enkele getuigenis dat doen!

4. ufowijzer pagina Disclosure Project Voor nog veel meer van bovenstaande betrouwbare getuigenissen die je doen afvragen waarom dat geen groot nieuws is! Het mag dan geen 100% bewijs van buitenaardse herkomst zijn, maar het fenomeen doet daar wel aan denken en is een eerlijk wetenschappelijk onderzoek meer dan waard, zodat we wellicht eindelijk de ware herkomst of aard van het fenomeen kunnen bevestigen.

5. ROBERT SALAS GETUIGENIS oktober 2005 Hij getuigt over een UFO-incident op de morgen van 16 maart 1967 waarbij op twee lanceerinrichtingen 16 atoomraketten tegelijkertijd op non-actief gingen, terwijl de beveiliging UFO’s boven de lanceerinrichtingen waarnam.

6. LARRY KING LIVE CNN 18 JULI 2008 augustus 2008 (Transcriptie en vertaling van de complete uitzending.) Larry King: Vanavond: hebben UFO’s het verdedigingssysteem van onze regering platgelegd? Er is bewijs dat raketten niet functioneerden tijdens testlanceringen veroorzaakt door iets. Voormalige luchtmachtofficieren vertellen hun ongelofelijke verhaal over de film die in beslag is genomen door de CIA en wat erop stond en waarom de functionarissen niet willen dat wij het zien. U kunt het zien bij Larry King Live.

7. Overigens gonsde en gonst het nog steeds van de UFO-activiteit boven dergelijke kernwapen locaties: ufo's en kernwapens pagina ufowijzer

8. Dr. RICHARD HAINES GETUIGENIS februari 2006 In de helft van de gevallen blijkt het fenomeen zelf het vliegtuig te benaderen en niet andersom. Het lijkt dus alsof het vliegtuig het brandpunt van aandacht of nieuwsgierigheid van het fenomeen is. De piloot vliegt zijn route en schenkt alle aandacht aan zijn bezigheden en dan komt plotseling, gedurende 15 minuten, iets naast zijn vleugel vliegen, op dezelfde hoogte met dezelfde snelheid als zijn toestel.

9. DE BELGISCHE UFO-GOLF, TWINTIG JAAR LATER december 2009 Jan Hertoghs: 'Ik rij over de Botrange. De mist schemert zwaar op de Hoge Venen, alleen de dennen steken nog af tegen het gestolde grijs van de lucht. In een dorp bij Bütgenbach woont mevrouw D. Haar relaas ben ik nooit vergeten. Zij en haar dochter van zestien hadden op 28 november ’89 een bijzonder tuig gezien op een al even bijzondere locatie: het kerkhof waarop haar oudste dochter begraven lag. De waarneming had plaatsgevonden twee dagen voor de ‘ufo-golf’ in de kranten kwam: van enige invloed van die mediaberichten op haar getuigenis kon dus geen sprake zijn.'

10. EDGAR MITCHELL EN ROSWELL oktober 2008 Op dit moment hebben we astronaut Edgar Mitchell, die duidelijke taal spreekt over de UFO-crash, gebaseerd op zijn gesprekken met de mensen van Roswell die hij persoonlijk kende, sprekend over het overkoepelende comité dat hij het label MJ-12 heeft gegeven, en sprekend over de voortdurende UFO cover-up van de overheid. We hebben ook een luchtmacht generaal die over sommige dingen spreekt. Begint het geen tijd te worden dat we dit iets meer serieus gaan nemen en samen gaan werken om dit mysterie te ontrafelen?

11. MIJLBREDE UFO BOVEN GUERNSEY november 2007 Captain Bowyer: In eerste instantie omschreef ik het als de afmetingen van een 737, omdat ik dacht dat ze 10 mijl bij mij vandaan zaten, maar het bleek dat ze op 50 mijl afstand zaten en dus schat ik dat hun totale lengte, de mogelijke diameter, zo tussen een halve en hele mijl zit.

12. TIENDE VERJAARDAG VAN DE MAART 1997 PHOENIX LIGHTS Deel 1 april 2007 16 maart 2007 Phoenix, Arizona – Tien jaar geleden op 13 maart 1997 werd er door duizenden mensen een serie ongeïdentificeerde lichten in de lucht gerapporteerd, van Paulden en Prescot tot Phoenix en Tucson in de staat Arizona en verder naar het westen boven de staat Nevada. De eerste meldingen komen rond 20:00 lokale tijd en houden de rest van de avond aan. Dan, tussen 22:00 en 22:30 verschijnt er een boogvormige rij lichten boven Phoenix die op video wordt gezet door inwoners en op het lokale nieuws verschijnen. Later verschijnen de beelden over het hele netwerk en de nieuwszenders op de kabel.

13. IK GELOOF NIET IN UFO's februari 2012 Dr. ir. Coen Vermeeren: ‘Ik geloof niet in ufo’s.’ Dit is de meeste gehoorde uitspraak van nuchtere mensen. Vreemd genoeg is op dit moment zoveel over ufo’s bekend dat je er ook niet langer in hoeft te geloven. Ze bestaan gewoon.

14. En dan hebben we ook nog de professionele ontkenners (debunkers = afkrakers) van stichting Skepsis, die doen er alles aan om het fenomeen vooral onbekend te laten blijven en doen al die voorgaande waarnemingen van piloten, mensen die met kernwapens werken enz. af alszijnde vliegers met LED lampjes eraan, ballonnen, vogels, Venus, Mars, zelfs Jupiter, de zon die schittert in een openslaand raam, een fladderend stukje papier, enz. Bedenk je dan even dat GEEN van deze zogenaamde oplossingen bv. 15 minuten naast een vliegtuig vliegt of 16 kernraketten op non-actief zet en dat planeten niet op radarschermen zijn waar te nemen.

Dergelijke sceptici hebben tevens zoveel invloed op de media en de wetenschap dat zij in staat zijn het ontslag van een docent aan een universiteit in Delft voor elkaar te krijgen, enkel en alleen omdat de man vraagt of we niet eens onbevooroordeeld naar het UFO-fenomeen zouden moeten kijken omdat we er als mensheid wellicht ons voordeel mee zouden kunnen doen. Wrang feit is, dat bepaalde overheidsdiensten en luchtmachten dat wel al sinds de jaren ’40 begrijpen en dat onderzoek in het diepste geheim uitvoeren voor uitsluitend eigen gewin, ze willen daarbij geen aandacht van het volk voor het UFO-fenomeen en hebben daarvoor opzettelijk, beginnend al in 1953 via het Robertson Panel, de gevestigde media naar hun hand gezet, en met dat feit zijn we weer terug bij het intro dat aan deze 14 punten voorafgaat:

DE POLITIEK VAN DEBUNKEN BEGON MET HET ROBERTSON PANEL november 2006 Er wordt echter wel degelijk een politiek van het belachelijk maken van UFO-meldingen gevoerd. De eigen historische documenten van de Amerikaanse regering, verkregen via een beroep op de wet op vrijheid van informatie, verklaren waarom het een regeringsbeleid moest worden om iedereen die betrouwbaar bewijs voor het bestaan van UFO’s verschafte belachelijk te maken, te bespotten en in diskrediet te brengen.

11 april 2014

Ik kreeg zojuist een mailtje van Coen Vermeeren waarin hij de link geeft van de site van KRO Brandpunt en waarop staat aangekondigd dat er aanstaande zondagavond 13 april een reportage over het UFO-fenomeen wordt uitgezonden. Ik wist al een tijdje dat Coen zijn medewerking eraan heeft verleend en ook Leslie Kean en Ray Bower zijn geïnterviewd, wat daarvan is overgebleven zal zondagavond moeten blijken.

Buitenaards bezoek
Reportage uit Uitzending Brandpunt 13 april 2014

Het is zo’n onderwerp dat meestal lacherig wordt besproken en vaker nog belachelijk wordt gemaakt: het bestaan van UFO’s. Vliegende schotels. Maar de afgelopen jaren zijn er alleen al in Nederland zes meldingen geweest van de luchtverkeerleiding en van piloten die een object hebben gezien waarvan ze niet weten wat het is. Aart Zeeman over de vraag of we al jaren worden bezocht door buitenaardsen of dat het gewoon een onbegrepen aards fenomeen is.
http://brandpunt.incontxt.nl/seizoenen/2014/afleveringen/13-04-2014/fragmenten/buitenaards-bezoek

23 maart 2014

In Memoriam

Roger Leir, M. D., chiropodist en auteur van ‘the Scalpel’ en ‘UFO Crash in Brazil’ is op vrijdag 14 maart in een ziekenhuis in Californië overleden tijdens de voorbereidingen voor een voetchirurgie nadat zich complicaties voordeden tengevolge van een auto-ongeluk in juli 2010. www.alienscalpel.com

22 maart 2014

HESSDALEN Het begon in december 1981 met het zien van vreemde lichten in de lucht boven een vallei in midden Noorwegen, ten zuiden van Trondheim. Niet een enkele keer maar soms wel 20 keer per week. Het landelijke en afgelegen dorp Hessdalen van 150 inwoners leek het centrum van de activiteit en daarom zijn de lichten de geschiedenis ingegaan als de 'Hessdalen Lights'. De lichten werden door de hele bevolking gezien en het was het gesprek van de dag. Begrijpelijkerwijs maakte men zich zorgen in dit dunbevolkte gebied. Het fenomeen was vreemd en onverklaarbaar.

22 maart 2014

 
Hessdalen is een dorp en een 15 km lange vallei in Noorwegen. Het ligt ongeveer 120 km ten zuiden van de stad Trondheim. Er wonen ongeveer 150 mensen in de vallei. Het Hessdalen gebied staat erom bekend dat er van tijd tot tijd voorkomende verschijnselen van een onheilspellend lichtgevend fenomeen genaamd de Hessdalen lights. Op het fenomeen wordt toezicht gehouden door het Hessdalen AMS.

17 maart 2014

STAR PEOPLE Loes Modderman: Sommige boeken maken een enorme indruk. De zeker 120 boeken rond UFO's die ik bezit zijn interessant, informatief en soms onzinnig, maar het dunne boekje 'Encounters with Starpeople', in 2012 uitgegeven door Anomalist Books (een garantie voor hele goeie boeken) is een absolute topper.

16 maart 2014

MINERAALANALYSE VAN DE STARCHILD SKULL maart 2014 In 2003 werd het bot van de Starchild Skull getest door gebruik te maken van massaspectrografie, een techniek waarbij laserstralen op het bot weerkaatsen en waarbij de terugkaatsing je vertelt welke mineralen er in het bot aanwezig zijn en in welke hoeveelheden. De Starchild Skull liet extreem hoge niveaus van aluminium zien, een materiaal dat op dat niveau giftig is voor de mens. Als een toekomstige test hetzelfde resultaat voor aluminium geeft, dan kan dat een doorbraak betekenen. Het Starchild Project hoopt dat een nieuwe ronde van testen in 2014 dit mysterie zal oplossen.

15 maart 2014

ONTMOET DE WATERBEER, EEN KLEINE ZAAK VOOR BUITENAARDS LEVEN maart 2014 Leven buiten de Aarde is onmogelijk. Dat is nog altijd het antwoord dat veel mensen zullen geven, wanneer het ze wordt gevraagd. Wanneer gevraagd wordt waarom het onmogelijk is, zullen velen, vooral in de zogenaamde westerse beschaving, wetenschappelijke ideeën en theorieën gebruiken als hun bewijs. Zolang wij, mensen, menen dat de voorwaarden voor ons eigen leven het gemiddelde en het middelpunt zijn, de Norm(aalVerdeling), voor alle mogelijkheden van leven, verengen we onze kijk tot een kleine doos van de werkelijkheid, tot een klein bereik van wat mogelijk werkelijk daar is.

5 maart 2014

Heeft iemand al eens een expert geraadpleegd?
Nieuwe video van Dr. Robinson waarin hij een deel van de meest ongewone karakteristieken van de Starchild Skull bespreekt. Bonus: hoe hij en zijn collega’s in staat waren hydrocephalus (waterhoofd) uit te sluiten, een schedelvervorming die sceptici maar wat graag naar voren brengen.

1 maart 2014

WAT NOU TOCH WEER MET DE MAAN? Loes Modderman: Enige tijd geleden las ik dat de een of andere hooggeplaatste gek in Amerika had bedacht dat de Maan net zo goed opgeblazen kon worden, met atoombommen. Dat is, zoals we weten, niet doorgegaan, hoewel er op internet mensen zijn die met stelligheid volhouden dat de Maan een holografische projectie is. Vergis je niet, er zijn diverse sites aan gewijd.

26 februari 2014

TIMOTHY GOOD: AARDE, EEN BUITENAARDSE ONDERNEMING

Dit is een uniek interview met één van de beste onderzoekers op het gebied van het UFO-fenomeen en de militaire inlichtingendienst over oa. zijn nieuwste boek: Earth: An Alien Enterprise - The Shocking Truth Behind the Greatest Cover-Up in Human History. Hij heeft contacten binnen de Britse monarchie en de Britse militaire gemeenschap en heeft een brede onderzoekservaring betreffende UFO’s. Hij is aangaande diverse UFO-voorvallen geïnterviewd op de BBC en heeft sleutelinformatie over wat er nu werkelijk achter de sluier van geheimhouding gaande is.

Hij onthult de dreiging van verschillende buitenaardse rassen en verschaft informatie over wie verantwoordelijk is over de cover up hier op planeet aarde.
http://www.amazon.co.uk/Earth-Enterprise-Shocking-Greatest-Cover-Up
http://www.timothygood.co.uk

Kerry Cassidy
Project Camelot
http://projectcamelot.org

Het geluid is (zoals helaas vaak het geval bij Kerry) slecht, dus klik onder de video op de button 'CC' (ondertiteling), dan kun je meelezen bij wat Timothy Good zegt.

 

21 februari 2014

Beste Paul,

Begin vorig jaar (3 januari 2013) heb ik je een mailtje gestuurd waarin ik meld dat het ufo-fenomeen al 50 jaar mijn aandacht heeft. De laatste jaren lijken we op ufo-gebied slechts langzaam vooruit te komen, maar pas geleden kreeg ik een idee dat het inzicht kan verdiepen. Kun je onderstaande visie eventueel plaatsen op je site? Gewoon om vooruit te komen door de knuppel in het hoenderhok te gooien. Het kan allerlei reacties losmaken maar al met al beginnen we nu langzamerhand te begrijpen hoe die ufo's werken.

Met vriendelijke groet,

Bert van Warmerdam

*******

Kan een ruimteschip sneller dan het licht vliegen?

In tegenstelling tot de geldende opvatting dat de lichtsnelheid niet overschreden kan worden, denk ik dat die mogelijkheid wel degelijk bestaat:

Op ufo-foto's en -filmpjes is te zien dat een ufo vrij door de lucht kan zweven. Kennelijk heeft hij een anti-zwaartekracht-generator die de natuurlijke zwaartekracht van de aarde opheft, anders zou hij als een baksteen uit de lucht vallen. Maar dit verklaart nog niet hoe een ufo kan manoeuvreren in de vrije ruimte waar de aardse zwaartekracht nauwelijks een rol meer speelt, zoals we kunnen zien op diverse UFO-NASA-filmpjes op YouTube. Kortom, in de vrije ruimte hebben we niets aan een anti-zwaartekrachtgenerator. Maar hoe zit het dan wel?

Heel simpel: deze generator heft niet de zwaartekracht op, maar reduceert de MASSA van de ufo tot nul kilogram! Dat heeft hetzelfde effect: de ufo zweeft vrij door de lucht, maar daarnaast is dit systeem evenzogoed werkzaam in de vrije ruimte. Dus opnieuw geredeneerd:

Op ufo-foto's en -filmpjes is te zien dat een ufo vrij door de lucht kan zweven. Kennelijk heeft hij een anti-massa-generator die de natuurlijke massa van de ufo reduceert tot nul kilogram, anders zou hij als een baksteen uit de lucht vallen. De werkelijke massa van de ufo blijft natuurlijk hetzelfde, maar de generator zorgt ervoor dat deze vanuit de buitenwereld gezien gelijk is aan nul. Of anders gezegd: voor de buitenwereld heeft de ufo een virtuele massa van nul kilogram. Als de virtuele massa nul is, heb je maar een heel klein aandrijfraketje nodig om de ufo oneindig te versnellen. Nabij de lichtsnelheid zal deze virtuele massa miljoenenvoudig toenemen, maar dat maakt niet uit want een miljoen maal nul kilogram blijft nul kilogram! Zo kan de ufo oneindig doorversnellen tot hij de lichtsnelheid overschreden heeft.

Zijdelings moet vermeld worden dat een ufo natuurlijk geen primitieve aandrijfraket heeft maar een veel geavanceerder aandrijfsysteem dat ons nog niet bekend is, maar dat doet aan het principe niets af. Het nut van deze visie is, dat het bestaan van ufo's nu een grondslag heeft omdat we ons nu niet meer hoeven af te vragen hoe zij die enorme afstanden van tientallen lichtjaren kunnen overbruggen: ze kunnen het gewoon! En daarom zijn ze hier!

Bert van Warmerdam

Mail mij (Paul Harmans - ufowijzer) als je met Bert van gedachten wilt wisselen.

21 februari 2014

ZE ZIJN ER WEL-NIET-OF TOCH...? Loes Modderman: Vandaag. 19 febr 2014, lees ik dat de asteroïde van 300 meter doorsnee die onze aarde op een nog maar net veilige afstand (hoopte men) voorbij zou razen, verdwenen is. 27.000 Mijl per uur gaat ie, dat is ruim 40.000 km. Per uur. Men zoekt zich op dit moment mottig waar dat brok kosmisch gruis gebleven is, maar niemand krijgt hem meer in het vizier.

13 februari 2014

LAAT JE NIET BEDUVELEN!!

Door: Paul Harmans - ufowijzer

Op het Niburu van Anton Teuben staat weer eens wat tranentrekkend-smekend-om-geld-propaganda. Het is janken en liegen alom. Ze zijn zogenaamd in de laatste 12 jaar door geheime diensten tegengewerkt en financieel geruïneerd omdat ze, let op!, bv. getracht hebben de ‘waarheid’ over de Galactische Federatie met opper-ufoon SaLuSa aan de goedgelovige man te brengen. Mijn God, wat zullen de medewerkers van de geheime dienst gelachen hebben, geen wonder dat ze zo vaak op de .nl versie van niburu kwamen, ze volgden de buitenaardse soap twee keer per week van nabij, tenminste… als ze er al kwamen.

Hoeveel websites zijn er de laatste jaren wel niet die beter klokkenluiderwerk leveren dan Teuben? Ik ken een aantal webmasters van die websites, en die hebben geen last van de geheime dienst en ook geen door die dienst gecreëerde financiële problemen, simpelweg omdat ze hun zaakjes in orde hebben en weten wat hun financiële middelen zijn en hoe dat te beheren. Van Teuben is bekend hoe hij met mensen en geld omgaat, veel beloven en veel uitgeven, maar weinig nakomen en weinig uit eigen zak betalen. Het gevolg daarvan was de opstand een paar jaar geleden:


Als zoutzakken zitten ze er bij: de overgebleven kern van Niburu
http://barracudanls.blogspot.nl/2012/03/muiterij-op-de-bounty-2.html

Laat je niet beduvelen, een website beheren met al die achterlijke poespas waar Teuben graag zijn geld (nou ja, dat van anderen) aan uitgeeft, zoals voor duizenden euro’s per maand een landhuis in Soest onder hoogspanningsmasten huren en dat je gezondheidscentrum noemen, een keer of vijf zes verhuizen naar andere steden in Nederland, enz. DAT ruïneert een normaal mens zonder baan. Een uitgebreide website beheren en van nieuws en dergelijke voorzien (zonder Teuben-troep) kost je slechts een paar honderd euro per jaar (en ja, een hoop uurtjes vrije tijd en doorzettingsvermogen), en dat geld is door elke burger persoonlijk op te brengen, het kan zelfs voor een paar tientjes per jaar! En ik kan het weten, want ik doe het al 12 jaar op die wijze.


De vrije val!
http://urubin.com/?p=6311

En in al die 12 jaar die ik met ufowijzer aan de weg timmer en toch ook tegen de bont en blauw getrapte schenen van geheime diensten en overheden aan schop, heb ik NOOIT ook maar iets van tegenwerking gemerkt, helemaal NIETS! De enige keer dat ufowijzer werd gehackt, werd dat gedaan door een Russische pornowebsite. En als mijn mailverkeer niet werkt, dan vind ik daar altijd een gewone reden voor, maar eerlijk gezegd, ook daar heb ik sinds 12 jaar geen last van gehad.

O ja, ik hoor het al, ik ben een verlengstuk van de geheime dienst, of ze hebben mij gechanteerd, of ik word ervoor betaald, of… Of degene die dat denkt is iets te achterdochtig, wat denk je daarvan? Ik tracht alleen te voorkomen dat je je zuurverdiende centjes in een bodemloze niburu.nl-put stort omdat je per ongeluk in een jank-leugen-verhaal van Anton Teuben gelooft.
http://www.niburu.nl/site-mededelingen/5757-de-stand-van-zaken

(Natuurlijk zal de geheime dienst wel eens een kijkje nemen op websites en daar een kopie van opslaan, iedere burger staat tenslotte in hun files. Dat keur ik ook niet goed, maar het gaat te ver om te beweren dat je in de laatste 12 jaar door de geheime dienst bent tegengewerkt en geruïneerd, dat is absoluut niet waar wat Niburu.nl betreft, want dan zouden daar veel meer van dergelijke websites last van gehad moeten hebben. Wat de toekomst brengt weet ik ook niet, maar verzin geen complot om daarmee geld uit andermans zak te peuteren!)

9 februari 2014

EERSTE DNA ANALYSE VAN DE VERLENGDE SCHEDELS UIT PARACAS GEPUBLICEERD - MET VERBLUFFENDE RESULTATEN februari 2014 De implicaties zijn natuurlijk gigantisch. ‘Ik ben er niet zeker van of het ooit zal passen binnen het bekende evolutionaire boomdiagram.’ schreef de geneticus. Hij voegde daaraan toe dat als de Paracas individuen zo biologisch verschillend waren, ze niet in staat waren om zich met mensen te kruisen.

8 februari 2014

Duitse Bondsdag probeert UFO-studies uit alle macht geheim te houden
Al twee jaar probeert Frank Reitemeyer de Duitse Bondsdag te dwingen alle geheime UFO-studies vrij te geven voor het grote publiek.

Reitemeyer loopt tegen een bureaucratische muur op. Enige tijd geleden meldde Niburu dat de rechter in Berlijn het Duitse parlement had opgedragen inzicht te geven in de geheime stukken.
http://www.niburu.nl/ufo/5745-duitse-bondsdag-probeert-ufo-studies-uit-alle-macht-geheim-te-houden

8 februari 2014

Stanton Friedman: Wat de overheid verzwijgt over buitenaards leven
Veel mensen zijn inmiddels bekend met de Canadese kernfysicus Stanton Friedman. Zijn gezicht komt vaak voorbij tijdens nieuwsuitzendingen over Roswell en buitenaards leven.

Friedman heeft een verfrissende kijk op het onderwerp vliegende schotels en ziet niet zomaar ieder knipperend licht als bewijs voor buitenaards leven. In deze video zegt hij waarom de overheid het bestaan van buitenaardsen verhult, gaat hij dieper in op het begrip ‘debunken’ en laat hij weten wat hij vindt van het SETI Institute.
http://www.niburu.nl/et/5743-stanton-friedman-wat-de-overheid-verzwijgt-over-buitenaards-leven

7 februari 2014

Lezing Coen Vermeeren: Ufo’s bestaan gewoon

Dr. ir. Coen Vermeeren publiceerde onlangs een pleidooi voor een wetenschappelijke houding ten opzichte van onverklaarbare verschijnselen met zijn boek ‘Ufo’s bestaan gewoon’. Dinsdag 25 februari komt hij dit statement toelichten en probeert hij antwoord te geven op (onverklaarbare) vragen. De lezing duurt van 20:00 uur tot 22:00 uur en wordt gehouden in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). Kaarten zijn online te bestellen en kosten € 7,50 voor leden, niet-leden betalen € 10,-.

Valt er iets zinnigs te zeggen over zo’n beladen onderwerp als ufo’s? Coen Vermeeren geeft een helder overzicht van de feiten over ufo’s, buitenaardsen en de grote cover-ups die tegenwoordig nog steeds bestaan.

Vermeeren studeerde aan de Technische Universiteit Delft en behaalde daar een ingenieurs- en doctorstitel aan de Faculteit Lucht- en Ruimtevaarttechniek. Als hoofd van Studium Generale Delft werd hij bijzonder populair toen hij twee ufo-lezingen gaf aan de TU Delft. Naar aanleiding van deze lezingen publiceerde Coen Vermeeren in maart 2013 het omstreden boek ‘Ufo’s bestaan gewoon’, hiermee schreef hij het nieuwe Nederlandse standaardwerk op het gebied van ufo’s en buitenaards leven.

Meer informatie, literatuur en toegangskaarten via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl

Over de spreker Coen Vermeeren: www.coenvermeeren.nl

DATUM & TIJDSTIP: Dinsdag 25 februari, van 20:00 tot 22:00 uur
LOCATIE: Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32
PRIJS: De toegangsprijs bedraagt € 7,50; niet-leden betalen € 10,-

1 februari 2014

JAPAN’s VREEMDE LUCHTBEZOEKERS OP 23 JANUARI 2014 GEVANGEN OP CAMERA

Volgens de Okinawa Times verschenen er op 23 januari 2014 tien oranje lichten in de lucht van Japan nabij de haven van de stad Naha Tondo. Ze verschenen in formatie, veranderden gedurende 15 minuten van formatie en verdwenen daarna, hetgeen bij de krant werd gemeld door vele ooggetuigen. Je ziet de beelden in onderstaande video.

Miyaji Takeshi, directeur van de sterrenwacht van Ishigaki Island, deelde aan de krant mee: “Ongeveer terzelfder tijd kwam er op hoge snelheid een meteoriet de dampkring binnen. Die meteoriet was vanaf de grond zichtbaar, maar ik denk dat zelfs al waren de lichten op hetzelfde tijdstip zichtbaar toen de meteoriet de dampkring binnenkwam, ze geen deel uitmaakten van de meteoriet, het is geen sterrenkundig fenomeen.”

Wat de vreemde lichten ook zijn, het lijkt geen natuurlijk fenomeen en er is geen officiële verklaring voor gegeven.

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Welke sterrenkundige zou ooit kunnen denken dat deze lichten iets met een meteoriet van doen kunnen hebben? De hierboven genoemde Miyaji Takeshi van een Japanse sterrenwacht ‘denkt’ dat ze niets met de meteoriet te maken hebben, maar helemaal zeker is hij daar dan blijkbaar niet van. Hoe deskundig zijn dergelijke sterrenstaarders, of is het simpelweg angst om gewoon vanuit gezond verstand vol overtuiging te verklaren dat het subiet niets met iets astronomisch te maken kan hebben?

 

31 januari 2014

NASA aangeklaagd om verdoezelen leven op Mars
Eerder deze maand stelde een ‘donut-steen’ op Mars wetenschappers voor raadsels. De steen is wit met een rode donkere plek in het midden. Het is niet duidelijk waar de steen vandaan komt en experts stellen dan ook dat zij ‘volledig in de war zijn’ door de vondst. Enkele dagen eerder lag de steen er namelijk nog niet. De Amerikaanse schrijver en wetenschapper Rhawn Joseph heeft nu een rechtszaak aangespannen tegen de NASA. Hij stelt dat de witte steen die door de Marswagen Opportunity is gevonden een levensvorm moet zijn. Joseph wil de NASA en directeur Charles Bolden dwingen de steen nauwkeurig te gaan onderzoeken.
http://www.niburu.nl/et/5718-nasa-aangeklaagd-om-verdoezelen-leven-op-mars

29 januari 2014

13 NEPHILIM SCHEDELS GEVONDEN IN MEXICO? januari 2014 Zoveel van wat we hebben geleerd over onze oeroude geschiedenis is simpelweg niet waar. Volgens het National Institute of Anthropology and History in Mexico heeft een team archeologen dat in de buurt van het Mexicaanse dorp Onavas aan het werk was een verbazingwekkende vondst gedaan. Volgens zeggen vonden zij 13 oeroude menselijke overblijfselen welke voornamelijk verlengde schedels hadden.

27 januari 2014

Verbazingwekkende UFO video laat object zien dat orbs dropt
Deze indrukwekkende video is gemeld door Emanuel Uzza en betreft de observatie van bepaalde bollen van licht gearrangeerd in een cirkel. In de video, die ongeveer zes minuten duurt, kun je het ontstaan zien van een aantal bollen van licht die zich groeperen in clusters, waarbij ze soms bewegen en de vorm van de cluster veranderen. Dan verschijnt er een soort kroon met tientallen lichten waarbij drie heldere objecten gezamenlijk recht naar beneden bewegen. Gedurende de afdaling versmelten de drie objecten tot 1 lichtgevend object. De video is waarschijnlijk (er worden verschillende data genoemd) in november 2013 gefilmd op een onbekende locatie in Brazilië.

 
http://www.youtube.com/user/jmhz71?feature=watch

26 januari 2014

Ufo landt bij ISS ruimtestation (video)
Al geruime tijd schrijven wij over de UFO’s die regelmatig bij en rondom het International Space Station (ISS) te zien zijn. We plaatsen dan ook regelmatig filmpjes daarbij. We hebben het dan niet over nepvideo’s, maar origineel door NASA vertoonde beelden via de live webcam. Een vast onderdeel van het patroon is dat, op het moment dat er ook bij NASA een vreemd object wordt ontdekt, de live stream wordt verbroken en het scherm blauw wordt.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=6879:ufo-landt-bij-iss-ruimtestation-video&catid=34:ufo&Itemid=47

24 januari 2014

De hysterie rond de ufo in Bremen (Update 24-01-2014)
De UFO die afgelopen maandag (6 jan.) bij het vliegveld van Bremen werd gesignaleerd heeft nogal wat commotie veroorzaakt. Alles en iedereen heeft ineens een mening over deze gebeurtenis en zo te zien zijn er maar weinig mensen die nadenken. Na de gebeurtenissen op 6 januari rond het vliegveld in Bremen werd het een beetje stil. We hebben intussen de grappenmaker gehad die oude Russische radarbeelden probeerde te verkopen als zijnde de UFO boven Bremen. Inmiddels is er een reactie van officiële zijde en dat is altijd interessant, zeker als zij niet weten waar we mee te maken hadden.
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=6870:de-hysterie-rond-de-ufo-in-bremen-update-24-01-2014&catid=34:ufo&Itemid=47

22 januari 2014

DE ANTIEKE VERLENGDE SCHEDELS ZIJN NIET MENSELIJK januari 2014 Bent u er klaar voor om geconfronteerd te worden met bewijs dat rechtstreeks in tegenspraak is met de versie van de ‘wereldgeschiedenis’ zoals u die op school is onderwezen?

In de afgelopen jaren zijn overal op onze planeet honderden uiterst excentrieke schedels ontdekt. Op sommige daarvan zijn wetenschappelijke tests uitgevoerd en die hebben overtuigend aangetoond dat deze antieke verlengde schedels NIET MENSELIJK zijn.

19 januari 2014

Coen Vermeeren over UFO’s bij Radio1..
Kijk op WTK naar de webcamopname van deze utizending, waar Coen Vermeeren zijn krachtige verklaring neerlegde.

Duidelijk is het ongeloof te horen (en zien) van o.a. oorlogsjournalist Arnold Karskens. “Tja, dat geloof ik dus niet hè” roept deze bijna gefrustreerd uit, wanneer het gaat over de mogelijk buitenaardse oorsprong van UFO’s..
http://www.wanttoknow.nl/universum/coen-vermeeren-over-ufos-bij-radio1

17 januari 2014

DRIE VOORMALIGE US AIR FORCE ICBM LANCEEROFFICIEREN SPREKEN OVER UFO's januari 2014 Robert Hastings: Ik werk momenteel aan een documentaire over de UFO-activiteit op kernwapen sites. Ik kom net terug uit Albuquerque, New Mexico, waar ik een serie interviews met voormalige US Air Force raketspecialisten heb opgenomen. De veteranen Philip Moore, Jay Earnshaw, en Gaylan King werden jaren geleden al eens op audiotape geïnterviewd, maar stemden vriendelijk in met deelname aan dit huidige project. Hier een korte samenvatting van de getuigenissen van deze voormalige lanceerofficieren.

15 januari 2014

Tonen Snowden’s documenten de buitenaardse agenda VS..?!
Een Iraans nieuwsagentschap beweert in een artikel dat uit documenten van voormalig NSA-medewerker, Edward Snowden, zou blijken dat: ‘een buitenaardse/aliën agenda de huidige binnenlandse en internationale politiek van de VS domineert en dit al doet, vanaf zéker 1945.’

En volgens dit agentschap, ‘Fars News Agency’ genaamd, is deze schaduwregering van buitenaardsen de baas in de VS en zetelt deze in Nevada. Het zijn dezelfde aliëns die ooit de baas waren in het voormalige Nazi Duitsland.
http://www.wanttoknow.nl/universum/et/snowdens-documenten-de-vs-buitenaardse-agenda

10 januari 2014

Van Kees Deckers kreeg ik onderstaande overdenkingen bij de UFO boven Bremen
Ik heb de laatste twee dagen natuurlijk het verhaal van Bremen gevolgd. Mijn conclusie was direct al dat een drone de meest waarschijnlijke verklaring is voor deze U.F.O. Met name omdat in december vorig jaar een drone ook al het luchtverkeer op het internationale vliegveld van Peking deels lamlegde. Maar ook, omdat ik mij niet goed kan voorstellen dat het om een vliegtuig gaat, om twee redenen. Ten eerste omdat het eerste N.O.S.-artikeltje meldde dat een politiehelicopter het gebied afspeurde en niets kon vinden. Wat mij moeilijk lijkt voor een vliegtuig, dat veel minder wendbaar is, om steeds verborgen te blijven voor een helicopter. Zelfs als het nacht is. Vooral als het wèl zijn navigatielichten aan heeft. Ten tweede omdat het drie uur lang rondvloog volgens de radargegevens. Wat mijns inziens voor een vliegtuig erg lang is om èn verborgen te blijven èn niet te hoeven tanken. Ergo, een drone is de meest voor de hand liggende verklaring. Daarbij kan een drone stilhangen op hoogten en op plekken, waar een helicopterbemanning het over het hoofd kan zien. Die hoogte van 100 en 200 meter, genoemd door een getuige, is ook meer mogelijk voor een drone dan voor een vliegtuig. Ik vraag mij af of op de radar ook steeds de hoogte en het eventuele stilhangen van het object te constateren viel, want dat zou een goede vingerwijzing kunnen zijn. Het enige verdere vraagteken voor mij is het geluid.

Vandaar dat ik eergisteren zelf al op mijn webplek een nieuwsitem plaatste met de titel: Nieuwe trend van zware ongevallen door drones op komst? Zie:
http://worldwidebeingfreewebsite.com/dutch%20paqe%2001.htm#NieuwsNed


Opmerkingen Paul Harmans - ufowijzer
Kees, ik deel je mening over de drone, wat ik mij daarbij dan nog wel afvraag, hoe groot was dat ding? Men kon het meen ik vanuit de radarpost op de luchthaven met het blote oog zien en men had het op het scherm van de radar, de radar geeft exact de afstand aan, dus als dat een paar kilometer was (wat ik niet weet, ik ken de afstanden niet) dan kun je een drone volgens mij met het blote oog nog wel zien, maar als het op meer dan 10 kilometer weg hangt, dan zie je zo’n apparaat niet, behalve als het van behoorlijk afmetingen is. En als de drone van dergelijke grote afmetingen was, dan was het niet van een burger die wat aan het spelen was, dat moet dan iets van de overheid zijn. En waarom stuurt die er dan weer een helikopter op af, tenzij dat onderdeel van het rookgordijn is om de drone zijn werk te laten doen en niet bekend te laten worden dat het van de overheid is, dus een heli laten opstijgen en die vervolgens valselijk laten melden dat er niets te zien valt is dan een juiste tactiek. Was een dergelijk drone van een burger geweest, dan had de heli dat beslist gemeld en het ding uit de lucht gehaald of de politie naar de locatie op de grond gestuurd om de drie uur lang klooiende burger op te pakken. Ik ben benieuwd welke locatie zich onder de positie van de drone bevond, misschien de Amerikaanse ambassade? Om ook eens wat terug te bespioneren?

9 januari 2014

De hysterie rond de UFO in Bremen
De UFO die afgelopen maandag bij het vliegveld van Bremen werd gesignaleerd heeft nogal wat commotie veroorzaakt. Alles en iedereen heeft ineens een mening over deze gebeurtenis en zo te zien zijn er maar weinig mensen die nadenken. Wat er de afgelopen dagen gebeurde heeft wel iets weg van een soort massahysterie. De mainstream media (MSM) pakken het verhaal op en uiteraard volgen al heel snel ook de alternatieve websites. Bij de laatste groep heerst een soort jubelstemming want.... nu is disclosure weer een stapje dichterbij en zie je wel, “We hebben het altijd al gezegd”. In zowel de mainstream als de alternatieve outlets zijn er een aantal die de feiten juist vermelden en een aantal die er maar wat van bakken. Dat er zich dagelijks op steeds meer plaatsen in de wereld UFO’s vertonen in diverse vormen is een gegeven, maar of het object in Bremen in die categorie valt is nog maar zeer de vraag. Want, wat gebeurde er nu precies?
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=6730:de-hysterie-rond-de-ufo-in-bremen&catid=34:ufo&Itemid=47

Opmerking Paul Harmans - ufowijzer
Deze zienswijze van niburu.co ondersteun ik van harte!

8 januari 2014

'UFO's overal ter wereld waargenomen'
Maandag werd het vliegverkeer in de omgeving van Bremen Airport drie uur stilgelegd nadat op de radar een onbekend vliegend object was verschenen. UFO-deskundige Coen Vermeeren zei gisteren in het radioprogramma Dit is de Dag dat op alle continenten het vliegverkeer wel eens is stilgelegd door de aanwezigheid van UFO’s. Hij voegde toe dat de waarneming rond Bremen serieus moet worden genomen. “Het object is drie uur lang te zien geweest op de radar en een computer bedenkt geen vliegend fysiek voorwerp. Dus er moet iets geweest zijn boven Bremen,” zei hij.
http://www.niburu.nl/ufo/5647-ufos-overal-ter-wereld-waargenomen

7 januari 2014

Ufo legt vliegverkeer Bremen stil
Was het een vliegende schotel, een drone, of iets anders? De politie en luchtverkeersleiders in Bremen hebben geen idee. Onhandig was het wel voor de passagiers die gisteravond naar de luchthaven van de Duitse stad wilden. Hun vluchten werden omgeleid. Op de radar verscheen telkens kort een object, maar de verkeersleiders wisten niet wat het was. Met een politiehelikopter werd het gebied afgespeurd, maar zonder succes. Drie uur lang verscheen het op de radar, waarna de ufo (unidentified flying object) uiteindelijk verdween.
http://nos.nl/artikel/594366-bremen-schrikt-om-mogelijke-ufo.html