UFO's

Het is voor iedereen die daadwerkelijk de moeite neemt om op deze website een uurtje naar de UFO-feiten te kijken, een bewezen zaak dat UFO’s (dus ongeïdentificeerde vliegende objecten) voor 100% voorkomen. En dan gaat het niet om vage lichtjes in de lucht, maar bijvoorbeeld om een UFO-waarneming van piloten die op korte afstand van hun 747 en met het blote oog, een gigantisch object rondom hun toestel zien bewegen. Vervolgens wordt hun melding door verkeersleiders bevestigd omdat er ook op de radarschermen op de grond een onbekend object in de nabijheid van het vliegtuig wordt weergegeven dat exact de bewegingen weergeeft zoals de piloten dat melden.

Dat overheden, geheime diensten en de harde kern van sceptici vervolgens beweren dat het Venus was, geeft aan dat zij blijkbaar een andere agenda dienen. Tenzij je gelooft dat Venus rondjes om een Boeing draait en op radar verschijnt.

Wat de ware herkomst van dit soort waarnemingen is moet worden uitgezocht. Wij binnen de UFO-gemeenschap hebben geen hard bewijs in handen dat het van buitenaardse herkomst is, hoewel die hypothese al tientallen jaren naadloos als het glazen muiltje van Assepoester op het fenomeen past.

Zoals professor John Van Waterschoot ooit zei: “Belachelijk maken is geen wetenschap, geheimhouding geen democratie”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

10 december 2018 - INTERVIEW BOB LAZAR
Hier is het interview dat Tyler van SecureTeam deed met Bob Lazar en Jeremy Corbell. Ik heb geen vertaling onder de video gezet, wellicht doe ik dat in de toekomst, maar een ondertiteling maken voor een uur lange video kost een hoop tijd, hoewel het voor deze video wellicht wel noodzakelijk is. Ik persoonlijk vind het een zeer overtuigend interview. Ik heb nooit getwijfeld aan Lazar en wat mij betreft vertelt hij de waarheid. 4 leugendetectortests kwamen tot dezelfde overtuigende conclusie, nl: Lazar liegt absoluut niet!


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

2 december 2018 - Interview met Bob Lazar komt op 4 december


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

26 november 2018 - BOB LAZAR: DE MAN DIE DE WAARHEID OVER AREA-51 ONTHULDE (Video met NL ondertiteling)
Eind jaren ’80 kwam zijn verhaal groot in het nieuws en werd hij gezien als één van de eerste UFO-klokkenluiders die vertelde dat hij als wetenschapper had gewerkt op de Mason fysicafaciliteit van het Los Alamos National Laboratory. Het is daar waarvan hij beweert dat hij werkte in een ondergronds lab, genaamd S-4, dat ligt ten zuiden van de hoofdfaciliteit Area-51. Aanvankelijk verscheen hij in interviews met onderzoeksjournalist George Knapp en stond tenslotte toe openlijk gefilmd te worden en deelde zijn ware identiteit, waarbij zijn verhaal en de Area-51 basis beroemd werden.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

23 november 2018 - DE WAARHEID OVER BOB LAZAR (Video met NL ondertiteling)
Na 30 jaar: de man die ze trachtten uit te wissen is terug..

Tyler van Secure Team: Groot, groot nieuws in deze video. En voordat we beginnen moet ik zeggen dat uit de duizend of zo video’s die ik in de laatste vier of vijf jaar heb gepost, van al die vreemde dingen waar we over spraken, over alle beelden die we hebben gezien en van al het bewijs dat naar boven is gekomen dat het buitenaardse fenomeen bevestigde en het lange verbergen ervan. Van al die zaken waar we over hebben gesproken is er waarschijnlijk geen andere video of ander onderwerp waar ik meer opgewonden van raak als het onderwerp waar we het vandaag over gaan hebben.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

22 november 2018 - PILOTEN ZIEN UFO’s - deel 2 (Video met NL ondertiteling)
Er wordt wel eens gedacht dat er alleen in Amerika UFO’s worden waargenomen. Maar in Rusland (en overal elders in de wereld) worden ze net zo vaak gezien en ook daar heeft de overheid regelmatig onderzoek naar de best gedetailleerde waarnemingen gedaan. De Russische conclusie? Buitenaards! Zie in deze video wie dat heeft beweerd, het is niet ‘zomaar een burgeronderzoeker’.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

18 november 2018 - PILOTEN ZIEN UFO’s - deel 1 (Video met NL ondertiteling)
Natuurlijk zien piloten ook UFO’s en dan gaat het meestal niet om iets vaags, maar om een duidelijke waarneming van een object. Meteorieten zien zij tijdens hun carrière bij honderden, evenals al die andere zaken die je kunt toeschrijven aan ruimtelijke- en weerfenomenen, dus dat zullen ze niet verwarren met een werkelijk ongeïdentificeerd vliegend object. Wat ze zelf toegeven, is dat het overgrote deel van de piloten nooit zal melden dat ze daadwerkelijk een UFO hebben gezien, uit angst voor de goede naam en carrière, en dat ze daar bang voor zijn is terecht. Er zijn meerdere piloten op non-actief gesteld nadat ze officieel een UFO hadden gemeld. Luchtvaartmaatschappijen zijn bang voor een slecht imago en een piloot die UFO’s ziet is slechte reclame voor de maatschappij, dat kan passagiers kosten.

Luchtmachtpiloten hebben het nog moeilijker als ze een UFO hebben gezien, mochten ze er in het openbaar over praten dan zijn er boetes en gevangenisstraf te verwachten. Melden ze het aan de basis dan bestaat de kans op overplaatsing naar een verre buitenlandse basis en ook de kans op het intrekken van het vliegbrevet. Dus alleen de aller-moedigste piloten zullen het aandurven hun ontmoeting met een UFO aan de thuisbasis te melden, maar vaak vertellen zij het de naaste familie ook dan niet.

Er is een Amerikaanse instelling (NARCAP) waar piloten en luchtverkeersleiders hun UFO-waarneming (desnoods anoniem) kunnen melden. Inmiddels heeft men daar meer dan 3000 meldingen in de boeken staan. Er zijn nu ook NARCAP afdelingen voor Canadese en Duitse/Europese piloten en luchtverkeersleiders
http://www.narcap.org


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

15 november 2018 - PILOTEN ZIEN UFO's BOVEN IERLAND (Video met NL ondertiteling)
Woord vooraf – Paul Harmans – ufowijzer.nl
Voor alle duidelijkheid, NIEMAND weet nog wat deze snel bewegende lichten op 9 nov. 2018 in het luchtruim boven Ierland waren, dus worden ze UFO’s genoemd. Dat betekent niet meteen dat het buitenaardse toestellen zijn, maar uitsluiten kun je het op basis van het al tientallen jaren beschikbare bewijs niet.

Meteen na de meldingen van de piloten kwamen de bekende ‘leunstoel experts’ naar voren en beweerden dat het om vallende sterren ging. Vallende sterren, de naam zegt het al: ‘vallen’, en vallen doe je naar BENEDEN. In eerste instantie deden deze lichten dat ook, maar vervolgens meldt één van de piloten dat de lichten weer op zeer hoge snelheid omhoog gingen. Dat doen vallende sterren NIET!

De zwaartekracht dicteert dat alles in ons luchtruim zonder eigen voortstuwing naar het aardoppervlak valt, dus niet omhoog, maar naar BENEDEN (dat hoeft overigens niet volledig verticaal zijn). Jammer dat veel mensen de media klakkeloos geloven, alwaar dit onlogische leunstoelverhaal breed wordt gebracht als de oplossing voor de lichten die de piloten boven Ierland zagen.

Leunstoel-astronomen doen vaker volkomen onlogische beweringen als het om UFO-waarnemingen van piloten gaat. Zo beweerden zij ooit dat een Japanse piloot twee heldere planeten verwarde met een UFO. Dat de piloot meldde dat hij de UFO tegen de achtergrond van een bergketen zag, dus onder de horizon, dat deert dergelijke ‘ontkenners’ niet. De piloot meldde ook dat de UFO rondjes om zijn 747 vloog en rondom gekleurde lichten voerde en vele malen groter was dan een 747. Dat deze UFO ook werd waargenomen op de radarschermen van zowel de FAA als de luchtmacht, ach, een kleinigheidje, voor dergelijke ‘astronomische domkoppen’ verschijnen planeten blijkbaar ook op radar.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

19 oktober 2018 - TRAILER - BOB LAZAR: AREA 51 & VLIEGENDE SCHOTELS (Video met NL ondertiteling)
Bob Lazar deed in 1989 heel wat stof opwaaien toen zijn interview met journalist George Knapp over zijn werkzaamheden in Area-51 werd uitgezonden. Lazar vertelde onder meer dat hij werkte in S-4, een onderdeel van de geheimzinnige basis. Na het interview bleef het bijna 30 jaar stil. Daar zal spoedig verandering in komen, want de afgelopen jaren liet Lazar filmmaker Jeremy Corbell toe in zijn leven. Komende december (2018) verschijnt er een documentaire over hem. Dit is het volgende project van Jeremy Corbell. Hij maakte ook de documentaire die onlangs uitkwam over de Skinwalker Ranch. Ik heb die documentaire bekeken en ondanks dat Corbell beweerde dat er nieuwe, nooit eerder bekend gemaakte informatie in zou zitten, was dat niet het geval. Iedereen die vroeger de informatie over de Skinwalker Ranch heeft gelezen en bekeken komt niets nieuws te weten in deze hoog opgehemelde documentaire. Mocht dat ook met deze documentaire van Corbell over Lazar het geval zijn, dan is het gewoon een gewiekst zakenman die oude wijn in nieuwe zakken verkoopt! Maar we wachten het nog even af, de docu komt uit in december 2018.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

30 september 2018 - DEZE DINGEN STAAN VERSPREID OVER ONZE MAAN (Video met NL ondertiteling)
Het idee van torens op de maan bestaat al decennia lang, dit is niet nieuw. En het wordt binnen de ufologie al jaren als belangrijk gezien. Veel personen hebben gesproken over de oeroude buitenaardse constructies waarvan wordt beweerd dat die zich op de maan bevinden. Deze oude bases die nu verlaten zijn - of wellicht nog in gebruik zijn, dat verschilt met wie je erover praat - bevinden zich overal op de maan.
En het zijn niet alleen wij, de eenzame UFO-onderzoekers welke aluhoedjes dragen, die deze oeroude torens hebben ontdekt en erover spreken. In feite zijn er enkele respectabele mensen die in het verleden voor NASA werkten naar voren zijn gekomen en zij beloofden onder ede voor de regering te getuigen dat ook zij getuige waren van deze torens op de maan en dat hen werd verteld dat ze die met een retoucheerspuit onzichtbaar moesten maken op de officiële Apollo-afbeeldingen voordat deze aan het publiek werden verkocht.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

9 juli 2018 - Film trailer: DE JACHT OP DE SKINWALKER
De film wordt op 11 september 2018 uitgebracht bij iTunes http://www.HuntTheSkinwalker.com
Gebaseerd op het best-selling boek van George Knapp & Dr. Colm Kelleher

De film/documentaire ‘Hunt For The Skinwalker’ gaat over de vertrouwelijke, meest uitgebreide wetenschappelijke studie van de meest paranormale hotspot ooit. De Skinwalker ranch in Utah is over de hele wereld bekend vanwege de talloze angstaanjagende, blijkbaar bovennatuurlijke gebeurtenissen die gedurende honderden jaren in deze schilderachtige vallei zijn gemeld. Waaronder waarnemingen van orbs, UFO’s, dierverminkingen, onbekende wezens, poltergeistachtige activiteiten en vele andere onverklaarbare incidenten.

In 1996 ging er een multidisciplinaire wetenschappelijke studie van start, aangevoerd door een enigmatische miljardair uit Las Vegas. Er werd een team van universitair geschoolde onderzoekers samengesteld om bewijs te vergaren en zij brachten meer dan 10 jaar door op het terrein, ondervraagden getuigen, zochten naar verklaringen en werden rechtstreeks geconfronteerd met een onbekende intelligentie.

Recent nieuws heeft onthuld dat er een tweede, met overheidsgeld gesteunde, geheime studie werd opgezet, waarop was aangedrongen door het Defense Intelligence Agency (DIA). Dit tweede onderzoek was bedoeld om vast te stellen of het fenomeen op de ranch mogelijke implicaties had voor de nationale veiligheid of kon leiden tot technologische doorbraken.

De mysterieuze sluier die de Skinwalker ranch en het Utah bassin omgeeft, heeft regisseur Jeremy Corbell gedurende jaren gefascineerd. Uiteindelijk bezocht hij het landgoed om ooggetuigen te ondervragen, inclusief de nieuwe eigenaar van de ranch, en ontdekte ongewone, nooit eerder vrijgegeven vroegere opnames.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Zie ook:
HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 1 De Skinwalker ranch. Zo lang men zich al kan herinneren is dit deel van Utah het toneel van absoluut ongelooflijke paranormale activiteit. UFO’s, Big Foots, veeverminkingen, paranormale activiteit, dieren die je niet kunt vinden in een dierentuin of boek, poltergeistvoorvallen, noem het maar op en de bewoners hier hebben het wel gezien.

HET SPOOR VAN DE WEERWOLF Deel 2 De Skinwalker ranch. Dit is het tweede verslag van de in Las Vegas wonende televisie journalist en presentator George Knapp over hardnekkige verhalen over abnormale fenomenen in een gebied in het noordoosten van Utah, USA. Deze fenomenen behelzen onder andere: UFO’s, ongewone bollen licht, dierverminkingen en verdwijningen, poltergeistvoorvallen, waarnemingen van Bigfoot-achtige wezens en andere ongeïdentificeerde dieren, fysieke effecten bij planten, grond, dieren en mensen en een omvangrijk aantal andere onverklaarbare incidenten.

14 juni 2018 - INTERVIEW DOOR TUCKER CARLSON VAN FOX NEWS MET NICK POPE OVER HET USS NIMITZ UFO-INCIDENT (Met NL Ondertiteling) Een kort interview door Tucker Carlson van FOX news op 8 juni 2018 met Nick Pope, een gepensioneerde overheidsbeambte die voor het Britse ministerie van defensie onderzoek naar UFO’s deed en nu door Tucker wordt geïnterviewd over het tic-tac UFO-incident in 2004 waarbij het Amerikaanse vliegdekschip USS Nimitz gedurende een aantal dagen werd gestalked door UFO’s en waarover onlangs een rapport van het Pentagon uitlekte.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

1 juni 2018 - SENSATIONELE ONTHULLING BEWIJST DAT ‘ZE’ HIER ZIJN (Video met NL ondertiteling) Er is een nieuw Pentagonverslag opgedoken dat tot in detail het tic tac UFO-incident weergeeft dat in 2004 voor de kust van San Diego plaatsvond. Het verslag is verkregen door het in Las Vegas gevestigde KLAS Tv-station en het vertelt hoe de USS Princeton meerdere radarcontacten had met een AAV, of een Anomalous Aerial Vehicle (afwijkend luchtvaartuig of gewoon UFO). Waarbij de radar het object vastlegde terwijl het zich stationair op 20 kilometer hoogte bevond, waarna het een duikvlucht nam naar het oceaanoppervlak binnen slechts enkele seconden. En zo verscheen het ook dagen later waarna twee F-18’s er op uit werden gestuurd om het te onderscheppen.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

30 april 2018 - HET OPROLLEN VAN DE DEEP STATE IS IN GANG GEZET David Wilcock: We weten dat de Deep State een schat aan verbazingwekkende zaken heeft verborgen, zoals antieke buitenaardse ruines, gecrashte en geborgen buitenaardse technieken, geborgen buitenaardse lichamen en gekopieerde interstellaire voertuigen. Zij hebben tevens een voortdurend en rechtstreeks contact met meerdere intelligente buitenaardse beschavingen. Het bereik en de mogelijkheden van wat er verborgen ligt in de verschillende ondergrondse opslagplaatsen kan ons letterlijk binnen een dag transformeren naar een Star Trek tijdperk.

20 maart 2018 - INTERVIEW DOOR TUCKER CARLSON VAN FOX NEWS MET LUIS ELIZONDO OVER DE 3e AATIP UFO-VIDEO EN DE PENTAGON UFO-STUDIE Tucker Carlson: “Een groot aantal piloten en defensiebeambten, een verbazingwekkend enorm aantal, denkt dat er daadwerkelijk echt bewijs bestaat dat niet genegeerd kan worden en aantoont dat UFO’s volkomen echt zijn, ECHT ZIJN! Waarom lijkt de overheid daar niet in geïnteresseerd te zijn?”


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

16 maart 2018 - STANTON T. FRIEDMAN STOPT ERMEE Ouwe rot in het vak, UFO onderzoeker Stanton Friedman uit Fredericton stopt ermee. “Ik word 84 in juli,” zegt Friedman in een interview. “Ik kijk naar het Internet, maar genoeg is genoeg.”

24 januari 2018 - WERNHER VON BRAUN's ERFENIS EN DE BUITENAARDSE VALSE VLAG AANVAL Wernher Von Braun werkte in de laatste jaren van zijn leven een paar jaar samen met Dr. Carol Rosin. Carol Rosin was de eerste vrouwelijke Corporate Manager bij Fairchild Industries in de jaren ’70. Ze werkte kort voor zijn dood nauw samen met Von Braun, met name wat betreft op de ruimte gebaseerde wapens. Von Braun was overigens geen voorstander van dergelijke ruimtewapens, hij vond ze onnodig en te duur. Iets waar de Amerikaanse overheid, de geheime diensten en de wapenindustrie van de elite het natuurlijk niet mee eens waren. In de in dit artikel opgenomen korte video (met NL ondertiteling) vertelt Rosin welke waarschuwing Von Braun haar kort voor zijn sterven meedeelde en waarvan hij wilde dat zij die met de mensheid zou delen.

14 januari 2018 - TUCKER CARLSON VAN FOX NEWS INTERVIEWT OP 11 JANUARI LESLIE KEAN OVER UFO’s. (NL ondertiteling) Iets wat ik nooit had gedacht nog te zien gebeuren, dat ik respect krijg voor een journalist van de gevestigde media. Mijn God, wat is er loos vandaag de dag? Tucker geeft openlijk toe dat het UFO-fenomeen echt is en dat hij geen mensen meer belachelijk maakt die in UFO’s geloven en er onderzoek naar doen. De man is werkelijk oprecht verontwaardigd dat officiële regeringsinstanties geen onderzoek naar overtuigende UFO-waarnemingen doen. Nu de rest van de lachebekkies in de gevestigde media nog!


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

Bekijk deze 45 seconden video en je weet hoe de gevestigde media over het UFO-fenomeen denken. Lachen, lachen, lachen en een smoel trekken die iedereen moet laten weten dat het een volkomen gestoord onderwerp is en dat degene die die smoel trekt daar vooral niets mee te maken wil hebben. Eén journalist stelt een vraag over de recente onthulling (december 2017) van het geheime UFO-Pentagon programma, maar laat merken dat hij het ook niet serieus neemt en de rest van de zogenaamde professionele verslaggevers weet niet beter te reageren dan een stelletje idioten, hoe dom!


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

8 januari 2018 - BREDASE WETENSCHAPPER DIE IN UFO's GELOOFT VERLIEST BAAN Coen Vermeeren uit Breda weet het zeker: UFO's bestaan en bezoeken met regelmaat onze planeet. Met dezelfde stelligheid beweert de 55-jarige wetenschapper dat er een complot schuilging achter de vernietiging van het World Trade Center in New York op 11 september 2001. Vermeeren, het hoofd van de afdeling Studium Generale en docent in de Lucht- en Ruimtevaarttechniek, stapte begin september naar eigen zeggen 'in overleg' op bij de TU Delft.

https://www.bndestem.nl/breda/bredase-wetenschapper-die-in-ufo-s-gelooft-verliest-baan~ad6c0fdf/

Opmerking Paul Harmans – ufowijzer - Wat ik ervan weet is dat stichting Skepsis achter alle ophef zit en vanaf het begin de TU Delft heeft aangespoord Coen te ontslaan, zowel wat betreft zijn docentschap als zijn functie bij het Studium Generale van de TU. Het Studium Generale WAS bedoeld om studenten een andere kijk op zaken te geven, zaken die niet in de TU-lessen aan bod komen, om hen zodoende ‘out of the box’ te leren denken. De onderwerpen die Coen hen aanbood deden EXACT dat, maar de gevestigde orde zit daar niet op te wachten, dus moest Coen het veld ruimen. Ik heb gehoord dat nu stichting Skepsis gaat meedenken wat er in het Studium Generale aan onderwerpen wordt gebracht. Dat wordt dus terug naar de steentijd! Wat ik al vele jaren beweer: “Zij die klakkeloos aannemen wat ze bij Skepsis beweren, zijn pas echt goedgelovig!”

2 januari 2018 - TOPGEHEIM METAAL VERKREGEN VAN UFO's MOET OPENBAAR WORDEN GEMAAKT UFO-auteur Anthony Bragalia tracht de waarheid te achterhalen over de recente beweringen dat er metalen van UFO’s zijn verkregen tijdens een topgeheim UFO-onderzoek van de Amerikaanse overheid en zijn opgeborgen in een gebouw van een ruimtevaart miljardair in Las Vegas. Mr. Bragalia heeft via een Amerikaanse wet op openbaring van informatie documenten opgevraagd betreffende de plek waar de metalen liggen opgeslagen.

25 december 2017 - INTERVIEW MET DE PILOOT VAN HET USS NIMITZ UFO-INCIDENT (NL ondertiteling)
Opmerking vooraf, het gaat in dit geval om een hele vloot van dezelfde objecten, maar er wordt alleen gesproken over het ene object waar de piloten dichtbij in de buurt kwamen. De piloot meldt ook dat deze objecten al twee weken eerder in de buurt waren getraceerd.

Ik moet het Tucker Carlson van Fox News nageven, hij heeft, zoals nagenoeg alle verslaggevers binnen de gevestigde media wel hebben, geen ingebrande grijns op zijn kop als het onderwerp UFO’s aan bod komt. Hij reageert echter wel alsof het voor het eerst is dat een straaljagerpiloot een ontmoeting met een UFO had.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

23 december 2017 - GEHEIM PENTAGON UFO PROGRAMMA ONTHULD Hier is een video (met NL ondertiteling) waarvan 100% vast staat dat die is vrijgegeven door het Amerikaanse ministerie van defensie en die wordt vertoond in het New York Times artikel over het geheime UFO-onderzoek van het Pentagon. Twee Amerikaanse straaljagerpiloten volgen het schotelvormige ongeïdentificeerde object en hebben het ‘gelocked’ op hun radar. Op een gegeven moment zegt één van hen: “Kijk, er is een hele vloot van hen.”


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

21 december 2017 - UFOWIJZER IS WEER IN HANDEN VAN PAUL HARMANS Met deze website ben ik in 2002 gestart, de site is van 2015 tot en met 2017 onder beheer van Herman Hegge van Frontier geweest. Voor hen die UFOWIJZER van vroeger kennen zijn er wat zaken verdwenen en dat blijft zo. De nieuwe opzet is om alleen de echt belangrijke UFO-zaken en gedegen artikelen over de veeverminkingen en ontvoeringen aan te bieden. Klik op bovenstaande link voor meer informatie.

21 december 2017 - ASTRONAUTEN EN UFO’s (NL ondertiteling)
Geloven astronauten in UFO’s? “Nee, natuurlijk niet! Dat zijn intelligente mensen en die weten wel beter,” hoor je de mensen al zeggen die zelf ook de ballen verstand van het UFO-fenomeen hebben. ECHTER!!! nagenoeg ALLE Russische astronauten en veel van hun Amerikaanse collega’s geloven wel degelijk in UFO’s en de buitenaardse herkomst daarvan.

Luister (NL ondertiteling) naar wat deze Amerikaanse astronaut heeft te vertellen. Zijn naam is Edgar Mitchell. In februari 1971 vloog hij aan boord van Apollo 14 en werd de zesde man op de Maan. In deze getuigenis bevestigt hij het feit dat we hier op aarde worden bezocht door buitenaardse wezens en dat er neergestorte toestellen, lichamen en materialen zijn geborgen. Ook spreekt hij van de geheimhouding die zich voor meer dan 50 jaar heeft voorgedaan omtrent dit onderwerp en het gebrek hierbij aan zichtbare controle en overzicht op hoog regeringsniveau. Hij is bezorgd over hoe wij omgaan met onze aarde en ziet de crisis van een groeiende vervuiling van ons milieu als een realiteit.


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

JAPAN AIR LINES 1628 Tweede piloot Tamefuji beschreef de lichten als een gevarieerde kerstversiering met een zalmkleur. Hij zei: “Ik herinner mij rood en oranje en witte landingslichten, precies als een landingslicht en een zwak groen, uhh knipperend.” Hij beschreef de lichten ook als langzaam pulserend: “Ze werden helderder, werden zwakker, werden helderder, enz. Anders dan stroboscooplichten.” De lichten waren ritmisch en gelijktijdig en vlogen in formatie, heel dicht op elkaar. Zoals twee vliegtuigen, zij-aan-zij.

JOHN CALLAHAN DISCLOSURE PROJECT GETUIGENIS John Callahan tijdens zijn getuigenis over het Japan Airlines 1628 UFO-incident: “Zij kwamen met drie man van de FBI, drie man van de CIA en drie man van de wetenschappelijke staf van President Reagan – ik weet niet wie de rest van de mensen was, maar ze waren allemaal opgewonden. We lieten hen de video zien. Ze hadden allerhande vragen over de frequentie, de snelheid waarmee de antenne draaide, enzovoorts, enzovoorts, hoeveel radars, hoeveel antennes, hoe de gegevens werden verwerkt. Ze waren allemaal opgewonden. Toen ze klaar waren lieten ze werkelijk al die andere kerels zweren dat dit nooit had plaatsgevonden, we hadden nooit deze bijeenkomst gehad en het was niet geregistreerd.”

Zie ook onderstaande video (NL ondertiteling) met het verhaal
van John Callahan over de Japanse 747 - vlucht 1628


Klik op de afbeelding om de video te bekijken

1976: UFO-ACHTERVOLGING BOVEN TEHERAN Eén van de best gedocumenteerde UFO/vliegtuig incidenten vond plaats in de lucht boven Teheran, Iran, in de nacht van 18 op 19 september 1976 toen een UFO werd gesignaleerd in het verboden deel van het luchtruim boven de hoofdstad.

MIJLBREDE UFO BOVEN GUERNSEY Wat brengt een professionele luchtvaartpiloot ertoe een waarneming van niet slechts één, maar van twee ongeïdentificeerde objecten te melden, welke volgens zijn eigen bekentenis reusachtig moesten zijn? Volgens zijn eerste schattingen moest het object de grootte hebben van een Boeing 737, maar toen hij dat checkte met de originele afstand die de luchtverkeersleiding hem gaf, besefte captain Bowyer dat hij de afstand tussen hem en de UFO verkeerd had. In feite zat de UFO veel verder weg dan hij dacht en omdat de luchtverkeersleiding het op de radar zag en dus de afstand correct doorgaf, moest het object wel meer dan een mijl (1600 meter) groot zijn. We kunnen echter captain Bowyer als een professionele waarnemer zien, piloten zijn nu eenmaal getraind in het analyseren van luchtverkeer rondom hen.


Share