ATLANTIS

En haar beschaving.

Auteur: Shirley Andrews

Ankh Hermes 1999

ISBN 90-202-8184-4

Bibliotheeknr. 921 andr

260 blz.

Beschrijving:

Het legendarische Atlantis, de gouden beschaving, die eeuwen geleden in de duistere diepten van de oceaan is verdwenen… Slechts weinigen weten de waarheid over Atlantis, zijn op de hoogte van het geologische en metafysische bewijsmateriaal dat het aannemelijk maakt dat het echt heeft bestaan. Wat zijn geleerden door opgravingen te weten gekomen over de samenleving en de geschiedenis van Atlantis? Wat weten we van mystiek en religie, kunst en architectuur en de stand van wetenschap, techniek en geneeskunde in het verdwenen continent? Hebben de Atlanteanen, gezien datgene waartoe ze in staat waren, wellicht hulp gehad van buitenaardse wezens?

Atlantis en haar beschaving biedt een fascinerende en nieuwe kijk op dit legendarische continent. Op veel plaatsen heeft de auteur zelf onderzoek verricht. De resultaten van haar onderzoek combineert zij met het werk van vele andere auteurs op dit terrein, van Plato tot Edgar Cayce, klassieke en moderne geleerden, wetenschappers en gerespecteerde visionairen.

De overlevenden van Atlantis hebben hun sporen nagelaten in vele culturen… en hun afstammelingen zijn in deze tijd op aarde. Atlantis heeft ons veel te zeggen, juist nu we op de drempel staan van een nieuwe tijd van vrede en verlichting.

BOEKEN