DE ARK VAN NOACH (speurtocht naar)

Een oeroud mysterie onthuld

Auteur: Charles Berlitz

M&P Weert 1992

ISBN 90-6590-579-0

Bibliotheeknr. 909 berl

157 blz.

Beschrijving:

Hoog op een berg in het oosten van Turkije ligt – slechts gedeeltelijk zichtbaar onder het ijs en de sneeuw – een geheimzinnig bouwsel dat op een groot schip lijkt. Hoe is het mogelijk dat een schip op een ontoegankelijke bergtop duizenden meters boven de zeespiegel is beland? Zou het de ark van Noach kunnen zijn?

Charles Berlitz, een van ’s werelds meest vooraanstaande onderzoekers naar oude wereldmysteries, presenteert hier de verbazingwekkende resultaten van jarenlang onderzoek om het bestaan van de ark van Noach te bewijzen.

Al decennia lang beweren bergbeklimmers en piloten de restanten van de ark gezien te hebben onder de gletsjer en in de spelonken van de berg Ararat in Turkije, al konden zij – gehinderd door barre weersomstandigheden en de aanwezigheid van levensgevaarlijke roofdieren – geen overtuigend bewijsmateriaal overleggen.

Recente ontdekkingen door archeologische expedities hebben onlangs de aandacht van de hele wereld opgeëist. Met behulp van de meest geavanceerde technische hulpmiddelen is inmiddels vastgesteld dat het mysterieuze object uit prehistorische tijden stamt.

Laat u door Charles Berlitz, auteur van bestsellers als ‘De Bermuda driehoek’ en ‘Atlantis’ overtuigen van het bestaan van de ark van Noach! Lees zijn onthullende boek ‘Speurtocht naar de ark van Noach’ geïllustreerd met 41 foto’s

BOEKEN