GODEN UIT DE KOSMOS

Wie waren onze scheppers? Waarheen zijn wij op weg? Wat gebeurde daar tussendoor? Het wetenschappelijk bewijs.

Auteur: Alan F. Alford

Uitgeverij: Elmar BV Rijswijk 1998

ISBN 90-38906943

Bibliotheeknr. 420.19 ALFO

516 blz.

Beschrijving:

De verschijning van de homo sapiens 200.000 jaar geleden tart alle principes van de evolutietheorie, terwijl het goddelijke scheppingsverhaal uit de bijbel de wetten van de fysica trotseert. En toch zijn we hier en dat feit roept om een verklaring. Een van de vele mysteries die de conventionele wetenschap niet kan verklaren.

Dit boek voorziet in een begrijpelijk en onomstotelijk bewijs van het bestaan van goden van vlees en bloed die ons genetisch naar hun eigen beeld hebben geschapen. Alan Alford brengt ons het verpletterende bewijs dat de goden echt bestonden en afkomstig waren van het hart van het zonnestelsel

Alford heeft een doorbraak teweeg gebracht met dit boek, met een chronologie die in overeenstemming is met het bijbelverhaal en de Sumerische Koningslijsten. Deze ontbrekende schakel heeft lange tijd gestaan voor de ‘heilige graal’. Voor de eerste keer kunnen we nu nauwgezet de komst van de goden dateren, de schepping van de mensheid, de hof van Eden en de zondvloed.

Aan de basis van dit boek ligt de sterrenklok, ontworpen door de goden, die de voorgaande cyclus van 26.000 jaar van de aarde verdeelt in 12 periodes. Deze klok verschaft een wetenschappelijke basis voor het geloof dat de terugkeer van de goden op handen is. De controversiële conclusie is dat de mens zijn scheppers letterlijk zal ontmoeten.

Alan F Alford (1961) heeft tien jaar intensief onderzoek verricht naar de bronnen van dit boek.

BOEKEN