GRAANCIRKELS, GODEN EN HUN GEHEIMEN

Auteur: Robert Boerman

Uitgever: Frontier Publishing 2000

ISBN: 90-806700-1-4

 


Beschrijving:

In de meer dan 20 jaar dat de mensheid over de gehele wereld wordt “getrakteerd” op duizenden graancirkelformaties en pictogrammen, is er tot nu toe nog niemand echt in staat geweest om een sluitend bewijs voor dit fenomeen aan te voeren.

Is het, zoals sceptici ons willen doen laten geloven, allemaal mensenwerk? Zijn er over de hele wereld diverse grapjassen bezig om bij nacht en ontij u en mij voor de gek te houden en dat al jaren lang?

In dit vlot geschreven boek kan men lezen dat naast een wetenschappelijk en geschiedkundig gedeelte, de auteur een link heeft gelegd tussen twee afzonderlijke graancirkelformaties, beide nabij Alton Barnes, Wiltshire, Engeland. Het betreft een “oudhebreeuwse” inscriptie en de zogenaamde “DNA-spiraal.” In die twee formaties staat de naam van de maker, zijn boodschap, belangrijke data en de geschiedenis van de mens beschreven. Naar aanleiding van deze uitkomst is een begin gemaakt om de “graancirkelcode”te kraken.

Lees wie de “goden” waren en dat “ze” nog steeds onder ons zijn, om de mensheid door middel van prachtige gewasformaties klaar te stomen voor een naderende dimensieovergang.

BOEKEN