MYSTERIEUS MAAR WAAR

Verbazingwekkende verhalen over vreemde verschijnselen.

Auteur: Charles Berlitz

Bosch & Keuning 1991

ISBN: 90-246-0077-4

268 blz.

Beschrijving:

Een wereld vol vreemde verschijnselen en onverklaarbare mysteries bevindt zich iedere dag om ons heen – onzichtbaar voor onze ogen, maar toch voelbaar en zelfs soms aanwijsbaar aanwezig. Als geen ander weet Charles Berlitz, de onovertroffen auteur van een aantal wereldwijde bestsellers, deze verbazingwekkende wereld te observeren en neer te schrijven.

In MYSTERIEUS MAAR WAAR heeft hij wederom een grote selectie van opmerkelijke gebeurtenissen bijeengebracht die zelfs de meest sceptische toeschouwer aan het denken zullen zetten. Meer dan tweehonderd verslagen van waar gebeurde mysteries bieden ons een fascinerende blik op persoonlijke, maar ook wereldwijde en zelfs kosmische raadsels die de lezer nog lang zullen bezighouden. Welke onvermoede krachten schuilen er in de menselijke geest? Wat voor geheimen gaan schuil in de donkere diepten van het heelal? Zijn wij verbonden met elkaar en met buitenaardse krachten op manieren die wij zelf maar nauwelijks kunnen bevroeden?
Charle Berlitz, niet alleen bekend om zijn boeken maar ook omdat hij maar liefst vijfentwintig talen beheerst, heeft eigenhandig over de gehele wereld bewijzen verzameld van het bestaan van een onbekende, raadselachtige realiteit.

In MYSTERIEUS MAAR WAAR vertelt hij over deze bewijzen en maakt ons zo deelgenoot van zijn ontdekkingen en vermoedens.

BOEKEN