ONTVOERD

Twee zussen vertellen hun ervaringen met UFO-ontvoeringen.

Auteurs: Debbie Jordan / Kathy Mitchell

Uitgeverij Areopagus 1994

ISBN: 90-410-0288-x

Bibliotheeknr. 552.9 jord

286 blz.

Beschrijving:

Ontvoeringen van mensen door UFO´s vormen een vraagstuk dat door de jaren heen voortdurend heeft geleid tot verhitte discussies en dialogen. Komen dergelijke ontvoeringen echt voor, of zijn ze slechts een waanidee in de geest van de zogenaamde slachtoffers? Wat is er waar van de herinneringen en verhalen, die met vele overeenkomsten door een opvallend groot aantal mensen over de hele wereld worden verteld? Is het allemaal onzin, of is er hier sprake van een angstaanjagend verschijnsel dat nog nooit openlijk is onderzocht?

In dit boek vertellen Amerika´s beroemdste slachtoffers van UFO-ontvoeringen, de zusjes Debbie Jordan en Kathy Mitchell, voor het eerst zelf hun verhaal. Debbie was, onder een schuilnaam, de hoofdpersoon van de beroemde bestseller Indringers uit het heelal van Budd Hopkins (1987), waarin een deel van haar ervaringen tijdens een UFO-ontvoering werd onderzocht. Nu blijkt dat er nog veel meer heeft plaatsgevonden, en dat haar zusje Kathy, die in Indringers uit het heelal alleen getuigde van de verdwijning van Debbie, daarbij verzweeg wat ze zelf had meegemaakt. Kathy wilde haar man en kinderen niet ongerust maken…

In dit boek vertellen de twee zusjes, die inmiddels gerenommeerde UFO-specialisten zijn, over de gebeurtenissen rondom en tijdens de ontvoeringen, de tijd ervoor en erna, en de signalen die hun familie door de jaren heen heeft opgevangen. Open en eerlijk, zonder gewichtigdoenerij of pretenties, gaan zij in op hun overtuigingen maar ook op alle vragen die bij hen nog leven. Fascinerend en verontrustend... een ´must´ voor alle geïnteresseerden, maar vooral ook voor twijfelaars!

BOEKEN