ONTVOERD IN EEN UFO

Ultimate encounter. Dit boek bevat het komplete en onverkorte verslag van de inmiddels beroemd geworden ontvoering van Travis Walton, de jonge houthakker uit de Rocky Mountains. Hoe ongelooflijk dit verhaal soms mag lijken, niemand minder dan ufo-expert Dr. Hynek verklaarde officieel dat hij de waarheid van het voorval absoluut niet betwijfelde.

Auteur: Bill Barry

ECI 1979

ISBN 90 6426 003 6

223 blz.

Beschrijving:

Betrouwbare getuigen hebben verklaard dat in de vooravond van 5 november 1975 op een open plek in de uitgestrekte bossen van de Rocky Mountains een enorm lichtgevend voorwerp verscheen... dat de jonge houthakker Travis Walton erop afliep en plotseling verdween.
Vijf dagen later werd Travis Walton teruggevonden en hij vertelde een afgrijselijk verhaal over een ontvoering aan boord van een UFO.

Door vrienden, politiemensen, wetenschappers en ongelovige journalisten werd hij aan een kruisverhoor onderworpen, evenals de getuigen, maar er was geen speld tussen te krijgen. De ufo-expert Dr. Hynek verklaarde na een onderhoud met Travis Walton, dat hij de waarheid van het verhaal niet betwijfelde.

Dit boek bevat het gehele verhaal van Travis Walton en zijn getuigen, plus het onderzoek dat later volgde.

BOEKEN