UFO’s BOVEN DE LAGE LANDEN

Een uitgebreid overzicht met opzienbarende onthullingen

Auteur: Hans van Kampen

Uitgeverij De Kern Bussum 1978

ISBN 90 325 0020 1

215 blz.

Beschrijving:

Hans van Kampen, auteur van Vliegende schotels, waan of werkelijkheid? Staat bekend als dé expert op het gebied van UFO-onderzoek. Zijn goede naam heeft hij voornamelijk te danken aan zijn nuchtere aanpak en het tot de juiste proporties terugbrengen van een verschijnsel dat vaak nogal hysterisch wordt bekeken.

Na tien jaar intensief UFO-onderzoek vervatte hij zijn bevindingen in een nieuw boek. Van Kampen specialiseerde zich in eigen veldonderzoekingen omtrent UFO-waarnemingen. Daardoor kwam hij op het spoor van onthullende inzichten en mogelijkheden, die vanwege hun bijzonder openhartige aard dit boek ver uittillen boven het genre dat tot dusver over dit onderwerp is verschenen.

Hij beschrijft in UFO’s boven de Lage Landen op boeiende wijze tientallen UFO-waarnemingen, analyseert ze en komt tot verrassende verklaringen.

Hans van Kampen is verbonden aan de Stichting Mens en Wetenschap, die zich bezighoudt met de verbreiding van kennis op het gebied van natuur en wetenschap. Hij is tevens verbonden aan het Nederlands Ufologisch Studie Centrum.

BOEKEN