UFO's HET BESTAAN BEWEZEN

Aan de hand van zeventig markante voorbeelden laat wetenschappelijk onderzoeker Evans er geen twijfel over bestaan dat UFO's een realiteit zijn.

Auteur: Hilary Evans

ECI 1985

ISBN 90 6590 049 7

192 blz.


Beschrijving:

Het is alweer meer dan dertig jaar geleden dat Kenneth Arnold boven Mount Rainier in de Amerikaanse staat Washington voor de eeste maal vreemde vliegende voorwerpen waarnam en hun de naam 'vliegende schotels' gaf.

Wetenschappelijk onderzoeker Hilary Evans heeft uit duizenden vastgelegde en gecontroleerde waarnemingen die het bestaan van ufo's onomstotelijk bewijzen, de zeventig meest markante voorbeelden gelicht. Kritisch en onbevangen wijst hij op de complexe aard van het ufo-fenomeen, op de vele verschijningsvormen en op de theorieën die naar aanleiding van de waarnemingen werden geopperd.

"UFO's - Het bestaan bewezen" is het meest actuele boek over het wetenschappelijk onderzoek naar UFO's en alles wat daar nauw mee samenhangt. Het laat zich lezen als een spannende avonturenroman.

Bestaan er werkelijk vliegende schotels? Wordt onze wereld door buitenaardse wezens bedreigd of moeten we hun komst juist als een zegen tegemoet zien? En hoe staat het met al die andere ruimte-fenomenen? Wie een antwoord zoekt op deze en tal van andere vragen, hoeft dit uiterst boeiende en controversiële boek maar op te slaan.

BOEKEN