VOOR DE ZONDVLOED

Onze wereld 12.000 jaar geleden
Godenbergen - Dode steden - Monsters en Sauriërs – Cyclopenmuren

Auteur: Walter-Jörg Langbein

Tirion 1997

ISBN 90-5121-697-1

Bibliotheeknr. 420.19 lang

288 blz.

Beschrijving:

Al voor de zondvloed plaatsvond, zo'n 12.000 jaar geleden, stond de aarde onder aanwijsbare invloed van buitenaardsen. Walter-jörg Langbein legde meer dan driehonderdduizend kilometer in hun voetsporen af. Hij reisde daarvoor van Egypte naar het Paaseiland, van Turkije naar Peru en van Arizona naar Chili.

Op de bodem van een meer in Noord-Amerika ontdekte Langbein een aantal piramides. Oeroude vondsten uit deze streken verhalen van de zondvloed op een wijze die sterk aan het Oude Testament doet denken. In Turkije lieten de bezoekers een geheimzinnige boodschap achter en in een Turks museum bevindt zich een eeuwenoud model van een van hun ruimteschepen. En in Peru ontdekte Langbein een gigantisch onderaards labyrinth gelegen onder een 'prehistorische vluchthaven'. Vergelijkbare overblijfselen - variërend van een gigantisch model van ons zonnestelsel tot een eeuwenoude landkaart waarop het verdwenen Atlantis is aangegeven - bevinden zich overal elders ter wereld, maar de officiële archeologie zwijgt deze vondsten tot op heden dood.

En er is meer: Langbein vond aanwijzingen dat de buitenaardsen langs de weg van genetische manipulatie monsters hebben gecreëerd waarvan de beeltenis tot in onze tijd bewaard is gebleven. En in de geheime verzameling van de Peruviaanse professor Cabrera trof hij de neerslag in klei aan van de kosmische bezoekers die onze aarde voor de zondvloed aandeden; een beeltenis die een verbluffende gelijkenis vertoont met de wezens die in onze tijd verantwoordelijk zijn voor de ontvoering van talloze mannen en vrouwen.

Er is uiteindelijk slechts één conclusie mogelijk: de buitenaardsen zijn weer onder ons en ieder van ons kan hen op zijn weg vinden.

BOEKEN