ALIENS OP AARDE

Basiskamp voor buitenaardsen. Zij zijn geland – maar waar zijn ze…?

Auteur: Timothy Good

Bosch & Keuning 1998

ISBN 90 246 0440 0

Bibliotheeknr. 552.9 good

488 blz.

Beschrijving:

Nieuwe, exclusieve foto’s van UFO’s
De eerste overtuigende foto’s van aliens
Nog niet eerder gepubliceerde ontmoetingen met buitenaardsen (1927 – 1997)
Gevallen van gestrande UFO’s
Ongeïdentificeerde onderzeese voorwerpen
Opzienbarende ooggetuigenverslagen van militaire en burgerpiloten
Sensationele verslagen van bezoeken aan alien-bases
Nieuwe ontmoetingen met “Man in Black”

Een steeds terugkerend thema rond het fenomeen UFO is dat van de contacten tussen aliens en aardbewoners. In Aliens op aarde presenteert Timothy Good de resultaten van bijna veertig jaar diepgravend onderzoek naar dit onderwerp. Aliens op aarde bevat een schat aan verbijsterende gegevens die voor een belangrijk deel nooit eerder gepubliceerd zijn.

De meeste onderzoekers hechten geen of weinig waarde aan verslagen over waarnemingen van of contacten met buitenaardsen vanwege de oncontroleerbaarheid van de gegevens.
Timothy Good bewijst in Aliens op aarde echter dat veel van deze beweringen een gemeenschappelijke rode draad van waarheid bevatten, die duidt op contacten tussen aliens en aardbewoners. Niet alleen in het verleden, maar ook nu. Een van de belangrijkste – en meest controversiële – conclusies van Timothy Good is dan ook dat de aarde als basis wordt gebruikt door aliens.

Timothy Good (Londen, 1942) heeft een aantal bestsellers geschreven over het verschijnsel UFO’s en wordt wereldwijd gezien als een van de meest gezaghebbende deskundigen op dit gebied.

BOEKEN