HET MYSTERIE VAN DE RODE PLANEET

Verwoest verleden van Mars: toekomst van de Aarde

Auteurs: Graham Hancock, Robert Bauval en John Grigsby

Tirion 1998

ISBN 90 512 1800 1

Bibliotheek nr. 552.4 hanc

368 blz.

Beschrijving;

In deze intrigerende uitgave tonen de bestseller-auteurs Graham Hancock, Robert Bauval en John Grigsby overtuigend aan dat de planeet Mars, zoals men al lange tijd vermoedt, inderdaad bewoond is geweest en dat een ramp zeer onlangs een einde heeft gemaakt aan deze beschaving.

Het is de laatste tijd steeds duidelijker geworden dat ook op aarde sprake is geweest van een hoogontwikkelde beschaving die door een natuurramp aan haar einde is gekomen. Bij hun onderzoek naar de ramp op Mars stuitten de auteurs op merkwaardige overeenkomsten, gebeurtenissen en intriges, waarbij de NASA, de Amerikaanse regering, maar ook clandestiene werkzaamheden op het plateau van giza betrokken zijn en die er op wijzen dat ons op aarde iets soortgelijks te wachten staat.

Kunnen wij nog leren van de gebeurtenissen op de Rode Planeet? Is het tij hier nog te keren en kunnen wij nog ontkomen aan de ramp die zich onlangs op Mars heeft voltrokken? Of blijft de mensheid de ogen daarvoor sluiten en zal ons eenzelfde lot beschoren zijn als de beschaving op onze tweelingplaneet?

BOEKEN