SPOREN UIT DE OUDE TIJD

Van holbewoner tot sphinxbouwer.

Auteur: Michael Baigent

Tirion 1999

ISBN 90 512 1803 6

Bibliotheek nr. 909 baig

222 blz.

Beschrijving:

Werktuigen die meer dan dertig miljoen jaar geleden zijn gebruikt, fossiele afdrukken van mensachtige voeten en een afdruk van een schoenzool van meer dan honderd miljoen jaar oud: overal ter wereld zijn sporen gevonden die niet stroken met de bestaande theorie over het ontstaan van de mensheid. De gangbare wetenschap blijft deze vondsten echter hardnekkig negeren.

In Sporen uit de oude tijd geeft Michael Baigent, auteur van onder andere de wereldbestseller Het heilige bloed en de heilige graal, een geheel nieuwe kijk op de evolutie. Op overtuigende wijze toont hij aan dat de mens helemaal niet van de aap afstamt, maar dat beide bestaansvormen vele miljoenen jaren lang onafhankelijk naast elkaar hebben voortbestaan. Daarbij blijkt tevens dat de mensheid veel ouder is dan we denken: de homo sapiens zou al twee miljoen jaar geleden op aarde hebben rondgelopen!

Een ongelooflijk spannend en controversieel overzicht van de oorsprong van de mensheid, dat de chronologie van de menselijke beschaving op zijn kop zet.

BOEKEN