UFOWIJZER FOTO's

UFOWIJZER

FOTO's BUITENAARDSEN

De foto’s van eventuele buitenaardsen zijn allemaal verwijderd vanwege copyrights

 

 

Het wezen op de linkerfoto en hierboven staat op een videoband die, zo wordt beweerd, in 1997 uit Area-51 is gesmokkeld.

De onderstaande beelden zijn prachtig. Men geeft toe dat het poppen kunnen zijn, maar dan wel zeer bijzondere. Zij die dergelijke wezens op de foto kregen, hebben geen enkel motief, ze willen geen geld, geen roem en ze willen ook het fenomeen niet belachelijk maken. De beelden komen o.a. uit Engeland en Mexico. De wezens zien er op alle foto’s min of meer gelijksoortig uit en hun uiterlijk lijkt op dat van een Grey. Ik heb vooralsnog geen mening over dergelijke beelden, er zijn te weinig foto's en gegevens om je op te baseren, maar ik wil ze je ook niet onthouden. Kijk zelf maar wat je ervan vindt.

 

Deze foto’s (afkomstig van een videoband) zijn naar beweerd van een Engelsman. Hij hoorde ’s nachts de hond van de buren blaffen en ging buiten kijken. Hij zag boven zich een driehoekig object en rende naar binnen om zijn infraroodcamera te halen. Bij terugkomst was het object verdwenen, maar hij hoorde iets verderop wel geluid en liep daarheen. Vervolgens filmde hij twee wezens, waarvan er één een soort instrument in zijn hand had en lichtelijk voorover gebogen bij de bladeren van een plant stond. Op de laatste foto lopen de twee wezens naar het driehoekige object waarvan in de linker bovenhoek de lichten zichtbaar zijn.

 

Deze foto’s (uitsneden van de grotere foto's, waarbij het wezen niet centraal staat) zijn gemaakt door een paar van de vijftig mensen die op een party aanwezig waren. Er rende plotseling een dier de tuin in en men gebruikte het flitslicht van een camera om te kijken waar het gebleven was. Later toen de foto’s met bijvoorbeeld Photoshop bekeken werden en men ze iets lichter maakte, bleek er op de achtergrond een wezen op te staan dat op de tweede foto wegloopt.

 

Op de laatste foto wijst één van de aanwezigen naar de dieren binnen de omheining en zegt tegen de man met de camera dat ze erg onrustig zijn. Als ook deze foto later in Photoshop wordt bewerkt blijkt er een wezen op te staan.

 

Het resultaat van iemand die zijn camera wilde testen en in het donker op een begraafplaats een paar foto’s nam. Hij ontdekte het volgende wezen er op en na de helderheid in een fotobewerkingsprogramma te hebben aangepast en op de scène te hebben ingezoomd ziet het er zo uit.

 

In juli 2003 maakte een klein meisje een paar foto’s van een wezen in haar woonplaats Juarez, Mexico.

 

Een foto ook gemaakt in Juarez in mei 2004. De man wil anoniem blijven.

 

Uitvergroting van het wezen op de linkerfoto.

 

Een foto gemaakt in een park in mei 2004 in Santiago De Chile. Het wezen loopt tussen twee politieagenten te paard door. De agenten verklaarden later dat ze het wezen niet hadden gezien. Als het een pop was geweest zouden ze die zeker hebben zien staan. Van alle foto’s is overigens vastgesteld dat er niet met de camera of de foto zelf is geknoeid, het kunnen wel poppen zijn, maar ook dat is niet zeker.

 

Uitvergroting van het wezen op de linkerfoto.

   
   
   


 
   
   
   
   

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

UFOWIJZER FOTO's