PRINTBARE VERSIE

BUITENAARDSE WEZENS EN DE GEBEURTENISSEN VAN 9/11

Door: Elias Davidsson

22 mei 2008

Vertaling: Paul Harmans

Volgens een document dat is vrijgegeven door het Britse Ministerie van Defensie had een 78 jaar oude man in 1983 naar verluid een ontmoeting met een buitenaards wezen aan de oever van het Basingstoke kanaal in Aldershot, Hampshire. Andere documenten die door het ministerie zijn vrijgegeven bevatten verslagen van vreemde lichten in de lucht en van onverklaarde objecten die door het volk, door militairen en politieagenten zijn waargenomen. Eén man verklaarde tot in detail zijn fysieke en geestelijke contact met groene buitenaardsen vanaf dat hij een kind was. De schrijver vertelt dat één van de wezens in 1981 door een ander ras werd vermoord toen hij op het punt stond contact te maken met de Britse regering. De briefschrijver vertelt dat hij hun bases in Wirral en Cheshire bezocht, terwijl zijn vrouw meldde dat zij een UFO zag die werd neergeschoten boven Wallasey, Merseyside.

De meesten van ons staan sceptisch tegenover dergelijke verhalen, omdat ze niet geverifieerd kunnen worden en omdat ze tegen het gezonde verstand en de vertrouwde werkelijkheid ingaan. We doen mensen die dergelijke verhalen geloven meestal af als onschuldige mafkezen.

Het is daarom onbegrijpelijk dat veel mensen die UFO-gelovers met minachting bekijken, in feite vaak wel geloven in, in essentie gelijkwaardige, irrationele aannames van niet te verifiëren verhalen die het gezonde verstand en de vertrouwde werkelijkheid te boven gaan. Zo hebben veel mensen zonder enig wantrouwen de mythe geaccepteerd waarin 19 Arabische kapers op 11 september 2001 vier vliegtuigen kaapten en hun levens bij een collectieve zelfmoordoperatie aan Allah opofferden, waarbij tevens ongeveer 3000 onschuldige mensen werden gedood.

Deze mythe is voor veel van dergelijke mensen een geloofspunt geworden. Het deert dergelijke ‘getrouwen’ niet dat de beweerde kapers fysiek niet opgewassen waren tegen aanwezige Vietnam-veteranen in het vliegtuig en dat ze geen voldoende ervaring hadden om dergelijke toestellen met uiterste precisie naar de doelen te vliegen en dat ze noch de psychologische instellingen van zelfmoordbombardeurs hadden, noch de veronderstelde religieuze hartstocht. En dat minstens een derde van de beweerde kapers nog gewoon wonen en werken in hun geboorteland en dus niets te maken hadden met de kapingen.

Het deert dergelijke ‘getrouwen’ niet dat wolkenkrabbers met stalen frame niet op vrijevalsnelheid kunnen instorten, zoals het geval was met de Twin Towers en ook met het 47 verdiepingen tellende WTC-7 dat later die dag op 11 september 2001 instortte, tenzij ze geholpen worden door explosieven die op essentiële plaatsen binnen de gebouwen zijn aangebracht.

Het deert dergelijke ‘getrouwen’ niet dat er geen enkel bewijs is dat er ook maar 1 van de 19 Arabieren werkelijk aan boord van de vliegtuigen was die ze volgens beweringen kaapten. De passagierslijsten die aanvankelijk werden vrijgegeven bevatten geen enkele Arabische naam.

Gelovers geven niet om feiten en doen niet aan rationeel denken. Wat dergelijke gelovers onderscheidt van hen die in de Almachtige God geloven, is dat de gelovers in de officiële 9/11 mythe God hebben verwisseld voor de Amerikaanse regering als de bron van het Woord.

Het voornaamste verschil tussen de extreme groep die gelooft in buitenaardse wezens en de gemeenschap van de gelovigen van de officiële 9/11 mythe, is dat de eerste groep nooit iemand in gevaar heeft gebracht, noch criminele zaken heeft begaan, terwijl de laatste groepering gelooft dat hun nieuwe religie de massamoorden op onschuldigen in Afghanistan en Irak rechtvaardigt (eufemistisch genoemd: ‘militaire operatie tegen terroristen’).

Zij die geloven in de officiële 9/11 mythe vertegenwoordigen daarom een gevaarlijke, quasi-religieuze sekte die zonder meer een bedreiging voor de wereldwijde vrede is. Het gevolg zou moeten zijn dat zij die zijn toegewijd aan vrede en gerechtigheid, niet alleen deze hiervoor genoemde religieuze sekte moeten aanklagen als een bedreiging voor de samenleving, maar tevens garanderen dat elke verdere bevordering van de officiële 9/11 mythe wordt verboden op grond van de schadelijke consequenties.


9/11 PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen