PRINTBARE VERSIE

AMERIKAANSE CAMERAMAN LOOPT KANS UITGELEVERD TE WORDEN

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.presstv.ir/detail/140224.html

27 augustus 2010 - Een Amerikaanse cameraman die zegt dat 11 september een leugen is, wordt mogelijk op beschuldiging van moord door Argentinië aan de Verenigde Staten uitgeleverd.

Kurt Sonnenfeld, een man die zeven jaar geleden een voorwaardelijke vluchtelingenstatus kreeg, wordt nu gezocht door de Amerikaanse overheid die hem beschuldigt van moord. Hij is de enige cameraman die cruciale beelden van Ground Zero in New York schoot nadat de Twin Towers waren ingestort.

Sonnenfeld, die met zijn gezin in Buenos Aires woont, zegt dat zijn beelden bewijzen dat 9/11 een leugen is. Hij heeft nog steeds 22 uur aan beelden die de Amerikaanse autoriteiten willen hebben.

“Ik heb beloofd mijn beelden te geven aan de grote onderzoekers die betrouwbaar en algemeen bekend zijn – onderzoekers die in staat zijn de afwijkingen te ontdekken welke ik of andere mensen zonder wetenschappelijke opleiding mogelijk zullen missen. Met dat in mijn hoofd, hoop ik dat er vele dingen zijn die zij kunnen ontdekken die het huidige officiële verhaal van wat er gebeurde zullen weerleggen,” zo vertelde Sonnenfeld aan een verslaggever van Press TV.

Hij zegt dat hij voor zijn leven vreest als hij terug wordt gestuurd naar de Verenigde Staten om zijn rechtszaak te ondergaan. De politie van Denver beweert dat zij bewijs hebben dat laat zien dat hij zijn eerste vrouw in de VS heeft vermoord. Sociale activisten die voor Sonnenfeld campagne voeren om hem zodoende een vluchtelingenstatus in Argentinië te verschaffen zeggen dat de politie van Denver liegt.

De Sonnenfelds zeggen dat zij constant door de politie in de gaten worden gehouden en dat hun telefoon wordt afgeluisterd. Sonnenfeld beweert dat zijn filmbeelden bewijzen dat Amerikaanse regeringsbeambten op de hoogte waren van de terroristische aanslagen voordat die in 2001 plaatsvonden en dat hij het slachtoffer is van een Amerikaans plot om zijn 9/11 samenzweringtheorie tot zwijgen te brengen.

 


9/11 PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen