PRINTBARE VERSIE

WEER EEN LUCHTMACHTOFFICIER DIE OPENLIJK KRITIEK LEVERT
OP DE 9/11 COVER-UP VAN DE REGERING

5 april 2007

Vertaling: Paul Harmans

Luitenant kolonel Guy S. Razer, doctorandus, U.S. Air Force (gepensioneerd). Hij is piloot geweest op F-111, F-15E, F-16, B-1, F-18, Mig-29 en Suu-22, heeft gevechtsmissies gevlogen boven Irak, was een voormalige instructeur aan de USAF Fighter Weapons School en het NATO's Tactical Leadership Program. Hij heeft een 20 jarige carrière bij de luchtmacht achter de rug.

Zijn verklaring aan Rense op 25 maart 2007
Na iets meer dan 4 jaar onderzoek, gedaan na mijn pensionering in 2002, ben ik er 100% van overtuigd dat de aanvallen op 11 september 2001 waren gepland, georganiseerd en uitgevoerd door landverraders die zijn geïnfiltreerd in de hoogste niveaus van onze regering. Het is tijd dat we ons land terugnemen.

De ‘instorting’ van gebouw WTC-7 (180 meter hoog, 47 verdiepingen en niet geraakt door een vliegtuig) laat zien dat het zonder enig spoor van twijfel een van te voren geplande demolitie (sloop) was. Er bestaat gewoon geen manier om een gebouw van 45 verdiepingen te slopen (dat ook nog eens in brand staat) tijdens de koffiepauze. Het is ook onmogelijk de instorting te rapporteren voordat het plaatsvond, zoals de BBC deed, tenzij het van te voren was gepland. Verder verdomd bewijs is de videoband waarop Larry Silverstein’s bekentenis staat en waarin hij beweert: “Zij besloten het gebouw (WTC-7) neer te halen en we keken toe hoe het gebouw instortte.”


In zes seconden(!!!) 45 verdiepingen in handzaam puin, netjes passend in de eigen kelderverdiepingen!?

We kunnen niet de loop van het recht achterwege laten. Zij onder ons die in het leger dienen hebben de eed afgelegd om de constitutie van de Verenigde Staten te ondersteunen en te verdedigen tegen alle vijanden, zowel van buitenlandse- als binnenlandse afkomst. En omdat wij gepensioneerd zijn wil dat nog niet zeggen dat die eed niet geldig meer is, het is onze plicht de ware daders van 9/11 aan het licht te brengen en hen te berechten, ongeacht hoe moeilijk dat zal zijn of hoeveel wij moeten lijden om dat te doen. We zijn dat verplicht aan hen die voor ons dezelfde eed aflegden en nu dienen in Irak en Afganistan. Zij onder ons die in het leger gingen en nauwgezet de orders uitvoerden die werden gegeven door onze leiders die we vertrouwden. Het schenden en misbruiken van dat vertrouwen is niet alleen afschuwelijk, maar uiteindelijk ook een definitief hoogverraad!

Lid van: Scholars for 9/11 Truth and Justice http://stj911.org Doelstelling: Scholars for 9/11 Truth and Justice (Wetenschappers voor 9/11 waarheid en gerechtigheid) is een niet-partijgebonden organisatie bestaande uit onafhankelijke onderzoekers en activisten betrokken bij het blootleggen van de ware aard van de aanvallen op 11 september 2001.

Lid van: Pilots for 9/11 Truth http://www.pilotsfor911truth.org Doelstelling: Pilots for 9/11 Truth is een organisatie van luchtvaart professionals en piloten vanuit de gehele wereld die tezamen zijn gekomen voor één doel. Wij zijn op zoek naar de waarheid betreffende de gebeurtenissen van de 11e september 2001. Ons hoofddoel is ons te concentreren op de vier vluchten en de manoeuvres die door de piloten zijn uitgevoerd. We bieden echter geen passende theorie en wijzen geen schuldige aan. We zijn echter wel gefocust op het vaststellen van de waarheid van die vreselijke dag, omdat de regering van de Verenigde Staten niet erg toeschietelijk lijkt bij het verschaffen van antwoorden.

Ga voor de complete lijst van de invloedrijke Amerikaanse patriotten die openlijk de officiële 9/11 regeringsleugen verwerpen naar: http://www.patriotsquestion911.comKlik op bovenstaande banner voor uitgebreide 9/11 informatie

9/11 PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen