PRINTBARE VERSIE

SENATOR KAREN JOHNSON KLAAGT DE REGERING AAN VOOR
HAAR FEILEN DE VERENIGDE STATEN TE VERDEDIGEN

10 juni 2008

Vertaling: Paul Harmans

In een formele toespraak in de senaat van Arizona heeft senator Karen S. Johnson het kabinet aangeklaagd voor haar feilen bij het verdedigen van de Amerikaanse burgers die op 11 september 2001 werden gedood en haar feilen aangaande een eerlijk onderzoek naar de aanvallen.

“Het is nu bijna zeven jaar geleden,” zegt Johnson, “En we worden geconfronteerd met nieuw bewijs dat de conclusies van de 9/11 Commissie op zijn kop zet. We vechten een oorlog uit vanwege 9/11, maar we weten nog steeds niet echt wat er gebeurde. We hebben miljarden dollars uitgegeven aan die oorlog en daar wordt dagelijks nog eens 340 miljoen dollar aan toegevoegd. Duizenden Amerikaanse soldaten hebben hun leven verloren, om nog maar niet te praten over de levens van onschuldige Iraakse en Afghaanse burgers.


Staatssenator Karen Johnston

Johnston onthulde in april tijdens een hoorzitting van het comité, dat ze het officiële rapport van de 9/11 Commissie niet accepteert en steunt sinds die tijd aanhangers die roepen om een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de aanvallen op het World Trade Center en het Pentagon. “Ground Zero werd behandeld als niets meer dan een plek waarop een gebouw was gesloopt – wat natuurlijk exact is wat er gebeurde,” zegt Johnston. “Iedereen die het bestudeerd heeft, geeft toe dat de Twin Towers en WTC-7 naar beneden kwamen ten gevolge van gecontroleerde explosies, niet vanwege de vliegtuigen en de branden.”

Johnson heeft haar krachten gebundeld met locale 9/11 activisten die al langer dan twee weken een protest houden voor het kantoor in Phoenix van presidentskandidaat John McCain. Eén actievoerder, universiteitsprofessor Blair Gadsby van Scottsdale, is op 26 mei een hongerstaking begonnen om de noodzaak tot een heropening van het onderzoek naar 9/11 onder de aandacht van de regering te brengen. Gadsby is van plan te vasten totdat senator McCain akkoord gaat met een bezoek aan de experts die hem het bewijs zullen presenteren dat de WTC gebouwen naar beneden kwamen via controlled demolition. Senator Johnson had Gadsby uitgenodigd bij haar speech aanwezig te zijn.

“De Amerikaanse regering is zich constant aan het bemoeien met staten betreffende zaken die haar niets aangaan,” zegt Johnston. “Maar juist als het er op aankomt dat men het werk doet waarvoor men is aangewezen – het verdedigen van onze natie – dan faalt de federale regering erbarmelijk. Niet alleen faalden ze bij het opzetten van de een of andere verdediging nadat het eerste vliegtuig de North Tower (Tower 1) had geraakt, maar ze faalden ook in het mobiliseren van het luchtverdedigingssysteem, ze faalden bij de bescherming van de president, die gedurende 20 minuten zat te lezen op een lagere school terwijl de aanslagen doorgingen, en ze faalden bij het verdedigen van de meest belangrijke militaire installatie, het Pentagon. Het volk is doodziek van ‘niets-doende-politici’ in de regering, die vanaf de eerste minuut dat ze in Washington zijn gearriveerd, zijn vergeten wat hun werk is. Uitvinden wat er op 9/11 gebeurde en de daders voor het gerecht brengen, dat is het werk van de regering en de uitvoerende macht. We moeten weten wat er met WTC-7 gebeurde. We moeten antwoorden krijgen op de vele onbeantwoorde vragen die er nog steeds bestaan. We hebben een onderzoek nodig – speciaal aangaande het nieuwe bewijs. Het is de hoogste tijd voor de regering en de president om in actie te komen.”

Nawoord ufowijzer
Iedereen die denkt dat 9/11 vergeten is, heeft het mis. Er wordt nog steeds actie gevoerd om de media zover te krijgen in te zien dat Bush en kornuiten de grote motor achter de aanslagen waren. Dat is niet zo moeilijk in te zien, maar dan moet je wel onbevooroordeeld naar alle feiten en bewijs kijken en dat is iets wat de wereldwijde media klinklaar vertikken en God mag weten waarom? Inmiddels blijkt uit een enquête van MSNBC dat 89% van de stemmers voor het onmiddellijk afzetten van Bush is. Waarschijnlijk allemaal mensen die wel naar het bewijs voor de schoftenstreken van hem hebben gekeken!
http://www.msnbc.msn.com/id/10562904/from/ET

Waarom denk je dat Bush toevallig op de morgen van 9/11 heel onschuldig op een lagere school een boekje zat te lezen? Een nog onnozelere en onschuldigere indruk kun je niet verzinnen: “Ik wist van niets! Ik zat tussen schoolkinderen!” Het geeft de exacte indruk van een president die van niets wist en op de morgen van de grootste en ingewikkeldste misdaad van de eeuw, met de meest simpele bezigheid, het lezen van een leesboekje in groep 3, bezig is en zogenaamd totaal overrompeld is door het nieuws dat men hem brengt en als groot leider van het machtigste land ter wereld rustig blijft zitten en niet uit eigen initiatief opstaat en de leiding van luchtmacht, FBI, politie, NORAD, FAA, enz. persoonlijk in de hand neemt. Alleen dat al maakt hem tot de grootste mislukkeling ter wereld.

En die zogenaamde 9/11-verdachten, de moslims die hebben toegegeven de aanslagen te hebben beraamd en gepleegd, die hebben dat toegegeven (zonder dat er een advocaat bij aanwezig mag zijn van Bush) door gebruik te maken van een verhoortechniek die onder marteling valt, namelijk iemands longen met water vol laten lopen totdat hij bijna stikt en hem dan weer snel rechtop zetten en hem vragen of hij het nu wel of niet heeft gedaan. In de Puttense moordzaak hier in Nederland hebben twee onschuldige mannen onder druk van verhoor toegegeven de moord te hebben begaan. En ik mag toch aannemen dat de Nederlandse verhoormethoden niet stoelen op de Amerikaanse methode waarbij de verdachten half verdronken worden? Toch blijkt men onder druk, terwijl men onschuldig is, een bekentenis af te kunnen leggen en dan nog niet eens als daarbij mishandeling wordt gebruikt zoals de Amerikanen doen. Hoe betrouwbaar zijn die bekentenissen van die zogenaamde 9/11-moslims dan eigenlijk?

 


Klik op bovenstaande banner voor uitgebreide 9/11 informatie

9/11 PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen