PRINTBARE VERSIE

MARTIN SHEEN TWIJFELT AAN HET OFFICIËLE 9/11 VERHAAL

Hij treedt hiermee in de voetsporen van zijn zoon Charlie Sheen.
Hij benadrukt de onwaarschijnlijke instorting van WTC-7 en vraagt zich af
hoe en wanneer dat gebouw met explosieven werd uitgerust.

Door: Paul Joseph Watson

Maandag 29 oktober 2007

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.prisonplanet.com


Acteur Martin Sheen twijfelt aan het officiële 9/11 verhaal en ook aan de instorting van gebouw 7 en de uitspraak van Larry Silverstein “pull it” (haal het naar beneden). Hij vertelde dat afgelopen weekend tijdens een anti-oorlogsmars in Los Angeles, en zei dat onthullingen van onlangs over de aanvallen zijn twijfel hebben veroorzaakt.


Martin Sheen

Sheen werd samen met collega-acteur Mark Ruffalo geïnterviewd door ‘We Are Change L.A.’, gedurende een evenement georganiseerd door de ‘ANSWER Coalition’ en waar zo’n 20.000 mensen bij aanwezig waren.

Emmy- en Golden Globe Award winnaar Martin Sheen, een ster in een kassucces als ‘Apocalypse Now’ en in de succesvolle serie ‘The West Wing’, treedt hiermee in de voetsporen van zijn zoon Charlie Sheen, die zijn twijfel over het officiële 9/11 verhaal al in maart 2006 publiekelijk uitsprak.

Martin Sheen zei dat hij aarzelde over het hebben van twijfel aan het officiële verhaal, totdat zijn zoon hem confronteerde met nieuwe informatie over de afwijkingen van wat er die dag gebeurde. “Tot vorig jaar aarzelde ik behoorlijk,” zei Sheen, “Ik kon niet leven in een land waarvan ik moest denken dat het zoiets zou doen, dat zou het ultieme verraad zijn.”

“Er zijn echter zoveel onthullingen dat ik nu mijn bedenkingen heb, en de belangrijkste daarvan is gebouw 7. Hoe hebben ze dat gebouw uitgerust (met explosieven) zodat het op de avond van die dag naar beneden kwam?”


Een typische demolitie: in zes seconden (WTC-7 47 verdiepingen) kaarsrecht naar beneden, als een kaartenhuis, op de eigen voetprint en geen meter ernaast! Alle demolitie-experts zijn het erover eens: 'dit moet een demolite zijn!'. Alleen kost het uitrusten van het gebouw met explosieven weken en geen uren!

Sheen gaf ook toe dat hij geschokt is over de uitspraak van Larry Silverstein, de huurder van het WTC-complex, die in een documentaire van september 2002 vertelde dat de beslissing was genomen gebouw 7 naar beneden te halen (to pull it), een term die in de demolitie-industrie wordt gebruikt voor een opzettelijke implosie van een bouwwerk.

“Heel simpel,” zei Sheen, “Wanneer hebben ze dat gebouw uitgerust met explosieven? Dat is de meest interessante vraag en ik heb nog geen bevredigend antwoord gekregen, niemand kan mij daar een antwoord op geven, wat een toeval, twee weken van te voren een gebouw uitrusten met explosieven en het op 9/11 neerhalen, dat is één van die dingen waarop ik nog geen zinnig antwoord heb gekregen, van niemand,” concludeerde hij.


WTC-7 met 47 verdiepingen een wolkenkrabber van formaat!

Sheen stelde ook vast dat NORAD’s onvermogen om op 9/11 de standaard procedures uit te voeren, iets is om je zeer over te verbazen.

Ondanks dat Fox News en andere mediawaakhonden zeer waarschijnlijk gretig op Sheen’s uitspraken afkomen en het negatief zullen gebruiken, heeft het National Institute of Standards and Technology (NIST) recentelijk zelf moeten toegeven dat de totale ineenstorting op vrije valsnelheid van de Twin Towers niet te verklaren valt.


Deze beelden hebben alles weg van explosies, hoog en ver weggeworpen zware delen van de WTC South Tower. Tevens vertellen ooggetuigen (ook brandweerlieden) dat er tijdens de val (van beide Twin Towers) het geluid van opeenvolgende explosies was te horen. Alweer: wie heeft die explosieven aangebracht en wanneer?

NIST beloofde in augustus vorig jaar dat het zou onderzoeken of er exlosieven waren betrokken bij de instorting van WTC-7. Het onderwerp WTC-7 zorgde eerder dit jaar al voor controverse toen er archiefbeelden van nieuwszenders, inclusief die van de BBC en CNN opdoken, waarin nieuwsreporters melding maakten van de instorting van WTC-7 twintig minuten voordat dat werkelijk plaatsvond. Dat zorgde ervoor dat sommige mensen denken dat personen met voorkennis van de instorting de netwerken op 9/11 voedden met een script terwijl de gebeurtenissen zich voltrokken.

Rood: een raamstijl en dat doet de beweringen van sceptici teniet dat het een videoscherm is.
Blauw: WTC-7 (de officiële naam daarvan is: Salomon Brothers Building).
Groen: om alle twijfel weg te nemen, het betreft hier een live uitzending.

De BBC beweert dat ze al haar opnamen van 9/11 kwijt is en dus niet kan controleren of bovenstaande bewering juist is. Whitley Strieber zegt er het volgende over: Als de BBC niet al haar video-opnames van die dag was kwijtgeraakt, dan zou het gemakkelijker zijn geweest te geloven dat het een soort van vergissing was. Maar het idee dat een organisatie zoals de BBC, trots op de opnames die ze allemaal nog hebben, de meest historische beelden, ooit gemaakt, van een hele dag zou kwijtraken, is heel moeilijk te geloven. Het lijkt er meer op dat er iets met de beelden is dat ze liever begraven zien.Klik op bovenstaande banner voor uitgebreide 9/11 informatie

9/11 PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen