PRINTBARE VERSIE

SENAATSLID VAN ARIZONA TWIJFELT AAN 9/11

Oprecht senaatslid trekt de officiële versie van 9/11 in twijfel en wordt venijnig aangevallen door de media

Door: Steve Watson

http://infowars.net

25 april 2008

Vertaling: Paul Harmans

Staatssenator Karen Johnston kwam onder een nijdige aanval van de media te liggen nadat ze openlijk haar twijfel kenbaar maakte over de versie die de regering betreffende de aanslagen van 9/11 geeft. Volgend op een stemming in het Senate Appropriations Committee in Arizona, vertelde Johnson aan politieke journalisten: “Er zijn velen van ons die geloven dat er een cover-up bestaat.”


Staatssenator Karen Johnston

Details van Johnson’s opmerkingen verschenen in een venijnig artikel in de Arizona Republic met de titel ‘Drinking the 9/11 Kool-Aid’

De senator gaf details van haar theorie: De World Trade Center gebouwen kunnen uitgerust zijn met thermite om daarmee de stalen steunbalken te laten smelten. De vliegtuigen kunnen radiografisch bestuurde toestellen zijn geweest in plaats van verkeerstoestellen die de meesten van ons dachten te zien crashen in de Twin Towers. Wat er dan is geworden van de passagiers in de echte toestellen die in dat geval niet explodeerden in de Twin Towers, “Dat is wat ik ook wil weten,” antwoordde ze.

Zonder ook maar een enkel onderzoek aan te halen over dergelijke theorieën en zonder te refereren aan de honderden ingenieurs, wetenschappers, professoren, voormalige regerings- en inlichtingenbeambten en prominente bekende personen die allemaal dezelfde bezorgdheid hebben uitgesproken over de officiële versie van de aanvallen, een versie die net zo waterdicht is als een papieren zak, gaat de Arizona Republic verder met haar aanval met:

‘Welnu, we brengen geen publicatie met particuliere inwoners die in wat voor moeraskoorts nonsens geloven, hoe bizar dan ook en dat betrekking heeft op hun regering. We brengen serieuze publicaties, echter alleen met publieke functionarissen die de publieke beleidslijnen op dat gebied naleven.’

De conservatieve republikeinse senator, welke het Mesa district al bijna 20 jaar dient, is befaamd om haar uitgesproken politiek en toewijding aan de Amerikaanse constitutie. In het verleden heeft ze, als dat nodig was, grote initiatieven van de regering en sociale programma’s streng veroordeeld met de uitspraak dat het een schending van het staatsrecht is.

Onlangs is ze onder vuur komen te liggen en als ‘getikt’ bestempeld omdat ze openlijk haar bezorgdheid uitsprak over secretive Security en Prosperity Partnership waarvoor ze, zoals zoveel anderen, heeft gewaarschuwd dat het een bureaucratische ondermijning van de nationale onafhankelijkheid is. “We zullen geen onafhankelijkheid meer hebben, geen grondwet… we zullen geregeerd worden door niet-gekozen tribunalen, door bureaucraten die niet gekozen zijn,” zei ze.

Nawoord ufowijzer
De wereldwijde media schijnen allemaal lid te zijn van hetzelfde ouwe wijven theekransje dat elke woensdagmorgen bij president Bush op visite komt en onderdanig buigt als deze grootste klungel ooit binnen komt en braaf en instemmend knikt op de teksten die hij uitkraamt, maar waarvan hij zelf ook niet helemaal begrijpt wat het inhoud, omdat ze allemaal geschreven zijn door iemand anders. Oké, wellicht is Bush zelf ook slachtoffer van een eliteclub die hem voor het criminele karretje spant, maar de man is in dat geval blijkbaar zo dom dat hij het zelf niet doorheeft. Er is echter een hele partij mensen die blijkbaar nog dommer is dan Bush en dat zijn de hierboven genoemde woensdagmorgen-theemutsen.


Hoe is de heersende media er toch toe gekomen om het zo mis te hebben?

Dan is er ook nog zoiets als een harde kern sceptici - bestaande uit ‘volgzame’ burgers die nooit de moeite hebben genomen om zich van de feiten op de hoogte te stellen - die klakkeloos de kortzichtige en domme politieke- en mediaopvattingen rondom 9/11 overneemt. Dat zijn de mensen die op hun voorhoofd wijzen als je ze vertelt dat er heel veel mis is met de officiële theorie. Dat is dezelfde club die bijvoorbeeld in een auto met vier lek gestoken banden stapt en met de hele familie erin met een gerust hart 1000 km naar de wintersport rijdt, omdat de een of andere overheidshansworst beweert dat er niets aan die banden mankeert en het 8 uur journaal er geen melding van maakt. Een ieder die ze onderweg attendeert op de verbrande rubberlucht en het stuiteren en zwieren van de wagen, wordt smalend voor gek versleten.

 


Klik op bovenstaande banner voor uitgebreide 9/11 informatie

9/11 PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen