PRINTBARE VERSIE

EINDELOZE SPRAAKVERWARRINGEN GAANDE GEHOUDEN OM JE TE BETOVEREN

Door: Andrew Pyrka

14 augustus 2012

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.cropcirclewisdom.com/1/post/2012/08/an-endless-twist-of-tales-continue-to-put-a-spell-on-you.htmlCheesefoot Head (1), nabij Winchester, Hampshire. Gemeld op 9 augustus 2012

Net toen we allemaal dachten dat het 2012 graancirkel seizoen op zijn eind liep, kwam deze goed uitgevoerde graanformatie. Als je zonder voorbereiding een afbeelding ziet zoals hierboven, dan is de aanvankelijke reactie het uiten van een stroom bewonderingen met woorden als “WOW! ”. Een dergelijke reactie is niet verrassend omdat 30 jaar van conditioneren en manipuleren van de geest zijn tol heeft geëist van iedereen die interesse in dit controversiële onderwerp heeft.

Ik vind het onvoorstelbaar om te horen hoe architecten en landmeters nog steeds zeggen: “Dat is door de mens onmogelijk te maken.” Alles wat ik kan zeggen is dat zij hun titel niet verdienen en terug naar school zouden moeten om opnieuw examen te doen!!!! Verontschuldigingen aan alle architecten en landmeters welke frequent graancirkelwebsites bezoeken, maar dergelijke opmerkingen verwacht ik alleen van de ‘niet zo goed geïnformeerden’, niet van jullie. Sorry voor het taalgebruik, maar eerlijk gezegd, als jullie niet kunnen bedenken hoe dit wordt gemaakt, dan behoren jullie niet een dergelijke baan te hebben!!

Herinner je je de verdeeldheid over de 'Jugglers Lane' graanformatie nog? Als dat zo is dan zal je er niet ver naast zitten als je tracht te bedenken wie deze formatie heeft gemaakt, maar meer daarover later.


www.lucypringle.co.uk

Toen de afbeeldingen van deze graancirkel in eerste instantie werden vrijgegeven, was één van de eerste dingen die de aandacht trokken de velden in de verte die bleken over te lopen van menselijke activiteiten. Het eerste wat dus uitgezocht moest worden, was wat daar nu exact gebeurde. Na wat speurwerk op het net en na het plegen van wat vroege morgen telefoontjes (excuses voor het wakker maken van jullie allemaal) waren we in staat te bevestigen dat dit een muziekfestival was genaamd ‘The Boom Town Fair'. Dat festival wordt gehouden op het landgoed van de Matterly Estate, welke gedurende de jaren verschillende gebeurtenissen heeft verzorgd, variërend van concerten, festivals en zelfs een motorcross. Dit jaar besloten de organisatoren een thema te creëren, nogal toepasselijk besloten zij een ‘Buitenaards Thema’ aan het festival te koppelen!!

Een festival in Engeland met buitenaards thema zonder een graancirkel! - Sacrebleu! Dat kan natuurlijk niet! En inderdaad, heel passend werd het 124 pond per persoon betalende publiek gezegend met een extra attractie, de verschijning van een graancirkel zoals beschreven door een organisator.


De hierboven staande themaomschrijving van het festival ia afkomstig van de volgende bron:
http://www.efestivals.co.uk/festivals/boomtown/2012/#eEqHocpWMQvFBlvm.99

Vanwege de mislukking van Jugglers Lane - Break 3 arts project, hebben de betrokken artiesten bij deze gelegenheid extra voorzichtigheid in acht genomen om hun sporen en identiteit te verbergen zodat het natrekken van toepasselijke informatie een uitdaging zou worden. Toen we voor het eerst contact opnamen met de betreffende organisatoren, waren die eerder geagiteerd en ontevreden over de hoeveelheid navraag die ze ontvingen over de graancirkel omdat ze een paar duizend mensen hadden waar ze voor moesten zorgen. Echter, nadat we wat toepasselijke tactieken toepasten en we werden doorverbonden met het ene na de andere telefoonnummer ontvingen we uiteindelijk wat informatie. Ik moet toegeven dat de tactieken soms wat vasthoudend en misschien wat apart zijn, maar uiteindelijk werden de woorden gesproken “So what, als het gesponsord is! Het is goed voor het festival!” en toen werd ik gevraagd weer een ander nummer te bellen waar weer het tegenovergestelde werd gezegd: “Sorry jongen, ik weet er niets van.” en die daarna de telefoon ophing!!! Gemengde informatie van de organisatoren, maar we verwachtten niets minder.

We stopten niet met het onderzoek en benaderden de hele zaak via verschillende wegen en deze keer kregen we een naam, die binnen minuten netjes reageerde nadat de afbeeldingen van deze graancirkel waren geplaatst.


Rob Irving: Nogal los van de algemene pracht van dit duidelijk dubbele evenement, is er een intrigerende schuine uitlijning die de afzonderlijke elementen verbind; een lijn loopt langs het grapeshot
(het kleine cirkeltje buiten de formatie. Vert.) dwars door de wigvorm van het terrein. (En stelt wellicht een specifieke relatie voor tussen de cirkels en het wijdere landschap?)

Een filosofische benadering voor het omschrijven een stuk kunst, maar wel informatief om het maar zacht uit te drukken. Het is onkarakteristiek voor ons om meteen een cirkelmaker met een specifiek stuk landschapskunst te associëren, maar in dit geval is er niets waar de artiest zich zorgen over hoeft te maken, hij zou eerder gefeliciteerd moeten worden en de eer moeten krijgen voor het creëren van dit meesterwerk.

Omdat er een gevolg van aasgieren zal zijn, met virale woorden als verdediging en wachtend om toe te slaan, is alles wat we kunnen zeggen: Hoe je deze dingen waarneemt - in dit geval - is helemaal aan jezelf, maar neem voordat we dit verslag beëindigen, een kijkje naar wat hieronder staat en overweeg of het toch niet iets anders is! Beschouw het als stof tot nadenken!


Deze graancirkel werd gemaakt om een festival in België te promoten genaamd ‘Tomorrowland’. Omdat het meteen werd geassocieerd met het festival werd het meteen herkend als een door de mens gemaakte creatie. Het is een zeer goed gemaakte graancirkel die er een heel stuk beter uitziet dan je tot nu toe gedurende het 2012 seizoen hebt gezien. Juist?!!!! Of niet?


Omdat deze graancirkel in Engeland werd gemaakt (dan moet het natuurlijk wel van buitenaardse herkomst zijn!) en wordt gepromoot door Crop Circle Connector op een wijze die opwinding onder hun gelovers oproept, zullen daardoor alle associaties met een door de mens gemaakte snel uitgeroeid worden, omdat ze niet willen dat je weet dat de mens een grote vaardigheid en talent heeft om creatieve kunst in de graanvelden te maken. Deze door de mens gemaakte graancirkel is een promotie voor de ‘Boomtown Fair’ welke heel toepasselijk een ‘buitenaards thema’ hanteert bij het evenement!! Deze graancirkel is geen paranormale creatie!!!

Iets anders om in overweging te nemen, iets wat je je moet afvragen, is waarom Crop Circle Connector de zeer goed gemaakte ‘Tomorrowland’ graancirkel niet heeft opgenomen in de jaarlijkse verslagen, maar wel andere rommelcirkels? Ik noem dat een zeer selectief proces van het vermijden van laten zien waartoe een mens in staat is en hun bedoelingen zijn duidelijk - laat alleen de rommelcirkels zien zodat men alleen de slecht gemaakte cirkels ziet als door de mens gemaakt, maar verberg alle goed gemaakte graancirkels die zijn gepubliceerd als door de mens gemaakt, omdat ze niet willen dat je gaat vergelijken, een creatie waarvan je denkt dat die een paranormale oorsprong heeft met een menselijke creatie!!! PEACE


http://www.cropcirclewisdom.co.uk


Nawoord Paul Harmans - ufowijzer

De laatste jaren kijk ik wat kritischer naar het graancirkelfenomeen. De schrijver van het bovenstaande artikel, Andrew Pyrka, heeft vorig jaar heel duidelijk bewezen dat er wel degelijk bijzonder mooie en ingewikkelde graancirkels door mensen worden gemaakt. Ik heb daar toen op ufowijzer ook aandacht aan besteed. Wat ik zeer kwalijk vond, was dat de bekende graancirkelonderzoekers (ook een paar Nederlandse) star volhielden dat het echte graancirkels waren, ondanks dat er bewijs was dat dat niet zo was. Men deed dat om maar vooral de interesse en het geld van hun publiek niet te verliezen. Eerlijk duurt het langst!! We zijn allemaal op zoek naar de waarheid, maar daarbij moeten we niet bepaalde uitkomsten die ons slecht uitkomen, negeren.

Links op ufowijzer naar eerdere vertaalde artikelen van Andrew Pyrka:
1. WAT IS HIER LOOS?
2. WAT ER OP LURKELEY HILL GEBEURDE!
3. DE EAST FIELD GEKTE
4. ER BESTAAT EEN GROTE MOGELIJKHEID DAT 2012 DE REGELMATIGE VERSCHIJNINGEN IN EN ROND DOOR DE MENS GEMAAKTE GRAANCIRKELS TERUGBRENGT - DUS WEES VOORBEREID!


GRAANCIRKELS PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen