PRINTBARE VERSIE

DE BEDINIMOTOR VAN HANS

Deel 2

Door: Hans K.

juli 2008

Beste Paul,

Fascinerend klein werkstukje, hè? Heel simpel van opzet, door iedereen na te bouwen met een beetje creativiteit. Gewoon een beetje struinen op Internet, en de instructies zo goed mogelijk volgen.

Maar Albert Einstein zei al: "You cannot solve problems with the same level of consciousness that created them". Daarom snap ik de werking van de SSG (nog) niet, en zullen vele 'deskundigen' zeggen dat 't onmogelijk is wat er plaatsvindt of 't wegverklaren vanuit een beperkt referentiekader. Zelf ben ik er (niet gehinderd door vooringenomenheid, want ik ben tenslotte een onbenul op dit terrein) nog lang niet uit. Het heeft met bewustzijn en ontwikkeling te maken: hoofd en hart.


De Bedinimotor met nu een tweede accu (rechts) die geladen wordt

't Is net als met die chembuster die ik gemaakt heb: met mijn verstand kan ik niet stellen dat 't ding werkt. Dus...? 'Intentie en gedachtekracht spelen ook een rol, we hebben veel meer invloed op de werkelijkheid dan we denken...wij zijn onze eigen werkelijkheid. Ik sta nog maar helemaal aan het begin van die ontdekkingstocht, al hebben wij hier thuis al heel wat veranderd de afgelopen tijd. Dat besef je pas als je je even een moment bezint en terugblikt.

Ergens heb ik een gevoel dat we onze tijd hard nodig hebben, om in de eerste plaats onze eigen plaats in het Geheel te ontdekken. Noem het 'blauwdruk', de reden dat ik nu hier ben en doe wat ik doe en leer wat ik moet doen. Mijn hoogstpersoonlijke uitdaging. En dan moet ik denken aan de uitspraak van Gandhi: "you must be the change you want to see in the world". Gisteravond het bijna 3 uur durende 'optreden' van David Icke op Niburu zitten bekijken, en deze haalde dat citaat van Ghandi aan.

Als vervolg op mijn Bedini-filmpje wilde ik vanavond nog enkele filmpjes plaatsen op youtube, maar ‘t wilde niet vlotten. Zodra het gelukt is, hoor je van me. Ik zal morgen een nieuw mailadres openen, met het oog op de reacties die bij jou binnen gekomen zijn en waarschijnlijk nog zullen komen. Dan kun je geïnteresseerden doorverwijzen. Jij hebt je handen al vol :-)

Jij vroeg me laatst wat die Tesla-meter precies meet. Nou, dat weet ik nog niet precies. Ga ik me nog wel eens in verdiepen. Volgens mij meet ie de magnetische wisselstroom, en de gemeten waarden zouden liefst niet al te lang boven een bepaald nivo moeten zijn. Dat betekent wellicht dat ik niet te vaak en te lang met m'n snufferd op dat Bedini-geval moet zitten (en bijvoorbeeld ook niet te lang door het glas van mijn magnetron naar de opwarmende spaghetti moet zitten turen, haha). O.a. woonbiologen als Frank Bonte kunnen ons er alles over vertellen, dunkt me.


Wie kan ons vertellen wat deze Tesla Meter meet?

Nogmaals zou ik geïnteresseerden willen verwijzen naar de vele, vele bronnen op Internet. We hoeven niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden, toch?

Toen jij hier was, kon ik me niet precies herinneren waar dat korte animatie-filmpje over de vermoedelijke werking van de SSG-energizer in hemelsnaam op internet stond. Ik heb 't inmiddels gevonden; het is een van de aan te raden filmpjes gemaakt door 'Introvertebrate' (er zijn er flink wat over diverse aspecten: spoelen zelf maken, uitleg van het schema, uitleg over de instructie etc.).

 
Een fantastische uitleg over de werking van de Bedinimotor

Je vindt nog veel meer interessante korte instructievideo's als je bovenstaande video bij YouTube bekijkt:
http://nl.youtube.com/watch?v=yi7cmUpMdX8

Ik had 't er al met je over, dat ik toch een paar keer een redelijke schok voelde bij het aanraken van de aansluitingen. Dat kan toch niet van de 12 V primaire accu komen? Of wel? Of zou dat te maken hebben met de 'hoge voltage spikes' ???

Wat ik eigenlijk ook vreemd vond in het allereerste model zonder 2e (oplaad-accu), was dat het neonlampje bij het allereerste aansluiten/opstarten een fractie van een seconde voluit (hel) brandde. Veel feller dan wanneer ik de secundaire accu even afkoppel, zodat de neon als een zekering tegen overbelasting functioneert (dat heb je gezien). Enfin, ik kom er nog wel achter...

Ik zei je al: vanaf 06-07 heb ik het rolschaatswieltje 's avonds af en toe laten draaien. Een van beide volle accu's had ik eerst m.b.v. een lampje ontladen tot de multimeter 10.45 Volt aangaf.

Dat werd mijn secundaire (op te laden accu) = S

De andere, volle (12.54V) accu werd als primaire accu, trigger gebruikt = P

06-07:
P 12.54 ---> 12.49
S 10.45 ---> 11.60

08-07:
P 12.52 ---> 12.33
S 11.39 ---> 11.80

P 12.44 ---> 12.32
S 11.65 ---> 11.81

10-07:
P 12.34 ---> 12.12
S 11.74 ---> 12.02

De primaire accu ontlaadt langzaam, de secundaire accu laadt langzaam op. Als het machientje een tijdje niet gedraaid heeft, zakken de waarden weer enigszins. Dit zijn de enige waarden die ik tot nu toe heb gemeten.

Volgens V = I x R, kom je volgens mij uit op een amperage van 12 (volt) : 47 (Ohm) = 0,44 A = 440 mA.

Kan best zijn dat ik een fout maak, hoor.
Trial and error!

Voor vragen of opmerkingen kun je Hans een e-mail sturen: morninggloryx94@gmail.com

DE BEDINIMOTOR VAN HANS DEEL 1


ENERGIE

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen