BELANGRIJKE ARTIKELEN
(Als je nog twijfels hebt, dan is het aan te bevelen deze artikelen eerst te lezen)

1. THE MISSING TIMES sept/okt 2002 Hoe de media de burger bedriegt over UFO’s. Terry Hansen, een journalist, heeft onderzoek gedaan naar het verband tussen overheid en media. Dit verklaart waarom we niets positiefs over UFO's lezen in de kranten

2. DE PSEUDOWETENSCHAP VAN DE ANTI-UFOLOGIE juni 2010 Stanton Friedman: "Er bestaat een aantal opmerkingen van mensen die zichzelf wetenschapper noemen en die de gedachte dat elke vliegende schotel van buitenaardse herkomst is aanvallen. De argumenten zijn niet wetenschappelijk, maar geven eerder onderzoek bij proclamatie aan dan werkelijke naspeuringen. We kunnen een hoop leren over hoe om te gaan met deze aanvallen door ons te focussen op de beweringen die zijn gedaan en wat er irrationeel, onlogisch en compleet fout aan is. Het is het waard om dat te doen omdat deze beweringen vaak niet weerlegd worden en universitaire studenten in wetenschap en journalistiek en het algemene publiek nonsens wordt onderwezen dat wordt gebracht alsof het de waarheid is. Ze hebben tegengas nodig van hen in de wetenschappelijke ufologische gemeenschap om te kunnen omgaan met de foutieve argumenten en de niet-logica van de pseudowetenschappelijke anti-ufologen."

3. FLIGHTS UNSEEN augustus 2002 Amerikaanse burgerluchtvaartpiloten kunnen hier hun ufowaarneming melden. Die waarnemingen komen vaker voor dan je denkt! NARCAP staat onder leiding van Dr. Richard Haines, voormalig NASA medewerker.

4. DISCLOSURE PROJECT juli 2001 Amerikaanse overheidsfunctionarissen (CIA, FBI, Luchtmacht, NASA, enz.) willen openheid over UFO's en vertellen hun ervaring met dit fenomeen tijdens hun loopbaan. Opzienbarend!

5. WETENSCHAPPERS BEVESTIGEN BESTAAN VAN UFO's augustus 2000 Spreekt voor zich!

6. DE BELGISCHE UFO-GOLF, TWINTIG JAAR LATER december 2009 Jan Hertoghs: 'Ik rij over de Botrange. De mist schemert zwaar op de Hoge Venen, alleen de dennen steken nog af tegen het gestolde grijs van de lucht. In een dorp bij Bütgenbach woont mevrouw D. Haar relaas ben ik nooit vergeten. Zij en haar dochter van zestien hadden op 28 november ’89 een bijzonder tuig gezien op een al even bijzondere locatie: het kerkhof waarop haar oudste dochter begraven lag. De waarneming had plaatsgevonden twee dagen voor de ‘ufo-golf’ in de kranten kwam: van enige invloed van die mediaberichten op haar getuigenis kon dus geen sprake zijn.'

Bovenstaand artikel is het complete en meer dan fantastische artikel dat afgelopen november (2009) in het Belgische magazine HUMO stond. Ik heb van de HUMO-redactie en van de schrijver Jan Hertoghs toestemming gekregen om het op ufowijzer te zetten. Het is een MUST READ!

7. UFO's EN BUITENAARDSE ONTVOERINGEN maart 2003 Eindelijk is er dan een journalist die zelf onderzoek heeft gedaan! En wat denk je dat zijn conclusie is?
Heren journalisten volg het voorbeeld van uw Engelse collega en luister niet meer naar stichting "Skepsis"!! Doe uw eigen onderzoek en kijk naar de bewijzen!!

8a. En als 500 hooggeplaatste getuigen in het Disclosure Project, meer dan 3000 piloten bij NARCAP en de Belgische UFO-golf je niet kunnen overtuigen van het bestaan van een zeer bizar fenomeen waarvan de meest plausibele verklaring inderdaad de buitenaardse is, luister dan eens naar deze tussen de 8 en 12 jaar oude kinderen, die tijdens de ochtendpauze op hun lagere school een aantal UFO’s zagen landen en kleine wezens (met inderdaad de zwarte amandelvormige ogen) zagen. (De getuigenissen in deze video zijn slechts een klein deel van beschikbare):

8b. DE DAG DAT DE BUITENAARDSEN LANDDEN mei 2008 De Amerikaanse filmmaker Randall Nickerson bezoekt momenteel Zuid-Afrika om een documentaire te maken dat een vervolg moet zijn op een incident dat in 1994 voorviel op de Ariel school in Ruwa, Zimbabwe, toen 62 kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud, meldden dat ze tijdens hun speelkwartier die morgen een UFO en ‘vreemde wezens’ hadden gezien.

9. UFO's BOVEN DE ICBM SILO's Dit is een artikel om aan te geven hoe bekend de Amerikaanse luchtmacht en de diverse geheime diensten zijn met UFO’s. Er zijn officiële documenten die de onderstaande gebeurtenissen weergeven en waaruit grote zorg spreekt. Als dergelijke instanties dus beweren dat UFO’s niet bestaan, of verkeerd geïnterpreteerde natuurlijke voorvallen waren, dan weet je door het bestaan van deze documenten dat men schaamteloos leugens verspreidt. Dat geeft ook meteen aan dat er wel degelijk achter de schermen onderzoek werd en wellicht ook nog wordt gedaan naar UFO’s en dat er 100% zeker een cover-up gaande is die zijn weerga niet kent.

10. IK GELOOF NIET IN UFO's februari 2012 Dr. ir. Coen Vermeeren: ‘Ik geloof niet in ufo’s.’ Dit is de meeste gehoorde uitspraak van nuchtere mensen. Vreemd genoeg is op dit moment zoveel over ufo’s bekend dat je er ook niet langer in hoeft te geloven. Ze bestaan gewoon. Dat gezegd hebbende rijst meteen de vraag wat ‘ufo’ eigenlijk betekent. Unidentified Flying Object - een onbekend vliegend object. Niet meer en niet minder. Dat kan dus veel zijn. En als je niet veel verstand hebt van wat zich aan techniek in ons luchtruim bevindt dan is iets al snel een ufo. Van doorslaggevend belang is dus hoe groot de kennis van de waarnemer is. Nog altijd niets aan de hand zou je zeggen. Totdat we ons realiseren dat ufo een begrip is geworden waarbij het object wordt gelinkt aan buitenaardse voertuigen en bemanningen. Een intelligent bestuurd voertuig dus, bestuurd door wezens niet van deze Aarde. Op dat moment wordt het voor veel mensen een stuk moeilijker om aan te nemen dat ‘ze bestaan’. De meesten van ons hebben ze, ufo’s, immers nog nooit gezien, en als we ‘ze’ gezien hebben dan hooguit van grote afstand, ons achter de oren krabbend achterlatend met de vraag, ‘wat was dat?’.


Speciale 'Disclosure Project' pagina met alle artikelen enz.

Speciale 'Cometa Rapport' pagina met alle artikelen enz.


UFO PAGINA