PRINTBARE VERSIE

PERSBERICHT KINDERBOEK "CIRKELJAGERS"

Vanaf eind september ligt het kinderboek "Cirkeljagers" in de winkel. Het boek is bedoeld voor kinderen vanaf 9 jaar en heeft als thema graancirkels. Het is een spannend verhaal vol informatie en feiten over 2 jongens die erachter willen komen wie, waarom en hoe die prachtige vormen in het veld komen. Het speelt zich af in Drenthe en Engeland.

De auteur, Annemieke Witteveen, is moeder van 2 kinderen, lerares basisonderwijs en tevens graancirkelonderzoeker sinds een 5-tal jaren. Zij reist jaarlijks af naar Engeland om daar de graancirkels te bezoeken. Zij heeft dit boek geschreven om kinderen, en hun ouders, op een speelse wijze te informeren over dit fenomeen en zo de vooroordelen die er over graancirkels bestaan weg te nemen.


Annemieke Witteveen

Graancirkels zijn afbeeldingen die wereldwijd in vele soorten gewas voorkomen en die diepe indruk maken op mensen. Van het grootste deel dat er jaarlijks verschijnt is de oorsprong onbekend. Wél is er tegenwoordig via wetenschappelijk bewijs aan te tonen dat ze niet allemaal door mensen worden gemaakt.

Cirkeljagers-mysteries in het graanveld
door Annemieke Witteveen
uitgeverij Akasha
ISBN 90 77247 46 7

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annemieke Witteveen:
annepuppies@planet.nl


GRAANCIRKELS PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen