BEËDIGDE VERKLARING DAN BURISCH

Oktober 2006

Op 16 oktober (2006) heeft Dan Burisch onder ede een verklaring ondertekend waarin hij zweert dat de zaken zijn zoals hij altijd heeft gezegd dat ze zijn, zoals: zijn naam(en), zijn opleiding(en), zijn dienstbetrekking bij Majestic 12, dat hij in 2004 van MJ-12 de opdracht kreeg te beginnen met een openbaring en dat hij die in september 2006 heeft afgerond met interviews op radio en DVD.

Dan Burisch heeft inderdaad de zaken geopenbaard, maar dat wil nog niet meteen zeggen dat het nu de hele wereld duidelijk is dat het zo allemaal is gegaan en dat onze toekomst er zo uitziet. Ten eerste zullen de media er aandacht aan moeten besteden en ten tweede zal de wetenschap zijn beweringen en bevindingen moeten natrekken en bevestigen. Het zou ook wel mooi zijn als de (oud) leden van Majestic hem openlijk zouden steunen en met beëdigde verklaringen komen waarin zij toegeven dat Dan Burisch voor hen heeft gewerkt (en lid was van MJ-12) en dat zijn verhaal de waarheid is. Maar zoals we van de meeste politieke figuren kunnen verwachten, zodra ze in principe publiekelijk moeten toegeven dat ze betrokken waren bij iets dat ze altijd hebben ontkent, zullen ze zwijgen als het graf.

De gezondheid van Dan Burisch is slecht, maar hij hoopt in de toekomst zijn kennis en ervaringen via lezingen aan een breder publiek kenbaar te maken. De eerste lezing staat gepland in februari 2007 op het International UFO Congress te Laughlin, Nevada. Zie de home page van dit evenement (de gegevens en sprekers voor 2007 staan nog niet vermeld, die komen in het najaar. Nu [21 okt. 06] vind je alleen de sprekers van afgelopen jaar, februari 2006):
http://www.ufocongress.com/index.html

Voor meer informatie over Dan Burisch kun je ook naar de volgende website gaan, je vindt er tevens een banner naar ufowijzer die Marcia McDowell, de rechterhand van Dan Burisch, heeft geplaatst als dank voor de aandacht die ufowijzer de laatste jaren aan Dan Burisch heeft besteed:
http://www.eaglesdisobey.net/

Hieronder de jpg's van de originele documenten die onder ede zijn opgemaakt en ondertekend door Dan Burisch.

UFO PAGINA

Pagina Ganesh Particle

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen