PRINTBARE VERSIE

MYSTERY S-4 SCIENTIST DR. DAN BURISCH IS ALIVE!

By B.J. Wolf

Overgenomen en vertaald van de website www.rense.com 13 februari 2003 door Paul Harmans


RAADSELACHTIGE S-4 WETENSCHAPPER DR. DAN BURISCH LEEFT!


Ik heb groot nieuws. Ik kan met zekerheid beweren dat Dr. Dan Burisch in leven is. Hij is gevonden en gefotografeerd terwijl hij deelnam aan een officiële ‘Majestic’ operatie, die plaats vond bij de Frenchman Mountains net te oosten van Las Vegas nabij de Stargate hill, gedurende de eerste week van februari in 2003.

Ik paste mijn reisschema zo aan dat ik op hetzelfde moment dat de operatie zou plaatsvinden in Las Vegas aanwezig was. Ik vroeg Alan Gudaitis, de regionale directeur van MUFON-Las Vegas, mij te helpen. Hij ging ermee akkoord om mij te vergezellen op de tocht de heuvels in en samen met mij waar te nemen wat mogelijk te gebeuren stond. Wij hadden een uitgebreide hoeveelheid apparatuur bij ons en daardoor waren we in staat om letterlijk honderden foto’s te nemen en zo’n tien minuten spraak van Dan vast te leggen ten tijde van de operatie.

De geruchten dat officiële personen salueren voor Dan is nu ook bevestigd, ik heb foto’s als bewijs daarvan. Zijn chauffeur (die later werd geïdentificeerd als zijn vrouw en deel uitmaakt van ‘PsyOpsSec’ {Psychologische Operatie Afdeling} binnen ‘Majestic’) stapte uit de auto, liep eromheen naar Dan’s kant, opende de deur, ging in de houding staan en salueerde voor hem gedurende enkele seconden terwijl hij uitstapte en vervolgens haar saluut beantwoordde.


(Foto's op Internet zijn nooit zo scherp als de originele. Vert.)

Ik heb nog veel meer bewijsstukken van deze operatie op www.eaglesdisobey.com en ik zal er nog meer aan toevoegen in de komende dagen. We hebben zo’n grote hoeveelheid gegevens van deze operatie vergaard, dat ik het niet allemaal binnen een paar dagen op de site krijg. Maar in tegenstelling tot de vreselijke informatie die ik in de afgelopen herfst ontving, is Dr. Dan Burisch in leven. Hij werd gezien, zijn stem werd opgenomen en hij werd gefotografeerd. Deze foto’s werden later door Bill Hamilton bekeken. Bill kende Dan zeer goed omdat hij hem uitgebreid had geïnterviewd. Na mijn terugkeer uit Californië liet ik de foto’s aan Dorien Crain (Dan’s moeder) zien en vroeg haar om opheldering. Zij was aan de hand van de foto’s in staat de chauffeur te identificeren als Deb, haar schoondochter, en de passagier als Dan. Er bestaat dus geen twijfel meer!

Blijft over de vraag waarom die verschrikkelijke informatie mij vorig jaar bereikte. Waarschijnlijk was het een poging om de voortdurende onderzoeken naar Dr. Burisch, zijn werk aan het ‘Lotus Project’ en zijn connectie met Area-51, S-4 en Majestic te laten ontsporen. Dan was wellicht te spraakzaam geworden, hij sprak bij verscheidene gelegenheden met Bill Hamilton en stond Bill zelfs toe zijn laatste interview met hem en ons op video te zetten. Misschien probeerde Majestic Dan uit het zicht van het publiek te laten verdwijnen. Dat is dus niet zo gemakkelijk. Te veel mensen weigerden de hoop op te geven. Te veel mensen ontvingen anonieme berichten dat Dan nog in leven was, mensen zoals ‘Dondep’, waarvan ik geloof dat hij het van dezelfde bron hoorde als ik, een voorheen onbekend contact dat mij uiteindelijk een duw in de juiste richting gaf door middel van berichten op mijn mededelingen pagina op eagles disobey.

Het is duidelijk dat mensen geïnteresseerd zijn in wat Dan doet, zijn connecties binnen Majestic en MJ12 en wat hij ons kan vertellen over wat er op Area-51, S-4 en andere supergeheime bases gebeurt. In elk geval zijn we in staat de waarheid te onthullen. De wetenschap dat Dr. Burisch nog leeft, doet mij beseffen dat het optimisme wat ik zag bij veel van de UFO-onderzoekers en waarnemers terecht was.

B.J. Wolf

De website eagles disobey is kort na deze boodschap van Wolf uit de lucht gehaald. De indexpagina is nog op te roepen, maar alle links daarop zijn dood. Het vermoeden bestaat dat de geheime diensten hier de hand in hebben gehad. (Vert.)

TERUG NAAR ATIKEL: GANESH PARTICLE