DIVERSE INTERVIEWS DAN BURISCH

Augustus 2006


Op de volgende websites vind je een aantal (audio en video) interviews met Dan Burisch. Hij spreekt over alle facetten van zijn onderzoeken en ervaringen en ook over die met buitenaardsen. Burisch is beslist geen fantast, oplichter, of verspreider van desinformatie en dat zal de toekomst uitwijzen! Iedereen die hem achteloos heeft afgedaan als een malloot, zou de moeite moeten nemen nog eens naar deze recente (juli 2006) interviews te luisteren.


Dan Burisch

Klik met de rechtermuisknop op de links van de video- en audiobestanden en kies voor ‘Doel opslaan als…’ Je kunt daarna een map aangeven waarin je het bestand wilt hebben.

Op: http://projectcamelot.org/interviews.html vind je drie videobestanden waarin Burisch zijn verhaal vertelt. Dat veel voor ons simpele mensen onbegrijpelijk is, is onze eigen schuld, we liggen mijlen ver achter bij de kennis en wijsheid die Burisch wel bezit en waarvan wij altijd hebben gedacht dat het niet waar kon zijn of dat het gewoon onzin was. Probeer wijsheid en intuïtie boven intelligentie te laten gaan bij het beluisteren van het verhaal van Burisch. Realiseer je dat intelligentie ons aan de rand van de afgrond heeft gebracht, wijsheid is hetgeen nodig is om een draai van 180 graden te maken en zodoende te trachten de mensheid voor een totale ondergang te behoeden!

Op dezelfde pagina vind je wat verder naar beneden een interview met Bill Hamilton. Hamilton was een van de eerste wetenschappers die met Dan Burisch in contact kwam en zijn verhaal serieus nam.


Bill Hamilton

Op: http://www.eaglesdisobey.net/RenseMP3s.htm vind je een paar interviews die Jeff Rense van rense.com in juli (2006) met Dan Burisch deed.

Deze Rense interviews zijn ook op de onderstaande links te downloaden, daarin zijn reclames en dergelijke weggehaald, maar misschien is de kwaliteit van het geluid ook wat minder. Klik op de onderstaande links meteen met de rechtermuisknop en niet met de linker, je kunt de interviews dan downloaden.

3 juli 06 Rense - Burisch, Mc Dowell, Hamilton

13 juli 06 Rense - Burisch, Mc Dowell


www.rense.com

Klik met de rechtermuisknop op de links van de video- en audiobestanden en kies voor ‘Doel opslaan als…’ Je kunt daarna een map aangeven waarin je het bestand wilt hebben.


Website Dan Burisch: http://www.danburisch.info

Link naar de enige echte Eagles Disobey website: http://eaglesdisobey.net

Alle artikelen op ufowijzer over Dan Burisch: Ganesh Particle Hoofd.html


UFO PAGINA

Pagina Ganesh Particle

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen