SOLFEGGIO FOTO's

Dan Burisch

15 april 2006

De onderstaande foto’s kreeg ik van de persoon die samen met een klein aantal wetenschappers in de besloten Think Tank met Dan Burisch en Marcia McDowell zit. Hij heeft toestemming gevraagd om vast wat foto’s te mogen tonen bij mijn laatste vertaling van de boodschap van Dan Burisch. Die toestemming heeft hij gekregen en in feite hebben we nu een primeur. Niemand, behalve Bill Hamilton in Amerika, heeft voorlopig het recht om deze foto’s te tonen.

Ik heb ze gekregen in een prachtige resolutie, maar helaas zijn die foto’s te groot voor het Internet. Ik heb wel een uitzondering voor deze vier foto’s gemaakt, door ze in een grootte op ufowijzer te zetten zoals er tot nu toe nog geen zijn geplaatst. Ik weet niet of ik de originele foto’s door mag sturen aan hen die daar om vragen, maar misschien zijn ze straks ook wel te downloaden van de website van Dan Burisch of Eagles Disobey.

Ik weet het, de foto’s zijn voor de leek, ondanks dat ze prachtig zijn, niet te doorgronden, maar ongetwijfeld zullen wetenschappers, die op hetzelfde terrein werkzaam zijn als Dan Burisch (de microbiologie), het wel begrijpen en de onderzoeken kunnen herhalen. Niet alleen op basis van de foto’s natuurlijk, maar als straks het complete onderzoek van Dan Burisch wordt vrijgegeven, dan kunnen andere wetenschappers aan de slag. Zodra ik meer informatie heb die het onderzoek en de betekenis ervan in grote lijnen omschrijft, dan geef ik het beslist door.

Het heeft nog niets met UFO’s te maken, maar zoals ik een paar jaar geleden al eens op ufowijzer heb geschreven, Dan Burisch legt in principe verbindingen tussen de oude wetenschap, oude beschavingen, de mystieke wereld, het geloof, buitenaardsen, de voorspellingen van de Maya’s, de toekomst en de moderne wetenschap. Zo noemde hij het Ganesh Particle de overbrugging van het gat tussen religie en wetenschap. Dan Burisch heeft het hele jaar 2006 gereserveerd om zijn kennis op wetenschappelijke wijze te bewijzen en we moeten dus geduld hebben.

Nawoord
Ik heb inmiddels het onderzoeksrapport en ik mag het doorsturen aan geinteresserden, alleen is het vele tientallen Mb’s groot, dus dat wordt een probleem. Kijk echter regelmatig op http://www.eaglesdisobey.net (de link staat onderaan dit artikel) de kans is groot dat daar zeer binnenkort het rapport ook te lezen is. Een waarschuwing is wel op zijn plaats, want het is dermate ingewikkeld dat een gewoon mens er weinig van snapt, maar wetenschappers en zeker microbiologen zullen ervan smullen.
Ik zal trachten een beknopt overzicht ervan te geven in een volgend artikel.


Het logo van Eagles Disobey.net


Open forum: http://danburisch.forumup.org/about6-570.html

Website Dan Burisch: http://www.danburisch.info

Link naar de enige echte Eagles Disobey website: http://eaglesdisobey.net

Info over Solfeggio Polyhedron: http://www.eaglesdisobey.net/solfeggio.htm

Link naar andere Solfeggio info: http://www.ellisctaylor.com/therosslyncipher2.html

Blue Apples: http://www.ancientwisdom.net/events/cloakWorkshop/blueApples.html

Link naar negatievelingen KATe/Xena: http://eaglesdisobey.org/Forums/viewtopic/t=1004.html

Links naar div. ufowijzerartikelen over Dan Burisch die van toepassing zijn op dit artikel:

Kosmisch Top Geheim

Ganesh Particle

Burisch Repliek BJ. Wolff

Alle artikelen op ufowijzer over Dan Burisch: Ganesh Particle Hoofd.html


UFO PAGINA

Pagina Ganesh Particle