PRINTBARE VERSIE

WAAR ZIJN ZE NU, AL DIE SCHREEUWERS OP FORUMS VAN U.F.O- EN ALTERNATIEVE MEDIA-WEBPLEKKEN OVER EEN "U.F.O. COVER-UP"?

Door: Kees Deckers

Februari 2013

Met nog iets minder dan tien dagen te gaan heeft de petitie: "GENETISCHE ANALYSE VAN EEN RAADSELACHTIGE SCHEDEL BEKEND ALS “HET STERRENKIND” TE ONDERSTEUNEN VOOR BELANGRIJKE VOORUITGANG IN MENSELIJKE GEZONDHEID" tot nu toe slechts 1.118 handtekeningen opgeleverd, zoals hieronder is te zien:

Hier ligt eindelijk eens een mogelijkheid om niet alleen de Noord-Amerikaanse regering aan het werk te zetten om een mogelijk van buitenaardse oorsprong afkomstige schedel door de gevestigde wetenschap te laten onderzoeken. Maar ook een mogelijkheid om de zogenaamd democratische wereldleiders voor het blok te zetten te bewijzen dat er geen "U.F.O. cover-up" is, door gehoor te geven aan een petitie ondertekend door het volk.

En alles wat nodig is, is een handtekening. Dus waar zijn ze nu, al die honderdduizenden, die al jarenlang schreeuwen en luidkeels roepen dat er al tientallen jaren en langer een "cover-up" gaande is met betrekking tot bezoeken door buitenaardsen aan onze planeet? Bewijs nu eens, dat het ons menens is, om de waarheid boven tafel te krijgen en zet je handtekening, schreeuwer. En bewijs daarmee ook, dat als de Noord-Amerikaanse regering, namens al die zogenaamd democratische wereldleiders, met meer dan 100.000 handtekeningen, alsnog weigert om dit onderzoek te bekrachtigen en het onderzoek te laten plaatsvinden, er inderdaad sprake is van een "cover-up". Bewijs dat door die 100.000 handtekeningen samen bij elkaar te krijgen en zet de Noord-Amerikaanse regering en daarmee al die zogenaamd democratische wereldleiders voor het blok.

Want anders, schreeuwer, bewijzen we alleen maar dat het ons geen menens is, en dat we liever blijven schreeuwen over "cover-ups", terwijl we er zelf aan meewerken.


Voor meer informatie over de SterrenKind-Schedel klik op de link hieronder:
http://www.starchildproject.com/robinsonskeptic.htm


Om te tekenen klik op de link hieronder:
https://petitions.whitehouse.gov/petition/support-genetic-analysis-enigmatic-skull-known-%E2%80%9C-starchild%E2%80%9D-important-advances-human-health/kTVsg0Qy


De websites van Kees Deckers
http://worldwidebeingfreewebsite.com/index.htm
http://www.xs4all.nl/~deckers0


STARCHILD SKULL

UFO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen