PRINTBARE VERSIE

DEFKALION PERSCONFERENTIE ONTHULT MARKETINGPLANNEN E-CAT

Door: Hank Mills

25 juni 2011

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://pesn.com/2011/06/25/9051857_Defkalion_Press_Conference_Reveals_E-Cat_Rollout_Plans


Tijdens de persconferentie van afgelopen 23 juni onthulde Defkalion Green Technologies Inc. de plannen met Andrea Rossi’s Koude Fusie E-Cat technologie. Er is inmiddels een pdf file op hun website beschikbaar. Ondanks de bereidwilligheid om hun bedoelingen te onthullen voor deze wereldveranderende technologie, hebben de gevestigde media geen interesse en blijven zwijgen.

De kennis omtrent Andrea Rossi’s Koude Fusie E-Cat technologie groeit. Deze Koude Fusie of LENR (Low Energy Nuclear Reaction) technologie, gebruikt nikkelpoeder, waterstofgas en een nog niet onthulde katalysator die het fusieproces op lage temperaturen op gang brengt. Het resultaat daarvan is dat er een grote hoeveelheid energie in de vorm van hitte wordt opgewekt, zonder vervuiling of dat er radioactief afval wordt geproduceerd. De techniek bezit de potentie de kosten voor energie voor 90% of meer te reduceren en een einde te maken aan de afhankelijkheid van de wereld van de traditionele fossiele- en nucleaire brandstoffen.

Defkalion Green Technologies Inc. is het bedrijf dat een licentie van Andrea Rossi heeft verkregen om de E-Cat technologie wereldwijd (met uitzondering van Noord- en Zuid-Amerika) te vervaardigen, te verkopen en te distribueren. Op 23 juni 2011 organiseerde Defkalion een persconferentie in Griekenland. Gedurende deze persconferentie onthulden zij formeel de plannen die zij met de technologie hebben, welke partijen erbij betrokken zijn en vele andere details.

Volgens de beschrijvingen van personen die aanwezig waren op de presconferentie, waren er rond de 150 aanwezigen. Daaronder waren…

- Mr. Andrea Rossi (De uitvinder van deze technologie)
- Professor Christos Stremmenos (Professor en Ambassadeur)
- Mr. A. Xanthoulis (Afgevaardigde van Defkalion)
- Mr. Xinidis (Griekse minister van industrie en energie)
- Afgevaardigden van verschillende politieke partijen, inclusief die van de Duitse partij Die Grünen
- De voorzitter van de Griekse Technische Raad
- De voorzitter van de unie van Griekse Raden
- De voorzitter van de Grieks-Amerikaanse Raad voor de Handel
- Afgevaardigden van de vereniging van exporteurs van Noord Griekenland

Er werd verslag van de conferentie gedaan door afgevaardigden van Griekse tv-stations, Griekse kranten, Italiaanse journalisten en de Associated Press. Ondanks de vele journalisten die aanwezig waren, is er bijna geen enkel verslag in de media te vinden. Bijna een dag later is er via een zoektocht op Internet zo goed als niets in de gevestigde media over te vinden.

Een video van de persconferentie met Engelse ondertiteling zal in de komende dagen gepost worden.

Details die werden onthuld
Gedurende de conferentie onthulde Defkalion veel details over hun plannen met de technologie. De meeste details kunnen gevonden worden in een pdf file dat inmiddels op hun vernieuwde website staat. Dat pdf file bevat oa. de afmetingen en capaciteiten van de units die worden aangeboden, de naam waaronder de units verkocht worden (Hyperion), de locatie van de eerste drie fabrieken die aan het werk gaan (in Xanthi, Griekenland), hun licentiemodel, de geplande opening van hun 1 megawatt centrale en de voordelen van de technologie.

Een paar van de meest interessante stukjes informatie die zijn vrijgegeven zijn…

- Ze zullen CHP units (Gecombineerde Hitte en Stroom) verkopen die niet alleen hitte produceren, maar ook elektriciteit.

- De Griekse overheid zal getuige zijn van een test van een unit in de eerste dagen van juli.

- Ze zitten in de onderhandelingen voor het verkrijgen van alle certificaten en veiligheidsgoedkeuringen van de Europese Unie.

- In hun producten wordt de hitte opgewekt in een gesloten thermisch circuit. Het circuit gebruikt etheenglycol om de hitte te transporteren.

- De eerste producten zullen in het eerste kwartaal van 2012 voor verkoop worden aangeboden.

Het lijkt erop dat Defkalion op weg is om de technologie snel te vercommercialiseren. Dat is prachtig, omdat de wereld deze technologie onmiddellijk nodig heeft.

Aan de orde stellen van scepticisme
In Defkalion’s pdf file wordt ook het scepticisme aan de orde gesteld. Ze merken op dat deze technologie voorpaginanieuws zou moeten zijn, behalve dan dat de meeste mensen danken dat het te mooi is om waar te zijn. In feite is dergelijk scepticisme gelijk te stellen aan dat over de eerste vlucht van de Wright Brothers.

Voor hen die daar niet van op de hoogte zijn, veel wetenschappers en sceptici ontkenden dat vliegen voor de mens mogelijk was, zelfs nadat de Wright Brothers met hun vliegtuig hadden gevlogen. In de kranten verschenen artikelen die beweerden dat het bedrog was en dat die techniek onmogelijk was. Precies zoals moderne sceptici en ontkenners de doorbraken van alternatieve energietechnologieën van tafel vegen, konden ook de sceptici uit dat tijdperk geen doorbraken accepteren die buiten de ‘officiële’ kanalen van de wetenschap opdoken.

In Defkalions pdf file halen zij een paragraaf aan uit het boek ‘The Wright Brothers’ dat het onderwerp scepticisme ten aanzien van exotische nieuwe technieken aanhaalt.

‘Als een man met de diepzinnige, wetenschappelijke wijsheid van (bijvoorbeeld) Simon Newcomb, met onbetwistbare logica heeft betoogd waarom mensen niet kunnen vliegen, waarom zou het publiek dan voor de gek gehouden moeten worden met onnozele verhalen over twee onbekende reparateurs die zelfs niet eens naar school zijn geweest? Professor Newcomb was zo’n voornaam sterrenkundige, dat hij de enige Amerikaan sinds Benjamin Franklin was die buitengewoon lid werd van de Franse academie van wetenschappen. Er werd algemeen aangenomen dat hetgeen hij niet wist van de wetten der natuurkunde, eenvoudigweg niet in de boeken stond. En dat wanneer hij zei dat vliegen niet mogelijk was, er geen enkele noodzaak was om dat dan verder te onderzoeken.’

Het is een feit dat de wetenschappelijke gemeenschap is veranderd in een sekte welke predikt dat alles dat de zogenaamde ‘natuurwetten’ schendt; fraude, bedrog of een broodje aap verhaal is. Hun ziekelijk scepticisme zal hen echter achtervolgen als deze technieken op de markt verschijnen - met of zonder hun betrokkenheid!

Als er meer informatie over Defkalion en de techniek van Andrea Rossi naar buiten komt, dan zal het op PESN gepubliceerd worden.


Eerdere artikelen over Rossi op ufowijzer:
THE WASHINGTON TIMES BRENGT VERSLAG UIT OVER DE ROSSI ENERGY CATALYZER
HETE FUSIE WETENSCHAPPER IS NEGATIEF OVER DE ROSSI KATALYSATOR
97 E-CATS MOMENTEEL IN 4 LANDEN IN BEDRIJF
E-CAT WORDT DE OFFICI╦LE LANCEERNAAM
VS MEDIA NEGEREN ENERGIEDOORBRAAK: MOEITE MET VRIJE KERNENERGIE
ROSSI ENERGY CATALYZER GELDIG VERKLAARD DOOR NY TEKNIK
170 E-CAT FUSIE MODULES ZIJN INMIDDELS KLAAR VOOR INSTALLATIE
ZWEEDSE SCEPTICI BEVESTIGEN NUCLEAIR PROCES IN KLEINE 4.7 KW REACTOR
KOUDE FUSIE APPARAAT E-CATALYZER HEEFT ITALIAANS PATENT GEKREGEN
USA KRIJGT 1MW KOUDE FUSIE CENTRALE

AMPENERGO BRENGT ROSSI'S ENERGY CATALYZER NAAR AMERIKA
E-MAIL AAN DIRECTEUR GREENPEACE
ZELFVERNIETIGINGSMOGELIJKHEID VAN E-CAT DOOR GETREUZEL VAN PATENTBUREAU
DEFKALION KONDIGT PERSCONFERENTIE OVER ENERGY CATALYZER AAN


Voor alle technische details van de E-Cat:
http://peswiki.com/index.php/Directory:Andrea_A._Rossi_Cold_Fusion_Generator


Voor mensen die een korte samenvatting in 4 delen van de belangrijkste gebeurtenissen willen:


ENERGIE PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen