PRINTBARE VERSIE

KABINET VAN THE POWERS THAT BE, OPGEVRETEN DOOR E-CATERPILLARS

Door: Paul Harmans

3 november 2011


Er is sinds een tijdje een nieuwe daadkrachtige en potente houtworm gesignaleerd, in de volksmond de E-Caterpillar genoemd. De oorsprong is Italië en dan vooral het gebied rondom Bologna lijkt behoorlijk besmet te zijn. De verspreiding is echter al in volle gang, waarschijnlijk zitten ze al in Amerika en andere landen zullen spoedig volgen. De nieuwe tor blijkt bovendien een absolute voorliefde te hebben voor het duurste en fijnste hout.

Stel je de gevestigde orde voor als een mooie gepolitoerde kabinetkast, gemaakt van het beste en (voor een normaal mens) onbetaalbare hout. Het is een absurd groot stuk meubilair waarin echter alles is ondergebracht waar the powers that be belang aan hechten en waarmee ze hun puissante rijkdom en onvoorstelbare macht veilig kunnen stellen. Zo heeft de orthodoxe wetenschap er de eigen massief houten planken waarop ze enkel en alleen de wetenschap bedrijven die van belang is voor de elite. De mainstream media hebben er ook behoorlijk wat ruimte, ze zitten in talloze verborgen laatjes en spleten en brengen alleen het nieuws naar buiten dat de bovenlaag hen gebiedend aanreikt. Bovenin (maar niet helemaal, want aan de top staan de spindoctors zelf) is de politiek opgeborgen, netjes op volgorde van belang, makkelijk om te grijpen en in te zetten als dat nodig is. Zelfs Greenpeace heeft in deze fraaie kast een plankje voor zichzelf, handig om het gepeupel buiten de kast ongemerkt een rad voor ogen te draaien door hen voor te houden dat het milieu alleen gebaat is bij wind- en zonne-energie en dat we helaas nog dik 40 jaar of meer moeten wachten op een echte vervanger van de fossiele brandstoffen. Onder de kast, in een stoffige ruimte waar spinnen, muizen en een enkele rat onderdak vinden, zitten samen met de ontkenners van sceptische organisaties en Steven Krivit, de webmasters van Wikipedia. Zij houden hun zogenaamde ‘vrije encyclopedie’ scherp in de gaten en wee degene die het aandurft een nieuwe Wikipedia-pagina aan te maken met een onderwerp dat hun meesters in de kaart speelt, die pagina wordt begroet met de ‘delete button’.

De gevestigde orde, en dan vooral het deel van de elite dat miljarden verdient aan energie, doet blijkbaar de uiterste best om op een verborgen wijze alles in het werk te stellen deze nieuwe vreetgrage en boordevol energie zittende E-Caterpillar in een zeer kwaad daglicht te stellen in de hoop dat het insect vanzelf weer verdwijnt. Men verbiedt daarom de media erover te publiceren, stel je voor dat de burger er lucht van krijgt. In de wetenschappelijke wereld worden door hen een aantal vooraanstaande sceptici opgetrommeld die op het Internet (een medium dat de elite verfoeid en liever zo snel mogelijk ziet verdwijnen achter beperkende regeltjes, zodat ze ook het Internet in hun glimmende kast kunnen onderbrengen) in forums en blogs infiltreren en de houtworm finaal afkraken als zijnde bedrog van een Italiaanse oplichter.

Wat de elite en al hun onderdanen in de kast echter niet beseffen, is dat de vraag van het bedrijfsleven en particulieren naar juist deze ene E-Caterpillar heel groot is en dat de vraag alleen maar pijlsnel zal toenemen. Nog onopgemerkt door deze heersers vreten de E-Caterpillars de hele kabinetkast van binnenuit op. Het is nog niet zover, maar binnen afzienbare tijd dondert de hele kast tot een stofhoop ineen. Daarmee sleurt het al die meelopers - de mainstream media, de politiek, de orthodoxe wetenschap, Greenpeace en alle anderen - mee naar de ondergang.

Nu zit er in die kast al sinds eeuwen ook de financiële elite, de banken, vast onderdeel van de rijke kliek. Die banken zouden wel eens een splijtzwam in de kast kunnen worden. De vette kopstukken daarvan zullen, zodra ze de snelle verspreiding van de E-Caterpillars doorkrijgen, meteen beseffen dat zij miljarden hebben uitgeleend aan hun elitevrinden in de kast waarmee die het wereldwijde energienetwerk hebben opgebouwd en zodra de E-Caterpillars op grote schaal hun werk gaan doen, zullen hun elitemakkers geen woekerinkomsten op bedrijven en burgers meer kunnen binnenschrapen en dus de leningen niet kunnen afbetalen. De banken zullen zich dus binnenkort scheiden van de rest van de kast om zich uit de voeten te maken voordat de achterblijvers in een wolk houtrot worden opgeveegd en weggegooid.

We maken ons soms kwaad over de sceptische geluiden over de E-Cat, maar hoe harder de gevestigde orde terugschopt, hoe beter wij weten dat ze in het nauw zitten. Er liggen spannende tijden in het verschiet!


Voor meer laatste nieuws over de test van 28 oktober:
http://peswiki.com/index.php/News:October_28%2C_2011_Test_of_the_One_Megawatt_E-Cat


Eerdere artikelen over Rossi op ufowijzer:
THE WASHINGTON TIMES BRENGT VERSLAG UIT OVER DE ROSSI ENERGY CATALYZER
HETE FUSIE WETENSCHAPPER IS NEGATIEF OVER DE ROSSI KATALYSATOR
97 E-CATS MOMENTEEL IN 4 LANDEN IN BEDRIJF
E-CAT WORDT DE OFFICI╦LE LANCEERNAAM
VS MEDIA NEGEREN ENERGIEDOORBRAAK: MOEITE MET VRIJE KERNENERGIE
ROSSI ENERGY CATALYZER GELDIG VERKLAARD DOOR NY TEKNIK
170 E-CAT FUSIE MODULES ZIJN INMIDDELS KLAAR VOOR INSTALLATIE
ZWEEDSE SCEPTICI BEVESTIGEN NUCLEAIR PROCES IN KLEINE 4.7 KW REACTOR
KOUDE FUSIE APPARAAT E-CATALYZER HEEFT ITALIAANS PATENT GEKREGEN
USA KRIJGT 1MW KOUDE FUSIE CENTRALE

AMPENERGO BRENGT ROSSI'S ENERGY CATALYZER NAAR AMERIKA
E-MAIL AAN DIRECTEUR GREENPEACE
ZELFVERNIETIGINGSMOGELIJKHEID VAN E-CAT DOOR GETREUZEL VAN PATENTBUREAU
DEFKALION KONDIGT PERSCONFERENTIE OVER ENERGY CATALYZER AAN
DEFKALION PERSCONFERENTIE ONTHULT MARKETINGPLANNEN E-CAT
DIT IS GEWELDIG NIEUWS: DEFKALION PERSCONFERENTIE
WE KUNNEN NIET ZONDER OLIE... WERKELIJK???
HITLER VERTWIJFELD OVER ROSSI's ENERGY CATALYZER
ROSSI: 1MEGAWATT CENTRALE ZAL VOORNAMELIJK ZELFVOORZIENEND ZIJN
OP KORTE TERMIJN GEEN E-CAT FUSIE UNITS IN ONZE HUIZEN!
DE ENERGY CATALYZER KAN DE ENERGIEPRODUCTIE VOOR ALTIJD VERANDEREN
ANTWOORD VAN JORIS THIJSSEN, DIRECTEUR VAN GREENPEACE, OVER DE E-CAT
NOBEL-WETENSCHAPPER UITGENODIGD OM DE 1MW E-CAT CENTRALE TE TESTEN
LAATSTE NIEUWS: ANDREA ROSSI BE╦INDIGD SAMENWERKING MET DEFKALION GT
DEFKALION GT KOMT MET VERKLARING
MEER ONDUIDELIJKHEDEN TERWIJL DE LANCERING VAN DE NIKKEL/WATERSTOF FUSIE NADERT
SAMENVATTING E-CAT TEST VAN 6 OKTOBER 2011
HALLO GOEDKOPE ENERGIE, HALLO SCHITTERENDE NIEUWE WERELD
DE TEST VAN DE 1 MW E-CAT COLD FUSION CENTRALE IS SUCCESVOL
WEERLEGGING VAN KRIVIT's BESCHULDIGING DAT ANDREA ROSSI EEN BEDRIEGER IS
ROSSI: MEER 1 MW E-CAT CENTRALES VERKOCHT, EXPONENTI╦LE GROEI AAN VERKOPEN
ARGUS-OGEN OP DE E-CAT


Voor alle technische details van de E-Cat:
http://peswiki.com/index.php/Directory:Andrea_A._Rossi_Cold_Fusion_Generator


Voor alle verzamelde berichten en nieuws over de E-Cat:
http://ecatnow.com


ENERGIE PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen