PRINTBARE VERSIE

ZELFVERNIETIGINGSMOGELIJKHEID VAN E-CAT DOOR GETREUZEL VAN PATENTBUREAU

Door: Hank Mills

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://pesn.com/2011/06/07/9501841_Patent_Office_Forces_E-Cat_Self-Destruct_Capability


Omdat het patentbureau bezig is tijd te rekken bij het toewijzen van een patent wordt Andrea Rossi gedwongen een zelfvernietigingsmogelijkheid te ontwerpen en die in te bouwen in elke E-Cat die gebruikt gaat worden door particulieren om daarmee zijn intellectueel eigendom en het handelsgeheim te beschermen.

Andrea Rossi’s Koude Fusie E-Cat (Energy Catalyzer) technologie is gebaseerd op solide wetenschap, maar is tevens een wonder. Het verschaft een technologie die de volledige wereldwijde energiecrisis kan oplossen. De E-Cat verbruikt een kleine hoeveelheid goedkope brandstof (nikkel en waterstof) en produceert een grote hoeveelheid energie gedurende lange tijd. Dat doet het zonder vervuiling, radioactiviteit of kernafval voort te brengen. Maar de benodigde patenten die de techniek en het eigendom van de ‘catalysoren’ beschermen zijn nog niet toegewezen. Dat heeft Andrea Rossi ertoe gedwongen de techniek voor individuele thuisgebruikers nog niet op de markt te brengen totdat hij een zelfvernietigingsmogelijkheid heeft ontworpen die in elke unit zal worden ingebouwd.

De reden voor die zelfvernietigingsmogelijkheid is dat als iemand zonder dat mechanisme het reactorvat van een E-Cat opent hij alle ‘geheimen’ binnen korte tijd te weten zou komen. Zonder bescherming van een patent zou dat het weggeven van sleutelinformatie aan concurrenten zijn en het kan zelfs een patent dat nog in behandeling is ongeldig maken.

Hier zijn een paar van de opmerkingen die Rossi op zijn blog heeft geschreven: ‘The Journal of Nuclear Physics’.

http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=497&cpage=3#comment-43618

Lande
June 4th, 2011 at 2:00 PM

OK,

Ik begrijp dat u de details betreffende de katalysator niet kan bespreken.

Maar bent u in de toekomst wel in staat dit te bespreken of zal het voor altijd een bedrijfsgeheim blijven?

En is de functie van de katalysator niet belangrijk voor de theoretische fysieke verklaring die erachter zit?

-------------------

http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=497&cpage=4#comment-43729

Andrea Rossi
June 5th, 2011 at 12:14 AM

Beste Mr Lande:
Het hangt allemaal af van het toewijzen van het patent.
Hartelijke groeten,
A.R.

--------------------

http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=497&cpage=4#comment-44045

Greg
June 6th, 2011 at 3:29 PM

Geachte Dr. Rossi,

Dank voor uw antwoord. U schrijft dat u terughoudend bent aangaande de verkoop van losse units. Maar als Defkalion/AmpEnergo 300.000 units per jaar gaan produceren, denk u dat u het kan voorkomen dat er één in China terechtkomt? In mijn opinie kunt u zeer rijk worden van de royalty’s van Europa en de VS, maar de Chinezen zullen de eigendomsbewijzen kraken en ze zelf gaan produceren. Of zit ik met dit vermoeden fout?

Vriendelijke groeten,
Greg

-----------------------

http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=497&cpage=4#comment-44064

Andrea Rossi
June 6th, 2011 at 4:50 PM

Beste Greg,
Ik neem aan dat Defkalion geen units zal verkopen totdat het onderwerp van de bescherming is opgelost.
Hartelijke groeten,
A.R.

---------------------

http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=497&cpage=4#comment-44021

Greg
June 6th, 2011 at 1:07 PM

Geachte Dr. Rossi,

In mijn opinie zullen de Chinezen binnen een maand de eerste E-Cat kopen en die zullen ze namaken. Ze hebben in het verleden nooit respect getoond voor patenten of het intellectueel eigendom. Hoe wilt u dit voorkomen?

Bedankt,
Greg

---------------------

http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=497&cpage=4#comment-44038

Andrea Rossi
June 6th, 2011 at 2:42 PM

Beste Greg:
Goed punt.
Dat is waarom we zeer terughoudend zijn bij het verkopen van losse units. We zijn bezig met het bouwen van een systeem dat automatisch de geheime delen van de reactor zal vernietigen zodra die geopend wordt. De reactoren zullen alleen in onze fabriek geopend worden om de brandstof te vervangen. Dat is waarom we ook niet de brandstof ter plekke vervangen.
Hartelijke groeten,
A.R.

----------------------

http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=360&cpage=20#comment-43087

Alan C
June 2nd, 2011 at 10:55 AM

Geachte Mr Rossi,

U hebt gezegd: “We moeten het probleem oplossen dat we ze zelfvernietigend maken in het geval de reactor wordt geopend…” Is het noodzakelijk dat u een patent hebt? Is het wel mogelijk de zaak te beschermen tegen iemand met professioneel gereedschap en geperfectioneerde uitrusting?

Het allerbeste met het project. Ik kom regelmatig kijken en kijk uit naar uw succes in oktober.

Hartelijke groeten vanuit Engeland,
Alan

----------------------

http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=360&cpage=20#comment-43089

Andrea Rossi
June 2nd, 2011 at 11:02 AM

Beste Mr Alan C.:
1- Ik heb nog geen internationaal patent verkregen, ik heb slechts een nationaal patent, het internationale is nog steeds in behandeling.
2- Het is moeilijk deze zelfvernietigende techniek te ontwikkelen, dat is waarom het langer gaat duren. We moeten een manier vinden die niet gevaarlijk is voor mensen, maar wel de inhoud van de reactor vernietigd.
3- Ik moet de mensen die hierin geïnvesteerd hebben beschermen. En dat zal ik doen.
Hartelijke groeten,
A.R.

-------------------------

http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=360&cpage=19#comment-43028

Riccardo
June 2nd, 2011 at 7:32 AM

Geachte Mr Rossi,
Ik heb gelezen dat er op korte termijn geen units in Italië komen. Heeft u het dan over het industriële aspect? Hoe zit het met het privégebruik van de E-Cat? Zal het ook in Italië beschikbaar komen?

Hartelijke groeten

------------------------

http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=360&cpage=19#comment-43033

Andrea Rossi
June 2nd, 2011 at 8:01 AM

Beste Mr Riccardo:
Ik denk dat de units voor een huishouden later zullen komen. We moeten het probleem oplossen dat we ze zelfvernietigend maken in het geval de reactor wordt geopend. Anders heeft iedereen met een paar duizend dollar toegang tot de geheime aspecten van de technologie. In industriële centrales is deze kwestie gemakkelijker te riskeren en dat is al opgelost.
Hartelijke groeten,
A.R.

--------------------------

Levensreddende technologie wordt ontkend
Na het lezen van de antwoorden van Andrea Rossi lijkt het dat de technologie voor gebruik van particulieren (voor gebruik in huis) voorlopig niet zal worden vrijgegeven, tenzij de betrokken patenten worden verleend. Het is een tragedie dat vanwege de vertraging van het Amerikaanse patentbureau (en hun beleid dat ‘Koude Fusie’ processen geen patent krijgen) de E-Cat de komende tijd alleen gebruikt kan worden in industriële omgevingen.

Het is heel goed mogelijk dat er levens verloren gaan vanwege deze vertraging en veel onnodig menselijk lijden voortduurt. De wereld zit in een economische ineenstorting en veel mensen rondom de wereld kunnen voordeel hebben van een goedkoop apparaat dat op economische wijze hun huis of klein bedrijf van stroom kan voorzien. Een E-Cat unit kan de energie verschaffen die nodig is om in zeer droge gebieden water uit waterputten omhoog te pompen, om gebruikt te worden voor het ontzilten van water, een alternatief te bieden voor de hoge kosten van het gebruik van olie voor verwarming in koude gebieden en om talloze mensen te helpen die in armoede leven en daar een eind aan te maken.

E-Cats kunnen ook zorgen voor de noodzakelijke stroom die nodig is in gebieden die getroffen zijn door natuurrampen. Als je in gebieden woont waarin je in staat bent goedkope elektriciteit van de energiebedrijven te kopen dan kan dat wel eens ophouden als het stroomnet plat ligt vanwege tornado’s, orkanen of aardbevingen. Met kleine verplaatsbare E-Cat units kan dat snel opgevangen worden zodat ziekenhuizen en hulpdiensten en de gebieden die niet zijn verwoest, maar wel zonder stroom zitten, weer snel verder kunnen.

Er zijn vele manieren waarop een persoonlijke E-Cat mensen van pas kan komen. Als het Amerikaanse patentbureau deze patenten niet toewijst, dan zullen zij bloed aan hun handen krijgen. Zij houden dan letterlijk schoon water uit de monden van kinderen, ze stelen het eten van de borden van kinderen, ze geven de mensen die in armoede leven een klap in het gezicht en dragen bij aan de financiële neergang van de wereld. Sommigen kunnen beweren dat dat bloed aan de handen van Rossi kleeft, maar dat is niet het geval. Hij heeft alles gedaan om deze technologie klaar te maken voor massaproductie, zodat het mensen op alle mogelijke manieren kan helpen. Nu moeten we simpelweg wachten op het patentbureau die de patenten moet goedkeuren en daarmee het sein tot actie geeft.

Het patentbureau, de gevestigde machten en de pathologische sceptici hebben de Koude Fusie technologie decennialang onderdrukt. Als je de geschiedenis bestudeert, dan zul je zien hoe geloofwaardig onderzoek de kop werd ingedrukt, dat onderzoekers belachelijk werden gemaakt en hoe talloze Koude Fusie gerelateerde patentaanvragen werden genegeerd. De boosdoener hier is niet Andrea Rossi, maar het gevestigde, corrupte systeem dat zich heeft gekeerd tegen Koude Fusie pioniers.

Deze onderdrukking moet eindigen!

Oplossingen
De grote vraag is hoe we zeker kunnen stellen dat de Rossi technologie onmiddellijk verkocht kan worden aan particulieren, terwijl het intellectuele eigendom beschermd blijft. Ik heb verschillende ideeën overwogen, maar ik weet niet of ze uitvoerbaar zijn.

Eén mogelijkheid is om te trachten met goede ideeën te komen voor een zelfvernietigingsmechanisme en dat aan Andrea Rossi door te geven. Echter, zonder te weten hoe de exacte samenstelling van de brandstof is en hoe het binnenste van de reactor is vormgegeven, is het moeilijk om een effectief systeem te ontwerpen.

Een andere mogelijkheid is een voorintekening. Particulieren kunnen alleen een Koude Fusie unit aanschaffen die geautoriseerd is door Andrea Rossi. Als voldoende mensen zich inschrijven (miljoenen) dan kan dat een grote mate van verzekering geven dat zelfs als zijn concurrenten zijn geheim ontrafelen, zij niet zijn klanten kunnen afpakken. Ik weet echter niet of we voldoende handtekeningen kunnen bemachtigen.

Misschien is een andere wijze voor het voorkomen dat concurrenten zijn marktdeel stelen als zij achter de geheimen komen, een groot aantal orders verkrijgen. Een reeks demonstraties kan georganiseerd worden nadat de 1Megawatt centrale in Xanthi is geïnstalleerd. Deze demonstraties kunnen miljoenen mensen ertoe aanzetten een order te plaatsen.

Natuurlijk is het beste dat we kunnen doen een beleefde manier vinden om het patentbureau onder druk te zetten om het patent toe te kennen. Ik weet niet zeker wat de beste manier daarvoor is. We willen niet dat het een averechts effect teweeg brengt en we het patentbureau boos maken wat kan leiden tot het weigeren van de patenten.

Ideeën van lezers
Als er iemand van jullie is die dit artikel leest en een idee heeft hoe we deze situatie kunnen oplossen, laat dan een berichtje achter in de opmerkingen sectie. Ikzelf wil zo snel mogelijk een E-Cat unit voor mijzelf. Ik weet zeker dat veel van jullie dat ook willen. Als we samenwerken en onze hersencapaciteit combineren dan moeten we in staat zijn met een oplossing te komen, of ten minste met een paar goede ideeën.

We kunnen het tegenwerken van het patentbureau niet de reden laten worden voor het vertragen van deze technologie met een jaar, een maand, een week of zelfs maar een dag!


Eerdere artikelen over Rossi op ufowijzer:
THE WASHINGTON TIMES BRENGT VERSLAG UIT OVER DE ROSSI ENERGY CATALYZER
HETE FUSIE WETENSCHAPPER IS NEGATIEF OVER DE ROSSI KATALYSATOR
97 E-CATS MOMENTEEL IN 4 LANDEN IN BEDRIJF
E-CAT WORDT DE OFFICI╦LE LANCEERNAAM
VS MEDIA NEGEREN ENERGIEDOORBRAAK: MOEITE MET VRIJE KERNENERGIE
ROSSI ENERGY CATALYZER GELDIG VERKLAARD DOOR NY TEKNIK
170 E-CAT FUSIE MODULES ZIJN INMIDDELS KLAAR VOOR INSTALLATIE
ZWEEDSE SCEPTICI BEVESTIGEN NUCLEAIR PROCES IN KLEINE 4.7 KW REACTOR
KOUDE FUSIE APPARAAT E-CATALYZER HEEFT ITALIAANS PATENT GEKREGEN
USA KRIJGT 1MW KOUDE FUSIE CENTRALE

AMPENERGO BRENGT ROSSI'S ENERGY CATALYZER NAAR AMERIKA
E-MAIL AAN DIRECTEUR GREENPEACE


Zie ook: http://pesn.com/2011/03/07/9501782_Cold_Fusion_Steams_Ahead_at_Worlds_Oldest_University
En: http://peswiki.com/index.php/Directory:Andrea_A._Rossi_Cold_Fusion_Generator

Rossi’s koude fusie geldig verklaard door de Zweedse Sceptische Sociëteit:
http://pesn.com/2011/04/07/9501805_Rossi_Cold_Fusion_Validated_by_Swedish_Skeptics_Society

 

Voor mensen die een korte samenvatting in 3 delen van de belangrijkste gebeurtenissen willen:


 


ENERGIE PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen