GEET: GRATIS NL HANDLEIDING

Door: Robert Boerman

mei 2012

Ondanks dat ik al twee jaar niet meer bezig ben met het testen van de GEET Fuel Processor, ontvang ik nog met grote regelmaat vragen met betrekking tot het systeem van Paul Pantone. Ondanks dat het hele ‘GEET-verhaal’, wegens het ontbreken van voldoende financiële middelen en een goede samenwerking met de uitvinder, vroegtijdig is gestrand, zijn er in Nederland nog steeds mensen die met dit systeem bezig zijn.

Vaak loopt men vast op de Engelse handleiding en de inchmaten die gebruikt worden. En het is toch jammer dat taal een barrière moet vormen die mensen ervan weerhoudt om met dergelijke systemen te werken. Vandaar dat ik alles nog eens op een rijtje gezet heb en dat verwerkt heb in een Nederlandstalige handleiding waarmee geïnteresseerden stap voor stap een GEET-reactor kunnen bouwen.


GEET-reactor.

De handleiding is gebaseerd op de Engelse plannen en zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. De originele plannen waren bedoeld voor motoren tot 20 pk, zo ook de Nederlandse handleiding. Een handleiding die gratis is om daarmee iedereen een kans te geven om met dit systeem te kunnen werken, vanzelfsprekend geheel onder eigen verantwoordelijkheid.


GEET-reactor gemonteerd.

Ondanks dat ik er veel tijd in heb gestoken om deze Nederlandstalige handleiding zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen, is deze handleiding geheel gratis voor eenieder die interesse heeft. Wel vraag ik een vrijblijvende donatie naar draagkracht voor diegene die mijn werk een warm hart toedraagt en wil steunen. Donaties kunnen overgemaakt worden op rekening 1983.96.686 t.n.v. R.J. Boerman.

De Nederlandstalige handleiding kan hier gedownload worden.

Veel plezier met de handleiding en succes!


ENERGIE

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen