PRINTBARE VERSIE

ONBESCHADIGDE VOGELEIEREN IN SLOVEENSE GRAANCIRKEL

© 2007 door: Linda Moulton Howe

Vertaling: Paul Harmans

Bron: www.earthfiles.com

7 juni 2007 Ptuj, Slovenië – Vandaag ontving ik een e-mail van Omer Sabic uit Slovenië, een land dat grenst aan Oostenrijk, Hongarije, Kroatië en Italië.


Ptuj, Slovenië, is gemarkeerd door een rode stip, ten zuidoosten van Graz Oostenrijk (geel).

Hallo Mw. Howe,

Ik ben een bezoeker van Earthfiles en ik heb een eigen ‘alternatieve’ blog. Onlangs kwam er een persoon naar voren met enkele intrigerende foto’s van een graancirkel welke op het platteland bij Ptuj, Slovenië op de 2e juni van 2007 was ontstaan. Ik heb nooit eerder een foto gezien van een graancirkel met daarin een vogelnest vol eieren, onbeschadigd natuurlijk.

Ik denk dat het een bijzondere foto is, dus dacht ik dat het de moeite waard was om hem aan iemand met uitgebreide kennis te laten zien en de eerste persoon waaraan ik dacht was u. U kunt de foto bekijken in mijn picasa album:
http://picasaweb.google.com/reptile256/ItniKrogPriPtuju

De cirkel zelf is 100 meter in diameter en de lijn die de twee cirkels verbind is oost-west georiënteerd. Zoals mijn lezers mij hebben verteld is in één cirkel de tarwe met de klok mee gelegd en in de andere in tegengestelde richting. De luchtfoto kan hier worden gevonden:
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanimivosti/20070603_3099071.php

Vriendelijke groeten,

Omer, uit Slovenië


Luchtfoto van de 100 meter diameter graancirkel die op 2 juni 2007 in Ptuj, Slovenië werd gerapporteerd.
Foto © 2007 van Jani Dolinsek, nieuwsfotograaf.


Op de bodem van de Sloveense graancirkel ligt het vogelnest vol met eieren. Het is lichtjes gekanteld en de stro van het nest ligt met de stroom mee van het neergelegde gewas zonder dat er één ei is gebroken.
Foto © 2007 van Peter (achternaam achterwege gelaten).


Foto © 2007 van Pegi (achternaam achterwege gelaten).

Eerdere Sloveense Formaties


2006


2005

Meer informatie

Voor meer informatie over wereldwijde graanformaties, raadpleeg a.u.b onderstaande verslagen in de Earthfiles Archives en mijn boek, Mysterieuze lichten en graancirkels, in de Earthfiles Shop.GRAANCIRKELS PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen